ADN-ul se modifica O noua forma a omului ?

Dupa cum am aratat in articolul Centura fotonica, intreg sistemul solar intra intr-o zona galactica in care exista o energie spatiala cu o frecventa mai inalta. Ce implicatii are aceasta adevarata "baie" energetica? Dr. Berrenda Fox furnizeaza dovezi ale modificarilor ADN-ului si a celulelor in acest interviu acordat Patriciei Resch. Dr. Fox a dovedit prin teste de sange ca unele fiinte au dezvoltat noi lanturi in ADN. Patricia Resch: Care sunt schimbarile ce se petrec in momentul acesta pe planeta, si cum sunt organismele noastre afectate? Dr. Berrenda Fox: Exista schimbari majore, mutatii care nu s-au mai petrecut, dupa geneticieni, de cand se presupune ca viata s-a ivit din apa. Cativa ani in urma, in Mexico City a fost o conventie a geneticienilor din toata lumea, si subiectul principal a fost legat de schimbarile care se produc la nivelul ADN-ului. Ni se intampla cu siguranta o transformare evolutiva, numai ca inca nu stim in ce anume ne transformam. PR: Cum este aceasta schimbare de ADN? Dr. Fox: Fiecare are o spirala dubla de ADN. Ceea ce noi aflam acum este ca exista si alte spirale care s-au format. In interiorul spiralei duble exista doua filamente (lanturi) de ADN rasucite intr-o spirala. In intelegerea mea, noi vom dezvolta douasprezece spirale. In aceasta perioada, care pare ca ar fi inceput cu 5 pana la 20 de ani in urma, am fost transformati prin mutatii. Aceasta este explicatia stiintifica. Este o mutatie a speciei noastre in ceva nou pentru care rezultatul final nu este inca cunoscut. Schimbarile nu au fost facute publice, deoarece comunitatea stiintifica se teme sa nu inspaimante populatia. Totusi, oamenii se schimba la nivel celular. Lucrez cu copii, chiar acum cu trei care au 3 spirale de ADN. Mare parte dintre oameni stiu si simt asta. Multe religii au vorbit despre aceasta transformare si acum ea devine realitate, in moduri diferite. Stim ca este o mutatie pozitiva chiar daca fizic, mental si psihologic poate fi inteleasa gresit si poate inspaimanta. PR: Acesti copii prezinta caracteristici diferite de ceilalti copii? Dr. Fox: Acestia sunt copii care pot muta obiecte in camera doar concentrandu-se asupra lor, sau pot umple pahare cu apa doar privindu-le.

Sunt telepatici. Poti sa te gandesti ca acesti copii ar fi angelici sau supraumani, dar nu sunt. Eu cred ca ei sunt ceea ce vom deveni noi, ca specie, in cateva decade. PR: Crezi ca asta ni se va intampla tuturor?

. acesta e un dar. Iata mai jos un extras din acest articol: In prezent ne modificam structura ADN (care are acum 2 spirale). cum s-ar spune. mai ales ca deja aceste schimbari au inceput sa se simta. ceea ce-i poate integra in noua generatie. de evolutie umana. obositi. Cei mai multi dintre oamenii care trec prin acest proces si ies de partea cealalta a valului. el il devoreaza. renuntarea la vechile concepte este foarte importanta in procesul de schimbare. Li s-a acordat o sansa de a-si schimba structura ADN-ului si organismul intr-unul mai sanatos. Aceia dintre noi care sunt mai in varsta si aleg sa se schimbe trebuie sa treaca prin multe transformari fizice. Modificari in ADN si remediile lor Susanna Thorpe-Clark a scris un articol intitulat "Viziunea intreaga" in care dezvolta implicatiile schimbarilor ADN la fiintele umane. Virusul HIV nu este un virus al ADN-ului. pregatindu-se pentru o noua stare de existenta. cum ar fi Epstein Barr sau Herpes #6 schimba structura celulara. oamenii. Virusii traiesc doar in tesuturi vii.Dr. In consecinta. Nu e de mirare deci ca exista deja foarte multa frica. desi multi dintre noi nu le putem constientiza. Fox: Sistemele noastre imunitare si endocrine sunt cele mai bune evidentiatoare ale acestor schimbari. Intreaga viata de pe planeta sufera aceleasi modificari. ne schimbam. Chiar daca ei se pot simti bolnavi. modificarile fiziologice ale corpului uman incep sa se intensifice si din aceasta cauza apar diverse simptome temporare. sau deznadajduiti la un moment dat. de tip vechi. vom putea desavarsi acest proces pana in anul 2012. Cativa o au chiar si pe a treia. In loc sa transforme organismul. pentru ca de fapt cele doua sunt una. In opinia mea. Pamantul si orice exista aici isi inalta vibratiile. Virusii ADN-ului. Ca si moartea. Mai ales ca majoritatea modelelor curente nu pot face fata la noile conditii de viata. Dar nu numai noi. au o noua profesie. virusii nu sunt neaparat rai. Cativa adulti pe care i-am testat au de fapt inca o spirala de ADN in formare. mai luminos. intr-una noua. sau cel putin un inceput al unui nou mod de viata. De asemenea. Asa cum inteleg eu. numite "de vibratie joasa". anxietate. Acesti oameni trec printr-o multime de modificari majore care se petrec in constiinta si in organismul lor. PR: Ce anume cauzeaza transformarea in organismele nascute cu cele doua lanturi normale de ADN? Dr. Acesta este unul dintre motivele pentru care lucrez la cercetari din domeniul testarii si terapiei imunologice. Noile conditii necesita sa renuntam la vechile concepte mentale si emotionale. neliniste in legatura cu viitorul nostru. ce va cuprinde mai multe spirale intrepatrunse. Fox: Cel mai usor mod de a produce mutatia ADN-ului nostru este printr-un virus. la modul de a forma relatii interumane. Multi dintre copii recent nascuti au trupuri care sunt luminatori magnetici. Astfel ca trecerea la un nou mod de viata ne cere sa renuntam la modul actual de a vedea lucrurile. un nou mod de a gandi.

Oamenii de stiinta cerceteaza ADN-ul uman si au invatat multe despre el. oameni). Consumati multa apa de izvor. faceti analize si veti vedea ce e de facut. Totusi. evenimente. 7. Nu trebuie sa intrati in panica. 6. Remedii pentru noile simptome Incrancenarea si lupta nu vor duce decat la cresterea si agravarea simptomelor. . 5. Acest proces de schimbare interioara este cunoscut sub numele de "Ascensiune". preferati o abordare naturista.Unele dintre acestea sunt: 1. pierderea puterii musculare a bratelor (datorate schimbarilor in sistemul circulator). dispar de la sine si indica faptul ca aceste modificari fiziologice sunt in plina desfasurare. Daca sunteti obosit. simptome gen raceala (febra. 9. Dar ei inca nu sunt capabili sa inteleaga ca ADN-ul este mai mult decat atat. fascinatia trecutului (relatii. pentru ca implica cresterea frecventei de vibratie specifica a corpului. daca nu sunteti siguri. Oboseala nejustificata. ceea ce face sa apara aceste simptome temporare. Modificari in sistemul limfatic si in cel imunitar. pe alte frecvente de vibratie. 4. odihniti-va si dormiti. valabila universal. stie sa o faca foarte bine. Tensiune. 2. Respiratie greoaie sau zgomotoasa. stress (senzatia ca ceva se petrece dar nu stii ce). tiuituri in urechi. Toate aceste simptome sunt doar temporare. dureri osoase sau articulare) dar care nu raspund la tratamentul clasic. Multe dintre aceste simptome sunt prezente la foarte multi oameni. Trebuie sa lasati corpul sa isi poarte singur de grija. palpitatii. Spasme musculare (involuntare). Episoade depresive fara motiv. 3. ci si in alte dimensiuni. Daca trebuie sa urmati un tratament. pentru ca in aceste momente corpul se purifica si elibereaza toxine mai intens decat pana acum. dureri de cap care nu se amelioreaza cu tratamentul clasic. 10. Nu veti muri. In aceste momente exista procese care se desfasoara in corp pentru a realiza schimbarile necesare adaptarii la noile conditii de viata. e vorba doar de o schimbare fiziologica si subtila a corpului. este semnatura personala armonioasa a fiecaruia dintre noi. renuntati la medicamentele de sinteza chimica in favoarea remediilor naturiste care va vor ajuta mai bland sa treceti peste disconfort. Majoritatea dau buzna la medicul lor dar afla cu stupoare ca totul e in regula. 8. transpiratie. apelati la un sfat medical. Migrene. Ameteala. Unghiile si parul cresc mai repede decat in mod normal. dureri de spate. senzatia ca intreg corpul vibreaza interior (mai ales noaptea). tendinta de a dormi mai des decat in mod normal. neliniste. ADN-ul exista nu numai biologic.

Primul stadiu este denumit "initierea". o noua calibrare a frecventelor proprii la cele de referinta din intreg universul. Undele de tip gamma sunt cele mai importante. Astfel. In consecinta. in tot universul. relatiile de tip electrochimic dintre diferitele segmente de ADN se modifica ducand astfel la alte conexiuni intre componentele ADN. Este vorba despre o adevarata interactiune si comunicare directa (non-verbala) in celelalte realitati dimensionale. Un alt fapt important. Frecventele acestor componente genetice sunt foarte inalte. din prezent. Este vorba de inceputul folosirii intentionate a constiintei in afara corpului fizic. sunt lumina. intregul corp va avea o frecventa rezonanta mai inalta. identica. este folosirea unei parti mult mai importante din creier. astfel ca pe masura ce se realizeaza "Ascensiunea". Din acest stadiu al constiintei vei putea sa faci adevarate calatorii plecand din realitatea aceasta obisnuita. Aspectele electromagnetice corespondente noilor legaturi electrochimice sunt de fapt cresteri ale frecventelor de vibratie specifice. care este ca un identificator universal al fiecaruia. Este vorba de procese de natura electrochimica si electromagnetica. . A treia faza este "ascensiunea". iar acest ansamblu reprezinta de fapt conexiunea ta biologica si energetica cu toate lucrurile care exista. Pe masura ce procesul cunoscut ca "Ascensiune" are loc. sunetele generate de fiecare segment de ADN. intreaga fiinta este deja pregatita (de pe "parcurs") pentru a face fata tranzitiei. nu numai din mediul imediat inconjurator. A doua faza este "comuniunea". am descoperi ca impreuna creeaza o colectie de frecvente armonioase. in ordinea expusa. gamma. Fiecare componenta a ADN-ului rezoneaza specific pe o anumita frecventa de vibratie. Celebrele frecvente cerebrale (de tip alfa. Aceste noi modele urmeaza un proces format din trei stadii. dar continutul nu va fi cu mult diferit de cel obisnuit.Daca ar fi sa auzim tonurile. etc) care sunt astazi cunoscute ca determinand starile mentale umane. Odata cu acest proces apare si constientizarea celorlalte forme de realitate. ele fiind cheia catre celelalte realitati (subtile. si care nu sunt raspunzatoare de modul rational de gandire ci de cel intuitiv si subtil de intelegere si actiune superioara. au un rol important in acest proces de "acordare". care apare ca urmare a acestei cresteri a frecventei specifice. Modificarile care au loc in aceste momente in corp sunt o re-armonizare. se poate spune ca fiecare fiinta umana exista datorita rezonantei armonice cu structura informationala ADN. ci chiar universal. Structura genetica opereaza ca un sistem de transmisie . Toate cele trei stadii trebuie experimentate gradat. Cel mai adesea va fi sub forma telepatica.receptie prin satelit. spre realitatea Superioara Ultima. Se stie azi ca omul obisnuit nu foloseste mai mult de 10% din intreg potentialul creierului. Practic. formand un alt fel de spirala. vor deveni operationale anumite zone din creier care au fost inactive timp de multe milenii. vibratiile lor sunt foarte fine. In primul rand. pe rand. invizibile). Nu mai exista nimeni care sa aiba aceeasi frecventa.

etc. Este o calatorie constienta. dar serveste si ca depozit de informatii si cale . Grazyna Fosar si Franz Bludorf arata ca ADN-ul poate fi influentat si reprogramat prin cuvinte si anumite frecvente. influenta mentalului asupra climei. clarviziune. convinsi ca natura nu este deloc risipitoare. Restul de 90 % este considerat "material de balast". cercetatorii rusi. Cu toate acestea. Rezultatele si concluziile acestor cercetari sunt revolutionare! Cuvintele care vindeca Conform acestora. cu celelalte realitati invizibile. Doar aceasta mica parte face obiectul cercetarilor occidentale deja cunoscute Si popularizate. deci fara a-l sectiona si inlocui anumite gene.aim. Chirurgia genetica are un concurent redutabil! Doar 10 % din ADN-ul uman este folosit pentru a fabrica proteine. s-au alaturat unor lingvisti si geneticieni hotarati sa descopere adevaratul rol al celei mai mari parti din adenomul uman.2006 sursa: Active Information Media www. autovindecari.05. vindecari miraculoase spontane. Aceste descoperiri deschid calea unui nou tip de medicina in care ADN-ul poate fi re-programat folosind cuvintele si anumite frecvente. ADN-ul uman nu este doar responsabil pentru construirea corpului nostru. Este renuntarea la vechile modele comportamentale pentru a deveni cu adevarat liber in a alege noi moduri de interactiune cu ceilalti. Data aparitiei: 04.ws ADN-ul este influentat de cuvinte! Cele mai recente cercetari rusesti explica fenomene ca intuitie.Pentru a realiza "Ascensiunea" nu e suficient si nici necesar sa te gandesti la ceva anume sau sa ai un anumit tip de emotie.active. adica fara importanta.

ei au comparat regulile sintactice (modul in care cuvintele formeaza fraze si propozitii). Si din moment ce structura ADN-ului este aceeasi cu cea a limbajului uman. Cu alte cuvinte. hipnoza si gandirea pozitiva pot avea efecte atat de puternice asupra omului. respecta aceleasi reguli folosite in toate limbile umane. Acest lucru s-a demonstrat experimental! ADN-ul viu (din tesuturi. Adica un fel de Internet. Mai mult. antrenamentul autogen. daca se folosesc frecventele corespunzatoare. Concluzia este stupefianta: cromozomii vii functioneaza exact ca si computere holografice/solitonice folosind radiatie laser generata endogen chiar in interiorul ADN-ului! Cu alte cuvinte. au descoperit ca moleculele alcaline din ADN respecta regulile gramaticale obisnuite folosite in toate limbajele umane.de comunicare. rusii au lucrat entuziasti la dispozitive care le permit sa influenteze metabolismul celular prin frecvente radio si luminoase corespunzatoare si astfel sa repare anumite defecte genetice. se pot folosi cuvinte si propozitii in mod direct pentru a influenta ADN-ul. ei au reusit sa moduleze anumite modele vibratorii pe o raza laser cu care au influentat ADN-ul si informatia genetica. limbajele umane nu au aparut "la intamplare". doar prin . ei au "capturat" modele informationale dintr-un ADN si le-au transmis altuia. Este deci normal si natural ca ADN-ul sa reactioneze la limbaj. adica efectul anumitor frecvente asupra acestuia. Biofizicianul si biologul rus Piotr Gariaev si colegii sai au explorat si comportamentul vibrational al ADN-ului. Grupul de cercetatori al lui Gariaev a reusit sa demonstreze ca. In timp ce cercetatorii occidentali extrag "chirurgical" anumite gene din lantul ADN si le introduc in alta parte pentru a face experimentari. au transformat embrioni de broasca in embrioni de salamandra. Astfel. indeosebi partea de 90 % declarata inutila de occidentali. pot fi reparati cromozomii afectati de razele X. In acest fel se explica stiintific de ce afirmatiile. Astfel. Lingvistii rusi au descoperit ca intregul cod genetic. semantice (studiul intelesurilor intr-un anumit limbaj) si cele gramaticale de baza. nefiind nevoie de nici o decodificare. folosind aceasta metoda. ci sunt rezultatul ADN-ului. nu "in vitro") reactioneaza prompt la raze laser modulate prin cuvinte si propozitii. Astfel. dar chiar si la unde radio. in acest fel re-programand celulele pentru un alt genom.

Omul trebuie sa "lucreze" asupra proceselor interioare si sa obtina o anumita maturitate spirituala pentru a putea stabili o comunicare directa si constienta cu ADN-ul. Acestea sunt echivalentele microscopice ale celebrelor "poduri" Einstein-Rosen care se gasesc in apropierea gaurilor negre cosmice si care fac legatura intre doua puncte foarte indepartate. Cercetatorii rusi lucreaza la un dispozitiv care va asigura succesul cu conditia folosirii frecventei corecte. cuvinte si prin gand. intreaga informatie a fost transmisa fara nici un efect secundar de tipul celor intalnite in practicile occidentale. Fiecare dintre noi putem sa realizam acestea. Acest proces de hipercomunicare este extrem de eficient intr-o stare . Si de aceea nu oricine are succes totdeauna sau nu obtine rezultate de aceeasi anvergura. un fel de scurtatura. si produce asa-numitele "gauri de vierme" magnetice.transmiterea modelului informational corespunzator! In acest fel. ca un aparat de radio capabil sa receptioneze mai multe posturi diferite. Este ca un rezonator multiplu. Fiecare face propria revolutie interioara. Acum s-a demonstrat si explicat stiintific acest lucru. care va duce cu siguranta la transformari uluitoare! Rezultatele spectaculoase au fost obtinute doar prin folosirea vibratiilor si a limbajului in locul tehnicilor oarecum "barbare" de chirurgie moleculara. Acestea sunt ca niste tunele avand capetele in diverse zone din cosmos prin care informatia poate fi transmisa in afara legilor spatiului si timpului. iar stiinta confirma! Cercetatorii rusi au descoperit ca ADN-ul uman creeaza tipare morfologice in vid. frecventa folosita trebuie sa fie cea corespunzatoare. in functie de frecventa pe care acestea emit. Aceasta reprezinta una dintre cele mai mari revolutii in stiinta medicala. ADN-ul atrage astfel de informatii din macrocosmos si le transmite constiintei noastre. Invatatorii spirituali si esoterici cunosteau de mii de ani faptul ca acest corp uman este programabil prin limbaj. Aceste experimente arata imensul potential al geneticii vibrationale care are evident o mai mare influenta in formarea organismelor fata de procesele biochimice ale secventelor alcaline din ADN (partea de doar 10 % din total). Insa un om cu o constiinta spirituala inalta nu are nevoie de nici un fel de dispozitiv! El nu depinde de vreun aparat pentru a-si reprograma ADN-ul. Desigur.

de relaxare profunda. iar el le verifica dimineata. Un exemplu din natura: in cadrul unui musuroi de furnici. daca regina este separata spatial de colonie. cunostinte verificabile. Omul modern cunoaste doar o mica parte sub numele de intuitie. intreaga activitate din colonie se opreste. ci a continuat sa existe! Mai multe experimente de acest fel au aratat ca forma de unda este totusi generata de mostra indepartata. iar furnicile o asculta orbeste. forma de unda nu a disparut. atat in ADN. chiar si dupa ce ADN-ul este indepartat din experiment. un barbat de 42 de ani visa noaptea ca este conectat la un sistem de informatii de tip CDROM. al carei camp energetic ramane. Efectul secundar observat este acela ca si in jurul fiintelor umane capabile de hipercomunicare s-au detectat astfel de campuri electromagnetice inexplicabile. Nici o furnica nu stie ce sa mai faca. Efectul de ADN fantoma Acest fel de hipercomunicare genereaza efecte spectaculoase. Omul experimenteaza acest fel de hipercomunicare atunci cand are o intuitie sau o inspiratie. grijile sau un mental hiperactiv obstructioneaza acest proces Si informatiile primite sunt distorsionate si inutile. iau fost transmise. Stresul. cat si in fiinta umana.ca o enciclopedie! Marea majoritate a lor erau din afara sferei sale personale de cunoastere si atingeau detalii tehnice despre care el nu stia nimic. Timp de mai multe zeci de luni. "Gauri de vierme" microscopice Se afirma ca energia din afara spatiului si timpului obisnuit continua sa "curga" prin "gaurile de vierme" activate. Dispozitive electronice ca CD playere sau similare pot sa inceteze sa . iar pe ecranul aparatului a aparut modelul de unda care era de asteptat. prin intermediul constiintei de grup. furnicile continua sa construiasca musuroiul conform planului initial. Acest efect a fost numit efectul "ADN fantoma". In acest mod. Se pare ca regina transmite furnicilor ce si cum sa faca. din domenii foarte diverse. Natura foloseste acest fel de hipercomunicatie de milioane de ani. ca si cum nu ar avea constiinta proprie. Cercetatorii rusi au iradiat o mostra de ADN cu lumina laser. Atunci cand ei au scos mostra de ADN. Daca insa regina este omorata. O adevarata cascada de informatii .

Grazyna Gosar si Franz Bludorf explica aceste fenomene foarte clar si precis. De exemplu. aceste dispozitive revin la o functionare normala. pot fi astfel explicate cu usurinta si in mod natural. umanitatea era conectata foarte strans. ADN-ul nostru poate sa transmita propriile informatii in aceasta vasta retea care este VIATA. Insa. timp in care energia a disparut. Iar butonarea aparatului nu-l va repune in functiune decat dupa cateva ore. Vindecarile miraculoase de la distanta. vor avea atunci puteri de creatie supraumane cu care vor putea sa modeleze intreaga viata de pe planeta. Constiinta de grup superioara In acest moment. telepatia. cu atat sansele ca aparatul de inregistrat sa se opreasca devin mai mari. Pe masura ce campul electromagnetic incepe sa dispara. poate sa primeasca informatii din aceasta retea si poate chiar sa stabileasca contacte directe cu alti participanti din retea.functioneze timp de cateva ore. Ca si in Internet. pentru a experimenta si modul individual de constiinta. unele animale de casa cunosc dinainte cand se vor intoarce acasa stapanii lor. Hipercomunicarea in acest moment inseamna ceva cu totul diferit: cercetatorii spun ca daca oamenii (care dispun de o constiinta individuala) isi vor regasi accesul la constiinta de grup. In cartea lor "Vernetzte Intelligenz" (Inteligenta Conectata). la constiinta de grup si actiona ca un grup. Altfel. constiinta individuala este relativ stabila. la fel ca si celelalte forme de viata. oamenii au trebuit sa uite de hipercomunicare. si se poate creea o noua forma de constiinta de grup. ne-am intoarce la o stare primitiva in care instinctul de turma ar putea fi extrem de usor de manipulat.fara sa fim fortati sau manipulati de la distanta in ceea ce priveste informatia in sine. la nivel de umanitate. Multi vinedecatori si terapeuti cunosc aceste efecte de mult timp. cu adevarat superioara. Cu cat atmosfera este mai incarcata iar energia este mai mare. Ei citeaza surse care afirma ca in trecut. Cert este ca umanitatea se indreapta . in care putem sa avem acces la intreaga informatie prin intermediul rezonatorului biologic prezent in fiecare celula din corpul nostru .ADN-ul . clarviziunea. Acest lucru poate fi interpretat prin prisma hipercomunicarii si a constiintei de grup. aproape in totalitate. Orice constiinta colectiva nu poate fi folosita la nesfarsit fara o constiinta individuala.

iar atunci cand mai multi oameni actioneaza in sincronicitate. Ei sunt cunoscuti sub numele de "copii indigo" datorita aurei lor de aceasta culoare care indica o inalta constiinta si o puritate exemplara. la unison.acela de manifestare "in aceeasi faza". Se estimeaza ca 50 % din copiii care se nasc acum vor avea mari probleme la scoala. Vremea este puternic influentata de frecventele proprii de rezonanta ale Pamantului. se nasc din ce in ce mai multi copii cu puteri declarviziune (conform cartii "Copii indigo din China" de Paul Dong). de regula. in loc de numere aleatoare.nimic nou pentru unele triburi care aduc ploaia prin dansurile lor. Aceasta include si un control asupra eventualelor catastrofe! Iar o "Civilizatie de tipul II" ar putea avea control asupra energiilor din intreaga ei galaxie. In acelasi timp. O umanitate care a trecut la stadiul constiintei de grup superioare nu ar avea nici probleme de mediu. si nici lipsa de energie. clima nu poate fi influentata de un singur om.princeton.edu/fristwall2. s-a demonstrat experimental ca generatoarele de numere aleatoare incep sa ofere numere ordonate. Insa poate fi iunfluentata de o constiinta de grup . o constiinta de grup superioara (ordonata) creeaza ordine in intreg mediul! Experimente din mediul universitar au demonstrat ca lumea fizica si lumea mentala sunt conectate si interdependente! Pentru mai multe detalii asupra rezultatelor proiectului. Acesti copii ne invata pe noi. Dar acestea sunt exact aceleasi frecvente care sunt produse in creierul nostru. vizitati http://noosphere. adultii. Cu alte cuvinte. sarbatoarea Craciunului sau alte evenimente similare ca anvergura). ce inseamna constiinta de grup superioara. Astfel se explica in termeni stiintifici cum se poate influenta vremea! Cercetatorii constiintei de grup au formulat teoria "Civilizatiei de tip I". De exemplu. asa-numitele frecvente Schumann. Pentru ca ar avea un control natural si firesc asupra tuturor energiilor si proceselor de pe intreaga planeta.html . Constiinta de grup superioara creeaza ordine Si acum. o adevarata "bomba": atunci cand un numar foarte mare de oameni se concentreaza asupra unui acelasi scop (de exemplu un meci de fotbal. prin exemplul personal. se formeaza un efect similar luminii laser .evident spre o astfel de constiinta de grup superioara.

se inalta spre cer. In anumite conditii.com/ . Astfel de zone de vid sunt ca niste mingii radiante de gaz ionizat care dispun de o energie imensa. consultati cartea "Vernetzte Intelligenz"). nu e greseala tipografica). Si in acest mod se poate explica cum de ADN-ul poate stoca si transmite informatie atat de bine.ADN-ul este acum privit si ca un superconductor organic ce functioneaza la temperatura normala a corpului. de la sfere pana la autobuze (da. Unul din aceste locuri este Rocca di Papa. s-au descoperit alte zone care au o anomalie gravitationala de 3 . Stiinta oficiala cunoaste deja zone de pe aceasta planeta cu anomalie gravitationala (care contribuie la formarea unor astfel de sfere luminoase de vid). Recent. In ceea ce priveste asa-numitele "gauri de vierme" (wormhole). foarte instabile si dispar in numai o fractiune de secunda. Pana acum devierea gravitationala era de sub 1 % din valoarea totala a campului. informatie.fosar-bludorf. http://www. spre deosebire de superconductoarele artificiale care necesita temperaturi foarte joase. astfel de "gauri de vierme" se pot organiza de la sine formand zone de vid in care. diverse obiecte de felurite forme.4 %. Acolo. de exemplu. la sud de Roma (pentru localizarea exacta. Referinta: "Vernetzte Intelligenz" de Grazyna Fosar Si Franz Bludorf. in mod normal. acestea sunt. Toate superconductoarele sunt capabile sa stocheze lumina. si deci. gravitatea se poate transforma in electricitate. intre -200 si -400 grade Celsius.