You are on page 1of 35

Cuprins
1. Despre specialitate
2. Introducere
3. Descrierea afacerii
4. Planul cladirii
5. Definirea pietei
6. Obiectivele clinicii
7. Infiintare (planul operational)
8. Produse si servicii
9. Politica de pret
10.Aparatura
11.Personalul clinicii:
12.Management
13.Plan financiar
14.Orar
15.Promovare

1. Despre specialitate
Otorinolaringologia (ORL) este specialitatea medico-chirurgicală care se
ocupă cu studiul anatomiei, fiziologiei şi patologiei urechii, a nasului, gâtului,
căilor respiratorii superioare si a sinusurilor. Medicii specialişti ORL
diagnostichează şi tratează afecţiunile urechilor, nasului şi ale gâtului la copii,
dar şi la adulţi.
ORL este strâns legată de alte specialităţi medicale ca neurologia,
pediatria, alergologia, dar şi chirurgia plastică, reconstructivă şi estetică.

2. Introducere
CoralMed este o societate comerciala cu raspundere limitata, fiind prima
investitie a grupului sirian Al-Assar in domeniul medical din Romania. Clinica
CoralMed ofera pacientilor sai servicii de imagistica medicala ultramoderna, de
inalta calitate, garantand clientilor sai investigatii complexe si sigure, folosind
aparatura medicala de ultima generatie. Infiintata din initiativa unui grup de 9
medici, in parteneriat cu grupul de investitii Al-Assar, Centrul CoralMed ofera o
gama larga de servicii medicale in diverse domenii ale otorinolaringologiei.
Inregistrat la Oficiul Registrului Comertului, Autoritatea de Sanatate
Publica, CoralMed a obtinut certificarea ISO 9OO12008 in managementul
calitatii si isi desfasoara activitatea in Bucuresti, pe bulevardul Eroii Sanitari,
sector 5.
Clinica CoralMed ofera o gama larga de servicii medicale. Acestea pot fi
accesate de catre pacienti in regim de consultatii si investigatii medicale contra
cost, cat si gratuit prin Casa de Asigurari de Sanatate.

Pentru a oferi cele mai de calitate servicii medicale. diagnostic şi tratament. a calităţii profesionale a personalului şi a relaţiei de respect şi dăruire pentru fiecare pacient. pe forta grupului ca ansamblu. clinica noastra este dotata cu cea mai performanta aparatura medicala. Urmărim excelenţa serviciilor în soluţii integrate de prevenţie.urmarind imbunatatirea calitatii vietii. Planul cladirii . Descrierea afacerii Construim în România reţeaua privată de sănătate care oferă respect şi dăruire fiecărui pacient. corectitudinea.3. Urmărim excelenţa serviciilor. 4. propunandu-si in acelasi timp sa intemeieze o afacere solida si profitabila. Valorile clinicii se bazeaza in primul rand pe resursa umana specializata. într-un efort de îmbunătăţire a infrastructurii medicale. flexibilitatea. inovatia. Trasaturile definitorii ale echipei noastre sunt : spiritul de echipa. dar si pe coeziunea unei echipe de medici curajosi ce isi pun in slujba pacientilor intregul bagaj de cunostiinte si aptitudini. creativitatea.

. prezenta de mijloace de transport in comun numeroase. dar localizarea centrala. datorita amplasarii in apropierea gurii de metrou “Eoilor” si a numeroaselor statii de autobuze si trolee din zona. Cladirea este amplasata pe bulevardul Eroii Sanitari nr. precum si serviciul de transport pacienti pe care ne propunem sa il implementam.12. pot largi acoperirea clinicii noastre ce isi propune sa primeasca pacienti din toate colturile tarii. Definirea pietei Aria de acoperire in la si se restrange principal Bucuresti zonele inconjuratoare. accesibilitatea ridicata: posibilitatea de acces pt masini personale. cu care avem numeroase colaborari. Pozitionarea clinicii este usor accesibila pacientilor. in apropierea Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti.5.

Ne bazam pe resurele umane extrem de bine pregatite. Valorile dupa care se va ghida Clinica CoralMed sunt profund umaniste. un portofoliu cu care putem fi competitivi in sistemul medical privat. astfel incat pacientii nostri sa fie rapid reintegrati in viata familiala si sociala. Ne propunem sa investim in relationarea cu pacientii in mediul online si prin intermediul tehnicilor moderne de comunicatie. riguros instruite. adaptabile si flexibile astfel incat sa ramana competitive intr-un domeniu medical care se schimba continuu. Rapiditatea si dinamicitatea oferita de conectarea in online a clinicii este esentiala. echipamentele de ultima generatie si entuziasmul adus in industria medicala stagnanta in ultimii ani. . Consideram ca punctele forte sunt reprezentate de pregatirea.6. Strategia unei organizatii trebuie sa evidentieze atat puncte forte cat si puncte slabe in prestarea serviciilor. munca probono in diferite zone si paturi sociale. sigure si eficiente. fie el pacient sau doctor se afla in centrul viziunii noastre despre medicina. experienta. tinand cont si de sistemul de valori al organizatiei. intelegerea si explicarea conceptelor. omul. Obtinerea de parteneriate cu furnizori de echipamente medicale si tehnologie specializata. Ne axam pe valori umaniste in modul de abordare al pacientului: considerenta pentru sanatatea. individualizate si de inalta calitate. Cel mai important obiectiv este fidelizarea pacinetilor si crearea unei retele de pacienti fideli si loiali. Obiectivele clinicii Scopul colectivului CoralMed este de a oferi servicii prompte. O platforma online in care pot intercationa personalul medical cu actuali si viitori pacienti. calitatea vietii. Compania isi propune sa isi gaseasca o baza de clienti. doctori extrem de bine pregatiti. In stabilirea strategiei de marketing am avut in vedere maximizarea punctelor forte: echipamente ultraperformante. asigurarea unui minim de invazivitate. Implicarea in programe de cercetare si voluntariat. minim invazive. oferim supraveghere medicala continua si examen clinic complet. Totodata. Dorim sa fim capabili sa oferim alternative terapeutice moderne.

In vederea unei strategii care sa treaca de constructia. o suma de perspective diverse in interiorul echipei de management. Deoarece piata serviciilor medicale privata este in dezvoltare. efort in integrarea sociala a organizatiei. inovatii in cercetare. campanii de investigatii probono in zone defavorizate). Credem ca este necesar ca noi sa investim energie. majoritatea pacientilor nu pot distinge corect necesitatea si rolul aparaturii noastre performante. este necesar sa prezentam oferta noastra de servicii medicale. deschiderea si formarea unei baze de clienti. . Credem ca este necesar sa mentinerem o atitudine competitiva in interiorul organizatiei. timp. prezinta numeroase oportunitati si o cerere in continua creastere. educarea si instruirea continua a personalului. Compania noastra ofera servicii de o inalta performanta si calitate. Punctele forte sunt esentiale in stabilirea unei strategii pentru o organizatie nascanda. care sunt cu greu egalate de competitori. dar punctele slabe sunt cele care trebuie considerate inca de la inceput pentru a putea beneficiia de crestere pe termen mediu si lung.un background economic stabil asigurat de grupul Al-Assar. de aceea ne implicam in zona de donatii caritabile si investim in grupuri si regiuni defavorizate. consideram ca este adecvat sa adoptam o strategie de marketing in functie de concurenta. sa argumentam intr-un mod rational. articulat si accesibil unor categorii sociale fara cunostinte medicale. De aceea. trebuie considerate eventualele puncte slabe: majoritatea doctorilor sunt relativ putin cunoscuti de pacienti. Echipamentele performante si doctorii de o pregatire ireprosabila sunt pusi in evidenta cu campanii de promovare si campanii de PR menite sa creasca profilul public al clinicii( de exemplu activitati de voluntariat. Suntem incredintati in viziunea noastra de a obtine superioritatea competitonala prin cresterea calitatii serviciilor acordate.

2015 15.2015 01.06.2015 15.04.06.06. IT.2015 20.) Contractarea serviciilor externalizate(curatenie. SSM.06.2015 15. femeie de serviciu. instalarea si punerea in functiune a echipamentelor Incheierea de Contracte de SERVICE pentru aparatura medicala Realizarea infrastructurii IT Resurse umane Incheierea si inregistrarea contractelor cu medicii specialisti Selectarea si angajarea personalului auxiliar (asistente. Infiintare (planul operational) Etape Actiune Asigurarea infrastructurii Achizitionarea terenului pentru constructia cladirii ce va gazdui centrul medical Proiectarea si executia cladirii Incheierea contractelor pentru utilitati si racordarea la utilitati Achizitionarea.etc.2015 Director general 01.2014 01.06.2015 Director medical .2015 Director executiv 20.7.06.) Termen Responsabil 05. infirmiere.05.06. etc.

06.2015 25. autorizatiilor si certificarilor necesare functionarii Incheierea contractelor cu clientii din portofoliul initial 25.06.Realizarea stagiilor de pregatire a personalului de catre furnizorii de echipamente Obtinerea avizelor .2015 Director executiv 25.06.2015 Director marketing .

.

probe supraliminare  evidentierea si inregistrarea nistagmusului spontan . timpanogramă şi reflex stapedian.) investigaţii audiologice (audiogramă tonală şi vocală.examinare endoscopică rigidă şi flexibilă Printre intervenţiile de chirurgie ORL care se efectuează la CoralMed se numără:          adenoidectomie sub control endoscopic amigdalectomie prin radiofrecvenţă amigdalectomie biopsii ganglionare sau tumorale chirurgie endoscopică a sinusului maxilar chirurgie endoscopică rinosinuzită cronică polipoasă timpanoplastie cu mentor de refacere sau grefă cornetectomie( turbinoplastie) prin radiofrecventa excizie epitelioame faciale Laboratorul de explorari audio-vestibulare si expertiza audiologica si a protezelor auditive:  audiometrie vocala si tonala. Produse si servicii Serviciile medicale de ORL disponibile în cadrul structurii CoralMed sunt:     consultaţii medic specialist sau primar investigaţii rinologie .examinare video-fibroscopică nazală investigaţii otologie (oto-video-microscopie. otoemisiuni acustice. insuflaţii tubare etc. audiometrie comportamentala la copii.8. produşi de distorsiune)  investigaţii faringologie şi laringologie .

 impedancemetrie: timpanograma. precum si in cazul expunerii la zgomot  posturografie dinamica computerizata. probe de functionalitate a trompei lui Eustachio electrocohleografie. proba rotatorie sinusoidala amortizata. cu latenta medie si corticale utilizate pentru: estimarea obiectiva a auzului (cu aplicare mai ales la copii). stabilirea unui diagnostic otoneurologic. test de apreciere a verticalei subiective  protezare auditiva: examene pentru audiometrie protetica in camp liber . proba calorica) . evaluarea auzului la copii. sacade.pentru validarea protezarii auditive. nistagmus optokinetic. examene pentru aprecierea capacitatii de stereoauditie dupa protezarea bilaterala  reeducare vestibulara asistata de calculator  vestibulometrie: electronistagmografie (nistagmus spontan si pozitional. probe de oculomotricitate . reflex stapedian. otoemisiuni acustice (evaluarea functiei celulelor ciliate externe din urechea interna) care pot fi utilizate la screeningul auzului la nounascuti. RDT (reflex decay test). cranio-corpografie. monitorizarea auzului in tratamentul cu medicamente ototoxice si citostatice. potentiale auditive evocate precoce.urmarire lenta.

Denumire investigaţie / intervenţie Adenoamigdalectomie Adenoamigdalotomie RF Adenoamigdalotomie RF + miringotomie cu inserţie de tub bilateral Adenoamigdalotomie RF + miringotomie cu inserţie de tub unilateral Adenoamigdalotomie RF + miringotomie bilaterală Adenoamigdalotomie RF + miringotomie unilaterală Adenoidectomie + cornetectomie (turbinoplastie) RF bilaterală Adenoidectomie + cornetectomie (turbinoplastie) RF unilaterală Adenoidectomie + miringotomie cu inserţie de tub bilateral Adenoidectomie + miringotomie cu inserţie de tub unilateral Adenoidectomie < 15 ani (sub control endoscopic) Adenoidectomie > 15 ani (sub control endoscopic) Adenoidectomie + miringotomie unilaterală Adenoidectomie + miringotomie bilaterala Amigdalectomie < 15 ani (sub control endoscopic) Amigdalectomie > 15 ani (sub control endoscopic) Amigdalotomie (RF) Anestezie (analgosedare) în cadrul unei intervenţii Biopsie de ganglion limfatic (cu anestezie generală) Chirurgie endoscopică rinosinuzită cronică polipoasă Chirurgie endoscopică a sinusului maxilar .

unilateral cu anestezie locală (RF/ laser) Cornetectomia totală. bilateral cu anestezie locală (RF/ laser) Cornetectomia parţială. polipoide+septoplastie Cornetectomia parţială. unilateral (clasic) Criptoliza amigdaliană cu anestezie locală (laser / RF) Excizie părţi moi regiunea cap-gât cu anestezie locală Excizie polip nazal Excizie epiteliom facial Excizie lipom cervical mare Extragerea de corp străin din conductul auditiv extern prin incizie Extractie aerator transtimpanic / o ureche cu analgosedare Frenectomia / frenotomie linguală prin radiofrecvenţă/electrocauter .Chirurgie endoscopică a sinusului maxilar + adenoidectomie Chirurgie endoscopică a sinusului maxilar + miringotomie cu inserţie de tub bilateral Chirurgie endoscopică a sinusului maxilar+ cornetectomie (turbinoplastie) + RF bilaterală + rezecţia submucoasă a septului nazal Chirurgie endoscopică a sinusului maxilar+ cornetectomie (turbinoplastie) RF bilaterală Chirurgie endoscopică a sinusului maxilar+ cornetectomie (turbinoplastie) RF unilaterală Chirurgie endoscopică a sinusului maxilar+septoplastie Chirurgie endoscopică a sinuzitei cr. bilateral (clasic) Cornetectomia totală. unilateral cu anestezie generală (RF/ laser) Cornetectomia parţială. bilateral cu anestezie generală (RF/ laser) Cornetectomia parţială.

inserţie tub Chirurgia endoscopică a sinusului maxilar + adenoidectomie + miringotomie unilaterală. inserţie tub Meatotomie endoscopică Microlaringoscopie suspendată Miringotomia bilaterală cu analgosedare Miringotomia bilaterală (internare continuă) Miringotomia cu inserţie de tub. bilateral cu analgosedare Miringotomia unilaterală cu analgosedare Reducerea fracturii de piramidă nazală Rezecţia submucoasă a septului nazal (chirurgia deviaţiei de sept) Rezectia submucoasă a septului nazal (chirurgia deviatiei de sept)+corecţie dismorfie nazală Rezecţia submucoasă a septului nazal + cornetectomie RF bilaterală . unilateral cu analgosedare Miringotomia cu inserţie de tub.Îndepărtarea exostozei din meatul auditiv extern Inserţia butonului septal nazal (fără insert siliconic) Fibroscopie în cadrul unei intervenții Fibroscopie cu analgosedare Intervenţii combinate Amigdalotomie RF + miringotomie cu inserţie de tub unilateral Amigdalotomie RF + miringotomie cu inserţie de tub bilateral Chirurgia endoscopica a sinusului maxilar + adenoidectomie + miringotomie bilaterală.

Politica de pret .Rezecţia submucoasă a septului nazal + cornetectomie RF unilaterală Rinoseptoplastie Revizie Timpanoplastie cu grefă Timpanoplastie cu mentor de refacere cu analgosedare Timpanoplastie cu mentor de refacere cu anestezie generală Uvulopalatoplastie (chirurgia sforăitului) Fibroscopie în cadrul unei intervenţii Fibroscopie cu analgosedare 9.

drenaj furuncul vestibul nazal 40 Intervenţie sinechie septo-turbionară 200 Recoltare secreţii nazale 20 Tamponament anterior 30 .Denumire investigaţie / consultaţie / intervenţie Preţ/Lei Consultaţie iniţială medic specialist 120 Consultaţie iniţială medic primar 140 Consultaţie iniţială profesor 140 Consultaţie control medic specialist 55 Consultaţie control medic primar 70 Consultaţie control după intervenţii .prima 0 Rinologie Denumire investigaţie / consultaţie / intervenţie Preţ/Lei Anemizarea pituitarei şi a cornetelor nazale 20 Aspiraţia şi lavajul sinusului nazal prin puncţie 50 Cauterizare chimică pată vasculară 30 Endoscopie nazală cu endoscop rigid 120 Electrocauterizare 100 Extracţie corp străin intranazal 100 Fibroscopie nazală/faringiană/laringiană 170 Incizie.

Tamponament posterior 50 Turbinoplastie cornete nazale (RF)* 800 Secţionare sinechie septo-turbinară (RF) 600 Observaţie: * procedura va fi însoţită de spitalizare 1-6 ore: 200 lei Faringologie Denumire investigaţie / consultaţie / intervenţie Preţ/Lei Badijonaj faringian 20 Examinare fibroscopică a laringelui 150 Examinare fibroscopică a faringelui 150 Excizie mici formaţiuni (RF) 500 Exsudat faringian 20 Extragerea de corp străin din faringe fără incizie 150 Incizia şi drenajul abcesului peritonsilar 200 Infiltraţii perete posterior faringian/ supraorbitare/temporale/cervicale 50 Criptoliza amigdaliana (RF) 800 .

unilateral 30 Incizie.Otologie Denumire investigaţie / consultaţie / intervenţie Preţ/Lei Aspirare secreţii auriculare 30 Audiometrie tonală 70 Audiometrie vocală 50 Cauterizare polip CAE 50 Excizia polipului auricular.evaluare audiologică copil 150 Recoltare secreţie otică 20 Reflex stapedian 30 Screening auditiv nou născut 90 Spălătură auriculară 30 Timpanometrie 50 . drenaj colecţie purulentă ureche medie 200 Incizie. urechea externă 50 Extragerea de corp străin din conductul auditiv extern fără incizie 50 Extragere dop cerumen . drenaj furuncul conduct auditiv extern 200 Mesare conduct auditiv extern 20 Otoemisiuni acustice 30 Pansament plăgi / toaletă plagă 30 Potenţiale evocate 100 Potenţiale evocate ASSR .

preţ pe şedinţă 30 .350 Extragere corpi străini mici din părţi moi 450 Extragere corpi străini mari din părţi moi 900 Sutură plagă complexă 450 Tratament chirurgical al colecţiilor purulente (abces.250 Biopsie părţi moi . furuncul) 450 Anestezie (analgosedare) în cadrul unei intervenţii * 290 Procedura urmărire postoperatorie (1-7 zile) .structuri superficiale 225 Debridare excizională părţi moi 180 Evacuare hematom. serom 225 Excizie 1 leziune cutanată / subcutanată (inclusiv lipom simplu) 360 Excizie 2 leziuni cutanate / subcutanate (inclusiv lipom simplu) 570 Excizie chist sebaceu multiple 675 Excizie chist sebaceu simplu 450 Excizie multiple leziuni cutanate / subcutanate 1.Anestezie (analgosedare) în cadrul unei intervenţii * 290 * include consultul preanestezic Biopsie superficială Denumire investigaţie / consultaţie / intervenţie Preţ/Lei Biopsie profundă / ganglionară (prin excizie / extirpare) simplă 675 Biopsie profundă / ganglionară (prin excizie / extirpare) simplă 2.

Aparatura .10.

Personalul clinicii .11.

comeptente in Chrirurgia endoscopica ORL 9. competente in Laser ORL Dr. Afaf Abu Balal Elsadig Mohamed  Director Medical Clinica CoralMed  Doctor in Stiinte Medicale. Dr. Medic Primar ORL (2010. Lazar Alexandra –medic primar ORL.A. 5. Dr. 3. 4. Georgescu Pavel –medic primar ORL Dr. Grigorescu Ioana –medic specialist ORL.prezent)  Rezidentiat Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca (2006-2010) . 6. Dr. Ciobanu Simina –medic primar ORL. personal medical 1. medic specialist alergolog Dr. Serb Madalina Ioana –medic specialist ORL Dr. Bacioiu Vlad Stefan –medic specialist ORL Dr. 2. Stanescu Radu Florin –medic primar ORL. competente in Chirurgia endoscopica rinosinusala 7. Dr. Stan Victor Andrei –medic specialist ORL 8. Afaf Abu Balal Elsadig Mohamed – medic primar ORL Dr.

prezent) .UMF Carol Davila Bucuresti (2000-2006) Dr. Bacioiu Vlad Stefan  Director Executiv Clinica CoralMed  Medic Specialist ORL (2011. Absolvent .

UMF Carol Davila Bucuresti (2000-2006) Dr.UMF Carol Davila Bucuresti (2000-2006) Dr. specializare endoscopie rinosinusala (2013. Stan Victor Andrei . Ciobanu Simina  Doctor in Stiinte Medicale.UMF Carol Davila Bucuresti (2000-2006) Dr.Spitalul Clinic Colentina (2006-2010)  Absolvent .UMF Carol Davila Bucuresti (2000-2006) Dr.UMF Carol Davila Bucuresti (2000. Medic Primar ORL (2012.prezent)  Medic Specialist Alergologie si Imunologie clinica (2010. Lazar Alexandra  Medic Primar ORL (2010.prezent)  Rezidentiat Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (2006-2010)  Absolvent . Catedra de Anatomie.prezent)  Rezidentiat Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca (2006-2011)  Absolvent .prezent)  Medic Chirurg. Georgescu Pavel  Doctor in Stiinte Medicale.prezent)  Rezidentiat Spitalul de Urgenta Bagdasar Arseni (2006-2012)  Absolvent .prezent)  Rezidentiat . Medic Primar ORL (2011. Grigorescu Ioana  Doctor in Stiinte Medicale.prezent)  Asistent Universitar. Universitatea Carol Davila Bucuresti – (2008. Medic Specialist ORL (2011.2006) Dr. Rezidentiat Spitalul Coltea (2006-2011)  Absolvent .

secretara directorului clinicii  Intretinere (4 angajati)  Contabil (1 angajat)  Avocat (1 angajat)  Electrician (1 angajat)  Portar (2 angajati)  Bodyguard (1 angajat)  Inginer medical(1 angajat)  Informatician (1 angajat) 12.Management Managementul de la cel mai inalt nivel are rolul decizional si coordoneaza intreaga activitate a societatii. Doctor in Stiinte Medicale. asigurand eficientizarea prin asigurarea unei bune . specializare endoscopie ORL  Rezidentiat Institutul Clinic Fundeni (2006-2010)  Absolvent .prezent)  Rezidentiat Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca (2006-2012)  Absolvent . Serb Madalina Ioana  Doctor in Stiinte Medicale. personal auxiliar  Asistent medical (10 angajati).UMF Carol Davila Bucuresti (2000-2006) B.Stanescu Radu Florin  Director Financiar Clinica CoralMed (prezent)  Medic Primar ORL (2012-prezent)  Medic Chirurg. Medic Specialist ORL (2012.UMF Carol Davila Bucuresti (2000-2006) Dr. Medic Specialist ORL (2012.prezent)  Rezidentiat Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca (2006-2012)  Absolvent .1 asistent per doctor si 1 asistent responsabil de indrumarea si comunicarea cu pacientii  Receptionera (2 angajati)  Secretara (1 angajat).UMF Carol Davila Bucuresti (2000-2006) Dr.

furnizori.comunicari interne. actiuni preventive si corective.  Directorul de marketing – asigura calitatea comunicarii intre partile interesate. coordoneaza strategiile de promvare. organizand intalnirii periodice de raportare cu personalul specializat. 13. etc). contractuale. Planul operational asigura realizarea activitatilor proiectului in durata prevazuta pentru finalizare. impartirea responsabilitatilor.  Directorul executiv – asigura aspectele legale. Echipa de management:  Managerul general – asigura integrarea activitatilor centrului medical pentru atingerea obiectivelor propuse. autoritati. administrative.  Directorul financiar – coordoneaza utilizarea corecta a fondurilor in acord cu planificarea. etice. analiza trimestriala a derularii activitatilor planificate. asigura implementarea planului operational. ONG-uri. dar si externe cu toate partile interesate (clienti. politica de preturi si asigura actualizarea permanenta a serviciilor medicale in conformitate cu cerintele pietei.  Directorul medical – coordoneaza activitatile de cercetare si dezvoltare in domeniu si urmareste cresterea calitatii actului medical. planificarea detaliata si corelarea tuturor fazelor si activitatilor.Plan financiar .

000 Lei 5.000 Lei 50. legale si de contabilitate Cheltuieli legale si de contabilitate Asigurare Altele Total cheltuieli de administratie. de a amortiza investitia precum si de a se transforma in profit.000 Lei Consumabile Substante contrast Echipamente medicalemanusi.000 Lei 10.000.000 Lei Dotari si echipamente Mobila Echipamente Dotari Total dotari si echipamente 100. Total consumabile Cheltuieli de administratie.000 Lei 30.000 Lei 590. legale si de contabilitate Cheltuieli cu promovarea si publicitatea Cheltuieli cu publicitatea 100.000 Lei 8.000 Lei Costuri STARTUP Cladire Achizitie spatiu+imbunatatiri Total cladire 8.000 Lei 5.800.seringi.gel conductor etc.Planul financiar urmareste implementarea planului operational folsind resursele financiare existente si capacitatea veniturilor obtinute din prestarea serviciilor medicale de a acoperii cheltuielile curente.000 Lei 440. Surse de capital Grup de investitii „Al-Assar” 11.800.000 Lei .000 Lei 20.000 Lei 130.000 Lei 37.

000 Lei Sumar Investitie initiala 11.000 Lei Cheltuieli de administratie.800.000 Lei Cheltuieli de startup Cladire 8.000 Lei 10.000 Lei Consumabile 130.000.000 Lei Salarii personal . legale si de contabilitate 20.000 Lei 20.000 Lei Dotari si echipamente 590.000 Lei Cheltuieli cu promovarea si publicitatea Cheltuieli neprevazute 37.Alte cheltuieli Cheltuieli neprevazute Utilitati 10.607.000 Lei Total cheltuieli de startup 9.000 Lei Utlilitati 20.

000 Lei Calcularea profitului Venit Pacienti (medie) consultatii investigatii Zi 70 7.800 Lei 2.200 Lei Luna 1400 140.300 Lei 2.000 Lei 3.000Lei 10.000 Lei 800 Lei 2.000 Lei 1.Personal Doctori Director Asistenti Contabil Receptionera Secretara Femeie de serviciu Portar Electrician Inginer Medical Informatician Numar 9 3 10 1 2 1 4 2 1 1 1 Salariu 7.000 Lei 1.500 Lei Total: 120.000 Lei 204.000 Lei 3.200 Lei 10.000 Lei 2.000 Lei 64.500 Lei 3.000 Lei Venit total .

000 Lei Impozit salariu (16%) 19.000 Lei Cheltuieli lunare 159.200 Lei Venit lunar Cheltuieli de intretinere 204.632 Lei .168 Lei PROFIT NET 37.000 Lei 20.200 Lei Total: 159.800 Lei Impozit profit (16%) 7.200 Lei Profit neimpozitat 44.Cheltuieli lunare Suma Salarii 120.

14.Dr. . 14. 14. 14. 14. 14. 14. 14. 14. 14. 14. 14. 14./Zi Afaf Abu Balal Bacioiu Vlad Ciobanu Simina Georgescu Pavel Grigorescu Ioana Lazar Alexandra Stan Victor Stanescu Florin Serb Madalina Luni 08:0013:00 08:0014:00 14:0020:00 14:0020:00 Liber 14:0020:00 08:0014:00 14:0020:00 08:0014:00 Marti 08:0013:00 Liber 14:0020:00 Liber 08:00-14:00 08:0014:00 08:0014:00 08:0014:00 14:0020:00 Miercuri 08:0013:00 14:0020:00 08:0014:00 08:0014:00 14:00-20:00 Liber 14:0020:00 08:0014:00 14:0020:00 Joi 16:0020:00 08:0014:00 08:0014:00 08:0014:00 14:00-20:00 08:0014:00 14:0020:00 Liber Liber Vineri 16:0020:00 14:0020:00 Liber 08:0014:00 08:00-14:00 14:0020:00 Liber 08:0014:00 08:0014:00 Sambata Liber 08:0013:00 08:0013:00 08:0013:00 08:0013:00 08:0013:00 08:0013:00 08:0013:00 08:0013:00 Orar 14. 14.

.

Promovare .15.