You are on page 1of 6

https://studynest.org .

Date 18 June, 2014, 17:24

Quiz Title: Paid Quiz


User Login: livelylalit
User Name: Lalit Agrawal
User E-mail: lalit.gemini@gmail.com
User Score: 111.75
Total Score: 254
Passing Score %: 80
The user spent 17:49 on this quiz
Lalit Agrawal has failed the quiz
1.[4/6] Link in the navigation bar have changes. What could be the reason for this? (More than one answer is
correct).
A. Changes with Org model.
B. Changes within business role customizing.
C. Changes within the navigation bar profile.
D. Changes in Web Client skin.
Answer: B C
2.[3/6] The scratch pad is a useful features in the Interaction Centre. Which of the following are true?
A. Agents can enter text into the scratch pad at anytime during the customer interaction.
B. Import of scratch pad is possible only for Sales Orders.
C. The content of the scratch pad will be automatically stored with the contactonce the interaction has ended.
Answer: A C
3.[6/6] The navigation bar profile controls the links in the Web Client UI. Which of the following objects can be
assigned directly to a navigation bar profile? (More than one answer is correct).
A. Direct Link Groups
B. Work Centers
C. Layout Components
Answer: A B
4.[7.75/10] In CRM billing output processing, date can be send to which of the following? (More than one answer
is correct).
A. Printer
B. Fax
C. Email
D. SAP BI
E. SAP APO
Answer: A B C
5.[6/8] Which of the following are the capabilities of the CRM Solution? (More than one answer is correct).
A. Partner Channel Management.
B. Survey Applications.
C. Field Applications.
D. E-Commerce.
Answer: A C D
6.[0/8] Which of the following statements are correct regarding Transaction processing? (More than one answer
is correct).
A. Sales assistant is a part of CRM Sales order processing.
B. Delivery documents can be replicated from ECC to CRM.
C. Sales orders can be created as a follow up document from an opportunity.
D. ATP check for a sales order can be done using SAP BW.
1/6

https://studynest.org . Date 18 June, 2014, 17:24

Answer: A D
7.[0/6] Your company is deciding whether to use Netweaver Portal where users will be primarily involved with
SAP CRM. You believe that a solution not including Netweaver Portal (CRM Standalone) is the best one to
pursue. Which of the following are correct, with reference to above? (Only one answer is correct).
A. If we use Netweaver Portal, we must use CRM 5.0 PCUI.
B. If we use Netweaver Portal, we will require additional training and support.
C. The SAP CRM WebClient requires Netweaver Portal, but it could be just a 'federated' portal making
installation easier.
Answer: A
8.[4/8] You have to configure the download of business objects from SAP ERP to SAP CRM. Which steps are
part of the initial downloads of business objects from ERP to CRM? (More than one answer is correct).
A. Monitor download via the download monitor (Transaction R3AS).
B. Define clock size for Adaptor objects (Transaction R3AC1).
C. Assign subscription in the Administration Console (Transaction SMOEAC).
D. Activate the replication & Realignment Queue (Transaction SMOHQUEUE).
Answer: A
9.[1/8] Which of the following can be a of Business partner source in SAP CRM? (More than one answer is
correct).
A. External List Management.
B. SAP APO
C. SAP ECC
D. BI (Leads)
E. CRM web channel self registration via web shop
Answer: B D
10.[0/4] Synchronisation to mobile clients is managed through which of the following? (Only one answer is
correct).
A. Administration console
B. Mobile application studio
Answer: B
11.[4/6] Interactive script can be used for each of the following? (More than one answer is correct).
A. Telesales
B. Telemarketing
C. Teleservice
Answer: A C
12.[8/8] There is a pre defined data transfer from SAP ERP to SAP CRM. With reference to filtering of
customizing data, which of the following is true? (Only one answer is correct).
A. Filtering is not possible. Data that is not required in SAP CRM has to be manually deleted after the full load.
B. Filtering is possible. Filter criteria defined in CRM will be automatically synchronized with ERP.
C. Filtering is possible. Filter criteria defined in CRM must be manually synchronized with ERP.
D. Filtering criteria need to be defined only in ERP.
Answer: B
13.[8/8] A Partner determination procedure can not be assigned to which of the following? (Only one answer is
correct).
A. Transaction type
B. Item category
C. Schedule lines
2/6

https://studynest.org . Date 18 June, 2014, 17:24

Answer: C
14.[5/5] This is a test question
A. true
B. false
Answer: A
15.[4/8] Which of the following statements are correct regarding CRM Web UI? (More than one answer is
correct).
A. In standard CRM, second level navigation is used for search objects.
B. A work center is a flexible grouping of applications and information that logically belongs to each other.
C. Create links under direct link group can be customized by a user.
D. A user can customize the number of recent items with a maximum limit of 10.
E. A user can not create their own personalized web links
Answer: A B
16.[8/12] Actions in CRM can trigger which of the following processes? (More than one answer is correct).
A. Smart form mail
B. Workflow
C. SAP Script
D. Methods
Answer: B D
17.[4/4] CRM business transactions always contain at least one product. (Only one answer is correct).
A. True
B. False
Answer: B
18.[4/6] Which of the following components can be synced between MS outlook or Lotus Notes and SAP CRM?
(More than one answer is correct).
A. Task
B. Interaction log
C. Business Partners
D. Appointments
Answer: A C
19.[4/8] You are tasked with creating an Organizational Model in SAP CRM. The client wants to use both Sales &
Service in SAP CRM, and logistics in SAP ERP. One of the organization element is called "Singapore Sales &
Services". Which of the following are relevant questions to ask the client? (More than one answer is correct).
A. Is the SAP CRM Org model to be used via RFC calls from SAP ERP? This would allow us to keep only the
SAP CRM Org model and not to create an ERP Org model at all.
B. Is the Org model to be used in automatic org determination in SAP CRM?
C. Do we want the same Org model to be used for both Sales & Service or shouldwe create Service Org model
and a Sales Org model separately in SAP CRM?
Answer: C
20.[2/8] Which of the following are true of SAP CRM Products? (More than one answer is correct).
A. They can be created in CRM
B. They can be created in ECC and replicated to CRM
C. They can have customer specific attributes
D. They have company code data
E. They can be maintained as relationship with other products
Answer: A
3/6

https://studynest.org . Date 18 June, 2014, 17:24

21.[5/7] Which of the following business transactions can be created within SAP CRM? (More than one answer is
correct).
A. Sales Order
B. Purchase Order
C. Service request
D. Delivery
E. Problem
Answer: A E
22.[0/6] Which of the following type of condition is not used by CRM actions ? (Only one answer is correct).
A. Start Condition
B. Schedule Condition
C. Execute Condition
Answer: B
23.[8/8] A Sales order can be created via several channels in SAP CRM (e.g. Customer webshop). Which
application can be integrated with SAP CRM to ensure that the order is delivered ina timely manner? (Only one
answer is correct).
A. SAP SCM
B. SAP EVM
C. SAP SRM
D. SAP BI/BW
Answer: A
24.[0/8] Which of the following statements concerning pricing in SAP CRM business transactions is true? (More
than one answer is correct)
A. Only pricing procedure defined in CRM can be used in a CRM transaction.
B. Once pricing has been determined for a transaction, it cannot be redetermined.
C. Pricing results can be copied from a Quotation or a Contract into the Sales Order.
D. A transaction type can have only one condition type.
Answer: A
25.[2/6] A brand manager works with his channel partners to launch new products in the market. Therefore SAP
CRM Channel Management should be implemented. Which of the following statements are correct in this regard?
(More than one answer is correct).
A. The brand owner and partners have access to SAP CRM UI via different roles.
B. Workflow can be used to distribute leads created by the brand owner to appropriate partner.
C. Collaborative showrooms can be used to incorporate partners into youroverall e-commerce strategy.
Answer: C
26.[0/6] You are in a upgrade project a CRM 5.0 implementation to CRM 7.0. The auditor wants to know details
of data security when using the CRM webclient UI. Which of the following statement is true? (Only one answer is
correct).
A. Authorization role control access to business objects and therefore have to be assigned to business roles.
B. Business roles contain access to business objects since they contain authorization roles.
C. Business roles contain access to business objects since they are assigned to positions in the org model.
Answer: C
27.[2/6] Which of the following are part of CRM e-selling solution? (More than one answer is correct).
A. Shopping Basket Management.
B. Quotation and Order Management.
C. Customer Self Service.
D. Interactive Selling and Configuration
4/6

https://studynest.org . Date 18 June, 2014, 17:24

Answer: A
28.[2/6] You have been asked to solve a CRM middleware problem. Business partners created in SAP CRM are
not being transferred to SAP ERP. What would you do to solve the problem? (More than one answer is correct).
A. Check number range assignments in SAP ERP and SAP CRM.
B. Check mBDoc processing in SAP ERP.
C. Check erroneous BDOC messages in SAP CRM.
D. Check RFC connections.
Answer: D
29.[4/8] In pricing, which of the following statements are correct for condition maintenance? (More than one
answer is correct)
A. A condition maintenance group bundles condition types and condition tables for maintenance.
B. Within condition records, the number of levels in a value scale is limited to five.
C. General condition maintenance in the SAP CRM system can be carried out by using the CRM WebClient UI.
D. In general condition maintenance (GCM), you can maintain conditions that are in the condition maintenance
group and that are assigned to the GCM.
Answer: A
30.[2/6] Business roles are the key to a CRM implementation. What is controlled by the Business roles? (More
than one answer is correct).
A. The layout, technical & functional profiles.
B. The navigation bar profile which in turn defines Work Centre pages, Workcentre link groups and direct link
group.
C. The role configuration key and the associated PFCG role.
Answer: A
31.[2/6] Your company is evaluating SAP MDM (Master Data Management) as part of a long term software
landscape. Which problem would it help solve? (More than one answer is correct).
A. It would help reduce issues created by duplicate business partner numbers.
B. It would automate the creation of price conditions across the whole landscape, reducing pricing errors.
C. It would consolidate the creation of Bill of Material in one system with an automated distribution into other
system.
Answer: C
32.[0/12] You are discussing CRM with a colleague who specialises in the Portal system. Which of the following
can you use to justify the use of CRM Webclient without a Portal? (More than one answer is correct).
A. CRM Webclient requires the Portal, which is why it is being introduced in a phased approach.
B. The Portal is more convenient to create menus and page content.
C. CRM Webclient is designed to operate without the Portal.
D. The Webclient uses roles that differentiates what users see, similar to the role the Portal has.
E. CRM Webclient allows connectivity to other SAP system transactions should it be required.
Answer: A
33.[0/8] Which of the following statements are correct regarding CRM Business Partners? (More than one
answer is correct).
A. Business partner categories can be freely defined.
B. Once assigned a business partner category can be changed later.
C. Business partner roles can be freely defined.
D. Business partner relationships can be freely defined.
Answer: B
34.[0/4] You can set up the CRM system in a way that all the activities can be created as a follow up transaction
5/6

https://studynest.org . Date 18 June, 2014, 17:24

without customizing copying control of transaction . (Only one answer is correct).


A. True
B. False
Answer: B
35.[2/6] Which of the following processes, among others, belong to SAP CRM Sales? (More than one answer is
correct).
A. Activity Management.
B. Complaint Management.
C. Account & Contact Management.
D. Territory Management.
Answer: C
36.[0/8] Your customer wants to do billing from CRM rather than from ERP or external systems. Where is
controlled that billing will take place in CRM? (Only one answer is correct).
A. Item Category of the Sales transaction item
B. Transaction Type
C. Leading transaction type of the Sales Transaction
D. Middleware Settings
Answer: C

6/6