You are on page 1of 8

Mini

Travelling
proiect

increases
19- 24 mai 2012
sensitivity
KARAMANTURCIA

Anghel Narcisa

laborator de . biblioteca. Turcia. laborator de informatica.Karaman Toki Anadolu Lisesi Cu toate ca este pozitionat la o distanta de aproximativ 5 km fata de oras Toki Anadolu Lisesi este unul din liceele prestigioase care se gasesc in Karaman. instruiti si invatati fiind de 30 profesori. In total. Scoala dispune de toate conditiile necesare dezvoltarii armonioase a elevilor. avand in dotare sala de sport. aici studiaza 500 de elevi. laborator de chimie.

In Toki Anadolu Lisesi. iar aplicatiile de la ora ii ajuta pe elevi sa isi . astfel ca lectiile sunt mai interactive. clasica tabla a fost inlocuita cu “ smart blackboard” iar manualele din ghiozdanele elevilor acum sunt toate adunate intr-o tableta i-Pad.

elevii isi incep activitatea coordonati fiind de profesor. ordinea si disciplina primeaza. ca mai apoi sa .La ore… Da! Am participat si la ore. Durata pauzelor si a orelor este aceeasi. Alinitiati fiind umar la …Iar experimentele la care am umar si purtand acelasi echipament rosu asistat in timpul orei de chimie ne-au adus aminte de casa. nici desfasurarea orelor nu este cu mult altfel. Asa cum nici organizarea sistemului educational nu difera cu mult fata de cea din Romania. cu negru. La ora de educatie fizica. insa programul orelor de curs difera.

Toate cheltuielile privind prânzul elevilor.Pauza Deoarece de programul elevilormasa începe la ora 08:00 si se încheie la ora 17:00. acestia au o pauza de o ora la 12:00 pentru a servi pranzul. internatul .

Unii se relaxeaza... altii simt ritmul muzicii acompaniati fiind de formatia scolii.Alternativele din pauzele elevilor turci sunt multiple. . Pauze le. privind la ceilalti sau socializand.

Dupa vizitarea scolii. a avut loc o expozitie cu desenele noastre ce ilustrau una din regulile .