You are on page 1of 12

GHID DE PARIERE

DE CE SKY BETS SPORT? Pasiunea pentru sport ne motiveaza sa lucram fara oprire pentru a va face experienta de pariere cat mai placuta. Doar la noi. Noi suntem prima casa de pariuri din Romania care a introdus sistemul de rezervare si verificare a biletelor online. Bonus la numar de meciuri. Suntem primii care am introdus verificarea biletelor direct de pe aplicatiile mobile (prin QR code). Oferim in fiecare luna. pe langa pariul combinat normal. cate o oferta speciala noua menita sa va majoreze castigurile: -Ghinionul se plateste triplu (pariezi minim 4 meciuri si le pierzi pe toate. . Am dezvoltat interfata online sa creem mobilitate si simplitate de utilizare. Sansa 200). Astfel. pariul cu baza si combinatii. de a va oferi o oferta de pariuri cat mai variata si cat mai competitiva. ai posibilitatea sa joci 2 sau mai multe grupe de combinatii pe un singur bilet. la un meci pierdut primesti 10% din cota pronosticurilor castigatoare) Aveti la dispozitie probabil cel mai variat si complet pachet de sisteme de joc din Romania. -Sansa 7 meciuri (7 meciuri jucate. Satisfactia dumneavoastra ne face sa fim in continua dezvoltare si sa aducem mereu imbunatati sistemului de pariere. facilitand clientilor nostrii sa se informeze asupra acestora din orice locatie. cota minima 1. pe langa promotiile obisnuite de pe piata din Romania (Sansa 11 meciuri. ea este compatibila pentru toate tipurile de dispositive electronice.5 pe meci. Bonus 100% la 20 meciuri jucate. primesti de 3 ori miza) -Taxe administrative 0% (nu platesti taxe de 5%).

Pariul . PLASAREA UNUI PARIU ! Suma minima pentru a paria un bilet la Sky Bets Sport este de 1 leu. Oferta . Bilet .reprezinta o descriere a unei competitii sportive cu rezultat necunoscut. Linie .PLASAREA UNUI PARIU Fie ca pariati pe SPORT . # Un pariu poate fi anulat in maxim 10 minute de la efectuare.totalitatea evenimentelor oferite pentru pariere. Cota . cu conditia ca nici un meci pariat sa nu fie inceput.reprezinta pronosticul ales de client. # Numarul maxim de evenimente ce pot fi pariate pe un bilet este 30. # Pariul este considerat incheiat. Se pot efectua combinatii pentru maxim 20 de evenimente. Un bilet poate sa contina una sau mai multe linii. . Va prezentam cativa termeni specifici.L. Tip de pariu .C.reprezinta un posibil rezultat. LUXOR BETS SPORT S.R. # Organizatorul percepe o taxa administrativa de 5% din suma pariata.este timpul de desfasurare al unui eveniment sportiv ce nu include si repriza sau reprizele de prelungiri. CURSE DE CAINI SAU LOTERII veti putea observa in continuare. tipurile de pariuri care se regasesc la Sky Bets Sport. in momentul in care dumneavoastra ati achitat suma pentu pariurile efectuate si biletul a fost emis catre dumneavoastra.este o valoare numerica care reprezinta cota de castig pe care organizatorul o acorda in cazul unui pariu al carui rezultat este corect. Pronostic .un set de unu sau mai multe pariuri pe care clientul doreste sa il efectueze. utili intelegerii acestui ghid: Eveniment .reprezinta descrierea rezultatului unei anumite caracteristici a evenimentului.suma de bani pe care clientul doreste sa o parieze pe o linie. Timp regulamentar de joc . taxa ce nu face parte din miza pariata.reprezinta dovada fizica a efectuarii pariului de catre client si a inregistrarii acestuia de catre S. denumita pe biletul de pariere varianta. Anularea pariurilor nu este posibila in cazul pariurilor in direct (live). Miza . pentru un eveniment din oferta de joc. pentru un tip de pariu.

Un bilet este castigator atunci cand pronosticurile efectuate reflecta corect rezultatele evenimentelor pe care s-a pariat. inclusiv pentru pariurile “se califica”. .Deciziile la masa verde nu se iau in considerare in omologarea pariurilor. . hochey pariurile unde nu este prezentat pronosticul X (egalitate) in oferta. Daca un bilet are mai multe linii . BINE DE STIUT .). . -Meciurile care nu se desfasoara dupa cum au fost inscrise pe bilet (meciuri inversate sau erori grave de tipar) sunt anulate (primesc cota 1). altfel el este anulat (primeste cota 1). / timp regulamentar meci fotbal tineret 80 min.Orele de incepere a meciurilor se pot modifica. -Daca un meci se disputa inainte de ora de incepere anuntata de organizator.Castigurile sunt valabile la plata timp de 30 de zile de la validarea pariului.Rezultatele nu sunt oficiale.Pentru pariurile pe victorie la baschet. . daca un meci a inceput si totusi se plaseaza un pariu pe acel meci dupa inceperea sa. castigul va fi egal cu suma castigurilor liniilor. indifferent daca clientul avea la cunostiinta sau nu de acest lucru.ACORDAREA CASTIGURILOR . . toate pariurile plasate dupa ora de incepere reala primesc cota 1. Exceptie fac meciurile care se joaca pe teren neutru.Cotele in oferta de pariuri se pot modifica. iar pariurile pentru prelungiri sunt prezentate explicit in oferta. inainte de a se modifica in oferta. acel pariu primeste cota 1. sau care au precizare legata de locul de disputare a evenimentului. Deasemenea este bine de stiut ca din momentul rezervarii unui bilet pe site pana in momentul plasarii biletului in agentie anumite cote se pot modifica.Toate pariurile se refera la timpul regulamentar de joc al meciurilor. CONDITII DE ANULARE A PARIURILOR (PRIMESC COTA 1): -Daca un meci este amanat. Singurele rezultate oficiale sunt date de organizatorii competitiilor. nedeteriorat cu datele de identificare ale castigatorului completate complet si corect pe verso. se intrerupe sau nu se disputa pronosticul ramane valabil numai daca meciul se disputa in 48 ore de la ora de incepere anuntata in oferta. acestea pot suferi modificari ulterior validarii castigurilor de pariuri. . .Calculul castigurilor se realizeaza inmultind cotele pariurilor efectuate intre ele si apoi cu miza pe linie. timpul de joc include si prelungiri. . sporturi americane . Este posibil sa fie necesara prezentarea unui act de indentitate pentru asigurarea respectarii prevederilor legale cu privire la perceperea impozitului pe castiguri la pariuri sportive in cota fixa. Timpul regulamentar de joc poate varia iar acesta se stabileste in functie de regulamentul de joc al meciului decis de catre organizatori (exemplu: timp regulamentar meci de fotbal 90 min. In cazul in care se constata o eroare. Plata se efectueaza exclusiv la prezentarea biletului castigator original.

trei sau mai multe pronosticuri.TIPURI DE PARIURI Simplu Biletul simplu reprezinta biletul ce contine o singura linie. Pentru ca biletul sa fie castigator va trebui sa pronosticati corect minim 3 rezultate. va permite sa castigati chiar daca nu reusiti sa indicati corect toate pariurile de pe bilet. Numai un singur pronostic poate fi castigator. impartita la cele 10 variante Cota de pe fiecare varianta va fi egala cu produsul cotelor celor 3 meciuri din acea varianta. De exemplu: Pariati un bilet sistem cu 5 meciuri. Castigul se va calcula inpartind miza totala la numarul de variante si apoi se va inmulti cu cotele pronosticurilor castigatoare. atunci toate cele 10 variante vor fi castigatoare. in varianta de minim 3 meciuri castigatoare din 5. Miza pe o varianta va fi miza totala pe care o pariati. Cota totala a biletului va fi suma cotelor variantelor castigatoare. Pronosticuri multiple Aveti posibilitatea de a paria un set de doua. si in acest caz veti castiga o singura varianta care include cele 3 pronosticuri corecte. Daca un singur pariu de pe aceasta linie (bilet) nu este corect. ce va trebui pronosticat corect. Daca pronosticati corect toate rezultatele. biletul este castigator. pe acelasi tip de pariu. cota totala va fi egala cu suma cotelor combinatiilor castigatoare. cu cota egala cu produsul cotelor din acea grupa. Pe biletul de pariuri va aparea castigul minim posibil (in care este calculata varianta cu cele mai mici 3 cote de pe bilet) si castigul maxim posibil (in cazul in care toate pronosticurile sunt castigatoare). spre deosebire de biletul simplu. intr-un singur bilet. biletul nu este castigator. Aceste grupe pot fi combinate cu aceeasi regula a biletului combinat. Un astfel de bilet va crea combinatii de pariuri si calculul castigului se va realiza in functie de combinatiile castigatoare. Miza totala se va imparti la numarul de combinatii. unde fiecare grupa va fi considerata ca un singur eveniment. Pentru calculul castigului de pe bilet se va inmulti miza de pe o varianta cu cota totala de pe bilet. Daca pronosticati corect 4 rezultate. Combinari Biletul combinat. In cazul acesta se vor crea toate combinatiile posibile de 3 meciuri din totalul de 5. vor fi 4 variante castigatoare care includ cele 4 pronosticuri corecte. Daca toate pariurile de pe aceasta linie (bilet) sunt corecte. . Pariuri pe grupe Aveti posibilitatea de a combina selectii de pariuri in grupe. Numarul total de combinatii pe acest bilet va fi de 10 variante a cate 3 meciuri. Castigul va fi miza pe o combinatie inmultita cu cota totala de pe combinatiile castigatoare.

BILET PARIURI PROMOTIA LUNII SISTEM JOC BAZA PRONOSTIC COD EVENIMENT SISTEM JOC 4/5 TIP PARIU COTA PRONOSTIC EVENIMENT DATA / ORA DE INCEPERE EVENIMENT MIZA COTA MAXIMA SERIE BILET CASTIG MAXIM QR CODE VERIFICARE TELEFON TAXE ADMINISTRATIVE TOTAL PLATA NUMAR COMBINARI COD BILET CASTIG MINIM COD DE BARE .

TABEL COMBINARI .

La egal pariul primeste cota 1 Oaspetii conduc la pauza. La egal pariul primeste cota 1 Gazdele conduc la pauza si rezultat de egalitate la final Gazdele conduc la pauza si oaspetii castiga la final Oaspetii conduc la pauza si gazdele castiga la final Oaspetii conduc la pauza si rezultat de egalitate la final Rezultat de egalitate la pauza si gazdele castiga la final Rezultat de egalitate la pauza si oaspetii castiga la final Gazdele conduc la pauza si gazdele castiga la final Oaspetii conduc la pauza si oaspetii castiga la final Rezultat de egalitate la pauza si la final Orice alt rezultat in afara de PF 1/1 Orice alt rezultat in afara de PF 2/2 Gazdele castiga la minimumum 2 goluri diferenta Gazdele castiga la exact 1 gol diferenta Gazdele nu castiga (X2) Gazdele castiga repriza secunda Oaspetii castiga repriza secunda Rezultat de egalitate in repriza secunda Gazdele castiga repriza secunda sau rezultat de egalitate Oaspetii castiga repriza secunda sau rezultat de egalitate Gazdele sau oaspetii castiga repriza secunda Gazdele castiga atat prima repriza cat si repriza secunda Oaspetii castiga atat prima repriza cat si repriza secunda Gazdele castiga meciul sau se marcheaza in meci peste 2. La egal pariul primeste cota 1 Victoria echipei oaspete.5 goluri .TIPURI PARIURI 1 X 2 1X X2 12 P1 PX P2 P 1X P X2 P 12 PSF 1 PSF X PSF 2 WF 1 WF 2 WP 1 WP 2 PF 1/X PF 1/2 PF 2/1 PF 2/X PF X/1 PF X/2 PF 1/1 PF 2/2 PF X/X NU 1/1 NU 2/2 HC0:1 -1 HC0:1 -X HC0:1 -2 RS 1 RS 2 RS X RS 1X RS X2 RS 12 VD 1 VD 2 VSG 1 Victoria echipei gazda Rezultat de egalitate Victoria echipei oaspete Victoria gazdelor sau rezultat de egalitate Victoria oaspetilor sau rezultat de egalitate Victoria gazdelor sau victoria oaspetilor Gazdele conduc la pauza Rezultat de egalitate la pauza Oaspetii conduc la pauza Gazdele conduc la pauza sau rezultat de egalitate Oaspetii conduc la pauza sau rezultat de egalitate Gazdele conduc la pauza sau oaspetii conduc la pauza Gazdele conduc la pauza ori la final Rezultat de egalitate la pauza ori la final Oaspetii conduc la pauza ori la final Victoria echipei gazda. La egal pariul primeste cota 1 Gazdele conduc la pauza.

pariul primeste cota 1) Gazdele castiga meciul (daca oaspetii castiga.TIPURI PARIURI VSG 2 WFB 1 WFB 2 SC 1-0 SC 2-0 SC 3-0 VO X VO 2 VG 1 VOP X VOP 2 VGP 1 VGP X VGRS 1 VGRS X VORS 2 VORS X PDG PDO PGG PRDA PRNU RSDG RSDO RSGG RSDA RSNU DG 2+ DO 2+ DG 3+ DO 3+ Oaspetii castiga meciul sau se marcheaza in meci peste 2. pariul primeste cota 1) Oaspetii conduc la pauza(daca gazdele conduc la pauza. pariul primeste cota1) Egalitate la pauza (daca oaspetii conduc la pauza.pariul primeste cota 1) Rezultat de egalitate pentru repriza secunda (daca oaspetii castiga repriza Secunda. pariul primeste cota 1) Oaspetii castiga repriza secunda ( daca gazdele castiga repriza secunda. pariul primeste cota 1) Rezultat de egalitate pentru repriza secunda (daca gazdele castiga repriza secunda. pariul primeste cota 1) Gazdele marcheaza in prima repriza Oaspetii marcheaza in prima repriza Ambele marcheaza in prima repriza Se marcheaza in prima repriza Nu se marcheaza in prima repriza Gazdele marcheaza in repriza secunda Oaspetii marcheaza in repriza secunda Ambele marcheaza in repriza secunda Se marcheaza in repriza secunda Nu se marcheaza in repriza secunda Gazdele marcheaza minimumum 2 goluri Oaspetii marcheaza minimumum 2 goluri Gazdele marcheaza minimumum 3 goluri Oaspetii marcheaza minimumum 3 goluri . pariul primeste cota 1) Oaspetii castiga meciul (daca gazdele castiga. pariul primeste cota 1) Egalitate la pauza (daca gazdele conduc la pauza. pariul primeste cota 1) Gazdele conduc la pauza (daca oaspetii conduc la pauza.5 goluri Oaspetii deschid scorul si gazdele castiga meciul Gazdele deschid scorul si oaspetii castiga meciul Scorul corect la finalul meciului 1-0 Scorul corect la finalul meciului 2-0 Scorul corect la finalul meciului 3-0 Rezultat de egalitate (daca gazdele castiga. pariul primeste cota 1) Gazdele castiga repriza secunda (daca oaspetii castiga repriza secunda.

5 MP 3. secunda Numar egal de goluri marcate.5 G 0-1 G 2-3 G 4-6 G 1-2 Gazdele marcheaza in ambele reprize Oaspetii marcheaza in ambele reprize Fiecare echipa marcheaza minimumum 2 goluri Gazdele marcheaza Oaspetii marcheaza Gazdele marcheaza 0-1 goluri Oaspetii marcheaza 0-1 goluri Ambele echipe marcheaza Nu marcheaza o echipa sau nici una dintre echipe nu marcheaza Gazdele marcheaza primul gol Oaspetii marcheaza primul gol Ambele echipe inscriu si se marcheaza minimumum 3 goluri in meci Minimumum un gol in prima repriza Minimumum 2 goluri in prima repriza Minimumum 3 goluri in prima repriza Se marcheaza 0-1 goluri in prima repriza Se marcheaza 2-3 goluri in prima repriza Se marcheaza minimumum un gol in repriza secunda Se marcheaza minimumium 2 goluri in repriza secunda Se marcheaza minimum 3 goluri in repriza secunda Se marcheaza 0-1 goluri in repriza secunda Se marcheaza 2-3 goluri in repriza secunda In prima repriza se marcheaza mai multe goluri decat in repr. in ambele reprize In repriza secunda se marcheaza mai multe goluri decat in prima repriza Nu se marcheaza nici un gol Se marcheaza un singur gol Se marcheaza fix 2 goluri Se marcheaza fix 3 goluri Se marcheaza 2 sau mai multe goluri Se marcheaza 3 sau mai multe goluri Se marcheaza 4 sau mai multe goluri Se marcheaza mai putin de 2 goluri Se marcheaza mai putin de 3 goluri Se marcheaza mai putin de 4 goluri Se marcheaza 0-1 goluri Se marcheaza 2-3 goluri Se marcheaza 4-6 goluri Se marcheaza 1-2 goluri .TIPURI PARIURI DG 1&2 DO 1&2 GG 2+ DG DO DG 0-1 DO 0-1 GG GN CMP 1 CMP 2 GG&2.5+ PG 1+ PG 2+ PG 3+ PG 0-1 PG 2-3 GRS 1+ GRS 2+ GRS 3+ GRS 0-1 GRS 2-3 TGR 1 TGR X TGR 2 G0 G1 G2 G3 MM 1.5 MP 1.5 MM 2.5 MP 2.5 MM 3.

castiga meciul si se marcheaza 2-3 goluri in meci Gazdele conduc la pauza.TIPURI PARIURI G 1-3 G 2-4 G 0-3 G 3-4 G 3-5 G 2-5 G 4+ G 5+ G 6+ G 7+ 1&MP 2&MP 1&MM 2&MM 2&G23 1&4+ 1&G23 2&4+ 1&GG 2&GG 1/1&MP 2/2&MP 1/1&MM 2/2&MM 1/1&G23 1/1&4+ 2/2&4+ 1&PG2+ 1&PG3+ 1&PG01 1&PG23 2&PG2+ 2&PG3+ 2&PG23 Se marcheaza 1-3 goluri Se marcheaza 2-4 goluri Se marcheaza 0-3 goluri Se marcheaza 3-4 goluri Se marcheaza 3-5 goluri Se marcheaza 2-5 goluri Se marcheaza minimum 4 goluri Se marcheaza minimum 5 goluri Se marcheaza minimum 6 goluri Se marcheaza minimum 7 goluri Victorie gazde si maximum 2 goluri Victorie oaspeti si maximum 2 goluri Victorie gazde si minimum 3 goluri Victorie oaspeti si minimum 3 goluri Victorie oaspeti si 2-3 goluri Victorie gazde si minimum 4 goluri Victorie gazde si 2-3 goluri Victorie oaspeti si minimum 4 goluri Victorie gazde si ambele echipe marcheaza Victorie Oaspeti si ambele echipe marcheaza Gazdele conduc la pauza. castiga meciul si se marcheaza maximum 2 goluri in meci Oaspetii conduc la pauza. castiga meciul si se marcheaza minimum 4 goluri in meci Oaspetii conduc la pauza. castiga meciul si se marcheaza maximum 2 goluri in meci Gazdele conduc la pauza. castiga meciul si se marcheaza minimum 3 goluri in meci Gazdele conduc la pauza . castiga meciul si se marcheaza minimum 4 goluri in meci Victorie gazde si se marcheaza minimum 2 goluri la pauza Victorie gazde si se marcheaza minimum 3 goluri la pauza Victorie gazde si se marcheaza 0-1 goluri la pauza Victorie gazde si se marcheaza 2-3 goluri la pauza Victorie Oaspeti si se marcheaza minimum 2 goluri la pauza Victorie Oaspeti si se marcheaza minimum 3 goluri la pauza Victorie Oaspeti si se marcheaza 2-3 goluri la pauza . castiga meciul si se marcheaza minimum 3 goluri in meci Oaspetii conduc la pauza.

castiga meciul si in prima repriza se marcheaza minimum 2 goluri Oaspetii conduc la pauza.TIPURI PARIURI 1/1&PG2+ 1/1&PG3+ 1/1&PG01 1/1&PG23 2/2&PG2+ 2/2&PG3+ 2/2&PG01 2/2&PG23 PG1+&GRS1+ PG2+&GRS2+ PG01&GRS01 PG23&GRS23 PG1+&GRS2+ PG2+&GRS1+ 1&DG2+ 1/1&DG2+ 2&DO2+ 2/2&DO2+ Gazdele conduc la pauza. castiga meciul si in prima repriza se marcheaza 0-1 goluri Oaspetii conduc la pauza. castiga meciul si in prima repriza se marcheaza minimum 3 goluri Oaspetii conduc la pauza. castiga meciul si in prima repriza se marcheaza 2-3 goluri Oaspetii conduc la pauza. castiga meciul si in prima repriza se marcheaza minimum 2 goluri Gazdele conduc la pauza. castiga meciul si in prima repriza se marcheaza minimum 3 goluri Gazdele conduc la pauza. castiga meciul si in prima repriza se marcheaza 0-1 goluri Gazdele conduc la pauza. castiga meciul si in prima repriza se marcheaza 2-3 goluri Atat in prima repriza cat si in repriza secunda se marcheaza minimum 1 gol Atat in prima repriza cat si in repriza secunda se marcheaza minimum 2 goluri Atat in prima repriza cat si in repriza secunda se marcheaza 0-1 goluri Atat in prima repriza cat si in repriza secunda se marcheaza 2-3 goluri In prima repriza se marcheaza minimum 1 gol si in repriza secunda se marcheaza minimum 2 goluri In prima repriza se marcheaza minimum 2 goluri si in repriza secunda se marcheaza minimum 1 gol Victorie gazde si gazdele marcheaza minimum 2 goluri Victorie gazde iar gazdele marcheaza minimum 2 goluri Victorie oaspeti si oaspetii marcheaza minimum 2 goluri Oaspetii conduc la pauza. castiga meciul si marcheaza minimum 2 goluri .