Fyns Stift Afdeling

18. Årgang

August 2010

Nr. 3

Side 2

Udgiver:
Dansk Musiker Forbund - Fyns Stift Udkommer 4 gange årligt

Annoncer og artikler:
Indlevering af annoncer og artikler til næste nummer skal ske senest 20. Oktober 2010 til redaktionen

Redaktion:
Morten Jonassen Tlf. 26138731 dmf@mortenjonassen.dk

Annoncepriser:

Priser pr. år for 4 numre: Hel side kr. 600,00 Halv side kr. 350,00

Webmaster:
Morten Jonassen Tlf. 26138731

I Dette Nummer:

Tryk:

Skribenter: Hans Henrik Bak Pedersen Tonny Skiøth Carsten Pedersen Foto: Jørn Wikkelsø Tonny Skiøth Morten Jonassen

Discountprint A/S www.discountprint.dk

LEDEREN

Sikken´ fest vi har haft…
Søndag den 15. August holdte vi vores 95 års jubilæum på Fjeldsted Skov Kro hvor vi var 54 gæster der festede og hyggede lige til kl. 20.00. Det er dejligt at vi stadig kan have det sammenhold og det var faktisk én af de ting vores forbundsformand Anders Lauersen nævnte i sin tale. Han overrakte også en gavecheck til os alle sammen i afdelingen, så nu må vi i bestyrelsen finde ud af hvordan beløbet bedst kan bruges. Se billeder fra den dejlige dag inde i bladet.

Efteråret er på vej, og jeg håber at telefonen er begyndt at ringe igen efter sommerferien så vi kan komme ud at spille det hver især nu ønsker. I den forbindelse vil jeg opfordre til at bruge vores fælles hjemmeside www.musikfyn.dk når du har ledige dage i weekenden – se den som et værktøj hvor musikere der er optaget kan henvise en kunde til, så vi hjælper hinanden. Rent fagligt deltager jeg i vores regionsmøde i September, hvor vi vil prøve at få søsat nogle nye fælles tiltag henover vintermånederne, vi vil orientere om dette når vi har noget mere på plads. I vores Artlabkatalog vi alle har fået med Musikeren vil jeg opfordre – hvis man har tid – til at deltage i et kursus der hedder ”Selskabsmusiker hva´ nu?”, jeg tror at vi ved at deltage kan hjælpe hinanden, man kan måske få nogle guldkorn eller man kan komme med nogle… Socialt – har vi jo klubaften hvor vi er ved at lave et program - se mere inde i bladet…

Hans Henrik.

Side 4

Musikerklubben
Kære kollegaer. Sommeren er overstået og vi skylder Jer et referat fra vores klubaften den 17. Maj. Vi prøver, i bestyrelsen, at finde gode og interessante emner og til denne aften havde vi i første halvleg valgt, at tage de “manglende spillejobs” på programmet. I anden halvleg havde vi så, som “sædvanlig” var jeg lige ved at sige, aftenens musiker, som kunne fortælle om sit liv.

Af Tonny Skiøth

ndertegnede og Lone havde smurt ca. 60 stykker franskbrød med leverpostej, rullepølse og ost, i den forventning at der blev et stort fremmøde til dette for os alle så vigtige emne, men vi blev dog kun 15 deltagere. Dette fratog dog ikke de fremmødte i at være helt fremme i skoene, når de skulle fortælle om deres forslag til, hvordan vi kunne vende den nedadgående tendens mht. til antallet af spillejobs. Alle sad med hænderne oppe og vi måtte ligefrem skrive op så alle kom efter tur. Noget egentligt resultat eller nogen konklusion blev det måske ikke til, men alle fik i hver tilfælde luftet deres meninger og tanker, og det spændte lige fra at nogen mener, at man i vore dage ikke opdrager den næste generation til at holde fester, til at hvis vi bare spillede med midifiler / ikke spillede med midifiler så var lykken gjort. Men vi vil i bestyrelsen rose alle for at holde en tålelig tone.

U

DMF Fyns Stift - Akkorden

Aftenens Musiker Her havde vi den store fornøjelse af Jørgen Rasmussen fra Odense, som havde givet tilsagn om denne del af aftenen. Jørgen har spillet i rigtig mange år og han fortalte meget livagtigt om sin karriere. Jørgen var ikke sen til at benytte sig af den før omtalte diskussion om brugen af midifiler, således at han før hvert nummer gjorde opmærksom på, om det nu var en fil eller style han benyttede, til stor morskab for vi andre ( fin humor Jørgen). Vi fik også prøver på Jørgens guitarspil, som han tidligere har haft stor glæde af og oven i købet spillet med på adskillige studieindspilninger, og så er det vel heller ikke at kimse af at Jørgen og hans kone er bedste venner med selveste Hank Marvin fra The Shadows. Vi fik da også et par numre fra Jørgen, hvor han spillede Shadows, inden vi gik hjem. Til alle fremmødte vil vi sige tak og på gensyn den 13. September til en ny og forhåbentlig god klubaften.

Side 5

Side 6

Bestyrelsen

Formand Hans Henrik Pedersen Blomstervænget 2 5610 Assens Tlf. 64 71 25 29 hhbp@mail.dk

Næstformand Tonny Skiøth Toftelundsvej 3 5690 Tommerup Tlf. 64 76 33 84 tonny@tommerupnet.dk

Kasserer Henrik Troelsen Bergenparken 26 5400 Bogense Tlf. 64 81 30 26 htmusik@mail.dk

Sekretær Morten Jonassen Ildfuglevænget 320 5260 Odense S Tlf. 26 13 87 31 dmf@mortenjonassen.dk

Best. Medlem Carsten Pedersen Mellemager 29 5750 Ringe Tlf. 62 62 29 59 cape@5750.dk

1. Suppleant Yvonne Mølgaard Møllebakken 28 5560 Årup Tlf. 64 43 34 22 ybm2002@stofanet.dk

DMF Fyns Stift - Akkorden

Fyns Stift Afdeling

Brug bestyrelsen
Vi er til for at varetage Jeres interesser, derfor brug os hvis I har spørgsmål. Går I og pusler med ideer til arrangementer eller møder, demoer eller andet sjovt – så kontakt bestyrelsen og vi vil prøve at få det op at stå.

DMF Links
www.dmf.dk - Hovedforbundet www.musikeren.dk - Fagbladet for professionelle musikere www.dmf.dk/fyn - Afdelingens hjemmeside www.musikfyn.dk - DMF-musikere musikportal

Forsikringer
HUSK at få din instrumentforsikring opdateret når du har fået nyt grej og gear. HUSK du kan tegne meget billige tillægsforsikringer gennem DMF.

Medlemsliste for Fyns Stift
A medlemmer E medlemmer F medlemmer G medlemmer X medlemmer Medlemmer i alt: 9 pers. 1 pers. 45 pers. 11 pers. 1 pers. 67 pers.

Side 7

DMF Fyns Stift

95 år

r
I

DMF Fyns Stift - Akkorden

Tanker efter en dejlig fest
Endelig kom dagen : Søndag den 15. august, som vi havde set frem til med store forventninger i meget lang tid: Musikerforbundets Fyns Stifts afdeling kunne fejre 95 års jubilæum.

Af Carsten Pedersen

ndbydelserne var sendt ud og 54 glade og feststemte mennesker mødte op på Fjeldsted Skov Kro, hvor vi i dejlige omgivelser kunne fejre denne særlige dag.

Efter en velkomstdrink kunne vi sætte os ind til de fint dækkede borde og spænde livremmen lidt ud i glad forventning om et overdådigt måltid - og vi blev bestemt ikke skuffet. Polle havde sammensat en lækker buffet, hvor der var rigtig meget at vælge imellem, så alle fik vist spist lidt for meget. Under middagen spillede Thomas Johansen og Jon Kjærran, og det gjorde de rigtig godt - og vi er vel musikere, der ved, at det ”luner” lidt, når musikken bliver lagt mærke til. Der blev i hvert fald klappet ivrigt og velment efter hvert nummer. Afdelingen havde inviteret repræsentanter fra hovedforbundet og de to andre fynske afdelinger. Fra hovedforbundet var mødt formanden Anders Laursen, fra Odense Hans Jessen og fra Svendborg Bjarke Dalager. Anders Laursen havde taget en check med fra forbundet, hvilket især kasserer Henrik Troelsen var meget fornøjet med.

Fortsættes næste side..

Side 9

Under middagen blev der holdt et par taler, hvor især Anders Laursen gjorde sig bemærket, da han proklamerede, at den landsdækkende krise ikke mindst på musikområdet formodentlig kun ville vare en 20-30 år - så ingen grund til at hænge med næbbet! Efter middagen blev der tid til at strække ben og nyde en kop kaffe med diverse tilbehør - og så var det tid for lidt dansemotion. Thomas og Jon havde nu suppleret sig med Yvonne Kjærran, og det var et rigtig godt valg. Trioen spillede rigtig god dansemusik, så dansegulvet var fyldt de næste par timer. Men - alt godt får jo også en ende. Så kl. 20 slog orkestret den sidste akkord, og en flok trætte og tilfredse gæster kunne slutte dagen med Polles hjemmelavede biksemad. En dejlig dag med: - en masse glade mennesker, - en masse god mad - og en meget velspillende trio var slut Ærgerligt, ærgerligt - at der nu skal gå 5 år inden det næste jubilæum.

DMF Fyns Stift - Akkorden

Side 11

Se flere billeder på afdelingens hjemmeside

Side 12

Kalender
13. September: 15. November: 30. Januar 2011: Klubaften i Bred Kulturhus Klubaften i Bred Kulturhus Generalforsamling i Skovby Forsamlingshus

Du er altid velkommen til at invitere en god ven eller kollega med til vores arrangementer

SALG - UDLEJNING – REPARATION – PRODUKTION
LYDANLÆG OG TRÅDLØSE MIKROFONER SAMT FLIGHTCASES
MANGLER DU EN GOD OG FED LYD SÅ KAN MAESTRO LEVERE, UDLEJE OG SÆLGE ALT !!!

- NÅR LYDEN SKAL VÆRE PERFEKT ! Tlf.: 64 45 13 60 - Mobil tlf.: 20 15 18 16

DMF Fyns Stift - Akkorden

Ny d

uo

el i afd

n inge

Nille & Daddy

Pernille og Henrik Troelsen har øvet sammen i næsten et år og optrådt til alt fra guldbryllupper til danseaftener. Pernille, som er nyt medlem i afdelingen, er blevet rigtig skrap til at optræde, og duoen arbejder fortsat videre på at udvide hendes repertoire. Side 13

Vi har nyhederne på lager, så kom og se, lyt og prøv!

Nyhed

Lejepris pr. md. 900,00 / oprettelsesgebyr 1.800,00

29.999,00

Nyhed

Lejepris pr. md. 795,00 / oprettelsesgebyr 1.590,00

26.499,00

N y h e d - USB Sound Upgrade til AUDYA flagskibet! Fantastisk opgradering - Bestil allerede i dag!

Odensevej 57, 5750 Ringe. Tlf. 62622022 www.jg-musik.dk

DMF Fyns Stift - Akkorden

Udstyr til salg
Send din annonce(r) til dmf@mortenjonassen.dk -gerne med billeder Annoncerne kommer også på vores hjemmeside www.dmf.dk/fyn For at sikre, at annoncerne altid er aktuelle, beder vi dig om at melde tilbage, når du har fået solgt.

Sælges

Compressor Behringer PRO-XL kr. 500,-

Ultrafex II Behringer kr. 500,-

Roland EQ - 215 2x15 bånd kr. 300,Roland G-1000 Keyboard + flere zip disks kr. 3.000,-

Mixer, Mackie 1402-VLZ-Pro kr. 1.500,Henvendelse Henrik Troelsen, 64813026

Sælges Pris Henvendelse

To stk. Lab-spl 3 delefilter kr. 3000,Richard Lunding, 66166776 / 21451213

Side 15

Klubaften
Mandag den 13. September kl. 19:00
i Bred Kulturhus Musikhuset Næstved kommer og demonstrerer Soltons nyeste serie inden for PA-systemer - Twin-array. Solton Twin-array er et digitalt aktivt PA-system med B&O’s revolutionerende ICEpower.

Aftenens musiker er.... dig? Du har stadig chancen for at melde dig - kontakt hurtigst en fra bestyrelsen hvis du vil være aftenens musiker. Håber vi ses!

DMF Fyns Stift - Akkorden

hitlisten.NU
Trænger dit repertoire til lidt fornyelse? Så finder du måske inspiration i nedstående Top 10 over de mest populære sange i uge 32. Hvor mange af dem kender du?

1. EMINEM FEAT. RIHANNA 2. ELECTRIC LADY LAB 3. SHAKIRA FEAT. FRESHLY GROUND 4. ROBYN 5. MEDINA 6. YOLANDA BE COOL & DCUP 7. LADY GAGA 8. B.O.B. FEAT. HAYLEY WILLIAMS 9. TRAVIE MCCOY FEAT. BRUNO MAR 10. KATY PERRY FEAT. SNOOP DOGG

LOVE THE WAY YOU LIE YOU & ME WAKA WAKA DANCING ON MY OWN VI TO WE NO SPEAK AMERICANO ALEJANDRO AIRPLANES BILLIONAIRE CALIFORNIA GIRLS

Side 17

Bestyrelsesmøde 14. Juni hos Tonny.
1. 2. 3. 4. Godkendelse af dagsorden Godkendelse af sidste referat. Regnskab samt udbetaling af div. Udlæg Overståede arrangementer: Klubaften 17. Maj, TM Kobæk , Klik 10 12-13.06, Regionsmøde 13.06 Generalforsamling 2011 div. Regionssamarbejde Kommende mærkedage: Allan Hansen 60 år, 8. 9. Erling Baungaard 70 år, Mogens Nielsen 70 år Arrangementer i næste kvartal: Tur i regionsregi… 95 års jubilæum den 15.8.2010

10. Hjemmeside 11. Akkorden 12. Næste møde 13. Evt.

5. 6. 7.

Referat (forkortet udgave, fuld længde kan læses i protokollen)

1. 2. 3. 4.

5. 6. 7. 8.

9.

10. 11.

12. 13.

Dagsorden blev godkendt Referatet blev godkendt Lille overskud på 10.500 kr. på kontoen (sammenlignet med ca. 30.000 sidste år). Økonomisk status holder vi efter Jubilæet når samtlige udgifter er på plads. i. Klubaften 17. Maj: Rigtig god aften - God debat med mange gode synspunkter. Jørgen Rasmussen leverede et godt indslag som aftenens musiker. ii. TM Kobæk: Referat af mødet i protokollen. iii. Klik 10 12-13.06: Arrangementet har fået ros af de deltagende. iv. Regionsmøde13.06: HH har referat. Vores afdeling var ikke repræsenteret på mødet. Skovby Forsamlingshus er booket. Vi mangler stadig musik. Oplæg vedrørende coaching skrives til næste regions/semu møde (Tonny Skiøth skriver dette oplæg). Vi mailer rundt hvem der kan møde op. Arrangementet (Københavns tur) er foreløbig sat på standby. Evt. afholder vi eget arrangement – Tonny Skiøth ringer og forhører vedrørende arrangement hos Odense Musik Konservatorium. MJ laver udkast til invitationer og mailer rundt til bestyrelse. HT sender invitationen ud – sendes også til, Anders Lauersen, Chris Kromann og Bjarke Dalager. TS sender liste over invitation modtagere til HT. Bestyrelsen mødes kl. 12:00 hos Polle. MJ printer og medbringer slagsangen. TS ringer og spørger om bordopstilling hos Polle. HH laver en formands tale. Ekstra medlemsfordels menu mangler stadig at blive tilføjet. Skubbes til efter jubilæums festen. Billeder fra Jubilæumsfesten – der indhentes fra så mange som muligt (TS Har Kamera, MJ forhører hos Jørgen Wikkelsø). TS skriver indlæg til Akkorden om klubaftenen/debat den 17 maj. Mandag den 9. August hos Carsten DMF SEMU er sat på standby. MJ: Husker at udsende mail reminder til medlemmerne før arrangementer.

HAR DU ESSER I ÆRMET?
Vi hører altid gerne fra medlemmer med noget på hjertet. Har Du en artikel Du brænder for at skrive eller en, ide der brænder i lommen, så skriv til redaktionen på: dmf@mortenjonassen.dk

Akkorden - DMF Fyns Stift Afdeling