CASE DIN COPACI

. Unii adulţi şi-au făcut o pasiune din a construi case incredibile suspendate în copaci.Casele din copaci fascinează copilăria oricui.

are chiar şi un şemineu! .Casa de 5 stele Localizată în Seattle este una dintre cele mai luxoase case din copaci.

Casa din copac de la cea mai mare înălţime Această casă a fost construită în primăvara lui 2004 de către Terunobu Fujimori. un profesor de arhitectură de la Universitatea din Tokyo. Casa este amplasată în grădina tatălui său. . se află la o înălţime considerabilă faţă de sol şi oferă o panoramă incredibilă a împrejurimilor.

Casa din măslin Localizată într-un sat ecologic din Spania. această casă are un design modern .

datorită pereţilor săi transparenţi. ce o fac să strălucească. . Toate materialele folosite la construţia lui O2 sunt reciclabile 100%.Casa O2 Dustin Feider are o viziune clară asupra caselor din copaci: ele trebuie să fie blânde cu pomul şi cu mediul şi trebuie să reconeteze omul cu natura. Căsuţa lui Feider iese în evidenţă mai ales noaptea.

care au tot ceea ce există şi în căminele obişnuite – inclusiv un duş exterior.Nemţii de la Baumraum au construit aceste locuinţe la înălţime. În plus. . ferestrele mari asigură o panoramă superbă.

pentru a lua masa (dar există şi un lift. Clienţii tebuie să urce o scară în spiral.Copacul de sub casa Restaurant din Okinawa. . în interiorul trunchiului). Japonia.

. deschise luna trecută. în cadrul căreia copacii din zonă au fost “împodobiţi” cu mai multe locuinţe asemănătoare.Această căsuţă este parte a expoziţiei din Madison Square Garden (New York).

Chiar şi un restaurant poate funcţiona într-un copac. . Terasele restaurantului sunt suspendate la 40 de metri înălţime. Acesta se află în Noua Zeelandă şi se numeşte Yellow Treehouse.

decid să se mute în copaci. Iniţial.Corturi speciale. acesta s-a gândit la activiştii care. inventate de sculptorul şi designerul olandez Dré Wapenaar. de agăţat în copaci. În prezent. . însă. în semn de protest. corturile sunt folosite cu succes şi de copii ori de excursionişti.

care sunt. asemănătoare pânzei de păianjen. si la fel de bine chiar si o chiuveta. astfel că e puţin probabil să cadă. sfera din fibra de sticla a lui Tom Chudleigh cu un diametru de 3 metri. pur şi simplu.Sfera Spiritului Liber Canadianul Tom Chudleigh a realizat aceste sfere “eco”. agăţate de vârfurile copacilor. . O instalare tipica de opt zile. Deasemenea Chudleigh isi inchiriaza cu noaptea sfera. si cabluri telefonice. are nevoie de cel putin trei copaci. si poate include electricitate. sunet. Aratand mai degraba ca ceva desprins din orasul Ewok din “Return of the Jedi”. Ele sunt făcute din fibră de sticlă şi lemn şi sunt asigurate de un fel de plasă. Free Spirit Sphere (Sfera Spiritului Liber) este proiectata a fi un sanctuar pentru meditatie.

au apelat la cei mai importanti experti: The TreeHouse Co. Scotia. dar si dorind sa creeze un loc de joaca atractiv pentru copiii lor. detinatorii acestei proprietati din Fife. Au construit cu curaj un foisor de cupru cu tigle. .Incercand in acelasi timp sa readuca la viata cedrul lor de 500 de ani. o punte laterala pentru distractia adultilor si doua scari fixe cu verande.

în Ontario. Ele se află în copacii de lângă lacul Muskoka. Aceste căsuţe seamănă cu nişte abajururi şi au fost create de Lukasz Kos.Casa veioză Se numeşte aşa pentru că de fapt este o veioză japoneză supradimensionată. .

Este construiă din mai multe esenţe de lemn şi poate adăposti până la 120 de persone.Cea mai mare casă din copac Construcţia se află undeva lângă Edinburgh şi este cea mai mare casă construită în copac. .

Nescafé Treehouse .

Patul cocotat .

Everybody's Treehouse .

clujconstruct.com/ .oddee.ro/ http://www.ro/ http://www.http://www.europafm.ro http://www.hunedoreanul.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful

Master Your Semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master Your Semester with a Special Offer from Scribd & The New York Times

Cancel anytime.