COEFICIENTUL DE INTELIGENTA

Profesor: Tanase Viorel

AVERTISMENT Coeficientul de inteligenta reprezinta o materializare a incercarilor de masurare in psihologie. . Testul de inteligenta este pentru categoria de varsta cuprinsa intre 9 si 25 de ani. Interpretarea datelor acestui test are o valoare orientativa.

in fisierul ³Rezolvari´.fiecare problema si raspundeti inscriind raspunsurile. Esential este ca sa realizati cat mai multe puncte.in ordine. Durata rezolvarii testului de inteligenta este de 45 minute. .Rezolvarea testului Cititi cu atentie.

.RASPUNSURI Raspunsul la fiecare problema se va inscrie in fisierul accesat. Accesarea fisierului ³Rezolvari´ se va face prin apasarea butonului central.

 In acest scop se va utiliza discheta care va prezenta ca eticheta numele elevului.Salvarea datelor inchiderea fisierului ³Rezolvari´ acesta se va salva cu numele elevului. La .

VERIFICAREA RASPUNSURILOR verificarea raspunsurilor corecte se va accesa fisierul ³Raspunsuri´. In acest scop. Pentru apelarea fisierului se va apasa butonul central. Pentru .elevul va primi parola de acces la fisier.

 Se stabileste semnificatia coeficientului de inteligenta. . Se raporteaza acest punctaj la coloana C. Se coboara pe coloana varstei pana la punctajul realizat in test.INTERPRETAREA REZULTATELOR In acest scop se acceseaza fisierul salvat cu numele elevului..I.

. inalt.NIVELUL DE INTELIGENTA Pana la 80 81-100 81 101-110 101 111-120 111 121-130 121 peste 131 foarte mic. foarte mare. capacitati deosebite. mediu. peste medie.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful