P. 1
Internet Marketing for Newbies

Internet Marketing for Newbies

|Views: 645|Likes:
Published by Michael Daehn
This book will teach you:
*Why the Internet is important
*How to choose the purpose of your website
*How to get traffic to your website
*How to set up your website
*How to implement your Internet marketing plan
and measure results
*How to keep your website on top

COMPLETE STUDY GUIDE INCLUDED
This book will teach you:
*Why the Internet is important
*How to choose the purpose of your website
*How to get traffic to your website
*How to set up your website
*How to implement your Internet marketing plan
and measure results
*How to keep your website on top

COMPLETE STUDY GUIDE INCLUDED

More info:

Published by: Michael Daehn on Mar 14, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/06/2013

pdf

text

original

1. Most people use a ______ to look for
information on the web.

A. Consultant
B. Word processor
C. Toolbar
D. Search engine

2. _____ search results are the listings that show
up that are not paid for by advertisers.

A. Organic
B. Personal
C. Adsense
D. None of the above

3. Heat maps show that people naturally look
to the left side of the page about one inch from
the top. This area is know as the _____.

A. Hotspot

64

Internet Marketing for Newbies

B. Linkspot
C. Goldspot
D. Golden Triangle

4. Though Google PageRank is the official
name, many people call page ranking ______.

A. Google Juice
B. Juice Searching
C. Golden Juice
D. Link Juice

5. Because linking to another site helps their
rankings it is often referred to as showing _____.

A. Respect
B. Juice
C. Link Love
D. Traffic Love

6. If you are involved in shady link trading or
other scams that try to game the system you
are participating in ______.

65

Internet Marketing for Newbies

A. Good business
B. Black Hat SEO
C. White Hat SEO
D. All of the above

7. _____ is not new and not as glamorous as
some of the cutting edge web technologies
available today, but done right it can be the
number one traffic driver for your site.

A. Blogging
B. Email
C. MySpace
D. Facebook

8. Social _____ sites have a social networking
component, and it is beneficial to cultivate that
element, but not required.

A. Web
B. Networking
C. Media
D. All of the above

66

Internet Marketing for Newbies

9. Though the algorithm search engines use to
give your site results are proprietary, it has
been shown that the more links you have and
the better _____ and labeled your site is the
better your search results.

A. Organized
B. Pictures
C. Banners
D. Advertising

10. If your site is well organized and looks good
to _____, the search engines will like it too.

A. Google
B. Blogs
C. Human beings
D. Robots

Answers: 1D 2A 3D 4A 5C 6B 7B 8C 9A 10C

67

Internet Marketing for Newbies

4. How to Set Up Your Site

68

Internet Marketing for Newbies

Setting up your site is the most technical
element. If you are a do-it-yourselfer it shouldn’t
take you too long. If you prefer to save the time or
hassle there are plenty of people out there reading
and willing to help.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->