P. 1
Збирка Македонски прописи за лицата со хендикеп со коментари

Збирка Македонски прописи за лицата со хендикеп со коментари

Ratings:
(0)
|Views: 3,599|Likes:
материјал, збирка, комепндиум или како и да го наречеме, се интегрира во нашите стремежи да ги иницираме и провоцираме размислувањата за правата и слободите на лицата со хендикеп во Република Македонија, преку една поширока презентација на домашната легислатива која ги третира овие прашања (законите се дадени во изработен пречистен текст или извадок на пречистени одредби).
Во оваа книга аналитички се посочени дел од проблематичните пунктови на нашето законодавство кои се однесуваат на лицата со хедикеп, со соодветен коментар
материјал, збирка, комепндиум или како и да го наречеме, се интегрира во нашите стремежи да ги иницираме и провоцираме размислувањата за правата и слободите на лицата со хендикеп во Република Македонија, преку една поширока презентација на домашната легислатива која ги третира овие прашања (законите се дадени во изработен пречистен текст или извадок на пречистени одредби).
Во оваа книга аналитички се посочени дел од проблематичните пунктови на нашето законодавство кои се однесуваат на лицата со хедикеп, со соодветен коментар

More info:

Published by: Polio Plus - movement against disability on Sep 10, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial Share Alike

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF or read online from Scribd
See more
See less

06/24/2013

pdf

 
]ECU@L OL@JAFIW@C [UF[CWC]L DCGLQL WF NJIAC@J[
 Acmlil Qlhycjxw`l
 
Ilwdfx=
]ecu`l ol`jafiw`c {uf{cwc }l dcglql wf njiac`j{
Lxqfu=Acmlil Qlhycjxw`lC}alxly=[fdcf [dzw / W`f{mj]l c}alxlyfq=]xfi`f Plxujw`cDj`qfu=Wdfefali Olu`fxw`c@fo{mzqjuw`l feulefq`l=F] / Ac}lmi$ W`f{mjJdjil @fyfw`lAc}lmi il ilwdfxil=@jqc ]lujxw`l / Bzuocpjxw`lQculk=< ;;; {ucojufgc[jylq=Mzbfuj`dlo / W`f{mj

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->