You are on page 1of 5

O întâlnire cu Emil Străinu nu este deloc uşor de stabilit, însă omul care şi-a dedicat

ultimii 15 ani studiului fenomenelor aeriene inexplicabile este punctual. „Aline,
sună-mă din nou vineri seară şi stabilim o întâlnire pentru sâmbătă.” Zis şi făcut. A
doua zi, la ora stabilită, fostul general din Ministerul Apărării este prezent şi pregătit
să ne facă o scurtă prezentare a lumii nevăzute. „Despre unele lucruri pot să îţi
spun, despre altele nu”, argumentează specialistul în radiolocaţie. A încercat însă să
atingă mai multe puncte importante şi în jurul cărora s-a creat o aură misterioasă,
începând cu Zona 51, dar şi prezenţa unor extratereştri printre noi.

Alin Huiu: Credeţi că extratereştrii sunt printre noi acum?

Emil Străinu: Sunt absolut convins că cel puţin o civilizaţie extraterestră veghează
dezvoltarea umanităţii dându-ne din când în când câte un impuls tehnologic care să
ne ridice pe o nouă treaptă a cunoaşterii universului.

Să înţeleg că e posibil ca omul care stă la masa alăturată să fie un extraterestru?
Mie aşa îmi pare.

Cel puţin una dintre persoanele care ne înconjoară în acest moment nu este de aici,
chiar dacă el se află lângă noi sau undeva în altă ţară sau pe alt continent. Sunt
absolut convins că extratereştrii sunt printre noi, reprezentând motorul dezvoltării
civilizaţiei umane, dar acum nu ştiu dacă cel de lângă este sau nu de pe altă
planetă. (n.r. râde)

Zona 51 a devenit un adevărat templu închis pentru pasionaţii de ufologie. Aţi spus
că aţi ajuns acolo, ce credeţi de fapt că reprezintă? Un fel de hotel pentru
extratereştrii aflaţi în vizită sau pur şi simplu o bază de testare a tehnologiei
avansate?

Sunt singurul european care a intrat şi a ieşit fără probleme în Zona 51. Din păcate,
nu am văzut nici un extraterestru acolo, dar în schimb am putut urmări aeronave
care zburau la viteze care, din punct de vedere tehnic, sunt imposibile tehnologiei
terestre, efectuând manevre care sfidează orice reguli ale fizicii cunoscute şi
acceptate în momentul de faţă de ştiinţa oficială. Personal, consider că Zona 51

free energy. Ce v-a determinat să urmăriţi atât de atent acele fenomene? Eu nu sunt şi nici nu am fost un fan al OZN-urilor. Cred că în această zonă cei care conduc lumea pregătesc tehnologii la care oamenii de rând nici nu visează. la antiapărare. părinţii care ne-au smuls din animalitate şi ne-au ridicat la rangul de fiinţe umane numai cu ajutorul puterii lui Dumnezeu. ci de interpretarea ştiinţifică a unor realităţi din atmosfera terestră. cred că aceştia sunt ori străstrăbunicii noştri sau. prevăzută de Nicola Tesla şi Albert Einstein. De multe ori nu găseam o explicaţie şi de aceea am început să studiez şi mai mult acest domeniu. Existenţa fenomenului OZN nu este legată neapărat de observarea sau contactarea extratereştrilor. Eu sunt specialist în domeniul radarelor şi de de multe ori se întâmpla să întâmpin fenomene aeriene anormale pe care le observam prin tehnica de radiolocaţie. levitaţia şi teoria unificată a câmpurilor. implicând antigravitaţia.reprezintă unul dintre cele mai inaccesibile zone pentru cunoaşterea publicului în momentul de faţă. Când credeţi că a luat civilizaţia extraterestră contact cu oamenii? Dacă extratereştrii există în forma în care îi înţelegem noi astăzi. „Pot fi părinţii noştri” Aţi lucrat în industria militară. Când credeţi că ni se va confirma existenţa lor? . într-un caz mult mai posibil.

deturnată în scopul folosirii efectelor sale pentru controlul şi manipularea vremii. mâine sau niciodată.Ieri. China sau Federaţia Rusă sunt principalele state care deţin arme climatice deosebit de periculoase. supraveghează şi ne conduce spre marea lume a contactului cu civilizaţiile extraterestre. România a fost una dintre primele locaţii vizitate de extratereştri. Au ajuns şi prin România sau mai trebuie să aşteptăm? Am mari probleme dacă nu cumva tu eşti micul spion extraterestru.r. În ultima perioadă au avut loc fenomene îngrijorătoare din punct de vedere meteorologic. care vrei să mă pui într-o situaţie incomodă recunoscându-te ca atare (n. . Arme pentru controlul naturii Aţi făcut în decursul timpului numeroase referiri la proiectul HAARP. ce ne puteţi spune pe această temă? Proiectul HAARP reprezintă una dintre cele mai mari invenţii ale savantului de origine română Nicola Tesla. Credeţi că au fost cauzate de HAARP? Din păcate. râde). marea majoritate a fenomenelor meteo extreme care se produc şi se vor produce în următoarea perioadă pe Terra sunt legate de folosirea tehnicilor de modificare a mediului înconjurător în scopuri militare. azi. a fenomenelor meteoclimatice. Conform convingerilor proprii. care ne observă. funcţie de interesul Clubului Galactic din care facem parte. SUA.

Conform unor studii de ultimă oră ale CIA şi serviciilor secrete din China şi Federaţia Rusă. civilizaţia umană trebuie să aleagă între progresul umanităţii şi autodistrugere.Atât de mult poate influenţa omul fenomenele naturii? Da. Cum dispare o populaţie. precum Japonia. dar uitând de sine şi de ceea ce reprezintă omenirea pentru ea însăşi. State dezvoltate ştiinţific şi economic în plan militar. o poate face în momentul de faţă. schimbările care pot fi realizate în zona climatică nu mai reprezintă doar apanajul marilor puteri. autodistrugere sau există o forţă atotputernică gata să nimicească tot pentru a reuşi asta? Populaţii au fost multe care au dispărut. conflictul dintre o civilizaţie dezvoltată şi una inferioară duce de regulă la dispariţia celei mai puţin dezvoltate. Credeţi în teoria civilizaţiilor succesive? . au de asemenea astfel de arme. sunt exemple demonstrate în istorie. Iran. Mergând încă de la apariţie spre cunoaştere şi autodepăşire. India şi Brazilia. În istorie. Civilizaţiile dispar şi renasc după o perioadă de timp La ce nivel credeţi că a ajuns omenirea din punctul de vedere al cunoaşterii? Civilizaţia umană a făcut salturi uriaşe în cunoaştere trecând de la limitele sistemului Solar şi ale Galaxiei. dar nu popoare.

după 2.000 de ani actuala organizare a Uniunii Europene.000 de ani.Sunt absolut convins că pe Terra au fost mai multe valuri civilizaţionale. mai mult decât atât. iar ultimul dintre acestea îşi are originea în spaţiul carpato-danubiano-pontic. lucru dovedit genetic şi.000 de ani scrierile sumeriene şi cu 2. Generalul Emil Străinu a căutat în zeci de ţări elemente extraterestre: „Sunt printre noi şi ne veghează!” Alin Huiu | 2014-01-12 21:01 . conform datelor specialiştilor. care nu este decât transpunerea. ci paternitatea civilizaţiei europene. a crezului lui Burebista că toţi europenii sunt fraţi. prin multiculturalitate ne vom dovedi încă o dată nu apartenenţa. că pe baza datelor istorice tăbliţele de la Tărtăria devansează cu cel puţin 2. Cred.