fabricantul de creioane spuse creionului: ³Sunt cinci lucruri pe care vreau s le tii înainte de a te trimite în lume.i de ele i vei fi creionul cel mai bun.Parabola creionului La început. Aminte te.´ .

Vei fi capabil s faci multe lucruri mari. . îns doar dac vei fi în mâinile cuiva.

dar acest lucru va face s fii un creion mai bun.Din când în când. cu durere. . va trebui s fii ascu it.

.Vei fi capabil s corectezi gre elile pe care le vei comite.

Întotdeuna. partea cea mai bun din tine e cea care se afl în interiorul t u. .

va trebui s continui a scrie. i va trebui s la i întotdeauna i cu orice pre o urm pe drumul t u. .În orice situa ie te vei afla. care s fie un semn clar i inteligibil pentru to i.

Creionul în elese tot ceea ce i se spusese i se a ez cuminte în penar. preg tit s intre în lume i tiind care este scopul existen ei sale. .

vei deveni cu fiecare zi ce trece o persoan din ce în ce mai bun . .Tu e ti asemenea creionului: dac î i vei aminti mereu de aceste cinci lucruri.

îns doar dac te vei pune în mâinile lui Dumnezeu pentru a fi un dar pentru ceilal i.Vei fi capabil s faci lucruri mari. .

prin intermediul dificult ilor ce le vei întâlni pe drum. . va trebui s fii ³ascu it´. cu durere. dar acest lucru va face din tine o persoan mai puternic .Din când în când.

s cre ti. datorit lor.Vei fi capabil s corectezi propriile gre eli i. .

Partea cea mai important din tine va fi ceea ce por i în interiorul t u. .

sluje te-l pe Dumnezeu în orice lucru. .Pe orice drum vei merge. i indiferent de împrejur ri. va trebui s la i un semn.

Fiecare fost creat pentru un scop special.it Traducere: www.pastoratie.micromedia. s ne continu m drumul pe acest p mânt construind o rela ie zilnic cu Dumnezeu. www.Fiecare este asemenea unui creion.ro . În elegând i amintindu-ne aceasta.unisal.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful