Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword or section
Like this
27Activity

Table Of Contents

0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Trükös dolgok

Trükös dolgok

Ratings:
(0)
|Views: 50,945|Likes:
Published by stegerang

More info:

Published by: stegerang on Aug 16, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/30/2014

pdf

text

original

 
Éves bérlet hamisítás
csütörtök, augusztus 30th, 2007
 Éves bérlet hamisításTök egyszerű ! Odáig nyilvánvaló, hogy beszkenneled nagy felbontásban a bérletet, ugye? Na, akkor kitörlöd róla a beírt számokat (mert olyan bérletet szkennelsz ugye be, amibe be van írva, hogy hanyadikától hanyadikáig jó???), majd redukálod Adobe Photoshoppal,úgy, hogy centiméterben adod meg pontosan, hogy mekkora legyen (le kell mérni a bérletszelvényt).Tehát ha ez megvan, kinyomtatod, rárakod pontosan a régi bérletet, és kivágod! Csomóilyet gyártsál. Persze még nincs kész, most jön a lényeg. Ugyanis amióta elkapták afiatalokat, akik ezt csinálták, kitalálták, hogy HOLOGRAMMOT kell rá tenni! És akkor majd biztos nem tudják hamisítani. Hát tényleg, hologrammot nyomtatni nem lehet, ésgyártani is nehézkés, viszont ki mondta, hogy nincs hologrammod? Hát amikor lejár a régi,mintának vett bérleted, akkor az már nem kell, nem? Csak szépen kivágod róla ahologrammot,de kurvára pontosan, majd átragasztod a másolt-bérletre, sulifixxel, hogy ne NAGYONtartson, hogy később le tudd róla szedni, a következő hónapban, amikor megint új bérletkellene :) És ott a teljesen élethű bérleted, hologrammal ellátva!Posted in Nincs kategorizálva|Permalink | No Comments »
Meki extrák 
csütörtök, augusztus 30th, 2007
 Meki extrák Ha bemész egy McDonald’s-ba, és azt mondod, hogy “Kérek egy sajtburgert EXTRADRESSINGGEL”, akkor utána már mondhatod is a specifikációit a sajtburgernek! Például kérheted extra adagmajonézzel,vagy kecsappal. Pl. nekem ez a szöveg már három helyen is bejött (EGYSZER NEM, MERTEGYBÉZÁNÓ KEZDŐHÖZ MENTEM…): “Helló! Kérek egy sajtburgert extra dressinggel, négynyomás majonézzel!”.Hát mit mondjak, csak úgy tocsogott! :) Ezeken a helyeken jött be: Deák téri meki, moszkvatéri meki, budagyöngye mekdonald’s. A budagyöngyében egyébként egyszer bejött, egyszer meg nem,de 90%-ban igen,ha egy nagyon kezdőhöz mész oda, akkor az nem tudja, hogy mi az az extra dressing, viszonttényleg működik.És ha bármit kérsz, legyen az sajtburger, cola, fanta stb., csak harapjál bele, vagy igyál belőle.Most jön a trükk , bármit vissza lehet vinni , hogy ennek-annak nem jó az ize múltkor nemolyan volt meg hasonlók! Kötelesek kicserélni. Mi a csajokkal mindig igy zabálunk.Posted in Nincs kategorizálva|Permalink | No Comments »
Cigi árulása drágábban, legálisan
 
csütörtök, augusztus 30th, 2007
 Cigi árulása drágábban, legálisanAz egyik haverom (akié egyébként jó pár szórakozóhely nyugat Magyarországon) csinál ésnem törvénybe ütköző ,de nagyon sokat lehet vele akasztani: akinek van valamilyen üzlete, szórakozóhely stb. ésráadásúl mégcigarettát is árul annak beválik. Tehát, a cigaretta mint tudjuk adójeggyel ellátott termék és fixára van,de ha ráragasztasz egy gyufát vagy fogpiszlálót amely a salyát monogrammoddal vagy reklámfeliratoddatvan ellátva és csak azzal együtt adod el akkor szabad áras a cigaretta. Ez kipróbált és működődolog.Pl.: 1doboz multifilter 250 simán, gyufával 370-ér adják . :) És a gyufának a bekerülésiköltsége csak 7-10ftPosted in Nincs kategorizálva|Permalink |2 Comments »
Könnyen beszerezhető öngyulladó keverék 
csütörtök, augusztus 30th, 2007
 Könnyen beszerezhető öngyulladó keverék Robbantás:: Hipermangán (KMNO4) + Glicerin1:1 -ben keverési arányával 20 fok CKőrnyezeti hőmérséklet hatására 16-17mp belűl zárt térben öngyulladást eredményez.(Időzités)Mind a két anyag recept nélkül kapható a Patikákban.MaD MiND kiegészítése: lehetőleg ne egy mondatbankérd a kettőt egyszerre…Posted in Nincs kategorizálva|Permalink | No Comments »
Villanyóra átállítás
csütörtök, augusztus 30th, 2007
 Villanyóra átállításFémhuzalos plombálás esetén a fogyasztásmérőszámlálóját úgy lehet barátságosabb állásbaállitani,hogy a plomba zsinor mindkét szálátde nem azonos helyen eltőtjük (vágás nyoma látható lenne.)Ez után a plombazsinort széthúzuk ügyelve a külső spirál sértetlenségére.Az átfurt fejű burkolatzáró csavarok eltávolíthatóak.A számlálot a kivánt értékre állitjuk.Burkolatot vissza szereljük zsínort a csavarfejfuratán átfüzzük a belső szálat bedugjuk a plomba zsinor spiráljába a két vezeték végetegymáshoz illesztjük majd a (javitott)
 
szakaszt horgany spraly-vel lefújjuk,ügyelve arra hogy a spraly nyoma másutt nelegyen látható. Száradás után a művelet láthatatlan.Posted in Nincs kategorizálva|Permalink | No Comments »
Alcatel telefonok master kódja!
csütörtök, augusztus 30th, 2007
 Alcatel telefonok master kódja!Alcatel one touch easy és club telefonok biztonsági kódja: 25228353-ezt a kodot mindegyik elfogadja a biztonsagi kodnak, barmi is legyen azPosted in Nincs kategorizálva|Permalink | No Comments »
Nokia 2110: PIN kód kikerülése
csütörtök, augusztus 30th, 2007
  Nokia 2110: PIN kód kikerülése Nokia 2110 -es telefonnal ki lehet kerülni a pin-kódot a következőkkel :Kapcsold be a telefont, és mikor kéri a PIN kódot üsd be a 112-t és nyomd meg a küldésgombot.Utána gyorsan a #-et és a küldés és vége és küldés és vége. Persze ezt minden bekapcsolásnálmeg kell csinálni.Posted in Nincs kategorizálva|Permalink | No Comments »
Törzskönyv, munkavizsga kutyáknak, tetoválás hamisítás
csütörtök, augusztus 30th, 2007
 Törzskönyv, munkavizsga kutyáknak, tetoválás hamisításHa van egy kutyád és szeretnél neki munkavizsgát,vagy törzskönyvet, akkor szerez valakitakinek ugyan olyan fajtájú kutyája van és ö le tud rakni ugyebár munkavizsgát. Ám ott van atetoválás amit elenöriznek ,ekkor vegyetek egy zöld filcet és irjátok rá a kivánt számot, utánaovatosan kenyetek rá átlátszó köröm lakot. Akkor teljesen élethü lesz ,/de ezt használhatjátok kiálitáson is,és akkor jó drágán lehet a kölyköket eladni/Posted in Nincs kategorizálva|Permalink | No Comments »
Bemérés elleni teendő, ha gyorsan hajtasz
csütörtök, augusztus 30th, 2007
 Bemérés elleni teendő, ha gyorsan hajtaszHa gyorsan akarsz hajtani akkor rakj 2DB CD-t a vissza pilantóra.Ekkor nem tudnak bemérni.Az egy nem yo. De a kettő halál biztos. Kb. 15 centire kell lelógatni a visszapillantóról.

Activity (27)

You've already reviewed this. Edit your review.
VasasGergő liked this
1 thousand reads
1 hundred reads
evajudit liked this
evajudit liked this
Sas Gergely liked this
Dániel Pászthy liked this
gilvazi liked this
Dorina Berki liked this
Bogi Bagyó liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->