You are on page 1of 5

1.

Peter didnt ______ the


job properly.
(a) did
(b) do
(c) make
(d) made
2. _______ a drink?
(a) Do you like
(b) Are you like
(c) Would you like
(d) Do you liking
3. Wheres Todd? I ______
him for years.
(a) havent seen
(b) havent see
(c) saw
(d) did see
4. ________ Peter to come
and see me.
(a) Said
(b) Say
(c) Told
(d) Tell

7. You dont have ______


money in the bank.
(a) none
(b) some
(c) any
(d) no
8. ________ coffee?
(a)
(b)
(c)
(d)

You drink
Do you drink
Do drink you
Drink you

9. What _________ to you yesterday?


(a) happened
(b) does happen
(c) happen
(d) did happen
8. Bill is not __________ his
brother.
(a) so tall than
(b) as tall than
(c) as tall as
(d) so tall like

5. When did you _______ to


Paris?
(a) gone
(b) will go
(c) go
(d) went
6. That is the _______ film I
have seen.
(a) bad
(b) worst
(c) the bad
(d) worse

321088300.doc

9. Stop_________ ! I can
hear you perfectly.
(a) to shout
(b) shouting
(c) shouted
(d) shout
10. Jenny is _____ home
_____ the kitchen
(a) at....at
(b) in ... at
(c) in ... in
(d) at ... in

(d) although
17. Choose the correct
sentence

11. I couldnt go to the party.


I was ______ tired.
(a) too
(b) little
(c) well
(d) much

(a) Writes and reads very well he


(b) He reads and writes very well
(c) He writes very and he reads well.
(d) Very well he reads and writes

12. Choose the correct


sentence
(a) Youd get wet if youll go outside
(b) Youll get wet if you go outside
(c) You get wet if you will go outside
(d) You get wet if you went outside
13. It was raining, _______
he closed the window.
(a) or
(b) because
(c) but
(d) so
14. Everybody ________
when the boss entered.
(a) Stood out
(b) Stood down
(c) Stood up
(d) Stood off
15. I try not to ________ the
radio in the morning.
(a) listen for
(b) listen to
(c) listen with
(d) listen
16. I had a big lunch and Im
_______ hungry.
(a) still
(b) even
(c) yet
321088300.doc

(a)
(b)
(c)
(d)

18. Peter hasnt got


_________ to buy a car.
money enough
many money
a lot of money
enough money
19. Bill arrived at the station
late and _________ the
train.

(a) lost
(b) missed
(c) left
(d) taken
20. I need ________ to you.
(a) to speak
(b) speak
(c) speaking
(d) to speaking
21. You arent listening,
_________ ?
(a) were you
(b) you are
(c) did you
(d) are you
22. America _________ in
the 15th century.
(a) discovered
(b) is discovered

(c) was discovered


(d) were discovered

(a) the ... the


(b) the ... ---(c) ---- ... ---(d) ---- ... the

23. If you _______ water it


_______ .
(a) heats .... boils
(b) heat .... boils
(c) heated ..... boiled
(d) do heat ..... boil
24. I _______ a lot TV when I
was young.
(a) see
(b) usually
(c) did
(d) watched
25. Peter spends _______
money on clothes.
(a) a lot of
(b) many
(c) plenty
(d) few
28. Ted ________ hungry.
(a)
(b)
(c)
(d)

27. People go to the cinema


______ a movie.
(a) watch
(b) for watch
(c) to watch
(d) for to watch
28. Im waiting _______ my
brother.
(a) for
(b) to
(c) in
(d) at

29. Bill is in the room but


John _______.
(a) arent
(b) hasnt
(c) havent
(d) isnt

has
is
have
does

29. Theres a party at my friend


__________ .
(a) Williams house
(b) Williams house
(c) William house
(d) the house of William
26. Jenny works at ______
hospital on _______
James Street

321088300.doc

30. We usually _______ to


Italy in August.
(a)
(b)
(c)
(d)

go
gone
going
do go
31. Peter arrived late
because he _______ the
bus.

(a) lose
(b) left
(c) lost
(d) missed

36. John liked the concert. He enjoyed


_______ very much.
(a) him
(b) himself
(c) he
(d) his
37. Politicians _______ many difficult
decisions .
(a)
(b)
(c)
(d)

is facing
are faced
face
is faced

38. The statue was carved _____


stone.
(a) from

321088300.doc

(b) by
(c) about
(d) at
39. Choose the correct sentence
(a) On Fridays I eat usually meat
(b) Eat on Fridays meat I usually
(c) Meat on Fridays I usually eat
(d) I usually eat meat on Fridays
32. The film was ____ stupid
I didnt enjoy it at all.
(a) such
(b) so
(c) a lot
(d) much

ANSWER SHEET
1. B
2. C
3. A
4. D
5. C
6. B
7. C
8. B
9. A
10. C
11. B
12. D
13. A
14. B
15. D
16. C
17. B
18. A
19. B
20. D
21. B
22. A
23. D
24. C
25. B
26. D
27. A
28. B
29. A
30. B
31. C
32. A
33. D
34. A
35. D
36. B
37. C
38. A
39. D
40. B

321088300.doc

Related Interests