You are on page 1of 4

DOSAR DE PRACTICA DE SPECIALITATE AL

Pop (Ilyes) Ramona - Liana PSIHOLOGIE BRASOV ANUL II FORMA DE INVATAMANT ID

Susnumita a desfasurat atat activitati de logopedie cat si de psihodiagnoza. realizand studii de caz individuale in decursul orelor de practica de specialitate. profil psihologie.03.2009-10. se adevereste ca d-na Pop (Ilyes) Ramona-Liana. tel. tel. a desfasurat un numar de 60 de ore de practica de specialitate in cadrul scolii generale Ady Sincai din localitatea Cehu-Silvaniei la cabinetul d-nei profesoare psihopedagog Vlasan Angela in intervalul 01.mobil 0746106560 .2009.fix 0260651023.05. Persoana care a supervizat practica : Vlasan Angela.ADEVERINTA Prin prezenta. studenta anul II a Facultatii de Psihologie-Pedagogie Brasov.

pictura.exercitii speciale pentru muschii: . . Urmarirea dezvoltarii planului cognitiv si a procesului imaginativ: . Optimizarea coordonarii oculo-motorii in vederea realizarii unui scris caligrafic .gimnastica generala.JURNAL DE PRACTICA Ma numesc Pop (Ilyes) Ramona . lipiri pe un contur dat.ai limbii.Liana.exercitii de gimnastica.modelaj (lut sau plastelina). corporala .05. Dezvoltarea muschilor fini ai mainii . . al Facultatii de Psihologie-Pedagogie Brasov. Optimizarea orientarii spatio-temporale . timp in care am desfasurat atat activitati de logopedie cat si de psihodiagnoza. . dupa caz.In decursul semestrului doi al acestui an scolar. . . 3. . Am fost la cabinetul dansei o data sau de doua ori pe saptamana cate o ora sau doua.jocuri de cuvinte care sa cuprinda astfel de notiuni .asimilare de notiuni privind lumea inconjuratoare. profil psihologie. Imbunatatirea miscarii organelor fono-articulatorii .asimilare de notiuni de calcul matemetic. In cadrul activitatilor de logopedie am desfasurat activitati precum : 1.03.realizare de colaje. umflarea balonului. . respiratia in patru timpi).exercitii respiratorii simple (barbotarea apei dintr-un pahar cu ajutorul unui pai.ai palatului moale.ai buzelor 4.jocuri in aer liber care sa necesite aplicarea celor invatate 5.obraijlor. .Educarea auzului fonematic 2. Cehu-Silvaniei. studenta anul II forma de invatamant ID. aburirea unei oglinzi. 8.2009-10. 7. in perioada 01.2009 am desfasurat un numar de 60 de ore de practica de specialitate in cadrul Scolii cu clasele I_VIII Ady Sincai din localitatea de domiciliu. Realizarea unei orientari optime in schema corporala 6. .pentru muschii gatului. desen. Persoana care a supervizat practica mea de specialitate a fost d-na profesoara psihopedagog Vlasan Angela. Educarea respiratiei si a echilibrului inspir-expir .decupari.

.invatare de poezii. Dezvoltarea vocabularului activ si pasiv. . a limbajului impresiv si expresiv: . am realizat studii de caz individuale.. . .completarea cuvintelor cu prima silaba rostita de logoped.gasire de rime. Acest stagiu de practica pedagogica este un pas important in evolutia mea profesionala ulterioara deoarece mi-a dat posibilitatea sa aplic in practica cunostintele teoretice insusite pana in momentul de fata.exercitii de transformare a cuvintelor prin inlocuire de sunete sau silabe. . Oferire de consiliere familiei pacientului. 12. 10. proverbe. ghicitori. 9. Realizarea de programe individualizate. 11.povestiri pe diverse teme.formarea unui cuvant nou din ultima silaba (sau sunet) a cuvantului precedent. . In cadrul activitatilor de psihodiagnoza. ajutand astfel la o mai buna intelegere a nevoilor bolnavului. Terapie specifica vizand corectarea discalculiei (dificultati in realizarea calculului matematic). in functie de specificul nevoilor fiecarui pacient.activitati de brainstorming.