Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword or section
Like this
212Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Shambala Reiki Maestru

Shambala Reiki Maestru

Ratings:

5.0

(1)
|Views: 11,730|Likes:
Published by Diana

More info:

Published by: Diana on Dec 26, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/08/2015

pdf

text

original

 
SHAMBALA REIKI - GRADUL DE MAESTRU
Un mare preot de la Templul Vindecării din străvechea Atlantidă a creatun sistem de tratament. El este cunoscut drept Maestrul Germaine şi a părăsittemplele centrale din Atlantida spre a călători în munţi şi a-şi crea propriul tribsau clan acela al atlanţilor numiţi Inspiratorii. Aceştia s-au desprins de locuitoriimajoritari ai Atlantidei, dorind să descopere o tehnică şi o cale de a egalizadezvoltarea spirituală a tuturor atlanţilor, pentru a aboli diferenţele rasiale carese stabileau în funcţie de evoluţia fizică şi spirituală a rasei atlante. Mulţiatlanţi, consideraţi înapoiaţi din punct de vedere fizic şi spiritual, erau folosiţica sclavi de către preoţi, preotese şi familiile regale ale Insulei Atlantida. Inacea încarnare, Germaine a dat un număr de simboluri ce pot fi proiectatedirect în sistemul energetic al indivizilor, determinând creşterea vibraţiei lorla un nivel suficient de înalt ca deşeasprezentul handicapspiritual şi să fie egali printre atlanţi. A dat în total 22 de simboluri, 22 fiindnur de Maestru, iar nd Atlantida a fost distrusă, Germaine a plecat, împreună cu ucenicii săi, în Tibet. Aici, ei au încercat să continue practicaelevării cotiinţei spirituale. Pentru a vedea cum funcţionează aceastăpractică, ei au dat trei simboluri unui număr de indivizi aflaţi în imediataapropiere a tărâmului atlant. Mulţi au folosit aceste simboluri şi au ajuns laevoluţia spirituală. Cu toate acestea, alţii au folosit această putere în scopuri întunecate, pervertind şi distorsionând simbolurile, transformându-le şischimbându-le. Germaine şi Inspiratorii au hotărât în acea vreme să nu mai încredinţeze nimănui toate cele 22 de simboluri şi să păstreze astfel putereadeplină pe care credeau acei indivizi ar corupe-o, odată sată libe.Călătorind prin India, Inspiratorii au dezvăluit câteva simboluri, care şi-au găsitdrum spre scrierile sacre sanscrite. Este posibil ca aici să le fi găsit dr Usui,unele dintre ele extrase direct din Documentele Akashice şi date omenirii deGermaine, altele însă inventate, create şi lucrând cu un tip diferit de energie.Singura relatare despre dr. Usui a fost înregistrată de doamna Takata, unmaestru reiki instruit de dr. Hayashi, care la rândul lui a fost iniţiat de Usui, cucare a şi a lucrat. Mikao Usui a fost evident un geniu, un mare filosof şi învăţat,profesor principal la Universitatea Dosisha din Kyoto, Japonia. Se mai spune înrelatarea respectiar fi fost preot crtin şi ar fi urmat cursuriuniversitare în SUA, dar nu există dovezi în sprijinul acestei afirmaţii. Este multmai probabil ca el fi fost lur budist, iar ucenicii lui fi furnizatinformaţiile de mai sus pentru ca învăţăturile Reiki să fie astfel mai accesibileoccidentalilor.
DE CE 352 DE SIMBOLURI?
Vindecarea Multidimensională Shambala, aşa cum a fost redată omeniriide Maestrul Germaine, a fost extinsă până la a include toate cele 352 desimboluri ale sistemului iniţial. Atlanţii erau pregătiţi pentru numai 22, noisuntem azi gata pentru întregul sistem. De ce 352 de simboluri? Acesta este unalt număr de maestru, există câte un simbol pentru fiecare din cele 352 degrade de iniţiere care trebuie parcurse în drumul nostru înapoi spre Sursă.Cele 352 de simboluri Shambala n-au fost dezvăluite până acum întrucâtconştiia de grup a omenirii nu se afla la nivelul corespunzător pentrurevelarea lor. Cele 352 de simboluri nu se află într-un manual care trebuiememorat, ci introduse direct în câmpurile Merkaba activate. Prezenţa lui EUSUNT într-un om lucrează cu prezenţa lui EU SUNT în cel ce e canalul spre
1
 
Shambala când are loc introducerea simbolurilor, în timpul unei iniţieri la careasismai mui Matri şi Fiinţe Cereşti. Apoi, nd se face vindecareShambala, există un ritual pre tratament, în cursul căruia printre altele, se cereajutor diferiţilor Maeştri Ascensionişti şi Fiinţelor Cereşti cu care se lucrează.Atunci, când pentru vindecare e nevoie de un anumit simbol, simbolul îi aparecelui ce lucrează. Mă purific folosind Flacăra Argintiu Violetă, aduc energiaaurie/argintie/violetă Mahatma de la sursă pe canalul mare, drept în jos sprecentrul Mamei Pământ. Apoi îmi chem vindecătorii Shambala, prezenţa EUSUNT, pe Maestrul Germaine şi pe alţi Matri Shambala, alte FiinţeAscensionate şi Îngereşti care doresc să participe (de exemplu pe dr Usui, SaiBaba, Sananda, Djwhal Khul, Vywamus, Kuthumi, Kuan Yin, Fecioara Maria).Spun: "Tată Ceresc/Maică Cerească, sunt una cu tine, sunt un instrumenţ alVoii Tale". Apoi spun: "Activez Shambala". După ce am chemat energia cu ChoKu Rei, cer visimbolurile relevante pentru persoana aceea în acelmoment. teodată am o imagine sau o idee despre simbolurile pe caretrebuie să le folosesc, caz în care le vizualizez sau rostesc numele acelorsimboluri care-mi vin în minte la momentul potrivit. Realizez sunt uninstrument pentru energia iubirii tămăduitoare a Sursei, care vine prin fiinţelecu care lucrez şi prin mine, şi devin un canal cât de curat pot, ca să pot culegetoate instrucţiunile şi viziunile pe care "echipa" mea de vindecători doreşte sămi le dea. Câteodată, am o idee despre o parte dintre simboluri care ar putea fifolositoare în situaţia dată, căci m-am familiarizat cu anumite simboluri şifolosirea lor, dar stau întotdeauna racordat la ajutoarele mele îngereşti, celedin rândul Maeştrilor Ascensionaţi şi Avatarurilor, ascultându-le. Simbolurile arputea fi văzute drept chei care deschid anumite pachete de energii, sau caenergie condensata a întregului, un fel de energie preambalată, condensatădin cea originală, care va rămâne mai mult în câmpul energetic al persoanei pecare se lucrea, a mai fi nevoie de inteie constantă din parteaterapeutului pentru a menţine energia aici.
FOLOSIREA LUI HUI YIN PENTRU SPORIREA PROPRIEI ENERGIIREIKI
Reiki trece prin tine, nu izvorăşte din tine. Poţi să sporeşti energia Reikireia îi slujti drept canal prin conectarea a dodintre principalelemeridiane de acupunctură, canalele Central şi cele Guvernoare. Canalul Centralmerge de la perineu (între anus şi organele genitale) spre partea mediană dinfaţă a corpului urcă şi trece pe deasupra capului şi se opreşte deasupra buzeisuperioare. Pentru a conecta aceste meridiane, contractaţi Hui Yin (localizată între zona perineală la jumătatea distanţei dintre orificiul anal şi organelegenitale) în timp ce vă ridicaţi vârful limbii spre cerul gurii, chiar în spateleincisivilor. Hui Yin este începutul Canalului Central. Nu forţaţi contractarea Hui Yin exersaţi şi creşteţi perioada de timp în care puteţi menţine contracţia.În timp ce efectuaţi tratamente Reiki (cu sau fără aplicarea palmelor),energia voastră va creşte dacă utilizaţi această procedură. La fel ca în alteaspecte ale Reiki, e nevoie să exersaţi această poziţie până vă veţi simţiconfortabil folosind-o.
2
 
SIMBOLURILE DE MAESTRU SHAMBALA REIKI1. MER LA FA KA LISH MA
Energia Mamă ADNReface distorsiunile amprentei la perfecţie, realiniază şi reechilibreazăchakrele de la nivelurile mijlocii. E modelul original al speciilor individuale.Antakharana merge deasupra ADN-u1ui.
2.. SIMBOLUL ABUNDENŢEI
 
3. HO KA OI LIILI4. ŞARPELE DE FOC TIBETAN
3

Activity (212)

You've already reviewed this. Edit your review.
PlesaCarmen liked this
1 thousand reads
1 hundred reads
kuno78 liked this
Liliana Chilom liked this
Liliana Chilom liked this
Dorina Popescu liked this
Ronald Morgan liked this
Alexa Maria liked this
Ta Ran liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->