Panduan bahagian D.

(d) (i) (ii) (iii) Pandangan semua pihak tentang kenaikan harga tambang domestik Penerbangan Malaysia (MAS) yang agak mendadak itu telah diajukan kepada pengurusan MAS. Kumpulan pengedar dadah itu dipercayai antara pembekal utama di Lembah Kelang dan semua yang ditahan mempunyai rekod jenayah termasuk kes dadah. Golongan yang tidak berupaya atau tidak layak mendapat pinjaman perumahan disediakan dana khas bagi membiayai sewa rumah mereka,´ kata Menteri di Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan.

(d) (i) (ii) (iii) Kata doktor, ³Darah akan mengalir dengan lebih lancar lagi melalui saluran darah apabila kita sentiasa menggerakkan badan kita.´ Monyet yang bergantungan pada dahan pokok yang rimbun itu menarik perhatian kami. Doktor Rashdan, pakar bedah itu menjalankan pembedahan terhadap pesakit jantung itu pada waktu pagi tadi.

(d) (i) (ii) (iii) Beberapa orang anggota polis telah dihantar ke rumah itu bagi menggeledah rumah tersebut untuk mencari barang larangan yang disyaki. Semua pohon kelapa di ladang itu ditebang untuk digantikan dengan tanaman kelapa sawit. Jawatankuasa Persatuan Ibu Bapa dan Guru sedang berbincang isu hal-hal lain.