JOM BOIKOT PRODUK US & ISRAEL

TUKAR DAN GANTIKAN DENGAN PRODUK HALAL MUSLIM HPA. 100% KELUARAN BUMIPUTRA MUSLIM. Kami ingin mengajak semua umat Islam untuk sama-sama beralih menggunakan produk SUCI & HALAL HPA dalam setiap produk harian di rumah anda. Apa yang perlu anda lakukan hanyalah menukar produk kegunaan harian di rumah anda kepada produk jenama HPA. Kenapa perlu berbuat demikian? Kerana sebagai umat Islam kita wajib mencari produk yang suci dan halal. Apatah lagi produk HPA dihasilkan oleh syarikat bumiputra Muslim. Adakah anda yakin produk yang anda gunakan sekarang ini suci dari bahanbahan yang meragukan? Atas sebab itu anda harus melakukannya dengan niat untuk membawa produk suci dan halal ini ke dalam rumah anda. Berikut adalah produk-produk yang anda boleh tukar kepada jenama HPA: Air minuman: Air Mineral HPA (dari Sungai Gau) Ayam: Ayam Organik HPA Baja: Baja Organik HPA Bedak: Bedak Talkum Lelaki, Wanita dan Bayi Beras: Beras Perang Organik Berus Gigi: Berus Gigi Kasturi Biskut: Biskut Radix, Biskut Coklat Radix Cecair Pencuci Tangan: Orange Wash Cecair pencuci pinggan-mangkuk: Wahdah Daging: Daging Kambing, Lembu Organik HPA Fish Cake, Ball, Nugget, Burger: Fish Cake, Fish Ball, Nugget, Burger HPA Kelengkapan Umrah dan Haji: Produk

Omrahaj HPA Kopi: Kopi Radix, Kopi O Radix (menggantikan Nescafe, kopi) Kordial minuman: Kordial Roselle/Pegaga/Kurma Madu/Mangga/Kundur/Jambu Merah Kosmetik: Centella White Milo/minuman coklat: Radix Koko Minuman Berkarbonat: Radix Cola, Radix Sarsi, Radix Oren, Ice Cream Soda Radix Minuman bijirin: Cereal Radix (menggantikan nestum, quaker oat) Minyak rambut: Tonik Pandan /Tea Tree Oil Cream/Minyak Zaitun Minyak urut: Minyak But-but Perapi rambut: Hair Conditioner HPA Perencah Masakan: Perencah Alami HPA Sabun mandi: Sabun Safron/Susu kambing/Pegaga/Cassia/Whitening/Men 2 in 1/Cucumber Bath Gel Sabun pencuci pakaian: Freesia Plus Sos: Sos Cili, Tomato, Thai HPA Syampu rambut: Syampu Betik/ Pandan Kasturi/Pegaga/Aromaterapi Teh: Teh Herba/Teh Asiatica Plus/ Teh Tropika/Teh Manjakani Tepung: Tepung Herba RFC Ubat batuk: Madulia Ubat gigi: Ubat gigi herba HPA, Amal Kentucky Fried Chicken (KFC)  Radix Fried Chicken (RFC)
Ya, selain produk, HPA juga mempunyai restoran ayam goreng sendiri iaitu RFC. Cawangan RFC akan dibuka lebih banyak pada tahun ini. Kami yakin, sudah pasti produk-produk yang kami senaraikan ini adalah produk yang sering anda gunakan setiap hari. Akan datang akan ada lebih banyak lagi produk HPA berbentuk kegunaan harian yang akan dikeluarkan. Oleh itu, jangan berlengah lagi…Mari Bersama Kami menggunakan produk SUCI & HALAL HPA ini.

Dapatkan produk HPA dengan harga diskaun 2025% apabila anda menjadi ahli HPA. Yuran ahli HPA hanya RM 30 seumur hidup. Anda juga akan berpeluang menjana pendapatan lumayan melalui perniagaan produk HALAL HPA ini dengan potensi pendapatan 5 ANGKA dalam masa 5 BULAN. Sila hubungi kami untuk pendaftaran ahli HPA dan untuk mendapatkan penerangan PERCUMA tentang peluang perniagaan bersama HPA.

NAMA: NO TEL: EMEL: WEBSITE: