A 100 karakter els négy sorának összefoglalása Lu Dong Pin mestert l Heng Chang mester magyarázatával

1. Tápláld az energiád azáltal, hogy folyamatosan figyelsz a felesleges beszéd elkerülésére. 2. Szelídítsd meg a tudatod azáltal, hogy nem-cselekedve cselekszel. 3. Mozgásban és nyugalomban egyaránt légy tudatában a forrásnak. 4. Ha nincs semmi, mit keresnél?

www.compassheart.com

www.aranyhegy.com

compassheart.aranyhegy.com www. A test és a tudat egymásra hatása Gyakorlásunk során testünkkel és tudatunkkal egyaránt kell dolgoznunk. Tudat Test www.com .1. egymástól elválaszthatatlanok. mert e kett egymásra kölcsönösen hatást gyakorol.

Ne bánts meg másokat. www.compassheart. ne vitatkozz Tudat Test Felejtsd el a szavakat Tápláld az energiád 1.Önmegfigyelés szokásának elsajátítása .1.aranyhegy.com . Az energia finomításának gyakorlata Tartsd kordában beszéded (haszontalan beszéd elkerülése) .Önuralom a beszédben .com www.

com .Fizikai relaxáció elsajátítása .compassheart. Érzelmi megtisztulás 2.Lassú. Lazítsd el a tested és a légzésed .Árnyékaiddal való dolgozás -Cselekedj. de ne legyenek elvárásaid Tudat Test Szelídítsd meg gondolataid.com www.aranyhegy. ellazult légzés elsajátítása . lágy. érzelmeid Nem-cselekedve cselekedj www.2.

compassheart. jó-rossz.com www.com . -Mozgás és nyugalom együtt alkotja az egységet (nemdualitás. taichi) -Integráld magadban a dualizmust (pl.3. A spirituális gyakorlás Légy tudatában minden dolog nem-duális természetének (dharmadhatu) Tudat Test -Öntudatosság elsajátítása . igaznem igaz) és lépj túl rajta a nemdualizmusba. www.aranyhegy.Jelenben levés Mozgásban és nyugalomban egyaránt Légy tudatában a forrásnak 3.

compassheart. lásd meg az értékeket magad körül Nincs semmi Mit keresnél? www.Minden pillanatban légy nyitott és jelen .com www.aranyhegy. Maradj a nyitottságban.Ne foglald el magad mindig valamivel.4. hogy minden egyes pillanatot értékelj (sunyata) . Szociális elfoglaltság 4. a mostban Tudat Test -Sajátítsd el azt a gyakorlatot.com .

hogy a felesleges beszédt l. Érzelmeink megtisztítása (tudat) azáltal. hanem nyitottá válunk a jelen pillanatra. Nincs semmi Légy tudatában a forrásnak Mozgásban és nyugalomban egyaránt 3.aranyhegy. A szembenálló dolgokat integrálva magunkban túllépünk a dualizmuson. 2. 2. Tudat Test Felejtsd el a szavakat Tápláld az energiád 1. Minden lélegzet célállomás. egónak (test). hogy célunk nem küls dologban található (tudat).Integrál gyakorlás 4. hogy nem-cselekedve cselekszünk (test). www. 1. Felismerjük.com .com www. és értékeljük azt. Szelídítsd meg gondolataid. Az energiánk megfinomítása és táplálása (test) azáltal. Mozgásban és nyugalomban egyaránt (test) tudatában vagyunk a forrásnak (tudat). 3. ezért nem adunk teret a folytonos keresésnek.compassheart. egymásra hatást gyakorol. érzelmeid Mit keresnél? Nem-cselekedve cselekedj Test és tudat elválaszthatatlan. vitatkozástól folyamatosan óvakodunk (tudat). 4.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful