Apa - Memoria Planetei Apa circula pe tot Pamantul si este principala sursa de viata.

Dar exista o latura a apei care nu a fost explorata, pana acum. Dr. Masaru Emoto, director al Institutului L.H.M. a studiat apa mai multi ani. In timpul cercetarilor sale, el a gasit o metoda noua de a capta esenta apei si de a-i studia structura. A efectuat numeroase poze ale apei la nivel microscopic si a ajuns sa sustina ideea ca apa incearca sa ne transmita niste mesaje. ´Academic, studiile mele se bazeaza pe stiintele culturale, si nu pe cele naturale. Cum am ajuns sa dezvolt metoda aceasta, este un mister, chiar si pentru mine. Stiinta traditionala nu a fost indeajuns pentru a gasi aceste mistere profunde ale apei. Acum 15 ani, m-am intors acasa din S.U.A cu un aparat de masurat vibratiile, numit MRA. Am folosit acest aparat pea pa, schimbandu-i vibratia. Astfel, am fost in stare sa lecuiesc aproape 10000 de oameni. Ideea ca oamenii se pot vindeca DOAR cu apa nu putea fi acceptata de niciun doctor pe care l-am cunoscut. Capacitatea apei de a retine informatia a fost discutata de unii savanti, insa nimeni nu s-a gandit elaborarea unor modele practice, care sa confirme teoria. Asa ca, am inceput sa-mi storc creierii zi de zi, in cautarea unui raspuns." O carte i-a atras atentia Dr. Masaru asupra cristalelor inghetate de apa. O carte de colorat pentru copii. ´Mi-am dat seama ca nu exista doi fulgi identici. Asa ca m-am gandit, ´ah, fulgi. zapada este apa! Daca fulgii sunt in forma de cristale, inseamna ca si apa se prezinta exact asa, atunci cand este inghetata.µ Asa au inceput studiile asupra apei inghetate. Succesul nu a fost

. ´Primele doua luni au fost foarte dificile. am capatat o imagine reusita. Cum se colecteaza si analizeaza o proba de apa? Majoritatea probelor care au furnizat cristale frumoase si simetrice au fost colectate din cascada Shiraito-No-Taki. Peste aproape 60 de zile.U. Dr. dar am stiut ca o putem scoate la capat. Asa ca am inceput sa facem poze. colectia fotografica a echipei care se ocupa de acest proiect a inceput sa creasca. Aceasta imagine sta pe coperta primei mele carti. Masaru a propus atunci sa fie extins proiectul.insa. Am fost atit de bucuros incat am mi-au dat lacrimile. Atunci cand a venit randul apei din robinet. si au fost analizate mostre de apa din robinetele din Anglia. Nu voi uita niciodata acest cristal. aceasta nu a inregistrat niciun cristal sau cristale asimetrice si diforme.A. China si S. atins imediat. Aspectul apei era peste tot la fel ² disparat si asimetric." De atunci.

Odata colectata." . cristalul isi mareste forma.Acea sta strabate soluri stancoase care filtreaza apa. absenta unui cristal hexagonal poate fi vazuta ca un semn«Unul care incearca sa ne spuna ca energia vietii in zona data a scazut cu mult. De obicei. recipientul in care a fost colectata este lovit pentru a active moleculele de apa. doar cateva din cele 50 de eprubete in care a fost impartita apa si inghetata. apa din surse naturale ne uimeste prin varietatea si frumusetea cristalelor sale. ´Orice lucru viu vibreaza. structura ei este considerata foarte pura din punct de vedere al poluarii. Inainte de a o supune analizelor. Asadar. Fizica nu poate nega acest lucru.H. devenind si mai frumos. Aceasta concluzie ne-a venit dupa 8 ani de munca. Spre deosebire de apa care trece prin tevi. Si cum calatoreste vibratia? Presupun ca prin apa. apa ajunge la Institutul L. Vibratia e pur si simplu un alt cuvant pentru energie. Iar cristalele hexagonale reprezinta forta Mamei Natura. Pe masura ce se topeste. Apa isi dezvaluie o noua latura.M. incercand sa ne transmita niste mesaje. ajung sa isi devoaleze superba forma hexagonica. iar atunci cand aceasta ajunge in cascada.

"Muzica este o vibratie.µ Cum se vor schimba cristalele. conform ritmului muzicii. daca expunem apa muzicii? Pentru acest experiment. Priviti ce se intampla cand apa este supusa muzicii clasice. Apa isi schimba forma. D e exemplu. Daca expunem apa muzicii. De asta sunt convins ca muzica este o forma de leac inainte de a fi o arta. aceasta nu ar trebui sa ne surprinda. Este natura umana sa creeza muzica menita sa readuca vibratia distorsionata de trecut la stadiul ei normal si natural. folosim apa distilata. ´Cred ca muzica a fost creata pentru a ne aduce vibratia inapoi la forma ei naturala. Cunoscand principiile fundamentale ale vibratiei. iar cristalele ar fi fata care le arata.µ . Fiecare era. fiecare comunitate isi are propria sa istorie. Japonia a trecut printr-o perioada oribila pentru poporul sau. dupa al doilea razboi mondial. Numeroase cantece cu principii optimiste au aparut atunci. E ca si cum apa ar avea emotii. aceasta isi va modifica structura cristalelor.

care alcatuieste 72%. cum ar reactiona ea sub influenta unor cuvinte? Daca asa se intampla cu apa dintr-un pahar. si fara care. ce se intampla cu apa din corpul nostru.Daca asa reactioneaza apa atunci cand este expusa muzicii. am fi doar un pumn de praf? « .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful