www.lelekapolas.hu, www.egeszseghonlapok.

hu

SPAM SZŰRÉS beállítása email fiókokban honlap hírlevelek biztonságos fogadásához
Ha mindig szeretnéd megkapni a www.lelekapolas.hu és a www.egeszseghonlapok.hu hírleveleket és ajánlatokat, az alábbiak szerint kell beállítanod a postafiókodban a szűrőket. A beállítást a freemail, a citromail és az indamail / vipmail postafiókokra mutatom meg, a többi postafiókban hasonlóképpen kell őket elvégezni.

FREEMAIL
Lépj be a fiókodba. A már spam mappában landolt leveket a bal oldali mappalistában a „spam” feliratra kattintva találod meg:

Ha szeretnéd, hogy a spam szűrés enyhébb legyen, illetve ha szeretnéd, hogy bizonyos levelek biztosan ne kerüljenek spam listára, akkor a jobb oldali „Beállításaim” menüre kell kattintanod:

Az általános spam szűrést, ami minden levélre vonatkozni fog, a „Spamszűrés” lehetőségeinek „Gyenge” vagy „Közepesen gyenge” mértékre való beállításával szabályozhatod.

1. oldal, Készítette: Szalkai Titi

www.lelekapolas.hu, www.egeszseghonlapok.hu

Ha az általános spamszűrést szeretnéd meghagyni, és emellett még biztosan szeretnéd megkapni a leveleinket, akkor egyéni szűrőt is beállíthatsz a lelekapolas.hu és az egeszseghonlapok.hu leveleire. Ehhez elsőként egy új mappát célszerű létrehoznod a lelekapolas.hu és az egeszseghonlapok.hu leveleinek (értelemszerűen annak, amelyiket szeretnéd, lehet bármelyiknek, akár mindkettőnek) a bal oldali menüben, itt:

2. oldal, Készítette: Szalkai Titi

www.lelekapolas.hu, www.egeszseghonlapok.hu

Az újonnan létrehozott mappát itt fogod látni, a „További mappáim” menüben:

Ezután válaszd ki a jobb felső sarokban a „Beállításaim” menüt, kattints a „Szűrők” almenüre, és add meg az adatokat, így (értelemszerűen arra, amit szeretnél szűrni):

3. oldal, Készítette: Szalkai Titi

www.lelekapolas.hu, www.egeszseghonlapok.hu

A „Szűrő mentése” gombra kattintva a rendszer jelzi, hogy a szűrő létrejött:

4. oldal, Készítette: Szalkai Titi

www.lelekapolas.hu, www.egeszseghonlapok.hu

CITROMAIL
Lépj be a fiókodba. A már spam mappában landolt leveket a bal oldali mappalistában a „Kéretlen levelek” feliratra kattintva találod meg:

Ha szeretnéd, hogy a spam szűrés enyhébb legyen, illetve ha szeretnéd, hogy bizonyos levelek biztosan ne kerüljenek spam listára, akkor a bal oldali „Szabályok és szűrők” menüre kell kattintanod:

5. oldal, Készítette: Szalkai Titi

www.lelekapolas.hu, www.egeszseghonlapok.hu

Az általános spam szűrést, ami minden levélre vonatkozni fog, a „Spamszűrés” lehetőségeinek „Nincs szűrés” mértékre való beállításával szabályozhatod.

Ha az általános spamszűrést szeretnéd meghagyni, és emellett még biztosan szeretnéd megkapni a leveleinket, akkor egyéni szűrőt is beállíthatsz a lelekapolas.hu és az egeszseghonlapok.hu leveleire. Ehhez hozzá kell adnod a lelekapolas.hu és az egeszseghonlapok.hu (értelemszerűen azt, amelyiket szeretnéd, lehet bármelyiket, akár mindkettőt) email címet a listádhoz:

6. oldal, Készítette: Szalkai Titi

www.lelekapolas.hu, www.egeszseghonlapok.hu

A hozzáadás után így néz ki a lista:

7. oldal, Készítette: Szalkai Titi

www.lelekapolas.hu, www.egeszseghonlapok.hu

INDAMAIL, VIPMAIL
Lépj be a fiókodba. A már spam mappában landolt leveket a bal oldali mappalistában a „spam” feliratra kattintva találod meg:

Ha szeretnéd, hogy a spam szűrés enyhébb legyen, illetve ha szeretnéd, hogy bizonyos levelek biztosan ne kerüljenek spam listára, akkor a jobb oldali „Beállítások” menüre kell kattintanod:

Az általános spam szűrést, ami minden levélre vonatkozni fog, a „Spamnek tekintett levelek kezelése” almenü tetszés szerinti beállításával szabályozhatod.

Ha az általános spamszűrést szeretnéd meghagyni, és emellett még biztosan szeretnéd megkapni a leveleinket, akkor egyéni szűrőt (Engedélyezett és tiltott zónák) is beállíthatsz a
8. oldal, Készítette: Szalkai Titi

www.lelekapolas.hu, www.egeszseghonlapok.hu

lelekapolas.hu és az egeszseghonlapok.hu leveleire. Ehhez hozzá kell adnod a lelekapolas.hu és az egeszseghonlapok.hu (értelemszerűen azt, amelyiket szeretnéd, lehet bármelyiket, akár mindkettőt) email címet a listádhoz:

Írd be a nevet:

A név először mint tiltott zóna kerül be a listádra:

Ha a „Szerkesztés” menüre kattintasz, máris engedélyezve lesz, és megkapod a leveleinket.

A teljes spam szabályozás mostantól így néz ki (lelekapolas.hu egyedileg engedélyezve):

És most már bármit kezdesz a Lélekápolás és az Egészséghonlapok oldalakon, ami levelezéssel jár, menni fog. :) A hírlevél feliratkozás, kattints az alábbi linkre: www.lelekapolas.hu/hirlevel www.egeszseghonlapok.hu/hirlevel Vagy a segítségkérés, kattints erre a linkre:
9. oldal, Készítette: Szalkai Titi

www.lelekapolas.hu, www.egeszseghonlapok.hu

www.lelekapolas.hu/segitseg Vagy szolgáltatás igénybevétel: http://www.egeszseghonlapok.hu/szolgaltatasok/

10. oldal, Készítette: Szalkai Titi