You are on page 1of 5

ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΓΓΕΛΙΚΟΙ ΕΑΥΤΟΙ ΜΑΣ...

Είναι οντότητες υπαρκτές που ζούν σε πλανήτες της πέμπτης
διαστασης.
Εμείς είμαστε ψυχικές προεκτάσεις τους. Δηλαδή το κομμάτι της
πτώσης
τους στη βαριά ύλη το οποίο μέσα απο μαθήματα και εμπειρίες, λειαίνει
την κατώτερη προσωπικότητα. Όταν γίνεται αυτό, θυμόμαστε την
ύπαρξη του
ανώτερου εαυτό μας και τον καλούμε. Εκείνος ακούει τη φωνή μας, και
συνδέει πάλι το λώρο της ένωσης.Τότε αρχίζει το πραγματικό μας ταξίδι
στην ουράνια πατρίδα μας.

Οι Ανώτεροι Εαυτοί γεννιούνται από την ένωση της πνευματικής και
ψυχικής
ενέργειας του Θεού και είναι κατ εικόνα και ακτ ομοίωση του. Ο Θεός
τους έχει χαρίσει το δώρο της ελεύθερης βούλησης. Αυτό είναι ένα
στοιχείο που λείπει από τις ιδιότητες των αγγελικών οντοτήτων. Μετά
το
διαχωρισμό τους από την ψυχή (πτώση), παραμένουν στην πέμπτη
διάσταση
και από εκεί, παρακολουθούν την πορεία της ψυχικής τους προβολής. Η
1

΄. έχουν ελεύθερη Βούληση και είναι σαν μικροί θεοί. να αφομοιώσουν εμπειρίες Γνώσης ώστε κάποια στιγμή οι ψυχές αυτές να είναι 2 . Έχουν μία ροπή προς το καλό. Οι Ανώτεροι Αγγελικοί Εαυτοί: Γεννιούνται από την ένωση ψυχής και πνευματικής ουσίας του Θεού. όπου εξελίσσονται και εκείνοι σύμφωνα με τις δικές τους Ιεραρχίες. δεν έχουν ελεύθερη επιλογή και δεν έχουν βιώσει τις ανθρώπινες ιδιότητες. ακολουθούν τους θεϊκούς νόμους και καταχωρούνται στα Πνευματικά Πεδία.Είναι τα Ανώτερα Αγγελικά πνευματικά μας κομμάτια. Είναι κατ'εικόνα και ομοίωση του Θεού.Οι Άγγελοι από την φύση τους. Οι Άγγελοι: Είναι όντα διακονίας. δεν έχουν φύλο και δεν ενσαρκώνονται στα Υλικά Πεδία. ωστε να ξεκινήσει η διαδικασία σύνδεσης και επαναφοράς της στην πατρίδα της. την πέμπτη διάσταση.προσπάθεια τους έγκειται στο να μπορέσουν να αφυπνήσουν και να έλξουν την ψυχή τους. Η ένωση Θείου Φωτός + Θεϊκή Σκέψη (Φως + Σκέψη) γεννούν τις Αγγελικές Ενέργειες.Καταχωρούνται στην 5η Διάσταση και από εκεί στέλνουν τις ψυχικές τους προβολές (εμάς) ώστε μέσα από την Γνώση θετικού και μη θετικού.Πώς δημιουργούνται οι Ανώτεροι Αγγελικοί Εαυτοί και πώς οι Άγγελοι.

το οποίο είναι ο κωδικός του τον καλούμε. Όπως το Σύμπαν πρέπει να κυβερνάται από το Θεό.Ο Ανώτερος Εαυτός πρέπει να κυριαρχεί στο μικρό σύμπαν του. 'Εχει δοθεί ένας πολύ απλός τρόπος που δίνει την δυνατότητα σε όλους τους ανθρώπους να κάνουν σύνδεση και ένωση. 3) Σύνδεση: Οραματιζόμαστε ότι από την καρδιά μας ξεκινά μια ενεργειακή φωτεινή κορδέλα η οποία πηγαίνει στην δική του και επανέρχεται πάλι στην δική μας σε συνεχή ροή. Διαφορετικά θα υπάρξει ανισορροπία. .Πως μπορούμε να συνδεθούμε με το Αγγελικό μας κομμάτι. και εάν το θελήσουμε να αναλάβει το πλάνο της ζωής μας και να το διαμορφώσει όπως εκείνος γνωρίζει καλύτερα. έτσι και η ψυχή του ανθρώπου πρέπει να κυβερνάται από το ανώτερο πνεύμα.έτοιμες για την ένωση με τον Ανώτερο Άγγελο. 2) Επίκληση: Εάν γνωρίζουμε το όνομα του. Κατά την διάρκεια της ένωσης ζητούμε από εκείνον να μας βοηθήσει. Τελειώνουμε τον οραματισμό ευχαριστώντας τον. 3 . Τα στάδια της σύνδεσης είναι: 1) Οραματισμός: Οραματιζόμαστε ότι ο Αγγελικός μας εαυτός στέκει απέναντι μας. Η Ένωση αυτή λειτουργεί καταλυτικά για την ψυχή. Μέσα από αυτήν την μύηση βιώνει τα στάδια της Θέοσης καθώς και το άνοιγμα της συνειδητότητας όσον αφορά την προέλευσή της. διότι είναι η υψηλότερη μύηση. Εάν όχι τον επικαλούμεθα ως Ανώτερο Αγγελικό Εαυτό.

3) Προχωράμε αργά και μπαίνουμε μέσα στον Ανώτερο Εαυτό μας. ισορροπεί. Παράλληλα έχει δοθεί ένας τρόπος προστασίας μέσο των επικλήσεων των Αρχαγγέλων. και καθαρίζει όλα μας τα κέντρα. 4) Οραματιζόμαστε ότι είμαστε μαζί με τον Ανώτερο Εαυτό μας σε μια φωτεινή πυραμίδα. Η πυραμίδα αυτή αντικατοπτρίζεται με τη γη σχηματίζοντας το εξής σχήμα: Είμαστε μέσα στην πυραμίδα στην οποία η κορυφή επάνω και η κορυφή κάτω 4 . Γυρίζουμε έτσι ώστε το πρόσωπο του και το δικό μας να είναι από μπροστά σε ευθυγράμμιση. 2) Κάνουμε την Σύνδεση. Ο Ανώτερος εαυτός μας με αυτόν τον τρόπο αναβαθμίζει . Μέσο αυτού του τρόπου ο Ανώτερος Εαυτός ευθυγραμμίζεται με τη Θεϊκή πηγή και στη συνέχεια με τα δικά μας κέντρα.Ενσωμάτωση: Η Ενσωμάτωση είναι το αμέσως επόμενο στάδιο από την Σύνδεση. Η Ενσωμάτωση γίνεται ως εξής: 1) Χαλαρώνουμε.

Στην συνέχεια επικαλούμεθα το Θεϊκό Φως το οποίο μπαίνει από το άνοιγμα της κορυφής να μας λούζει. Αρχάγγελος ΟΥΡΙΗΛ . να μας καθαρίζει περνώντας από τα κέντρα μας.στην γη είναι ανοικτή. Παρακαλούμε τη Μητέρα Γη να τα δεχθεί να τα αφομοιώσει και να τα μεταλλάξει στο μεγάλο της χωνευτήρι.δεξιά . Αρχάγγελος ΖΑΚΧΙΗΛ .πίσω .αριστερά . 5 . Επικαλούμεθα τις Αρχαγγελικές δυνάμεις ως εξής: Αρχάγγελος ΜΙΧΑΗΛ . Η κάτω πυραμίδα είναι η γείωση μας με τη γη. Αρχάγγελος ΡΑΦΑΗΛ . Οραματιζόμαστε οτιδήποτε σε αρρώστια και δυσαρμονία κυλάει μέσα στο φως και χύνεται στη γη από την κορυφή της κάτω πυραμίδας. Αρχάγγελος ΓΑΒΡΙΗΛ .Άσπρη φλόγα.Πράσινη φλόγα. Τελειώνουμε ευχαριστώντας όλες τις δυνάμεις.Μώβ φλόγα.επάνω ( κορυφή ) Κόκκινη φλόγα.μπροστά .Χρυσή φλόγα.