Mir se vini ketu ne kete faqe word ktu ne kete faqe mund te shiheni code te vice city nese

I lexoni dhe I messoni keto code mund te shtypeni ne vice city dhe mu nd te ndryshoni ate apo aty ku jeni tu lujatur keto kode perdoren ne gjdo vice c ity GRAND THEFT AUTO VICE CITY CODES Keta apo katu mund te mereni kodet e vice c ity Nese deshironi me shum te dini vizitoni webfaqen ton www.cso-ver.webnode.com www.software25@webnode.com www.sonytube.webnode.com Result Shëndeti [Note 1] Armor Armëve (tier 1) Armëve (tier 2) Armëve (tier 3) R ritjen e nivelit të kërkuar Nivelit të ulët të kërkuar yjet Shiko media nivel ku r mbi dy Aftësi më të mira ngarje Makina Dodos (fluturim) [Note 2] Rhino tank Or a Faster game Luajnë lojë të shpejtë Luajnë lojë të ngadaltë Destroy all cars Kë mbësorë trazirave Këmbësorë sulm ju Këmbësorët kanë armë Këmbësorë të hyjë makin ën tuaj Ndrysho madhësinë e rrota Rrota Vetëm dukshëm në Cheat Code aspirine pre ciousprotection thugstools professionaltools nuttertools youwonttakemealive leav emealone chasestat gripiseverything comeflywithme koracuar lifeispassingmeby ons peed booooooring BigBang fightfightfight nobodylikesme ourgodgivenrighttobeara r ms hopingirl loadsoflittlethings wheelsareallineed

makina Femrat bikini me armë [Note 3] Trafikut Heavy Trafiku Pink Trafikut Zi Gj itha semafor jeshil Makinë varrimi Romero's Love Fist Limousine Trashmaster Bloo dring Banger (style 1) Bloodring Banger (style 2) Kadi Këmbësorë kostume [Note 4 ] Lance Vance kostum Ken Rosenberg kostum Hilary King kostum Jezz Torent (Love F ist) kostum Kar (Love Fist) kostum Phil kostum Cassaday Sonny kostum Forelli Kos tum Mercedes Makina shket mbi ujë Motorët janë më të shpejtë Engines shumë shpej t Gjitha makinat janë më të shpejtë Groupies Tommy [Note 5] Kostum Ricardo Diaz Tommy pi cigare Tommy është fatter Tommy ka armëve hollë dhe këmbët Mirë motit M otit Madhe Sunny motit Stormy weather chickswithguns miamitraffic ahairdressersc ar iwantitpaintedblack greenlight thelastride rockandrollcar rubbishcar travelin style gettherequickly betterthanwalking stilllikedressingup looklikelance mysoni salawyer ilooklikehilary rockandrollman weloveourdick onearmedbandit idonthaveth emoneysonny foxylittlething seaways getthereveryfastindeed getthereamazinglyfast gettherefast fannymagnet cheatshavebeencracked certaindeath deepfriedmarsbars p rogramues apleasantday alovelyday abitdrieg catsanddogs

Motit Mjegullt Objektiv Reguard Vetëvrasje Commit cantseeathing airship icanttakeitanymore fund kjo ishte per sod dhe shihemi herave tjera…

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful