~; .... ~.

anul din mine

itoare despre

,i viitorul Pamantului

Havah

Inuaki, reptilianul din

mine

De acelasi autor

Cristofor Magul din Carpati

ARYANAHAVAH

Inuaki, reptilianul din mine

Dezvaluiri tulburatoare des pre trecutul, prezentul si viitorul Pamantului

ORFEU 2000 BUCURESTI

Coperta: Compozitie de GABRJEL STRA TULA T

Descrierea elF a Bibliotecii Natlonale a Romsniei HAVAH,ARYANA

Inuaki, reptllianul din mine

Dezvaluir! tulbaratoare despre trecutul prezentul ~i vlitorul pimantului / Aryana Havah. - Bucuresti : Orfeu 2000,2008

ISBN 978-973-1986-06-7

821.135.1-31

© Editura Orfen 2000, Bucurestl

ISBN 978 - 973 - 1986 - 06 - 7

Inainte de orice as dori sa va povestesc care ceva despre mine. Nu sunt 0 persoana facile, din contra, sunt una din fiintele care cauta, scorrnonesc, contests ~i l~i bazeaza Iogica nu atat pe argumente ~tiintifice, cat pe trairi sau

-experiente proprii. No pot spune cat sunt 0 novice in domeniul paranormalului, caci mea din copilarie primesc mesaje si comunicari, Insa datorita pregatirii, rna uit inUU la di functiile interlocutornlui ~j abia apoi la capacitati.

Trebuie sa va pun, ca eu unt psiholog ~i lucrez preponderent ell copiii. Am copii de toate var tele ,~] de to ate categoriile sociale. Am copii a carer parinti ar trebui con iIiati si copii care au reale probleme de adaptare. Unii sunt introvertiti altii exuberanti, dar toti Ia un .loc sunt suflete care inceardi sa se adapteze la conditia de om, care Incearca

it se ajusteze Ia frecventa ace 'lei planete, sa se lntegreze In societate ~j, sa devi na membri ai ei,

Spun tot tirnpul ca ar trebui 'infiintata 0 scoala a parintilor care sa fie obligatorie 'inainte de a aduce un suflet pe lume, Copiilor nu le sunt de fO]08 daruri nenumarate si bunuri peste masura, ei au nevoie de dragoste afectiune ~,i atentie, to' a noi din lipsa de timp, 'au poate pentru ca suntem prea stresati si obositi, ii respingem ii trirnitem in camera lor sau afara lajoaca, au mai rau Iasam pe altii a

e acupe de ei, de nevoile ~i problemele lor, de educatia Ior, iar apoi ne Intrebam cu cine searnana acestcopil, agresi v sau timid, de la cine a mostenit aceasta cruzime SRILl acest limbaj, Cautam tn nearn tot felul de a emanari ~ si intotdeanna gasim vinovatii situati de partea cea moo slabs a arborelui genealogic- 10 facem din dorinta de a ne ascunde noua insine esecul, din dorinta de at brava, de a ne amagi, tnsa adanc in sufletul nostru sm ascun ,8 identitatea vino-

6

Inuaki: Reptilianul din mine

vatului, vinovat ce nu va fi niciodata demascat aratat lummi intregi, vinovat ce nu va f adus nici macar la nivelul constiintei.

Cu asta rna lupt eu in fiecare zi. Uneori castig batalia, alteori 0 pierd san nu se intampla nimic, dar ce pot spune cu siguranta este faptul ca intre parinti si copii, in urma consilierii, se tnfiripa 0 mica punte de legatura, ca un firicel luminos de ata, care creste l1i se ingroa~a eu fiecare mangaiere sau vorba buna, eu fiecare poveste citita, cu

fiecare sarut de noapte buna, ~'

Dar sa revenim la povestea noastra, Tin .minte ca. era 0 dimineata de vara, cu cer 'innorat. Era 0 atmo fera apa atoare, sufocanta, Am decis sa deschid geamul in speranta ca usorul disconfort pe care 11 si mteam va fi al ungat de aerul proaspat, Nu rna simtearn 10 apele mele, avearn 0 usoara presiune in plexul solar; ~tiam ca acea ta apasare este alarma mea interioara, care 'imi dii de stire ca anumite evenimente mai putin agreabile Hue, unne~a sa e produca. Sperarn din tot sufletu sa fie 0 alarrna fals a, mai ales ea stiam ca. trebuie sa vina un baietel nou,

La ora stabilita acesta intra In cabinet lmpreuna cu mama sa.

Pustiul, un copil superb, cu ochii albastri precumcerul de vara, ell, parul saten, ciufulit, era imbracar intr-o pereche de blugi nu foarte noi ~i un tricou galben pe care seria Love me.

Ma gandesc ce bine ar fi sa scriem pe hainele tuturor

n .

-copiilor lubiti-ma. In felul acesta nu am mai uita, Se uita

lung la mine, dupa care se ~eza hotadlt pe fotoliu. Aflu, desi stiam din fi~a, ca se numeste David (aici nu e te numele lui real) ~i ca are 7 ani.

De obicei, dupa 0 scurta perioada de acomodare, cand simt ca pot comunica ell copilul, TOg parintele in otitor at

lnuakl: Reptilianul din mine

7

astepte In sala de asteptare, 'irlsa spre surprinderea mea, David Ii spune rnarnei lui sa plece,

Sunt intrigata de reactia lui, mai ales ca nu adusesem vorba despre asa ceva si incerc sa maIamuresc, Aflu de

"la el ca a fost adus aici de catre marna lui ca urrnare a faptului ca el aude ,,0 voce in cap, ea ~j cum ar f la telefon", care Ii vorbeste si pe care 0 intreaba vrute ~i nevrute, inclusiv cum sa treaca la anumite- niveluri pe calculator, voce care intotdeauna ii da raspunsuri corecre.

II intreb daca stie cum se nurneste acea voce si Imi spune ca el U cneama cu numele de Agthon, ca acesta vine dintr-o alta constelatie, din care a sosit ~i ella reincamare, si ca au stabilit sa raman~'{in contact pe toata durata sederii lui aici, pe acest pamftnt, II intreb cat va sta pe la noi ~i rmi raspunde ca daca ar fi sa numaram in anii actuali ar ficarn 200, insa curand vern socoti altfel timpul si de aceea nu irni poate spune.

AITI continuat discutia aproape : 0 ,ora. si am ramas uimita de maturitatea I profunzimea raspunsurilor sale.

"Am aflat pe parcursul discutiei di unele dintre raspunsuri erau date de "vacea de 181 telefonul din cap".

'"

Inainte sa iasa pe usa camerei, s-a tntors catre mine ~i

mi-a spus ca aseara dupa ce aflase de la mama lui ca trebuie sa vina la mine, Aghton i-a spus sa-i transmita psiholoagei ca 0 roaga sa scrie tot ceea ce va discuta cu el intr-o carte, chiar daca nu ii este pc plac si totodata, ca e] sa. fie crezut ca ceea ce spune este real, sa nu Ii para rau dupa vaza pe care a spart -0 acasa, de dimineata, cand a incercat sa inchida geamul.

Va lnchipuiti ce senzatie de panica am trait In acel moment, mai ales ca eram singura care, stiam acest lucru!

In acea clipa am avut confirmarea ca toate trairile si experientele lui erau reale. Era ca si Cum deodata un val gros mi se ridicase de pe ochi, Atunci mi -am dat seama

8

lnuaki: Reptilianul din mine

~

ca ideile de la care plecam, chiar daca' se pot numi

deformatie profesionala si anume ca' ceea ce aude este rodul unei imaginatii bogate, a Ut:IOr' train ezoterice de natura schizofrenica, sau a unor cornunicari izvorate din dorinta de a avea ceva Tn plus fa~a de cci lalti, de a f diferit fata de medie, sunt nefondate.

A~a am ajuns astazi aiel, In posturade scriitor, Am incercat, bineinteles sub indrumarea lui sa adun cele mai importantemesaje primite .. Vi le redan. exact asa cum au venit, Hira a face corecturi, spre a pastra autenticitatea si acuratetea lor.

Va multumesc anticipat pentru: timpul alocat citirii acestei cacti. Unii 0 vor considera o nebunie, altii 0 vor

, ,

lntelege. Primilor le cer iertare, celorlalti le doresc sa l~i

)

gaseasca drumul ~i sa i~i constientizeze misiunea,

lnuaki: Reptilianuldin mine

9

I

La a doua intaInire m-am simtit cumva apropiata de acest pusti, Era ca si cum ne cunosteam de foarte mul ta vreme, ba mai mult tntre noi aparuse acel sentiment de comuniune, cum numai prietenii foarte vechiil au.

L-am intrebat cum ii este mai corned, saii pun tntrebari sau sa it las pe el sa imi povesteasca? Dupa 0 scurta perioada de gandire mi .. a raspuns ca ar prefera sa fie intrebat.

~

Aryan a:' Cum te numesti tu aicipe pamant?

David: David. ..~

A: Mai ai si un aIt nume?

DiAcum nu. Am avut multe nurne, dar acum am unul

smgur,

A: Cum preferi sa iti spun? D: David.

A: De ce?

D: Pentru di acesta este numele meu actual.

A:, Mi-ai spus la Inceput ca ai sosit la incarnare de pe 0

alta planets. Stii cum se numeste?

D:: Se nurneste Inua si se afl!, In apropiere deOrion, A: ,~i locuitorii ei se numesc tot Inua?

D: Nu se numesc inuaki, :

A: Deci tu esti inuaki?

D: Am fost inuaki, acum sunt pamantean. A: Cum este fosta 'fa planeta ?

D: Mai frumoasa ca Pamantul.

A: Are acelasi relief?

D: Aproape. Are ape, munti, campii, Ynsa difera plantele, Copacii de acolo au majoritatea culori care seamana eu argintiul de aici, numai ca un pic mai alb.

10

lnuaki: Reptilianul din mine

A:, A yeti anotimpuri?

D: Da, dar nu ~a aiel. Acolo nu este niciodata iarna, nu exists zapada, Doar ploaie. Si pomilor nu le cad frunzele. ~i nu este cald cum este aici vara.

A: Aveti rnari ~i oceane?

D: Da, marile se numesc avata ~i oceanele surim. Avern ~,i pesti, numai ca au alte culori. De fapt totuI are alta culoare,

A: Ce fel de culoare?

D: Altfel, nu stiu cum, sunt aceleasi nuante, nurnai ca rnai sterse. Rosu nu e rosu ca aici ci un fel de rosu ~ alb.

A: Adica roz?

D: Nu, un rosu mai putin aprins, ca si cum ai da cu alb peste el ..

A: Si inuaki cum sunt? Sunt oameni?

D: U, unt inuaki. Ei seamana foarte tare ell soparlele,

dar ~,i eu oamenii.

A: Adica sunt reptile?

D': Nu sunt reptile. Sunt inuaki, A: imi poti descrie unul?

D: Sunt lnalti, cam cat biblioteca ta (2 m), 'tau in

. picioare, au doua rnaini, cam ca ale noastre, dar au trei degete, merg Ia fel, numai ca au 0 coada groasa ~i destul de puternica. Au pielea alba si ochii auriu-violet, Si vorbesc ~i ca noi si ca ei.

A: Cum adica ca ei?

D: Adica In gand, Spun ceva in gand si ceilalti aud. A: Un fel de mesaje, asa cum primcsti tu?

D: Da, exact.

A:: Si pielea lor cum este? Are solzi?

D: Nu, este moale, ca a noastra, catifelata, dar nu au par ~i nici sprancene ..

A: Au dinti? D:Da.

lnuaki: Reptilianui din mine

1 1

A: Ce mananca acesti inuaki?

D: Mancare, ca si noi, l'nsa nu carne. Ei se hranesc ell

ceea ce am putea numi legume, fructe ~i seminte, A: Aceste plante Ie cultiva la fel ca noi?"

D: Da intr~un fel, msa nu dureaza asa de mult. A: Cum adica?

D: Acolo, pui 0 samanta 'in pamant,adaugi un fel de apa ~i te gtmdesti cat de repede trebuie' sa obtii rezultatul. Si apare atunci cand ai hotarat,

A.: Adica daca eu vreau ca maine sa. am mere, m ai ne le

pot culege din porn? ' '. '

D: Nu chiar asa de repede. Cel rnai scurt timp este de

doua rotatii,

A: Ce fel de rotatii? "

D: Ale planetei .. Asta ar fi cam 5zile pa..~aIltene. A: Si fiecare l~i seamana si culege Jl1an c area ?

D: Da, sau daca ai nevoie si nu te-ai g,{indit la timp, poti cere oricuivcaci toti sunt dispusi ~a ajute dar nu se intamp[a prea des.

A: ~j cum se fntampla acest miracol? Cum reusesc inuaki sa obtina ceea ce vor? Pamantuleste responsabil?

D: intr-un fel, cad solul este putin diferit de eel de aici, ~i in orice caz este foarte curat, Dar SIB. nu crezi ca este suficient. Conteaza intentia, Tu ceri ceva din Matrice ~i acest lucru se materializeaza, deoarece ai nevoie. Ei nu cer decat ceea ce leeste necesar, Nimic In plus, Totul este proaspat, deoarece nu ar avea sens sa tii mane area in frigider, din moment ee 0. poti culege orieand. Nu are sens sa ceri nici in plusc cac] ar Insemna pierdere ~i acest lucru nu place Matricei,

A:. ~j cum se procedeaza? Pui sal1_1anta ~i te gandesti

... . "'? .

sa creasca:

D: Cam asa, Pui samftnta in pamant, 1i pui un fel de apa, 0 umpli de lumina ~i iubire ~i~ apoi te rogi sa se

..

12

Inuaki: ReptilialluL din mine

conecteze rapid la matricea ei universala, din care sa l~i trag,a toate informatiile necesare pentru a ajunge la rnaturi-

A

tate In cate zile vrei tu. In acel moment in interiorul ei se

-aprinde ca 0 lumina si din ea lncepe sa iasa un firicel luminos, care se duce ~i se racordeaza la rnatrice. ~j astfel incepe procesul.

A,:~i dupa ce culegi fructele sau le gumele, ce se intampla cu restul plantei?

D: Aceasta fie, ramllne ill continuare, dar fructele sau legumele viitoare vor fi folosite doar ca seminte, fie se las! sa se usuce, dupa care se cere disiparea ei rapida, in elementele din care s-a format, pentru a nu fi un balast pentru planeta,

A: Sa ffiteleg ca voi nu aveti gunoi?

D: Nu prea. Ei nu au gunoi, deoarece nu au ambalaje

A

si resturi menajere. In caz ca totusi ceva trebuie aruncat,

este dus Intr-un anume loc, unde sunt inuaki care ajuta la

A -

descompunerea lor m. particule primate. In acest fel, la ei

nuexista gropi de gunoi sau lucruri aruncate.

A: Bine, dar daca totusi cineva nu duce ceea ce vrea sa arunce acolo, ci iI arunca pur ~i simplu in drum?

D: De ce sa faca asa ceva? Eu nu am auzit ca, cine va sa faea un asemenea lucru, Nu ar avea nici 0 logical.

A: Voi aveti masini, sau rnijloace de transport?

'" - ,

D: Un fel de, In afara planetei calatorim en ceea ce

pamantenii . numesc farfurii zburatoare, iar pe Inua se folosesc acelasi gen de aparate, lnsa de mici dimensiuni .

. A:Ce fel de combustibil folosesc?

D: Nu folosesc cornbustibil de loco Sunt un fel die perpetuum mobile. Ele functioneaza vesnic, fara combustibil, caci au un fel de cercuri suprapuse, din magneti, de polaritati opuse, care genereaza un camp, care la randul lui este acti vat ell ceea ce pe Pamant se numeste Merkaba, Adica prin forta gaodului sunt activate doua tetraedre, in

Inuaki: Reptilianul din mine

l3

a caror mijloc se afla rnagnetii. Campurile acestora sunt prinse cumvain interiorul tetraedrelor ~i acestea incep sa se tnvarta, generand un fel de camp de forta care face cat

, ..

. vehicolul sa se miste, Prin schirnbarea polaritatii il poti

cobori si ridica, iar prin inclinarea magnetilor ii poti da directia, Acest lucru se realizeaza eu ajutorul unui tel de casca, pe care li-o pui pe cap si care este In direct a legarura cu iruma navel.

A

A: Intr-un fel sunt conduse ell forte gandului ..

D: Si ell forta gandului, dar fadi magnetl acestea on ar functiona.

A: Din ce sunt construite navele?

D: Dintr-un fel de metal, pe care noi nu 11 avem aici pe pamant, De fapt sunt 5 metale combinate. Acest arnestec se realizeaza cu ajutorul unor fascicolede raze, de diferite culori. Aceste raze se obtin ell ajutorul unor cristale mari.

A: Fiecare poate avea 0 asemenea nava? D: Da, Insa doar daca ai nevoie,

A: Si cand iei 0 nava ramane proprietatea tat chiar , daca 0 folosesti sau nu?

D: Navele sunt ale tuturor, Daca nuiti mai trebuie, 0 duei la Ioc, de unde ai Iuat-o, Nu are nici un rost sa 0 pastrezi, In acest fel altcineva 0 poate lua atunci cand ti trebuie.

A: Ele se platesc? De fapt exista bani?

D: Nu, acolo nu exista bani, die! nu.sunt necesari, Toti lucreaza atunci candeste nevoie, ajuta, atunei cand sunt solicitati ~i au tot ceea ce le trebuie.

A: Aveti conducatori?

. .,

"

D: Intr-un fel. La fiecare a 260 rotatie a planetei se

alege un conducator ~i un consiliu format din 12 fiinte. Sunt ca un fel de alegeri aiei, tnsa nimeni nu are voie sa fie ales de mai multe ori Ia rand. Cand cineva este ales, el nu mai are voie sa fie din nou, Abia dupa ce toti locuitorii

14

lnuaki: Reptilianul din mine

au fost, pot veni dlin nou aceiasi, Oricum nu pori fi conducater sau in consiliu, daca nu ai 5200 de rotatii de planeta, A,: Cred ca este un lucu bun!

D: Da, caci fiecare vine ell optimism si daruire. Si cand Ifi doresti ca totul sa fie bine, sigur reusesti,

A: Voi aveti copii?

D: Da, dar sistemul este altfel, Cand se constata ca este nevoie de forte noi, se cauta doritori ~i atunci acestia concep un urmas, care este crescut intr-un lac special, gandit optim, pentru ca dezvoltarea sa fie perfecta, E ca un fel de casa de copii, numai ca aici ei au tot ceea ce Ie

. trebuie. Invata istoria planetei, comportarnent, meditatie, telepatie, cresterea plantelor, tehnica ~i multe altele. Profesorii lor sunt intotdeauna Inuaki cci mai experimentati, mai In varsta, Cei mici i~i pot vedea parintii ori de catc ori doresc ~i invers. Oricum ei pot comunica telepatic asa ca aceasta separare nu este 0 problema. De fapt acolo distanta nu constituie un impediment.

A: Urrnasii lor se nasc vii, sau din QUa, precum reptilele? D: Se nasc vii, dar de fapt nu se nasc, caci ei sunt conceputi ~i crescuti ca embrioni in locuri speciale. Parintii se due acolo si lase. materialul genetic, iar apoi acestia cresc ~i se dezvolta intr-un mediu controlat. De aceea ei nu sunt bolnavi, sau nu exista defectiuni genetice,

A: ~i casa, bunurile riim,an ale urmasilor, le poti lasa mostenire? .

D: Daca vrei, dar nu are rost, caci 0 entitate ajunsa la 'maturitate este ajutata sa i~i faca un rost al ei, nu are sens sa iei ceva de hi altcineva din moment ce poti avea orice.

A: Bine, dar daca ai bijuterii de familie? De fapt exista asa ceva?

D: Nu, caci sunt de prisos. Si noi avem aur, insa el este folosit mai rnult la nave ~i la diverse aliaje, caci nu are niei un rost sa pui aur sau alte rnetale pe tine, acestea doar Iti perturba campul,

Inuakl: Reptilianul din mine

15

A: Aici este foarte apreciat.

D: Da, caci el iti confers un anumit statut, te situeaza de-o parte a societatii, 'i'nsa laei nu ai cum sa pari altceva decat ceea ce esti, deoarece top stiu cn cine stan de yorba, ce stie sa faca, ce capacitati are.

,

A: Dar din cate inteleg toti sunt cam Ia acelasi nivel,

D: Nu, caci experienta lor difera. ~i acolo sunt innaki care au anumite aptitudini sau inclinatii. U nii se pricep Ia constructii, altii la plante, altii la educatie, Asta IlU insearnna ca ceilalti nu stiu aceste lucruri, Acolo trebuie sa tnveti de toate ~i dupa ce fi-ai insusit informatiile poti vedea ce

. -

ti se potriveste eel mai bine,

A: Voi aveti cupluri? Sot ~i sotie? Sexe diferite?

D: Sunt sexe diferite, formeaza cupluri, dar nu este ca aici, Acolo nu te obliga nimeni sa stai, daca nu iti mai doresti acest Iucru, Poti oricand sa famai singur sau sa iti cauti alta pereche. Copiii de asernenea pot sta ell parintii atunci cand ajung la maturitate, tnsa nu se intampla acest lucru. Este voie, dar nimeni nu sirnte nevoia, Acolo, toti sun t prieten i.

A: Se Intalnesc ca aici, la petreceri?

D.: Ei se lnta.lnesc oricand doresc, 1nsa nu am vazut petreceri ca aici,

A.: Dar daca cineva se cearta cu vecinul?

D: Nu exista asa ceva. Nu am auzit sa se fi lntamplat.

Daca totusi exista 0 divergenta se cheama consi liul ~i se face apel la ·Codul Le gil or, tosa de foarte mult tirnp nu . s-a mai intatnplat asta,

A: Ce este Codullegilor?

D: Este un cristal urias, In care stramosii lor au lasat scrise anurnite reguli, De fapt sunt reguli universale, Cand ai 0 problema, pui mainile pe cristal ~i acesta iti trimite In cap solutia, in conformitate ell normele inscrise acolo.

16

lnuaki: Reptilianul din mine

A: Cum iti trimite in cap?

D: Nu stiu exact, deoarece nu am facut asta niciodata, dar am inteles rea sunt ca niste imagini care iti apar aratandu-ti ce trebuie sa faci,

--- - - ,

A: ~ i se respecta? D: Sigur!·

A: Bine, dar daca cineva zice ca el nu vrea acest rezultat, el vre~ sa faca altceva si nu este multumit:

D:: Nu se poate, Cum sa IlU faca ceea ce a vazut? Tali respecta acest lucru.

A: Bine, dar sa presupunem eft nu vrea, s-a hotadit a omoareentitatea care i-a adus un prejudiciu,

D: (cazand in hohote) Este imposibil. A omori pe cineva lnseamna sa te omori pe tine. Prin ucidere se creeaza 0 perturbare in rnatrice, care se intoarce ~i iti face rau, Asa ceva nu s-amai pomenit. Poate ca a existat In trecut, In a ei au iesit de mult din ceea ce aiei e cheama legea cauzei ~i aefectului, Nu stiu 'cum sa te fac sa intclegi tosa. ei nu

-,

stiu sa faca rau, Nu cunosc aceste lucruri, Pur ~i simplu

nu exista, Tin minte ca atunci cand am atlat cat au existat asemenea forme de gand mi s~a parut <0 aberatie,

A: Dar au existat?

D,: Da, dar Cll mult timp in urma, Am invatat despre acesre 1 ucruri, insa ele DU mai pot f trai te astazi.

A:. Imi poti traduce in ani terestri?

D: (dupa 0 Iunga perioada de gandire) Cam cinci sute de mii de ani!

A: Deci voi de cinci sute de mii de ani traiti asa, intr-o sirnbioza perfecta?

D: Nu, de mai putin, fa inceput a lost greu si pentruei, pana s-au desprins,

A: Svau desprins de ce?

. D: A~ dod sa continuam discutia data viitoare ..

inuaki: Reptilianul dill mine

17

A: Sigur,

"

Imi iau ramas bun de la David ~i caul sa Inte1eg tot

ceea ce a vrut sa imi spuna, Uitflndu-rna in urma lmi dau eama ca a.~ fi putut pune alte intrebari, muu rnai orientative, mai punctuale, lnsa noutatea inforrnatiilor ·m-a bulversat, facandu-ma Intrllcatva sa J'mi pierd concentracea. MA hotarasc sa imi notez anumite aspecte ce consider ca ar trebui reluate.

lnuaki: Reptilianul din mine

19

II

A: Ma gandearn sa imi rna' explici odata cum e te cu locuitul pe Inua. Au casele lor individuale au sunt la comun?

D: Nu, fiecare are casa lui. De fapt nu unt case ca aici ,~i nu exi ta blocuri,

A: Dar cum sunt casele lor?

D: Sunt construite In parnant, Ei si-au dat seama ca nu are rost I a Ie faca 1a suprafata, caci ar pierde foarte mule sol ~i de aceea le construiesc Iflauntru. Deasupra caselor poti cultiva plante ~i in acest mod totul poate f1. folosit

optim. .

A: Din ce sunt facute casele?

D: Peretii sunt facuti dintr-un fel de msip, caree amesteca ell praf de cri tale, de diferite tipuri, Acestea sunt topite eu ajutorul undelor, la fel ca navele, iar din ace .t amestec rezulta placi mar], care pot fi taiate la dirnensiunile dorite. Ace tea se pun In pamant ~i se unesc tot prin topire, facandu-se un fel de cub perfect.

A: Au rnobila?

D: Da, dar altfel ~i toata este facuta din materiale naturale. Ceva foarte asemanator cu bambu ul au lemnu1. ~i nu exista materiale textile.

A.: Adica ei umbla goi?

D: Da, dar esteceva normal. Ar fi ciudat sa se imbrace. A: Nu le este frig?

D: Nu, caci daca le este frig, cer din Matricea Universals caldura,

A: Cum adica?

D: Daca mie mi-e frig, rna racordez la Matricea

A.

U ni versala ~i cer caldura, In acel moment corpul meu se

20

lnuaki: Reptilianul din mine

rncaJze~te si senzatia de racoare dispare. Este ca si cum organismul meu rna ajuta si l~i ridica temperatura.

A:, Poti face asa ceva ~i aici?

D: Da, dar nu tine mult, cad aiel sunt rnulte interferente . . A: ~i lumina cum 0' obtin?

A ~

D,: Inacelasi mod, Cer lumina din matricea universala

~i 0 obtin,

A.: Adica daca eu cer acurn lumina si rna conectez la matrice, se lumineaza camera?

D: Cu siguranta nu, Aici nu este inca posibil, dar va fi.

Mornentan exista perturbatii ~i nici tu nu esti capabila sa faci asa ceva, eel putin nu pe 0 perioada rnai Iunga de timp, poate ell .ajutor 9i concentrare sa reusesti, tnSa efectuI va dispare dupa cateva secunde, deoarece campul morfogenetic a1 Terrei nu permite ..

A: Ai spus eli nu inca. Va fi posibil? D: Chiar mai curand decat crezi,

A: Cand?

D: Destul de curand. Tot ce iti pot spune este ca vei

apuca sa vezi ..

A: Poate intr-o alta viata! D: Nu, sigur 10 aeeasta. A: Imi poti da detalii?

D: In eurand planeta va face un salt vibrational ..... A: Adica faimosul an 2012!

0: Da, Planeta va intra in cea de-a cineca dimensiune

si atunci... .

A: Cum sa intre in a cincea dimensiune, cand noi suntern in a treia? Sarim peste a patra?

0: Noi suntern in a patra dimensiune!

A; Nu, noi avem 0 lume tridimensionala. Asta stie toata Iumea.

D: Toata lumea care nu vrea sa considere ca fiind dimensiune ,i latura temporals.

A: Timpu1 este a unitate de masural

In.uaki.: Reptilianul din mine

21

D: Ca §i lungimea, U\limea ~i inaltimea! A: Da, dar afost inventat de oameni.

D,: ~i lungimea, I ali mea ~i absolut tot ceea ce se poate masura ~j contabiliza pe acest pam ant a fest creat de oamenr.

A: ~i deci noi '0 sa intram direct in dirnensiunea a cincea?

D: Cam asa ceva, 1nsa Inainte de asta vorn lntelege ~i constientiza anumite aspecte, inclusiv cum este cu diversele asa-zise dimensiuni.

A: Vrei sa spuica noi ne culcsm iii brusc a dona zi ca.nd ne trezim suntem In dimensiunea a cineca?

D: Nu De vom culca ~i trezi b-rusc in alta hrrne, cad multe lucruri se vor abate asupra pamsntului, Aeestea vor fi semne premergatoarev Oricum trecerea se va face in 3 luni, In aceste trei luni noi vom tntelege de fapt oeeste cu

· adevirat dimensiunea a patra ..

A: La ce semne te refereai?

D: Mai int§j de toate anul 2009 va fi hotarator. in a doua jumatate Pamantul va avea de infruntat anumite eataclisme grave, unele soldate chiar cu pierderi de teritorii. Apa va revendica pamantul ~i multe din a~ezarile de pe tarmur] vor Ii afectate. Apoi vor incepe s.a creasea In intensitate vulcanii, ceea ce va duce la trezirea unorace se credea a fi de mult stinsi, Cutrernurele de pamant se vor intetisi vor aparea concomitent in diverse zone. in anul 2011 omenirea va avea de iufruntat 0 grava furtuna

· solara, care va face caelectricitatea sa fie imposibil de furnizat, Purtunileelectromsgnetice vorsterge sistemele informationale, faca.odu-le inutilizabile.

A:, Stii cumva cand pleaca urmatoarea nava spre Inua,

· poate obtin un biletl .

D: Din pac ate nu existA nave catre acea destinatie!

A: Din relatare inte1eg ca ne 3:§teapta.o perioada sumbra,

22

lnuaki: Reptili.QlIUi din mine

D: Este 0' perioada ca oricare alta. Pamantu] l~i va lncepe purificarea ~i noi trebuie sa trecem prin aceasta impreuna ell el. Va fi 0 perioada dificila, lUSa ceea ce va veni merita, Va fi intr·un fel 0 alta lume. Eu nu stiu cum sa lli explic ca sa rna intelegi. Ace' te lucruri trebuiesc traite, vazute, altfel nu ai la ce sa te raportezi,

A: Poate la ~ lurne utopical AT fi bine s~ fie asa, sa ne trezim intr-o lurne perfecta,

D:. Dupa cum spuneam, asa va fi dar nu dintr-o data.

Vor fi cativa ani de bulversare total a, ani tf.1 care totul se va schimba ~i toate vor trebui reformulate. Ma refer aici inclusiv la ~tiinta ~i religie ...

A: Cat crezi ca va dura aceasta perioada de stabilizare? D: tntre treisi cinci ani terestri.

A: lnainte sau dupa 2012?

D: Dupa, Inainte va trebui sa intelegern ca nu untern singuri in acest univers .

. A: Din cate stiu tn 2012 Pamantul e va alinia cu centrul galaxiei.careeste 0 gaura neagra, Imi poti spune ce este gaura neagra?

D: Gaura neagra este locul in care nu exi Hi nici 0 dirnensiune, Este vid absolut, Este un fel de punet zero a] uni versului. Unloc in care creatia inceteaza sa mai existe.

A: Adica nu exista nimic? La ce foloseste?

D: Este loc ul unde to ate" rezidurile se de compun, atrase de 0 uriasa fort a rotativa, Aid sunt inghitite pJanete stinse, asteroizi, comete, praf, Daca vrei 0 poti compara eu un malaxor gigantic in care tot ceea ce intra este desfacut, redus la nivel subatomic ~i apoi transformat In energie, caci nimic nu trebuie irosit,

, ..

A: Se spune ca sunt porti de tree ere catre alte lumi.

D: Nu, ele sunt ceea ce ti-arn spus, Conexiunile intra-universuri sunt facute cu ajutorul unor vortexuri, care exist! de cand exist! creatia, Bineinteles ca asemenea conexiuni pot fi create ~i artificial.

lnuaki: Reptilianul din mine

23

A: Cum?

D: Cu ajutorul gandului si a unor imense cristale. Prin proiectia ideii tn cristal, se creeaza 0 forma-gaud care e te amplificata si aceasta creeaza 0 perturb are In matrice care la randul ei formeaza In plan fizic, adica rna refer in cosmo , un fel de canal, foarte asemanator unui tunel, care comprima spatiul, creand 0 punte de Iegatura Intre

. .

umversun.

A.: De aid trebuie sa inte1eg ca ex ista mai multe

U ni versuri ?

D: Ele sunt zece.

A: Si fiecare univers e te ca al nostru?

D: Ele sunt individuale. Se aseamana doar la nivelu] creatieisi au corespondenta In Matrice, lnsa fiecare este de sine statator si are propria organizare.

A:. $1 Dumnezeu este coordonatorul tuturor? D: Depinde acum la care Dumnezeu te referi. A: La eel caruia ne rugam,

D: Da, ne rugam unui Dumnezeu, pe care l-am mostenit, tnsa el nu este Creatoru1. Fiecare Univers l~,i are propriul Creator si propriile entitati coordonatoare, tnSa dea upra tuturor sta ceva mare, imens, 0 forma de energie pe care 0 putern defini ca fiind Dumnezeul Suprern, Origines, Absolutul. Toata creatia se atla tn E1. Adica to ate Universurile, Lumile, ceilalti Dumnezei Coordonatorj~i entitati. EI inglobeaza tot.

A: Si In afara Lui exista ceva?

D: Nu stiu. nu ered. Nu cred ca stiecineval

A: Dar daca ~i el face parte dintr-un all Dumnezeu?

D': Interesanta idee, dar inuaki au ace te lucruri crise 1n Codul LegiJor si nu am vazut si nici nu am, auzit asa ceva. Po ate exista tnsa atunci nimeni BU a ajuns Ia acel grad de constientizare tncat sa dernonstreze ace t lucru,

A: Oricum nu conteaza, Deja ceea ce mi-ai spus depaseste capacitatea de asi mil are.

24

lnuaki: Reptilianu! dirt. mine

D: Da, ,caei noi ne raportam strict la stii nta ~i eunoasterea pamanteana, insa acestea unt doar limitari impuse de semenii nostri, Creatia estecu totul altceva, Nu are nici 0 legatura cu ceea ce stirn, sau percepem, Omul nu este doar un mecanism, este ceva mult rnai profund.

A: Asta stim eu totii! In noi exist! inglobar sufletul

care este nemuritor.

D: Nu prea Inglobat! A: Adica?

D: Sufletul, asa cum ii spui tu, nu se afta tnglobat 'in

corp, adica nu in totalitate, A: Dar unde se gaseste?

D: EI se afia: undeva sus deasupra fiecarei entitati, Ar Si cum sti acolo?

D: Sa Iti explic, Deasupra fiecarui om, se fia ceva foarte asemanator cu un balon .. Este 0 formatiun transparenta, alburie, In care se gaseste un fel de copie in rniniatura a formei fizice. Imagineaza-ti-o ca an fel de dublura de mici dimensiuni. Acest balon e afla legat de corp cu un cordon gros rasucit, care pleaca de la aceasta forrnatiune ~i 0 leaga de trup In zona capului, Aceasta funie este cam de 15-20 de centimetri. Adica cam atat are la rnaturitate, caci Ia nastere este foarte subtire, cam de un centimetru. Co cat omul Inainteaza in 'v,arstii ell atat ea se ingroasa pentru ca apoi, ell apropierea mortii sa se subtieze, ajutand astfel ca desprinderea de trup sa se faca usor,

A: Bine, dar daca persoana este Umara!}i moare intr-un accident?

D: Asta nu conteaza, caci dimen iunea lui corespunde unui om matur. to cazde accident se produce 0 rupere brusca, Este 0 desprindere agresiva, dureroasa,

A: ~i asta este tot?Noi suntem legati de un fel de balon? D: Nu, eu siguranta, Este forma simpla de a-ti explica acest aspect. Noi suntern legati de sfera cuacest cordon,

Inuaki: Reptilianul din mine

25

dar dim locul de legatura cu corpul, pleacamii de ramificatii, care se regasesc tn tot corpul. Ele sunt aserneni unor radaeini. Au diverse culori ~i grosimi. Spre exemplu la nivelul degetelor sunt subtiri si albastre,

A: Ce se Intampla daca un om i~i: pierde 0 mana? Se retrag?

D:Nu. Acestea raman acolo, ca ~j cum mana ar exista tn continuare.

A: Ce se tntampHi co ele in momentul rnortii?

A

D: Inainte de ruperea cordonului, acestea incep sa se

'"

retraga usor. Intai cele de la maini si picioare, apoi din

umeri §i solduri, urmeaza cele din stomac si cap, iar ultima se retrage cea din inima,

A: Unde se retrag?

. ,

D: Toate se retrag intai tntf-un canal situat In sira

spinarii. Chiar '~i eel din inima, Aici stau cam trei zile si abia apoi se rope cordonul si atunci sfera pOflte pleca,

A: Este adevarat cd omul ia cu el faptele sale?

D: Faptele nu.Tnsusirile, calitatile, defectele da,

A: ~i fapte1e unde raman?

D: Ele sunt in Matrice .. Acolos-au dus cand au fost

create si tot acolo vor ramane.

A: Noi numim aceasta Cronica Akasha. 0: Este Matricea Universala a Creatiei,

A: Seamana eli 0 banca uriasa de date, un fel de calculator gigantic?

D: D'3, Ii poti spune ~i a~a, dar un calculator a fost creat de cine a, pe cand Matricea a= existat dintotdeauna. Ea nu a fost creata, Ea ne-a creat.

A: Tu ii spui matrice lui Dumnezeu?

D: Nu. Dumnezeueste coordonatorul Matricei. Matricea este de sine statatoare, Este 0 forma de energie ..

A

A_: Nu lnteleg. Imi poti explica? .

D: Nu stiu cum.

26

lnuaki: Reptilianul din mine

A: Dumnezeu si Matricea sunt concepte diferite?

..

D: Nu, dar TIU sunt acelasi Iucru. Dumnezeu ,~i Matricea

au existat din totdeauna. Au aceeasi .structura energetica insa nu sunt acelasi lucru, Dumnezeu poate lucra eu Ma'tricea, pe cand Matricea nu poate actiona asupra lui. Din Matrice a fast scoasa Creatia,

A: Descrie-mi Matricea.

D: Matricea este forma primordial a "de energie. Aicise gasesc toate formele-gsnd, ideile, amprentele ~i energiile a tot ceea ce a fost creat sau va fi. Dintoate universurile.

A: Este cumva Sfantul Duh, pe care Dumnezeu l-a suflat deasupra oarnenilor atunci cand i-a creat?

D: Intr-un fel. Oamenii ~i totul a fost creat din energia Matricei, iar sufletul din Dumnezeuv Doar sufletul este Dumnezeu.

A: Noi stim ca suntem creati dupa chipul si asemanarea

Tatalui, '

D: Totul este creat din Tatal, Si planta ~j animalul si piatra.Forma ttasaturile, insusirile s¢:n~t alematricei, caci din energia ei au fost rupte. Conceptul si deci dub lura, proiectia sunt aidoma Creatorului.

A:. ~i plantele au acea sfera?

D: Da, totuI. Si plant a si animalul si piatra, Plus toate entitatile pe care nu le putem vedea acum cand suntern incanrati.

.A: Bine, dar ...

D': A~ dori sa ne oprim. Ma simt obosit.

Dupa plecarea sa rna asez pe canapea in locul lui. Caut sa li simt prezenta, sa rna identific ell el. Ma gande c cala maturitate §i Intelepciune se ascunde 10 acest trup firav,

"-

Incerc sa Ii penetrez trairile, gandurile. 0 rnultitudine de

intrebari imi yin In cap. A~ dori sa imi poata raspunde la toate, sa 11 grabesc, hisa sti u dar ca nu trebure sa depasesc o anumi ta limita.

Inuaki: Reptilianul din mine

27

III

A:, Te rog Sa reluam de unde am dimas la sedinta

precedenta,

D: Ramasesem la plante ~i animale, A: Da vorbeam de acea sfera,

D: Da, eaexista Ia toate si tot. Tot ceea ce a fost creat are asa ceva. Stii. cand omul isi fa.ce 0 casa, ea apare Inta.i sub forma unei sfere nelegata de nimic. Ea pluteste in jurul persoanei care 0 vrea, care a gandit-o. CUI cat ornul se apropie de finalitate, ell atat ea se contureaza mai tare. In momentul In care incepe constructia, ea vine si se leaga de locul respectiv, Si dimane acolo atata timp cat

I .... • ~

exrsta casa.

A: ~i daca ili cumperi un apartatl\ent sau 0' casa? Ma refer ca nu 0 faci singur, ci 0 iei de la altcineva?

D: Atunci iei ~i sfera, caci ea este a locului ~i nu a persoanei. Partea proasta este ca preiei ~i amintirile si trairile celor ce au stat acolo. Si durerea si bucuria ~i moartea.

A: ~i asta ne influenteaza? D:Da.

A: Sunt anumite persoane Icare pot veni ~i curata casa, Ma refer energetic ~i vibrational. Ele pot citi chiar anumite lucruri care s-au petre cut In aeel spatiu.

D: Da, caci ele se racordeaza 1a aceasta sfera ~i obtin informatii, Daca au capacitati ei 0 pot curata, fiicand-o sa fie fara interferente sau remanente ..

A: Dar nu 0 pot anihila ~i crea alta in locul ei?

D: Nu, cad ea este a locului respectiv, A fast facuta odata ell ere alia ,~i va inceta sa existe cand creatia va disparea, Este 0 lege.

28

lnuaki: Reptilianul din mine

A: Deci Dumnezeu ne-a creat p~ noi ~i avem acea sfera, Noi putem crea ~i ceea ce concepern are aceeasi .sfera?

D:, Nu aceeasi sfera ci ceva similar. Da, asa este caci noi putem crea, deoarece suntem din Dumnezeu. De asta OIDol poate inova concepe lucruri noi, Acest aspect s.ta la baza dezvoltarii, a progresnlui,

A: Asta Inseamna ca noi putem lucra cu Matricea.

D: Da.,Noi oricum lucram ell Matricea chiar daca nu concepem nimic, deoarece toate trairile '~i faptele noastre se due. 'in Mattice.

A: D,e ce?

0: Pentruca ele sunt fOI1116 de energie si Matricea este cea care inmagazineaza energia,

A:~j karma, destinul, tot de aici vine?

D: Nu vine ci se regaseste acolo,:.{Tu faci 0 fapta, Sa

zicem ca aju]i un om sa se vindece, In Matrice intra . . forma deenergie, gandul bun, dorinja ta dea ajuta ~i Iasa acolo 0 amprenta .. Aceasta este conservata !?i la un moment dat cand ai nevoie ili este trimisa Inapoi.

A:: ~i co faptele rele ce seintftmpla?

D': Faptele rele, daca le putem numi asa, sunt de fapt forme-gaud de energie neg ati va, Nu se intampla nirnie in Mattice din cauza lor. Persoana este cea care va avea de suferit. Atunei cand se va considera necesar, acestea vor fi trimise persoanei inapoi. Stii, de fapt trebuie sa existe un echilibru, Cu cal ai mai mu1te forme-gand sau forme-fapte de polaritate negati Via? ca atat vei fi mai des bombardat ell el e. Sunt asa numitele ghinioane,

A: Dar omul nu trebuie sa tinda catre bunatate, armonie? .D: Ba da, caci Matricea 1n starea ei primordiala este armonie, iubire, perfcctiune, De aceea toate lucruri1e care nu corespund polaritatii ei trebuie scoase ~i eliminate. ~i 'cum se poate face acest lucru?: Prin trimiterea lor catre

lnuaki: Reptllianul din W·inl€

29

eel care le-a generat, caci doar creatorul poate di ipa in elemente si energie produsul sau~

A: Bine, dar ingerii karmei exista?

D: Da, asa sunt ei cunoscuti aici, ins! sunt entitati coordonatoare ale Matricei, Ei se afU1. in perfecta armonie leu aceasta, traiesc in ea ~i sunt responsabili cu pastrarea echilibrului, De aceea ei vegheaza lea la relntrupare sa "e respecte Iegea. Ornul iainapoi ceea ce a dat. Matricea i-a

.dat initial sanatate, pace, echilibru, inteligenta si el a dat ura, dusrnanie, patima, atunci el va primi inapoi tot aceste vibratii .

'"

A.:: In 'alta viata?'

D: Da, dar nu in mod obligatoriu, Oricum este de preferat sa primeasca totul inapoi In aceeasi viata, E mult 'mal usor,

A; Dar noi tali am fast egali, candva, Nu?

D: Noi toti suntem egali, De fapt totul 'in Univers ~i Matriceeste egal, Noi toti aici, pe pamant suntem interconectati. Facem. pane din acelasi segment aJ matricei. Inua spre exernplu, face parte din all segment, cu to ate astea noi suntem legati la nivel matricial, Suntem de sine statatori dar totusi impreuna.

'"'

A: Inseamna ca pamantenii sunt frati?

D: Da. Pacem parte din aceeasienergie, idee, conceptie,

... -

. creatie. In matrice avem un anume segment de unde am

fost creati, Energia acelui loc PIe corespunde ~i influenteaza, La nivel subtil suntern interconectati. De ceea ee i se intampla unuia,e lntampHi de fapt tuturor. Ba mai rnult, pamantul ~i sistemul solar este ill stdinsa legatura ell omul, Faptele unui singur om influenteaza totul,

A: Bine dar de ce sa fiu eu responsabila ca un om s-a hotarat sa lanseze bomba atomica?

D: Pentru ca tu ai acceptat tacit. Daca cei care nu sunt de acord s-ar fi unit, sau daca tu ai fi gandit rnacar ca

30

Inuaki: Reptilianul din mine

acest lucru nu este bine, ci este rau, ca trebuie oprit cumva, daca ai fi dorit din toata inima ca acest Iucru sa

-'

nu se Intample,. forma ta gand, ar fi .intrat In matrice, ar fi

fost transformata 10 valuri de energie si ar fi putut fi preluata dealte persoane. Acum pe pamant lumea se ana intr-o grava Ietargie, Oamenii nici macar nu l~i mai doresc pacea, Iinistea, Md refer la dorinte adevarate, izvorate din suflet, nu doar exprimate asa, pen tm ea dA bine.

A: Eu nu cred ca doar ideea mea de pace, ar da rezultate.

D: Tu nu crezi, ceilalti nici atat, asa ca mai bine nu ne batem capul ~i Iasam Iucrurile sa curga de la sine, bazandu-ne pe faptul ca altii, mult mai destepti si mai pregatiti vor face asta pentru DoL Die ce sa muncesti cand

'? pop sta.

A: Nu este cbiar asa, noi nu stim aceste lucruri. Ceva . am auzit, insa nimeni nu crede, deoarece ele nu se pot demonstra,

D: Ba se pot demonstra, numai ca ele trebuie sa izvorasca din interiorul fiecaruia ~i nu sa fie spuse de altii, Pamantenii au fost Invatati sa se ia dupa concepte, prejudecati sau informatii servite de altii. Noua ni s-a spus ca ne nastern, traim ~i murim. De ce? Cine a hotarat asta?

A: Durnnezeu.

D: Nu.Noi am hotarat. Noi am creat In Matrice 0 forma-gand-energie, 1a care bineinteles ca ne-am racordat eu totii, ba rnai mult ne racordam ~i copii, explicandu-le eu argumente stiintifice aceste lucruri. N oi ne-am pro gram at. Ia spune tu di DIU vrei sa te racordezi, ca nu accepti, ca nu faci parte din grup, ea vrei altceva,

A: ~i 0 Sal reusesc?

D: Ba mai mult! Vei crea 0 nona forma-gand-energie, la care se vor .putea afilia tori cei ce vor dori sau vor injelege.

lnuaki: Reptilianul din mine

31

A,: Si cum sa ii fac sa inteleaga?

D: Eu propun tuturor celor ce vor citi aceasta carte sa se racordeze tmpreuna cu noi 'in fiecare daminica ora 22.30 la 0 noua forma-gand-energie. Noi cream in acest moment 'in matrice 0 forma-gand-energie care spune ca omul nu este muritor. EI se naste, ajunge la maturitate si ram,ane a~a. Puternic, san:iUos, viguros.

A: Bine, dar asta presupune ca De vom suprapopula, Ca se vor naste infinit de multi ..

D: Fii Tara. grija, caci totul este stabilit. Numarul de suflete nu va fi decat eel stabilit in Matrice, Nu se poate altfel,

A:. Pai daca nu moare nimeni dar totusi vrei sa pleci? D: Asta se va regla de la sine.

A: Bine sa mcercam. In fiecare duminica de la 22.30..

Ce trebuie sa facem?

D: Pret de 5 minute ne vom spune in mod repetat ca suntem tineri, maturi, sanato~i, vigurosi, buni, plini de . iubire §.i ca rnoartea nu exista. Ca suntem vesnici,

A: Ole Incercat putem llllcerca, dar daca fiecare gandeste altfel sau mai pune ceva de la el?

D: Fieeare cuvant degaja o anume energie ~i culoare.

Forma-gand-energie, din rnatrice, pe care noi am creat-e va putea fi accesata doar de cei ce transmit acelasi gen de vibratie. Nimic altceva nu 0 va putea penetra, decarece ea a fost facuta pe 0 anume lungime de unda, pe 0 anurne frecventa,

A: Bine, a~a vom face. D: Merita!

A: Spuneai ca. tot ceea ce omul creeaza, se manifesta Ia inceputsub forma de sfera ~i apoi in plan material, Ce se intarnpla ICU luerurile care au fost facute de altii ,§i noi Ie cumpararri?

'32

lnuaki: Reptilianul din mine

D: Ele au sfera lor. Spreexemplu, cand cumperi un . calculator, la baza lui a stat 0 idee, care a creat 10 Matrice o forma-gand-energie cafe s-a maserializat. Obiectul initial are acea sfera, la care sunt legate restul.

A: Adica daca cumpar un tricou, el nu are propria sfera?

D: Nu, el este legat de cea initiala.

A: Bine dar snre exemplu, se stie ca sunt diamante blesternate, care Cll1UC ghinion proprietarilor.

Di Vorbeam de lueruri facute de om. In natura totul are propria sfera izvorata direct din rnatrice .. Adica tot ce a fast crear de Durnnezeu are sfera prop Lie, individuala, dar care este iccnectata la 0 alta rnai mare; creatiile omului, au sfera proprie, i'nsa este-icomuna, este una singura indiferent de cat de multe copii se fac si arata altfel , are aHa energie.,este diferita de cea izvorata din Mattice.

A: Dar daca vecinul meu merge laacelasi constructor ~i lSi face 0 casa ca 3. mea?

D: Nu conteaza, poate fiidentica, Insa va avea propria ,ei sfera, deoarece creatorul este diferit,

A: ~i cum ramane cu faptul ca hainele pastreaza

"..

amprentaornului care le-a purtat? Inseamna ca energia se

duce in sfera COlTIUna ~i de acolo 0 pot lua top?

D:Nu, energia ramasa este un fel de arnprenta a lucrului. Daca, spre exernplu, rnostenesti un pat vechi, vei avea parte de trairile celor care au dormit in el. Daca il cureti, schirnbi tapiseria, n vopsesti, atunci energia dispare, el devenind ca nou, Daca amprenta ar fi fosr lasara in sfera, atunci nu ar fi putut fi scoasa ..

A: ~i anirnalele?

D~ Ele au. 0 sfera proprie, dar mai mica, care Ia randul ei este racordata la o alta uriasa, imensa, In care se . regasesc caracterisricile rasei, La fel se intamphi~1 cu pietrele, plantele ;?i restul.

lnuaki: Reptilianul din mine

33

A: Am Inteles, Spune-mi cand un om moare, unde se duce sfera lui?

~ .-

D: In Matrice, In segmentul din care face parte.

A: Exista iad?Ma refer la iad asa cum 1] intelegern noi?

D: Nu stiu cum intelegem noi iadul, dar sfera se duce

~ . ~

la locul ei, care corespunde Incarcaturii, In segmentul

nostru In Matrice sunt diverse niveluri, Aici sferele stau In confonnitate eu vibratia lor.

,

A: Stau ~i ce fae? Stau pur si sirnplu?

D: Nu interactioneaza ell celelalte aflate acolo, in

special eu cele corespondcnte.

A: Pai nu este pierdere de limp?

D: Asta incerc sa Iti spun si eu, Noi ne dorim sa crestem cat mai repede, si implicit sa rnurim, pentru a ajunge inapoi 'io Mattice .. De ce? Nu am reusit inca sa intclcg. Locul nostru este pe planeta din care facem parte. Trebuie s,a 0 ajutam cat mai mult, sa 0 desavarsirn, sa ajungem sa cunoastem adevarul ~i creatia, iosa noi venim ~i ne grabim sa plecam,

A: Iti dai seama ce ar insemna sa traiasca Hitler la nesfarsit, criminalii sau dictatorii?

D': Nu ar mai fi. Daca ornenirea at fi racordata la viata,

,

la pace, sanatate si vesnicie, acestia nu ar mai putea veni aici pana cand nu ar fi la fel ca ceilalti, Ar fi exclusi de la incarnare, Ina refer la incamare aici, de tnsa~illlatricea. Ea nu ar rnai permite,iar datorita vibratiei lor, ei ar fi scosi din segmentul matricial a] Terrei si dusi in alta parte, la un alt segment ce corespunde vibratiei lOL

Trebuie sa IJlte1egi cil eei multi dau tonuI.

A: Ar fi bine ca 0 parte din gu vernantii nostri sa fie . scosi ~i dusi!

D: Doriti-va; De fapt hai sa ne dorim cu totii in fiecare duminica seara ca cei care ou corespund Adevarurilor Matricii sa fie scosi, eliminati, dusi in alt segment.

34

Inuaki: Reptilianul din mine

A: Eu cred ca este 0 chestiune de karma. Asta meritam,

D: Este 0 ineptie, Spunand asta no] Ii acceptam ~,i de fapt ei ramanaici eu ajutorul nostru.

Noi nu mai avem nici 0 karma. De fapt ornenirea se afla pe punctul de a termi na cu legea karrnei.

Noi nu mai datoram nimanui nimic ~i deci nu trebuie sa mai plecam caput Trebuie sa spunem, fiecarein sinea noastra, sa strigam vecinului, rudelor: Gatal Ne-a ajuns:

_ A" _

Pana aiei! Stop! Incepand de acum suntem liberi! Sa

cerem .Matricei sa Ii ia pe toticei ce ne mcalca liberul arbitru, pe eei ce fura Adevarul, pe cei ee ne inrobesc sau asuprescin vreun fel, Resursele, apa, aerul, mancarea, combustibilul, bogatiile planetei sunt ale tuturor. Este 0 tampenie sa crezi ca Dumnezeu ar da drept de proprietate, asupra unei paqi din creatia sa, unui singur om, unei singure familii. De ce?

Cere .. ti .. v! drepturile 11 Faceti asta pentru noi, urmasii vostri!

A: Ce frumos ~i simplu sunA!Ili dai seama ea este_ 0 utopie? Cei ce detin bogatiile planetei au acest privilegiu de secole, de generatii,

D: ~i primilor cine le-a dat acest drept? A hobirat Dumnezeu asta? Au vreun act? Vreo intelegere eu El? Ei singuri si le-au dat. Au luat ceea ce nu Ie apartinea, ba mai diu, au luat de la noi toti,

A: Bine, dar daca dreptul la proprietate nu at fi respectat, atunei ar fi haos!

D: Nu, caci atunei oamenii ar intelege ca detin totul ~i pot lua orice oricand te trebuie. A lua in plus fat! de nevoi, nu foloseste la nimic. Daca nu ar mai exista competitia ell vecinul, daca nimeni nu ar mai invidia 0 casa sau 0 rnasina, atunci cum ar fi? Sa I~tii ca ~i tu poti avea orice, daca vrei sau iti doresti aeest lucru.

Inuaki: Reptilianul din mine

35

A: Ar fi frumos ~

D: Eu spun doar ca asa trebuie sa . .fle ~j eu siguranta asa va fi. Oamenii si planeta rnerita acest lucru, S-a ajuns 'in ace! punet in care omenirea trebuie s~ i~i ia fraiele propriului destin tn maini, Sa hotarasca singuri pentru ei. Sa se gospodareasca ~.i sa se chibzuiasca singuri. Sa l~i creeze propri Be legi §i proprii guvernanti, Sa nu rnai accepte ca Adevarul si Viata lor sa fie. furate,

A.: Si cum putem face aceste lucruri?

D: In primul rand trebuie sa credeti ca orice poate fi

A,

schimbat. In al doilea rand sa cereti Matricei e1iberarea

de sub sclavie ~i dreptulla libera guvernare,

A: Dar noi sun tern, ceice ne-am ales gu vemantiil

D: Nu, in niciun caz. Ei ne-au fost impusi. De altfel cei ce guverneaza planeta sunt mereu aceiasi. Intr-adevar se schimba, ·rna refer ca fizic, flume, .locatie dar ei sunt aceiasi de mii de ani. Se succed mtre ei, se plimba de

. colo-colo, dar In esenta, rna refer ca forma-gand-energie sunt aceiasi din totdeauna,

A: Te referi la diversele organizatii oculte, care se spune ca con due lumea?

r

D: Da, eli singurul amendament ea lei chiar 0 conduc,

Totul: alegerile, democratia, libertatea, legile, drepturile sunt de fapt un simulacru, 0 farsa, Gandeste-te daca te pun sa alegi obligatoriu intre doi candidati la presedentie. Unul este violator ~i altul criminal. Nu ai alta optiune. Pe care n alegi?

A: Pe niciunul, Nu rna due la vot. _

D: Exact. Si iese oricum unul din ei I! De ee? Pentru CSt altii ered ca au argurnente in favoarea unuia sau altuia!

A: Bine, dar si daca rna due votez cu oricare, logica spune ca iese tot unul din cei doi.

D: Corect, dar ai optiunea sa. boicotezi alegerile. Sa strigi tn gura mare. Daca nimeni nu s-ar duce, daca ar fi

36

lnuaki: Reptilianul din mine

prezenta zero, atunci nici unul nu armai putea fi. Este un pflm pas.

A: Da, dar se vor duce oamenii 10[, rude ...

, D:: Argumente avem tot timpul. De altfel ni s-a prezentat viata ca fiind dependenta de logica, Intuitia si sufletul nu trebuie ascultate! Incearca ceva si abia apoi spune ca nu se poate!

A: Poate 0 sa incercati voi, cei nou sositi, caci noi am obositt

D: Da, e mai simplu sa lasi mostenire problema ... mult mai sirnplu, decat sa Iti bali capul sa. 0 rezolvi ....

A: Pai voi, cei de acumvma refer la copiii de cristal,

cei indigo ... Apropo, tu faci parte dintre acestia?

D: Nu, Ei sunt altfel de suflete.

A: .Am auzit ea sunt foarte speciali ....

D: Da, dar nu toti, No. toti cei ce au in structuri

• J

culoarea indigo sunt veniti sa ajute planeta. nii dintre ei

au fast special trirni~ipentru a 0 dezechilibra, tocmai acum, in acest moment. De altfel Aghton III transmite ca nu orice copil hiperactiv si prost crescut trebuie tratat ell indulgenta, Bunul simt nu are legatura eu culoarea campului, Parintii lor sunt cei ce se prevaleaza de anumite aspecte ~i incearca sa puna insuccesul educatiei pe seama

"unor lucruri citite, De asemenea autismul, doar in rare cazuri are de-a face ell inadaptarea la lumea actuala,

A; Bine, dar se spune despre copiii co. autism sau diverse deficiente eEl nu corespund vibratiei planetei ...

D: Nu au cum sa nu corespunda deoarece yin din acelasi segment al Matricei. Ei seafla acolo de la inceputul Terrei, corespund ei, ba mai mult depind de aceasta .

. A: ~j atunci ce este cu ei?

D: Nu roa refer la toti, rnsa majoritatea sunt cei ce au gresit fata de planeta sau oameni. Ma refer la greseli enorme, monstruoase, Ei lasa prin rnoarte ace as ta' greutate

lnuaki: Reptilianul din mine

37

in Mattice La randul ei aceasta reactioneaza ~i la urmatoarea incarnare ii trimite iutr-un fel de stare de letargie, pentru a nu mai fi apti sa faca acelasi lucru si tot 0 data pentru a putea sa le trimita inapoi ceea ce au facut, De aceea ei sunt respinsi de semeni, marginalizati, Cu toate astea, datoria noastra este sa Ii ajutam, sa ii sprijinim, caci ei sunt ai nostri, sunt noi insine, La un anumit nivel ne In treparrundem.

A: ~i ceilalti, care nu fae parte din aceasta categoric? D: Ei sunt suflete nobile, .sensibile, speciale, dar care si ele la un anumit moment al fostei existente au

·perturbat grav campul matricial, Sunt intr-adevar foarte putini, Ii recunosti dupa faptul ca nu sunt agresivi ~i 'in ciuda problemelor lair, radiaza iubire; sunt calini, placuti, simt nevoia de ap ro pi ere, de contact, iar cei ce Ii 10taJnesc Ii simt prieteni, Ei sunt eei ce au venit aiei ell un seop bine stabilit. Majoritatea au fost pionieri sau inventator:i sao deschizatori de drumuri. Ei au lasat ceva ornenirii, poate prost folosit sau intelessi acurn au venit sa schimbe .. Ei pot revolutiona anumite domenii. Problema lor este eil ei traiesc In doua lumi, daca rna pot exprima asa, Adica ei vad si ceea ce noi nu vedem. Oamenii nu au inca capacitatea de a-i ajuta. 'n indoapa ell medicamente si Ii baga in anumite programe de socializare,

A: Aici te contrazic! Aceste lucruri Ii ajuta!

,.,

D: Nu este adevarat, Ii ajuta sa devina la fel ell ceilalti,

cand ei sunt speciaIi. Ar trebui Iasati liberi, canalizati din umbra, faen~i sa f~i dezvolte adevaratele talente, Ei sunt cei ce pot demonstra ca exista si . altceva dincolo de materie, ,ca facta gandului este cea mai puternica unda vibratorie, ca. spatiul ~i timpul pot fi stapanite, supuse,

A: Deja m-ai pierdut! Nu vreau sa rna contrazic! Imi poti vorbi despre copiii indigo, eel veniti in ajutorul planetei? De unde sunt ei?

38

lnuaki: Reptiliattul din mine

D: Ei sunt fiedin aeelasi segment al Terrei, fie dinalte segmente. Cei ce "in din acelasi locmatricial suntentitati elevate, sosite ca deschizatori de eale, de drumuri, Cei ce vin din alta parte, suntentitati superioare.aduse din alt segment, chiar de catre Matrice, ell scopul de a ajuta planeta, Ambele categerii all. posibilitatea de a-si aecesa memoria matriciala constient ~i de a-si folosi cunostintele. Ei se vor adapta eel mai bine ~i mai rapid Ia nona vibratie. Tot ei sunt cei ce vor fi apti in a ajuta Ia recupe-

.rarea Terrei, la tratarea ei,

A.: ~i 'en noi eeilalti, ell cei care I1lU se vor incadra. in noii parametri, ce se va tntampla?

D: Ei vor fi condusi catre un alt segment al Matricei.

De aItfel tn interiorul ei, acest lucru se intampla. rnereu, La 0 anumita perioada, se curala segmentele. Se aduna tot ceea ce corespunde unei anumite stari energetice ~i vibrationele, se curnnleaza ~i se creeaza un nou segment matricial.

A: Ca un fel de noua comunitate?

D: Da, exact. Acestia sunt pusi impreuna, si vor sta asa pana cand se va face iar 0 curatare,

A: Este situatia 1n care De gasim noi acum?

D: G,ande~te-te ca. ~i aici, fa inceput au fast adusi cei eu vibratie egala .. In sute de mii de ani, 's-a produs 0 departajare, iar aeum a sosit.momentul sa se produca.egalizarea A: Este prima egalizare?

D: Nueste a treia,

A: i:mi peti spune despre celelalte? D: Nu, caei nu Ie cunosc,

A: Sa inteleg ca din limp in: timp universul separa enritatile, R', ~'""""an cele bunerm --, reuna ',' " ·1,'. rel ileaca?

_., t- .. RJUe _e.p .. u a.§lcee eepeaca,

D: Nu putem impm-ti in bun .~i rau. Matricea este cea care hotara~te cine ,sta~i cine pleaca, Este rnai mult 0 chestiune de vibratie,

lnuaki: Reptilianul din mine

39

A: Si lucrul asta se tnHlmpla pretutindeni? Pot fi aduse laolalta entitati din {nate segmentele?

0: Da, daca ele sunt compatibile vibrational si daca s-a hotarat ere area unui segment ell 0 anumi ta scara vibratorie.

A: Pai nu fac parte din universuri, planete, specii diferite?

0: Dupa cum spunearn, Ia un anumit nivel suntern interconectati, Suntem tali facuti din acelasi aluat.

A: Da, dar ne supunem altor Iegi, Daca ar fi sa luam pamanteni si inuaki, ~i sa ti punem intr-un Ioc, ce ar iesi. 0: Acest lucru este imposibil, caci ei nu corespund vibrational. Inuaki au fost candva ceea ce suntem noi acurn. Nu mai exista nimeni pe lnua. care sa corespunda . chiar celui mai elevat de pe Terra.

A: Adicaei sunt mai buni, mai calmi, mai iubitori?

D: Ei nu mai perturbs Matricea, Cu nimic. Din contra a ajuta sa. se regleze, 0 Incarca pozitiv,

A: Cum fac acest lucru?

D: Prin faptele, gfuldurHe ~i trairile lor. Ei stiu ca sunt in permanenta racordati la aceasta si traiesc in armonie ell ea. Nu are nici un rost sa perturbi echilibrul.

A: Vad ca ai inceput sa te foiesti. Vrei sa ne oprim?

D: Da, dar inainte de asta as vrea sJl intetegi ca toate au 0 logica, Nimic nu exista mtamplator si de la sine .. In spatele fiecarui lucru sau a fiecarei flinte se ascunde 0 idee, 0 forma-gand-vibratie,

A: Da, dar unele au fost create de om. Deci si omul

poate materializa,

D: Da. Din pacate nu numai lucniri bune ~i folositoare. A: Animalele potcrea perturbatii in Matrice?

D: Nu, caci ele sunt racordate la sfera centrala, tar aceasta este coordonata de entitati pazitoare, care nu permit acest lucru.

40

Inuaki: Reptilianul dill, mine

A: Si oamenii nu au?

D: Nu, caci ei au ceva 10 plus. Pot fi asemeni lui 'Dumnezeu, adica pot crea de la 0 forma gand,

A: Spune-mi, aceste idei, rna refer la inventii, nu existau deja In Matrice, iar de acolo au putut fi luate de cei carora Ie erau destinate?

A

D: Intr-un feI, da. Unele idei exista deja, precreate,

Spre exemplu, sa luam avionul. El a fast gandit cu mii de ani in urrna, de primul om care si-a pus mtrebarea cum ar putea zbura asemeni pasarilor, Toti ceilalti, care au gandit acelasi Iueru dupa el, au adiiugat energie acelei idei pana iotr-o zi cand cineva a nimerit pe aceeasi lungime de unda, a Imbunatarit conceptulsi f-a transpus In practica, materializandu -I.

A: Dar nu exists idei puse acolo de Dumnezeu?

D: Nu, Ideile din segmentul Terrei apartin oamenilor.

Mai exists si a1tfel de forme-gand-energie, care sunt puse de catre entitati ale altor p1anuri.

A:: Nu tn~eleg"

. D: Sa presupunem ca inuaki hotarasc sa va dea acces la folosirea Iuminii cristalelor in prelucrarea metalului, Exista doua posibilitati.iPie este trimisa 0 entitate la incarnare, care insa are dreptul de a-si pastra memoria rnatriciala a segmentului initial, fie transmit' 0 forma-gand-energie in segmental matricial al Terrei. A dona variants este cea mai des folosita,

A: Asta 'inseamna ca tu, avand acces' la informatiile vietii ca inuaki, ai venit sa aduci ceva special?

D: Da, dar a~ vree sa vorbim data viitoare.

Inuaki: Reptilianul din mine

41

IV

A: Astazi as dori sa discutam despre modul cum ai ajuns tu aici, pe Terra ~i de ceo To ti-ai ales locul, parintii?

D: Nu prea. Ei au fost una din optiunile disponibile In aeel moment. .

A.: Si tu ai venit, te-ai incarnat si nascut ca fiind copilul

lor?

D: Nu m-am nascut.

A: Ba eu ered di te-ai nascut, Cum aItfel?

D': Este putin mai complicat. Ei ayeau un copil al lor, Care s-a nascutnormal, dupa noua luni de sarcina, ca orice fiinta pamanteana, Din pacate el era 0 fire bolnavicioasa ~i ca atare, cbiar conform ell prograrnul lui, el trebuia sa paraseasca aceasta lume. Atunci eu i-am luat locul.

A: Poti fi un pic mai exact? Nu am inteles nirnic.

D: Copilu1 lor" pe nume David s-a nascut pentru a mud .. Era un program cu care venise ia nastere, El trebuia ca la varsta de 6 luni sa plece, Atunci s-a hotarat In

Matrice ca en saii iau locul. .

A: Bine, dar cum? Nu si-au dat seama ca au alt copil? D: Nu, caci eu i-arn preluat trupu1:

A: Hotarat, nu in.teleg.

D: Copilul s-a nascut co 0 sensibilitate. A fost mai tot timpul Tacit. La varsta de 6 luni, marna l-a gasit in patut, in coma. A alergat ell. el La spital, unde s-a tncercar intoarcerea lui la vial§., insa el a rnurit, Pre! de cateva minute, inirna lui a 1ncetat sa mai bata, Atunci, sufletul lui s-a desprins ~i eu i-am preluat trupul. Medicii au crezut ca au reusit sa il resusciteze, tnSa nu a fost asa, El plecase .

. A: Si nu si-au dat seama?

42

lnuaki: Reptilianu] din mine

D: Nu, nici nu aveau cum. Era acelasi trup.

A: Tu ai intrat in trup, avand constiinta ca esti cine esti? D: La intrarea In trup stiam cine sunt, Am ajutat

constient la animarea lui, tnsa varsta biologica ~i functiile

-corpului nu imi dadeau voie sa rna manifest decat ca un sugar. Apoi constiinta de sine mi-a disparut, Am uitat totul ~i a trebuit sa tree prin stadiile invatarii, la fel ca orice muritor.

A: De ce?

D: Pentru a l'nvata sa rna. adaptez la vibratia oamenilor si a locului. Pentru a Ie intelege mentalitatea si modul de vial~i.

A,: Ai pierdut mult ti mp!

,D,: Nu, deloc, caci am ca§tigat Craciunul, eu bucuria si lumina lui, Pastele, petrecerile, joaca eu copiii, Sunt lucruri pe care nu le stiam, nu le cunosteam potentialul vibrational. Pe Inua nu exista.

Habar nu ai cat de frumos este sa te joci 1n zapadal Sa te bali cu bulgari, sa Iti fie frig ...

A: Da, daca pui problema asa, sunt multe aspecte noi ... D: Da, iar pentru a ti Ie insusi trebuie sa Je simti, sa le traiesti, Parllii ~.i tristetea este un lucru frumos, Dorul de flintele apropiate, de catel, ..

A: Asta asa este, insa nu totul este frurnos.

D: Ba totul este frumos, caci este 0 experienta noua, aparte. Fiecare traire sau simtamant te definesc c,a fiinta, Totul ~i toate converg catre a-ti tnsu~i lectia trairii in acest plan vibrational. Este 0 scoala speciala, pe care sunt recunoscator ca 0 pot parcurge.

A: ~i cand ti-a! dat seama de cele, intamplate? Cand ai constientizat cine esti?

D: Cand aveam 5 ani. Imi amintesc ca eta In seara de Craciun, care de altfel este sarbatoarea mea preferata. Mama irni spusese ca 0 sa vina Mosul, Erarn atat de

lnuaki: Reptilianul din mine

43

tensionat tncat nu puteam adormi, Atunei am inceput S,§. imi vorbesc tn gand, tntrebandu-ma anumite lucruri ~i tot atunci cineva a inceput sa Imi raspunda, Mi-a trebuit destul de mult timp sa tnteleg, Mai diu este ca a trebuit sa rna ajut singur, deoarece nici mama, nici tata nu au vrut sa rna, asculte, barnai mult tmi interziceau sa discut subiectul cu alte persoane. Pana ~i prietenul men Vladut rni .. a spus ell sunt ciudat si ca daca nu termin eu tarnpeniile astea nu 0 sa se mai joace cu mine.

A: Asa ai luat Iegatura ell Agbton?

D: De fapt el a, Iuat Iegatura cu mine. El mi-a spus ca am fast tot timpul supravegheat, insa au intrat in contact 'abia atunci cand au considerat ca legatura mea ell Pamantul a fost pe deplin stabilizats.

A: De ce?

D: Pentru ca, exista pericolul ca arnintindu-rni sa Imi doresc sa plec,

A: Si era ran?

D: Da, caci 'eu am venit cu 0 misiune ~i acest lucru trebuie dus Ia bun sfar~it.

A: Aghton ti-a povestit de Inua?

D: Nu chiar povestit, A fost ca sicum rn-am uitat la un film. Am vazut eu ochii mintii, ca ~i cum m-as uita Ia televizor fn cap, totul, de la nasterea mea pe Inua ,~,i pana laplecare. Am vazut istoria planetei, mi-am retrait viata ~i mi-am reinsusit cunostintele. Acolo unde avearn neclaritati, am tntrebat, iar el mi-a raspuns aratandu-rni imagini,

. sunete $i vibratii,

,A: Tu ai murit pe Inua pentru a te putea naste aici?

D: Nu am rnurit ci am intrat in celalalt plan, dizolvandu-mi constient trupul ~i asteptand momentul optim pentru a ajunge aici,

'.A: Deci parintii erau cumva dinainte stabilitil D:: Nu, a fost 0 alegere de ultirn moment,

44

Inuakl: Reptilianul din mine

A: Dar ai spus ca ai asteptat momentul op . m!

D: Da, dar parintii mei nu erau acestia, Erau un cuplu de tineri, care erau adeptii unui curent esoteric, care de fapt este 0 recreere a unei mati scoli de mistere, Fata trebuia sa raman a gravida ~i sa rna aduca pe lume, iar astfel a~ fi beneficiat de un real suport ~i a~ f putut rnanifesta bagajul meu matricial mult mai repede ~i 10 conditii optime.

A: Si ei s-au razgflndit, nu au mai vrut copil?

D: Ba da, am fost conceput. Ba chiar am ~i lnceput procesul de inglobare a entitatii 10 trup, insa marna s-a razgancHt si a intrerupt sarcina.

A: Dar daca erai 0 entitate aparte, ajutata, de ce nu i s-a spus?

D: I s-a spus, tnsa ea considera ca este prea tanara. l-au trimis chiar si vise, trairi, insa frica a facut-o sa nu le inteleaga. De altfel frica ~i ura sunt singurele sentimente pamantene care blocheaza accesul catre cunoastere ~i evolutie,

A: ~i nu puteai astepta alta nastere?

D: Nu, caci nu poti sta foarte mult in Matrice. Daca mai zaboveam, ar fi trebuit sa rna dizolv sau sa rna nasc inuaki, Asa am ajuns sii iau locullui David.

A:: In Matrice, ai un anume timp la dispozitie?

D: Da, in starea premergatoare unei Intrnpdri deosebite, ti se pastreaza insu~idle si memoria matriciala, dar energia existenta in interiorul Matricei poate perturba integritatea entitati], In cazca se depaseste 0 anumita perioada ..

A:~i cu entitatea care a fost David ce s-a.intamplat.

D: Ea s-a 1ntors In Matrice §i asteapta 0 noua oportunitate de a veni,

A: ~j este coreet fala de ea?

D: Da.rcaci ea a ajuns intr-un plan superior celui din care a plecat. .

Inuaki: Reptilianul din mine

45

A': De ce?

D: . Pentru ca pro gramu I eu care veruse a fost lasat trupului sl deci l-am preluat eu.

A: Adica ai preluat karma lui?

D: Nu chiar, caci tu intelegi karma in alt mod. Eu am preluat mare parte din perturbarile pe careel le-a lasat in . trecut in Matrice, insa doar pe cele pe care venise sa le rezolve acum. Restul sunt ramase in segmentul rnatricial In care este acurn si Ie va lua cu el cand va fi hotarat,

A: Asta msearnna ca tu vei avea de infruntat problemele lui?

D: Da.

A: Si daca are probleme grave de sanatate? Mil refer in vii tor.

D: Eu Ie pot face fata, deoarece este un felde cumul care se realizeaza intre ceea ce a lasat el ~i ceea ce am adus eu. Si In afara de asta, orice poate fi rezolvat, daca

stii cum. .

A: Da, corect, daca stii CUID. ,

0: Noi toti stim cum, problema este ca pamantenii nu vor sa constientizeze aceste lucruri, '.

A: Imi poti descrie procesul de preluare a trupului?

D: Da. Este inversul procesului a eeea ce numim moarte, numai ca sfera este eliberata brusc si exact In clipa desprinderii cordonului, de trup, 0. alta Ii ia Iocul, Aceasta inccpe sa se ramifice, intrand prin crestet In sira spinarii, apoi In inima ~i de aici in stomac, cap si rnembre, iar apoi corpul primeste un surplus de Iuminozitate, iesita direct din campul matricial, Seamana la culoare ~i putere cu fulgeruJ. Este un flash scurt, dar de mare intensitate, Dupa aceasta, simti trupul ca ~i cum ar fi al tau. Simti durerea, ma~ncari mea, intepaturile, i1 poti coordona si ghida du pa bunul plac,

46

lnuaki: Reptilianul din mine

Insa. eu, cum spuneam, am-avut miscarile limitate, deoarece creierul acumulase doar cunoasterea unui copil de 61uni.

A: Dar daca entitatea preia un trup de adult? Se poate? D: Da, insa atunei beneficiaza de avantajelc trupului de adult ~i poate face mult mai multe actiuni,

A: Asta insearnna ca el are activa constiinta de sine.

D: Nu. Caci ~i el trebuie sa se obisnuiasca ell trupul, ell vibratia locului, ell pulsul Terrei.

A: Bine, dar asta Inseamna ca va avea un mare gol, 0 amnezie. Nu lsi va putea aminti nirnic, nu tsi va cunoaste rudele, prietenii.

D: Nu v~ avea amnezie, caci el va prelua odata eu trupul si informatia. Amintirile vietii prezente se afla . stocate atat in Matrice cat ~i in creier. De fapt in Matrice ajunge forma-gand-energie a faptelor, iar amintirea ramane Inmagazinata in trup. La fel ca si trairile si sentimentele, A: Aeestea nu influenteaza Matricea? .

D: Ba da, ele creeaza perturbari, dar de alta natura ~i

strict In segmentul matricial aferent sufletului respectiv. Trairile si sentimentele pamantene sunt de fapt cele care dau buna functionalitate a corpului, Acesta este un vehicul terestru care este alimentat atat ell energie ~i hrana, cat si ell trairi,

A,: ~i cand afla entitatea ca de fapt trupul nu a fast de la inceput aI lui?

D: Depinde de 'gradul lui de adaptare, Nu este 0 regula .

. Afla atunci cand vibratia lui corespunde ell cea a Terrei, A: Sunt multe asemenea persoane?

D,: Nu stiu, Stlu doarca de pe lnua au venit 10. A: Odata cu.tine?

D: Nu, la distante de timp. E1J am. fost al treilea, A: ~i restul stiu, sunt constienti?

lnuaki: Reptilianul din mine

47

D': .Aghton mi-a spus ca se poate comunica dear cu

sapte, in afara de mine.

A: Si eu ceilalti doi ce s-a intamplat?

D: Preluarea a esuat. Sunt anumite riscuri. A: N u au sansa sa i~i revina?

D:,Nu.

A:~i eat timp vor sta 'asa?

D,: Vor reusi sa pIece odata ell moartea trupului, iar aceasta moarte va sosi abia atunci cand se va terrnina programul acestuia.

A: Si nu se poate face nimic?

DI;' Nu, caci legile trebuie respectate. Totul are 0 logica, A: Dar de ce s-au lntamplat aceste accidente?

D: Dincate am inteles, la unul preluarea a durat prea rnult, trupul nu a fost suficient oxigenat iar creierul a fost afectat ~i celalalt a suferit un accident In momentul preluarii. Entitatea care ocupa trupul, s-a razgandit exact in mornentul cand noul cordon se fixa si astfel trupul este

. acurn animat de doua suflete, ceea ce face ca In prezent sa existe 0 perturbate grava a sistemului, care nu mar poate fi coordonat.

A: Dar aceste lucruri nu erau dinainte stiute?

D: Nu, de unde sa ~tii cd entitatea nu respecta legea, ca

se opune? ~

A: Si ell ceilalti ce s-a Intflmplat?

D: $tiu ca sunt bine, a mceput comunicarea si totul decurge normal.Unul este chiar mai avansat decat mine, caci beneficiaza de sprijinul ambilor parinti,

A: Cu ce se ocupa parintii lui?

D: Sunt cercetatori, insEt fae parte din Ordinul Rosicrucienilor ~i deci au.acces Ia 0 malta cunoastere esoterica, A: Dar nu sunt tot 0 organizatie de tip saranist?

D: Nu, sunt eu totul altceva, E drept ca anurnite ramuri, au devenit interesate mai mult de propria bunastare decat

48

Inuaki: Reptilianul din mine

de evolutie sau altruism, ins a cei la care fae referire, ell siguranta nu sunt negativi.

A:: Si sunt 1'n Romania?

D:' Nu, eu sunt singurul de aiei. Dintre cei carc au reusit preluarea, trei sunt in America, unul in Franta" unul in China si doi in Gennania.

A: Cu tine fac sapte, Al optulea unde se ana?

D: Intr-un loe special, pe care Aghton nu ti-l poate

spune.

A: Eu am vorbit ell Aghton? D: In mare parte.

A: De ce a fost aleasa aceasta repartizare?

D: Repartizarea s'-a facut functie de irnportanta evenimen telor ce urmeaza sa vina.

A: Deduc ea noi, eu Franta ~i 'China nu 0 sa avem

parte de lucruri deosebite. '

D: Din contra, insa aici nu este asa de mult de lucru, Totul va curge lin.

A,: De ce?

D: Pentru ca aici noi beneficiem de constiinta colectiva a inaintasilor nostri, care ne va fi de mare ajutor.

A: Ce vrei sa spui eu asta?

D: Aici pe acest pamant au trait fiinte foarte evoluate, care au lasat viitoarelor generatii un fel de bula energetics, _care contine informatii de 0 mare valoare. Ele vor fi reveJate la un anumit moment. Totodata prin accesarea acestora, noi vom capata explicatii la toate intrebarile care au fost puse de-a lungul evolutiei, intrebari a carer raspunsuri reale, au fest de obicei ascunse, mascate sau trunchiate.

"

A: Irni poti da unexemplu?

D: Nu, caci nu este sarcina mea,

A,: Si mai este rnult pana cand vom putea accesa acest tezaur?

lnuaki: Reptilianul din mine

49

D: Nu. Unii chiar tJ acceseaza, ba rnaimult, irnpa, [a.~esc informatiile primite.

A: Si noi de ee nu stim?

D: Ba auzirn, dar nu suntem interesati. Majoritatea crede ca sunt povesti,

A: Toata Romania a fast populata de aceste fiinte?

D; In special centrul larii actuale, Iorr-unul din munti este chiar ascuns un tezaur informational deosebit de

_. - - - ,

important.

A: Si de ce nu a aflat nimeni?

D: Aghton spune ca stiu destul de multi, insa ca nu vor sa spuna, Sunt persoane care chiar au intrat acolo,

A:: Este tipic romanesc. Daca anzi ceva ce nu trebuie, _ 1i se spune eft esti dezinformat, cit ai inteles gresit sau ca nu ai ajuns la nivelul la care ti se poate revela secretul,

D: Toti vor atla atunei cand va trebui.

,

A: Ce irni mai poti spune despre tara noastra? D: Este singura tara care are sapte ceakre active.

'"

A: In rest nu au?

D: Nu, Pamantul are la randul lui sapte centri energetici, dispusi pe intreaga suprafata, insEt In rest nici 0 tara nu are sapte centri proprii, Asta este de fapt motivul pentru care s-a insistat in subjugarea Romaniei de catre anumite eurente sau organizatii negative.

"

A: Imi poti spune unde sunt ceakrelePamantului?

D: Ceakrele Parnantului sunt I'J1 California, America de Sud, Australia, Anglia, Egipt, Iran si Tibet.

A: Dar ale Romaniei?

D: Unul este 1a Sambata de Sus-Recea, al doilea lfl Muntii Rarau, ~1 treilea in apropiere de Simleul Silvaniei, al patrulea la Capidava, al cincilea 1a Sarmisegetusa, al saselea In Parang iar al saptelea in Subcarpati i Getici. Bine, dar nu sunt in ordinea pe care ti-am spus-o. Functiile

50

lnuaki: Reptilianui din mine

10'r exacte, nu pot fi inca dezvaluite, deoarece nu sunt suta la suta active:

A: Dar muntii Bucegi, imi poti spune ceva des pre ei? D: Atilt In. Bucegi cat si ill Ceahlau, exista acel tezaur informational de care iji vorbeam, Daca oamenii s-ar uita

. ar putea chiar sa 11 vadito tn acele locuri apar niste formatiuni energetice sub forma de piramida eu baza patrata. Acum arata ca un fel de holograma, dar eu at ne vom apropia de anurnite evenimente eu atat vor fi mai pregnante.

A: Ce rol au aceste piramide?

D: Ele protejeaza tara de anumite atacuri energetics ~i transmit forme-gand-energie in seop de protectie ~i evolutie

'"

spirituals. Intr-un fel.putem spune caincearca sa ridice

vibratia la nivelul lntregii Rornanii. Atat a locului cat ~i a oamenilor,

A:: Sunt acesti centri asemanatori ell ai oamenilor? D: Da, identiei. Au aceleasi culori si roluri.

A: Dar care este scopul lor?

D': Ei regleaza, supravegheaza ~i optimizeaza functionarea planetei. La fel ca ~i ceakrele fiintelor, care coordoneaza . functionalitatea intregului sistem. Oameni an exact acelasi numar de. centri, deoarece traiesc aid ~i trebuie sa corespunda vibrational ell planeta.

A: Dar ceakrele Romaniei?

D: Acestea au Inceptn a fi acti vate abia In 1986.

Maximul optim se va atinge In 2011.

A: Dar care este scopul lor?

D:Nu Iti pot spune decat di parnantul acestei fan exista de Ia inceputul Terrei. Tot aici au fost create primele fiinte, care apoi au plecat si au colonizat intreaga planeta .. Tara aceasta va avea un rol important 1n anii ce vor unna, Constiinta colectiva lasata noua de catre strabuni, va exploda, cuprinzand inimile celor ce vor avea sansa sa supravietuiasca ..

lnuaki: Reptilianul din mine

51

A: Sa supravietuiasca?

D: Da, caci 0.01 nu vom fi feriti, De altfel este foarte bine asa. Nu toata lurnea este pregatita sa acceada catre un alt plan. Dar au pot discuta despre asta ...

A: Imi poti spune daca se va Intampla ceva rau la nivel

global in anul car~ va urma?

D:Da, vor fi probleme. A: Ce fel de probleme?

D: Va fi ceva legat de apa, dar mai mult nu am voie sa .. sti u,

A: Romania.va f afectata de aceasta apa?

D: Nu, Aici VOT fi probleme mai mult de ordin economic, De fapt fie vor fi probleme grave, de ordin economic, fie va fi un mare cutremur,

A: Maiimi poti da lamuriri?

D: Nu .. A~ don sa ne oprim.

n rog pe David ca inainte de a pleca s.a rna lase sa discut ell mama lui. Aflu de Ja aceasta ca intr-adevar copilul ei s-a nascut cu 0 sensibilitate aparte ~i ca primele 6 luni de viata a fost tot timpul racit, ba chiar ca 10 jurul acestei varste a fost la un pas dle rnoarte In urma unei pneumonii grave, combinata eu 0 intoleranta la antibiotic. Imi spume camedicii au incercat cam dona minute sa 11 resusciteze. Mai aflu ca totul a fost de fapt 0 minune, caci dupa acest episod David s-a insanatosit bruse, nernaiavand niciodata nici un fel de problerne.

1mi iau ramas bun de la ea~ conducand-o spre usa,

'"

Inainte de a iesi se intoarce catre mine, sovaind:

- Stiti, este un sentiment ciudat, nuvreau sa rna credeti nebuna, dar atunci, cand a deschis ochii, dupa ce a revenit la viata ... am avut impresia ca nu rnai este el! Am vorbit ~i eu preotnl despre acest lucru si i-am facut slujbe de exorcizare, dar .... Credeti ca estc posibiJ sa fie posedat?

52

lnuaki: Reptillanul din. mine

Dau sa deschid gura pentru a- i raspu nde~ dar mi -0 i a . Inainte spunandu-mi repezit:

- Va rog sa nu imi raspundeti, Nu sunt pregatita sa stiu. Eu nu vreau sa am un monstru la u~a!

Mult timp dupa plecarea lor raman ingandurata. Ma gandesc daca ar fi bine sa 0 las pe mama sa asculte tnregistrarile sedintelor, Ma hotarasc totusi sa nu 0 fac, far§. 0 consiliere prealabila.

lnuaki: Reptillanu! din mine.

53

v

A: Ai dod sa Imi spui ceva in mod special?

D: Nu, rna poti mtreba tu. Doar Aghton mi-a spus sa iti spun ca rni-au fast facute cam sase slujbe de exorcizare, in diverse locuri. Se gandea chiar sa rna puna sa spun anumite lucruri, mai ales ca unii dintre preoti nu erau chiar ceea ce vroiau sa para, insa s-a abtinut, deoarece ar fi dus fa o inrautatire a relatiilor dintre mine ~j familia mea.

A: Cum adica nu eran ceeace voiau sa para? Nu erau 'preoti?

D: Ba da, dar nu l~i respectau propriile convingeri.

A: Dar stii ce se spune, sa fad ce zice popa, nu ce face e1.

D: Nu. Trebuie sa faci ~i sa spui ceea ce consideri tu ca cste corect si bine. Sa dai exemplu prin propria ta vibratie ~i traire, viata ta de traitor al Terrei este marturia. De ce sa pui pe altii sa faca lncruri in care tu nu erezi?

A: Pentru caexista 0 conduita, niste principii morale. D: Corect, i'nsa ele trebuie propovaduite de cei care le aplica, care cred In ele,

A: Bine, sa revenirn la ceakre. Vroiam sa te intreb daca inuaki au tot sapte ceakre.

D: Nu. Auzece, Au sapte ca rue pamantenitor, plus trei sub forma de discuri paralele, situate deasupra crestetului .capului.

A: Sa inteleg ea in rest, la nivel energetic suntem

asemanatori?

D: Nu. Deloc.

A: Dar ce diferenteexista?

D: Noi aici, pe Pam ant avern cele sapte ceakre, dar de JUT ImprejuruI nostru se afla sapte campuri de energie,

54

lnuaki: Reptilianul din mine

divers, colorate, De fapt Bunt colorate In culorile ceakrelor, Arata ca un fel de baloane concentrice, bagate unul III celalalt,

A: Se numesc bio-campuri,

D: Bine, aceste bio-campuri, sunt specifice pamantenilor, Inuaki nu le mai au. Le-au avut de mult de tot dar de cand planeta lor a facut saltul, ele s-au transformat intr-o sfera perfecta de energie. Aceasta are culoarea aurie.

A: Ce rol 'are aceasta sfera?

D: Ea ajuta 1a reglarea si mentinerea echilibrului in organism. Cu ajutorul ei se poate comunica, caci atunci cand vrei acest lucru, ea se mareste ~l ajunge pans. la persoana pe care vrei sa 0 contactezi. Tot cu ajutorul ei se activeaza Merkaba, De fapt prin aceasta sfera se realizeaza totul,

A: Si asa 0 sa avem ~i noi dupa salt?

D: Da, 1118a acum, aici, are loc un experiment neobisnuit. A: Adica?

D: Se incearca efectuarea saltului si pastrarea trupului actual.

A: Pai inuaki nu si-au pastrat trupul?

D: Dear forma, Trupul a devenit mai putin dens, mai energetic, de altfel Intreaga planets s-a schimbat atat 9a structura ca~ si ca. energie, Acum se iucearca pastrarea structurii si schimbarea energiei, Oameni au sansa sa i~i

'pastreze corpul asa cum este. Adica sa t~i pastreze structura rnoleculara, Daar ADN-ul va fi modificar. In prezent ernul are doar un sfert din codurile ADN active. Restul sunt inactive.

A: Si ce inseamna aceasta activare a lor?

D.: Prin activarea in totalitate a acestor coduri ADN, ornul va reusi sa pastreze in trup lumina, vibratia, sunetul ~i inforrnatia matriciala, Asta inseamna ca va fiin permanenf! racordat la pulsul ~i respiratia intregului U ni vers.

lnuaki: Reptilianul din mine

55

"

Va functiona In armonie ell acesta, Trebuie sa vezi ADN-ul

. ca fiind un transrnitator de lumina, sunet ~'i vibratie,

A: Cum adica pulsuI Universului?

D: Universul are un puls al lui; 0 anumita vibratie.

Aceasta este transrnisa galaxiei, apoi este preluata de pamant, de unde este receptionata de creier, care 0 transmite inimii ~i apoi aceasta 0 raspandeste In corp. Si in prezent se intampla acest lucru, tnsa datorita acestor

_ coduri care sunt partial blocate, ernul preia doar un sfert din cantitatea trimisa,

A: Tu ai tot un sfert din codurile ADN activate?

D: Nu am, aproape 70% active. De fapt nu sunt singurul, Sunt foarte multi.

A: Dar de ce nu se activeaza la tali?

D: Pentru ca nu toti vor face saltul, Celor care nu vor

-~ "

merge cu noi mai departe, nu are sens sa Ii se activeze,

.Plecarea lor III matriee ell aceste coduri active, ar aduce grave perturbari, atat segmentului matricial din care fac parte Cftt ~i lor ea entitate Ei ar trebui sa ramana 10 Matrice pana cand pe 0 alta planeta va avea loc un eveniment corespondent, iar acest lucru ar fi In defavoarea lor, caci ar avea de rezolvat intr-o singura viata toate formele-gand-energie perturbatoare pe care le-au trimis in segmentul lor matricial,

A: ~i pentru cei 'care raman, acti v area codurilor cand se va face pe deplin?

D; Abia dupa ce va avea lac saltul. Ele lncep sa se activeze, dar vor fi la maximum abia dupa aceea.

A:' De ce?

D: Pentru ca si Pamantul abia dupa saitul vibrational va fi in regula. Momentan Pamantul sufera, Este plin de energii contradictorii.

A Ad' -? A: uca,

56

Inuaki: Reptilianul din mine

D: Tu stii ca singurele vibratii care conteaza sunt ura ~i iubirea? Teate celelalte sunt derivate din ele.

A: Dar omul trece In decursul unei vieti prin arnbele

, .

aspecte.

D: Da, dar acum este cazul sa ne hotaram de ce parte vrem sa fim. Acum este momentul In care traim efectiv

. ceea ce emitern, deoarece Pamantul a ajuns la stadiul In care nu mai preia nimic de la noi, ba mai mult, ne da inapoi ceea ce am semanat de-a lungul vietilor noastre, La fel se intampHi ~i en Matricea. Are loc un fel de curatare generala, ,

A: Poate ca asta este explicatia atator boli. D: Da, ~i asta poate fi 0 explicatie.

A: Si cum sa scapi de emotii negative?

D: Pentru a scapa de emotiile negative trebuie sa inveti sa le supui, sa Ie Infrunti ,~i sa le convertesti In iubire.

A: Bine, dar daca'itl este frica de caini, Nu ai ce sa faci,

'"

D: Ba da, Sa Ii iubesti. In fiecare seara s,a vorbesti ~u

sfera lor coordonatoare si sa transrniti catre Matrice ganduri de iubire, de iertare, de ajutor, catre specia lor.

'La fel poti face cu toate frieile ~i urile tale. Totul trebuie cautat, adus Ia nivelul constiintei si apoi transform at in iubire ~i lumina, Trebuie facut acest lucru inainte ca noua energie sa poara fiinglobata.

A:' Aceasta noua energie este una speciala? D: Nu, este energia feminina,

A: Dar ea exista deja!

D: Da, dar nu a fost energia pregnanta, De 0 lunga perioada de timp, Pamantnl estecondus de energia mas-

_ ,A

culina, Acurn acest .aspeet este pe cale sa se schirnbe. In

noua vibratie, energia -ferninina va fi egala ell cea masculina,

lnuaki: Reptilianul din mine

57

A: Banuiesc ca este un lucru bun! Am vazut ce s-a intamplat ell energia masculina,

D: Cu siguranta este un Iucru bun, did ambele energii vor echilibra vibrational si energetic Pamantul, Va fi intr-un fel 0 egalitate de forte.

A: Se stie ca atunci cand fortele sunt egale, ele se anuleaza.

D: Ceea ce este bine, caci asta lnseamna echilibru si perfectiune ..

A: Dar ~i femeile au condus 1a un anumit moment.

D: Da, iar apoi au venit barbatii, apoi iar ferneile ~i din nou barbatii. Au fast patru asemenea cicluri, iar acum suntem pe cale sa intram In eel de-al cincilea, De fapt ele corespund anumitor elemente.

A: Care clemente?

D: A fost ciclul de foe, d' -mant i-a urm "at

~ ~ ~ apol e pa_ _ __ , ~

ciclul de aer ~i ciclul apei.

A: Si ce mai ramane?

D: Ramane ciclul eterului, Acum vom intra tn el, Ma refer la eter ca fiind tllsa~i starea Matricei ~i cum lh Matrice totul este to perfect echilibru,.~i aici totul va trebui sa fie egal.

A: Spune-mi.aceste cicluri au fast prestabilite?

A ~

D~ Totul este stabilit, In Univers totul functioneaza

dupa 0 anumita logica ~i se supune unor Jegi bine stabilite. Nimic nu este lasat Ia voia i'ntamplarii.

A: Ce fel de.legi?

.• ,.. ,A , '.

D: Sunt leg! universale .. Intregul Univers este coordonat

dupa ele, Insa ele toate deri va din iubire.

A: Cand spui iubire te referi la cea pamanteana?

D: Iubirea pe care 0 putem experimenta aiel, reprezinta doar 0 mica parte din forma-gand-energie a iubirii existents In Matrice, Aici nu 0 poti constientiza pe deplin.

" -

A: Imi poti exemplifies? -

58

lnuaki: Reptilianul din mine

D~ Iubirea Universului este de fapt a Ingemanare a starilor parnantene de armonie, echilibru, pace, multumire, respect, intelegere, impacare ell sine, liniste, Cam asa ceva.

A: Mai avem mult pana ac010!

D: Nu, din contra, mai avem putin,

A: Tu crezi ca oarnenii vor renunta asa repede la vechile obiceiuri?

D: Da, caci eei care vor ramane, vor beneficia de a constiinta noua.Vor avea 0 alta perspectiva asupra intrcgului ansamblu. Ei automat vor fi racordati la noi energii ~i informatii ~i astfel sinele fiecaruia va incepe sa se modifice, sa se transforme. Este un lueru care va veni cumva din interiorul fiecaruia,

A: !)i la nivel energetic cum se va realiza acest lucru? D: Prin deschiderea ceakrelor, care vor functiona La capacitate maxima si parametri optimi. In momentul In care centrul superior va ajunge la capacitate maxima, se va incepe activarea celorlalti trei, Acestia nu se vor activa succesiv, caci in momentul cand primul disc ajunge la jurnatate din gradulmaxim de activare, se incepe activarea celui de-a] doilea, Cand primul este definiti v, eel de-a] doilea este la jumatate si atunci se configureaza al treilea. La definiti v are a celui de-a] doilea, a] treilea este activat

Ia randul lu i pe j umatate, ~

A: Si definitivarea celui de-a) treilea?

D: Este specifica fiecaruia In parte. Nu exista 0 regula.

Unii 0 fac mai repede, alti rnai incet.

Abia apoi se va activa sfera aurie, Ia fel cum, ausi inuaki.

A: Dar nu va exista un decals] intre oameni?

D:Nu, caei activarea sferei se va face sirnultan la toata lurnea. Oricum asta depinde si de activarea vibrationala a Pamantului, Semnalul matricial de activare va fi dat abia

lnuaki: Reptilianul dill mine

59

atunci cand atat Terra cat si oamenii vor avea aceeasi frecventa,

A: Dar daca vor exista persoane a caror acti yare nu va putea fi niciodata deplina?

D: Asa ceva nu exista, Trebuie sa 1'nte1egi di este vorba doar de energiev Difera insa de la om la om capacitatea de asirnilare.

A: Dar se poate lntinde pe sute de ani! D: Nu. Cu siguranta nu.

A: Cat crezi ca ar dura aceasta asirnilare? Ma refer maximum? .

D: Cam trei ani, daca .ar fi sa ne raportam la timpul

actual.

A: Mereu spui timpul actual. Cum va fi timpul atunci? D:: N u va mai exista timp,

A: Adica nu vom mai a yea unitatile de masura ale timpului, ora, secunda?

D: Nu, caci nu va mai exista timpuL

A:. Bine, dar atunci nu vor mai exista anii, de unde vei sti Ice vsrsta ai?

D: Nu vei mai avea varsta. Trebuie sa intelegi ca timpul este specific gandirii actuale, Universul nu are timp, EI exista, TimpuJ este ca 0 linie. Pleci dintr-un punet si ajungi

A .

in altul, In Univers esti pur si simplu pretudindeni, deci

nu trebuie sa pleci sau sa ajungi undeva.

A: Da, dar trebuie sa te raportezi Ia ceva.

D: Da, ne vorn raporta 1a pulsul Universului ..

A: Mi-ai spus ca voi masurati pe Inua in rotatii de pI aneta. Deci exista 0 unitate de timp!

D: Asa este, lnsa rotatiile sunt date de pulsul Universului, Inua este ca 0 inima a Matricei. A~a cum inima noastra pulseaza, la fel ~i Inua se roteste in perfect acord ell pulsul matricial,

A: Inua este inirna matricei?

60

lnuaki: Reptilianul din mine

D: Una din inimile Matricei. Asta ca sa Iti pot explica, Teate planetele care au facut saltul dcvin Tntr-un fel inimi. Mai exact ele se racordeaza la pulsul Universului si sunr in deplina armonie ell acesta,

A.: Imi spuneai ca se lncearca ca noi sa facem saltul in trup. De ce?

D.: Pentru ca aceasta experienta nu a mai fost incercata niciodata sieurn In Univers totul se experirnenteaza, a venit rfmdul si acestei tncercari,

A: ,Si ne-am nimerit sa fim noi la rand! D: Cam asa ceva.

A: Dar celelalte planete care au facut saltul, I-au facut la fel, Toate?

D: Nu. Fiecare a avut parte de ceva nou.

A: $i tu ai venit aicica sa experimentezi acest tip de salt?

D: Nu. Eu am fost trirnis, lea de altfel ~j ceilalti inuaki sa va larnurirn unele aspecte, pentru ca mare parte din pamanteni sa reuseasca, Se tneearca trezirea constiintei la niveI de masa si acest lucru nu poate fi facut decat prin rnesageri.

A: Te referi la aspectele cuce va fi dupa?

D: Nu, nla refer la faptul ca pamantenii trebuie sa stie cine sunt de fapt cu adevarat, de unde au venit ei, de cine sunt condusi ~i care este locullor in Univers,

A: Cine suntem noi?

D: (ell vocea schimbata) Eu sunt Aghton 9i am venit sa va spun ea voi sunteti fiinte de lumina. Voi sunteti copiii Matricei, poate una din creatiile celemai desavar~ite ale acesteia, fuglobati in voi toate elementele matriciale, alat la nivel vibrational cat sienergetic. Sunteti supremul, perfectiunea, absolutul ~i de aceea trebuie sa lncepeti sa va manifestati ca atare. Ati fost creati din pulsul Universului, din respiratia Creatorului si vointa lui Dumnezeu.

Inuaki: Reptilianul din mine

61

. Sunteti copiii Lui ~i aveti aceleasi capacitati, potente ~i atributii, Acum cste sansa voastra de a deveni activi, 'de a participa constient, de a. va. transforma in co-Creatori. Treziti-va!

Spunand aceste cuvinte il vad pe David cum se prabuseste pe canape-a. Ma reped la el, insa nu apuc sa 11 ridic caci deschide oehii spunandu-mi:

- Iarta-rna, dar am sirntit cum un curent puternic irni strabate trupul si mi-a venit rau,

'"

Ii lntind un pahar de apa, evitand sa Ii spun ca la

ultima fraza a vorbit eu alta voce .

. Ma uit In ochii lui albastri, oehii unui copil de sapte ani sima Intreb cate t.aine ale Universului se pot ascunde in spatele lor.

~. Propun sa ne opnm aiei, astazi! spun eu, punand , capat sedintei,

lnuaki: Reptilianul din mine

63

VI

A: La. intalnirea precedenta ramasesem la faptul c{t ai . venit. aici, acum, pentru a aduce un mesaj, Putem detalia " ?

putin'

D: Da Dar tnainte de asta a~ dori g,a i~i povestec ceva - despre istoria planetei Inua.

A: Te rog.

D: Inua, de mult de tot, cam acum opt sute de mii de ani in urma, daca ar fi sa socotim in ani terestri, era 0 planeta la fel ca Terra. Ea era populate de fiinte primitive" vag asemanatoare inuakilor de astazi, Nu erau inteligenti ~i nici nu posedau vreuna din capacitatile pe care le au in prezent, Ceea ce ij facea deosebiti, era avutia pamantului, caci soluI era bogat in minereuri, cristale si siliciu, iar apa ~i solul erau curate, insa tocmai darorita acestor resurse au devenit tinta vanatorilor galactici. La un moment dat, pe planets a poposit a nava, Era 0 nava de mici dimensiuni, asemanatoare celor folosite de ei astazi, ce avea Ia bord doua fiinte ciudate, agresive, tnSa foarte evaluate. Acestea au cercetat solul, au prelevat mostre ~i au plecat, Iuand ell ei doi copii de inuaki, 0 parte din locuitorii planetei, respectiv eel care luasera contact ell ei, rarnasesera cu ideea ca fuses era vizitati de fiinte supranaturale. Acest lucru s-a datorat atilt navei cu care venisera, cat ~i unei piese speciale pe care ei le-o lasasera fixatain sol. Daca ar f sa o vedem ell ochii de astazi, ne-am da seama ca ea seaman a eu 0 antena parabolica, tnSa dat fiind gradul scazut de evolutie al Ioeuitorilor, ei au Inceput sa 0 venereze, A

trecut mult timp, de la aceasta vizita, cam doua generatii ... Ai ceva neclaritati?

64

lnuaki: Reptiliauul din mine

A: Dar 1(\ vrernea respectiva inuaki traiau tot atat de

1 ') mut.

D: Nu, cel mai bat ran de pe planeta avea cam 40-50 de an i terestri,

A: Inua era la fel ca astazi? Ma refer la relief, clima ... D.: Inua, la vrernea respectiva era 0 planeta a capriciilor vremii. Furtunileerau deosebit de putemice, in a scurte. Din cate am rnlelf'r existe iarna, dar era foarte friguroasa, Erau munti ~i dealuri si campti, insa in aite locuri decat

. eel - existente astazi.

A: Dar pericole existau? Animale carnivore, plante? D: eel mai mare pericol era In apa, Acolo traiau fiinte asemanatoare uno crocodili gigantici, care ieseau dill cand in cand ~i decimau populatia, De aceea oamenii obisnuiau

"-

sa ~'loarma sus pe stanci sao in pomi. 41 construisera un

fel de casute din sfoara groasa de plante, ceva ca lianele. Acolo i~i petreceau noptile,

A: Dar animale existau? D: Da.

A: Erau ueise pentru hrana? D: Da.

A: Hrana era preparata? Exista foe?

D:Da, dar nu ca eel de astazi. Ei nu puteau obtine focul ell bricheta sau chibritul, Erau anumite locuri ill sol de unde acesta iesea, Era natural.

A: Si ce rnai mancau?

D: Plante, dar nu Ie gateau. Le luau pur ~i simplu ~i Ie mancau, Oricum nu aveau unelte de. gatit, Armele erau facute mai mult din piatra, Iemne ~i funic de plante.

A:~i de baut ce beau? D: Apa,

A: Din mare?

D: Nu, din izvoare, caci de mare nu se apropiau de frieS. ~i OriCUlTI apa nu era buna de baut.

Inuaki: Reptilianul din mine

65

A: De ce era varsta rnedie atat de mica?

D: Pentru ea eel mai adesea erau ucisi sau sufereau diverse accidente, Mai erau si bolile ~i luptele dintre ei, A: De ce se Iuptau?

'D: Pentru ca traiau in grupuri restranse, ca un fel de clanuri si de cate ori se tntalneau aveau loc batai.

A: Aveau sefi?

D: Sef era iutotdeauna eel mai 10 varsta. Caud acesta murea, imediat Ii lua Iocul urmatorul ca varsta,

A: Aveau 0 pereche stabila?

D: Nu, era fiecare ell cine vroia, dar numai din grupul respectiv,

A: Am Inteles! .

D: Dupa cum spunearn. Au trecut cam doua gencratii de la vizita acelor fiinte.".

,

A: Mai am 0 ]'ntrehare. Acele fiinte, care venisera din spatia, cum aratau?

D: Eras asclnanatori inuakilor de astazi, tusa pielea lor era gri inchis iar ochii de culoarea cenusei, Cand spun asemanatori, lTI,a refer la faptul ca aveau acceasi tinuUi" insa pe spatele lor aveau de-a lungul sirei, tepi mari si grosi, verzui-maronii, iar pielea lor era aspra; ~j aveau un miros aparte ....

A: Ce fel dle miros?

D: Ciudat, ca de soarece ~i sulf. A: Dar erau buni?

D: La Iflceput s-a crezut ca erau foarte buni. Au capatat increderea locuitorilor, datorita faptului ca venisera insotiti de fiinte asemanatoare inuakilor de atunci. Inuaki

,- , '. . --

nu si-an dat seam a ca de fapt erau urmasii celor pe care Ii

luasera eu ei, Datorita acestora interactiunea dintre cele doua specii s-a desfasurat eu usurinja. Acesti noi locatari

.au adus progres planetei ~i locuitorilor, Au adus atat unelte simple cat ~i rnasinarii sofisticate. J-an invatat sa

66

lnuaki: Reptilianul dill mine

se foloseasca de ele ~i sa lucreze cu focu1. Au ales ~ativa ~i i-au facut capetenii, invatandu-i cum sa struneasca populatia. Le-au montat niste cercuri subtiri, rnetalice pe cap, spunandu-le ea astfel sunt aparati de rele. Au decimat atacatorli din apa; pentru a permite lucrul la suprafata si in apropierea ei. Ceea ce nu au observat inuaki, era faptul dl urmasiicare se nasteau de la colonizare tncoace, erau diferiti, Semanau foarte bine ell populatia bastinasa, insa erau mult rnai lndemanatici ~i mai abili,

A: De ce? '

.D: Pentru ca ei combinau materialul lor genetic eu eel al inuakilor si apoi 11 implantau, dand astfel nastere unei noi generatii,

A: Dar de ce faceau asta?

0: Hi aveau nevoie de lucratori abili, eu capacitate de discernamant, care sa se poata folosi de utilajele aduse de ei.

A: ~] ce cautau ei de fapt?

D: Ei vroiau aur, silieiu, cristale si alte tipuri de minereu, A: Ce faceau ell ele?

D:Mare parte din materiale erau trimise acasa, Ei le foloseau in special la nave, dar ~i pentru a-si sustine specia.

A: Cine erau ei?

D: Ei i~i spuneau anunnakki si veneau din Constelatia

Draco. .

A:~i a fost benefice aceastaincrucisare?

D: intr~un fel da,caci inuaki s-au dezvoltat mult. Au inceput sa lnteleaga, sa discearna, sa judeee ~] sa faca progrese. Si-au construit case pe pamant ~i s-au organizat tntr-un fel de orase ..

A: Si toti au fast modificati?

D: Au mai ramas cateva clanuri izolate, tnSa au fost lnlaturate de anunnakki, deoarece erau considerate agresive,

lnuaki: Reptilianul din mine

67

A: Dupa modificarea genetica s-a prelungit speranta de viata?

D: Inuaki -au inceput sa traiasca rnai mult, in spectal datorita faptului ca nu mai erau pericole. Nu mai existau lupte, morti violente, mancarea a devenit rnai variata, datorita noi1or sositi, care i-au invatat sa cultive pamantul, Mai existau accidente de munca,insa erau rare. Singura problema era eft din cand In cand cate un inuaki disparea,

_ tnsa anunnakki Ie spuneau ca el a fost mutat intr-un alt plan mult mai evoluat, datorita faptului oa era special. Li se indusese chiar ideea unor zeitatt supreme, a unor coordonatori superiori.

A: Ca un fel de religie?

D: Da. Dar era 0 religie falsa, Inuaki mostenisera de la strabuni ideea ca anunnakki venisera ~j in trecut ~i lasasera ·un lucru special drept protectie.

A: Si cat a durat colonizarea?

D: Cam treizeci de mii de ani. Atat au stat in liniste pe planeta,

A: ~i ce s-a intamplat dupa aceea?

D: La un moment dar, un inuaki, si-a scos cercul primit la nastere, Laincepur ~i I-a seos doar cand anunnakki nu il puteau vedea, Facand.acest Iueru de mai rnulte ori, a inceput sa realizeze adevarata natura a stapanilor, ba chiar a l'nceput sa le simta vibratia ~i mirosul greu. La un moment dat i-a vazut mancand un inuaki,

A: Cum, adica il rnancau?

D:Pur ~i simplu, Numai ca era ~i un fel de ritual. A: Ce fel de ritual?

S: Ii pri ~deau de cerculmetalic doua fire, care la -randul Ior erau conectate la un cristal urias, n atarnau eu capuJ in jos si ii faceau 0 taietura la gat. Sallge]e care se scurgea era pus mtr-un . vas siapoi dat spre baut tuturor

68

lnuaki: Reptilianul din mine

celor prezenti. Victim a era apoi jupuita ~j camea era impart ita tuturor. Resturile erau duse si aruncate In mare.

A: Deci de fapt ei erau rai? ,

DI: Erau foarte rai. Astazi se stie despreei mu it mai multo Sunt fiinte negative. Poti sa n aserneni eu niste Iacuste care Yin, colonizeaza, ucid, fura resurse, polueaza -planeta ~i apoi parasesc locul, cautandu-si alta Iocatie.

A: Dar de ce fac asta?

D: Pentru ca planeta lor este sara~ita de resurse si to prezent este nelocuibila, Ei j~i perpetueaza specia, dar au nevoie de cristale pentru asta. Navele si echipamentele lor sunt fabricate din aliaje de aur ~i siliciu. Ei nu se pot ucide intre ei ,~] de aceea trebuie sa l~i cautehrana in alta parte.

A: Dar ei se hranesc doar ell carne?

D: De mancat mananca doar carne, Insa ei se incarca cu .... trairi,

A: Cum adica cu trairi?

.

D: Ei i'nmagazinau in cristalul folosit la sacrificii, eel

de care iti vorbeam ... emotia momentului mortii ... si din cand In cfmdil atingeau spre a-i prelua vibratia,

A: Cum adica ernotia momentului mortii?

D: In momentul rnortii, energia degajata este una foarte puternica. La fel de putemica cum este cea din momentul conceptiei, Aceasta energie era captata si folosita la nevoie, A: Bine, dar ce facea aceasta energie?

D: Cu ajutorul ei traiesc .. Trebuie sA tnteleg: ca ei sunt lipsiti de orice urma de traire pozitiva. Ei nu cunosc . iubirea, Sunt incapabili io a omanifesta, ba mai rrmlt, se feresc de ea. Sunt cele mai negative entitati din Univers. Nu au constiinta ~i nici regrete, mila, parere de rau, Singurul lor scop este supravietuirea speciei.

A: ~i mai traiesc si astazi pe Inua?

, Inuaki: Reptilianu.l din mine

69

D: NU,ei au parasit de rnult planeta, Au stat in total cam dona sutesi ceva demii de ani.

A: Pai parca spuneai treizeci!

D: 'Treizeci de mii de ani" i-au tinut pe inuaki in sclavie, daca putem spune asa, Mai exact inuaki s-an rasculat impotriva lor, dupa treizeci de mii de ani, Au avut loc confruntari dure, in care s-au pierdut multe vieti, de ambele parti, Situatia parea rezolvata, caci dupa un timp, anunnakki s-au hotarat sa plece .. Acest Iucru insa a fast de fapt 0 pacaleaHi,' caciei s-au facut doar eft pleaca, ell ajutorul nnor inuaki fideli, si-an construit un fel de haze subteraee unde s-au refugiat ~i unde au stat aproape doua sute de mii de ani De acolo au condus planeta, desLW}Uc§nd

'In continuare acelasi gen de activitati.

A: ~i inuaki nu ~i -au dat seama? '

D: Nu. Ba mai mult, i-au dcsernnatconducatori ai planetei pe inuaki care Ii ajutasera. Acestia au faeut un joe dublu, slujindu-i de fapt pe anunnakki.

A: Bine dar la un moment dar mU-eau .. , .

.. .. , .' .. . L .. _.

D:: Da, dar l~i lasau mostenire urmasii, 'care erau educati special in scopul acesta,

A: Asta Insearnna ell pe Inua a fost modelul caselor regale pamantene.

D: Normal, cacieste 0 forma deconducerc existents 'in Matrice,

A:Si cum de am ales-o cu totii tocmai pe aceasta?

D: Dacala momentul respectiv a fost unanim acceptata' Daca accepti un Iucru, iar tie ti se mai aHitura ~i alte ., persoane, atunci aecesezi acel segment rnatricial in care se afUi informatia si care face posibHa_ rnaterializarea ideii.

A: Si cum ati facut de au plecat?

D': Acest lucru s-a petrecut dupa ce multe generatii Ie-au fost scl avi. La. un moment dat in istoria planetei

70

lnuaki: Reptilianul din mine

Inua, s-a produs un salt vibrational. Noua stare energetics nu a mai permis anunnakkilor sa populeze teritoriul. Pur . ~i simplu nu ·mai puteau sta, asa ca au plecat singuri,

A: Unde au plecat?

D': S-au indreptat catre alte corpuri ceresti, Ei cauta in general pl anete care sa Ie corespunda atat ca atmosfera

cat ~i ca populatie ~i resurse, '

A: Dar inuaki au ram as eu ceva gene de la ei?

D': Da.In structura lor se gaseste ~i In prezent ADN-ul lor. Le-au trebuit cam 0 mie de ani de. la salt ca sa scape de influentele negative" Mil refertn totalitate,

A: Dar din cate am tnteles ei de mult limp traiesc, manifestandu-se doar pozitiv .

. D:. Da. Ceea ce tnseamna c.A oricine se poate schimba.

Trebuie doar sa vrei.

A: Dar inuaki au realizat tnainte de salt cine erau ei cu adevarat?

D: Numai unii, De fapt totul era bine pus la punet. lnua era condusa de cei aserviti lor, totul era explicat in

.asa fel ifleat sa nu se vada realitatea, Cei care vorbeau in plus erau ucisi. sau supusi unor tratamente speciale, prin care Ii se inlatura vointa ,~i rezistenta, Structura societatii era gandita in a~a fel incat nimeni sa nu poata face nimic.

At Dar inuald de azi sunt de fapt 0 Incrucisare intre inuaki din trecut §i anunnakki, Nu?

D:Da.

A: Asta tnseamna cainuaki sunt ceea ce sunt ~i datorita anun nakkil or.

D: Da .. Inuaki de azi s-au dezvoltat ca specie ~i datorita influentei genetiee a anunnakkilor.

A: Asta Insearnna ca anunnakki sunt cumva 0 rasa superioara,

D: Erau superiori inuakilor dinmulte puncte de vedere.

"

In primul r~nd datorita dezvoltarii in ceea ce priveste

lnuaki: Reptilianul din mine

71

gradul de inteligenta, Apoi erau telepati. Stapaneau arta comunicarii de la distanta, aveau capacitatea de a influenta gandirea ~i nu in ultimul rand avean 0 tehnologie foarte avansata,

A : Adica erau ceea ce noi numim "paranorm.alf'! D: Da.

A: Dar prin incrucisare genetics nu au transmis 0 pane din aceste capacitati ~i inuakilor?

D: Ba da, desi s-au straduit sa nu 0 faca, Asta este si . motivul pentru care inuaki au fost otraviti mii de ani la rand cu diverse substante, care s-au pus atat in ape, cat ~i tn sol ~i aero

A: Ce fel de substante?

D: Subslftnte care blocau accesul catre acest gen de informatii, Aceste capacitati au putut fimanifestate abia dupa salt

A: Am Inteles, dar ideea este ca inuaki sunt aHlt de dezvoltati datorita anunnakkilor,

D,:Da.

A: Deci daca nu erau ei, Inua nu ar fi putut fi ceea ce este astazi,

D: eu siguranta,

A: Asta tnseamna di era predestinat cumva sa se intample aceasta colonizare, pentru ca planeta sa poata

evolua. .

D:Da. Trebuie sa fie si ei folositori la ceva. Nimic in

Univers nu este creat degeaba,

A: Acesti anunnakki sunt 0 rasa veche?

D: Ei sunt printre primele entitati aparute In Univers .. A: Yin tot din Matrice?

D: Totul este izvorflt din Matrice si totul se intoarce acolo .

. A: Dar ei au un loe al Ior, un segmentmatricial specific.

Daca ei au modificat genetic populatia de pe Inua, atunci ~i acestia au ajuns Vn segmentul anunnakkilor?

72

lnuaki: Reptilianul dill mine

D: Nu, ei au ramas In segmeutul rnatricial al Inuei, Planeta ~i enti tatile l~i pastreaza apartenenta.

A: ~i inuaki care au fost omorati mainte de modificarea genetics totala 1-

D: Ei s-au dus tot in segmentul matricial al planetei Inua, de unde au revenit la incarnare, insusindu-si ADN-ul anu nakkil or,

A: Asta Inscamna ca nu ai cum sa iesi din segmentul caruia ii apartii, Oricat de evol uat ai fi.

D: Asa este. Ies toti odata sau niciunul,

A: Pai si sfintii nostri care se zice ca s-au dus la Dumnezeu?

D: S-·au dus ln Matrice, In segmentul planetei Pamant, de unde revin la tncamare daca este cazul sau raman acolo ca ~i coordonatori. Asta se intampla tn special cu cei ce si-an insusit toate lectiile si au demonstrat acest Iucru prin fapte.

A: Sa inteleg ca oricat de evoluat ai fi, nu poti trece in 'aft segment decat odata ell ceilalti.

D: Da, Noi -toti suntem unuL Noi si planeta noastra, Nu putem evolua deem: 1mpreuna.

A: Si daca majoritatea evolueaza si caliva nu. Ce se 1ntampHi ell ei?

D: Daca ar fi sa Iuarn cazul eoncret a1 Terrei, care se pregateste pentru schimbari rnajore, atunci situatia poate parea un pic diferita .. Nu serntampla adesea ca un corp astral sa faca saltul, este nevoie de sute de mii de ani de pregatire.De-a lungul acestei perioade, oamenii vin si se Incarneaza, lnsusindu-si diverse vibratii, explorand planeta si ernotiile ei sub toate aspectele. Acum se presupUlne ca noi, la nivel matricial sun tern pregatiti. Cei care nu corespund sunt adusi in matrice, unde vor sta pana cand saltul va fi dep1in ~i stabil, Atunci se va hotari care din ei

. vor primi sansa de a veni inapoi pe Pamant, RestuJ vor fi

Inuaki: Reptilianul din mine

73

mdepartati din segmentul respectiv ~i dusi in alt segment special creat. Aici se vor regasi suflete din diferite segmente matriciale, care insa sunt compatibile, Ele se vor um lntr-un tot, formand 0 noua unitate matriciala,

A: Adica 0 vor lua de la capat? D: Da.

A: Si vor fi pusi iarasi la incarnare? D: Da, Pe 0 alta planeta, Nona,

A: Adica la felca aici? Uitand ca au mai trait? D: Sigur. Este 0 lege a Matricei,

A: Dar inuaki au avut parte de aceeasi uitare? D: Bineinteles. Cum spunearn este 0 1ege.

A: Deci eei care nu se supun maj oritatii, ne vor parasi ! D: Pot fi'si cei care nu se supun minoritatii.

A: Adica?

D: Planeta va face un salt. Oamenii trebuie sa 11 faca ~j ei. Acest lueru se va tntampia. Este sigur ca asa va fi. Cei care nu sunt pregatiti, vor fi scosi automat din segment.

A: Pai ziceai ca cei multi dan tonul l

D: Da, dar acum este un caz special, care se lntampla rareori. De aceea inrreaga Terra este atent supravegheata, mai ales ca se va incerca pentru prima oara to istoria Universului pastrarea trupului fizic, asa cum este e1.

A: Dar inuaki r:tu si-an pastrat trupul fizic?

D: Ba da, ca forma, dar nu mai are aceeasi structura, densitate, creierul a. fast modificat, la fel ,~i sistemul nervos. Acurn ei sunt altfel decat au fost lnainte, desi

. totusi ~i -au pastrat aspectul,

A: Si noi 0 sa rarnanem 1a fel? D: Da, A~a se doreste,

A: Dar daca esueaza?

D:' Acest lucru nu este cunoscut de nimeni to afara de Dumnezeu, Daca esueaza inseamna ca. asa a trebuit sa fie.

A: Daca esueaza, cc se va intampla cu Terra?

74

Inuaki: Reptilianul din mine

D: Nu va mai exista. La fel ca ~i sisternul solar, dar nu cred CEl va esua, Planetele din sisternul nostru solar au tnceput sa sernodifice, ~j ele si soarele se pregatesc. Ar fi 0 risipa de energie inutila, sa se perrnita de catre Matrice acest lucru, Gandesre-te ca planetei i-au trebuit milioane de ani pentru a ajunge aiei. De ce sa depui efort, sa ajungi

'"

intr-un punet pentru a distruge totul, In Univers totul are

o logica, nimie nu se iroseste,

A: Da, dar exista 0 mica sansa sa avem ghinion,

0: Intotdeauna exista ambele posibilitati, dar eu ered eft va fi bine.

A: Sa speram,

D: A~ dori sa De oprim. Data viitoare vreau sa vorbim des pre Pamant,

lnuaki: Reptilianul din mine

75

VII

,A: Ai SpUS ca astazi vrei sa discutam despre Terra.

D: Da Vroiam sa tti spun ca ceea ce s-a intampla:t pe Inua, rna refer 1a colonizare, s-a. int.§.mplat ~i pe Pamsnt, A: Cine ne-a colonizat?

D: Tot anunnakki. Acum aproximativ cinoi sute de mii de ani terestri, aici a poposit 0 nava, care a luat probe de sol ~i apa ~j apoia plecat, pentru ca la ceva timp sa revina insotita de alte nave ~i sa se stabileasca aici, Scopul era acelasi, Exploatarea resurselor naturale. La Intoarcerea lor, ei au aduscu ei inuaki, luati de pe Inua. Pentru ca era prea anevoios satnceapa sa, invefe populatia existenta sa lucreze cu masinariile lor sofisticate, i-an pus pe inuaki sa 0 faca, Asa ca acestia au lnceput sa munceasca, tnsa s-a dovedit ca forta lor nu era suficienta, ba chiar a existat $1 0 revolta a inuakilor, Acest lucru i-a facul pe anunnakki sa ia oameni §i sa-i puna 1a munca, S-a dovedit ins! ca acestia nu erauapti tn a tine pasul ell inuaki, ba mai multii incurcau, Asa s-a ajuns Ia modificarea genetica a locuitorilor Terrei, numai cil ADN~ul folosit era de data

.asta 1uat de la inuaki ~i nu direct de la ei, 'j .

A: Vrei sa spui ca noi suntem frati? D: Da.

A: Adica noi avem ADN-ul vostru?

D': Da, Voi existati ca specie datorita nona, Peste rnaterialul genetic existent pe Terra la acel moment, s-a sup rapu s materialul nostru genetic ~i astfel s-a nascut rasa

oamenilor actuali, .

A.: ~i cum de nu semanarn cu voi?

D: Anunnakki pastreaza tntotdeauna aspeetul exte ri or. deoarece este adaptat la mediul de provenienta. Fizicul corespunde perfect planetei,

·76

Inuaki: Reptilianul din mine

A: Exista io mediul stiintific 0 ipoteza, conform careia ADN-ul uman a suferit modificari, ]a un anumit moment al evolutiei ~i chiar eli la nivel planetar avem un singur stramos comun de sex feminin, care a traitIn Africa acum 180'-300 000 de ani In urma,

D: Asa este. Este rea1. Atunci a avut Joe prima modi-

ficare aADN -ului,

A·P· ? . ·nma.

D:. Da, caci acurn aproxirnativ patruzeci de mii de ani, peste ADN-ul existent, anunnakki au pus materialul lor genetic.

A: De ce?

D: Pentru ca se ajunsese exact In situatia in care oarnenii tncepusera sa i~i dea seama cine sunt ei, ~i s-au gandit ea facfmdu-ne mai apropiati de structura lor, Ii vom accepta.

A: Deci noi avern ADN-ul inuakilor, al anunnakkilor si al oamenilor primitivi.

D:Da.

A: Daca este sajudeci logic, suntem mai rnult anunnakki decat restul.

D: Nu, deoarece a doua modificare nu a putut f facuta la lntreaga populatie ~i de aceea a existat un amestec, intre cei care primisera ADN suplirnentar direct de la anunnakki ~,i cei care il aveau de la inuaki. Au fost Insa si linii pure, in care s-a respectat cu sfintenie pastrarea sangelui de anunnakki.

A: Dar in prezent suntem cumva uniformi. Nu?

D.: Nu, Se respecta aceleasi reguli .. Exista inca linii pure. A: Vrei sa spui ca exista familii care l~i respecta originea

si nu accepta co-sangvinitatea?

D: Da.

A: Si ce s-a inUimp]at cu anunnakki, cand au plecat ei? 0: Ei nu au plecat. Sunt aici eu DOi. La Iel ca pe Inua,

stau retrasi ..

lnuaki: Reptilianul din mine

77

A: Am mai auzit teoria asta, dar nu stiu ce sa cred.

D: Eu nu vreau sa conving pe nimen:i. Vreau doar sa spun ca ei sunt cei ce Inca ne conduc. E drept ca din umbra, Insa ei stapaaesc lumea,

A: Spune-mi, acesti anunnakki, seamana cumva cu . repti lele, lnsa bipede?

D: Da.

A: Exista anumite voci care Ii numesc rasa reptiliana,

. D: Ii poti numi cum vrei, insa ei sunt descendenti directi ai anunnakkilor, sunt urmasii lor.

A: Cunosc teoria, Insa mi-e greu sa ered in ea. Nimeni nu i-a vazut, nu se stie exact. ..

D: Ba se stie exact, sunt cunoscuti, chiar guvernele sunt aservite lor. Noi suntem 0 particica din ei,

"',

A: Inteleg ca doar 0 parte din ADN i1 avem de la ei.

D: Nu, rnai avem si 0 zona din creier, care este raspunzatoare de emotiile negative, de agresivitate.

,A: Spune-mi, til cum vezi ca ne conduc?

D: Acurn cam 6500 de ani in urma, datorita unor rascoale a maselor, anunnakki s-au hotarat sa se retraga, dar nu in adevaratul senns al cuvantului, ci sa lucreze cumva din umbra. De aceea ei au pus bazele unor societati secretesi au configurat in linii mari,cate,va din religiile actuale. Au instruit preoti ~i i-au pus sa slujeasca, au introdus dogme ~i credinte trunchiate, Iucru care s-a dovedit at f extrem de benefic, caci rnasele de oameni au inccput sa ii venereze ~i sa asculte de ei.

A: Asta mseamna cii toti erau intr-un fel indoctrinati. D: Nu, caciei all ales pe cativa dintre cei care aveau linia de sange cea mai apropiata de a lor. Iar acestia au beneficial de cunoasterea reala, nefalsificata, Tot acestia erau eei care faceau io cadrul unor ritualuri bine puse la punet ~i sacrificiile umane. Sangele ~i organele victimelor era dat ca ofranda stapanilor.

78

lnuakl: Reptilianul din mine

A: In vechime au existat Intr-adevar sacrificii umane, tnSa erau facute in cinstea zeilor,

D: Da, Ei erau acei zei. Dar aceste sacrificii ritualice se mai practica si in prezent, Trebuie sa intelegi caei sunt dependenti de acest lucru, deoarece constituie hrana lor. Unul din scopurile acestor societati secrete este transmiterea aces tor invalaturi. Astazi, aceste societati oculte se regasesc pe lotreg pamantu] ~i opereaza in to ate paturile sociale.

A: Cum fac acest lucru?

D: ~r'nlcreaza: prin intermediul guvernelor, a unor institutii sau firme, a sistemului bancar, a annatei ~i politiei,

.a legilor, a invatamantului, a mass-mediei. Ei sunt pretutindeni, datorita oamenilor care Ii servesc, oarneni pe, care i-au instruit, si care la randul lcr i-au instruit pe altii :?i tot asa, Ei sunt cei care ne eondue si care eonduc lumea la ora actuala,

A: Bine, dar cum au'reusit aceste lucruri?

D:, Ei sunt 0 rasa veche, Cunoasterea lor este extrern de vasta §i bine pusa la punct, Ei stapanesc materia, cunosc toate aspectele Universului, sunt buni astrologi, Ei pot influenta mintea urnana, vremea, energia, starea sufleteasca, Intr-un cuvant pot face orice, oricand ~i de care ori doresc, S-au folosit de religie, mducand perce pte false sau denaturate, folositoare lor. I-au facut pe oameni sa creada ca astrologia ~i cunoasterea initiatica sunt iovataturi satanice, Au indus oamenilor ideea ca visele sunt de la diavol, cand de fapt diavolul, asa cum u vedem noi, nici nu exists, iar visele sunt de fapt porti cafre Univers

~ .

si Mattice .. In toate locurile benefice. si cu potential de

transrnitator a Terrei si-au pus monumente sau constructii, special pentru a le anihila. Nu doreau sub nici 0 forma perturbarea starii de indobitocire indusa populatiei,

A.: ~i totusi, cum au ajuns sa conduca lumea?

Inuaki: Reptilianul din mine

79

D: Cu ajutorul religiei, care s ... a folosit de un malefic program de indoctrinare ~i anihilare a intuitiei, ell ajutorul politicii ,~i in special a sistemului financial. Ei sunt de

.fapt banii nostri, Ei ne dau s,a mancam, ne dau caldura, locuinte scoli, concedii, sanatate,absolut tot. Familiile regale sunt descendentii lor directi. In venele presedintilor nostri curge sfmgele lor. Toti sunt tntr-un fel sau altul asociati acestor societati oculte.

A,: Daraceste familii regale si presedinti, sunt constienti de acest lucru?

D: Da. Eitsi cunosc originea, 0 respecta ~i sunt de acord cu hotarari1e organizatiilor. Ei sunt cei care ne manipuleaza, ne guverneaza ~i ne conduc vietile. Not ne nastem, trairn, muncim si murirn pentru ei,

A.: Dar existaanurnite miscari spirituale care deja stiu aceste lucruri ~i chiar Ie spun.

D: Asa estc, ins! unele dintre ele sunt finantate chiar de catre ei, special pentru a avea acces la informatie ~i a 0 den atu ra.

A: Asta inseamna ca este un cere vicios. Orice arn face, ramanem prizonieri,

D: Nu. Noi trebuie sA. ne ascultam sutletul. in prirnul rand. Nimeni nu este mai presus de creatie, toti suntem egali, de aceea nimeni nu are voie s.a ne spuna cum sa gfmdim ~i in ce sa credem, ce sa. inva~am ...

A:: Dar totusi, ~tiinta este folositoare. Cu ajutorul ei ne-am dezvoltat, s-au explicat anumite lucruri.,

Di Stiinta este tot a lor, Ea a. luat ililr-o oarecare masura, locul religiei, $tHnla actuala nu are de-a face cu Adevarul Matricei, Este 0 ~tHnta indusa, 0 ~tiinla creata special pentru a ne bulversa, a ne face sa credem in lucruri care nu au legatura ell realitatea, La un anum it moment al evolutiei omului, au inceput sa apara dubii cu privire la dogma religioasa §i atunci anunnakki s-au vazut pusi in

80

lnuaki: Reptilianul din mine

situatia in care trebuian sa gaseasca 0 cale de a-si continua suprernatia, indoctrinarea, indobitocirea $1 asa a aparut

stiinta, .

A: Dar de ce le este frica?

D: De momentul in care omul se va trezi ~i va intelege ca e) exista dincolo de, trup, cd face parte din Constiinta Universala, eEl. este liber si nelimitat asemeni Creatiei,

A: Si daca isi vor da seama, ee se va intampla? Nirnic! D: Oamenii ii vor infrange si goni. Problema lor este ca ei nu mai au un de sa se duca, Planeta lor este terminata, iar accesul pe alte corpuri ceresti le este blocat, Ei au ajuns in aceJ punct 111 care Matricea Ii va rnodifica ca specie, ducandu-i catre extinctie ~i apoi catre transforrnare. Si ei nu vor asta, Le este frica.

A: Eu tot nu inteleg cum de pot face orice! Cum de nu sunt demascati !

,

D,: Pai daca ei conduc totul , cine sa Ii demaste? Toti cei care 'incearca sa spuna ceva sunt etichetati drept sarlatani, nebuni sau rau voitori. Conducatorii nostri din umbra au implementat un program perfect de manipulare

, a mintii ~i a emotiilor. Ni se spune cum sa gandim, tn ce

·sa credent, cum sa reactionarn, oe sa mancarn, ce sa bern, ce sa ascultam .: Totul este programat, calculat :;;~ executat fara abatere, Nimic nu le scapa, Gandeste-te ca atunci cand un savant face 0 descoperire care nu Ie convine, sar o suta sa tl contrazica, iar atunci cand ei vor sa lanseze 0 idee asa-zis stiintifica, Yin 0 sura sa 0 sustina, Mai exista intr-adevar oameni care nu pot fi convinsi, care cred in bine si 11 manifesta, Acestia fie sunt marginalizati, ironizati, etichetati, fie sunt inJilturatj prin accidente, mor]i subite sau ",sinucideri". Totul este calculat ~i supravegheat pana in cele mai mid amanunte.

A: Bine, dar daca ar fi 0 multitudine die oarneni care ar gandi la fel, atunci nu ar avea ce face. Nu pot sa ucida

lnuaki: Reptilianul din mine

81

chiar toata planeta! Peate sunt chiar persoane din ristern care stiu adevarul ~i 'I] vor spune.

D: Cei din sistem, care stiu adevarul $1 VOl' sa 11 faca public, sunt Inlaturati, deci nu reprezinta un pericol, cal despre rnarea masa. .. Lucrurile stall diferit. Noi suntem controlati si coordonati cu ajutorul controlului mental si al substantelor chimice,

,

A: Substante chimice?

,

D: Da. Tot ceea ce primim drept hrana si bautura, rnedicamentele, apa ell care ne spalarn, absolut torn) este programat,

A: Poti fi mai exact?

D= Toate substantele chimice care se adauga In apa ~i

alimente, conservantii, aditivii alirnentari, medicamentele, "sunt create special pentru a face creierul uman sa reactioneze ],3, anumiti stimuli, sau din contra sa nu reactioneze, ' A.: Dar rnedicamentele, salveaza vietil

D: Da. Unele. Altele insa sunt create special pentru a-I face pe om sa se departeze de Sursa Primordiala,

A: Peate, dar este foarte greu sa trasezi 0 I inie, ce ne-am face fara antibiotice, vaccine ...

D: Vaccinurile sunt cea 111ai mare pacaleala, Ele ataca sisternul irnunitar, Eu m-am simtit tare diu 13. ultirnul

~ . - .

vaccin, pe care am fost silit sa 11 fac. Am vazut clar CUIll microbii introdusi in organism mi-au atacat ceakrele, destabilizzndu-le, pentru ca apoi sa se Ilnpra~tie 1n tot trupul meu, influentftndu-rni negativ sistemul limfatic ~i glandele,

A: Dar medicarnentele fac ~i bine!

D: Da. Dar s-ar putea si fadi ele .. De fapt ele fac mai rnult rau decat bine, Boala este un SeJ11n, 0 atentionare ca

ceva din ceea ce facieste gresit, Po ate acolo uncle stai

este poluare, poate hrana este grle~ita, poate gandurile ~j emotiile tale sunt eronate ... In loc sa iei pastile, ar trebui sa

82

Inuaki: Reptilianul din mine

te apuci ~i sa analizezi acesti factori, Pastila asa cum vad eu nu face dedit sa estompeze efectul, dar nu ajunge la cauza, In momentul rn care tnghiti 0 pilula, aoeasta este descornpusa de 'Organism si transformata In energie .. Aceasta energie este diferita, ea depinzfmd de substanta tabletei. Odata intrata In corp ea regleaza secretiile trupului, adaugand 'sau scazand 0 anurni ta cantitate de secretie,

- fapt care duce la 0 ameliorate, tnsa este un lucru gresit, Organismul s-ar regIa singur mult mai bine, daca ar fi inHiturata cauza bolii,

A: Peate, dar descoperirea antibioticului a fost extraordinara,

D: Da, dar In prezent ~i acest lucru este manevrat. Cu C-3.t dai mai multe antibiotice organisrnului, c1.1 atst el se apar,a de acestea, reglandu-se, pana 111 mornentul In care ajunge sa nu mai reactioneze, Microbii ~j virusii fac parte din viata noastra, sunt ai planetei. Noi convietuim ell ei de la Inceputuri. Trebuie sa Ii acceptam, De altfel corpul nostru stie acest lucru, Intelege ca totul este calculat. .

A: Dar anunnakkl, cei care tu zici ea ne conduc, unde sunt ei astazi?

D: Ei traiesc aid cu DoL Sunt ascunsi pri vilor noastre .chiar de perceptia noastra ternporala. Ei sunt daca vrei intr-o alta dimensiune, dar traiesc acum, aiei. Ei iau parte activ 1a viata noastra, dar noi D9 putem lua parte la viata lor.

A: Dar unde stau coneret?

D: Ei au uriase baze subterane, ca un feJ de erase.

Acolo locuiesc, lnsa ei sunt si la suprafata. Sunt printre noi ~i' interactionam eu ei, dar nu ne dam seama.

A: Adica nu Ii vedem, sunt invizibili?

D: Nu, sunt vizibili, insa ei proiecteaza un fel de camp energetic in jurul lor, ell ajutorul caruia ei pot avea ee

Inuaki: Reptilianul din mine

83

aspect doresc. Asta este motivul pentru care nu pot fi recunoscuti,

A;, Cu ce proiecteaza? D: eu mintea.

A: Nu folosesc aparate, ceva?

D: NJ,l. Porta lor mentala este net superioaracelei urnane, de aceea pentru ei acest lucru este un fel de joaca. Ei ne. pot induce 0 imagine, un fel de proiectie, fara sa se ·straduie.

,A: ~i asa circula liberi printre noi?

D,:Nu numai circula, De conduc, coabiteaza eu noi, Uneori ne sunt chiar sefi sau persoane dragi, prieteni ...

A: Adica poti fi casatorit eu un anunnakki fara sa stii? D:Ar fi posibil, tnsa asa ceva este exclus, cad ei nu accepta cornbinarea tn afara speciei,

1

A,: Nici macar cu cei cu ADN-ul lor?

D: Doar In cazuri speciale, Din cand In cand, se hotareste imbunatatirca Iiniei sangvine ~i atunci sunt acceptate persoane din afara, 'insa numai dupa 0 atenta evaluare ..

A: Ce fel de evaluare?

D: A genealogiei, a caracterului, a aspectelor astrologice ~i multe altele ...

A: A aspectelor astrologice?

" -

D: Oa. In primul rand. Ei ~tiu ca influenta planetelor

este definitorie asupracaraeterului uman. De altfel astro-

A-

logia este cea mai veche ,~tiinla In ea seafla Ingemanata

toatacunoasterea U niversului,

A: Nu stiam ca este aUit de Importanta.

D: Pentru ca nn trebuia sa stim, S-a spus di astrologii sunt vrajitori, apoi ea vin de la diavol, iar acurn cand aceste etichete nu mai pot influenta pe nimeni, se induce ideea ca este .0 prostie, 0 pierdere de timp,

A: De ce?

84

lnuaki: Reptilianul din mine

D: Pentru ca estemodul in care te poti relationa cu Universul. A fi la unison eu astrele tn'seamna a trai la unison Cll Creatia, Noi toti, desi la nivel de subconstient, suntem influentati de Soare, Luna, P lanete. Pamantul este

> ,

un urias magnet, care se lnvarte In jurul propriei axe, creand

la randul lui un camp magnetic. Acest camp magnetic are o importanta influenta asupra vietii pe . efra. Exista cicluri cosmice, pulsuri solare, sernnale electrice, furtuni electromagnetice, Oamenii ar trebui sa tina cant de aceste lucruri. Sunt perioade benefice pentru semanat, pentru cules, pentru facut anumite actiuni, pentru conceput copii, ;;i dimpotriva perioade nefaste, totul are un rost. Nirnic nu este facut degeaba.

A: Dar nu inteleg. De ce sa Ie tina ascunse? Ar f . benefic chiar ~i pentru ei.

D: Nu ar fi benefic, caci omul ar intelege sensu] vietii, Traind constient ar avea acces Ia resursele inepuizabile existente in Matrice. S-ar vindeca utilizand energia cosmica, si-ar cultiva campurile folosind perioadeJe optime siacest Iucru ar duce la recolte abundehte, la bogatie, Nu ar mai utiliza pesticide, cad ar fi foarte sirnpln sa combati daunatorii eu alte plante culese In anumite cicluri de luna. Daca s-ar tine cont de astre, copii s-ar naste altfel.unai buni, mai capabili, eu un program diferit, ell 0 structura mai omogena,

A: Cum sa combati daunatorii ell alte plante?

D: Da, daunatorii pot fi alungati, folosind alte plante.

Fie plantand printre randurile de legume sau cereale anumite specii, fie stropindu-le eu sucul lor. Este InSEt mai aproape de adevar sa plantezi 0 plants decat sa 0 ucizi.

, A: Da-mi un exemplu de planta,

D: Craita, Protejeaza straturile de legume, ba chiar si capsunile ~i zmeura, de gangiinii~e care le m'ananca. Daca plantez.i tufe de cdiite din loc 'in IDe, printre randuri ~j la

lnuaki: Reptilianu! dill mine

85

capatul lor, gradina ta este ferita, ~liu sigur asta, l-am spus ~i bunicii mete, care In inceput nu rn-a crezut, dar apoi s-a d6Vedit ca aveam dreprate, Nu' a rnaiavut probleme ell capsunile,

A: Dar ce face craita? Cum influenteaza daunatorii?

0: Ea secreta atilt 0 substanta care Ii goneste, cat si 0 energie specifica, care protejeza planta, ~i care interactionand eu campul energetic al gandacului, n face pe acesta sa paraseasca locul respectiv. De fapt craita se protejeaza pe sine cu ajutorul acestei energii, insa- este folositoare si celorlalte plante din jur.

A.: Si sunt multe asernenea plante?

D: D31. De fapt toate plantele folosesc Ia ceva. Nimic flU exista degeaba. Si oamenii se pot trata cu ele, insa trebuie tinut cont de doua lucruri: perioada ustrala 111 care sunt culese si persoana care Ie culege.

A: Conteaza?

D: Da, caci in anumite perioade an un efect curativ maxim, jar starea sufleteasca a culegatorului este toarte importanta, caci el este primul care pune mana pe planta, Ii preia energia san i-o modifica,

A: Nu stiam!

D: Persoana ca~e culege trebuie sa fie sinatoasa, linistita echilibrata, Sau macar cand se duce la cules sa r~i spuna ca este linistita, calma, sanatoasa. Este foarte important.

A: A~a este, tnsa aceste lucruri nu se stiu,

D: PlanteIe sunt fiinte vii, minunate, bune. Ele sunt aici spre a ne fi de folos §i a ne ajuta. Din pacate Hoi Ie omoram, taindn-le ~i apoi amncandu-Ie. La fel ca si cu brazil. Daca ai putea sa auzi urletele lor in rnornentul In care sunt taiati! Degeabal Nimeni rru i'i ascultal

A:: Pai ziceai ca iti placeCraciunul!

D: Da. Foarte mult, insB: eel traire, ca vibratie, Eu am noroc ca marna a cumparat mai de mult un brad de

86

lnuaki: Reptilianul din mine

plastic. Este foarte frumos, sioricum ideea conteaza. Nu cred cil a~ fi putut sta In casa en un copac aflat pe moarte, ba sa rna. mai ~j bucur de 'ell De altfel oamenii au talentul asta, sa ucida pI aneta ~i sa se bueure de acest lucru!

A· Ad' "",? . . . .lea.

D: Adica noi ucidem pl aneta, golind-o de resurse si suntem tncantati! Daras dori sa discutam acest aspect data viitoare,

A: Bine, atunci ne oprim ..

Minute bune, dupa plecarea lui David stau In liniste. tncercand sa asirnilez informatiile .. Irni amintesc ca am citit tn cartea lui D'3Vid Icke, Secretul Suprem, despre traducerea TabUlelor Sumeriene, deseoperite ill anul 1850, la aproximativ 400 de kilornetri de Bagdad, in Irak, Textul a fost tradus de Zecharia Stichin, un reputat savant, istoric, scriitor ~i lingvist,

El afirma ca tablitele contin informatii despre 0 rasa superioara, nurnita AN.UNNAK.KI, ce a ajuns 1n Surner $i care venea de pe Q planets numita Nibiru .. Stichin crede despre aceasta planets cat are '0 traiectorie eliptica de 3600 de am. care tncepe Intre Jupiter ~i Marte ~i se extinde departein spatiul cosmic, dincolo de Pluto. Tablitele prezinta de asemenea sistemul solar ~i planetele, eu 0 precizie fantastiea, dand totodata marimea ~i orbitele lor exacte,

Stichin ne spune ea acesti Anunnakki au venit pe Pamant in urma cu 450.000 de ani, cautand aUL Ei all ajuns intr-o regiune situata l'ncontinentul african de astazi, spre a neexploata resursele, La lnceput rninereul

,rera extras doarcu ajutorul anunnakkilor, insa in curand acestia s-au rasculat, iar elita a decis sa creeze 0 rasa hibrida, apta sa desfasoare munca, S..,au incercat mai mu he variante, iar in cele di n urma s-a ajuns 1 a forma

Inuaki: Reptilianul din mine

87

actuala a ornului. Tablitele mai descriu cum Anunnakki au creat linii genealogice care sa guverneze umanitatea in numele lor, bachiar povestesc cum a fost creata regalitatea,

Important de amintit este ~i faptul ca 10 istoria evolutiei ornului se cunoaste cit acum 200.000 de ani in urma, s-a produs 0 perfecponare a rasei. Bruse, Homc erectus a

.devenit Homo sapiens, pentru ca apoi, cam cu circa 35.000 de ani in urma 5,a mai primeasca un impuls ~i sa devina Homo sapiens sapiens, adica OITIU[ actual. Care sunt motivele acestor salturi evolutive nu stie nimeni si CD atatma.i putin pot fiexplicate, Sa maimult, cereetari stiintifice, au relevat ca noi toti avern un singur stramos cornun de sex feminin, care a trait in Africa in urrna ell 140-300.000 de ani.

Inuaki: Reptilianul din mine

89

VIII

A: Ramasesem la uciderea planetei. Ce vroiai sa Imi '?

spur.

D: Gandeste-te ce s-ar intampla daca microbii care _ traiesc pe trupul nostru s-arapuca sa ne ia catc un pic de

. sange ~i sa 'il foloseasca pepost de cornbustibil larnasinile lor, daca ar lua cate 0 bucatica mica de o5_1i~i-ar pune-o la gat sau la rnaini, spre a se lauda cu ea, daca ne-ar taia parul ~i l-ar arde sau l-ar da cadou cand se due In vizita, pentru ca mai apoi gazda sa 11 arunce, Cam asta facem noi cu Terra. 0 chinuim, 0 rnutilarn, 0 dezrnembram, 0 torturam, si toate astea in numele stiintei, a] progresului ~i a bunastarii. Asta am preluat de la anunnakki, sa pustiim, sa epuizam resursele. Asta am InvaJat eel mai bine.

A: Dar daca nu le-arn folosi, atunci ce am face. eu ce am circula, eu ee ne-am tncalzi, ce am rnanca?

D: Am putea face toate acesteacu puterea mintii, prin

sirnpla noastra dorinta, .

A: In regula, tnSa n~ ne Invata, n.meni. De ce nu se preda In scoli teo ria asta?

D: Pentru ca ~i scclile sunt supuse aceluiasi tip de control, Organizatiile oculte au avut ca scop, destabilizarea sistemului educational, lucru care le-a reusit de minune. Tot invatamantul este bazat pe gandirea logica t?i rationala. Informatiile sunt structurate de asa maniera incfit sa anihilize orice urma de intuitie sau acces matricial, Copiii sunt transformati de catre profesorisi indrumatori in roboti, carora li se refuza dreptul la libera exprimare, Pana ~i parintii iau parte la acest atac, De' eate ori nu ai auzit adultii spunand ... trebuie sa Inveti, trebuie sa asculti de

90

.

Inuaki: Reptlllanul din mine

profesor, daca asa spune cartea, tnseamna ca asa este ... pe mine scoala nu rn-a omoratl. .. am ajuns ceea ce sunt datorita Invataturii. ... Acestea sunt sloganelc eu care voi adultii ne atacati, De cc crezi ca elevii de astazi nu I~i mai dau interesul, de ce crezi ca eu rna plictisesc de moarte la grfidinita ;;i de multe ori nu vreau sa rna mai due. De ce sa in vat ceea. ce vor ei, c~lnd eu ~tiu ca nu este adevarat?

A': Bine, dar nu putem sta acasa~am ajunge cu totii analfabetil

D: Nu trebuie sa stam RCaSa, trebuie doar ca voi adultii sa schimbati sistemul. Trebuie sa va .doriti ca acest lucru

, . 'f, ]i - - - - - - -

sa se tntample, si atunci eu siguranta va f realizabil,

A: Nu pori spune cil nu sunt ~i marerii folositoare ... ca . istoria, biologia,

D: Ar fi folositoare daca informatfile ar fi reale, Ce se invaja la scoala? Adevarul lorl Ceati lnv,atat voi? Adevarul lor! Ce faceti voi astazi? Lucrati pentru ei! Ce vom face noi, daca lucrurile nu se schimba? Yom lucra pentru ei. Este un cere vicios, din care not, copiii nu putern iesi, desi simtim saustim ca nu este -bine, din cauza voastra. Voi sunteti cei care ii acceptati, Ie inghititi povestile, din lene, din comoditate, din disperare, sail pur ~\i simplu pentru ca sunteti multumiti cu viata pe care 0 duceti, Daca ai de

toate de ce sa vrei mai mul t! .

A: Nu este chiar a~a.Noi am preluat un sistemsi il ducemtr ai de' art .

_ . _. m .. _pa .e_ ..

D: Voi ali preluat un sistem, care nu a fest niciodata adecvat, ~i pe care It impuneti in continuare. Voi sunteti

. vinovatii 1 .'

A: Dar ce putem face?

D: Sa va. doriti schimbarea, Sa participati activ la ea ..

Sa li demascati ~i sa ti ariUati lumiiintregi.

A: Pe cine?

D: Pe anunnakki.

Inuaki: Reptilianul din~ mine

91

.A: Cum, daca nu Ii vedem? .

D: Doriti-va s.a Ii vedeti si Ii veti 'vedea! De fapt sunt oameni care Ii vad, ca ~i mine Eisunt printre noi, fac parte din viata noastra, Eu sunt prea mic ca sa fiu Iuat in seama, iar adultii care ii vad nu vorbesc, de teama celorlalti.

A: Si atunci ce este de facut?

D= Cei care Ii vad sa spuna, Sa iiarate cu degetul, A-i vedea este un dar de la Creator. Trebuie sa 11 foloseasca .. ,' A: Dar de ce unii n vad iar altii nu?

D: Cei care ii vad, pot face acest lucru datorita unui acces mai mare In Matrice, Acest lucru se realizeaza prin

A

constientizarea legaturii dintre trup §~ sinele superior. In

momentuI in care informatiile circula liber intre cele doua

- - - ,

structuri, in care fluxul este canalizat constient, atunci apare vederea la nivel energetic si nimic nu mai poate fi ascuns, A: Si eei care nu au acest dar?

D: Ei l~j pot acti va, exersa comunicarea ~i atunci acest dar apare si po ate fi constientizat.

A: Dar cum?

D: Cum ili spuneam, orice dorinta, verba, idee. are 0 vibratie, Cand gandesti ceva, acel impuls se transforma 1n forma-gand-energie ~i acceseaza un anumit segment matricia], care ili va perrnite ca acea dorinta sa se Infaptuiasca. Este ca si cand ai sadi 0 samanfa ~i astepti sa creases spre a-i culege roadele, De fapt acum ornul are 0 fOL1a creatoare mai mare ca oricand.

A: Bine, dar concret, cum am putea sa ne trezim aceasta vedere superioara, De fapt cred ca te referi la eel de-al treilea ochi.

DI:. Poate fi numit ~j ochi, dar este~ primul ochi si nu eel de-al treilea, deoarcce pe infonnatiile primite de la el ar trebui s,a ne bazam, Ce vedern ell ochii fizici este 0 proiectie . a Adevarului, proiectie realizatasi coordonata de ei, de anunnakki,

92

Inuaki: Reptilianul din mille

A: Dar concret, exista vreo tehnica san procedure, sunt anurni li pasi de urmat?

" .I".

D: Intr-un fel. Intai de toate trebuie ca ornul sa l~j resta-

bileasca legatura constienta dintreminte si sinele superior ..

A: Ce numesti tu si ne superior?

D: Este Adevarul. Este aeea cunoastere corecta, reala, care sta ascunsa adanc in noi, Este aceesul direct catre Mattice, pe care fiecare 11 are, dar care este mult estornpat de interferentele existente.

, .

A: Ce fel de interferente?

D: Anunnakki nu doresc ca ernul sa poata cunoaste Adevarul, De aceea ne otravesc pe langei informatii eronate ~i cu substante menite tocmai sa ne tina in letargie. Aceste substante actioneaza ca inhibitori ai glandei pineale, blocand-o .. Glandele ornului sunt foarte importante. Spre exemplu, timusul este glanda care daca ar fi activata constient ar putea prelungi viata, De altfel, fiecare glanda se ocupa cu altceva, insa toate ar p}ltea fi reglate, daca ornul ar primi informatii din Matrice, direct, nu din campu] inferior al Terrei,

A: Ce se afla 111 campul inferior al Terrei?

D: Noi de aici ne Iuam informatiile datorita acestor blocaje create artificial, In campul inferior se gasesc toate

. formele-gsnd-energie de frecventa joasa. Aici anunnakki au pus tot ceca ce line de rautate, frica, ura, spaima, fobie, moarte si multe altele, No} ne alimentam cu acestea, deoarece doar aiei avem acces. .

A~ Dar nOI avem ~i ganduri frumoase ... D: Da, dar ele yin din campul matricial, A~: $i uncle se gasesteacest camp inferior?'

~ .

0:: In jurul Pamantului, Terra este 'invaluita in el. Tot

ceea ce vine ca informatie, vine In. principal de acolo. Numai 0 mica parte vine deja Matrice,

A: Si CUlTI putern face sa accesam Matricea?

lnuaki: Reptilianul din mine

93

.

supenor.

A: Cum?

D: Am sa iti dau un exemplu, Cand eu vreau sa aflu raspuns la 0 inrrebare. iar Aghton nu imi raspunde, inchid ochii stand in picioare ~i rna gandesc sa rna conectez la Matrice pentrua afta Adevarul, Fac acest lucru si lmi spun ca daca raspunsul este da, corpul meu sa se incline in fat,a~ daca raspunsul este nu, corpul meu sa se incline catre spate. Este foarte simplu,

A: ~j raspunsul este eel adevarat?

" A

D: Intotdeaua. Incearca si tu. Po]i incepe eu intrebari

alcaror raspuns il stii. Dar trebuie sa al grija, sa nu iii dai tu constient raspunsul, Trebuie sa te lasi surprins de acesta. Pune intrebarea ca si cand nu ai ~ti nimic,

A: Presupunsnd ca tree de etapa asta ce ar mai fi de facut?

D: Aghton irni spune sa iti arat 0 procedure. Te asezi

'Inte-un loc 'in care stii ca nu vei fi deranjat, poate chiar in pat inainte de culcare .. Pen~ruinceput. ii' spui corpului tau sa te ajute sa elimini toate substantele toxice, ~i care nu au corespondent de Adevar in Matrice, care se afla acumulate in el, eliminandu-le in mod natural, fira a te face a suferi. De fapt, asta ar trebui sa faci tn fiecare zi. Este foarte folositor, Apoi incepi prin a-ti ruga sinele superior sa intre 1n contact ell tine.

A: Si cum se manifesta acest contact?

D: Eu cflnd vorbesc eu sinele meu superior, rna due eu

",

puterea mintii 'intr-un loc specia1. Imi imaginez ca sunt pe

Inua. Aveam un Ioc preferat, langa un porn. De acolo, putearn vedea marea. Tu. te poti ducecu mintea unde vrei tu. U nde tJi place.

A.: Sa presupunem ca mie imi place Uinga 0 cascada,

94

lnuaki: Reptillanul din 'mine

D: Te duci acolo, intai te uitila ap~ ~i ce este imprejur.

~ . . :

Incerci sa simti mirosul locului, atingi apa, 0 simti.

"

Numeste acest loe, locul Secret a1 Adevarulu i tau. In

acest. mod, aici nu va mai putea intra nimeni. Este sacru. Apoi incerci sa ip constientizezi sinele-superior, La lflceput vei simti 0 mare iubire, Atat de mare incat simti 'ca nu itj incape in trup. Apoi simti 0 stare de relax are , de pace. Cand ai atins aceste star], poti incepe sa vorbesti cu Matricea. Ii spui ce iti doresti, Trebuie sa stii tnsa, ca . doar dorintele legate de tine se. vor materializa, Nu te poti

ruga sinelui superior sa ili vindece bunica. Poti intreba insa de ce este bolnava. Aici poti face programari doar 1n ceeace te pri veste, Pentru nimic altceva,

A: Concret, sa zicemca vreau sa vad Adevarul, Ce

trebuie sa spun? ,

D:Vreau sa vad Adevarul, Atat. .Sinele va sti oe trebuie sa faca, fusa el il.i va da Adevarul fragmentat, nu tot odata, deoarece creierul uman nu poate duce atata informatie.

A:Si daca vreau sa rna fac bine, sa rna insanatosesc? D:, Vreau sa rna insani1to~esc. Legat de sanatate, sinele tti va arata intai de ceo esti bolnav. Te poti insanatosi abia dupe. ce elimini factorul care a generat boala,

A: Cum irni va arata?

D; Fie pe Ioc, ca un fihn In cap,. fie tti va trece prin rninte 0 idee sau vei avea un vis. Sa stii ca daca nu te tii 'de ceea ce ti se cormmica, nu vei avea sanse de Insanatosire, A: Dar dacaboala este de factura karmica?

D: Atunc.i ti se va anita acest lucru, in asa fel Incat sa Intelegl. Acum tralm timpuri in care poti anihila aceste probleme care vin din trecut. Totu1 este sa vrei sa 0 faei.

A:~i daca vreau sa Ii vad pe anunnakki?

D: Spui, vreau sa ii vad pe anunnakki, Dar aici, curn spuneam, trebuie sa te cureti mat. intai de substantele care impiedica glanda pineala sa lucreze.

lnuaki: RepIUial1,u.:i din min«

95

A: Dar care sunt ,ele'?

D: Sunt in foarte multe produse, Le ... am vazut in sucuri, mancare ... dar cea mai toxica este cea din pasta de dinti, E pusa ~i fcarte bine, deoarece voi ne obligati sane spalarn pe dinti inainte de culcare I?i ea ramane In trap 91 actioneaza toats noaptea,

A: La ce substanta te referi? D': La fluor.

,A: Dar este foarte sanatos. pentru dintil

D: Nuare nici un efect asupra dintilor, Ea este data special ca inhibitor al glandei pineale, ~tiu sigur asta, Doar am fost silit sa, 10 folosesc,

A: ~i crezica este toxic?

D.: Suta la suta,

A,~ Dar careeste scopul acestei otraviri in masa?

D: Ea se adreseazain primul rind celor nascuti dupa 1960. Atunci karma Pamantului a lnceput sa se curete ~i au inceput sa poati. veni lamcarnare $1 entitatile mai elevate. Au fost ~i pana atunci, tnsama refer la 0 tncarnare masiva, care s·-a accentuat dupe. 1990 §,j 1996. NoH venip erau capabili sa j~i dezvolte anumite capa.citati asa-zis paranormale, Fie vorba tntre noi, nu intele,g de ce Ie numiti asa, deoarece ele sunt foarte normale, Acestia reprezentau un mare pericol pentru anunnakki, care nu si-ar mai fi putut pastra camuflarea Deaceea au facutcercetari ,i au ajuns la concluzla ca cea mai buna metoda de anihilare a acestor tendinte 0 constituia ingurgitarea de substante. Cum flU aveau cum sa oblige tntreaga populatie sa ia pastilecau gash solutia de a otravi rnancarea. Este foarte simplu, Tu nu observi ca in fiecare an concentratia ecestor substante din alimente ~i bauturi creste?

A: Nu.

D: Peruru ca te-ai obisnuit §i nu te deranjeaza, Ghinionul lor, de fapt si al nostru a fest ca si-au dat seams ca in

96

Inuaki: Reptilicuutl dill mine

curflnd nu vor mai putea face nimic cu aceste substantc si . atunci au inventer alter aparate, mult mai puternice, ell care sa creezeinterferente intre noisi Mattice.

A: Care aparate? ..

D: Re]eele, telefoniamobi la~ bombardamennilenergetic

ell unde gama,

A: Mie tot nu 1n11 vine sa cred cD: De ce?

_1\: Pat daca murim noi, ei ce fac?

D: Noi on vom rnuri cu totii, VOl" muri din ce In ce mal multi" irilsa nu toata pepulatia, Cei ce VOl" ramane vor fi sclavii lor. Un fel de papu!?i vii. Astaeste ce vor ei, insa stiu sigur c~ nu va fi asa .

. 1\: Dar ce va fi?

D: Va f bine$i frumos. 1n preeent chiar Matricea lucreaza la reglarea Terrel. Venn avea probleme, atat la nivel de scoarta terestra, atmosfera. c1.ima,cat$i-ia nivel economic.

A: ~titl mi-ai spus .. Sa no !culuparam unelte mecanice, semi nte. .. casa 1a tara .. i

D: Da Ar fi bine,

A: Pii putem pistra 0 rezerva de bani $1 S2t 0 scoatem la nevoie,

~ -

D: In cursud sistemul financial' va cildea .. Peste tot. Banii

nu vor mar avea valoare.

A:. Ce sa tnteleg prin curand?

D: Cam pe la sfllr§jtullui 2009 sao inceputul lui 20] O. A:A~a repede?

D:Da. Cu cil rnai repede, eli atar mai bine, did trebuie ca Parnantnl sa se curete de vibratiile acestea ~i automat de tot ceea ce i-nseamnamanipulare financiara, Prea mult tirnp am star sub dominatia anunnakkilor.

A: $i ce vom rnanca?

Inuaki: Reptilianul din' mine

97

D: Ceea ceavem sau producem. Trebuie sa avem mici rezerve de alimente, este necesar sa stim acest lucru,

A: Nu prea suna bine!

D: Este foarte bine, Eu de-abia astept sa ajungem dincolo de 2012. De fapt dnpa februarie 2013 totuJ e va stabiliza ~i vom Incepe 0 noua era. 0 era a Terrei si a locuitorilor ei, ,0 era a binelui, a pacii. Sa stii ca pamantenii sunt buni, Toti care sunt creati dinADN-ul inuakilor sunt

. speciali. Aproape toti vor merge mai departe.

A: Dar cati sunt? .

D: Fo rte multi, Nu ii stiu ca numar, dar ii vad pe strada,

A

Ii recuno c drept frati, De altfel Romania e te foarte pura in

aceasta privinta. Aiei nu prea se afl,a sangele anunnakkilor. Sunt siaici, dar foarte putini,

A: Dar cum ii poti recunoaste?

D: Eu ii recunosc pe cei dragi, dupa vibratie. Ma uit Ia ei si stiu, ~i tu poti face acelasi lueru.

A: Si pe cei negativi?

A .

D: Iti propun un joe. Uita-te 'in ochii persoanei ell care

vorbesti, Doarin ochi, Nu te uita Ia zambet sau la gesturi, Priveste-l si tntreaba-te daca este inuaki sau anunnakki. Sinele iti va raspunde.

A: ~i daca aflu ca este anunnakki, ce fac?

D: Roaga sinele sa iti arate adevarata sa natura si atunci . vei intelege. Totceea ce trebuie sa faci este sa lieviti. Sa nu tii cont de famrile ~i lndrumarile lor.

A: Dar ei ~tju eli sunt anunnakki?

D: Unii da In a marea majoritate DU. Stiu doar cei ce unt la varf. Acestora Ii s-a explicat si si-an acceptat conditia, ba mai mult au lucrat constient la tnrobirea planetei.

A: '~i pe cei care nu stiu nu ii putern ajuta?

O':Nu. Caci ei au 0 Inclinare catre rau.Le vine de undeva din interior, De ce crezi ca exista acele oculte financiare, de ce doar unii subscriu anumitor organizatii,

98

lnuaki: Reptllianul din mine

de ce doar unii i~i vad propriul interes in detrimentu1 unor

mase Intregi de oameni? .

A: ~i cu cei de genul asta ce se va intampla?

D: Ei vor pleca pe calea lor. Nu trebuie a ne amestecarn in planurile Matricei.

A: Dar daca exista totusi persoane care vor sa se schimbe? Acestora no. le este pennis sa ramanai?

D: Nu.Ei nu au cum sa corespunda DoH energii. Au alta structura, Au drumul lor,

A: Ell nu ered totusi ca toti cei cu sange de anunnakki sunt grupati. Trebuie sa mai existe ~i oameni care nu fac parte din nici un fel de grup!

0: Crede-rna ca nu exista. Este ceva ce nu poate fi explicat. Ei se recunosc la nivel vibrational si desi poate nu: ccnstientizeaza de ce fac acest lucru, se grupeaza 1n organizatii.

A: Si toti din organizatii sunt ell ADN de anunnakki. D:Nu. Au intrat ~i oei ce nu au acest ADN. Acestia sunt cei care vor avea sansa sa se schimbe,

A: Dar de ce crezi ctt au aderat la aceste grupari, daca sinele lor nu 0 simtea?

D: De curiozitate, de frica, din dorinta de a accede pe, scara ierarhica sau pur ~i simplu fiindca asa este bine acum. Peate unii au mostenit acest lucru de la parinti, Poate altii au fost paciliti, Ii s-a prezentat 0 realitate falsa Sunt multe motive.

A: ~i ce trebuie sa faca acestia pentru a avea sansa sa se adapteze noii vibratii?

D: Nirnic. Matricea va hotart acest Iucru, Daca perturbarile aduse de ei nu sunt ample, atunci Ii se va permite

. iesirea lor din segmentul matricial al anunnakkilor, Daca perturbarile sunt grave, atunei asta este ... a fost alegerea lor §i vor merge mai departe impreunA cu acestia ... Pleat!

lnuaki: Re,pdUanul din mine

99

A: Dareu ma gandesc eli poate li se de. 0 sansa, Nu au ~'tiut!

D: Noi nu ii putem ajuta. Doar ei 0 pot face. Pot intreba Matricea, consultandu-si sinele superior. Doar asa VOf afla raspuns la Intrebarea aeeasta, Daca nu au acces

..

catre aceste raspunsuri. atunei sa ~tHcl\ este grav, Eu nu

. ~tiu ce ar mal putea face.

A: Spune-mi, cei care sunt implieati in aceste organizatii,

. dar nu au ADN de anunnakki ... Sunt multi?

D: Da. Mult rnai multi decat ar trebui. A.: Si la noi in lara.?

D: Da. Chiar foarte multi, Pacat, caci aiel va ficeva

special.

A: Da rni-ai zis,

D: A~ dori sa ne oprim,

Dupii plecarea lui David, deschid calculatorul si tastez fluoride, pineal gland si f,amin surprinsa de abundenta inforrnatiilor gasitec Cele mai jmportante comunicari se gasesc la http://www,fluoridealerLorg. De aici aflu ca pinain anul 1990 nu s-au efectuat teste despre influenta fluorului asupra glandei pineale, Trebuie stnn ci glanda

.pineaHieste 0 glandi mica localizata tntre cele doua emisfere cerebrale.Tia are rolul de a regla secretia de melatonina. Melatonina este un bormon Icareajuta la reglarea .P'ubertilii ~i totodata protejeaza corpul de efectele nocive pe care radicalii Iiberi le au asupra celulelor.

Unul din. promotorii acestui studiu a fost medicul Jennifer Luke, dela Universitatea Surrey din Anglia care a. demonstrat ca glanda pineala este prima tinta atacata de fluor ~i ca depozitarea in exces a acestui element, la nivelui ei, duce la grave disfunctii.Inducand pubertatea la v,Arste fragede ~j totodata seazand eapacitstea organismului de, a se apara de radicali Iiberi,

100

. Inuaki: Reptilianul din mine

Tot de pe acest site aflam ca fluorul este un factor care poate cauza mutatii genetice la nit, ri icand riscul de cancer. 0 serie de studii au aratat ca fluornl poate fi eel care canzeaza ~i cancerul OS08. Bineinteles ca aceste studii sunt la inccput, ele aflandu-se in faza de cercetare

..

de laborator. Partea proasta este ca ele nu sunt luate io

seama, ca de altfel tot ceea ce nu convine. Ganditi-va ce ar insemna pentru indlustrie sa se demonstreze ca. fluorul

....

este toxic! In orice caz va reeomand sa parcurgeti aceste

pagini. Sunt foarte multe informatii interesante.

Mai aflu din internet ca din punct de vedere energetic, glanda pineals se ocupa eu acordarea sistemului viu fa noii parametri vibration ali ai Terrei,

A

Imi dau seama ca noi avem aceste lucruri la indemana.

Oricine Ie poate accesa, citi, intelege, dar avem nevoie sa ni se spuna, sa ni se atraga atentia, sa vina cincva ~i sa ne traga de rnaneca, Care de ce?

lnuaki: Reptiliallui din mine

101

IX

A: Am putea discuta astazi despreanumite traramente

san terapii?

D:Da.

A.: Imi poti spune ceva despre tratamentul caacerului 't D.: Caneerul apare amnci lCand persoana intm..m dezaeord

,- cu Matricea, Daca ea i~i incalca misiunea, daca iese din tiparul tannic, amnci organismul reactioneaza ~i se maniFesta boala, Mai exista ~i ea zestrecadica sufletul vine eu acest gen de problema, dar intotdeauna are si posibilitatea vindecari L. Trebuie sa stii ca nu este 0 pedeapsa Din contra. Este un mare ajutor. Cei care au aceasra sansa, de a se curata prin boala, su nt foarte dragi Creatorului .

. A: Asta este culmeal

D: De ce? Tu no ai prefera sa ifi atentionezi copilul, lnaintc de a face 0 greseala iremediabila, de pe urma careia ar avea secole de suferit? A~a face ~i Matrices. Trimite un semnal. Daca omul l-ar lua in seama .. s-ar indrepta, s ... ar curata de ganduri, forme si energii contrare vietii ~:i s-ar lnsanato~:L Din pacate acest lucru nu este stiut,

A: Dar da-rni un exernplu de cum at trebui procedat, D': Da-rni un exemplu concret. La cine te referi?

A: Am 0 pacienta cuo tumoare la ficat. Ce ar trebui sa faca?

'"

D: In primul rand trebuie sa stie ca tumoarea este 0

entitate vie ~i eft ea. are un rnecanism propriu de manifestare. Ea a ajuns in corp datorita unui program indus chiar de paeienta tao Primul lucru pe care ar trebui sa n faca este sa Inceapa sa comunice euea, Sa vorbeasca co ea, . tara ura, ell dragoste, sa Ii mulprmeasca ca. a venit, ca i-a

102

Inuaki: Repti.lianuldin mine

imbolnavit organismul, sa ]'i spun! ca atnteles atentionarea, semnalul de alarma, Apoi ar trebui g,a i,~i schimbe modul de viala. ~i modul de gandire. Sa refuze interactionarea cu fiinte negativiste, pesimiste, sa refuze sa asculte povesti triste, sa nu se uite la filrne san ~tiri eu in.carcatura. ernotionala negativa, sa. manance constient ...

A.: Cum adica sa. rnanance constient?

D: Adica sa tina regim. Sa refuze grasimi animale sau hrana cu chimicale, totul sa fie cat mai natural .. Sa nu foloseasca decat sapunuri naturale ~i saeviteclorul ~~i

fluorul, •

A: ~i cAl ar trebui sa faca aceste lucruri?

D: Pans. cand tumoarea dispare,

A: Asta este tot?

D: Nu. Cum spuneam, tumoarea este 0 fiinta. vie.

Dupace tjmul~mie~teca a venit, trebuie sao roage sa plece, sa Ii spuna ca atnteles mesajul ~j ca se va schimba. Este foarte important sa se schimbe in realitate, caci altfel nu are sanse de reusita, C.and vorbeste ell mmoarea sa. tina ·mana pe locul unde se afla. Sa l$i imagineze ca din palma dreapta iese iub~re,lini§te, pace, acceptare .. in paralel cu aeeste exercitii, persoana trebuie sa i~i ceara iertare Matricei, sa se roage pentru anihilarea oricaror perturbari aduse, De rnulte on se mtampla ca Matricea s8ii raspunda, Sa 'ii trimita in cap idei, oameni sau imagini ale unor evenimente.Asta j.nse.amna ca acolo se afia problema. Tot ceea ce trebuie facut este schimbarea mentala a polaritatii

. aetiunii respective.

A: Poti fi mai clar?

D,: Daca atunci cand rna conectezla Mattice, Imi apare In cap vecinul ell care m-am certat, stiu sigur eft problema se afla acolo, Trebuie sa, Incerc sa. restabilesc armenia, Luw tmi cer iertare de la Matrice $i 0 rog sa lrni permita