Éves bérlet hamisítás

csütörtök, augusztus 30th, 2007

Éves bérlet hamisítás Tök egyszerű ! Odáig nyilvánvaló, hogy beszkenneled nagy felbontásban a bérletet, ugye? Na, akkor kitörlöd róla a beírt számokat (mert olyan bérletet szkennelsz ugye be, amibe be van írva, hogy hanyadikától hanyadikáig jó???), majd redukálod Adobe Photoshoppal, úgy, hogy centiméterben adod meg pontosan, hogy mekkora legyen (le kell mérni a bérletszelvényt). Tehát ha ez megvan, kinyomtatod, rárakod pontosan a régi bérletet, és kivágod! Csomó ilyet gyártsál. Persze még nincs kész, most jön a lényeg. Ugyanis amióta elkapták a fiatalokat, akik ezt csinálták, kitalálták, hogy HOLOGRAMMOT kell rá tenni! És akkor majd biztos nem tudják hamisítani. Hát tényleg, hologrammot nyomtatni nem lehet, és gyártani is nehézkés, viszont ki mondta, hogy nincs hologrammod? Hát amikor lejár a régi, mintának vett bérleted, akkor az már nem kell, nem? Csak szépen kivágod róla a hologrammot, de kurvára pontosan, majd átragasztod a másolt-bérletre, sulifixxel, hogy ne NAGYON tartson, hogy később le tudd róla szedni, a következő hónapban, amikor megint új bérlet kellene :) És ott a teljesen élethű bérleted, hologrammal ellátva! Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Meki extrák
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Meki extrák Ha bemész egy McDonald’s-ba, és azt mondod, hogy “Kérek egy sajtburgert EXTRA DRESSINGGEL”, akkor utána már mondhatod is a specifikációit a sajtburgernek! Például kérheted extra adag majonézzel, vagy kecsappal. Pl. nekem ez a szöveg már három helyen is bejött (EGYSZER NEM, MERT EGY BÉZÁNÓ KEZDŐHÖZ MENTEM…): “Helló! Kérek egy sajtburgert extra dressinggel, négy nyomás majonézzel!”. Hát mit mondjak, csak úgy tocsogott! :) Ezeken a helyeken jött be: Deák téri meki, moszkva téri meki, budagyöngye mekdonald’s. A budagyöngyében egyébként egyszer bejött, egyszer meg nem, de 90%-ban igen, ha egy nagyon kezdőhöz mész oda, akkor az nem tudja, hogy mi az az extra dressing, viszont tényleg működik. És ha bármit kérsz, legyen az sajtburger, cola, fanta stb., csak harapjál bele, vagy igyál belőle. Most jön a trükk , bármit vissza lehet vinni , hogy ennek-annak nem jó az ize múltkor nem olyan volt meg hasonlók! Kötelesek kicserélni. Mi a csajokkal mindig igy zabálunk. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Cigi árulása drágábban, legálisan

csütörtök, augusztus 30th, 2007

Cigi árulása drágábban, legálisan Az egyik haverom (akié egyébként jó pár szórakozóhely nyugat Magyarországon) csinál és nem törvénybe ütköző , de nagyon sokat lehet vele akasztani: akinek van valamilyen üzlete, szórakozóhely stb. és ráadásúl még cigarettát is árul annak beválik. Tehát, a cigaretta mint tudjuk adójeggyel ellátott termék és fix ára van, de ha ráragasztasz egy gyufát vagy fogpiszlálót amely a salyát monogrammoddal vagy reklám feliratoddat van ellátva és csak azzal együtt adod el akkor szabad áras a cigaretta. Ez kipróbált és működő dolog. Pl.: 1doboz multifilter 250 simán, gyufával 370-ér adják . :) És a gyufának a bekerülési költsége csak 7-10ft Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | 2 Comments »

Könnyen beszerezhető öngyulladó keverék
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Könnyen beszerezhető öngyulladó keverék Robbantás:: Hipermangán (KMNO4) + Glicerin 1:1 -ben keverési arányával 20 fok C Kőrnyezeti hőmérséklet hatására 16-17 mp belűl zárt térben öngyulladást eredményez. (Időzités) Mind a két anyag recept nélkül kapható a Patikákban. MaD MiND kiegészítése: lehetőleg ne egy mondatban kérd a kettőt egyszerre… Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Villanyóra átállítás
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Villanyóra átállítás Fémhuzalos plombálás esetén a fogyasztásmérő számlálóját úgy lehet barátságosabb állásba állitani,hogy a plomba zsinor mindkét szálát de nem azonos helyen eltőtjük (vágás nyoma látható lenne.)Ez után a plomba zsinort széthúzuk ügyelve a külső spirál sértetlenségére. Az átfurt fejű burkolatzáró csavarok eltávolíthatóak. A számlálot a kivánt értékre állitjuk. Burkolatot vissza szereljük zsínort a csavarfej furatán átfüzzük a belső szálat bedugjuk a plomba zsinor spiráljába a két vezeték véget egymáshoz illesztjük majd a (javitott)

szakaszt horgany spraly-vel lefújjuk, ügyelve arra hogy a spraly nyoma másutt ne legyen látható. Száradás után a művelet láthatatlan. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Alcatel telefonok master kódja!
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Alcatel telefonok master kódja! Alcatel one touch easy és club telefonok biztonsági kódja: 25228353 -ezt a kodot mindegyik elfogadja a biztonsagi kodnak, barmi is legyen az Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Nokia 2110: PIN kód kikerülése
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Nokia 2110: PIN kód kikerülése Nokia 2110 -es telefonnal ki lehet kerülni a pin-kódot a következőkkel : Kapcsold be a telefont, és mikor kéri a PIN kódot üsd be a 112-t és nyomd meg a küldés gombot. Utána gyorsan a #-et és a küldés és vége és küldés és vége. Persze ezt minden bekapcsolásnál meg kell csinálni. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Törzskönyv, munkavizsga kutyáknak, tetoválás hamisítás
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Törzskönyv, munkavizsga kutyáknak, tetoválás hamisítás Ha van egy kutyád és szeretnél neki munkavizsgát,vagy törzskönyvet, akkor szerez valakit akinek ugyan olyan fajtájú kutyája van és ö le tud rakni ugyebár munkavizsgát. Ám ott van a tetoválás amit elenöriznek ,ekkor vegyetek egy zöld filcet és irjátok rá a kivánt számot, utána ovatosan kenyetek rá átlátszó köröm lakot. Akkor teljesen élethü lesz ,/de ezt használhatjátok kiálitáson is,és akkor jó drágán lehet a kölyköket eladni/ Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Bemérés elleni teendő, ha gyorsan hajtasz
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Bemérés elleni teendő, ha gyorsan hajtasz Ha gyorsan akarsz hajtani akkor rakj 2DB CD-t a vissza pilantóra.Ekkor nem tudnak bemérni. Az egy nem yo. De a kettő halál biztos. Kb. 15 centire kell lelógatni a visszapillantóról.

Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | 2 Comments »

Pénzszerzés Nokia 5110-zel
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Pénzszerzés Nokia 5110-zel Vásárolni kell (lehetőleg olcsón 20-24e) egy Nokia 5110-es készüléket és elmenni egy közeli rádiótelefon-tolvaj bandádoz (Lakatosék is foglalkoznak ilyen jellegű munkával). 6110-ből ilyen helyekről 1-2e Ft-okért jön előlap-hátlap gombsorral. 200-300Ft-okért beszerezhető csavarhúzóval, meg egy minimális műszaki beállítottsággal átrakjuk a cuccot, majd az ecseri piac környékén lófráló román barátunk számára 40 e ft-ert túladunk kreálmányunkon. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

SMS más szakállára
csütörtök, augusztus 30th, 2007

SMS más szakállára SMS, más szakállára! Az egyik GSM szolgáltató (tudjátok, az élvonal) feltölthető kártyái leürülése után több hívást már nem kezdeményezhetünk. DE! Azt kevesen tudják, hogy sms-t küldeni enged (legalábbis nekem). Volt úgy, hogy 30 Db sms-t elküldtem nagy boldogan, de a következő feltöltésnél viszont szigorúan le is vonta. Hát emberek, ha fájó szívvel is, de váljunk meg attól a kártyától…. 1500-2000 Ft-ért eladható egy kis “számlatartozással”. Mennyit is kerestünk rajta? Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Hogyan juthatunk pénzhez posta banktól
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Hogyan juthatunk pénzhez posta banktól Ha van Cirrus Maestro kártyád ( fontos az Cirrus mert azon nincs hitelkeret ) Először is fel kell tennekd a számládra 80-90.000 forintot. Elmentek egy másik bankba. Utána egy ismerősöd kimegy az automatához a kártyáddal és a kódoddal. Bemész és felveszed a pénzt, de úgy hogy miután az ügyintéző kiutalta, de a pénztáros még nem adta ki, ki kell vennie a másik embernek az automatából. Te bent felveszed a pénzt, előtte a haverod kint és máris megvan a dupla pénz. A Bank ugyan megpróbál perelni, de mivel a lakossági folyószámlán nincs hitelkeret így a bíróság neked ad igazat. Nekem bevállt 98.000 forinttal. :) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

James Bond Trükk: (Nokia 6110 és 6150)

csütörtök, augusztus 30th, 2007

James Bond Trükk: (Nokia 6110 és 6150) - Ha a telefon 3-as, 6-os és 9-es érintkezojét rövidre zárod, a készülékszoftver “kiakad” és aktiválódik a “Fejhallgató” üzemmód. - Ha ekkor aktiválod az “Automata hívásfogadást” (3-7-1-9) - Majd a “Csengetés Módja” menüpontban kiválasztod a “Némaüzemet” (3-7-1-1-6) - Ha a telefont ebben az állapotban otthagyod egy szobában, ahol beszélgetnek, akkor egy másik helyrol… Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Sony CMDZ1
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Sony CMDZ1 Szotver verzió és gyártási ido megjelenítéséhez üsd be: *#8377466# Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Siemens S4
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Siemens S4 Megnézheted a szoftver verziót, ha beütöd *#06# és a bal gyorsbillentyut Netmonitor aktiválása: menü, 9, 7, bal menü gomb, 7684666, hangero fel gomb Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Siemens S3 COM
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Siemens S3 COM Megnézheted a szoftver verziót, ha beütöd *#06# és a bal gyorsbillentyut Netmonitor aktiválása: menü, 9, 7, bal menü gomb, 7684666, hangero fel gomb Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Siemens S3
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Siemens S3 Megnézheted a szoftver verziót, ha beütöd *#06# és a bal gyorsbillentyut Netmonitor aktiválása: menü, 9, 7, bal menü gomb, 5553756, hangero fel gomb

Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Siemens S1
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Siemens S1 Megnézheted a szoftver verziót, ha beütöd *#06# és a bal gyorsbillentyut Netmonitor aktiválása: menü, 9, 7, bal menü gomb, 5553756, hangero fel gomb Tetris elohozása: válaszd az F9-et. Állítsd saját szám elküldésre és nyomd meg a jobboldali gombot. Majd nyomd meg a 9-est Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Philips Spark / Genie
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Philips Spark / Genie Kiírja, hogy mennyit voltál eddig a hálózaton (nap. óra, perc): *#2558*# Kiírja a biztonságo kódot: *#7489*# Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ericsson A 1018s
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ericsson A 1018s Megnézheted a telefonod szoftverének a verzióját és a telefonod gyártási idejét! >*<<*<* Megnézheted a telefonodba elore beprogramozott szövegegeket. >*<<*<*<*> Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ericsson SH 888
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ericsson SH 888 Megnézheted a telefonod szoftverének a verzióját és a telefonod gyártási idejét! >*<<*<* Megnézheted a telefonodba elore beprogramozott szövegegeket. >*<<*<*<*> Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ericsson S 868
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ericsson S 868 Megnézheted a telefonod szoftverének a verzióját és a telefonod gyártási idejét! >*<<*<* Megnézheted a telefonodba elore beprogramozott szövegegeket. >*<<*<*<*> Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ericsson GF 768
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ericsson GF 768 Megnézheted a telefonod szoftverének a verzióját és a telefonod gyártási idejét! >*<<*<* Kibovítheted a menürendszert, ha az olvasás menüpontból kitörölöd az összes sms-t és lenyomva tartod a balra nyilat. Ilyenkor megjelenik a menüméret funkció. Nyomd le a Yes gombot. Új menüpontok: ébresztés, telefonkönyv szerkeztés, struktruális beállítások. Ez a trükk az 1998.októberétol gyártott telefonoktól nem muködik!!! Kikapcsolt állapotban ha megnyomod a No gombot, megjelenik az akkumlátor feltöltöttségi szintje. Megnézheted a telefonodba elore beprogramozott szövegegeket. >*<<*<*<*> Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ericsson GH 688
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ericsson GH 688 Megnézheted a telefonod szoftverének a verzióját és a telefonod gyártási idejét! >*<<*<* Megnézheted a telefonodba elore beprogramozott szövegegeket. >*<<*<*<*> Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ericsson GA 628
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ericsson GA 628 Megnézheted a telefonod szoftverének a verzióját és a telefonod gyártási idejét! >*<<*<* Kibovítheted a menürendszert, ha az olvasás menüpontból kitörölöd az összes sms-t és lenyomva tartod a balra nyilat. Ilyenkor megjelenik a menüméret funkció. Nyomd le a Yes gombot. Új menüpontok: ébresztés, telefonkönyv szerkeztés, struktruális beállítások. Ez a trükk az 1998.októberétol gyártott telefonoktól nem muködik!!! Kikapcsolt állapotban ha megnyomod a No gombot, megjelenik az akkumlátor feltöltöttségi szintje. Megnézheted a telefonodba elore beprogramozott szövegegeket. >*<<*<*<*> Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Nokia 9110
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Nokia 9110 Megnézheted az IMEI számot, ha beütöd a foképernyon: *#06# Megnézheted a telefonod szoftverének az típusát, ha beütöd a foképernyon: *#0000# Utána valami hasonló jön be: V 3.14 szoftver verzió száma 28-11-97 szoftver dátuma (nap,hó,év) NSE-3NX telefon típusa, modell száma Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Nokia 9000
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Nokia 9000 Megnézheted az IMEI számot, ha beütöd a foképernyon: *#06# Megnézheted a telefonod szoftverének az típusát, ha beütöd a foképernyon: *#0000# Utána valami hasonló jön be: V 3.14 szoftver verzió száma 28-11-97 szoftver dátuma (nap,hó,év) NSE-3NX telefon típusa, modell száma Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Nokia 8110
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Nokia 8110 Megnézheted az IMEI számot, ha beütöd a foképernyon: *#06# Megnézheted a telefonod szoftverének az típusát, ha beütöd a foképernyon: *#8110# Belenézhetsz a szervíz menübe, ha beütöd a foképernyon: *#92702689# ! Itt még be kell ütnöd néhány számot! 6232 (OK) = gyártási ido (hónap, év) 7332 (OK) = utolsó javítás ideje 7832 (OK) = a vásárlás helye 9268 (OK) = telefon sorszáma 37832 (OK) = a vásárlási idejének beírása (hónap, év) 87267 (OK) = átvitel jóváhagyása Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Nokia 6150
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Nokia 6150 Megnézheted az IMEI számot, ha beütöd a foképernyon: *#06# Megnézheted a telefonod szoftverének az típusát, ha beütöd a foképernyon: *#0000# Utána valami hasonló jön be: V 3.14 szoftver verzió száma 28-11-97 szoftver dátuma (nap,hó,év) NSE-3NX telefon típusa, modell száma Kímélheted az aksid telefonálás közben, ha beütöd a foképernyon: *#746025625# Belenézhetsz a szervíz menübe, ha beütöd a foképernyon: *#92702689# Itt ezeket találod: 1, telefon sorszáma 2, gyártási ido (hónap, év) 3, beírhatod a vásárlás idejét (hónap, év) 4, utolsó javítás ideje 5, adatátvitel Feljavíthatod a hangátvitelt ha beírod a foképernyon: *3370# (kicsit jobban merül az akummulátor) #3370# (ezzel kapcsolhatod ki) Gyengítheted a hangátvitelt ha beírod a foképernyon: *4720# (lassabban merül az akummulátor) #4720# (ezzel kapcsolhatod ki) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Nokia 6110
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Nokia 6110 Megnézheted az IMEI számot, ha beütöd a foképernyon: *#06# Megnézheted a telefonod szoftverének az típusát, ha beütöd a foképernyon: *#0000# Utána valami hasonló jön be: V 3.14 szoftver verzió száma 28-11-97 szoftver dátuma (nap,hó,év) NSE-3NX telefon típusa, modell száma Kímélheted az aksid telefonálás közben, ha beütöd a foképernyon: *#746025625# Belenézhetsz a szervíz menübe, ha beütöd a foképernyon: *#92702689# Itt ezeket találod: 1, telefon sorszáma

2, gyártási ido (hónap, év) 3, beírhatod a vásárlás idejét (hónap, év) 4, utolsó javítás ideje 5, adatátvitel Feljavíthatod a hangátvitelt ha beírod a foképernyon: *3370# (kicsit jobban merül az akummulátor) #3370# (ezzel kapcsolhatod ki) Gyengítheted a hangátvitelt ha beírod a foképernyon: *4720# (lassabban merül az akummulátor) #4720# (ezzel kapcsolhatod ki) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Nokia 5110
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Nokia 5110 Megnézheted az IMEI számot, ha beütöd a foképernyon: *#06# Megnézheted a telefonod szoftverének az típusát, ha beütöd a foképernyon: *#0000# Utána valami hasonló jön be: V 04.51 szoftver verzió száma 26-03-98 szoftver dátuma (nap,hó,év) NSE-1 telefon típusa, modell száma Kímélheted az aksid telefonálás közben, ha beütöd a foképernyon: *#746025625# Belenézhetsz a szervíz menübe, ha beütöd a foképernyon: *#92702689# Itt ezeket találod: 1, telefon sorszáma 2, gyártási ido (hónap, év) 3, beírhatod a vásárlás idejét (hónap, év) 4, utolsó javítás ideje 5, adatátvitel Feljavíthatod a hangátvitelt ha beírod a foképernyon: *3370# (kicsit jobban merül az akummulátor) #3370# (ezzel kapcsolhatod ki) Gyengítheted a hangátvitelt ha beírod a foképernyon: *4720# (lassabban merül az akummulátor) #4720# (ezzel kapcsolhatod ki) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Nokia 3110
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Nokia 3110 Megnézheted az IMEI számot, ha beütöd a foképernyon: *#06# Megnézheted a telefonod szoftverének az típusát, ha beütöd a foképernyon: *#3110# Belenézhetsz a szervíz menübe, ha beütöd a foképernyon: *#92702689# ! Itt még be kell ütnöd néhány számot! 6232 (OK) = gyártási ido (hónap, év) 7332 (OK) = utolsó javítás ideje 7832 (OK) = a vásárlás helye 9268 (OK) = telefon sorszáma 37832 (OK) = a vásárlási idejének beírása (hónap, év) 87267 (OK) = átvitel jóváhagyása Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Nokia 2110i
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Nokia 2110i Lehetoséged van a kijelzo harmadik sorába egy olyan strineget írnod, ami mindig ott marad. Az 1. 3 karakter betu is lehet, az utolsó 7 csak szám. Eloször menj az idotertam és ár menüre. Válaszd a hívás díjának korlátozása menüt. Üsd be a PIN 2-t! Válaszd a beállítás menüt. A limit-hez üsd be a 7 számot! Menj újra az idotartam és ár menüre. Válaszd a pénznem-et! Az egységárhoz üss 1-et, a pénznemhez a 3 betut! Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Nokia 2110
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Nokia 2110 PIN átugrása: kapcsold be a telefont, és mikor kéri a PIN kódot üsd be a 112-t és nyomd meg a küldés gombot. Utána gyorsan a #-et és a küldés és vége és küldés és vége. Ez csak a következo bekapcsolásig muködik! Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Személyi igazolvány fényképfóliájának eltávolítása
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Személyi igazolvány fényképfóliájának eltávolítása A személyi igazolványnak a fényképen levő műanyag fóliáját könnyen le lehet szedni, csak egy kicsit berakod a mikróba (de nem odaégetni!!!!).

Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Gázóra hack
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Gázóra hack Az újabban felszerelt olasz gyártmányú gázórák számlálóját egy 1-es méretű injekciós tűvel szépen vissza lehet lökdösni, ha az előlapján lévő négy csavarból azt a hármat meglazítod ami nincs plombálva. Csak óvatosan mert plexiből van. és a csavarhúzó végére húzz vékony múanyag csövet és nyomot sem hagy Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Blackjack automata hack
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Blackjack automata hack Black Jack automata(tudod amelyik beszél és egy dúskeblű hölgy osztja a lapokat) 2 db 100-as , kb 80 cm. 15-ös fonott horgászzsinór én a Spiderwire-t használtam 0.5 ös fúró. az egyik százason két a másikon egy lyukat fúrsz, azért kell a kettő mert csak azt számolja a gép ami 1.6 mp alatt leér az érmevizsgálótól a gyűjtőig különben visszalöki. Bedobod az elsőt és rögtön utána a másodikat, és adddig engedded amíg fel nem írja , innentől kb.2cm-nyit mozgatva szépen felvered 3-4000.-re majd visszahúzod és visszafizetteted a lét. 5000-nél többet nem érdemes kockáztatni mert rém sokáig potyogtatja vissza és feltűnő lehet. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ingyen internet hozzáférés
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ingyen internet hozzáférés Bemész egy könyvtárba, ahol lehet internetezni x forintér. A könyvtáros beállitja neked aztán csinálhatsz amit akarsz. A számitogépen biztos találsz infot a szolgáltatószerverről(név, telszám ami a csatlakozáshoz kell), a login nevet is megtalálod, csak a jelszót nem tudod. Ennek megszerzése érdekében hivd fel a könyvtárat (telszámot biztos megkapod, ha akarod) és add be a könyvvtárosnak hogy te vagy az internetszolgáltató, és hogy feltörték a szervert, vagy rendszerkarbantartás miatt kell az ismert login névhez a jelszó. Ha nő a könyvtáros, és nem sokat ért a gépekhez, akkor megadja, ineen mmár szabad a pálya. Amikor mi csináltuk meg ezt a haverokkal ott a könyvtárban 06 80 as szám

volt ugyhogy csont ingyen internetezhetünk. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Kurvasok CD az europarkból
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Kurvasok CD az europarkból Ehez az akciohoz több ember kell(5-10), és egy kicsit rizikós. szal bemegy az europarkba (mediamarktba) mindenki kivéve 1 ember. Az az egy ember bombariadót teflonál az europarkba. Bombariadókor baszottnagy káosz van az áruházban, mindent kiüritenek. Amikor a többiek értesülnek a riadóról akoor lenyulnak minden félét(kisseb dolgokat). Ha a biztonsági őr észrevesz akkor hasravágod magad, kúszol 5 métert, majd felállsz. A nagy tömegben biztos nem fog megtalálni. Amikor kimész csipogni kezd az izé, de úgyse figyel senki, mert rohannak.Néhány tipp: Lehetöleg vágj lamerpofát, nehogy trógernek nézzenek.Homeboy gatyába menyj és kabátba, mer abba elfér legalább 20 cd. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Egy rakás windows trükk
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Egy rakás windows trükk A Win95/98-ban ez a legjobb: tele van rejtett csalásokkal, HIBÁKKAL,”tojásokkal” (rejtett játék,demó). Íme néhány: Magyar Word97-ben kapcsold be a nyelvhelyesség-ellenorzést, és írd be, hogy édesapáméké, és nyomj entert! Kattints a Start gombra, majd kattints el onnan, hogy a Start felirat körül szaggatott vonal látszódjon! Nyomj Alt+-t, ekkor elougrik egy menü. Ha a bezárást választod, eltunik a Start gomb, ha az áthelyezést, át tudod helyezni azt a toolbaron! Fogj egy Notepad-t, es írd be, hogy , mentsd el test.htm néven és nyisd meg IE 4.0 vagy 5.0 alatt! Csinálj egy parancsikont, ami a következo helyre mutat: “C:\Windows\ApplicationData\Microsoft\WELCOME\WELDATA.EXE” You_are_a_real_ rascal Indítsd el a parancsikont!(ha nem a Windows a windowsod mappája, azt írd a Windows helyére!) Aknakeresoben kattints egyszerre mind a két gombbal, és nyomj Esc-t! Meg fog állni az idoméro! Egy halom ikon található a windiws mappád progman.exe, és moricons.dll-jében! Ha csinálsz egy parancsikont ami a C:\WINDOWS\RUNDLL.EXE user.exe, exitwindowsexec-re mutat, bármikor újra tudod indítani a gépet, ha erre a parancsikonra klikkelsz (ez nem volt trükk)

Office 97 Wordben írd be, hogy Blue, jelöld ki, menj a Formátum-Betutípusokra, állítsd a színt kékre, félkövérre a stílust! Rakj egy szóközt a Blue után, nézd meg a Help- ben a Word névjegyét! Ctrl+Shift, és klikk a Word ikonra! Ez elohoz egy flippert, amit a Z és az M billentukkel lehet irányítani, Esc-re kilép. Excel: F5, írd be, x97:l(L mint Lajos)97, OK! Nyomj Tab-ot, és a ctrl+shift nyomvatartásával klikkelj a grafikon (diagram varázsló) gombra! IE: Nézd meg a névjegyet! Tartsd a ctrl-t nyomval, és húzd el az E-vel az Intenet Explorer feliratot, alatta lesz egy gomb. Klikk a gombra, majd újra fogd meg at E-t, és tedd a Föld közepére! Engedj el mondenet! Az új IE 5.0-ban válasszuk a Tools mennü Internet Options sorát, majd a General fülön a Languages-t. Az Add gombot megnyomva írjuk be a User Defined sorba: ie-ee , majd OK-val nyugtázzuk. Ezt a sort vigyük a MOVE UP segítségével a lista tetejére és lépjünk ki a beállítások menüből. Kattintsunk a Search gombra az eszközsávon, nyissuk meg a searc Assistant-et és válasszuk a Customize pontot: láss csodát, Godzilla feltör neked egy húsvéti tojást!!! NT 4.0-ban wagy WIN98-ban csalogathatunk elő egy kis bohóságot: Screen Saver-nek a 3DTexet-et válasszuk és a szöveg vulcano legyen. Ezek után a képernyőn híres vulkánok nevét látjuk majd. WIN98 & NT Nyitsd meg a jegyzettömböt és írd le ezt: REGEDIT4 (üres sor) [HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}] @=”DJ.WIZ@RD” (üres sor) Ezek után mentsd el ?.reg néven majd futtatsd. Ha megvagy mindennel menj az asztalra és F5… Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Havonta ingyen újság
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Havonta ingyen újság Rendeld meg az ujságot(pl: Pc-Guru,Chip,GAMESTAR) DE a hónap végén és kérd még az ehavit tehát jan 29.-én megrendeled de még kéred a januári számot és 98 százalék hogy a csekkel eggyütt küldik az ujságot !(csak a csekket nem fizeted be)

Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Alubomba
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Alubomba “Bomba”: egy 1/2 literes műanyag flakonba beleraksz egy maroknyi alufóliát, ráöntessz 1-2 dl sósavat, lezárod. 3-4 perc múlva akkorát robban mint vagy 10 petárda együtt. Ja, és füstöl is rendesen. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | 2 Comments »

Soros alapítvány, protekcióval
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Soros alapítvány, protekcióval A soros alapítványhoz pályázz, mint egy cigány származású érettségizett diák. Az érettségiről csak másolatot kérnek, amit igen egyszerű hamisítani, azt meg mindenképpen írd rá a kérvényre, hogy cigány vagy. A siker garantált. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Olcsóbb poggyász szállítás a ferihegyen
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Olcsóbb poggyász szállítás a ferihegyen Ez már régi trükk (15 vagyok, és nekem régi:)), de még mindig müxik Hozzávalók: minimum 39-40es láb A mérlegnek, ahova a poggyászt kell tenni, van egy pereme ami felád áll. Amikor felteszed a csomagodat a peremet a lábaddal megemeled, és hipp-hopp máris kevesebbet mutat a számláló!!!! Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Wendy’s-ben jobb burgert
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Wendy’s-ben jobb burgert Ezt sem veszik eszre sokan, mert termeszetesen nem plakatoljak ki ok se, de a wendy’s is koteles bizonyos dolgokbol keresre tobbet adni mint amit a szabvany megkivan. Egeszen pontosan van errol egy lista ki rakva. A duna plazaben ha szemben allsz a pulttal a legjobb oldali kassza mellett jobb oldalt a falon. Sok mindenbol kerhetsz extrat (vagy olyat is ami eredetlieg nincsen is a

burgeredben). Hagyma, uborka, mustar majonez.. mittom en nezd meg es lakmarozz kedvedre! Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ingyen BKV egész életedre
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ingyen BKV egész életedre A kovetkező jogi hezagra egy jogos haverom hivta fel a figyelem. Tuti modszer: a magyar allam biztositja neked, hogy te terites mentesen utazhass a BKVn amig meg nem doglesz a kovetkezi a modszer, jol figyeljetek! Amit leirok azt ugy kell csinald ahogy mondom, hogy a jog a te oldaladon alljon es ne a kocsog bkv-jan ugy hogy jol figyelj. Amikor elkap az elenor es rimankodni kezd, hogy pot dij, te azt mondod, hogy nem vagy hajlando kifizetni. Akkor keri a szemleyidet: kozlod vele, hogy nem hatosag nincsen joga a szemelyit elkerni, es te, mivel nem vagy hajlando egyutt mukodni, ezert “kizarod magad az utazasbol” (ez a jogi megfogalmazas amit a BKV hasznal “az utas ki jeggyel nem rendelkezik es nem hajlando egyutt mukodesre az ellenorrel azt ki kell zarni az utazasbol”). Es termeszetesen le kell hogy szallj a jarmurol (vagy kisetalj a metro aluljarobol) Ezek utan az elenor termeszetesen kovethet teged es lehet, hogy a kovetkezovel all(hat) elo: O mar pedig rendort hiv es neki te koteles vagy kiszolgaltati a szemelyi adataid. Erre, azt mondod hogy te azt tudod, am de te nem vagy hajlando meg varni a rendort! Erre az ellenor kozolheti veled, hogy mar pedig o feltartoztat. Es itt jon a dolog JOGI kulcsa!!!: Te erre azt mondod neki: “Az, hogy en jegy nelkul utaztam az szabalysertesnek minosul, ha maga engem feltartoztat addig amig ki jon a rendor es nem hagy szabad utamra, azzal on az alapveto szemelyisegi jogaimat serti meg, ami BUNCSELEKMENY (!! nem szabaly sertes, ettol osszeszarja majd magat!)… ugy hogy ha ide hivja a rendort, hogy en igazoljam magamat, akkor annal a rendornel en feljelentest teszek on ellen, hogy feltartoztatott! Kesz ennyi: innentol kezdve ket lehetoseg van 1) Kurvaanyazva elenged 2) oda hivja a rendort, igazoltatnak kifizted a 800.- pot dijt, es feljelented az ellenort es sokkal nagyobb karteritesert szetpereled az agyát… ki talasz valami sztorit, hogy emiatt estel el mondjuk 5000 ft jovedelmtol. Az nem tul sok es azt megiteli neked a birosag. csak jol jarhatsz… hal istennnek allambacsi vigyaz a jogainkra… Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Kapd vissza a pénzed a megkent rendőrtől
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Kapd vissza a pénzed a megkent rendőrtől Miutan igazoltattak es nem volt jogsid forgalmid, reszeg voltal, atmentel a piroson stb. Kerdezd meg, hogy lehet-e helyszini birsag, ha lehet akkor kend meg annyival amennyivel kerik. Utana ne szolj semmit. Vard meg hogy elkoszonnek, ha hatat forditanak es alindulnak a kocsi fele, ulj be az autodba, vegyel elo papirt ceruzat. Szallj ki. Es kezt el felirni a rendszamukat 1-2 re ki pattannak az autobol, hogy mi a f@$zt csinalsz ugy meg is? Meg mondod, hogy te nem kaptal bizonylatot, es felirod a rendorauto rendszamat, hogy a kapitanysagra elmesz es majd ott kersz bizonylatot. Ekkor tutira hozzad vagjak a penzed hogy menj a francba… A kulcsa a dolgonak, hogy te “helyszini birsagot” akarsz fizetni, nem pedig “keno penzt” ugye vili? Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Gyanúsított vagy, és időre van szükséged?
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Gyanúsított vagy, és időre van szükséged? Ha mar nagy szarban vagy es gyanusitanak egy buncselekmeny elkovetesevel es idore van szukseged a kovetkezot kell tenni: mielott barmi is tortenik (ki halgatas stb) neked kerelmet kell benyujatni az ugyeszsegre, hogy “te kikered magadnak, hogy teged gyanusitanak”. Ehhez jogod van es az ugyeszseg koteles felulvizsgalatot elrendelni. Akar jova is hagyhatjak es elejtik a feljelentest, ez kisse irrealis, ha mondjuk ki all a balta a haverod fejebol neked meg veres a ruhad… De legalabb ket het amig a remek, korrupt magyar burokracia elvegzi a kotelesseget Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ingyen parkolás fizetős parkolókban
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ingyen parkolás fizetős parkolókban Mindenki tudja, hogy a belvárosban csak fizetős parkoló helyeken leht leáálni! (és azt is, hogy milyen borosos a jegy ára).A megoldás egyszerű! 5 percre kell jegyet venni (azt is csak egyszer), mert utána a meglévő jegyet lefelé fordítva nincs az a parkoló őr amelyik megmondja mikor is vették azt a jegyet! Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

A legújabb típusú Mercedes gépkocsik kinyitása

csütörtök, augusztus 30th, 2007

A legújabb típusú Mercedes gépkocsik kinyitása Mivel füstérzékelővel vannak ezek a gépek ellátva, elegendő, hogy aládobjunk egy égő újságpapírt és már ki is nyilt a központi zár. Ezután már csak bátorság kell, hogy beüljünk Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

TUTO lakatok kinyitása
csütörtök, augusztus 30th, 2007

TUTO lakatok kinyitása Lapos hajlított végű drottal, vagy vékony csavarhúzóval a középen lévő illesztő bütyök mellett nyúljunk be koppanásig bal oldalról és az utolsó lemezkét toljuk felfelé és közben húzzuk a lakatot. 100%-os megoldás Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Volánbusz, hogy előtted álljon meg (vidékieknek)
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Volánbusz, hogy előtted álljon meg (vidékieknek) Kurva szar, ha eloszor ertel a buszmegalloba, de nem elotted all meg a busz, mivel ha pl. ha keves ulohely van, mire felszallsz nem marad ulohely, s allnod kell akar egy oraig is. Ez kurva szar. Itt a segitseg (az esetek 80%-ban bejon): a berleteddel vakard meg az orrod, mikor a busz jon, ugy hogy a sofor lassa (ezer elotted all meg). [hidd el ez nagyon fontos azoknak, akik videkiek] Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Drága számítógép, olcsóbban
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Drága számítógép, olcsóbban Bemész egy nagy áruházba ahol vonalkódmatrica van a gépen dobozán kinézel egy azonos gépet de sokkal olcsóbbat majd máshol kicseréled a vonalkódot plusz a dobozába még betehetsz kellékeket pl. fúrószárak stb. Majd keresel egy kódolvasót vagy egy eladót aki leolvassa a kódot csak mert érdeklődsz hogy mennyibe kerül ez az első szűrés ha itt megy akkor oké mert a garanciajegyet

vásárlás után külön pultnál nézik és igy nincs rizikó Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Egy kis pénzszerzés kávézókból
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Egy kis pénzszerzés kávézókból Otthon írj rá egy 2000-esre valami számot, és jegyezd meg. Menj be te meg a haverod egy kávézóba, úgy mintha nem ismernétek egymást. Üljetek külön asztalhoz, lehetőleg elég messze. Figyeld meg a pincért, amikor valaki fizet. Ha először beteszi a pénzt a tárcájába, és utána kiveszi az aprót, akkor OK. Általában a 90%-uk így csinálja. Rendeljetek valamit, ne túl drágát, kb. 300 Ft-ért. Fizessen a haverod a megjelölt 2000-essel, és menjen ki, távol a kávézótól. Aztán fizess te is, mondjuk 500-assal, vagy 1000-essel. Amikor a pincér adja a visszajárót, reklamálj, hogy te 2000-essel fizettél. Ha szívózik, akkor mondd, hogy volt rajta valami szám. 5-6 mp. után „eszedbe is jut” . Lehet a főnököt is hivatni. Jótanácsok: elég teli legyen a kávézó, bátrabbak próbálhatják 5000-essel is. Én eddig háromszor csináltam, először azért, mert a barátnőmet átbaszta egy pincér, és én 4 nap múlva így „visszavettem” a pénzt. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ingyen telefon fülkéből
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ingyen telefon fülkéből Ha beragasztasz egy 100-ast pillanat ragasztóval és be dobod a telefonba és vársz egy percet akkor meg nyomod az ujra vonal adást és tiéd a telcsi amig akarod 8-) Ingyen Big Mac és egyebek a McDonald’s-ból Bemész a McDonald-ba, kérsz ezt-meg-azt, aztán távozol.Szükséges, hogy tedd el a blokkot, amit kaptál. Azután visszamész, és ezt mondod: -Bocs, de a kocsiban vettük észre, hogy nem adtatok egy Big-Mac-at. (mondjuk.De ez lehet akármi) Ha minden igaz, akkor még bocsánatot is kérnek. Ez nálam legalábbis bejött. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Bor meg cigi a tescoból ingyen

csütörtök, augusztus 30th, 2007

Bor meg cigi a tescoból ingyen A tescoban a boros soron mindent el lehet rakni mert ott nincsenek kamerák. Ez be válik 3 tescoban probáltam. Eredmény 20 doboz cigi + Kétszer 10 darabos traxdat cd. Ez be jön. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Sportszeletes automaták megfejése
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Sportszeletes automaták megfejése Kell hozzá u alakra hajlított drót + kb 60Ft Bedobod a pézt mintha csokit vennél,és ki is ad 1 csokit.De amikor kinyílik az ajtó bedugod a drótot és beakasztod egy ott lévő vasspirálba és megrántod akkor hullik majd a csoki mint az élet Műxik mivel a suliba a haverokkal így eszünk csokit Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Capuccino automaták megfejése rejtett gombbal
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Capuccino automaták megfejése rejtett gombbal A kávé és capuccinoautómaták bal felső sarkában van elrejtve egy biztonsági kapcsoló. Ki kell kapcsolni majd utána 2-4 szer gyorsan ki-be-ki-be és közben megnyomi a választoo italt és akkor azt fog ingyen kiadni. A kapcsoló jól el van rejtve de megtalálható Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Simson motorok beindítása
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Simson motorok beindítása Azt a deknifedelet, ahol a gyújtáskapcsoló van, úgy kell leszedni, hogy nyomod lefele, és közben hártafelé húzod, le fog jönni, már csak a barna, és barna-fehér drotokat kell összekötni, és lehet berugni… Egy közepes méretű csavarhúzó is megteszi…….. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ingyen pia + pénz

csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ingyen pia + pénz Fogj egy ötvenest és fúrd át majd köss rá erős de vékony damilt.kb legyen 1m Dobd be a piaautómatába de lehetőleg olyan helyen legyen ahol kevés ember mászkál.Mivel elég feltűnő lenne amint ott horgászol a pénzeddel az autómatában. Miután bedobtad válassz piát. De a pénzt el ne engedd.Én 30-ért szoktam piát venni így egy húszast kapok vissza.Aztán ki kel halásznod a lóvét de elsőre lehet hogy nem fog sikerűlni.De próbálkozz.Nekem se sikerűlt elsőre. Ha pedig kiszedted akkor ittál is és még kaptál is vissza egy húszast. 2.Ha egy szállodában jársz álltalában mindenhol van bárszekrény (a szobában). Megpiálhatod az egész készlet Johnny Walkert vagy ami van.Csak barna színű legyen az ital. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Cseréljük le Nike Air Max cipőnket egy újra
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Cseréljük le Nike Air Max cipőnket egy újra A belső része felől (nem a talpa felől !!!) döfjünk egy vékony tűt a cipő légtalpába. A légtalpból a levegő elillan, vigyük vissza az üzletbe, hogy cseréljék ki. Ha az eladó akadékoskodik, hivatkozzunk a fogyasztóvédelmi főfelügyelőségre, és kérjünk panaszkönyvet. Rögtön elő fog kerülni az új cipő !!! :) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Hogyan nyithatjuk fel egy Lancia Thema csomagterét csavarhúzóval?
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Hogyan nyithatjuk fel egy Lancia Thema csomagterét csavarhúzóval? Fogunk egy kis vékony csillagcsavarhúzót, és a zár közepén betoljuk a nyílásba. Ha egy nagyot ütünk így a csavarhúzóra, a csomagtér felnyilik. Lehet hogy más Lanciánál is működik a dolog, de Themánál tuti. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Lányoknak - dupla hajszínezés egy árán
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Lányoknak - dupla hajszínezés egy árán besétálsz a Tesco-ba és amelyik hajszínező tetszik belerakod a kosárba! nos mivel te többet akarsz ebből fogsz mégegyett és feltűnés nélkül beleteszed a másik dobozába mármint csak a

festéket és az üres dobozt visszarakod a polcra! /ez tuti bejön! mert már próbáltuk!/persze az előzőket is próbáltuk! tutik! ja persze ezt bármilyen más dobozos dologgal megteheted! Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Diszkóba, fele áron
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Diszkóba, fele áron Elég ismert a trükk. A beugró mondjuk 300 Ft, adsz a haverodnak 150 Ft-ot, a másik részt Ő fizeti. Megveszi a beugrót. A pecsét már rajt a kezén. Bemegy, majd rögtön ki is jön,amég friss a “lenyomat”. Ekkor átnyomja a kezedre az övéről. Baromi erőssen kell. Ez tuti, én 3 éve így járok discóba. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ladák kinyitása kulcs nélkül ;-)
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ladák kinyitása kulcs nélkül ;-) Ezt a trükköt a haverom faterjától láttam. Bezárták a kulcsot a csomagtartóba. Egy drót kell, és kész. ############################# ### # ############# Valami ilyesmit kellene hajtani belőle. A végét beledugni, kicsit megemelni,majd elfordítani, és kész. Nyitva a zsiga csomagtartója. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Isten-hack… ? :)
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Isten-hack… ? :) A nehezseg a dologban, hogy be kell szerezni egy katonai igazolvanyt. De ha az van, akkor mar neked mindent szabad!!! Ugyanis a rendor nem tehet ellened semmit, se gyorshalytas, se bkv ellenor, se vam- es penzugyor, se metrorendorseg, se kozterulet felugyelo, se senki! mindenki bekaphatja, kinyalhatja, leszophatja!!! Ugyanis minden olyan dolog, amit katonai igazolvany birtokaban kovetsz el, az bekerul a felettesed asztalara masnapra. Az o feladata eljarast kezdemenyezni ellened. Csakhogy nincs felettesed!!! Fake szamokkal!!! Ilyen igazolvany beszerzese a VIII kerben kb 30-40 rongy, az ecserin 50-60 rongy, nem fake-s specko katonai igazolvany spec helyrol (sok utanajarassal megtalalhato!!! legalabbis nekem sikerult :-)) 150 rongyert ez mar olyan, hogy nem derul ki, hogy hamis… (ugyanis a fakesokra konnyen korozest adhatnak ki…) Ezen felul erdekes lehetne egy Nemzetbiztonsagi Hivatali Tiszt jelzetu EREDETI igazolvany birtoklasa is… :-)

Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Gázóra hack, megint….. csak jobban leírva
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Gázóra hack, megint….. csak jobban leírva Vegy egy olyan szerszamot, amivel ket falapot szoktak osszefogni. Mittudom en mi ennek a neve. (Szerkesztő - pillanatszorítónak hívják a bigyót… Apukám asztalos :) hehe) honap kozepen vegy ket kb 8×8 cm-es vastag femlapot. namarmost ugy szoritsd ossze a szerszamoddal a gazorat elol-hatul, hogy a femdarabokat odateszed. igy megfeszul a tengely. fontos hogy csak ho kozepetol csinald, ne legy kielegithetetlen, mert akko kilyonnek, es megkerdik, mi van a gazoraddal (ugyanis mindenhol van kozponti mero is…) tehat csak fel honapot legyen rajta. ja, esha esetleg lefulelnek, akkor ezt a modszert utolag (ellentetben mas modszerekkel) nem lehet kimutatni… Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Pecséthamisítás
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Pecséthamisítás vegy egy papirt amin rajtavan a pecset, szkenneld be, majd fotoshoppal szinezd megfelelore. ezutan vegy egy jo szines tintasugaras nyomtatot (occso is jo) es nyomtasd ki a kepet a pecsetnek egy ontapados foliara, nagy szintelitettseg melett! ez azert kell, mert annak erdes a felszine es nem kenodik el. Ja, ne felejtsd el a fotoshopban elotte tukrozni a pecset kepet!!! ha igy megvagy mostmar tetszoleges helyre odanyomhatod ovatosan, es mivel a muanyag nem szivja be, ezert a kep teljesen olyan lesz, mint az eredeti! (amikor szemelyit hamisitottam magamnak, akkor igy raktam pecsetet a fejem mellé :-) ) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Palmtopokban excel intro
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Palmtopokban excel intro El kell menni a PocketExcel-ben az AA oszlop 1000-dik cellajara es beirni: credits szinte minden Palmnal mukodik !!! Tok jo dolog tortenik !!! Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Még egy módszer a Coca cola automaták megfejésére
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Még egy módszer a Coca cola automaták megfejésére Coca-Cola automatákból +1 üditő nyerhető (a kifizetetten kivül) ha oda tudsz jutni ahhoz a konnektorhoz amibe az be van “dugva”. Amikor kigurult az első kóla akkor gyorsan ki kell húzni a dúgót (áramtalanitás), majd újra bedugni. Ekkor a gép azt hiszi, hogy a pénzedért még nem adott piát és ad egy másikat. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Extra cukor és tejszín per il capuccino
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Extra cukor és tejszín per il capuccino (na tessék :)) A cappucino autómatáknál van egy olyan gomb, hogy extra tejszín és extra cukor.Na ha te cappucino-t kérsz akkor nyomkodd mind a kettőt felváltva és akkor a cappucinodba mindkettőt kapsz. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Üvegvisszaváltó automaták
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Üvegvisszaváltó automaták Ezt a kis trükköt én a Billában próbáltam ki, és ott elég jól működött. Megfordult a fejemben, hogy vajon a címben említett masina mi alapján állapítja meg, hogy melyik üveg milyen. Nos én arra tippeltem, hogy a formája alapján. Sőt, úgy gondoltam, hogy mást nem is néz, tehát a súlyát sem. Továbbá ismert tény az, hogy az üres üveg formája ugyanolyan, mint a tele üvegé. Innen már egyenes út vezetett ahhoz, hogy kipróbáljak egy pofátlan, de szerintem egészen elegáns dolgot. Egy haverommal leemeltünk négy kétliteres tonikot a polcról (azért tonikot, mert arról messziről nem ordít, hogy tele van), és betettük az üvegvisszaváltó automatába. Az pedig szépen kinyomta blokkot a négy üvegről, amit levásároltunk, és távoztunk. A dolog szépséghibája, hogy azért elég óvatosan kell csinálni, egyrészt bent a futószalagnál ne legyen senki, meg jobb, ha a biztonsági őr sem arrafelé kolbászol. Amikor mi másnap odamentünk, a smasszer ott állt a gépnél. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Két pizza áráért három a Kob-ban
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Két pizza áráért három a Kob-ban Vannak olyan helyek, ahol te állítod össze a pizzára a feltéteket és egy jeligével beadod a papírt, fizetsz, majd 10 perc múlva hozzák és eszed, Na ezt lehet megspékelni egy kicsit: Haveroddal elmész egy ilyen helyre, külön ültök be, majd különböző feltéteket kértek, de egyanazt a jeligét írjátok a lapra (pl. ha név, akkor az nem feltünő). Ekkor az első odadaja a pultosnak a papírt, fizet, vár. A másik 2-3 perc múlva (de nem túl sokára)megteszi ugyanezt. Amikor kész a pizza (első) és mondják a jeligét akkor a második ember jelentkezik hozzá és rögtön elkezd enni. Miután beleevett szól, hogy bocs, de ő nem ezt rendelte, pl.: nincs rajta gomba. Ekkor kiderül hogy összecserélték a rendeléseket és (jobb helyeken) ő plusszba megkapja azt a pizzát amit rendelt, a második meg a sajátját, amit újra sütnek neki. Nekünk többször bevált, persze nem szabad gyakran eljátszani, de a Kolosy téren a Mob-ban beválik. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Renault Twingok kinyitása
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Renault Twingok kinyitása 2 emberes feladat, de tuti! Kell egy erősebb csavarhúzó és egy vékonyabb kezű partner. A csavarhúzóval kifeszíted az ajtót felül annyira hogy az ujjaid beférjenek, benyúlsz, a lábaddal kitámasztassz és húzod az ajtót a nyilás felőli széléhez minél közelebb magadfelé. A twingo ajtaja hót-szar és a rossz felépítése miatt annyira kifeszíthető kézzel is, hogy a másik simán be tud nyúlni a kezével és ki tudja nyitni belülről az ajtót. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Titkos számok hívása
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Titkos számok hívása Hívd fel a 198-at, a tudakozót. Tudakozd meg akit akarsz. A számot nem fogják megmondani, viszont potom 500 forintért kapcsolják neked. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Mozi, olcsóbban
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Mozi, olcsóbban Rendeljél jegyet valahonnan telefonon, de mondd bele azt is, hogy nyugdíjasnak lesz. Ettől a jegy sokkal olcsóbb lesz. Amikor a jegyet átveszed, (pontosan egy órával az előadás kezdete előtt kell) mond azt, hogy a nagyszüleid még nem értek ide, vagy pedig megkérhetsz egy éppen ottlévő öreget, hogy álljon melléd, amikor átveszed a jegyet. (általában megteszik, mert nagyon rendesek némely öregek). Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Rulettgéppel a pólus centerben, több eséllyel
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Rulettgéppel a pólus centerben, több eséllyel Gondolom mindenki ismeri azokat a rulettgépeket, amik automatán működnek, és nincs személyzet. (ilyen van például a pólusban is). Az ilyen gépek meg vannak buherálva, tehát csak akkor nyerhetsz, ha te vagy az Isten, vagy mittudoménki. Viszont egy valamivel ki lehet szűrni ezt a csalást. A dolog lényege annyi, hogy csak akkor szabad megtenni a tétedet, hogyha már elindult a golyó. Ilyenkor a gép már nem számolja, hogy mit nem szabad kiadnia. A bátyám már rohadt sokat nyert, ilyen módszerrel. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Egy kis extra pénz egy cuccod elromlása esetén
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Egy kis extra pénz egy cuccod elromlása esetén Ehhez egy kisebb termeszeti katasztrofa kell meg szamitogep. Nekem volt egy 56kbites acorp modemem. Aztan meg ugy lett hogy egy nyari vihar kozepen az egesz jo alaposan tonkrement. Itt lep be az utolso szukseges elem, egy haver egy szamtech boltban. Ugyanis nekem a modemet visszacsereltek garanciasan, meg vettem egy DVD-romot modem szamlara. Aztan a szamlat vittuk a biztositohoz, hogy tonkrement, ujat kellett vennem (megj.:meg a lakasriaszto modemjerol is volt egy szamla, mert az is meghalt, de ott tenyleg azt vettuk) Igy szepen az egeszet kifizetek. Kisse korulmenyes, de igy kb 35e ft-ot kerestem. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Értékes cuccoknál vám kikerülése

csütörtök, augusztus 30th, 2007

Értékes cuccoknál vám kikerülése Igen egyszeru modszer, es nekem egy ismerosom megcsinalta. O konkretan egy gitarral tette meg. Nem tudom, hogy milyennel, en csak a lenyeget jegyeztem meg. Keritett itthon egy igen ratyi gitart, amit kivitt magaval, es a hataron felirtak hogy vitt ki egy darab gitart. Ezutan ket hetet eltoltott amcsiban, jol elvolt, majd hazajott, de mar egy masik gitarral. Ennek nem tudom a markajat, lenyeg az hogy hazankban nagyon nagy nev, tobb 100eft egy olyan, odakint viszont olcsobban adjak, kozepkategoria alja, sorszam nelkul, satobbi. Na ezt itthon eladta egy kis hangszerboltban “aron alul” es visszajott az amerikai ut. Termeszetesen ez masra is jo, igazan csak nagyobb szorakoztato elektronikai cikkekre nem, mert ott mar komolyan irjak a sorozatszamot. De azert discmant vagy nem tul profi kamerat at szoktak engedni sorszam nelkul, csak azt felirva, hogy van. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Hogyan csináljunk a Velocity (100) videókártyából 3DFX Voodoo III-t egyszerűen?
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Hogyan csináljunk a Velocity (100) videókártyából 3DFX Voodoo III-t egyszerűen? Registryben a [HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Class\Display\0000\ Glide] cím alatt (a 0000 a videokártya sorszámát jelöli, tehát ha több is van vagy volt, akkor a Velocity-t talán a 0001 vagy 0002 alatt találjuk meg, stb.). Hozzunk itt létre egy új String Value-t: FX_GLIDE_NUM_TMU=”2″. Ezután indítsuk újra a gépet, majd videókártyánk majdnem olyan multitexturinget használ, mint nagyobb testvére, a Voodoo III ! Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Autó mechanikus kilóméterórájának visszapörgetése
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Autó mechanikus kilóméterórájának visszapörgetése Keresd meg a motoron a kilóméterórából jövő spirál végét ( általában egy menetes fedél rögzíti ) és a spirált kiemelve egy nagy fordulatú irányváltós fúrógép tokmányába fogott ötös csigafúrót

egy bicikli-szelep gumival köss össze vele. A fúrót megfelelő irányban beindítva a számláló elindul visszafelé… Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Csokiautomata megfejése
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Csokiautomata megfejése Dobd be a legdrágább csoki árát a gépbe, és ird be a kívánt csoki kódját a gépbe. Ahogy leütötted az utolsó számot nyomd meg a pénzvisszaadó gombot, és tartsd nyomva amíg ki nem esik a csokid. Ezután engedd el a gombot és ird be ismét a kódot. Ezzel a kis trükkel a pénzedet a gép mindig újraszámolja, és a végtelenségig használható. Nekem bejött mert haverokkal a sulink csokiautomatáját fosztottuk ki ezzel a módszerrel egy lyukasóra alatt. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Katonaság elhalasztása
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Katonaság elhalasztása Ha nem akarsz bevonulni akkor egy nagyon egyszerű cselt alkalmazz. Elmész a Gábor Dénes főiskolára és beiratkozol a 4 éves képzésre, majd következő héten visszamész és családi okokra hivatkozva kérsz egy év halasztást. Ekkor ki kell fizetned kemény 6.000.- Ft halasztási díjat, de cserébe egy évre szóló iskolalátogatási papírt és diákigazolványt kapsz. Ezt évente ismételheted, 4 alkalommal. Tehát 4 évre megúsztad a katpnaságot, és még diákigazolványt is kaptál. Ezt is megjátszottuk haverokkal és igen kellemesen bejött a dolog. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Kis Daihatsu gépkocsik kinyitása
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Kis Daihatsu gépkocsik kinyitása A kis Daihatsukat (kb.ugynéz ki mint a Maruti 800, meg a kispolski )elég könnyű kinyitni, főleg ha a hátsó csomagtartózárral próbálkozunk. Fogj egy csiszolatlan lakáskulcsot, és egyszerűen

mintha a saját kulcsával akarnád kinyitni, fordítsd el a kulcsot a zárban. Ezután szezám tárulj ! Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Coca Cola automata felnyomása
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Coca Cola automata felnyomása Nyomd be a pénzvisszaadó nyílást egy erős fémdarabbal kb. 2 cm-re. Ezután a bedobott pénzt felszámolja a gép és azután ki is dobja ezen a nyíláson. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

KLIX kávé-tea-leves automaták megfejése
csütörtök, augusztus 30th, 2007

KLIX kávé-tea-leves automaták megfejése Sok helyen van olyan kávé-tea-leves automata, amelynek a márkajelzése vagy a fantázianeve KLIX. Ez úgy működik, hogy a poharakba előre beleteszik a sűrítményt, egymásba teszik a puharakat, és ha kérsz valamit, akkor a gép forró vizet enged a pohárba, és azután adja ki a poharat. Felűlről érkezik a forró víz, és bal oldalról a pohár. Ha a bal oldali nyíláson benyúlsz (szűk, de be lehet azért nyúlni), akkor egyből találsz egy műanyag fogaskereket. Ha ezt elkezded tekerni, akkor leenged egy poharat, az alján a kávé vagy tea vagy leves vagy forró csoki vagy ilyesmi sűrített változatával, már csak vizet kell hozzá engedni. Ja és attól függ, hogy mit tudsz kiszedni így, hogy mit adott ki a gép utoljára. (Volt aki nálunk már rosszul lett a sok forró csokitól.) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ingyen tankolás a MOL kutaknál
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ingyen tankolás a MOL kutaknál Hogyan tankoljunk ingyen a MOL kutaknal. (Pontosabban nem ingyen de mondjuk 1000ft-ert vagy 30 liter benzint) Szoval… Ket autora lesz szukseg.Az egyik a haverode,a masik a te autod.Bealltok ugyanahoz a kuthoz.Te jobbra a haver balra. Az epulet szemben van.Elkezd tankolni a haverdod mondjuk ezer forintert. Te addig lecsavarod a benzinsapkadat.Szoval a haver vegzett akkor az a fontos hogy ne rakja vissza a csovet a helyere csak tegye le a foldre vagy melle valahova, es ekozben

nyomja meg egy pillanatra az erzekelot ahova visszateszi a csovet.Ekozben bemegy fizetni, es te addig sumakban megtankolod vagy 20 30 liter benzinnel a kocsidat.Ekozben a benti erzekelo semmit sem fog mutatni csak a haveret hogy tankolt egy ezresert. Ez a mol kut borsod megyeben van es nem tudom hogy mashol mukodne ez a dolog(csak sajat felelosegere haszanalja barki!!!!!!!!!!) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Coca cola automaták kifosztása
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Coca cola automaták kifosztása Alul fölhajtod az ajtót,ahol kiesik a cola és ha vékony vagy simán kibírsz venni akár 10 colát is. Ha benne vagy a gépben akoor fölül a kisajtót elhúzod jobb oldalra(erőteljesen).Ez nekem is már többször bejött. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Könyvtárakból ingyen CD
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Könyvtárakból ingyen CD Ahol a cd-k vannak elrakod az övedhez(vigyázz,hogy senki ne vegyen észre),ezután beviszed a wc-be és szépen nyugodtan lekapargatod a fémcsíkokat.Ezután már nyugodtan kisétálhatsz az épületből,anélkül, hogy megszólalna a pittyegő!! Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ingyen pia közértből
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ingyen pia közértből Mikor bemész a bolban a táskádban már legyen egy vízzel feltöltött vodkás üveg,megmutatod a boltosnak, hogy ezt nem itt vetted és mikor nem figyel oda senki,a polcról simán kicserélheted a jó kis hazai vodkára. És simán kisétálsz a boltból. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Végtelenített menet játékautomatákon
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Végtelenített menet játékautomatákon Hogyan tudsz végtelenszer játszani egy játékautómatán egy db 100 forintossal? Ezt otthon kell előre elkészíteni !! Nem kell szarakodni a fúrással, csak ennyi: Hozzávalók: - damíl (kb 1 méter) - egy 100 forintos - egy kis cellux Tekerd körbe a damílt egyszer a 100 -ason és csak is egyszer (ha többször csinálod nem fog lecsúszi az autómatában a legaljáig) tekerj körbe rajta celluxot vagy szigetelő szallagot ! A damiílt kösd a zsebedbe és úgy dobd be a pénzt a gépbe ,hogy senki ne nagyon lássa a damílt,mert nagy gáz lehet belőle(baráti jótanács) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Pizzarablás
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Pizzarablás Rendelsz 1 pizzat egy megadott cimre, telszam stb… kb. 8-10 perc mulva rajuk csorogsz, es rendelsz meg 3-at egy hazzal odebb, telszam, stb… ezutan mar csak meg kell varni a pizzast, es kirabolni a motorjat, amig felviszi az elsonek a kajat…FONTOS hogy a pizzafutar bejusson a hazba, ahol az elso rendelo tartozkodik, altalaban 2-3an lehet sikeresen vegrehajtani az akciot… Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Frankó operátor logók Westeleseknek egy SMS áráért
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Frankó operátor logók Westeleseknek egy SMS áráért westel 900 al rendelkezők egy smsben küldjenek egyet az alábbi szavakból: WESTEL, HALAK, BOND, SAS, TAJ, ALLATKA, SPACE, DZSUNGEL. a következő számra: 8000777…:) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ladák csomagtartójának kinyitása kulcs nélkül
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ladák csomagtartójának kinyitása kulcs nélkül Le kell nyomni a jobb oldalát a csomagtartonak és a balodalát felfelé kell emelni.

Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Kontrax típusú nyerőgépek megbolondítása
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Kontrax típusú nyerőgépek megbolondítása először is, hogyan bolonditsuk meg a mágneskulcsos nyerőautomatát: hívd a 177-et westeles mobilodon, és ülj le játszani egy kontrax tipusú gyümölcsös játékgép elé. A gépet megzavarja a 900 Mhz körüli freki, és aktiválja a nyerő programot. Kipróbálva :) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Szigetjegy, ingyen
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Szigetjegy, ingyen Hoho, a kedvencem! legjobb, ha hetijegyet szerzel valakirol/valakitol (ezt nem reszletezem, semmi eroszak!) Innen kezdodik a moka! benyargalsz a mindenre kaphato korzeti orvosnenihez (vagy a sziget orvosahoz, mindig van ilyen!), es kersz egy papirt, hogy hihetetlenul allergias vagy erre a fos papirra, ha “nem hiszek neked” trefa lehetosege allna fenn, akkor kicsit elovakarod a kezed, vagy uvegszalas muanyagon (esetleg uveggyapoton) vegighuzod, szigetjegy vastagsagban (erre az emberek 99%-anak voros, allergikus borpir jelentkezik a kezen, de hamar elmulik). nos, ezutan a dokineni felirja neked egy cetlire, hogy igenis allergias vagy a cuccra, egye meg a fene, sot esetleg meg beirat egy allergia tesztre, de erre nem kell elmenni ugye… ezutan ezzel beallitasz a rendezoseghez, vagy a jegyarushoz a hid elott, es kapni fogsz egy passkartyat, mint a zeneszek, fotosok, meg ilyenek… oszt el is van intezve, sot a hujebb InKal-os meg meg se motoz! Csak azt nezi, hogy kartyad van, nem jegyed… (ok, tudom, hogy a szalag mindenkeppen kell, de erre a passra ra lesz kotve a szigetkarszalag, ugyhogy higgyetek nekem mukodik…) (csak a jegyet kell megszerezni, pl. a hujetol, aki csak 3 napra megy ki es utana eldobja, vagy az ugykellneki nemet turistatol, hogy ezt le kell szakitani, mert addig nem kap ujat, oszt a huss hetijegy ugrott fritz :)))))))) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Kerékbilincs levétele olcsóbban
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Kerékbilincs levétele olcsóbban Ha egyik nap a parkolóból távozva azt veszed észre, hogy nem tudsz elindulni, akkor az a baj, hogy kerékbilincset tettek az autóra. Hát ez igencsak kellemetlen, ugyanis ezt 20,000 forintért szedik le minimum. Ilyenkor annyit kell tenni, hogy előkapod a mobilt, és hívsz egy szar trélerszolgálatot. Maximum a feléért elszállítják neked a műhelybe, gyorsan, és ott már nem gond leheggeszteni.

Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Elektronikus Km óra kikapcsolása újabb opeleknél
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Elektronikus Km óra kikapcsolása újabb opeleknél Elektronikus Km óra kikapcsolása a jeladó kivétele nélkül újabb Opeleknél: (Azért a jeladó kivétele nélkül, mert ennek sokszori kitekerése kábelkorbács cseréhez vezet.) Tehát: ha a motorral szemben állunk, jobb oldalt középtájon van egy lengő csatlakozó melynek foglalata fixen a motorhoz van rögzítve. Kikötés menete: -Motorháztető kinyitása -Motor elindítása -A fent leírt csatlakozó széthúzása Visszakötés: -A csatlakozó visszadugása álló motor mellett Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Távolsági hívás engedélyezése ha le van tiltva
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Távolsági hívás engedélyezése ha le van tiltva Felhívod a tudakozót és megtudakolod az általad hívni akart számot, melyet az automata mondd be neked úgy, hogy X Ft-os (40 Ft körüli összeg) különdíjért kapcsolja is neked. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Mire jó egy kenyér?
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Mire jó egy kenyér? Amikor buliba mész és nem akarsz pénzt adni a piára, akkor hasznos ez a tanács. Fogsz egy nagy kenyeret, félbevágod és kiszeded a belsejét, majd kiszárítod…kb5 napig. Patentra megcsinálod úgy, hogy szépen összérjen a két fél. Ehez még zsanért is használhatsz.Amikor bemész egy boltba, szólsz az eladőnak, hogy ezt a kenyeret már máshol vetted és ezt már nem fizteted. Bent belepakolsz pl.egy Jack Daniels-t. Kifelé már senki se foglalkozik vele. Ez a módszer biztosan működik!! Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Gyorsan néhány 100-ast
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Gyorsan néhány 100-ast A villamosmegállókban lévő jegyautómatákat egy egysezrű küllő segítségével meg lehet fejni. Csak bedugod a pénz helyére és néhányszor erősen belenyomod. Rögtön potyognak ki alul (ahol normál esetben a visszajárót adná) az utoljára bedobált 100-asok. Minnél “agresszívebb” vagy, annál nagyobb a “haszon”. Lehetőleg csak este, hajnalban próbálkozzatok! Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ingyen kaja a szülinapodra
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ingyen kaja a szülinapodra Nem trukk, nem csalas. Van egy etterem Bp-en, ahol mindenki ingyen ehet a szulinapjan. Barmit, barmennyiert. Csak annyi a kikotes, hogy osszesen kevesebb legyen az o fogyasztasa, mint a vele levoke osszesen. Szerintem marhara megeri. Az etterem pedig a Poco Loco Pub, ket helyen is van Bp-en, az egyik a Komlyadi uszoda mogott (Franken Leo u. 51), a masikat nem tudom. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ingyen telefonálás a bordószínű publikus telefonokkal
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ingyen telefonálás a bordószínű publikus telefonokkal van egy készülék (nem tudom a típusát) bordó színű, pénzes, oldalról 3szög alakú, épületekben helyezik el őket. Általában rossz a felszerelésük, és ha az ember alulról odabasz nekik egyet (nem is kell nagy ütés), akkor visszaadja a coin-t. Ezt ismételgetve egégy komoly számlákat lehet összehozni. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ingyen tankolás, ingyen benzin
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ingyen tankolás, ingyen benzin 1. Egy fehér vagy egy fekete szigetelőszalaggal kicsit átírod a

rendszámtábládat (pl. G-ből C-t v. C-ből G-t stb.) és ezt követően fizetés nélkül távozol a benzinkúttól. Az ipari kamera pedig nem a te kocsidhoz bejegyzett rendszámtáblát fog rögzíteni. 2. Állítólag úgy is lehet, hogy a benzinpisztoly helyén lévő kis pöcköt nyomva tartod (úgy teszel, mintha nekidőlnél a benzinautómatához), miközben töltöd az üzemanyagot a kocsidba. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Cherry Gold típusú nyerőgépek kijátszása
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Cherry Gold típusú nyerőgépek kijátszása Bizonyos elektronikus casinókban van Cherry Gold nevű nyerőgép. Ezeknél az a trükk, hogy sokáig minimális téten kell játszani (15-20 leosztás), majd feltéve max tétre, egyből olyan kombinációt ad ki, amellyel lehet nyerni. Ez már sok üzemeltetőnek okozott problémát, és egy csomó gépet át is szereltek emiatt. De amelyiket még nem… Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Rulettgépek átbaszása
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Rulettgépek átbaszása Vannak olyan automata rulett-gépek, amelyeknél a gép pörgeti a golyót, és lézer érzékeli, hogy melyik számba esett. Ha kellő takarást tudunk csinálni, akkor egy egyszerű papírlappal el tudjuk takarni a lézert, és azt a kört érvénytelennek fogja venni. Ezzel csak ott a gond, hogy egyszer lehet csak megcsinálni, mert szervizkulcs kell az újraindításhoz. Ellenben ha jól megrakunk egy csomó számot, és nem az jön be amit akartunk, akkor lézertakarás, és a krediteket visszakapjuk. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Sega Ralley II.-es játékgépeken két rejtett autó előhozása
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Sega Ralley II.-es játékgépeken két rejtett autó előhozása Ha valamelyik játékteremben találkozol Sega Rallye II. géppel, a felkínált autókon kívül hozzá lehet jutni még kettőhöz: az autóválasztás menüben kézifék+view gomb, ekkor ad egy lehetőséget

Lancia Delta és Celica(asszem) választására, ezek viszonylag erősebbek mint az alapkocsik. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ruhák, sport-cuccok ingyen
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ruhák, sport-cuccok ingyen Lopás ahonnan lehetetlen, bátraknak, nagy kockázattal, nagy nyereséggel. Westend Citycenter, Giacomelli Sport. (!!) Itt vannak olyan horribils árak, hogy az embernek jól jön néhány hasznos ötlet. Vegyünk egy 300 forintos csípőfogót, és tegyük a zsebünkbe. Menjünk be a boltba, nézzünk ki egy komplett melegítőt. Mindjuk egy Assics joggingot (24000). Vegyünk le az állványról kettőt, és vigyük be a próbafülkébe. A 300 forintos csípőfogóval vágjuk le az árúvédelmet, és tegyük be a mások melegítő zsebébe, amit visszaviszünk. Felvesszük az újonnan sterilizált melegítőt a ruhánk alá, és a másodpéldányt (aminek a zsebében is van egy árúvédelem) vigyük vissza a polcra, állványra, fogasra. Az árúház tele van biztonsági őrökkel (és ott vagyok én is) akik csak az árúvédelmi kapu csipogását figyelik, + a csöveseket, + az etnikumokat. Eztz követően kimegyünk a boltból. Ezt a műveletet a Top Shopban is megcsinálta egy ismerősöm ahol Egy azaz 1 db biztonsági őr van az árúvédelmi kapu mellett.! Ez a módszer nem alkalmazható a NewYorkerben, mert az árúvédelmi kapocs festékkel van töltve, Vigyázzzzatok! Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ingyen telefonálás Domino kártyával (Westel)
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ingyen telefonálás Domino kártyával (Westel) Szeretném megosztani veled ezt a hasznos infót, mert ehhez semmi különös hack nem kell, csak türelem, de megéri. Vegyünk egy lemerült 333 napos Dominót. Ha hívást próbálunk kezdeményezni, bemondja a női hang, hogy az ön számlája lemerült… Ekkor leteszed, majd újra próbálod. Kb 30x. Csak először kell ennyit szarozni, utána már nem. Ezután egyszer csak a W900 hibájából a női hang azt mondja be, hogy a maximális beszélgetési idő több, mint 10 perc. Valószínűleg ilyenkor átugrik valakinek a számlájára, mert ezt is le lehet meríteni, ha elég sokáig beszélsz. Ha elég sokat basztattad a telefont, egyre könnyebben megy a dolog, nekem pl. minden harmadik-ötödik próbálkozás után kapcsolja a

hívott felet. Azért ingyen jó ez is, nem? Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ingyen billiárd a zsetonbetolós billiárdokkal
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ingyen billiárd a zsetonbetolós billiárdokkal Mi is az a tálca? A tálca az amikor nem bedobni kell a pénzt vagy a zsetont, hanem egy tálcára kell helyezni az érméket, majd betolni azokat a fogantyúnál fogva. Ez a művelet megnyom az asztal belsejében egy pici kart és emiatt gurulnak ki a golyók. Node, ha a pénzeket oldalt megkenjük pillanat ragasztóval akkor a gép belsejében nem tudnak leesni… igy annyit lehet játszani amennyit csak akarunk. Csak a végén ne felejtsük el kivenni a pénzeket (pl késsel ki lehet pattintani) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

BSA és egyéb házkutatások megúszása
csütörtök, augusztus 30th, 2007

BSA és egyéb házkutatások megúszása a) Hogy lehet megúszni a BSA embereinek a házba való bejutását? Marha egyszerű ez is: Akár van házkutatási engedélyük akár nincs nem jöhetnek be ha a házban 18 év alatti gyermek tartózkodik és az egyedül van… (Ez biztos, mert egy jogász haverom is megerősitett benne) Tehát ha látjuk hogy már nálunk vannak akkor egyszerüen küldjük ki a kisöcsénket, hugunkat, és mondassuk vele azt hogy nincs itthon rajta kívül senki… (tuti trükk) b) Ezt csak hallottam de szerintem ez is jó… Mindig legyen az összes cumónk (ami miatt elkaphatnak) könnyen mozgatható… És ha jönnek be hozzánk akkor dobjuk át a szomszédba… Látom nem látod benne a logikát… (A szomszédba nincs házkutatási engedélyük….) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Volkswagen felnyomása
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Volkswagen felnyomása Nagy hibát követtek el a tervezők a Volkswagen alkotásánál!!! 2 hibát kihasználva fel lehet nyomni a riasztós Wolks-okat. Gyorsan kell cselekedni mert az egész pillanatok alatt zajlik le… A hátsó rendszámtáblánál van az első hiba… Ugyanis itt van a plusz kivezetve… Ha ezt letesteljük, akkor keletkezik egy zárlat ami hasonlít a az akkumlátor lemerüléséhez… (legalábbis a proci így érzékeli) És itt jön a második hiba: ha a proci az akku lemerülését érzi

akkor kinyitja az ajtókat, mert ugye lemerült akksinál nem működik a központi zár és valahogy be kell jutni a kocsiba… (Egy apró bibi: ez az egész csak kb. 8-10 másodpercig tart) (Inmobilizeres kocsiknál nem működik) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

A Media Markt őrei, biztonsági renszere: részletes jellemzés, ötletek
csütörtök, augusztus 30th, 2007

A Media Markt őrei, biztonsági renszere: részletes jellemzés, ötletek Media Markt. Pénztár külső része 4 őr, a boltban 5 civil. Fölösleges leírnom, hogy az öt civil hogy néz ki, szinte minden harmadik emberre illene a leírás. Van egy közöttük, amelyik nagyon szemét, 45 év körüli csapzott ősz hajú férfi. Mindenkinél rádió van, és folyamatos összeköttetésben állnak a külső őrökkel. Ha elkezdek dumálni az őr haverjaimmal, rögtön bevitet rutinra. A legkönnyebben ellopható tárgy a nyomtató patron, de figyelni kell, mert van egy civil, aki CSAK ezeket figyeli. Ha őt észrevettük, könnyű a dolgunk. Beteszünk egyet a kosárba, bemegyünk a Dolby szobába, ahol félhomály van. Itt nyugodtan ki lehet venni a dobozból a patront, és el lehet tenni. Nincs rajta csipogó. A dobozt azért kell visszatenni a többi közé, mert ha nem tesszük vissza, és mondjuk az őr kiszúrta, hogy az előbb még nálunk volt most meg sehol, bevitet a kintiekkel. Azért tökéletes a Dolby szoba a lopásokra, mert ugyan van négy kamera, de én már láttam a monitort, onnan nem lehet semmit látni. Nyugodtan leülhetsz a székre, kinyithatod, elteheted. Kicsi, és 10. 000 forint. Különben meg: ki mondta, hogy egy elég? Itt a Dolby szobában nap végén kb. 30 üres dobozt, összetört csipogós CD- tokot, és egyéb dolgokat lehet találni. A barátom mesélte, ahogy az ember levett egy valkmant a sok közül, és ott a helyszínen kicserélte a sajátjára. Ha mindezt a sötétben teszi, nem bukik meg. A médiában az őröket rohadtul lefárasztja a sok ember, a haveromnak véres a szeme estére. Délután-este felé tökéletes lehet az akció. Általános statisztika képpen: estére kb. 5 db discman, +1 kamera, +50 patron, +rengeteg CD és walkman tűnik el nyomtalanul. A tolvajok kedvence lehet a Plus élelmiszer diszkont. Itt 1 azaz egy darab őr található. A profi tolvajok 2-3 fős csapatokban mennek be a boltba, nem egyszerre. Kb. öt percen belül benn van a brigád, az egyik (a legfeltűnőbb) elvesz egy drága kávét (az őr ezt figyeli) és a kosárba teszi. Az őr jól látta, hogy az emberünknél van a cucc. Ekkor ő a következő körben kirakja az előre megbeszélt helyre a szajrét, és megy még egy kört (csak mintha nézelődne). Őrünk kiszúrja, és rohadtul örül, hogy fogása lesz. A biztonság kedvéért visszamegy megnézni, nem lette-e visszarakva a Kávé. Az őröknek szokásuk kihúzogatni minden cuccot a polc szélére, hogy messziről látszódjon a hiány. (az okosabb tolvajok hátulról lopnak, vagy rendet raknak). Nos, itt a hiány megvan. Megvárja, amíg az ember fizet, kimegy- elkapja-, beviszi. Amíg ő az ember nézi, a másik ember fölveszi a helyről a kávét, és fizet pl.: 3 zsömlét, és kimegy. Azért csak az előre megbeszélt helyről viszi el a cuccot, mert ilyenkor az alkalmazottak kötelesek figyelni a boltot. A másik pali is elengedve, minden OK. Evvel a módszerrel loptak el a múltkor egy spárgafülű (plusos) szatyornyi plusssz tablettát. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ingyen benzin megint

csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ingyen benzin megint Ingyen tankolás a benzínkúton. Ha 10000 forint alatt tankolsz akkor azt mondhatod, hogy nincs pénzed és adsz valami más címet nevet. Nem jelenthettnek föl mert a rendőrség 10000 Ft alatt nem foglalkozik senkivel. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ingyen fénymásolás kártyás fénymásolókon
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ingyen fénymásolás kártyás fénymásolókon Könyvtárakban, egyetemeken van sok ilyen fénymásoló egy kártya 100 egység, ára 750Ft. De ez egy örök életre kitart… Bedugod a kártyát, erre elkezdi olvasni, hogy hány egység van rajta. kiírja hogy 100. utána beállítod, hogy mennyit akarsz másolni, és most jön a kritikus pont. abban a pillanatban, hogy megnyomod a fénymásoló zöld gombját, tehát hogy elkezdjen másolni, nyomd meg a kártyaolvasó “E” feliratú gombját. Abban a pillanatban kiadja a kártyát, a másolás meg nem szakad már meg. Szépen lemásolja a dolgokat, az egységet meg “elfelejti” levenni a kártyáról… :) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Több dart játék egy áráért
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Több dart játék egy áráért A biliárdszalonokban létezző dartsjátékgépeket át lehet verni a következőkééppen. Bedobsz egy játékra való pénzt. Akár többen játszotok akár egyedül. Lejátszátok a menetet. A gép, zenél meg villog a győztesnek a játék végén. Amikor még zenél, vagy a zene után után oda kell menni az automatához, és rákell kicsit koppintani a dobófelületre. Erre a gép meghülyül, és nem lép ki, hanem felajánlja megint a játék és személyválasztási lehetőségeket. Így újra lehet játszani azt amit akarsz és ahányan akarjátok, anélkül, hogy pénzt dobtatok volna be. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Visszaélés kárpótlási jegyekkel, földvásárlással, stb
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Visszaélés kárpótlási jegyekkel, földvásárlással, stb Ha valaki mozog földvásárlásban, nagy biznisz van abban, ha adtak el kárpótlási jegyet, amin valaki földet vett, de amekkora barom nem íratta át! Namost ha öt éve nem íratta át, és

bemész a földhivatalba, és megtudod a föld tulajait, akkor nyerésben vagy! Megveszed a földet azoktól akik a kárpótlási jegyet adták el annak az akárkinek. Mert a föld azok nevén van, akiké a kárpótlási jegy volt! Az az akárki aki nem íratta át, csak az anyádat tudja szidni, mert nem tehet semmit, és a föld a tied! Az aki a kárpótlási jegyet eladta, kibaszott jól járt, mert kétszer vették meg tőle a földet! /Ez bejött!!!!/ Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Gázóra számlálójának megállítása
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Gázóra számlálójának megállítása FIGYELEM, FIGYELEM! INGYEN GÁZ! ÉS MINDÖSSZE ANNYI, HOGY A SZÁMLÁLÓ, ÉS A MÉRŐ “TESTE” KÖZÉ, BETESZEL EGY MASSZÍV KARTONT, VAGY HA BEFÉR, EGY TELEFONKÁRTYÁT. A LENYEG, HOGY A TIPP TUTI, MIVEL A GÁZSZERELŐ MONDTA! ÉS IGAZA VOLT! (CSAK A HAGYOMÁNYOS MÉRŐÓRÁKHOZ!) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Pénzátváltó automatából pénz
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Pénzátváltó automatából pénz Általában az OTP-s banknál lehet ilyeneket találni. A külföldi pénzt váltják be forintra. Sok német meg osztrák/legalábbis nálunk/ enm tudja, hogyan kell kezelni. A pénzt az automata beszivja, és ilyenkor ki kellene választani, hogy milyen nemzetiségü pénzt raktunk bele, majd a “Press” gombot kell megnyomni. Ám ők ezt nem tudják. Ezt onnan tudjuk, hogy pirosan világit egy pici LED. Ilyenkor kicsit játszanunk kell vele, és ha eltaláljuk milyen pénzt raktak bele, máris meg kapjuk annak forintbeli értékét. Heti 3-4 ezer forint mindig bejön. Az edigi rekordom 8 ezer forint volt. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Hamis kártyás-diákigazolvány
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Hamis kártyás-diákigazolvány Bizonyára elgondolkodtál (amikor elkaptak a buszon vagy vonaton, mivel nem volt jegyed) hogy de jó lenne nem kifizetni a birságot. De az hogy hazudj valami kamu nevet, nem mindig

jön be, mert igazolni is kéne magad. Nos erre való a hamis diákigazolvány. Mert ugye ki kérdőjelezne meg egy hologrammos, vadonatuj diák kártyát? Amikor elsős vagy, szokás adni diákigazolványt. Ahhoz hogy megkapd, ki kell tölteni egy A/4-es lapot, NYOMTATOTT NAGY betűkkel, hogy jól olvasható legyen. De azt ki mondja meg, hogy mit irj rá? Nos akinek van esze, az tel irja marhaságokkal. Én pl. egy pesti diszkóban lakom (az E-play címét adtam meg), és a nevemből is csak a keresztnevem stimmel, hogy ha a haverokkal vagyok, el ne szólják magukat, hogy nem is ugy hivnak. A lényeg, hogy ezeket a lapokat SZÁMÍTÓGÉP olvassa el, és senki de senki nem néz utána a megadott adatok valódiságának. Gyakorlatilag csak egy csöp bátorságág kell, és onnantól kezdve van egy uj személyazonosságod, és postázási címed, ahová mehetnek a bírságok stb. Egyébként meg ha már van de más adatokat szeretnél rá, akkor csak veszítsd el, és kb. 500 forintért kérhetsz egy újat a sulitól, ismét, neked kell kitölteni az adatokat. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Módszerek a csokiautomata megfejésére
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Módszerek a csokiautomata megfejésére ez a tipp általában a sport szeletes automatáknál jön be!! szóval -vagy megmozgatod és kiesik a csoki -vagy beledobsz 1 régi huszaszt és azt elfogadja ötvenesnek -vagy amikor beledobod a pénzt megütöd azt a helyet az oldalán ahol belement a pénz és “tejelni” fog neked(az az kidob 1 csomó pénzt) jó szórakozást hozzá Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ericsson hálózati lock menü
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ericsson hálózati lock menü Ericsson hálózati lock-menü: balra nyil * * balra nyil Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | 1 Comment »

Ingyen telefonálás, otthonról, amennyit csak akarsz
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ingyen telefonálás, otthonról, amennyit csak akarsz A következő emailt barátom küldte, aki telefonszerelő (is, többek között :)), és már hacklife tag is. Megkérdeztem ugyanis tőle, hogy hogy csinálja, hogy egész nap neten van és bírja anyagilag. Jó olvasást ;) Az szomorú,amikor kijön a számla……én se szerettem. Van egy pár megoldás rá, hogy ne kelljen fizetni, de nem tom mennyire vagy merész…

1. (ajánlott) Megrendeled a telefonvonalat valami kamu névre,az se baj,ha nem a te lakásajtódat adod meg. A legfontosabb, hogy értesitési számnak, a saját mobilod számát add meg, különben nem tudnak értesiten a szerelők, hogy mikor jönnek. Az se árt,ha a szüleid nem tudnak róla. A szerelőkkel, mikor hivnak, beszélj meg egy olyan időpontot,amikor nincsennek otthon az őseid,és szabad a pálya. Amikor kötik a vonalat, közöld velük,hogy már van egy telefonvonalad, de mivel sokat internetezel, kell mégeggy.(ök nem tudják,hogy a másikon tartozásod van) Ja,és mondd nekik, hogy árnyékolt kábellel huzzák be a vonalat. Ez az adat-átvitel miatt igen fontos !! (nekem is igy van). Amikor kijön a számla, ha akarod fizeted, ha akarod nem. Semmit nem tudnak csinálni,mert nem a te neveden van,igy te ártatlan vagy. de ha úgy alakul,ami kb 1-2 év,azt mondhatod,hogy volt egy albérlőd, és valószinüleg ő rendelte a te tudtod nélkül. Hogy hova költözött,nem tudod. 2. Kimész a telefon-elosztóhoz,és valakinek a vonalát(pl egy cég) összekötöd a tieddel. Ez azért szar,mert ha napközben akarsz netezni,akkor nagy a valoszinüsége,hogy megbux,mert ha a telefont felemelik,azonnal kiderü a turpisság. Ezt nem ajánlom,de megpróbálhatod. Az a baj,hogy hamar ki tudják nyomozni,hogy hova megy az a pár vezeték,ami rá van kötve a vonalukra,csak végig kell nézni…. az első,teljesen tti,nekem ez a 6.-ik vonalam,1 éve. mindig más név,más cim. amikor a vonalat megrendeled(TELEFONON) , akkor kérik a neved,muter nevét. Ide bármi dumát nyomhacc. Amikor a szerel?k jönnek, ?k nem kérik az igazolványt,és amikor elmennek,acc nekik 1-1 ezrest (2000ft) kb. Igy amikor legközelebb jönnek,nem fognak foglalkozni vele,hogy az x-edik vonalat nyomják be. ?k nem foglalkoznak ilyesmivel. Csak kötnek,és kész. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ingyen telefonálás Westel 900-al ami végre tényleg bejön mint állat
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ingyen telefonálás Westel 900-al ami végre tényleg bejön mint állat Tehát arról van szó, hogy a westelesek nem hivatalosan, de mégis ingyen le tudják hallgatni a hangpostájukat. Ha felhívjátok a 9-800-803 -at, akkor azt mondja a nő, hogy a szám nem helyes, és írd be megint. Beírod _GYORSAN_ a hétjegyű számod, utána a kódod, és le tudod hallgatni a hangpostád. Ha ez a szám nem működne, ott van a 9-800-808 ami lényegében ugyanez, annyi különbséggel, hogy ott egy fax-hang jön be, de ha lenyomsz egy számot, ott folytatódik ahol a másik

szám elkezdődik, tehát kéri hogy írd be a számod, és ugyanúgy mehetsz tovább. Na most. Küldeni üzenetet úgy lehet egy hangpostára anélkül hogy valakit felhívnál, hogy felhívod az egyik hangposta számot (nyilván az ingyeneset, valamelyiket a kettő közül amit most írtam), és beütöd annak a hétjegyű számát GYORSAN akinek üzenni akarsz, és utána GYORSAN nem egyszer, hanem KÉTSZER lenyomod a kettőskeresztet (#). Ilyenkor hallassz egy sípot, és utána mondhatsz valamit. Amikor kész vagy nyomd le a kettőskeresztet, majd az 1-est (hogy tényleg jó az üzenet), majd megint az 1-est (hogy normál kézbesítéssel akarod küldeni). Már el is ment a hangüzeneted. A másik pedig kap egy SMS-t, hogy jött hangüzenete. Felhívja ő is az INGYENES számot, és miután belépett, az 1-es gomb lenyomásával azt meghallgatja. Gondolom nem kell részleteznem, hogy még ha nem is realtime, de mégis csak voice tudtok dumálni, akár egész nap párbeszélgethettek, anélkül hogy egy árva fillért is fizetni kellene. Ha belegondoltok, rövidebb idő alatt el lehet küldeni egy hangüzenetet és lehallgatni, mint egy SMS-t, és sokkal több fér bele a mondanivalódba, 100x jobb mint az SMS és teljesen ingyen. Jó szórakozást. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ford Sierrák kinyitása
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ford Sierrák kinyitása Szükséges hozzá egy kb 50 cm hosszú fém vonalzo ami kb1.5cm széles és 1mm vastag. A vonalzót kb 20-25 cm -nél 15° -os szögben meghajtjuk és a függőleges oszlop mellet betoljuk úgy, hogy az ajto nyitó pöcköt megtoljuk. Én is így nyitottam mindíg , ha nem volt kulcsom. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Pénzkereset nyugtatömbökkel
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Pénzkereset nyugtatömbökkel Papírboltban lehet kapni az igazi céges pecséthez hasonló kirakós pecsétet, ez után már csak az a dolgunk ,hogy kitaláljunk egy cégnevet egy címet és egy adószámot de arra azért figyelj oda ,hogy Kft,Bt vagy egyéni vállalkozónál más az adószám. Ezután bármely pesti piacon beszerezhetsz egy kézpénzes nyugtatömböt és már gyárthatod is a számlákat melyeket a kínai piacok körül elég nagy hatékonysággal értékesíthetsz ha csak nem vámosoknak adod el kizárt a lebukás és mindenki használja is ezeket. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Irásbeli nyelvvizsga letétele

csütörtök, augusztus 30th, 2007

Irásbeli nyelvvizsga letétele Annyi a lényeg hogy egy olyan gyerekkel kell beszélned akinek megvan a nyelvvizsgája és jó az adott nyelvből. Befizeted a saját és az ő nyelvvizsgadíját és amikor mentek a terembe írni a vizsgát(csak a bemenetelkor kérik a személyidet) akkor te beadáskor a gyerek nevét írod fel a papírra ő pedig a te neved.Tutira működik a suliba így van meg 3 gyereknek is.Persze ettől még a szóbelit le kell tenned.:) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | 1 Comment »

Hogyan úszhatod meg, hogy adóellenőrzésed legyen?
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Hogyan úszhatod meg, hogy adóellenőrzésed legyen? Ezt a trükköt egy APEH-nál dolgozó havertól kaptam. Az adóbevallást kitöltetlenűl!!! kell elküldeni! Mivel ajánlott levélként kell feladni, nálad bizonyítva van, hogy feladtad. A postázóban meg nem nézik meg a bevallásokat, csak kibontják a borítékokat (nem tudják, hogy ki küldte az üres bevallást), így abban az évben biztosan nem fognak ellenőrizni! Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Frankó adócsalási módszerek
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Frankó adócsalási módszerek Ha vállalkozó vagy és nem szeretnél sok pénzt befizetni adóra, akkor a számlákkal kell ügyeskedned. Az első fontos dolog, hogy lehetőség szerint ne legyél ÁFA köteles, vagy ne csináld túl gyakran. Ha te adod a számlát a módszer a következő: az első példány alá (oda ahová az összeg kerül) tegyél egy papírdarabot, így a másolatra nem nyomódik át az összeg. Később egy másik számlakönyvből kitépett indigós lapon keresztül, olyan összeget írhatsz a nálad maradó számlára, amilyet akarsz. A másik módszer egyszerűbb: a közétett papírlappal csak egy szám helyét takard le, így az összeg egy nagyságrenddel megváltozik. (Pl 138500 ft helyett csak 38500 vagy 13850 ft lesz.) Ha te akarsz költségként elszámolni “legális” számlát a módszer lényege, hogy olyan helyen vásárolj kis értékben, ahol kézzel írt számlát adnak és nem írják ki betüvel is az öszzeget. Vásárolsz pl. 468 forintért írószert. Ezt ugye mindenki el tudja költségként számolni. Te pedig otthon elé, vagy mögéírhatsz számokat, így lehet a számlád akár 24680 forint is. Csak arra kell ügyelni,

hogy a tinta szine megegyezzen, de ez nem probléma! Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Hogyan lehet láthatatlaná tenni a rendszámtáblát a trafipax előtt?
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Hogyan lehet láthatatlaná tenni a rendszámtáblát a trafipax előtt? Nagyon egyszerű a dolog. Be kell kenni nitro-lakkal a rendszámtáblát. A trafipax tutira nem látja…. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

GPS kifektetése autokban!
csütörtök, augusztus 30th, 2007

GPS kifektetése autokban! Ugyebar a GPS egy muholdas kovetorendszer. Ez egy fekete/szurke doboz amit a a kocsi motorhazaban helyeznek el. Ez jeleket tovabbit es jeleket fogad a muholdtol. A lenyeg az, ha el akarsz lopni egy autot.. :)), de minek.. szal, ha el akarsz lopni egy kocsit akkor ezt a kis dobozt be kell fujni pur habbal. Ezt barmelyik barkacs boltban meg lehet szerezni 500-600 forintert. Az is egy megoldas, ha becsomagolod alufoliaba, de itt fennall a veszely, hogy elmozdul a vezetes kozben a folia. Tehat marad a pur-hab. Ezt lehet kamatoztatni mezei riasztoknal is… :) Egy vendeglatoipari egyseg magyarul kocsma falan levo kulso riasztonal is. Itt nem jo ha leteped, mert van a riasztoban egy aksi es azon keresztul is tud jelezni, ezert kell a pur-hab. A lenyeg, hogy jo alaposan befujd, igy nem tud a radiohullam keresztulmenni a megkemenyedett habon. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Cash unlimited… nyerőautomata fosztás
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Cash unlimited… nyerőautomata fosztás Ez egy nyeroautomata. Beceneve oras gep. Ugy lehet megismerni, hogy stopper ora alaku figurak vannak rajta es ha ezt fogod meg akkor sorsol egy bizonyos osszeget. Na meg ra is van irva a neve.. :) A lenyeg: Elkezdesz jatszani a 25-os teten. Ha ad jatekot akkor addig duplazod, hogy legyen vmennyi a riziko bankban. (ha 25-n vagy akkor 625 Ft-ot ad ki, es afelett kell duplaznod)

Pl: felutotted 1200-ig, akkor automatikusan leir 625-t es 575 marad a riziko bankban. Ahogy az 575 felirodik a bankba akkor rogton leveszed a tetet 5-re. Ugyanis a kovetkezo nyomasra mindig a legnagyobb osszeget adja ki, mert a gep azt akarja, hogy ne legyen a rizikoban penz. Tehat: 575 van a rizikoban, leveszed a tetet es porgetsz, ad ra egy dinnyet, vagy hetest, vagy csillagot. Ezt a nyeremenyt leirja a rizikobol es meg mindig van a bankban x osszeget, mert ez nem egy nagy mennyiseg amit leirt a gep a bankbol. Utana visszarakod a tetet 25-re. A gep elkezdi adni a jatekokat es mindig rafog ket tarcsara. Tehat: tet ujra 25-n van, es porgetsz, bead pl: ket citromot, es ezt a gep automatikusan megtartja. Na itt jon a lenyeg!! Amikor a gep megtartja azt amit adott, akkor te az ellenkezojere fogsz ra. Tehat: bejon a ket citrom, te ugy csinalod a megtartasokat, hogy semmifelekeppen ne legyen belole jatek. pl: citrom, citrom, szilva ez lesz most a harom tarcsa, es te rafogsz a citrom, szilvara, hogy ne legyen jatek. Ezt addig csinalod amig ket orat be nem ad. Ha beadja a ket orat, akkor erre siman rafog a gep, es be is adja a harmadikat. TADAMM megvan a harom ora, fent villog az osszeg.. Es mar viheted is sok penzt haza.. A lenyeg! Ezt megtudod csinalni tobb teten is ugyanigy, ezzel a modszerrel. Azert irtam a 25s tetet mert igy feltornazod a penzed a gepben, es mar mehetsz is otvenes tetre. :) Hatar a csillagos eg.. Ja, ne nyerj eloszor kurva sokat, mert kinyir a kocsmaros, es lehet hogy gephibara hivatkozva nem fizet ki. Eleg ha naponta nyersz 5 ezret, nem kell tobb!!!!! De ezt tobb helyen is megcsinalhatod :)) Csak ne legyel feltuno, es tobben menjetek, mert ha vki nezi, hogy te mindig olyanra fogsz ra amibol nem lesz jatek a kurva feltuno lesz. JA EZ KB HAROMNAPOS HIR. ES TUTIRA BEJON EN IS CSINALOM, ADDIG AMIG LEHET. MERT A KOCSMAROSOK ADJAK A DROTOT A GEPTULAJNAK ES SZERINTEM 2-3 HETEN BELUL CSERELIK A GEPEKET!!! SZAL EN IS LOGOK A SULIBOL, SZEDEM OSSZE A PENZT, ADDIG AMIG LEHET. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Gyorsabb letöltések távoli szerverekről, egyszerűen
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Gyorsabb letöltések távoli szerverekről, egyszerűen (ezt a szöveget azért teszem be, mert egyszer én 5 órát töltöttem az Avant Garde - Get down c. szám letöltésével egy orosz szerverről.)

Hogyan kell olcsobban otthonrol internetezni? Azaz a kifejezes nem eppen ezt takarja, de koze van hozza… Ha pl. egy 20Mb-os filet (feltort progik stb.) akarsz letolteni, pl. egy jo tavoli szerverrol, mondjuk Amcsibol es lassu a halo (mint mindig), akkor kezd el a letolteset (click), es szakitsd is meg, ha elindul. Ha igy toltened le, pl. 1 oradba is beletelhet. Kesobb jeletkezz fel, es probald meg ujra, meglatod, gyorsabb lesz (baris altalaban…). Szoval az tortenik hogy ha megkezdessz egy letoltest, a helyi proxi (ahol elofizetsz) szepen le is tolti az allomanyt, fuggetlenul attol, hogy megszakitod-e, vagy sem. Ha ujbol feljelentkezel, mar egy “kicsit” kozelebbrol hazankbol toltheted le e filet, hisz a proxi mar letoltotte. (Ez altalaban sokkal gyorsabban er el hozzad…). Tehat lehet vele kiserletezni, nekem mar sikerult 1-2-szer. Ha sokaig nem toltjuk le, nyilvan a fileunk felulirodik, de rendesen, igy a proxirol elveszik, es kezdhetjuk elorol. Persze lehet, hogy nem is mukodik a mopdszer, mert nincs proxi… Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Italautomatákból ital megint…
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Italautomatákból ital megint… Ha bedobjuk a pénzt az automatába, és a pénzkidobó gombot félig megnyomjuk és úgy tartjuk, akkor a pénzt visszaadja, viszont inni tudsz a bedobott összeg keretében. Kibaszott jó. Még egy automatás trükk. (ez tuti) Ha egy automatát kihúzol a konektorból, és visszadugod, akkor az első ital ingyenes. Ez valami biztonsági programozás miatt van. A sulimban, ahova én járok ott működik. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

E 30 és W36 BMWk Ispekció, szevizlámpa nullázás
csütörtök, augusztus 30th, 2007

E 30 és W36 BMWk Ispekció, szevizlámpa nullázás A motorházat ha felnyitjuk, akkor az akkumulátor mellett található egy kerek csatlakozó, ami a szervízcsatlakozó.Ha a gyújtást ráadjuk az autora, de a motort még nem indítjuk el, akkor itt a 7-es és a 19-es lábat összekötjük minimum 3 másodpercig, akkor az olajcsere kijelzés visszaáll eredeti állapotba. Ha ugyanezt minimum 12 másodpercig összekötve hagyjuk, akkor az éves szervíz kijelzés INSPECTION eltunik. Hát ennyi, amit a szervízben 10 000 ezer Ft körül plusszköltségként felszámolnak.

Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Tesla generátor leírása, kapcsolási rajz (ami minden elektronikus cuccot megöl!)
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Tesla generátor leírása, kapcsolási rajz (ami minden elektronikus cuccot megöl!) A Tesla generátor tisztes távolságból bármilyen elektronikai cuccot ki tud nyírni, egyszer már a frei dossziéban vagy valahol volt már. Ha jó vagy elektronikából, akkor talán meg tudod építeni ezt a cuccot és hatalmat gyakorolhatsz a világ felett :))) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Yamaha Yog Artistic Spec elkötése egy csavarhúzóval!
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Yamaha Yog Artistic Spec elkötése egy csavarhúzóval! Szal ahol beöntöd a kenőolajat, tudod mikor felülsz rá a két lábad között van az a kis ajtószerű bigyó! Na azt leveszed és szembe állsz a motorral, aztán egy csavart kiveszel a burkolatból jobb oldalról! Ott kicsit kihajlítod oldalra a burkolatot, és látsz kibaszottsok vezetéket! Itt egy olyat keresel, amelyik fekete és van benne egy fehér csík! Ha szerencséd van, szétcsúszik a csatlakozónál, ha nincs szakídsd szét! Vigyázz, mást ne húzz szét, mert baszhatod az egészet! Eztán csak be kell rúgni és megy, de ha le kellene állítani, vagy befogod a levegőszívókáját, ami ugyanitt van, vagy a kipufogót, vagy bánomisén csak leálljon! Ja a kormányzár! Egy határozott mozdulat, és szarrátörik! Csak finoman, mert az egész kormánymű széthullik, ha túl jó kondiban vagy! Kurvaélet hogy mükszi, mert nekem ilyen van! Amég új addig fasza motor, de utána egyre picsább a motorja! /Ha ezekután valaki lenyúlja az enyémet, szétszom a száját!/ Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Tankoljunk többet olcsóbban!
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Tankoljunk többet olcsóbban! Az egyik haverom rovid ideig kutaskent tengette eletet. O mondta, hogy ha tankolaskor nem folyamatosan nyomjuk a pisztolyt, hanem pumpalva, akkor az erzekelo zar am a benzin meg folyik egy kicsit. Es sok kicsi sokra megy. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Két ötlet katonaság ellen
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Két ötlet katonaság ellen Ha 5 dioptria feletti a szemed, mar tuti E kategoria. Ha ennel kisebb, csinaltatsz kontaktlencset, es egy papirt arrol, hogy te vmilyen specko baj miatt csak lencset viselhetsz, E kategoria. Ha olyan marha mazlista vagy, hogy szemed mint a sase. Felveszel egy szemuveget, benne uveg. Vakoskodsz egy sort. Es leteszel egy friss szemeszeti papirt 5 dioptria feletti kategoriarol. Ez egy kicsit rizikos, mert ha alkuldenek szemeszhez es kiderul a svindli, annak csunya vege lehet. Egy masik tuti papir: Serteshus allergia. Bonyolult vizsgalni, bennt meg nincs kulon koszt. E. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Számzáras lakatok kinyitása 1szerűen
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Számzáras lakatok kinyitása 1szerűen Az esetek nagy reszeben van egy nagyon kicsi luk a lakat oldalan, ahova egy fuszal befer. Lassan forgatod a szamzarat, es amikor a fuszal becsuszik eltalaltal egy szamot. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Hogy kell kiszedni a Tesco-s kocsikból a pénzt?
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Hogy kell kiszedni a Tesco-s kocsikból a pénzt? Ha ki akarsz szedni egy Tesco-s kocsiból egy százast, ahhoz szükséged lesz egy nagyon vékony, kisméretű reszelűre, majd egy szintén vékony, vasdarabra. De egyébként bármilyen kemény tárgy lehet. A lényeg, hogy nagyon vékony legyen, és erős. Meg hogy ne legyen szélesebb annál, mint amilyen széles a pénzbedobó-rés. Szóval, reszeld meg egy kicsit a pénz alatt a műanyagot, meg felül is, annyira, hogy akadály nélkül becsúsztathasd majd a vasdarabot. Ezután a pénz ALATT dugd be a vasdarabot kicsit, majd hirtelen teljes erőből nyomd azt be. Ha minden jól ment, akkor a 100-as egyszerűen “kirepül” a kocsiből. Ez azért van, mert a Tesco-s kocsi olyan, hogy kb. a 100 alatt van egy rugúszerű, ami akkor adja ki a pénzt, ha te csatlakoztatod egy másik kocsihoz. Namármost ha te erőteljesen megnyomod azt a rugót, akkor kilöki a százast! Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

LCD kijelzővel király trükk
csütörtök, augusztus 30th, 2007

LCD kijelzővel király trükk Ha leveszed az LCD kijelzöröl (managerkalkulátor Palm Pilot ,notebokz kijelzöjéről) a vékony müanyag réteget (polár szürö), és polaroid napszemüveget veszel fel akkor csak te látod,hogy mit ir ki (puskázáskor No1….) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Panasonic telefonközpont hack
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Panasonic telefonközpont hack Ha panasonic telefonközponton be van kapcsolva a személyi kódos elszámoló rendszer, akkor ha rendszerkészülék előtt vagy és felhivod az egyik vonalat a mobilodról (pirosan villog) majd leteszed a mobilod (lámpa tovább villog kb 4mp-ig) rányomsz a villogó gombra és már adja is a városi vonalat ( ez arra az esetre ok, ha a cégnél elszámoló kódos rendszer van és nem akarod a főnöknek kifizetni a telefonálásaidat….) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Térakusztikus riasztók kijátszása
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Térakusztikus riasztók kijátszása ez mar huzosabb… van egy vedelmi rendszer, amit terakusztikus vedelemnek hivnak.. ( ilyennel vedik a koronat is.. ) egy biztonsag technikai kiallitason egy uveg Johny Walker volt egy uveg kalitkaban rajta egy ajtoval, es aki ki tudta venni riazstas nelkul, ez elvihette.. elvittem.. :)) a rendszer hibaja, a tikeletessegben rejlik..a lenyeg, hogy egy vagy tobb membran rezegteti a teret valamilyen hercen.. ez altalaban nem hallhato.. es egy mikrofon megtanulja az akusztikai viszonyokat es ha megtorik akkor riaszt.. ezt meg ki lehetne konnyen jaccani, mer egy olyan frekvenciaju eros jellforassal ha kozvetlenul a mikorofn melett kezdenel rezegtetni akkor megenne, ezert az okos alkotok azt talaltak ki, hogy nem folyamatosan, hanem egy ritmust kovetve jaccak a hangot..csak sajnos a ritmusban vannak szunetek is.. (igy oldottak meg, hogy ne lehessen mas jellel elterelni. ) tehat pl 3 masodpercenkent van fel masodperc szunet… de a rendszer hibaja, hogy egyebar mindig az akusztika megtoreset figyeli, igy van fel masodperced mozogni.. ( az en esetemben eleg volt, hogy kinyissam a kalitkat, es kivegyem az uveget.. ) tehat csak egy digitalis mikrofon kell, ami vilagit, ha van jel, es leolt ha nincs… igy ki tudod szamolni mikor kell mozogni.. ( a mozgaserzekeloket egy ragospapirral el lehet terelni, ha infrasak.. ) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Melegvízóra visszapörgetése
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Melegvízóra visszapörgetése Tizemeletes hazban a kovetkezo keppen kell visszaforgatni a melegvizorat.. csavarj a csap vegere egy zarat… es nyisd meg kicsit a melegvizet, es nagyon a hiseget… igy a te melegvizorad visszafele fog poprgni, a haz ban meg egy kicsi nagyobb lesz a nyomas, es kicsit langyosabb a melegviz.. de hat ki nem szarja le egy 60 hazas lakasban..:)) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ingyen telefonálás külföldről magyarországra
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ingyen telefonálás külföldről magyarországra A kovetkezokepp kell eljarni: megbeszelsz a kulfoldi ismerossel egy idopontot, es egy telefonszamot. Lehetoleg egy olyan telefonfulke szamat, ami csendes kornyeken van. Namost, a megbeszelt idoben a kulfoldi ismeros felhivja a HungaryDirect szamat, ez az a szolgaltatas, amivel nem a hivo, hanem a hivott fizeti a beszelgetes dijat. A diszpecser megkerdi, hogy milyen szamot akar hivni, bemondod a fulke szamat. Az itthoni haver felveszi a kagylot, es persze, hogy vallalja a hivas koltsegeit. Connection established, lehet beszelgetni, ameddig nem szegyelled. Ha tuti biztosra akarsz menni, akkor neha telefonfulke-valtas is jol jon. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Katonaságnál extra-pihenő
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Katonaságnál extra-pihenő Ha megis besoroztak, de mar nagyon eleged van az egeszbol, van egy bevalt tipp, hogy hogyan lehet tobb napra-hetre pihenot szerezni. A laktanyaorvosok mar jol ismerik a szokasos trukkoket, gyomorrontas, fejfajas, stb, ezeket meg se halljak. Azzal viszont nem tudnak mit kezdeni, ha a manus azzal megy hozzajuk, hogy faj a gerince, es a jaras is fajdalmas. Ezt csak szakrendeloben, szakorvos tudja egyertelmuen kivizsgalni es megallapitani, egy katonaorvos tuti nem. Mivel a katonat nem lehet a laktanyabol ilyen okbol kiengedni (de ha megis, az csak jobb), mast nem tudnak, csak azt, hogy kiirjak 1 het pihenore. Bevalt tipp… Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

OMV autó mosóban nagyon olcsón full extrás mosás
csütörtök, augusztus 30th, 2007

OMV autó mosóban nagyon olcsón full extrás mosás OMV auto mosoba nagyon olcson lehet autot mosatni.A kártya bedobo nyilás alatt van egy ilyen fém csik (kb 0.5 cm vastag) na at az ujaddal befele benyomod , beesik , ott valamivel ki huzod a sok közül a piros és a kék (a ful extrás mosás )drotot azokrol le szeded a szigetelést és össze érinted öket . Ez egy ottani dologozo mondta nekem, ki is probáltam de ott már le volt szedve a szigetelés :) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Céllövölde szinte ingyen :)
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Céllövölde szinte ingyen :) Céllövöldébe vihetsz ám magaddal tölényt , és nem kell ott kemény pénzeket ki fizetni, az a lényeg hogy váltáskor menj oda , hogy tudjad azt mondani a csávesznek hogy a másiktol vetted , probáltam , müxik Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Hogy ne számoljon a villanyóra fűtést meg izzókat?
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Hogy ne számoljon a villanyóra fűtést meg izzókat? A köv. tippet a fizikatanárom adta,mikor középiskolás voltam. a mődszer csak arra jó,hogy a lakásban ingyen fűtsünk és világitsunk.. Lényeg/pontosan nem emlékszem,de megpróbálom leirni az elvet../: a villanyórák egyirányban mérnek. Egy nagyobb diódát valamely irányba a nullvezetékbe kell sorosan beilleszteni.Ezután a villanyóra az adott fogyasztót nem méri. FIGYELEM: a módszer KIZÁRÓLAG IZZÓK,VAGY FŰTŐTESTEKHEZ alkalmazható.. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Másolásvédett filmek másolása átalakítók meg ketyerék nélkül
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Másolásvédett filmek másolása átalakítók meg ketyerék nélkül A tekas filmek 85-95 %-an masolasvedelem van. Igy a masolat eredmenye: sotet kep (esetleg ugral, vagy szalad), vagyis gyenge a videojelszint. Oka:a burstjelbe be van `epitve` egy `csucs` (egy vakitoan vilagos jel, amit nem latsz mert a kepernyon kivul esik) Erre a videomagno eros

videojelszintet erzekel es ennek hatasara az egesz kepet leszabalyozza. Ez az aramkor az antik magnokban nincs benne, de az amugy is szarul vesz fel :). Ha olyan magnod van amin lehet manualisan szalyozni a videojelszintet akkor minden problema nelkul sikerul atmasolni a filmet. De ha egy egyszerubb fajta magnod van akkor a kovetkezot tedd: Szedd szet a magnot majd a VIDEO IN -nel keress egy 75 ohmos ellenallast a videojel es a test kozott (ez lehet feluletszerelt is!), majd forraszd le. Es mar kesz is!. Ezutan a video olyan magas jelszintet fog kapni hogy azt mar nem tudja teljesen leszabalyozni. Ez a Philips magnoknal tokeletesen muxik (VR -es sorozat). Eleg nagy esely van ra hogy mas magnoknal is muxik. Igy a masolaton a vedelem ugyanugy rajta lesz es a kepe mindossze 5-10%-kal lesz halvanyabb (ha osszehasonlitod a masolatot az eredetivel akkor talan eszreveszed). Ha mazlid van akkor a masolat masolatanak minosege is elfogadhato lesz. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Egyet fizetsz többet nézhetsz - A westend city center mozijában
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Egyet fizetsz többet nézhetsz - A westend city center mozijában A WESTEND CITYCENTER mozijában, hogyha fizetsz egy jegyet, akkor a film után elindulsz a hátsó termek egyikébe, ahová több ember is igyekszik! Bemész a terembe. (ott már senki sem fogja kérni a jegyedet) Nekem már többször is sikerült, tuti tipp! Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ingyen normál-levelezés
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ingyen normál-levelezés Ingyen posta! Megcímzed a levelet mindent ahogy kell. A FA-nak nem írsz semmit csak ezt: WINDBOT 183′ R Ezt én is használom és yo Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Vision VR3600-as immobilizer kikapcsolása
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Vision VR3600-as immobilizer kikapcsolása Az auto kinyitása után, amikor a risaztó megszólal, 15 mp-en belül 10* rá kell rakni a gyújtást és visszaáll gyári állapotba. Mintha nem lenne aktív. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Printer garanciális cseréje
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Printer garanciális cseréje Vannak olyan printerek, melyeknél a fej nincs a tintapatronnal egybe építve így a tintapatron cseréje esetén is a régi fejet használja. Nincs is ezzel semmi gond, amig egyszer be nem szárad, vagy valahogy tönkre nem megy. Ezekhez a printerekhez ugyanis drágábban lehet csak beszerezni a fejet, mint amennyibe egy vadi új nyomtató kerülne. Teendő: kell keresni egy sracot,aki pont ilyen printert akar venni. A fejet kioperálod a nyomtatódból és az újonan vett fejet teszed bele. A rossz fejet az újonan vett printerbe építed, lakkal lefested a csavarokat, majd a printer elektronikajat egy piezós öngyújtóval tönkre teszed. Az egészhez nem kell felnyitni a printert, így a garancia érvényes marad. Három napon belül visszaviszed a boltba, akkor ki kell cseréljék a készüléket, nem javíttatják. Az elektronikát az esetleges kipróbálás miatt kell tönkre tenni, így nem gyanakodnak, hogy a fejet babráltad. Fontos!!: olyan helyen vedd a printert, ahol több is van még belőle, hogy egyből ki tudják cserélni. A kicserélt originál printert meg megveszi tőled a haver, ismerős, aki amúgy is vett volna. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Csiga kicsalása :))
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Csiga kicsalása :)) A csiga alapjába véve félős állat. Ha közelítünk hozzá, bemenekül háza biztos rejtekébe. Csak az óvodások próbálkoznak olyan kezdetleges sámáni eredetű énekekkel, mint a “Csiga-biga gyere ki …” kezdetű. A csigát ez a művészet nem hatja meg. Mivel lehetne azonban mégis előcsalni? Álljunk lesben a csigaház ajtaja előtt. Lehetőleg ne csapjunk zajt, és ne takarjuk el a napot. Ha elég türelmesek vagyunk, a csiga ki fogja dugni a szemeit (azokat a hosszú kocsányokat a fején). Ezután egy nehéz művelet következik. Villámgyorsnak kell lennünk! A gondosan előkészített kombinált fogóval kapjuk el az egyik szemét! Ha nem fogjuk elég szorosan, kicsúszhat, és akkor biztosan nem jön elő legalább egy fél napig. De ha jól megfogtuk, lassan húzva a házával ellentétes irányba, fokozatosan előtűnik a csiga teste. Vagy elszakad a szeme. Ez esetben kérjünk tőle bocsánatot, és keress egy másik csigát. De ha elég izmos szemu példányt fogtunk, akkor ilyen problémáink nem lesznek. Arra is vigyázzunk, nehogy túlhúzzuk! Már sokan jártak így, ennek bizonyítékait bárhol megtalálhatjuk: üres csigaházak, meztelencsigák. Ha minden rendben halad, akkor szemtől szemben fogjuk találni magunkat a csigával! Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ingyen benzin ismét
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ingyen benzin ismét Tankolas: Ez akkor mukodik igazan jol, ha egy kisebb kutnal van ismerosunk es eleg idonk. Elsosorban motornal szoktam alkalmazni, mert abba nem kell csak 10 liter benzin. A lenyeg, hogy a kutfejet csak annyira nyomod meg, hogy eppen csordogaljon a benzin, majd ezt kitamasztva valamivel otthagyod. Celszeru este csinalni, mert nagyon lassan csordogal, de ingyen van. (Nem minden kutnal mukodik!) A tankolashoz a 31-es uton Jaszbereny fele talalsz egy JET kutat. Ott mukodik. Valoszinuleg a JET kutaknal mukodik, de kiprobalni meg nem volt idom (es ismerosom foleg). A BP kutaknal nem igazan mukodik, ott probaltam nehanynal. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Jó extra-pénz a ferihegyen
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Jó extra-pénz a ferihegyen A Ferihegyi reptéren a sok buta ideutazó turista, mikor vissza akarják vinni a csomagos kocsit, odamegyünk hozzájuk és felajánljuk, hogy visszavisszük. Persze a benne levő százast zsebre rakjuk és el slisszolunk. Fontos, hogy elegánsak legyünk és megnyerő mosollyal a képünkön menjünk oda. Kb. 1-2 óránként bejön egy. Azaz egy hét alatt, ha türelmesek vagyunk tetemes pénzmennyiséghez juthatunk. Azt is érdemes figyelni, hogy milyen időszakokban vannak a legtöbben. Egy kis nyelvtudás ajánlott, persze ez ma már természetes. Egyébként meg akár extra pénzt is kérhetsz mintha ez természetes lenne :) Szóval nem is kell parázva a százassal lelépni. Nagyon sok külföldi van, ha szorgalmasan dolgozol, eléggé jó pénzt lehet begyűjteni. :) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Bebaszás jó olcsón és rendesen
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Bebaszás jó olcsón és rendesen Hogy lehet 1 dl pálinkától teljesen bebaszni. Fél decinként vedd be a szádba, és tartsd ott 2 percig. Próbáld ki, tetszeni fog. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Jogi trükk, katonaság kikerülésére
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Jogi trükk, katonaság kikerülésére Ha nem akarsz katona lenni, válaszd a polgári szolgálatot. Akkor be kell

menned a közigazgatási hivatalba, ott adnak neked egy űrlapot, amit ki kell tölteni, hogy miért akarsz polgári szolgálatra menni. Itt jön a trükk. A legegyszerűbb az, ha azt mondod, hogy Jehova Tanúja vagy. De akkor azt mondják, hogy jó, de hozzon fényképes Jehova Igazolványt. Na, ilyen nekem nincs. Úgyhogy azt írtam, hogy nem vagyok még a gyülekezet tagja, de a tanaikat már magaménak tekintem, meg hogy nem lövök emberre, mert az az Isten ellen van. Ezt el kell hogy fogadják. Utána a munkaügyi központban mondják meg, hogy hol kell dolgoznod. Először ilyen szar helyeket ajánlgatnak, és ha hülye vagy, akkor oda is raknak. Azt kell mondani, hogy az ALBA KÖR tagja vagy,és hogy Pesten dumáltál velük. Ott megmondták, hogy mindenkit a végzettségéhez képest legjobb helyre kell tenni. Ezután tuti, hogy jó helyet kapsz, mert az ALBA Kör már sok ilyen pert nyert. Utána mehetsz polgári szolgálatra, ahol van 22ezer fizetés, ingyen kaja, busz, vonat, és csak annyi a dolgod, hogy reggel bemenj. Én is polgári szolgálaton vagyok egy nagyon nyugis helyen. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Dominónál a hívószám kijelzése
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Dominónál a hívószám kijelzése Ugye zavaró hogy a westel dominójánál ha valakit hísz, egy másik mobilt, hogy akkor azon nem jelenik meg a számod? És hiába állítod be a telefonodban, hogy jelezze ki, akkor sem jelzi ki. Ilyenkor a teendő az, hogy a hívott szám elé ezt beütöd: *31#. Először én se hittem el de mégis kijelzi így a számot amikor valaki hív, kipróbáltam. Tehát ha pl. a 9052480-at akarod felhívni akkor így kéne hogy kijelezze a számod: *31#9052480 Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ingyen internet előfizetés alarmixnál
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ingyen internet előfizetés alarmixnál Általam kiprobált ingyen internet:Már Január óta egy fillért sem fizetek a net-ért. Ezt az Alarmix cégnél lehet megcsinálni.Ugyanis a honlapjukon lehet net-et igényelni mindenféle szerződés nélkül.Ide be kell irni valami kitalált cimet stb. csak a telefonszám legyen a közeledbe mert felhivnak hogy megérkezett hozzájuk a kérvényed.Lediktálja a nevet és a kódot, utána végig hallgatod a bla bla-t és szépen megköszönöd. Ha nem fizetsz állitolag 3 napon belül leszednek. Nos én négy hónap alatt használtam el 3 kódot. A leghosszabb idő egyik haveromnál volt 2.5 hónap. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Százasok szerválása a balatonon

csütörtök, augusztus 30th, 2007

Százasok szerválása a balatonon Nos ha valaki Balatonon jár és egy kis apróhoz szeretne jutni (1-2 ezer forint) kicsit alpári modszer de müködik.Este mikor már nincsenek a kikötők közelében emberek, bármelyik elektromos kis gépböl (tudod kisvonat,kis lo,vagy ürhajó stb.az összes kikötőben van belöle)mellesleg százassal müködik,szóval azt nem szétverni kell csak egy kicsit ide-oda megrángatni és már hullik is a pénz. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Katonaság elkerülési módszerek megint
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Katonaság elkerülési módszerek megint A katonaság előtti tüdővizsgálaton lehet megjátszani, hogy amikor bemegy az a fazon, aki kettővel előtted van (ha lassan megy a dolog, akkor aki előtted van) egyszerűen kimész az utcára, és rohansz (nem futsz, hanem vágtatsz, mint a féleszű) egy-két kört az utcán. Mivel a körzeti tüdőgondozóba kell menned (nálam ez a Pethényi köz), nem fog szólni senki, hogy miért mentél ki. Ha jól időzítettél, és még nem végzett az előtted levő, fel sem tűnik a turpisság. Viszont mikor bemész, próbálj meg nem lihegni, mert az feltűnő lehet. Amikor kérdezik, hogy van-e valami panaszod, közlöd, hogy néha légszomjad van. Ekkor fújatni fognak veled, és mivel rendesen ki vagy fulladva, a diagnózisod olyan lesz, mint egy százéves tatának… -> E-kategória, totál alkalmatlanság… Másik ötlet: A pszcihológiai vizsgálaton, miután megírtad a tesztet, vissza fognak hívni egy kis beszélgetésre. Menyj be, és űlj le csendben, mint egy nyugodt fazon. Miután válaszolsz TELJESEN HIGGADTAN a doki kérdéseire, fel fogja tenni, hogy akarsz-e katona lenni. Na ekkor kell belelkesülni, és azt mondni hogy igen, persze hogy akarsz, és senki nem állíthat meg abban, hogy katona legyél (fontos a maximális beleélés!), mert te csak és kizárólag katona akarsz lenni, és b@ssza meg mindenki, aki ezt neked megtiltja, és különbenis milyen f@szság az, hogy az ember még katona sem lehet, csak minden sz@r vizsgálat után, stb… Ha megfelelően beleéled magad a szerepbe, és a végén már szó szerint kiabálsz, tuti siker. Csak el ne röhögd a dolgot, mert az ciki lehet… Mikor kiküldenek, még akkor is lökd a rizsát, hogy milyen f@szság, ez az egész, és te totálisan katona akarsz lenni… És egy jótanács: Arra ne hivatkozzon senki, hogy ő más (mármint buzi), mert kurvára megszívja… Ugye nem akarod, hogy a buziezredbe kerülj? Kb. két éve ilyen is van… Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Hivatalos hiányzás a suliból
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Hivatalos hiányzás a suliból Nálunk (II.ker) minden évben van polgárvédelmi vetélkedő. Namost ide többször is elmehetünk “felékészülni”, valamint tűzoltóságra, rendőrségre stb. Mindenhol kértek igazolást, hogy ott voltatok, az Of.-nek elmondjátok, hogy

ez nélkülözhetetlen a versenyhez. A polgárőrök adnak igazolást, sőt nekünk fénymásoltat, amit soxorosítottunk :) Na mindegy, a lényeg a helyi polgárvédelmi szervhez elmentek, kértek valami kis útbaigazítást, meg egy igazolást, azzal, hogy a suliban(vagy bárhol) polgárvédelmi vetélkedő van. Amit ők adnak az teljesen hivatalos igazolás lesz. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Olcsó pia
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Olcsó pia Házibulikhoz, osztkirándulásokhoz kifejezetten jól jöhet egy kicsit olcsóbb pia (boltiár 60-70%-a). A kínai piacon bementek, az első sorban középtájt van egy kis kínai (mindenhol olcsó de ott a legjobb), mivel nem sok adót fizet;) sokkal olcsóbban ad tekilától kezdve mindent. (szerk: a kínai nem kamu! nyugodtan megnézheted, az osztálytársam apja -és ő is:)- ott vásárol rendszeresen) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Hamburger - egyet fizet, kettőt kap
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Hamburger - egyet fizet, kettőt kap Egyet fizet kettot kap hamburgerezesrol van szo. Mi a Mcibe jatszottuk el, de gondolom mas hasonlo stilusu helyen is bejon. Nincs abrakadabra, csupan arrol van szo, hogy miutan megetted a tisztesseg uton megszerzed hamburgered javat, a vegebe belehelyezel nehany hajszalat. Ezutan pedig felhaborodva es hangosan reklamalva viszed vissza a pulthoz. Tenyleg fontos, hogy felhaborodottnak tunjel es eleg hangosnak, mert emiatt vesznek majd komolyan, de a siker garantalt. Persze egy helyen csak egyszer sutheto el. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Traffipaxok Budapesten
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Traffipaxok Budapesten Gondolom sokszor elkaptak mar titeket gyorshajtasert, es egyeb szabajsertesert! ha nem, akkor mazlistak vagytok… Ilyen esetben vagy megprobalhatod megvesztegetni a hatosagot, vagy lebeszelni a birsagolasrol. Ha szerencsed van, akkor ez megy, DE uj automata traffipaxokat szereltek fel Budapesten, es ezek fenykepeznek, tehat bizonyitek van ellened, ezert gondoltam megosztom veletek a listat…mivel ilyenkor a megvesztegetes csak belsos ismeros eseten megy!

Az alabbi lista tuti, mivel a felszerelo cegtol van az informacio: Automata traffipaxokat szereltek az alabbiakban felsorolt helyeken levo kozlekedesi jelzolapakba Budapest teruleten. A Robert Karoly ktr-on a Robert Karoly krt. es Reitter Ferenc utca sarok utan kovetkezo lampasor. Ferenc krt - Ulloi ut sarok Rakoczi ter, Jozsef krt /Nyugati fele/ Szamuely u. - Petofi hid felhajtonal Attila u. - Alagut sarok Hegyalja ut - Jagello ut sarok Fehervari uti piacnal budafoki ut Martirok utja - Bimbi utca sarok Moszkva ter Kobanyai ut /Egeszseghaznal/ Kobanyai ut - Konyves Kalman krt Szentendrei ut feluljaro + minden lampasor Csillaghegyi elagazasig Florian tertol a Timar u iranyaban harom lampasor Az automata fraffipax lenyege, hogy piros lampanal lefotozza a tilos jelzesen athalado jarmuvet, zold jelzesnel pedig a keresztezodesen (mert szakaszon) az athaladasi sebesseget. A sebessegmero muszer harom fotot keszit es rogzit a keresztezodesben. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ingyen palatinus strand
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ingyen palatinus strand meglepoen egyszeru, a dunaparti, hatso keritesnel egyszeruen be kell maszni. Mindet helyen van egy hely a keritesen, ahol le vannak torve a tuskek, es a keritesen vannak lyukok a lab szamara;) tipp: ha elkap a biztonsagior, ne parazz be, mond meg neki, h kiserjen ki, ha vmi nem tetszik. Nehogymar neki fizess 500 forintot…bar neha 100-al is megelexenek;)) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | 2 Comments »

Ingyen korvin mozi
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ingyen korvin mozi Ugye szerdan 390 a jegy a korvinban. Ezert akkor mindig rohadt nagy a tomeg. Ezert akkor a termek kijaratat nem zarjak be(tapasztalat). Szoval

a film kezdete utan 5 perccel egyszeruen besatalunk a kijaraton, es orulunk. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ingyen dunapláza mozi
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ingyen dunapláza mozi eloszor is, keress egy filmet, ami a 3-as v. a 4-es teremben van. Amikor kezdodik, faradj le a WC-khez(jobbra lent). Ha a WC-ktol felmesz, es balra lekanyarodsz, a kijaratoknal vagyunk, ez egy hosszu, zold folyoso. Menni kell par metert, es egy kis folyoso lesz jobbra. Alltalaban egy kis kordonnal van elzarva. Nagyot lepunk, es óóó, a 3as es 4es terem bejaratanal vagyunk, a jegyszedok meg egy szinttel felettunk. Mar csak ulohelyet kell keresni. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Opel Astra gépkocsik kinyitása
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Opel Astra gépkocsik kinyitása Ugy van a vezető felöli első kerék, és a vezető felőli első ajtó. Ha egy jól irányzott, és jól kivitelezett rúgással, megküldöd az ajtó kerék felöli sarkát, akkor az ajtó inyílik. Ha szerencséd van, akkor központis a kocsi, akkor mind a 4 ajtó kinyílik. Figyelmeztetlek, hogy, ha lehet vasbetétes csukával próbálkozz mert elég erősen kell megcsűrnöd. Hát ennyi, próbáld ki nekem bejött, csak kár, hogy be volt riaszva. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Aqua park, Hajduszoboszló, féláron
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Aqua park, Hajduszoboszló, féláron Aki nem volt próbálja ki naon fasza és nagyon drága!! Oszt ezért adnak egy kicsi müanyag karszalagot, minden nap más szinüt (csütörtökön narancsot szombaton pirosat, vasárnap sárgát stb). Ezeket kimenetelkor vissza kell adni, és közben ki sem lehet menni mig le nem telt

a 2 óra, vagy a nap, csak ha visszaadod a kicsi karszalagot.. hát igen itt van a trükk!!! A két óra lejártával/ nap végén (2óránként is másszinüt adnak, 10-12 12-14 stb… csak más az alakja…) a kijáratnál vissza kell adni a kicsi karszalagot. NE ADD VISSZA! Bele kéne dobni egy kis vödörbe, amire emberke figyel. Ha nagy a tömeg, stb akkor ugy ki tudsz menni hogy a markodba szoritod ,vagy a fürdönadrágodba nyomod (faterom elsö nap már lenyult egyet ugyhogy nem tul nehéz :o)) ). Na tehát ha megvan, akkor annyi a dolgod, hogy legközelebb, mikor mész (persze mikor ugyanolyan szalagot adnak), KISÉRÖ jegyet veszel, ami 700Ft, és akkor Fehér karszalagot kapol… ezt akár el is dobhatod, felhuzod a kezedre a másikat, és nosza!! Ez, amit most huztál fel, ugyan be van dátumozva, lyukasztgatva, és a csuszdáknál is rakás ember, meg irányitó meg mittomén van, de csak a SZINÉT nézik!! Senit sem állitanak meg a dátumozás miatt!! Amugy csak lyukasztgatva van a dátum rajta, és azt meg befele kell forditani a tested felé és kész. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Magic 1.3-as biosok jelszava (2000 júl. 8)
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Magic 1.3-as biosok jelszava (2000 júl. 8) Nem sok gépen van ilyen de néha nagyon bejön…. A profibb lebujokban ilyen is van, ezeknek a master password-je amik ezeken a mac gépeken mennek, az a következő hosszú gány, ezt nyómtasd ki és írd be ha kell: isbCoTr/ Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ford mondeo kinyitása kulcs nélkül
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ford mondeo kinyitása kulcs nélkül Csoportos foglalkozás. Ha már vagytok 3-an 4-en akkor már nyerő a dolog. 2-3 ember megemeli (csak picit) a kocsi jobb hátulját, a negyedik pedig lehajol és a kerék mögött megkeres egy kis kart, ami föl le mozgatható. Ezt kell jó erősen megrántani lefelé, és a hátsó ajtók ki fognak nyílni. Innen már gyerekjáték… Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Multigame (nyerőautomata) pénzszerzés
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Multigame (nyerőautomata) pénzszerzés Fruit Poker játék, 100 alatti téten el kell jutni a cherry bónusz

megnyeréséig (10-es téten kb. 1-2000 Ft. A cherry bónusz akkor növekszik, ha cherry párod van és nincs mellette más kombinációd. Ennek kb 15x kell megismátlődnie mire a jelzőcsík a maximumhoz ér és a gép kiadja a bónuszt) Teendő: Az összeg kreditbe íródásának kezdetekor kikapcs-bekapcs. Eredmény: A bónusz összeg átkerül a kreditbe, de a jelzőcsík maximumon marad, így elég 1 cherry pár és lehet kezdeni az egészet előröl. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Cash 21 (nyerőautomata) pénzszerzés
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Cash 21 (nyerőautomata) pénzszerzés Normál játék közben nyeremény esetén -mint minden gépnél- lehet duplázni. Siker esetén a ‘yeeeeah’, ha nem talált akkor a ‘noooo’ 2unlimited sample hallatszik. Teendő: Bátran duplázni és ha ‘noooo’ hallatszik egyből kikapcs-bekapcs. Eredmény: Az utolsó sikeres duplázás összege megmarad. Így aztán nem lehet elrontani. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Cash unlimited (nyerőautomata) pénzszerzés
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Cash unlimited (nyerőautomata) pénzszerzés A megdupláható nyereményeket fel is lehet írni a ‘töröl, tartja a nyereményt’ gombbal. Ezt a gép egy külön bankba gyűjti és onnan adja le. Teendő: NE kérjük ki a bank összegét, hanem a ‘töröl’ gombbal mindent írjunk fel. Eredmény:50.000-70.000 Ft után a gép ész nélkül elkezdi nyomni az ‘óra’ nyereményeket (7500-30.000 Ft), így akár 150.000-200.000 Ft-ot is ki lehet szedni. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Egy kis okirathamistás
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Egy kis okirathamistás Az okirathamisítók egyik kedvenc módszere Rém egyszerű tintaeltüntetési módszer különféle okmányokról: Hipó oldatba mártott ecsettel megkened egy picit a felületet, majd(elkerülendő a besárgulást) hagyod száradni. Száradás után a tinta mintha grafit lenne: Közönséges radír elbánik vele. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Több film egy áráért a Csepel plázában

csütörtök, augusztus 30th, 2007

Több film egy áráért a Csepel plázában szal nemtom mennyire ismered de itt ugykell hogy beváltod az első jegyet amit vettél…és utána bemész és van 8 terem…de a termek közt van egy wc is …nah film vége elött kijössz öt - tizpercel a vége elött és be,ész a klozetbe..ugyanis beengednek hiszen hova máshova mennél ez a cél….és persze legyen nálad mozimüsor hogy mikor kezdődik a legközelebbi film, bármelyik teremben…általában itt 10 perc amig uj kezdődik..és arra beülsz mivel már bennvayg a mozi területén… igynéztem meg a Gladiátort harmadjára..és egy csomo ujfilmet eccer barátnőmmel 14.30tól este 23:00 ig moziztunk igy.,,,kicsit elfáradtunk dejo volt…,…..szal ha ilyen a mozi ahol jo helyen van a wc akkor lehet ilyen csinálni jol… Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

1 Forintos szolárium
csütörtök, augusztus 30th, 2007

1 Forintos szolárium Van az Europark mellett egy szolárium (HollandImpex, sárga épület). A dolog úgy működik, hogy megveszed a legolcsóbb bérletet, vagy pár zsetont, hogy ne legyen feltünő. Majd lemész a szoláriumokhoz a pincébe és a zsetonok helyett 1Ft-osokat dobálsz a gépbe. (Az egyik gépnél van egy lyuk az elválasztófalba és nézheted a gádzsikat.) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Biztosítás a kocsidra kat.csúszás nélkül ha karamboloztál
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Biztosítás a kocsidra kat.csúszás nélkül ha karamboloztál Multkor utott szoget a fejembe agondolat, amikor ratolattam 1 eleg nagy sziklara, hogy hogy lehetne megoldani, hogy a biztosito fizesse a szamlat. Ha van 1 haverod, akinek tehergepjarmuve van, akkor mar csak 1 betetlap kell. Kitoltitek, mintha o nyomta volna meg a vurdont. Mivel a tehergepjarmunek speci a biztositasa, ezert a kotelezo biztositasan a havernak semmi sem latszik. (ha 1 sima szemelykocsival csinaltuk volna, akkor annak a kotelezo-biztositasa vissza esett volna 1 roszabb kategoriaba) IMHO:tobbet fizetne. A dolog mukszik, tesztelve… Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Pénz a cora-ból
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Pénz a cora-ból Aki már járt a Coraban, látta milyen tuti üveg visszaváltó van ott egyszerűen egy damíllal visszahúzod az üveget és újból elszámoltatod. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Siófoki vizisízés ingyen
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Siófoki vizisízés ingyen Aki ismeri a siófoki vizisít az talán tudja h elég drága ott 1-1 kör.. de van megoldás mégpedig az h veszel egy 100 körös bérletet ami 22000Ft. A pálya kétféle üzemmódban van:van egy lasabb és egy gyorsabb.Na ezt a dolgot a gyorsabbnál lehet csak használni ami álatlában délután van, mert akkor ott van rengeteg ember és nem igazán tudják h ki mióta megy… Na szal akkor megvetted a jegyet.Mész-mész és amikor már csak pár köröd lenne szében lecsatoltatod magad.Vársz egy kis időt hogy semi képpen ne legyen feltűnő hogy te már itt őrák óta nyomulsz.Namost szépen odanyomod a gyereknek a kártyát hogy te akkor most kihasználod a maradék köröket. Természetesen akinek odaadtad az qrvára nem tudja hogy neked még hány köröd van mer ezt egy automata szerkezet számolja.Szépen nyomogatod a köröket és ha nem csatoltatod le magad akkor annyit mész a 100 körön felül amennyit csak akarsz,automatikusan nem kapcsol le a gép,a 100 kör után, max csak akkor ha a kezelők észre nem veszik hogy te már a 521.körnél vagy… Nekem ez tutira bejött,vagy 140-150 kört mentem így. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ingyen gold, silver tribün a forma1-en
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Ingyen gold, silver tribün a forma1-en Naszóval ezt a módszert a Hungaroringen alkalmaztam: 3 napos állójeggyel beugrottam (3 napos club álló 8000Ft), ez még kibírható. A célegyenes mellet vannak a Gold tribünök (50000 vagy több pengö lehet). A tribünök mögött van egy csomó bazár meg kajálda, amiket bármilyen jeggyel megnézhetsz. Innen pedig van vagy 10 kijárat van a gold tribünhöz. Persze mindegyiknél biztonági orök Odamész az egyikhez, a kezedben szorongatsz egy fényképezot: - Elnézést, lefényképezhetném a boxokat? - Ok, de csak 1 perc. Sszal lesétálsz a korlátig, (csinálsz egy fényképet,) és keresel egy klassz ülohelyet. A nagy tömegben a kutya se figyel rád. És élvezd közvetlen közelrol a célegyenesben Schumiékat :)) Pénteken, szombaton bejött a Gold, vasárnap csak a Silber3 tribün jutott :> Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Wendy’s-ben deluxe hamburger hamburger áráért
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Wendy’s-ben deluxe hamburger hamburger áráért Ha normál hamburgert kérsz, de azt mondod hogy Hambugert Mindennel! akkor tulajdonkepp egy de lux-ot kapsz sajt nélkül, (vagy sajtburi mindennel és akkor tenyleg delux lesz sajtburi árban). Ezt amúgy szerintem mindenki tudja aki eccer dolgozott Wendy’s-ben. meg azt is hogy a salátás tálak tetejét nem számolják így abba mehet a haveroknak az ingyen sali, u.e krumplival stb.. de ezek nem erdekesek csak ha valamelyik ismerosod (vagy te) ott dolgozik(ol). Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Vezetés közben való telefonálás megúszása
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Vezetés közben való telefonálás megúszása Rendőr: láttam, hogy vezetés közben telefonált - nem kihangosítóval. Válasz: nem telefonáltam, hanem csak a kezemben tarottam a telefont. A jogszabály szerint csak akkor büntethetnek meg, ha telefonálsz. Ahhoz viszont le kell nyomozniuk, hogy az adott percben valóban volt-e kapcsolatod. Miután viszont mire a rendőr megállít, stb, már képtelenség pontosan megállapítani, hogy akár csak percre pontosan is mikor vélt telefonálni látni, így tárgytalanná válik az egész ügy. Nem büntethet meg. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Szociális támogatás igényléséhez még több pénz kicsikarása
csütörtök, augusztus 30th, 2007

Szociális támogatás igényléséhez még több pénz kicsikarása Én a BME-re járok, de szerintem hasonló módon zajlik ez máshol is. Szóval ezeknél az igényléseknél bekérik a családban élő keresők kereseti igazolását, és a tanulő kölkök iskolalátogatási igazolását. Szóval kell keresni a rokonságban egy rokont, akinek ugyanaz a vezetékneve, mint neked, és iskolába jár. Nem szükséges, hogy hol lakik, azt nem szokták kérdezni. Egyszerűen azt mondod a papíron, hogy a testvéred, és kész. Így az egy főre eső jövedelem a családban csökken. Ha népes a rokonság, jó kis szociális támogatást kaphatsz :) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Öntapadó matricák leszedése úgy általában

csütörtök, augusztus 30th, 2007

Öntapadó matricák leszedése úgy általában Speciel a diákigazolványról a kis érvényesítő tapasz leszedéséről lesz szó, de el lehet vonatkoztatni másra is. Az ilyen tapaszokon szokott lenni egy X alakú bemetszés középen, hogyha meg is próbálnánk lekapargatni, akkor ott szakadjon. A megoldás a HAJSZÁRÍTÓ! Egyszerűen fel kell melegíteni, és legyen bármilyen erős a ragasztóanyag, egy idő múlva elenged. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

MÁV jegyvétel soron kívül
csütörtök, augusztus 30th, 2007

MÁV jegyvétel soron kívül Késésben vagy, indul a vonatod, nagy a sor. Ismerős :) Állj be az előrendelt jegypénztárhoz és kérd a jegyedet. Mondd meg a nevedet. Elkezdi keresni, de nem találja (vajon miért? :) ). Mondd meg, hogy milyen szar ez a MÁV, neked elmegy a vonatod, direkt rendelted meg a jegyet, és most itt packáznak veled más hibájából. A pénztáros úgy fogja nyomni a jegyedet oda, ahová kéred, mint egy kisangyal. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

HVG féláron
csütörtök, augusztus 30th, 2007

HVG féláron A HVG ujsagnak van eg olyan kedvezmenyes akcioja, hogy az elso megrendeles eseten + 1 honapig ingyenesen kapod a HVG-t s utana kell a teljes arat kifizetni…na mar most ha ezt nem akarod akkor ujra feladod a a jelentkezest uj neven de ugyanazon a cimen… tuti bejon , mar egy eve kapja a haver igy a HVG-t. A tombben meg csak a nevtablajat cserelgeti a postaladajan… Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Kártyaszerzés, pin kód szerzés
szerda, augusztus 29th, 2007

Kártyaszerzés, pin kód szerzés Hamis autómata:Kell egy normál monitor, és elé egy automata formájú ház( gombok,kártyanyílás stb..).A software :a kód beütése után irja ki a gép:a kartya lejárt..stb..,és foglalja le a

kártyát.A kódokat a gép mentse el és a lefoglalt kártyákat egyigazi automatába benyomni és … Kiegészítés: szerintem ez kurvára bejövős ötlet… De szerintem ha már valaki megcsinálja (megtérül az anyagi költés az tutkó), akkor mindig máshova tegye az automatát, és amint valakinek elnyelte a kártyáját (aki el is húzott a helyről, de legyen egy telefonszám megadva a készüléken amivel már nyugodtan megy haza az áldozat, persze nem kell működnie), akkor egyből vinni kell az egész felszerelést a faszba, a kártyával együtt, és a lehető leggyorsabban lenyúlni a kártyáról az összes felvehető pénzt. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ingyen autófényezés
szerda, augusztus 29th, 2007

Ingyen autófényezés Ingyen autófényezés, ezt meg azért ismerem mert autófényező vagyok és minden cégnél müködik a dolog. Ha megzúztad az autódat de nem látványosan, mittomén egy kissebb horpadás, vagy a sárvédőt meghuztad, bekell vinni az autódat egy nagyobb céghez, például csináltacc egy olajcserét vagy valamit ami olcsó. amikor mehetsz az autódért és átadják neked te észreveszed a sérülést és megkérded hogy az meg mi? nemis volt rajta!! szoval legyél sik igkiabáljál, hivassad a nagyfőnököt, fenyegess mindenkit hogy kirugatod stbstb. hidd el ingyen lefényezik az autodat kinbyalják a picsádat te leszer az úr:) Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Még egy katonaság elkerülő módszer
szerda, augusztus 29th, 2007

Még egy katonaság elkerülő módszer biztonság kedvéért még egy katonaság megkerülése: amikor mész sorozásra akkor a végén behiv egy tiszt egy szobába az mondja meg hogy alkalmas vagy e, és átkell adnod a személyidet. amibe te elötte beletettél kb 20ezer ft-ot. ha a tiszt megvehető kapcsolni fog és akkor valószinüleg sohase leszel katona. ha nemvehető meg és megkérdi mi ez? te meg nyugodtan mondod hogy nemszoktál pénztárcát hordani és mindig igy tartod a pénzed és bennefelejtetted. A sereget nemusztad meg akkor. ezt egy rokonomtol hallottam ö eztcsinálta állitólag és neki bejött. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Telefonkártyával telefonálás 1 egységért
szerda, augusztus 29th, 2007

Telefonkártyával telefonálás 1 egységért A telefonkártyát meg lehet buherálni úgy, hogy a hívás után csak 1 egységet vegyen le róla a gép. A kártyán abból a nézetbol nézve, mintha éppen be akarnánk dugni a telefonba, a jobb és a bal fölso saroknál lévo érintkezohöz kell egy-egy drótot forrasztani, és kivezetni oldalt úgy, hogy a muanyagba belevágva, abba szépen belesimuljon. Tárcsázás után, amikor a kapcsolat létrejött, a két drót kiálló végét összetekerjük, onnantól nem vesz le több egységet a gép. Érdemes olyan kártyával próbálni, amin nincs sok egység, mert ha a pákával túlmelegítjük a muanyagot, leesnek az érintkezok! Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Kiskapu a rendőrségi pontrendszerben
szerda, augusztus 29th, 2007

Kiskapu a rendőrségi pontrendszerben Ha valaki nem céges autóval jár, akkor érdemes valaki olyan családtag nevére íratni a jármuvet, akinek nincsen jogsija. Ha kijön a papír, hogy “Na ki vezette a jármuvet?”, akkor elég annyit mondani, hogy nem o, mivel a saját családtagjára senki sem köteles terhelo vallomást tenni. Persze a büntit akkor is ki kell pengetni, de a pontot nincs kinek odaadni… Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Mégegy BKV (és egyéb?) kiskapu
szerda, augusztus 29th, 2007

Mégegy BKV (és egyéb?) kiskapu BKV ellenes trükkök helyett a következo “legális” módszert használom: útlevelet hordok magamnál, ami a rendornek elég, ergo nem fog érte b*szogatni úgy, mintha semmi sem lenne nálam, viszont a lakcím nincs benne! Tudom, elvileg akkor sem adhatja ki az adataimat, ha a személyi nálam van, de így nem kell feljelentéssel fenyegetozni, ha esetleg mégis ki akarná… Ja, és kényelmesebb, mert az ellenor is ismeri a dolgot, így ha az útlevelet lobogtatom, már nem is kéri a jegyemet. A békávé lobbizott, ennek köszönhetően most már a rendőr kiadhatja az adataidat, illetve az ellenőrnek is van joga elkérni és megnézni, mert már hatóságnak számít. Szívás. Úgyhogy marad az ignorálás és a továbbhaladás. Igaz, egyszer így a dunaplázai kijáratnál úgy kigáncsoltak hogy nekiestem a falnak, de thanks to fal, nem estem el totál, úgyhogy mentem tovább szó nélkül, a lényeg hogy az ellenőrök szopják be. Posted in Nincs kategorizálva | Permalink | No Comments »

Ingyen taxi
szerda, augusztus 29th, 2007

Ingyen taxi Na ez egy olyan dolog, ami inkább megvéd téged és nem ügyeskedés hanem józan ész. Azt mondják hogy a Fotaxi meg a TAXI2000 tök korrekt és az ember csak azzal utazzon. Na hát apám velem mind a két taxitársaságnál ért kellemetlenség! Lényeg: lehettünk vagy félúton a cél felé és már nagyon gyanús volt mindkét esetben a taxiszámla, egyértelmu volt hogy a csákó le akar venni zsetonnal. Na a legtöbb ember ilyen helyzetben nem tud mit csinálni (bocs ha már ismered a témát). Megmondom én mit csináltam (egy taxis haver adta a tippet és kurvára bejött): kértem a tagot hogy álljunk meg, hívjuk ide az egyik kollégáját. Az egyik esetben (Taxi2000) a csákó szó nélkül elvitt a ingyen!!! a célállomásra. Persze hogy buherált volt az óra. A másik esetben (Fotaxi) a csákó még pofátlankodott amikor kértem hogy hívja ide egy kollégáját. Na nem kellett több, közöltem hogy ebben a pillanatban hívom az ETIKAI BIZOTTSÁGOT (taxisokat felügyelo szervezet, aminek minden társaságnál van rezidens képviselője) és panaszt teszek. Ezt amúgy megteheted úgy hogy felhívod az adott taxiszolgáltatót ugyanazon a számon amin a taxit rendelted. Hát ez a csákó is elvitt ingyen. A taxisok kurvára félnek az ETIKAI BIZOTTSÁGTÓL, ahogy a taxis haverom mondta, akár kamu vád felmerülése esetén is hajlamosak kiszabni eltiltást, birságot a taxisokra, éppen az utazóközönség védelmében. Na ez egy ilyen dolog. Amúgy a TAXI2000 “munkatársa” volt az aki kétszeres!!! díjat számolt fel, már félúton a végösszeg volt az órájában. Hát ez egy ilyen dolog.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful