You are on page 1of 2

FONDI Q

N
R.

EMRTIMI I PARTISE POLITIKE

KRYETARI I PARTISE

DUHET T
KTHEHET
(LEK)

1 Partia Demokracia Sociale

Paskal Milo

1,321,336

Lufter Xhuveli

685,437

3 Partia Republikane

Fatmir Mediu

661,159

4 Partia Bashkimi Liberal Demokrat

Arian Starova

538,424

Mhill Gecaj

458,261

Adriatik Alimadhi

237,515

Artur Dojaka

83,333

8 Partia e Puns e Shqipris

Muharrem Xhafa

83,333

9 Partia e Pajtimit Kombtar

Spartak Dobi

83,333

Skender Halili

83,333

Ymer Kurti

83,333

Emin Subashi

83,333

Koci Tahiri

83,333

Ilir Vata

83,333

15 Partia e t Drejtave t Mohuara e Re

Fatmir Hoxha

83,333

16 Partia Konservatore Shqiptare

Armando Ruco

83,333

Partia Agrare Ambjentaliste e


Shqipris

5 Partia Lidhja Demokristiane e


Shqipris
6 Partia Balli Kombtar
7 Aleanca Popullore

10 Partia e Reformave Demokratike


Shqiptare
11 Partia pr Mbrojtjen e t Drejtave t
Emigrantve
12 Partia Ardhmria Shqiptare
13 Partia Demokracia e Re Europiane
14 Partia e t Drejtave t Mohuara

17 Partia Lvizja pr Zhvillim Kombtar

Dashamir Shehu

TOTALI

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve prmes ksaj deklarate


publike ju bn apel partive poltike t sapocituara, q t
zbatojn Kodin Zgjedhor dhe t kthejn fondet e buxhetit t
shtetit brenda dates 10 Nentor 2015, pasi n t kundrt
kto parti humbasin t drejtn e financimeve t tjera nga
fondet publike pr nj periudh kohe jo m pak se 5 vjet
dhe nuk do t regjistrohen si subjekte zgjedhore n
zgjedhjet e ardhshme, as vetm e as si pjestare e ndonj
koalicioni.
Ju faleminderit.

2,643
4,738,115