P. 1
Limbajul Trupului - Detectorul de Minciuni

Limbajul Trupului - Detectorul de Minciuni

|Views: 284|Likes:
Published by Cezar Dumitriu

More info:

Published by: Cezar Dumitriu on Dec 04, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/27/2015

pdf

text

original

Limbajul Trupului: OCHII Detectorul de minciuni, de adevar si de emotii!

Limbajul Trupului: OCHII Detectorul de minciuni, de adevar si de emotii!

Stai de vorba cu cineva si ai vrea sa ai mai multe repere decat limbajul verbal. Mai jos aveti cateva lucruri depre limbajul ochilor si ce insemna aceste lucruri. Folosirea acestor instrumente este o adevarata arta. Aceasta metoda nu este infailibila, ea trebuie corelata cu intrebari specifice, verificare si reverificare. Pentru cei care doriti sa stiti cum sa folositi acest instrument cat mai bine va invitam la cursurile organizate de Extreme Training http://www.traininguri.ro . Pune-l pe colegul tau sa-si amineasca ce a facut saptamana trecuta si vezi unde isi arunca privirea. Pune-l apoi sa-si imagineze ceva. Odata ce ai vazut unde isi aruca privirea i-ai identificat formula dupa care isi imagineaza ceva si dupa care isi aminteste ceva. Avantajul acestei metode este ca poate fi testata aproape instantaneu. Mult succes in practicarea ei STANGA SUS : Amintire vizuala Oamenii privesc astfel cand isi aduc aminte imagini. Aceste imagini le-au mai vazut candva. Poate fi imaginea unui partener de afaceri, o imagine din vacanta, ce am facut candva, o zi de la scoala, o imagine din traficul rutier, o persoana, o ruda, un prieten, un afis, o pictura, o masina, un televizor, etc. De regula indica spunerea adevarului!

===================================================== Acest articol poate fi utilizat şi prezentat. Singura obligaţie este aceea de a preciza sursa, nefiind nevoie de un acord scris din partea Extreme Training Extreme Training, Furnizorul tău de performanţă! , B-dul M. Kogalniceanu, nr 36-46, Sector 5, Bucuresti, CUI: R 18227600, J40/21327/16.12.2005, Cont: RO06 RNCB 0071 0115 4426 0002, BCR , Plevne, Contact: e-mail: office@traininguri.ro, traininguri@gmail.com, web: www.traininguri.ro Tel: 0726 00 55 33

1

un tipat. Cont: RO06 RNCB 0071 0115 4426 0002. o casa in care am vrea sa locuim. CUI: R 18227600. J40/21327/16. rusine. Sau ne inchipuim cum ar suna vocea unui prieten.traininguri. Cand spunem sentimente noi ne referim la sentimente care iti determina o anumita stare. Aceeasi directie este folosita atunci cand ne inchipuim consecinte. Ne inchipuim cum ar suna o melodie. un fosnet. ===================================================== Acest articol poate fi utilizat şi prezentat. Ochii sunt indreptati in DREAPTA LATERAL: Constructie Auditiva Oare cum ar suna? Aceasta este intrebarea cadru care ne vine in minte.com.Limbajul Trupului: OCHII Detectorul de minciuni.mai aspra (ton pe care nu lam mai auzit). locuri de vacanta. sau imaginam alt raspuns decat realitatea sau atunci cand improvizam. cautam un raspuns. Plevne. Daca obeservam ca greutatea corpului este sprijinita pe stanga atunci avem de-a face cu o amintire. sau vedem cum va arata afacerea noastra. Furnizorul tău de performanţă! . risuri. tristete. atunci cand facem presupuneri referitoare la: consecinte. teama. nefiind nevoie de un acord scris din partea Extreme Training Extreme Training.ro Tel: 0726 00 55 33 2 . un traznet. nr 36-46. Singura obligaţie este aceea de a preciza sursa..2005. Sector 5. Mai ales atunci cand nu vrem sa raspundem la o intrebare. B-dul M. Bucuresti. Contact: e-mail: office@traininguri. Isi pune o serie de intrebari. Ochii sunt indreptati in STANGA LATERAL: AMINTIRE AUDITIVA Ne aducem aminte un sunet.12.etc Ochii sunt INDREPTATI INAINTE: Vizualizare De regula indiciul ni-l da pozitiei corpului asupra semnificatiei. BCR . Se refera la sunete care ne sunt cunoscute si le-am mai auzit. web: www. Ochii sunt indrptati in STANGA JOS: Dialog intern Aceasta ipostaza o intalnim atunci cand o persoana se gandeste asupra unui lucru. Este caracteristic celui care „sta pe ganduri” .ro. o melodie. o voce. traininguri@gmail. daca este pe partea stanga avem de-a face cu o constructie. diferita de cea anterioara. Sau ne imaginam ceva. Ochii sunt atintiti in DREAPTA JOS: Emotii Aceasta ipostaza se intalneste atunci cand incercam senzatii sau sentimente noi: bucurie. analizaza si isi raspunde la intrebari. Kogalniceanu. Caracteristc acestui mod este faptul ca in mintea noastra cream un sunet pe care nu l-am mai auzit niciodata. de adevar si de emotii! Ochii sunt indreptati in DREAPTA SUS : Constructie Vizuala De regula ne inchipui cum va arata un anumit lucru. locuri de intalnire.

traininguri. Editura Curtea Veche Publishing. Kogalniceanu. 2004. Shelle Rose Charvet.traininguri. Nou pe siteul www. Contact: e-mail: office@traininguri. Sue Knight. pe aplicatii practice iar 20 % din timp il folosim pentru insusirea cunostintelor de baza (a conceptelor teoretice). Ron McMillan. Alege trainingul care ti se potriveste: Negociere si Comunicare> 21-22 Aprilie. 2006. roll play. Cuvinte care schimba minti. Detalii http://www. web: www. Sector 5. 2006.ro Articol scris de Marian Rujoiu.ro Tel: 0726 00 55 33 3 . Editura Amaltea. Mark s. In plus exercitiile practice (studiile de caz. a. in functie de nivelul participantilor si de obiectivele dumneavoastra. acvariul. de adevar si de emotii! Pe siteul http://www. BCR .ro puteti de asemenea sa faceti testul Online: Esti leader sau manager? Extreme Training s-a specializat in formule dinamice de training centrate pe dezvoltarea de atitudini si abilitati care pot duce la perfomanta. vanzari. NLP. traininguri@gmail.traininguri. Trainingurile prezentate pot fi accesate atat de companii cat si de persoane fizice. Plevne. 2005.traininguri. Conversatii decisive. Trainer Extreme Training! http://www.ro ===================================================== Acest articol poate fi utilizat şi prezentat. Singura obligaţie este aceea de a preciza sursa. Jay Conrad Levinson. 3. Editura Amaltea. trainer Extreme Training . Cont: RO06 RNCB 0071 0115 4426 0002. 2. Bucuresti. B-dul M. relatii si societate. Arme si tactici neconventionale pentru a obtine ce iti doresti indiferent cine iti sunt partenerii de negociere. Editura Business Tech International Press. Smith. 4. Invata sa convingi! In afaceri. etc ) sunt gandite pentru fiecare training separat. Orvel Ray Wilson.12. Kerry Patterson. De asemeanea va aducem la cunostinta ca nu practicam formula traditionala de predare (gen Universitate).http://www. ci mergem 80% din timp pe invatare experentiala. Joseph Grenny.ro @ Copyright Marian Rujoiu. Nu aducem in discutii decat teme practice si relevante pentru activitatea participantilor. Tehnicile programarii neuro-lingvistice. 1999. nefiind nevoie de un acord scris din partea Extreme Training Extreme Training. Leadership si dezvoltare Manageriala> 5-6 Mai.ro se gasesc informatii despre cursurile deschise organizate de Extreme Training in urmatoarea perioada. Editura Amaltea. J40/21327/16. Richard Bandler. brainstorming-urile. Furnizorul tău de performanţă! .com.Limbajul Trupului: OCHII Detectorul de minciuni.traininguri.traininguri. Al Switzler.2005.ro. John La Valle. Curs de manipulare (2 – 3 Iunie) De asemenea daca doriti sa aflati mai multe lucruri despre Tehnicile NLP va recomandam lucrarile de mai jos pentru aprofundare: 1. 5. Negocierea de gherila. Stapaneste limbajul de convingere. CUI: R 18227600. nr 36-46. incercam sa punem accentul pe nevoile lor concrete de dezvoltare in cadrul companiei.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->