You are on page 1of 7

Suditu Razvan Popescu Stefan Paraschiv Ionel Trandafir Andrei

Bombardierii de la 12-F

Senzori de fum Aparat dotat cu senzori.ce are rolul de a genera un semnal de alarma in cazul in care detecteaza urme de fum Acest semnal fie este transmis-in cadrul unui sistem de detectare si avetizare incendiu unui panou de control(in institutii.centre .

Cand in camera de detectie patrunde fum.deci de a intretine conductivitatea electrica a aerului din interior.Detector de fum cu camera de ionizare Acesta are rolul de a ioniza o camera de detectie.scade foarte .

Detector de fum wireless cu cameră optica  este proiectat pentru a detecta prezenta unui incediu in interiorul cladirilor comerciale sau .

inflamabile etc Aparatul are în componență un senzor chimic care poate sesiza prezența eventualului gaz și ca urmare poate genera un semnal de ieșire corespunzător scopului. pentru a detecta apariția (scăpările) de gaze toxice.Senzori de gaze Un detector de gaze este un aparat dotat cu senzori care permit detectarea prezenței unor gaze în mediul ambiant. . Acest tip de detector este folosit frecvent în echipamente de siguranță.

muzee. chiar si în manifestari si reuniuni în câmp deschis. Permit verificarea si analizarea fluxului de persoane care intra/ies în/din . discoteci si localuri publice.Sisteme Antifurt contorizarea numarului de persoane care intra/ies din incinte precum: magazine.

capabile sa detecteze etichetele antifurt aflate pe produse prin declansarea unor alarme optice si sonore. . au in componenta antene plasate la intrari/iesiri sau la casele de marcat.