P. 1
Sok Od Jabuka i Mrkve

Sok Od Jabuka i Mrkve

|Views: 827|Likes:

More info:

Published by: MarijanaLončarDesančić on Dec 06, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/08/2012

pdf

text

original

SOK OD JABUKA I MRKVE 1KG MRKVE 3KG JABUKA 6-8 LIMUNOVA 3 VANILIN ŠEĆERA ŠEĆERA PO UKUSU (200-300 GR) Mrkvu

kuvati 15ak min, zatim smiksati u blenderu. Jabuke kuvati 15ak min(ako su s korom malo duže). Za posebnu aromu može se staviti jedan do dva klinčića da se kuvaju s jabukama, ali ih je potrebno odstraniti prije miksanja jabuke. Sastaviti izmiksanu mrkvu i jabuke, dodati limun, vanilin šećer, i kristal šećer (po mogućnosti smeđi). Može se dodati i malo đumbira u prahu. Vode dodavati po ukusu, zavisno od željene gustine (od prilike 4-5 litara).
_________________________________________________________

SOK OD JABUKA I MRKVE 1KG MRKVE 3KG JABUKA 6-8 LIMUNOVA 3 VANILIN ŠEĆERA ŠEĆERA PO UKUSU (200-300 GR) Mrkvu kuvati 15ak min, zatim smiksati u blenderu. Jabuke kuvati 15ak min(ako su s korom malo duže). Za posebnu aromu može se staviti jedan do dva klinčića da se kuvaju s jabukama, ali ih je potrebno odstraniti prije miksanja jabuke. Sastaviti izmiksanu mrkvu i jabuke, dodati limun, vanilin šećer, i kristal šećer (po mogućnosti smeđi). Može se dodati i malo đumbira u prahu. Vode dodavati po ukusu, zavisno od željene gustine (od prilike 4-5 litara)

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->