Viziune Perfecţionându-ne continuu, vom rămâne liderii transportului feroviar de marfă în România şi vom câştiga sectoare noi de piaţă

în ţară şi în străinătate. Misiune Să oferim o soluţie economică, rapidă şi sigură pentru transportul volumelor însemnate de marfă. Valori Orientarea către client Satisfacerea cerinţelor şi exigenţelor clienţilor noştri cu promtitudine, responsabilitate şi profesionalism reprezintă obiectivul principal al CFR Marfă. Pentru noi, munca nu se opreşte la transportul şi livrarea mărfii la destinaţie în condiţii de siguranţă, la termenul din contract şi conform regulamentelor de transport. Păstrând mereu legătura cu clienţii, încercăm să le anticipăm nevoile şi să le punem la dispoziţie soluţii noi pentru situaţii noi. Grija faţă de angajat Angajaţii noştri reprezintă baza succesului companiei noastre. Noi asigurăm condiţiile necesare pentru fiecare angajat de a se dezvolta şi de a progresa, de a-şi îndeplinii sarcinile cu devotament, de a fi mândru că face parte din CFR Marfă şi de a contribui la progresul nostru. Respectul pentru furnizor Construim cu furnizorii nostri relaţii bazate pe transparenţă şi onestitate, relaţii profitabile pentru ambele păţi. Explicăm întotdeauna de la bun început care ne sunt aşteptările.

şi activitatea noastra are un impact asupra mediului înconjurător. Respectăm reglementările şi legislaţia naţională din domeniul protecţiei mediului înconjurător şi ne armonizăm prevederile cu legislaţia internaţională de profil. noi înţelegem că. . Adaptabilitatea Într-o lume care se mişcă din ce în ce mai repede.Atitudinea responsabilă faţă de mediul inconjurator Suntem conştienţi că. pentru a rămâne primii. la fel ca orice activitate umană. trebuie să ne adaptăm la cerinţele pieţei si să adoptăm inovaţiile tehnologice. Prin aplicarea unei strategii dinamice şi îmbunătaţirea continuă a eficacităţii proceselor şi a sistemului nostru de management al calităţii. Căutăm mereu să ţinem pasul cu vremea şi să exploatăm noi oportunităţi. Încercăm să înţelegem acest impact şi să-i reducem la minim consecinţele negative. urmărim creşterea productivităţii şi scăderea cheltuielilor. Rentabilitatea Suntem o societate comercială şi lucrăm pentru profit.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful