MOGULII SI TONOMATELE LOR Daca pentru dreptul mogulilor de a minti si de a face trusturi de presa prin care sa puna stapanire

pe viata politica si economica a Romanieisi sa ocupe institutiile statului de drept s-a murit in revolutia din 1989 atunci,nimic nu a meritat. Sa schimbi dictaura comunista cu cea oligarhica,sa pui botnita presei,cumparand-o si facand-o doar o trompeta propagandistica impotrica statului de drept,in contextul crearii in Romania a unui complex economico-politic este o drama pe care Romania nu o merita,iar romanii nu o mai pot suporta. Oamenii Tonomat,iata o creatie oligarhica,in care oligarhul.adesea fost securist sau nomenclaturist comunist spala sau intentioneaza sa spele creierul opiniei publice prin intermediul unor tonomate umane,care se considera ziaristi si care o fac doar din motive de euro. Ce am castigat,deci,trecand de la comunistii rai,de la cenzura PCR daca acum presa,televiziunile au fost preluate de persoane malefice si care avizi de putere politica(pe cea economica au castigat-o prin metodele stiute) si-au asumat dreptul de a murdari orice si pe oricine in tara noastra fara nici o frica ca vor trebui sa se justifice sau sa dea socoteala. Din nou Excelenta Sa Dl.Presedinte Basescu a preluat intaietatea luptei impotriva acestui fenomen,lansand termenul de ZIARISTI-TONOMAT,pentru acel grup de indivizi,cu oarece cultura in mass media si care in schimbul banilor(euro) varati in tonomat la inceputul lunii,fabrica la comanda murdarii si insulte la adresa institutiilor statului si a personalitatilor politice. Este prea mult. Murdarii si minciuni de tipul Casa din Mihaileanu,Flota,Dosar de securitate si acum minciuni privind pretinse imprumuturi ale dlui Presedinte ,ca si atacarea unei tinere care,cu timiditate,nu le poate face fata acetor hiene sunt doar cateva din maniera in care patronii de presa prin intermediul tonomatelor ataca personalitatea cea mai titrata in schimbarea politica ce va urma,care neinfricat aduce in discutia publica amatorismul politic si manierele oligarhilor de imbogatire. Poporul a simtit cine este cu el motiv pentru care,periculos pentru oligarhi,popularitatea si sustinerea pentru Dl.Basescu este la cote nemaiintalnite iar partidul care il sustine atinge acusi 50% din sufragii. Este greu de suportat asemenea fenomene iar oligarhii,in deruta cad in capcana propriului venin cand cred ca prin minciuna si calomnie vor spala creierele romanilor. Indivizi provenind din partide de buzunar(PC,PNTCD,PIN etc) s-au pus la dispozitia oligarhilor si temeinic zi de zi,ceas de ceas insulta,mint,ajund la afirmatii irationale numai sa satisfaca pe stapanii lor, mogulii trustuirlor de presa.Indivizi nesemnificativi politic si profesional ca cei numiti de Presedinte,sau de dl.consilier prezidential Avramescu nu vor reusi sa deturneze institutii ale statului in favoarea oligarhilor si nu pot avea impact fata de opinia publica romaneasca.

Mai mult,inteleg sa cred,ca prin contrapropaganda lor acestia au devenit deja agenti electorali ai dlui Presedinte Basescu prin saturatia irationalitatii lor si prin maniera neghioaba de a insulta permanent pe simbolul Romaniei,Presedintele ei,indiferent de numele lui. De altfel populatia a reactionat deja. Ratingul emisiunilor cu oameni-tonomat a scazut vertiginos iar tirajul ziarelor mogulilor este atat de subtire incat practic aceste ziare ar trebui sa-si inceteze aparitia.Toata functionarea acestor asa zise organe de presa,chipurile independente,se afla in deruta iar mogulii cheltuiesc milioane din profiturile lor furate in alte domenii economice pe care si le-au insusit,de obicei prin frauda. Ziua alegerilor va fi si ziua in care poporul va judeca clasa politica si pe trompetele lor pline de veninul urii. Cred ca ar trebui sa felicitam ziarul ZIUA care schimbandu-si conducerea nu s-a inscris in corul de sustinere a mogulilor de presa,devenind,ceea ce de fapt si trebuie,un organ de presa independent si respectat.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful