You are on page 1of 1

18.02.

2016

Ulei de tamaie ­ Proprietatile uleiului de tamaie

Sunati­ne! 021.255.21.83 (Luni­Vineri 8­22, weekend 8­16)

ulei de tamaie

intrebari frecvente

Suntem pe Yahoo! Messenger: 

opiniile clientilor

Ulei de tamaie
produs bio

comanda online

Ioana

Stoc permanent

distilarea in aburi
aplicatii cosmetice
refermizante
ten matur

Despre uleiul de tamaie
Uleiul esential de tamaie se prezinta sub forma
 

unui lichid clar de culoare maronie. Se obtine
prin distilarea in aburi a copacului Boswellia
carter, care este originar din India. Acesta are
profunde aplicatii medicinale, cosmetice,
spirituale si aromatice.

Opinii clienti
"...fragil,este minunat!!..." adriana

Proprietatile uleiului de
tamaie

"...dar foarte eficient...." Vicky

Uleiul de tamaie are numeroase proprietati cu rol de vindecare sau prevenire a
"...pentru orice tip de ten...." Maria
"...mama mea il include in crema antirid
si este foarte bun!!..." ade

Mai mult...

diferitelor afectiuni. Cel mai importante dintre ele sunt: cicatrizante, regenerante,
revitalizante, antiinflamatoare, antidepresive, de stimulare a sistemului imunitar.

Beneficiile uleiului de tamaie
Hidrateaza si calmeaza in profunzime tenul uscat si acopera in totalitate cicatricile
sau petele specifice varstei. Este un remediu perfect pentru tenul matur,
prevenind aparitia ridurilor de expresie si a imbatranirii premature a pielii.

Folosirea in cosmetica a uleiului de
tamaie
Uleiul de tamaie este un ingredient esential ce
sta la baza a mai multor produse cosmetice
cum ar fi: creme usoare si delicate pentru tenul
matur, creme si lotiuni pentru ingrijirea tenului
uscat si tern. De asemenea mai este folosit si la
pregatirea produselor pentru tenul acneic si a
unguentelor pentru estomparea cicatricilor.

Comanda Ulei
De Tamaie
http://ulei­de­tamaie.3x.ro/

1/2