P. 1
A Dijagnostika

A Dijagnostika

|Views: 245|Likes:
Published by lifeangel13

More info:

Published by: lifeangel13 on Nov 25, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/07/2014

pdf

text

original

A-Dijagnostika

Zašto ime “A-dijagnostika”? Zato što se “A-dijagnostika” u potpunosti temelji na zakonitostima koje vrijede za atom. A-dijagnostika može precizno dijagnosticirati energetsko stanje čovjeka, nivoe aure i aktivnost čakri na temelju zakonitosti elektronske konfiguracije atoma. Naime, dobili smo potvrdu i dokaz, te originalne slike, kojima možemo potkrijepiti i dokazati da se proces energetskoga čišćenja kod čovjeka odvija na isti način kao što se atom popunjava elektronima po orbitalnima. Zato ćemo u ovoj prezentaciji proces energetskoga čišćenja čovjeka objasniti preko elektronske konfiguracije atoma. Da biste razumjeli ovu prezentaciju trebate nešto znati o elektronskoj konfiguraciji atoma. Mi ćemo nastojati to objasni što je moguće jednostavnije. No imajte na umu da se neke stvari ne mogu reći na jednostavniji način i da traže određeno znanje. Isto tako imajte na umu da se radi o izuzetno složenoj problematici. Hajdemo pogledati kako to izgleda.

Dakle. Što to znači? To znači da prvi energetski nivo atoma ili prva ljuska. ima samo (s) orbitale. A što su to orbitale? Pojednostavnjeno rečeno to su “ceste” kojima se voze elektroni. Nadalje. Broj jedan znači da se radi o prvoj ljusci. a slovo (K) je oznaka kojom se označava prva ljuska u atomskom omotaču. treba reći da u svaku orbitalu mogu stati po dva elektrona koji su suprotnih spinova. ako prvi energetski nivo atoma gledamo kao cestu koja ide u krug one (s) orbitale bi predstavljala dvije trake na toj cesti. Ta "crvena linija" predstavlja prvi energetski nivo atoma.Ako krenete od donjeg dijela slike vidjet ćete “crvenu liniju”. . Na desnom kraju "crvene linije" vidjet ćete mali kvadratić. “K” ljuska. Ako podignete pogled do vrha slike vidjet ćete da se taj “kvadratić” zove (s). U svakoj traci vozi se po jedan elektron. Na lijevoj strani linije vidjet ćete oznaku ”1(K)”. Također je važno reći da (s) orbitale imaju kružni oblik. Na samom desnom kraju slike imamo broj 2 što znači da u prvoj ljusci može biti maksimalno 2 elektrona.

Nju smo obojili narančastom bojom. (L) ljuska. No za razliku od prve ljuske koja ima samo (s) orbitle.Druga ljuska atoma na slici je (L) ljuska što vidite po oznaci 2(L) na lijevoj strani slike. a prva ljuska nema. Jer kao što možete vidjeti iz slike (p) orbitale imaju 3 “kvadratića”. Dakle. može primiti dva elektrona u svoje (s) orbitale ali može primiti i još 6 elektrona u svoje (p) orbitale koje ona ima. Za razliku od (s) orbitala gdje se elektron giba po kružnoj putanji u (p) orbitalama elektron se giba slikovito rečeno kao po broju 8. a u (p) orbitale može stati 6 elektrona. Druga ljuska. . (L) ljuska može primiti ukupno 8 elektrona što je prikazano i brojem na desnoj strani slike. Razlika između (s) i (p) orbitala je u tome što u (s ) orbitale mogu stati samo dva elektrona. druga ljuska ima još i (p) orbitale. a rekli smo da u svaki “kvadratić” može stati po dva elektrona.

U stvari. Dakle. Više je nego vidljivo da su prva i druga ljuska “izolirane” od ljusaka iznad njih za razliku od treće ljuske koja je “povezana” s njima. a već žuta čakra vuče “Nebu”. recimo nešto znakovito a što se odnosi na prve dvije ljuske (K) i (L). Ovako izgleda ako je suditi po atomu. (M) ljusku.Prije nego što krenemo na treću ljusku. ako usporedimo elektronske nivoe sa energetskim nivoima čakri mogli bismo reći da prve dvije čake su u stvari prava “Zemlja”. . a da treća čakra već pripada “Nebu”. crvena i narančasta su prava “Zemlja”.

Sada vam je jasnije zašto smo rekli da treća ljuska u stvari pripada “Nebu”. Ako pogledate na slici desno kod treće ljuske stoji broj 8 što znači da treća ljuska ima 8 elektrona. pola žute čakre vuče “Zemlji”. ljusku.Treća ljuska. Ovaj “paradoks” je izuzetno važan sa stajališta atomske fizike jer bi se atom “raspao”. a druga polovica “Nebu”. Ako čakre usporedimo s atomom rekli bismo da (s) i (p) orbitale žute čakre vuču “Zemlji”. Treća ljuska isto ima i svoje (p) orbitale u koje može stati 6 elektrona. Ili još preciznije rečeno. . (M) ljuska. ljuska ovako ne isprepliću. a (d) orbitale su u obliku rozete. a ne računaju se elektroni (d) orbitala kojih ima 10. No kao što se to može vidjeti iz slike te orbitale upadaju u 4. i 4. Rekli smo da su (s) orbitale kružnog oblika. Treća ljuska ima i svoje (d) orbitale u koje može stati 10 elektrona. (p) orbitale imaju oblik osmice. isto kao prva i druga ljuska ima svoju (s) orbitalu u koju stane 2 elektrona. Ovo se lijepo vidi na slici. a (d ) orbitale “Nebu”. Također da više ne ponavljamo recimo da sve ljuske imaju i svoje (p) orbitale izuzev prve ljuske koja je specifična i kao što smo vidjeli ima samo (s) orbitale. a elektroni bi otišli prema beskonačnosti da se 3. U stvari da ne ponavljamo više recimo da sve ljuske atoma imaju svoje (s) orbitale.

Dobili smo "onu povezanost" ili prelaz sa trećeg nivoa na četvrti što rezultira određenom stabilnošću.Iz slike elektronske konfiguracije atoma možete vidjeti da stvari postaju složenije što se podižemo na više energetske nivoe atomskog omotača. zelene čakre. a (f) orbitale koje postoje tek od ovog četvrtog nivoa upadaju u šesti nivo. može nešto vrjednije napraviti i očistiti obzirom na raspored svojih orbitala. Sve prave stvari su ostale za čistiti. (N) ljuske u atomu. No kao što je vidljivo iz slike tek aktivnost četvrtog nivoa ili četvrte čakre. . “zelenog” nivoa". Bez nekog znanja iz slike je vidljivo da (d) orbitale četvrtog nivoa upadaju u peti nivo. Zato nećemo ponavljati opis koji smo prije objasnili jer mislimo da je to dovoljno za daljnje praćenje izlaganja i obratit ćemo pažnju samo na bitne stvari. Tako govori slika elektronske konfiguracije atoma. Došli smo do 4. tek na četvrtom nivou imamo (f) orbitale. ako očistimo prvi drugi i treći nivo u čovjeku. ako očistimo prve tri čakre koje vuču “Zemlji”. a to se onda odrazi i na smirenost što daje privid da smo “nešto” napravili. Naime pogledajte sliku i naročito raspored orbitala četvrtog nivoa. nismo dobili “ništa” vrijedno. Drugim riječima. Napomenimo da u (f) orbitale može stati 14 elektrona. Dakle. zelene čakre kod čovjeka ako atom usporedimo s čovjekom. Tek (f) orbitale četvrtog nivoa imaju pristup šestom izuzetno važnom nivou kada se govori o čakrama i energetskom čišćenju. nivoa.

Pojednostavnjeno rečeno kako se starenjem energetska aktivnost prebacuje na više čakre ista je stvar i s orbitalama. To znači da je “dovoljno” očistiti 5. Da. tj. “zaostaje” za snagom plave čakre.nivo (Q) ljusku. Pojednostavnjeno rečeno što je veći energetski nivo veća je snaga i važnost energija. to je taj paradoks. .No i izuzetno važna četvrta čakra ili zelena člakra. a gdje su (p). ona ima samo svoje (s) i (p) orbitale.Druge orbitale su od ljusaka ispod nje. Ovo je izuzetno važno zbog prenosa energije s nivoa na nivo. Napomena: Pogledajte 7. a ne diraju sedmi nivo. Tek (f) orbitale petog nivoa (plavog nivoa) dosežu sedmi nivo u atomu. nivo da bismo očistili “gotovo sve”. barem kad govorimo o energetskim nivoima vezanim uz čakre. Imali su zdravstvene probleme jer su “radili” samo u (s) orbitalama. Zato i jest tako važno očistiti prvi nivo cijelom njegovom “dužinom” od glave do pete. na svim nivoima. Rekli bismo očistiti (s) orbitale. No s druge strane ako gledamo (s) orbitale koje ima svaki nivo te ako atom usporedimo s čovjekovim čakrama. No s druge strane (naše iskustvo) svi koji su ovaj energetski put imali prohodan i čist imali su velike zdravstvene probleme. Jer iz slike je vidljivo da (f) orbitale četvrtog nivoa atoma dosežu samo do šestog nivoa. vidimo da prva čakra preko (s) orbitala ima pristup na sve nivoe do samog sedmog nivoa. (d) i (f) orbitale? Njima je bilo dobro dok nisu na red došle i ove druge orbitale.

odnosno pod nivoe. To je 48 sati. Ili drugim riječima rečeno. Što u slučaju prvog nivoa iznosi dva dana. a drugi dan na nivoima “Neba”. Upravo zato je izuzetno važno dobiti sliku neke energije (boje) i u tijelu i u glavi u isto vrijeme. ako dobijemo samo jednu sliku neke energije u procesu izrade slika to znači da se radi o (s) orbitalama gdje je energija prošla samo u tijelu. Upravo 48 sati je vrijeme potrebno da se energija u tijelu potpuno okrene po svim nivoima i pod nivoima. Zato i imamo dva suprotna spina elektrona. Elektrone “pretvorene” u energetske nivoe. Dakle. Jedan dan crvena energija ide u tijelu gore. Vratimo se na prvi nivo i njegove (s) orbitale. potrebno dva dana da se u potpunosti okrene preko svih nivoa i pod nivoa. Ako prvi nivo atoma usporedimo sa prvom čakrom kod čovjeka. možemo gledati i kao “dane”. . Rekli smo da one mogu primiti maksimalno 2 elektrona. crvenoj energiji. onda je prvoj čakri. Dakle mogli bismo reći da je potreban jedan dan da se crvena energija okrene na nivoima “Zemlje”. a drugi dan preko gleave. a drugi dan se spušta dolje. No imamo nivoe “Zemlje” i nivoe “Neba”.Vratimo se ponovno na sliku elektronske konfiguracije atoma dolje. jedan dan preko tijela. a ne i u glavi ili obrnuto. Ta dva elektrona svojom vrtnjom oko jezgre atoma stvaraju dva pod nivoa u okviru prvog nivoa. Isto vrijedi i za analizu samo jedne slike ako na njoj vidimo samo tijelo ili glavu u nekoj boji. Bitno je napomenuti da ta dva elektrona imaju suprotni spin.

Prva čakra u čovjeka ili (s) orbitale su energetski motor. a helij drugi koji ima popunjene obje (s) orbitale. Iz ovoga je lako zaključiti ako čovjek. prve dvije godine života “kolo” vodi crvena energija ili (s) orbitale. Naravno kvantna mehanika govori o vjerojatnosti elektrona da se nađe u određenim mjestima u omotaču toma itd. prvi nivo ili (s) orbitale. Zbog navedenoga kugle na slikama su jednostavan i nepogrešiv način da dijagnosticiramo aktivnost prve čakre ili (s) orbitala. ima bilo koje zdravstvene probleme do druge godine života vjerojatno je problem u prvoj čakri ili (s) orbitalama prvog nivoa. vidjet ćemo da to poprima oblik koji može “stati” u tijelo čovjeka. Dakle. Upravo simbol prve čakre je krug ili kugla. No ako krug izdužimo tako da dobijemo elipsu ili kuglu da dobijemo “jaje”. a čovjek ju preko nogu ili tabana uzima u tijelo. Isto vrijedi i za godine. Naime energija se iz jezgre atoma ili duše ako govorimo o čovjeku. Treba istaći da je na desnoj slici kugla na mjestu pete čakre u vratu postavljena malo desno. Važan je zbog toga što ako je on blokiran ili nema protok kako treba nema pravilnog prijenosa energije. . odnosno dijete. Na kraju ove prezentacije ćemo jednostavnom i nedvosmislenom matematikom pokazali da je jednoj čakri potrebno dvije godine da se energija okrene preko svih nivoa i pod nivoa. Isto tako se vide i pomoćne čakre na dlanovima i koljenima kao i kugla u glavi. izuzetno su važe dok se crvena energija ne okrene preko svih nivoa i pod nivoa. Također vidimo kuglu na mjestu izuzetno važne pomoćne čakre na srcu. Nije ni čudo što je vodik u periodičnom sistemu elemenata prvi i ima popunjenu samo jednu (s) orbitalu. Na slici desno vidimo drukčiju situaciju. Netko će reći da čovjek nema oblik kugle i kako je onda moguće da se energija prve čakre vrti u čovjeku po zakonitostima (s) orbitala. U prethodnom izlaganju govorili smo o danima. A to Sunce energiju preko infra crvenog zračenja daje Zemlji. Dakle. Na slikama dolje možete vidjeti primjere. Upravo zbog navedenoga ove prve dvije godine. S orbitale su kružnog oblika ili bolje rečeno oblika kugle ako ih gledamo trodimenzionalno. možemo gledati kao dvije godine. predaje prvom energetskom nivou ili (s) orbitalama da bi se onda mogla prebaciti na drugi nivo i ići dalje. Na slici lijevo vidimo kuglu na mjestu pete čakre. Prvi nivo je izuzetno važan. Upravo vodik i helij zaslužni su za stvaranje energije Sunca. To znači da energije imaju problema na gornjim nivoima. Također se vidi da je kugla na mjestu treće čakre jajajolikog oblika što znači da energija ima protok ali ne još uvijek onako kako treba. Ako je ovaj nivo blokiran onda ništa u čovjeku ne radi kako treba jer nema pravilnog prijenosa energije na samom početku. Sa stajališta dijagnostike prvi nivo je lako prepoznati na slikama. odnosno prvu čakru ako usporedimo s čovjekom. nivoima “Neba”. Crvena energija je energija Zemlje.Recimo još o prvom nivou ili (s) orbitalama. To su jedna ili dvije slike koje se javljaju u procesu izrade slika. života kako kažu znanstvenici. Zato što elektron vrtnjom oko atoma po (s) orbitalama "daje" izgled kugle. Budući da nad bubrežna žlijezda upravlja prvom čakrom jasan je putokaz gdje treba tražiti uzrok problema. Rekli smo da (s) orbitale "daju" oblik kugle.

Treba reći da drugu čakru kontroliraju spolne žlijezde. Dakle kada vidimo 3 ili 4 slike u procesu izrade slika znamo da se radi o (s) orbitalama drugog nivoa. koje su kružnog oblika ili bolje reći "pravocrtnog" ako smo ih toliko izdužili da su po obliku ljudskog tijela. Gledamo li u danima ovo su 4 dana ili u godinama onda se radi o 4 godine. Doslovno možemo reći da prva čakra vrti ponovno no sada s većom snagom koju joj daje veća energija drugog nivoa. 7. vidjet ćemo da su nam opet na redu (s) orbitale. narančasta čakra. Kada se očiste (s) orbitale drugog nivoa tek onda na pred dolaze (p) orbitale drugog nivoa. Dakle kada vidimo u procesu izrade slika 5 slika znamo da da su očišćene (s) orbitale prvog nivoa i (s) orbitale drugog nivoa. Upravo ovo je razlog što su prva čakra. itd slika. narančastu čakru. toliko povezane da se doimaju jednom čakrom. crvena čakra i druga čakra. No ovaj put (s) orbitale drugog nivoa. . Zamislite broj 8 ali da je trodimenzionalan. Jasno je što znači 6. te da su na red došle (p) orbitale drugog nivoa i to jedna od njih. P orbitale mogu primiti 6 elektrona To je 6 dana ili godina. Gibanje elektrona oko jezgre atoma u (p) orbitalama ima drukčiji izgled u odnosu na (s) orbitale.Pređemo li na drugi nivo atoma ili drugu čakru kod čovjeka. Jer kada očistimo (s) orbitale prvog nivoa čekaju nas (s) orbitale drugog nivoa.

Rekli bismo da čekaju veliki problemi. Roditelji to uglavnom pripisuju njihovom nestašluku i nepovoljnim vremenskim uvjetima. Netko bi sa mirnoćom bio zadovoljan. Jasno je da ne mora to biti baš tako no iskustvo izrade slika velikog broja ljudi govori nam da nije zlato sve što sjaji. No pogledamo li bolje sliku dolje vidjet ćemo da iznad te smirenosti čeka u pripremi mnogo toga.. Jer većina onih koji su imali iznimno dobar protok na ova prva dva nivoa i naizgled super q-slike prije ili kasnije upali bi u velike probleme. a u godinama 10 godina. Dakle ako dijete od druge do desete godine ima određene zdravstvene probleme uzrok prije svega treba tražiti u poremećenom radu druge čakre. Sa stajališta dijagnostike kada vidimo 10 slika to znači da su trenutno energetski podignute (s) orbitale prvog nivoa. energija druge čakre fizikalno komplementarna sa plavom bojom. jasno je zašto djeca od druge do desete godine imaju problema sa prehladama i grlom. Gledamo li u danima to je 10 dana. Rekli smo da drugu čakru kontroliraju spolne žlijezde.. Ako su one očišćene od pete do glave to rezultira mirnoćom ... a plava energija kontrolira dišni sustav. (s) orbitale) drugog nivoa i (p) orbitale drugog nivoa. U suprotnom je suprotno. Zašto? Zato što su prvi i drugi nivo ili prva i druga čakra u stvari prava “Zemlja”.. Jasno je da spolni hormoni pripremaju tijelo za pubertet.. Prva dva nivoa pretvoreni u elektrone imaju 10 elektrona.Da nekako zaokružimo sve ovo što je bilo rečeno o prva dva nivoa ili (s) i (p) orbitalama. Kao što se vidi iz slike dolje "odvojene” su od "ostatka". No nije to u pitanju. .. Ako kažemo da je narančasta boja.

Naime čakra ispod zadužena je da svojom aktivnošću i snagom čisti nivoe iznad nje. nema zastoja i nema se što čistiti. Da ne objašnjavamo bez potrebe recimo da je iz slike dolje vidljivo kako treći nivo može primiti također 8 elektrona kao i drugi nivo što zajedno sa dva elektrona prvog nivoa iznosi 18 elektrona.. Treći nivo ili žutu čakru kod čovjeka kontrolira gušterača. Ovo je temelj prijenosa energije u atomu i čovjeku i ne može se zaobići. onda se predaje (s) orbitalama trećeg nivoa. A kako smo rekli da gotovo da i nema razlike između prve i druge čakre to znači da je u sve to uključena i prva čakra. Zato roditelji oprez. Ako u ovom procesu postoji prepreka ili zastoj javlja se bolest. Zašto je to tako? Razlog je u prijenosu energije. Primjera radi ako želite prenijeti energije (s) orbitala prvog nivoa do (s) orbitala trećeg nivoa onda energija najprije treba biti predana (s) orbitalama drugog nivoa. Ako je sve u redu i nema zastoja i nema se što za čistiti energija se dalje predaje (p) orbitalama drugog nivoa. Ako gledamo godine prve tri čakre su učinile svoje. I jedan i drugi nivo imaju (s) i (p) orbitale. No stvari nisu tako jednostavne kakvim se na prvi pogled doimaju. Naravno da to nije slučajno. Ili 18 dana ili 18 godina. Iz slike dolje je vidljivo da nema razlike između drugog i trećeg nivoa. žutom nivou. “Zemlja” je učinila svoje. . I tek ako je sve u redu. Uostalom čovjek postaje punoljetan sa 18 godina. Dakle ako netko ima ozbiljnijih zdravstvenih problema od 10 do 18 godine problem treba tražiti na trećem nivou. Znači da bi u ovom slučaju trebalo tražiti krivca u poremećenom radu druge čakre.Hajdemo se podignuti na treći energetski nivo. Ili još bolje rečeno energija se uvijek prenosi iz jezgre ili duše na prvi nivo koji ju dalje predaje drugom itd.. Jednostavno rečeno kompletna “Zemlja”.

Zato ljudi uglavnom i nemaju nekih većih zdravstvenih problema do ovih godina. za četvrti nivo. plavi nivo. Ove orbitale mogu primiti 10 elektrona . Ako smo rekli da su (s) orbitale simbol prve čakre onda bi ovo značilo da prva čakra. treba imati nesmetan protok ili prijenos energije na prva tri nivoa i na (s) orbitalama četvrtog nivoa cijelom dužinom tijela da bi čovjek bio u ravnoteži i da bi mu materijalno tijelo funkcioniralo kako treba. na četvrtom nivou se prvi put javljaju (d) orbitale koje nismo imali na prva tri nivoa.Da ne ponavljamo objašnjenja za druge energetske nivoe. recimo da njegova aktivnost traje od 18 godine do 36. crvena čakara. Narod bi to pojednostavnio i rekao do Isusovih godina. Zašto do 36-e godine vidite iz broja elektrona na desnoj strani slike. zelena čakra. zeleni nivo. Također ima još jedna specifičnost. Prvi problemi nastaju kada na red dođe peti nivo. Dakle zelena čakra je ta koja sve drži u ravnoteži i to sa svojim (s) orbitalama. Četvrti nivo ili zeleni nivo ima neke specifičnosti. cirkulaciju i imunitet. Kao što vidite do Isusovih godina zakonitost energetskih nivoa je kao što se vidi iz slike relativno jednostavna. S orbitale četvtog nivoa popunjavaju se prije nego (d) orbitale trećeg nivoa. a nju kontrolira štitna žlijezda. Recimo i to da četvrtu čakru kontrolira žlijezda timus u prsima. kontrolira prije svega krvne žile. Plava čakra kontrolira dišni sistem. Iz slike se lijepo vidi koliko su energije petog nivoa isprepletene s drugim nivoima. Kao što se vidi iz slike dolje. Da nije ove fizikalne zakonitosti atom bi se raspao. a četvrta čakra. godine. .a elektroni se gibaju slikovito rečeno kao po rozeti u ovim orbitalama.

To se događa točno u 55.. energija prelazi na viši nivo.. Što zbog nas. što zbog drugih. Onda ne pomaže ni energetska terapija ni farmakologija. bavi se našim mislima. 56. ljubičasta čakra.. To su (f) orbitale zelene čakre koje dosežu šesti nivo. Zašto baš ove godine? Zbrojite elektrone na desnoj strani slike i pretvorite ih u godine. Što god napravili misli ne možete izbjeći. plavog nivoa. godine često imaju visoki krvni tlak. Ostaje vam da "brojite orbitale". No u 55.. godini (s) orbitale ljubičastog nivoa preuzimaju vodstvo i energiju predaju dalje orbitalama iznad njih. Očito je problem u (f) orbitalama zelene čakre koje sežu visoko na šesti nivo. Ako kažemo da zelena čakra kontrolira cirkulaciju onda vam je jasno zašto onda ljudi poslije 55.. i 56 godini. S orbitale ljubičaste čakre u prijevodu bi značilo crvena preko ljubičaste. Kada se za dvije godine "izvrte" (s) orbitale ljubičastog nivoa i prođu misli nesanica itd. .Ako je netko imao sreće da mu je energetski ustroj tijela takav da nije imao baš nikakvih problema i za vrijeme aktivnosti pete čakre. U stvari priprema za ovo počinje već prije za vrijeme aktivnosti (p) orbitala petog nivoa. ljubičasti nivo ili bolje rečeno njegove (s) orbitale. teško da će izbjeći probleme kada na red dođe šesti nivo... Šesti nivo. Zatim se energija predaje (f) orbitalama četvrtog nivoa koje u ovom slučaju sežu visoko do šestog nivoa. što zbog naše karme tih se misli za 55 godina sakupilo mnogo. Svaki dan jedna orbitala dok se energija ne "izvrti" preko nje. Gledano po godinama to traje dvije godine.

godine bez nekih većih zdravstvenih problema to znači da je on imao glavni energetski poremećaj na sedmom nivou. Bilo bi prepotentno reći da se na isti način može i odrediti vrijeme smrti.U stvari sa stajališta energetskih terapija najteži je prijelaz preko plavog nivoa. Naravno da je to u Božjim rukama no mogli bismo bismo o tome raspravljati. Upravo je ovo period kada većina ljudi ima određene zdravstvene probleme. Ovo su izuzetno vrijedne orbitale i pitanje je koliko ih i u kojoj mjeri ljudi koriste. Samo podizanje šestog nivoa nije toliko strašno sa stajališta energetske terapije jer energija i u atomu i kod čovjeka lako izlazi vani. Dakle ako znademo u kojoj godini osoba umrla znademo i u kojim orbitalama je bio problem. petog nivoa. do 86. No ako bolje pogledamo sedmi nivo vidjet ćemo da se tu nalaze (d) orbitalele ljubičastog nivoa i (f) orbitale plavog nivoa. bijelom nivou. Ako netko živi do 86. Šesti nivo traje od 54. . To ćete saznati jednostavno ako zbrojite elektrone i pretvorite ih u godine. godine. Zašto? Zato što energetskim podizanjem petog nivoa energija se predaje šestom i na taj način čini maksimalni pritisak na njega.

Nakon ovog kratkog izlaganja koje nije moglo biti krače može se zaključiti da je svaka bolest vezana za određeni energetski nivo ili nivoe. Isto kao što (f) orbitale šestog nivoa otvaraju treće oko. Iskustvo izrade slika nam govori da se ova zakonitost lijepo može vidjeti na slikama i jednostavno dijagnosticirati. odnosno za pojedine orbitale i specifičnosti kruženja energije po zakonitostima tih orbitala. No ostalo ostalo je iznad toga jako mnogo i to važnih orbitala za čistiti. Dakle pogledamo li sliku i raspored orbitala vidjet ćemo da osoba koja ima otvoreno treće oko ima jako dobar i čist protok do (d) orbitala šestog nivoa. Ako se naprave slike u ranoj mladosti može se na vrijeme reagirati. Ako pogledamo sliku dolje i izbrojimo elektrone vidjet ćemo da je dovoljno očistiti energetske nivoe i orbitale do (p) orbitala šestog. da budemo zlatni. To znači da ima 79 elektrona. ljubičastog nivoa. . Također je zanimljivo da ako znademo u kojim orbitalama je problem onda možemo tražiti energetske ali i farmakološke načine za pokretanje energije po točno određenim orbitalama. Napomenimo da zlato u periodičnom sistemu elemenata ima redni broj 79.

Uostalom poslije popunjenih 105 elektrona dodavanjem svakog drugog elektrona rezultira raspadom jer se atom ne može održati. Pojednostavnjeno. Ova zakonitost elektornske konfiguracije atoma je univerzalna i preko nje se može izračunati bilo što. čovjek bi onda živio kao Metuzalem 500 godina teoretski. a poslije 106. godine kreće novi ciklus na novoj razini po istim zakonitostima. Kako se "poklapaju" dani i godine isto tako možemo povećati ili smanjiti vremenski razmak. Samo treba znati referentnu točku od koje polazimo. Recimo kratko da se radi o fenomenima koji su po prirodi čisti na svim nivoima i nemaju većih problema na bilo kojim orbitalama. godine je upravo početak takvog procesa. . h i i orbitale. No to je neka druga problematika. To je točno.Sigurno da ima i onih koji će reći kako postoje primjeri gdje ljudi žive preko 106 godina. One se odnose na ove umjetno stvorene atome. Zato uz navedene orbitale imamo još i g. No ove iznimke bilo bi jako teško ovdje objasniti. Život preko 106. Na ovaj način stvoreni su umjetni atomi.

Od 001. pokazali su da u stvari jedna slika izvađena iz videa predstavlja jednu “atomsku orbitalu”. do 106. vidite situaciju na trečem nivou itd. odnosno pod nivo ili bolje rečeno posebno stanje u nekoj orbitali. odabrali one koje želimo i ponavljali postupak. Od 106. Za A-dijagnostiku je dovoljno napraviti video iz inicijalne slike i zatim izvuči sve slike da se mogu analizirati. No budite oprezni jer ako ne radite s programom koji automatizira ovaj proces već ručno vrlo lako možete pogriješiti na kojem ste nivou. Uvijek na kameri pogledajte koji broj stoji kod “Frame captured” da znate od kojeg broja slike ćete računati nivoe. Od 212.!! Kako dati nedvosmisleni dokaz da je to tako? Jednostavno. Za primjer ćemo uzeti potpuno prazne slike. do 318. Zato budite oprezni. Na sreću zahvaljujući velikom broju uzastopnih snimanja uhvatili smo potpuno prazne slike koje mogu ne dvosmisleno potvrditi prije iznesenu tvrdnju. Postupak dijagnostike je više nego jednostavan. Analiza slika je pokazala da se energetsko čišćenje odvija doslovno orbitalu po orbitalu ako čovjeka usporedimo s atomom.com možete pronaći objašnjenje načina za izradu slika.qefekti. Zatim smo iz videa izvukli slike.Kako dokazati prije iznesene tvrdnje? Lako. Kratko rečeno u toj smo prezentaciji iz inicijalne slike radili video. Iskustvo izrade slika. dakle milijuni slika. Na web adresi www. a po snimanju je bilo oko 3000 slika koje je trebalo pregledati. Primjera radi samo vrijeme kada kliknete "ok" da potvrdite početak snimanja kamerom do početka dok mišom dođete do prozora programa kojeg koristite za promjenu boja na desktop-u može vam proći 100 i više slika. Sada vam je jasno zašto video treba imati oko 1000 slika. preko 1000 snimanja jednog čovjeka.webs. onda to pronađite po broju slike i ponovite postupak kao kod inicijalne slike. a znače da je "nešto" u potpunosti energetski očišćeno. slike vidite situaciju na prvom nivou. Na stranicama koje slijede pogledajte kako to izgleda. Također je jako važno uskladiti "klikove" mišom da budu ujednačeni i bez većih prekida ako radite ručno ili pak uzeti neki program i automatizirati sve. Ako vas pak zanima posebno neki nivo. Jako je bitno da vam video bude dovoljno dugog trajanja da možete dobiti oko 1000 slika kada ih izvadite iz videa kao pojedinačne slike. . vodite situaciju na drugom nivou. Ovo je bila "Q-efekti" metoda izrade q-slika. Objašnjenje je u obliku video prezentacije. do 212. Rijetko i teško se dobivaju.

Po brojevima 667 i 668 lako možemo zaključiti da se radi o (s) orbitalama šestog nivoa. Na slici dolje pogledajte isječak koji smo napravili da vam pokažemo kako izgledaju potpuno prazne slike kada se očiste (s) orbitale jednog nivoa. Jer rekli smo da u (s) orbitale mogu stati dva elektrona. Pogledati: Frame667 i Frame668. onda bismo primjera radi.Ako smo rekli da se čovjek energetski čisti na način kako atom popunjava orbitale elektronima. trebali dobiti dvije potpuno prazne slike kada očistimo (s) orbitale. .

Dvije slike se odnose na (s) orbitale prvog nivoa. slike i traje do 212. slike. ili nekoj drugoj u okviru nekog nivoa ovisno o trenutnom energetskom ustroju i o tome preko kojih orbitala je u tom trenutku crvena ili neka druga energija najviše aktivna. Uostalom i kvantna mehanika govori o vjerojatnosti elektrona da se nađe na nekom mjestu u omotaču atoma. Ali jako dobar i precizan okvir. A rekli smo prije da drugi nivo “počinje” od 106. Što želimo reći. .Kako bi izgledala situacija da imamo potpuno prazne slike prvog i drugog nivoa? Trebalo bi ih biti 10. Ako pogledate brojeve koji se odnose na slike vidjet ćete da je to negdje oko 250. dvije se odnose na (s) orbitale drugog nivoa i 6 slika se odnosi na (p) orbitale drugog nivoa što je ukupno 10 slika. slici. Upravo koliko ih vidite dolje. Nadalje nekad. Brojevi o kojima je bilo riječi samo su okvir. Matematički postoji razlika no na slikama se neovisno o njihovom broju vidi prijelaz s jednog nivoa na drugi. a nekad na 79. primjera radi crvena se dobije na 25. To bi bilo idealno stanje stvari.

Dakle ove 504 potpuno prazne slike. I ove slike imamo u našoj bazi podataka.Primjeri s praznim slikama koje ste gledali odnosili su se na jedan pojedinačni nivo ili bolje rečeno neke od njegovih pod nivoa. Zašto 318 praznih slika? Ako se vratite na sliku elektronske konfiguracije atoma i na desnoj strani slike zbrojite sve elektrone koji staju u orbitale dobit ćete 106 elektrona. Rekli smo da atom može primiti 106 elektrona. Detaljnije obrazloženje bi bilo jako teško prikazati i objasniti kroz ovakvu vrstu prezentacije. Hajdemo sada zamisliti koliko bismo potpuno praznih slika dobili kada bismo očistili potpuno 5 čakri. a ne još k tome da ga ima u potpunosti čistog. poslije nje narančasta. Dakle dobili bismo 530 potpuno praznih slika. Nedvojbeno i ne dvosmisleno više je nego jasno da se proces energetskoga čišćenja organizma odvija po zakonitostima elektronskih orbitala. što zajedno iznosi 318. A to iznosi 742 dana. Malo tko uopće prijeđe preko plavog nivoa. . Ako čovjeka gledamo kao atom znači da jedna čakra mora potrošiti 7 x 106 dana da bi očistila sve energetske nivoe. uz onih prethodnih 318 potpuno praznih slika su više nego očit dokaz da se proces energetskoga čišćenja čovjeka odvija po istom redoslijedu i zakonitosti kao što atom popunjava elektronske orbitale elektronima. Ako elektrone pretvorimo u dane onda je to 106 dana. No hajdemo za pretpostaviti da su kompletno očišćene prve tri čakre ili bolje rečeno energije “Zemlje”. Nažalost iz tehničkih razloga nismo u mogućnosti napraviti isječak koji bi to zorno prikazano. Ovo je bio prikaz same biti “A-dijagnostike". Kako bi onda izgledale potpuno prazne slike? Koliko bi ih bilo? Dobili bismo 318 potpuno praznih slika. Jasno vam je da trebamo pomnožiti broj 106 koliko elektrona stane u sve orbitale i to očistiti 5 puta za radom. Vjerovali ili ne mi smo dobili 504 potpuno prazne slike. a uz to radi se i o plavom nivou jer rekli smo da zamišljamo situaciju da je 5 čakri u potpunosti očišćeno. To znači da crvena energija mora očistiti svih 106 orbitala. Ipak radi se o čovjeku koji je mnogo složeniji od atoma. a poslije narančaste žuta. Ako jednoj čakri treba 742 dana (to je oko dvije godine) da očisti sve energetske nivoe onda za sedam čakri treba 7 X 742 dana što iznosi 5194 dana. Vjerovali ili ne upravo toliko potpuno praznih slika smo dobili. No u svakom slučaju slike imamo u našoj bazi podataka. Ako kažemo da 14 godina ima 5110 dana onda smo rekli sve. No i za one koji ne vole baš mnogo razmišljati ili pak ne razumiju ovo što su pročitali na stranicama koje slijede pokušati ćemo objasniti skraćenu i jednostavnu varijantu dijagnostike koja bi trebala biti razumljiva svima.

Samo analiza aktivnosti prve čakre ili crvene boje po atomskim orbitalama je dovoljna za izuzetno kvalitetnu i preciznu dijagnostiku. crvenom nivou. do 106. Od 106. No hajdemo reći da smo dobili po 4 crvene slike na svakom nivou. Rekli bismo preko nivoa “Zemlje”. Nije loše. Ovo je nešto bolje no i dalje nije dobro jer bismo trebali vidjeti po dvije crvene slike i na zelenom. plavom. slike do 318. Nešto bolja situacija je ako dobijete dvije crvene slke od 001. Ako se sjećate slike elektronske konfiguracije atoma koju ste gledali onda znadete da trebate pratiti dvije slike ili bolje rečeno (s) orbitale prvog nivoa. . koliko ima elektrona u atomu ili orbitala ili nivoa kako hoćete. slike a na drugim nivoima ih nema. Što sada što dalje? Na red dolaze (p) orbitale. Slijedeća situacije je da dobijete dvije slike od 001. a na drugim nivoima je loš ili ga uopće nema. slike i još od 212. U ovoj situaciji prva čakra ima protok preko prva tri nivoa. slike vidimo situaciju na prvom nivou. slike. Zašto 3 ili 4 objasnili smo u prezentaciji prije. slike do 106. Crvenog. slike. No sada umjesto 2 crvene slike pratimo 3 ili 4 crvene slike. a o psihičkim da i ne govorimo. narančastog i žutog. Gotovo da i nije potrebna analiza drugih energija. vidimo situaciju na trećem nivou itd. A to bi pak značilo da crvena energija ima nesmetan protok na svim nivoima. slike do 318. Dakle jednostavno rečeno: Napravite video file iz inicijalne slike. Recimo još da od 001. slike do 106. Opet smo u situaciju da se bavimo crvenom energijom. To bi značilo da su (s) orbitale prohodne na svim nivoima. No što vrijedi kada se ovaj protok crvene mora prebaciti na drugi nivo na (s) orbitalne drugog nivoa. Ovo bi značilo da crvena energija ima protok na crvenom nivou i drugom nivou narančastom nivou. slike. Ovo znači da crvena energija ima protok samo na svom nivou. plavom ljubičastom i bijelom nivou. Recimo da smo i dobili po dvije crvene slike na svakom nivou. Što više jako dobro za prvu čakru. Ogromni zdravstveni problemi. Dakle broj slika unutar nivoa je 106. Ovo bi vam trebalo biti dovoljno da prepoznajete nivoe. slike do 212. slike do 212 slike vidimo situaciju na drugom nivou. Upute kako to napraviti prije ste mogli pročitati. Suprotnost ovome je situacija da dobijete samo dvije crvene slike od 001. Zašto dvije objasnili smo prije. Itd. zatim od 106. Od 212. Ovo stanje je i dalje loše jer crvena i dalje nema ili joj je loš protok preko nivoa iznad. Ovo je bilo idealno stanje za prvu čakru. Idealno bi bilo dobit po dvije slike u okviru svih 7 nivoa. i opet od 106. Rekli smo da ćemo pratiti samo crvenu energiju ili energiju prve čakre.Za primjer ćemo uzeti prvu čakru ili energiju crvene boje. do 106. do 212.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->