5 PERCES MENEDZSMENT TANFOLYAM

1. lecke
Egy férfi otthon bemegy a zuhanyzóba, miután a felesége éppen végzett a tusolással, amikor valaki csenget. A feleség gyorsan maga köré csavar egy törölközőt, és lemegy a bejárati ajtóhoz. Amikor kinyitja az ajtót, azt látja, hogy Béla, a szomszédjuk áll ott. Mielőtt bármit is szólhatna, Béla kikerekedett szemekkel ezt mondja: „Adok százezer forintot, ha ledobod magadról a törölközőt.” Egy pillanat gondolkodás után a nő ledobja magáról a törölközőt, és ott áll pucéran Béla előtt. Néhány másodperc múlva Béla átadja a százezer forintot és elmegy. A nő visszaveszi magára a törölközőt és bemegy a házba. Amikor visszaér, a férje kérdezi tőle: „Ki volt az?” „Béla volt, a szomszéd” – válaszolja.

www.vallalkozasguru.hu

1.

5 PERCES MENEDZSMENT TANFOLYAM

hu 2. amit a múltkor adtam neki kölcsön?” A történet tanulsága: Ha időben megosztod az üzleti partnereiddel a hitellel és a kockázattal kapcsolatos információkat. zsoltár?” A pap erre elveszi a kezét.„Nagyszerű” – mondja a férj. azzal megelőzheted a felesleges kitárulkozást. emlékszik mit mond a 129. De amikor sebességet vált. 2. Az apáca megint azt mondja: „Atyám. Az apáca beül és keresztbe teszi a lábát. 5 PERCES MENEDZSMENT TANFOLYAM . lecke Egy pap felajánlja egy apácának. „Mondott valamit arról a százezer forintról. emlékszik mit mond a 129. és így láthatóvá válik a combja. Az apáca azt mondja: „Atyám. A pap ezt meglátja és kis híján karambolt okoz. zsoltárt?” www. akkor a keze újra az apáca combjára téved. Miután egyenesbe hozza az autót.vallalkozasguru. a pap lassan az apáca combjára teszi a kezét. hogy elviszi kocsival. ami miatt a ruhája felhúzódik.

akkor könnyen elszalaszthatsz egy nagyszerű lehetőséget. zsoltárt. „A Bahamákon szeretnék lenni. a test könnyen bűnbe esik.” A történet tanulsága: Ha nem vagy jól informált a munkáddal kapcsolatban. Megdörzsölik.” Puff. amikor út közben találnak egy régi lámpást. a pénzügyes és az ügyvezető ebédelni megy. hogy megnézze a 129. www. 5 PERCES MENEDZSMENT TANFOLYAM .A pap elveszi a kezét és mentegetőzik: „Sajnálom. erre kijön belőle egy szellem.vallalkozasguru. 3. Azt mondja a szellem: „Mindegyikőtöknek teljesítem egy kívánságát!” „Először én! Először én!” – Mondja a pénzügyes. Meg is találja: „Menj tovább és keresgélj.hu 3. nővér. a jachtomat vezetni és gondtalanul élni. lecke Az értékesítő. Amikor a pap visszaér a templomba. szalad. a nővér nagyot sóhajt és kiszáll.” Amikor megérkeznek. mert ott feljebb megtalálod a megdicsőülést. a pénzügyes eltűnik.

ő is eltűnik. és azt kérdezte tőle: „Lehetne.vallalkozasguru. Az ügyvezető azt mondja: „Ezek ketten legyenek ebéd után az irodában. „Hawaii-on szeretnék lenni. „Oké. ráugrott a nyúlra és megette. soha ne fogyjon el a koktél. hogy én is csak üldögélek és nem csinálok semmit?” „Persze. miért ne?” – mondta a sas. 4.” Puff. nem csinált semmit. lecke A sas üldögélt a fán és csak henyélt. Arra jött a nyúl. henyélni a parton a személyi masszőrömmel. meglátta a sast. Hirtelen megjelent a róka. A nyúl erre leült a földre a sas alá. és legyek mindig boldog. www. hogy először a főnök beszéljen. 5 PERCES MENEDZSMENT TANFOLYAM .” A történet tanulsága: Mindig hagyd. most te jössz” – mondja a szellem az ügyvezetőnek. és ő is henyélni kezdett.„Most én! Most én!” – mondja az értékesítő.hu 4.

hogy megtehesd. de ott tartani nem fog. „Tele van tápanyaggal.. Ekkor észreveszi őt egy vadász. „Bárcsak képes lennék arra. Erre elég ereje lesz ahhoz. hogy csak üldögélsz és nem csinálsz semmit. és lelövi. hogy felrepüljek annak a fának a tetejére” – sóhajt a pulyka – „de nincs annyi erőm!” „Nos. hogy a fa legalsó ágára felrepüljön.vallalkozasguru. A történet tanulsága: A sok lósz. aki fogja a puskáját.r felrepíthet a csúcsra. Másnap megint csipeget az ürülékből. és csipeget a ló ürülékéből.” A pulyka megfogadja a tanácsot. 5. és eléri a második ágat. miért nem csipegetsz egy keveset az ürülékemből?” – mondja a ló. Néhány nappal később a pulyka büszkén felrepül a fa legmagasabb ágára is. 5 PERCES MENEDZSMENT TANFOLYAM .hu 5. www. lecke A pulyka és a ló beszélgetnek.A történet tanulsága: Nagyon-nagyon magasan kell lenned ahhoz.

www. és kezdett felmelegedni tőle. 5 PERCES MENEDZSMENT TANFOLYAM . hogy elég jó a humorérzéke.ból. amikor beköszöntött a tél.. Nem mindenki a barátod.. Csak feküdt a melegben és olyan boldog volt. 3.. hogy repülés közben a madár megdermedt. arra jött egy tehén és rápottyantott némi ürüléket. és a földre zuhant egy mezőn. aki a tehéntrágyában feküdt. hogy énekelni kezdett. Annyira hideg volt. Követte a hangot és eljutott a madárhoz. És ha nyakig ülsz a sz. aki meghallotta a madáréneket. Ahogy ott feküdt. SIKERESEN ELVÉGEZTED AZ 5 PERCES MENEDZSMENT TANFOLYAMOT! Küldd tovább öt olyan embernek. A történet tanulságai: 1. A dermedt madár ott feküdt a meleg ürülékben. aki kiránt a sz.hu 6. ha befogod a szád! *** GRATULÁLUNK. aki sz.ban. akkor a legjobb. 2.ik rád. A macska azonnal kiásta a madarat és megette. Nem mindenki az ellenséged. akiről úgy gondolod.6. lecke Egy kismadár délre repült.vallalkozasguru. Arra jött egy macska.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful