Arhus

Page 1

o Kreu Qendrat Aarhus MMPAU Dokumenta Strategjike VNM OJF

o Rreth Nesh

o Lajmerime

o Aktivitete

o Kontakt KERKO:

Adresat e Shoqatave Mjedisore 1. Klubi Ekologjik, Lushnje Lgj. "Kongresi i Lushnjës", Pall.60, Ap.18, Lushnje Drejtues: Kujtim Isufi Tel: (+355-35) 22 696 E-mail: berti-lushnja@aep.org.al 2. Shoqata "Egnatia", Librazhd Lgj. 2, Pall.19, Librazhd Tel: (+355-514) 24 74 / 37 07 Faks: (+355-514) 24 09 Drejtues: Agim Blloshmi 3. Shoqata "Rruzulli i Gjelbër", Durrës Rr."Skënderbej", pranë Shkollës së Muzikës "Jan Kukuzeli", Durrës Tel/Faks: (+355-52) 24 959 Drejtues: Pëllumb Hoxha 4. "Klubi i Ambjentalistëve Pogradecarë" Rr."Reshit Collaku", Lgj.2, Pogradec Tel: (+355-83) 227 26 Drejtues: Vullnet Mullaj 5. Agjencia e Zhvillimit Ekonomik të Qëndrueshëm, Tiranë Rr."Vaso Pasha", Pall.13/1, Ap.3, Tiranë Drejtues: Genc Myftiu Tel: (+355) 38 20 20 319 Faks: (+355-4) 257 623 E-mail: seda@albnet.net

Adresar Komunikimi i OJF-ve me AC Publikime Botime

Shkarko Librin

LAJME NE E-MAILIN TUAJ ADRESA E-MAIL :

6. Edukimi mjedisor "Eko Grup", Tiranë Rr."M.Mara", Lgj. 1, Blloku "M. Grameno", nr. 37, Tiranë Tel: (+355-4) 223 930 /372 792 Faks: (+355-4) 223 930 Drejtues: Erida Luka 7. Shoqata “Eko Integrim Retina”, Lezhë Shkolla e mesme "H. Lezha", Lezhë Tel: (+355-215) 22 94 Drejtues: Ali Brahimi 8. Shoqata “Ekologu i Ri”, Tiranë Rr. "Asim Vokshi", Pall.141/1, Ap.14, Tiranë Drejtues: Ama Mino Tel: (+355-4) 226 276 E-mail: ama_mino@yahoo.com 9. Instituti i Studimeve Ambjentale, Tiranë Rr. "Qemal Stafa", nr. 130, Tiranë Drejtues: Agron Deliu Tel: (+355-4) 223 935 / 0692311018 Faks: (+355-4) 235 301 E-mail: agrondeliu@yahoo.com 10. Instituti Për Studimin e Natyrës dhe Edukimin Ambjental në Shqipëri Rr. "Myslym Shyri", Pall. 130/1 Ap. 8, Tiranë Drejtues: Nasip Meçaj Tel: (+355-4) 242 635 Faks: (+355-4) 242 635 E-mail: nmecaj@abissnet.com.al 11. Shoqata “Juristët për Mbrojtjen e Mjedisit”, Tiranë Rr. "Maliq Muço", Pall.46, Shk.1, Ap.4, Tiranë Drejtues: Enio Haxhimihali

http://www.aic.org.al/?fq=brenda&gj=gj1&kid=25

6/21/2010 11:28:51 PM

Arhus
Tel/Faks: (+355-4) 238 853 E-mail: enio3000@hotmail.com 12. Klubi Ambjentalist, Kurbin Shkolla e mesme e përgjithshme "20 Nëntori", Milot Tel: (+355-62) 430/361 Drejtues: Ndue Preçi 13. Klubi Ekologjik, Elbasan Lgj. "Aqif Pasha", Pall.494/1, Hyrja 2, nr.15, Elbasan Tel: (+355-545) 86 98 / 0692295883 Drejtues: Ahmet Mehmeti 14. Klubi Ekologjik, Krujë Lagjia 2, Krujë Tel: (+355-511) 23 46 / 0682554422 Faks: (+355-511) 20 34 Drejtues: Muharrem Goci 15. Klubi Ekologjik, Lezhë Lgj. "Besëlidhja", Pall.152, Lezhë Tel/Faks: (+355-215) 28 62 Drejtues: Zef Ymeri 16. Klubi Ekologjik Shqiptar, Maliq Blloku 1, Pall. 9, Maliq, Korçë Tel: (+355-824) 29 54 Drejtues:Myzafer Gjiriti 17. Klubi Ekologjik, Fier Lgj. "Liri Gero", Pall. Parafabrikat, nr.2, Fier Tel: (+355-34) 22 806 /20 486 Drejtues: Adem Latifi 18. Klubi Fëmijënor i Mjedisit, Tiranë Rr."Asim Vokshi", Shkolla 8-vjeçare "Lidhja e Prizrenit", Tiranë Drejtues: Diana Veliaj 19. Klubi Mjedisor "Perla", Tiranë Fakulteti i Shkencave Natyrore, Blvd. “Zogu i I”, Tiranë Tel: (+355-4) 225 454 Drejtues: Ndriçim Zhuri 20. Klubi Rinor Mjedisor "PNL", Tiranë Rr "Sami Frashëri", Shkolla "Petro Nini Luarasi", Tiranë Drejtues: Margarita Krantja Tel: (+355-4) 224 447 E-mail: clubpnl@hotmail.com 21. Klubi Studentor Ambjentalist Shqiptar, Tiranë Rr. "Myslym Shyri", Pall.55/2, Ap.2, Lgj. 5, Tiranë Drejtues: Genti Beqo Tel/Faks: (+355-4) 242 598 E-mail: kopja@xs4all.soros.al 22. Klubi Ekologjik, Mirditë Pall. 8/135, Rëshen Drejtues: Bibë Dodaj 23. Klubi Rinor Mjedisor "Perla", Korçë Rr."Ilo Trebicka", nr.4, Korçë Drejtues: Koço Josifi Tel: (+355-824) 24 23 Faks: (+355-824) 33 34 E-mail: kocojosifi@yahoo.com 24. Mjedisi Natyror Jugor i Shqipërisë, Gjirokastër Lagjia "18 Shtatori", pranë Universitetit "E. Çabej", Gjirokastër Tel: (+355-84) 65 685 Faks: (+355-84) 63 776 Drejtues: Lulëzim Shuka 25. Natyra Ndërkufitare, Korçë Rr. "Pandeli Cale" nr. 26, Korcë Drejtues: Stavri Pllaha Tel: (+355-824) 43 46 Faks: (+355-824) 30 37 E-mail: willlife@adanet.com.al 26. Progresi Pyjor, Kukës Lgj. 5, Pall. 5/2/5, Kukës

Page 2

http://www.aic.org.al/?fq=brenda&gj=gj1&kid=25

6/21/2010 11:28:51 PM

Arhus
Tel: (+355-242) 31 84 Drejtues: Isuf Omuri 27. Qendra për Eko-këshillime, Tiranë Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Shkencave Natyrore, Blvd. "Zogu i Parë", Tiranë P.O.Box 71 Drejtues: Kliti Ceca Tel: (+355-4) 226 961/ 068 20 36 084 E-mail: kceca@hotmail.com 28. Qendra për Eko-këshillime, Vlorë Lgj. "24 Maji", nr. 28, Vlorë Tel: (+355-33) 222 838 Drejtues: Dritan Arapi E-mail: eco_ccv@hotmail.com 29. Qendra Shqiptare për Studime dhe Zhvillime Mjedisore, Tiranë Rr. "Kavajës", Nr.132, Muzeu i Shkencave Natyrore, Tiranë Tel/Faks:(+355-4) 229 028 E-mail: aecsd@hotmail.com 30. Klubi Ekologjik, Librazhd Shkolla e mesme e përgjithshme, Librazhd Tel: (+355-514) 21 45 Drejtues: Sherif Prrenja 31. Shoqata "Divjaka-Ekoturizëm", Divjakë, Lushnje Tel: (+355-35) 22 650 E-mail: enea_janko@hotmail.com Drejtues: Enea Janko 32. Shoqata "Gruaja, higjena dhe mjedisi", Pogradec Tushemisht, Buçimas Drejtues: Liliana Llakmani 33. Klubi Ekologjik Dibër Blv. "Elez Isufi", Pall.27, Peshkopi Drejtues: Luan Leka Tel/Faks: (+355-218) 36 11 E-mail: ecodibra@albmail.com 34. Rr. Reshit Petrela, P. EDIKOM, Seksioni D8, Tiranë Tel/Faks: (+355-4) 236 399 Drejtues: Spiro Karadumi E-mail: skaradumi@yahoo.it 35. Shoqata "Mjedisi dhe Minierat", Tiranë I.T.N.P. Miniera, Blloku "Vasil Shanto", Tiranë Drejtues: Bardhyl Shushku Tel: (+355-4) 258 829 Faks: (+355-4) 235 834 E-mail: bardhi@itnpm.tirana.al 36. Shoqata "Për një mjedis të dobishëm", Rëshen Blloku 1, Pall. 8/5, Rrëshen Tel: (+355-216) 35 06 Drejtues: Ndue Tusha 37. Shoqata "Ruajtja e Pyjeve dhe Mjedisi Gjelbër", Shkodër Rr. "Isuf Sokoli", Pall. 1209, Shkodër Drejtues: Petrit Imeraj Tel: (+355-22) 43 227 / 068 21 96 220 Faks: (+355-224) 39 04 E-mail: pimeraj@yahoo.com 38. Shoqata "Turizmi dhe Mjedisi" Pogradec Blv. "Reshit Çollaku", Pogradec Tel: (+355-83) 223 09 / 068 25 19 111 Drejtues: Naum Gegprifti 39. Shoqata Ambjentaliste "Gjinari", Elbasan Gjinar, Elbasan Tel: (+355-545) 98 44 Drejtues: Avram Binjaku 40. Shoqata Ambjentaliste "Kristal", Laç Lgj. 2, Pall. 41, Ap. 5, Lac Tel: (+355-536) 20 42 Drejtues: Fatbardha Pojani

Page 3

http://www.aic.org.al/?fq=brenda&gj=gj1&kid=25

6/21/2010 11:28:51 PM

Arhus
41. Shoqata Ambjentaliste "Lilium albanicum", Librazhd Pranë Këshillit të Rrethit, Librazhd Drejtues: Ferit Hysa Tel: (+355-514) 22 72 E-mail: ferit@albmail.com 42. Shoqata Didaktike Shkencore Speleologjike Shqiptare, Tiranë Rr. e Elbasanit, Universiteti i Tiranës, Dep. i Gjeografisë, Tiranë Drejtues: Perikli Qiriazi Tel: (+355-4) 224 109 / 362 266 Faks: (+355-4) 224 109 E-mail: genti@softhome.net 43. Shoqata e Ambjentalistëve "Gramshi", Gramsh Lgj. "Xhile Liçi", Gramsh Drejtues: Harun Sulmina 44. Shoqata e Bujqësisë Organike, Tiranë Rr. "Sami Frasheri", Sheshi Ëilson, Pallati i ri pranë FEFAD Bank, Kati i 8, Tiranë Drejtues: Lavdosh Ferruni Tel/ Faks: (+355-4) 250 575 E-mail: lavdosh@icc-al.org 45. Shoqata e Gjuetarëve Sportivë, Dibër Blv. "Elez Isufi", Peshkopi Tel: (+355-218) 21 74 Drejtues: Dilaver Nela 46. Shoqata e Higjienistëve të Shqipërisë, Tiranë Drejtues: Lumturi Shehati Rr."Mine Peza", Pall.248, Ap.9, Tiranë Tel/Faks: (+355-4) 229 322 E-mail: lumturispaho@albmail.com 47. Shoqata e Inxhinierisë Ekologjike Shqiptare, Tiranë Rr. "Shyqyri Berxolli" Vila 78/1, Tiranë Drejtues: Fatos Tusha Tel/Faks: (+355-4) 239 526 E-mail: albeea@albmail.com 48. Shoqata e Mbrojtjes së Gjallesave Ujore të Shqipërisë, Tiranë Rruga e Kavajës, nr.132, Muzeu i Shkencave te Natyrës, Tiranë Tel/Faks: (+355-4) 229 028 Drejtues: Saimir Beqiraj E-mail: beqirajs@hotmail.com 49. Shoqata e Menaxhimit të Shelgut Shqipëri, Koplik Drejtoria e Shërbimit Pyjor, Malësi e Madhe Tel/Faks: (+355-211) 26 27 / 068 23 83 000 Drejtues: Islam Laçaj 50. Shoqata e Ruajtjes dhe Zhvillimit Mjedisor, Mat Rr."Këshilltarët", Lgj. "Drita", Burrel Tel: (+355-217) 34 23 Drejtues: Ismail Hoxha 51. Shoqata e Ruajtjes dhe Mbrojtjes së Mjedisit Natyror, Berat Pranë Zyrës së Punës, Berat Kutia Postare 2 Tel: (+355-32) 32 001 Drejtues: Luçiana Heqimi 52. Shoqata e Ruajtjes dhe Mbrojtjes së Mjedisit Natyror në Shqipëri Blv “Zogu I”, Pall.97, Shk.1, Ap.5, Tiranë Tel/Faks: (+355-4) 249 571 Drejtues: Dhurata Frasheri E-mail: ppnea@albmail.com 53. Shoqata e Ruajtjes dhe Mbrojtjes së Mjedisit Natyror, Shkodër Lgj. "Vojo Kushi", Rr. "Çlirimi", nr. 67, Shkodër Tel/Faks: (+355-224) 43 688 Drejtues: Fatbardh Sokoli E-mail: sokolif@unishk.albnet.net 54. Shoqata për Mbrojtjen e Mjedisit, Kuçovë Instituti i Kimi - Përpunimit të Naftës, Kuçovë Tel: (+355-311) 29 53 / 22 62 Drejtues: Vasil Mistrovica

Page 4

http://www.aic.org.al/?fq=brenda&gj=gj1&kid=25

6/21/2010 11:28:51 PM

Arhus
55. Shoqata për Ruajtjen dhe Mbrojtjen e Mjediseve Natyrore në Shqipëri, Lushnjë Gorre, Lushnjë Tel: (+355-35) 22 495 /27 570 Drejtues: Vera Bitri 56. Shoqata për Ruajtjen e Shpendëve dhe Kafshëve të Egra të Shqipërisë, Tiranë Rruga e Kavajës, Muzeu i Shkencave te Natyres, Tiranë Tel/Faks: (+355-4) 229 028 / 367 579 Drejtues: Ferdi Bego ferdibego@albaniaonline.net 57. Shoqata Shqiptare e Biologëve, Tiranë Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Shkencave Natyrore, Tiranë Tel: (+355-4) 225 454 E-mail: imikerezi@yahoo.com Drejtues: Kastriot Misja 58. Shoqata Shqiptare e Ekologjisë Industriale, Tiranë Rr. "Maliq Muço", Pall.46, Shk.1, Ap. 4, Tiranë Tel/Faks: (+355-4) 238 853 E-mail: hamihali@yahoo.com Drejtues: Dhimitër Haxhimihali 59. Shoqata Shqiptare e Gjeologëve Inxhinierikë dhe e Gjeomjedisit, Tiranë Rr. "Sami Frashëri", nr. 31, Tiranë Tel: (+355-4) 222 259 Faks: (+355-4) 227 360 E-mail: dgjim@albaniaonline.net Drejtues: Defrim Shkupi 60. Shoqata Shqiptare e Mbrojtjes nga Rrezatimet, Tiranë Instituti i Fizikës Bërthamore, Kutia postare 85, Tiranë Tel/Faks: (+355-4) 362 596 Drejtues: Kostandin Dollani 61. Shoqata e Mjedisit "Morava", Korçë Lgj. 12, Rr. "Gjergj Kastrioti", Pall.2 Ap.3, Korcë Tel: (+355-824) 41 81 E-mail: bardhylp@interalb.net Drejtues: Bardhyl Panolli 62. Shoqata "Kadmi dhe Harmonia", Pogradec Rr. "Gani Homçani", Lgj. 3, Pall. 87, Pogradec Tel: (+355-83) 22 221 E-mail: cpmal@unet.com.mk Drejtues: Arben Zaçe 63. Shoqata “Masmedia dhe Mjedisi”, Tiranë Rr. Vllazën Huta, nr.26, Tiranë Tel/Faks:(+355-4) 364 100 E-mail: xhmato@icc.al.eu.org Drejtues: Xhemal Mato 64. Shoqata Kombëtare e Florës dhe Faunës Dekorative, Tiranë Prapa kafe "Evropa", Godina 1 katëshe, Tiranë Tel: (+355-4) 368 812 Drejtues: Ndini Bardhi 65. Shoqata “Mjedisi dhe Shëndeti”, Lezhë Lgj. "Beslidhja", Lezhë Tel: (+355-215) 22 02 Drejtues: Gjergj Elezi 66. Shoqata per Mbrojtjen e Parqeve dhe Burimeve Natyrore, Laç Lgj.3, Pall. 83/3, Lac Tel: (+355-53) 63 805 Drejtues: Petrit Bushi 67. Shoqata Mjedisore “Kelmendi”, Malësi e Madhe Vermosh, Malësi e Madhe Tel: (+355-224) 23 36 / 81 68 Drejtues: Ilir Nacaj 68. Shoqata “ALBAFOREST”, Tiranë Rr. 4 Shkurti, nr. 36, Tiranë Tel: (+355-4) 369 712 Drejtues: Mehmet Meta

Page 5

http://www.aic.org.al/?fq=brenda&gj=gj1&kid=25

6/21/2010 11:28:51 PM

Arhus
69. Fondacioni “Agrinas” Shqipëri, Ersekë Blloku 6, Ersekë Tel: (+355-812) 24 01/24 15 E-mail: agrinasER@albmail.com Drejtues: Paskal Vogli 70. Shoqata “Komuniteti dhe Pyjet”, Tiranë Tel: (+355-4) 253 753 Drejtues: Maxhun Dida 71. Shoqata Shkencore e Studentëve Pylltarë, Tiranë Tel: (+355-4) 353 872 Drejtues: Mirvjena Kellezi 72. Shoqata “Mjedisi në Fokus”, Tiranë Rr."Mine Peza", Pall.135, Shk.2, Ap.22, Tiranë Tel: (+355-4) 258 112 / 069 22 61 868 Faks: (+355-4) 222 963/259 653 E-mail: erealb@sanx.net / xhikua@hotmail.com Drejtues: Perparim Laze 73. Shoqata Kombëtare e Gjuetarëve Sportivë të Shqipërisë, Tiranë Rr. "Fadil Rada", nr. 44, Tiranë Tel: (+355-4) 222 769 Drejtues: Themi Perri 74. Shoqata mjedisore "ALPIN", Tropojë Lgj. "Dardania", Pll. 3, Ap. 4, Tropojë Tel/Faks: (+355-213) 20 40 Drejtues: Riza Lataj 75. Lidhja Shkodrane për Mbrojtjen e Burimeve Peshkore, Shkodër Kongresi i Permetit, Oso Kuka 97, Shkodër Tel: (+355-22) 43 930 / 068 21 51 930 Drejtues: Rasim Suma 76. Shoqata Shqipëtare e Speleologjisë, Qendra Kombëtare, Shkodër Daut Boriçi, Shkodër Tel: (+355-22) 41 137 Drejtues: Gezim Uruçi E-mail: speleoalp@hotmail.com 77. Shoqata ekologjike "Labeat", Shkodër Kiras, Shkodër Tel: (+355-22) 43 248 Drejtues: Ahmet Osja 78. Shoqata Rinore Mjedisore "Ylber", Shkodër Vojo Kushi, Ali Kelmendi, 844, Shkodër Tel: (+355-22) 46 939 Drejtues: Enton Kashta 79. Shoqata e Mbrojtjes së Trashëgimisë Natyrore, Malësi e Madhe Drejtoria Arsimore, Koplik Drejtues: Marash Rakaj Tel: (+355-22) 72 047 E-mail: mrakaj@tekmes.albnet.net 80. Shoqata Shqiptare për Edukim Mjedisor, Shkodër Bahcallek, Alqi Kondi, 257, Shkodër Tel: (+355-22) 40 327 / 068 21 97 571 / 069 22 19 986 Faks: (+355-22) 40 327 Drejtues: Sashenka Muça 81. Shoqata "Përdoruesit e pyjeve dhe kullotave komunale", Has Lagjia 2, Krume, Has Drejtues: Gazmend Peka E-mail: mbrojtjaepyjeve@yahoo.com 82. Shoqata "Erzeni", Shijak Lagjia Popullore, Shijak Tel: (+355-52) 223 52 Drejtues: Artin Demiri 83. Shoqata e Higjenistëve tëe Shkodrës, Shkodër Tel: (+355-22) 24111 Drejtues: Merzuk Hoxha 84. Shoqata për Politika të Reja të Mbrojtjes së Mjedisit dhe Zhvillimit Rajonal, Tiranë Rr. "Myslym Shyri", P. 1/3, K. 6, Tiranë

Page 6

http://www.aic.org.al/?fq=brenda&gj=gj1&kid=25

6/21/2010 11:28:51 PM

Arhus
Tel: +355 68 21 57831 / +355 69 20 74907 E-mail: romeo.hanxhari@gmail.com Drejtues: Dr. Romeo Hanxhari

Page 7

« Kthehu Pas

Printo
Programimi dhe Design : ShqiperiaCom

http://www.aic.org.al/?fq=brenda&gj=gj1&kid=25

6/21/2010 11:28:51 PM

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful