You are on page 1of 5

SERBARE LA SFARSITUL CLASEI A-IV-A

Dragi parinti , dragi surioare
Bunici si invatatoare
Iata , ca si noi clasa a-IV-a
Azi dam ultima serbare .
Patru ani la rand impreuna am invatat
Patru ani la rand impreuna ne-am jucat
Si chiar daca uneori ne-am certat
Multe , multe am invatat .
DRAGI COPII DIN LUMEA-NTREAGA
1.Dragi copii din lumea-ntraga
Flori albastre , mandre flori
Astazi gandurile noastre
Se indreapta catre voi .
REFREN :
Copilaria n-o vom uita
Nu ne mai intalnim cu ea.
2.Haideti toti copiii lumii
Mainile sa ni le dam
Spre triumful fericirii
Pacea sa o aparam.

Parca ieri am venit
Cu pasi repezi si vioi
Anii repede s-au scurs
Ca un stol de cocori
Ce se-nalta spre nori .
Ramas bun doamna invatatoare
Va asteptam la toamna , doamne profesoare.

1

SA FII COPIL Ref. e-un lucru serios Nimic pe lume nu-i mai frumos Chiar daca misti sau stai pe loc Poti sa zambesti si ai noroc Cand esti copil . Si pe-a timpului aripa Trecut-au anii fara sa stim Ca va veni candva clipa Cand trebuie sa ne despartim. 1. 2 .Acum vreo patru ani .Cand eram mic sa zbor visam Spre lumi de vis calatoream Sa fii copil nu e usor Dar e frumos intr-adevar. mai tineti minte ? Era o toamna ca o crizantema Cand am pasit in curtea scolii noastre Impodobita ca de sarbatoare. dar ochii mari Si am aflat ca din copii Am ajuns scolari. Ne-am indreptat in grup spre noua clasa Cu inimi de pitic . viata-i un joc. Sa fii copil . Oriunde ne va fi norocul Si unde soarta ne va purta Nu vom uita c-aici e locul Unde-am citit intaiul A.

Copile . ti-s vorbele dulci mangaieri Simti bucuria in insorite primaveri. De aceea-n scoala Succese mandre-am prezentat In cataloage Cu calificative bune-am stat. Un FB .Canta zarea . eu pe nimica nu te-as da Si-n suflet vesnic o amintire ti-as pastra. de-acuma oare? Noi stim ca facem azi un mare pas De la doamna invatatoare Luandu-ne un cald si bun ramas. atatea visuri implinesti. canta vantul Canta noaptea plina de scantei Canta cerul si pamantul Bucuria acestor ani ai mei . fug norii toti in jurul tau Mii de sperante in suflet tu aprinzi mereu Copilarie . Ref. altii vreo trei Si un B langa ei. ce sa zici Dar vrem sa nu-si mai aiba Loc pe-aici. 3 . Ref. Copilarie . Si chiar si S e calificativ Dar sunt si mai mici? Se-ntampla . oriunde-n lume te gasesti Pe multe drumeri . COPILARIE 1. Copile . Mai suntem mici scolari .In spate mi-e copilaria Si patru clase prinse-ntr-un buchet Si patru ani de zbor de randunica Si multe calificative bune in carnet.

si-un zambet bun E mult de-atunci . Respectul si urarea noastra Nascute-n suflet de iubire S-aveti in viata dumneavoastra Numai noroc si fericire. IMN 1. Multi ani traiasca Scoala romaneasca Mandria ei. Din catalog am fost chemat De-un glas duios . dascalii mei De sanatate sa aveti parte Sa fauriti oameni cinstiti. 2.Cand a sunat intaia dat’ Si pentru mine-un clopotel Eram sfios si curios Ce viata-ncep cu el. Ref.Bun ramas iubita-nvatatoare Noi stim ca n-am fost dintre cei cuminti Si dumneavoastra ne-ati fost mama iubitoare Si pentru asta multumiri fierbinti. mai mare Dar si mai pretentios 4 . Patru ani la inceput Vietii noaste de scolar Au trecut usor ca vantul Noi ne-am trezit copii mari. In primul an am trecut Prin intreg alfabetul Cel de-al doilea an . dar n-am uitat In orice an sa-i spun.

Ne-a-nvatat la adunare La citit si scris frumos. ultima clasa A trecut ca un fulg de nea Inima cu greu ne lasa Sa ne despartim de ea. In sfarsit . 5 . Clasa a-III-a-mbujorata Ne-a dat sa iesim in larg Corabia fermecata Cu flori rosii la catarg.