P. 1
fisa postului

fisa postului

|Views: 1,321|Likes:
Published by lilisssss

More info:

Published by: lilisssss on Apr 23, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/16/2013

pdf

text

original

Fisa Postului: Receptioner Hotel

Denumire post: Receptioner Hotel

Departament: Servicii

Titular: numele titularului

Locul desfasurarii muncii: Receptia hotelului "..." Subordonare: Directorului de departament Supervizare: Supervizeaza activitatea personalului care se ocupa de curatenie si de paza Relatii functionale: cu angajatii departamentelor financiar-contabil, marketing, administrativ, servicii.

Scopul postului: titularul postului are rolul de a asigura serviciile de informare, rezervare si cazare pentru clientii hotelului

Activitati principale: preluarea si inregistrarea rezervarilor de la clienti; primirea si cazarea clientilor; intocmirea actelor necesare cazarii clientilor (contracte de turism, urmarirea si incasarea platilor); promovarea serviciilor oferite clientilor; solutionarea eficienta a tuturor solicitarilor inregistrate; medierea conflictelor si rezolvarea reclamatiilor clientilor.

Sarcini si indatoriri specifice: stabilirea unor relatii optime cu clientii, pentru rezolvarea in timp util si in bune conditii a tuturor problemelor ocazionale.

Responsabilitati ale postului: raspunde pentru calitatea serviciilor de informare, rezervare si cazare oferite clientilor hotelului raspunde pentru rezolvarea eficienta a problemelor aparute pe parcursul desfasurarii activitatii   Â

Autoritatea postului: este autorizat sa preia rezervarile, sa ofere cazare clientilor, sa rezolve formalitatile administrative ale acestora..

Specificatiile postului: studii de calificare in domeniu;Â experienta de minim 1an pe un post similar; cunoasterea pietei de produse hoteliere si a particularitatilor ei; foarte bune cunostinte de operare pe calculator (Windows, Word, Excel); cunoasterea temeinica a doua limbi de circulatie internationala; aspect fizic placut, prezenta agreabila, amabilitate, solicitudine; abilitati foarte bune de comunicare si negociere; capacitate de a lua decizii rapide, eficiente si responsabile; foarte bune abilitati de planificare si organizare.

Deplasari Frecventa: Conditii asigurate: -

Relatiile cu alte departamente: descrise in Regulamentul de organizare si functionare si Regulamentul de ordine interioara;

Conditii de munca: obisnuite, intr-un mediu adecvat specificului hotelier; program normal de lucru, in schimburi.

Salarizare:Â Salariul brut lunar este de ..................... lei noi, la care se adauga sporurile negociate.

Facilitati: computer.

Sanctiunile aplicate pentru nerespectarea sarcinilor de serviciu conform rigorilor prevazute in fisa de post sunt descrise pe larg in Regulamentul intern (ROI).

Intocmit ... Functia ... Semnatura ...

Am luat la cunostinta ... Semnatura ...

Data: ...

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->