Sljedeće informacije su od neprocjenjive vrijednosti. Uživajte!

1. Odbacite sve nevažne brojeve, uključujući godine, težinu i visinu. Ostavite doktorima da brinu o tome. Za to ih plaćamo. 2. Zadržite samo vesele prijatelje. Mrzovoljni vas samo vuku dolje. (imajte ovo na umu ako ste vi jedan od mrzovoljnih) .

Uživajte u jednostavnim stvarima. . "Nezaposlen um je đavolja radionica. Nastavite učiti: Naučite više o kompjuterima. vrtlarstvu." A ime đavola je Alzheimerova bolest! 4. Nikad ne držite mozak nezaposlen. bilo čemu. zanatima.3.

provodite mnogo.5. tugujte. ljubimci. i idite dalje. Okružite se stvarima koje volite: Bilo da je to obitelj. 7. mnogo vremena sa NjIM/NjOM. muzika. I ako imate prijatelja koji vas nasmijava. Smijte se dok ne ostanete bez daha. dugo i glasno. ŽIVITE dok ste živi. Jedina osoba koja je sa nama cijeli naš život. 6. jesmo mi sami. biljke. Vaša kuća je vaše utočište. Suze se događaju: Podnesite. hobi. . uspomene. Smijte se često. bilo što.

Ne idite na «putovanja krivice». Njegujte svoje zdravlje: Ako je dobro. Ako je nestabilno. potražite pomoć.8. do sljedećeg grada. u stranu zemlju. ali NE tamo gdje je krivica. Ako je izvan onoga što možete poboljšati. poboljšajte ga. 9. sačuvajte ga. . Idite do trgovačkog centra.

10. podijelite ovo s nekim.tko mari? Ipak. u svakoj prilici. I ako ne pošaljete ovo četvorici ljudi . . Kažite ljudima koje volite da ih volite.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful