You are on page 1of 2

Nama

NPM
Kelas
Tugas

:
:
:
:

Faizal Reza
12212695
4EA20
Bahasa Inggris Bisnis 2

Choose one which is wrong from the four choices
1.

She has finish working in the laboratories, and now she began to write the result of her experiment.
A
B
C
D
Jawaban : A
Pembenaran : Yang benar adalah has finished.
2. No one would have attended the lecture if you told the truth about the guest speaker.
A
B
C
D
Jawaban : B
Pembenaran : harusnya had told.
3. If Rudy would have studied German in college, he would have not found the scientific terminology
A
B
C
so difficlut to undertand.
D
Jawaban : A
Pembenaran : yang benar harusnya had studied.
4. Our Spanish professor would like us spending more time in the laboratory practicing our pronunciation.
A B
C
D
Jawaban : B
Pembenaran : yang benar adalah to spend.
5. Marry usually arrives at the office at nine o’clock, but because the strom, she was two hours late.
A
B
C
D
Jawaban : C
Pembenaran : seharusnya because of.
6. The director felt badly about not giving Mary the position that she has sought with his company.
A
B
C
D
Jawaban : A
Pembenaran : Kata yang benar adalah bad.
7. The president went fishing after he has finished with the conference.
A
B
C
D
Jawaban : D
Pembenaran : Kata yang benar adalah had finish.
8. Where do you live now? I live in Utah, my parents also do.
A
B
C
D
Jawaban : D
Pembenaran : Karena seharusnya my parents do too .
9. After she had bought himself and automobile, she sholder bicycle.
A
B
C
D
Jawaban : B
Pembenaran : seharusnya herself.
10. The next important question we have to decide is when we have to submitting the proposal.
A
B
C
D
Jawaban : D
Pembenaran : Seharusnya to submit.

11. George hasn’t completed the assignment yet, and Maria hasn’t either.
A
B
C
D
Jawaban : C
Pembenaran : Karena sudah dinyatakan dengan hasn’t completed, jadi tidak perlu kata yet.
12. After George had returned to his house, he was reading a book.
A
B
C
D
Jawaban : D
Pembenaran : Kata yang benar adalah wa read bukan was reading.
13. The manager has finished working on the report last night, and now she will begin to write the other
A
B
C
D
proposal.
Jawaban : A
Pembenaran : Karena seharusnya finished.
14. After take the medication, the patient became drowsy and more manageable.
A
B
C
D
Jawaban : A
Pembenaran : Harusya adalah taking.
15. Because Sam and Jack had done all the work theirselves, they were unwilling to give the result to Joana.
A
B
C
D
Jawaban : C
Pembenaran : Kata yang tepat adalah themselves.
16. It was him who came running into the classroom with the news.
A
B C
D
Jawaban : B
Pembenaran : seharusnya he.
17. If crisis would occur, those unfamiliar with the procedures would not know how to handle the situation.
A
B
C
D
Jawaban : A
Pembenaran : yang benar adalah occurred.
18. Anybody who plans to attend the meeting ought send a short note to the chairperson.
A
B
C
D
Jawaban : C
Pembenaran : Karena yang benar adalah ought to send.
19. Louise is the more capable of the three girls who have tried out for the part in the play.
A
B
C
D
Jawaban : A
Pembenaran : Karena seharusnya the most.
20. Despite his smiling face, the second-place contestant is more sadder than the winner.
A
B
C
D
Jawaban : D
Pembenaran : Karena kata yang benar adalah sadder then.
21. It has been a long time since we have talked, isn’t it?
A
B
C
D
Jawaban : D
Pembenaran : Karena kata seharusnya adalah hasn’t it.
22. He is the only candidate who the faculty members voted not to retain on the list of eligible replacement
A
B
C
D
fot Professor Kate.
Jawaban : B
Pembenaran : Harusnya kata yang benar whom.