You are on page 1of 8

ATUR CARA PROGRAM MAJLIS PENUTUPAN

KARNIVAL MINI ASAT
SEKOLAH RENDAH ASRAMA HARIAN
PERINGKAT DAERAH PADAWAN 2015
MENGUMUMKAN KETIBAAN YG BERBAHAGIA TUAN BIHUD AK APOK,PEGAWAI PENDIDIKAN
DAERAH PADAWAN SERTA ROMBONGAN .
ASSSALAMUALAIKUM ,SELAMAT SEJAHTERA DAN SALAM MENJULANG SARAWAK.
BIL
1

PERKARA
ALU-ALUAN MAJLIS

CATATAN
YANG BERBAHAGIA TUAN BIHUD AK APOK,PEGAWAI PENDIDIKAN
DAERAH PADAWAN, YANG BERUSAHA MISS CHONG CHOI LING ,
TIMBALAN PEGAWAI PENDIDIKAN DAERAH PADAWAN , YANG
DIHORMATI PEGAWAI-PEGAWAI DARI JABATAN PENDIDIKAN
DAERAH PADAWAN, YG BERUSAHA GURU BESAR SK TELAGA AIR,
PUAN NORHAYATI BT TOKIS, NAIB YG DIPERTUA PIBG SK TELAGA
AIR, CIKGU SEPRI BIN ISMAIL, YANG BERUSAHA GURU BESARGURU
BESAR,
KETUA-KETUA
JABATAN,KETUA-KETUA
MASYARAKAT,GURU-GURU
PENGIRING,GURU-GURU,PARA
PESERTA ,HADIRIN DAN HADIRAT YANG DIMULIAKAN.
SELAMAT DATANG KE MAJLIS PENUTUPAN KARNIVAL MINI ASAT,
SEKOLAH RENDAH ASRAMA HARIAN PERINGKAT DAERAH

2. TANPA MELENGAHKAN MASA .2 3 PERTANDINGAN NYANYIAN /TARIAN RAMPAI NYANYIAN SOLO 4 TARIAN RAMPAI PADAWAN 2015 YANG BERLANGSUNG DI SK TELAGA AIR.KITA AKAN MULAKAN DENGAN 1. TARIAN INI MENGISAHKAN TENTANG…………. KITA AKAN MEMULAKAN MAJLIS DENGAN ACARA PERTANDINGAN NYANYIAN SOLO DAN TARIAN RAMPAI. 1 2 .PADAWAN. SEBENTAR LAGI KITA BERALIH KEPADA PERTANDINGAN TARIAN RAMPAI. BAGI ACARA NYANYIAN SOLO. SEKOLAH PERTAMA YANG AKAN MEMBUAT PERSEMBAHAN IALAH SEKOLAH………………………………. SESUNGGUHNYA KEHADIRAN TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN MEMERIAHKAN LAGI MAJLIS KITA PADA MALAM INI. 3 4 5 6 DEMIKIAN TADI BERAKHIRNYA ACARA NYANYIAN SOLO OLEH SERAMAI 6 ORANG PESERTA.

3 4 5 6 .

AMIN.PARA HADIRIN DIMINTA BERDIRI TEGAK UNTUK MENYANYIKAN LAGU TERSEBUT. UNTUK MEMBERKATI MAJLIS.. MAJLIS DITERUSKAN DENGAN UCAPAN ALU-ALUAN PUAN .DEMIKIAN TADI BERAKHIRNYA PERTANDINGAN NYANYIAN DAN TARIAN RAMPAI.SYABAS DAN TAHNIAH KEPADA SEMUA PELAJAR YANG TELAH MENUNJUKKAN BAKAT DAN PERSEMBAHAN YANG MENARIK DAN PENUH DENGAN KREATIVITI. DIPERSILAKAN..AMIN YA RABBAL ALAMIN. NYANYIAN LAGU NEGARAKU BACAAN DOA UCAPAN ALU-ALUAN GURU BESAR BAIKLAH…KITA AKAN MEMULAKAN MAJLIS PENUTUPAN KARNIVAL MINI ASAT DENGAN NYANYIAN LAGU NEGARAKU. HADIRIN DIPERSILAKAN DUDUK. KITA PERSILAKAN USTAZ MOHD IRFAN BIN IDRIS UNTUK MENGETUAI BACAAN DOA.OLEH ITU.

MAJLIS MERAKAMKAN UCAPAN RIBUAN TERIMA KASIH KEPADA PUAN NORHAYATI DI ATAS UCAPAN BELIAU TADI. MAJLIS MENGUCAPKAN RIBUAN TERIMA KASIH KEPADA TUAN BIHUD AK APOK. ACARA DITERUSKAN DENGAN TAYANGAN MONTAJ …MARI SAKSIKAN AKTIVITI YANG DIJALANKAN SEPANJANG HARI INI. PEGAWAI PENDIDIKAN DAERAH PADAWAN DI ATAS UCAPAN PENUTUPAN KARNIVAL MINI ASAT BAGI SEKOLAH RENDAH ASRAMA HARIAN PERINGKAT DAERAH PADAWAN 2015. MAJLIS DENGAN HORMATNYA MENJEMPUT CIKGU SEPRI ISMAIL. .GURU BESAR SK TELAGA AIR.NAIB YG DIPERTUA PIBG UNTUK MENJEMPUT DAN MENGIRINGI MISS CHONG CHOI LING UNTUK MENYEMPURNAKAN MAJLIS.PEGAWAI PENDIDIKAN DAERAH PADAWAN. SEKARANG KITA AKAN TERUSKAN MAJLIS DENGAN PENYAMPAIAN SIJIL PENYERTAAN DAN PENGHARGAAN. MAJLIS DENGAN HORMATNYA MEMPERSILAKAN. SETERUSNYA BELIAU AKAN MEMBUAT GIMIK TANDA PERASMIAN MAJLIS.UCAPAN PPD PENYAMPAIAN SIJIL PENYERTAAN /PENGHARGAAN NORHAYATI BT TOKIS . MAJLIS KITA TERUSKAN DENGAN UCAPAN PENUTUPAN DARIPADA YANG BERBAHAGIA TUAN BIHUD AK APO. DENGAN SEGALA HORMATNYA DIPERSILAKAN.

DIPERSILAKAN.. SEKARANG DIJEMPUT WAKIL SK KAMBUG SK PANGKALAN AMPAT SK ST BERNARD SADIR SK PESANG BEGU SK BENGOH DAN AKHIR SEKALI SK TELAGA AIR PENYAMPAIAN HADIAH TERIMA KASIH MISS CHONG DI ATAS KESUDIAN MENYAMPAIKAN SIJIL PENYERTAAN DAN PENGHARGAAN ITU TADI. BAGI ACARA TARIAN RAMPAI .ENCIK BIHUD AK APOK UNTUK MENYAMPAIKAN HADIAH..DIPERSILAKAN… BAGI ACARA PIDATO. KITA MULAKAN DENGAN ACARA FUTSAL.DIJEMPUT. BAGI ACARA BOLA JARING.DIPERSILAKAN. SEKARANG DIJEMPUT PUAN NORHAYATI BT TOKIS UNTUK MENJEMPUT DAN MENGIRINGI TUAN PEGAWAI PENDIDIKAN DAERAH PADAWAN.

.. SETERUSNYA.DIPERSILAKAN.BAGI ACARA NYANYIAN SOLO.PENYAMPAIAN CENDERAHARI KEPADA JEMPUTAN KITA MULAKAN DENGAN GURU BESAR SK KAMBUG. SEKALI LAGI HADIRIN DAN HADIRAT DIPERSILAKAN BERDIRI UNTUK MENYANYIKAN LAGU IBU PERTIWIKU.. PENYAMPAIAN CENDERAHATI TERIMA KASIH KEPADA TUAN BIHUD DI ATAS KESUDIAN MENYAMPAIKAN HADIAH KEPADA PESERTA SERTA GURU BESARGURU BESAR. UNTUK MENGAKHIRI MAJLIS.( RUJUK KERTAS HIJAU ) DAN SEBAGAI TANDA KENANGAN.DIPERSILAKAN GURU BESAR SK TELAGA AIR UNTUK MENYAMPAIKAN CENDERAHATI KEPADA TUAN BIHUD AK APOK.(RUJUK KERTAS HIJAU ) PENERIMA CENDERAHATI……. GURU BESAR PANGKALAN AMPAT GURU BESAR SK PESANG BEGU GURU BESAR SK BENGOH GURU BESAR SK BERNARD SADIR DAN GURU BESAR SK TELAGA AIR HAKIM-HAKIM PERTANDINGAN…. .

KITA AKAN BERSUA LAGI DI LAIN KALI.KAMI INGIN MERAKAMKAN UCAPAN TERIMA KASIH YANG TIDAK TERHINGGA DI ATAS KESUDIAN TUAN BIHUD SERTA ROMBONGAN. SEKIAN TERIMA KASIH. HARAP MAKLUM. BAGI PIHAK JAWATANKUASA PENGANJUR.NYDP. .TAK LUPA JUGA KEPADA PEGAWAI POLIS YANG MEMBANTU MEMANTAU KESELAMATAN KITA SERTA TUAN-TUAN PUAN-PUAN KE SEKOLAH KAMI.PIHAK PRESS UNTUK MENGHADIRI MAJLIS JAMUAN DI PUSAT SUMBER SEKOLAH. JIKA ADA KESEMPATAN. JAMUAN SEKARANG DIJEMPUT ENCIK BIHUD AK APOK .DENGAN INI BERAKHIR SUDAH MAJLIS KITA PADA MALAM INI. MISS CHONG CHOI LING.