You are on page 1of 4

www.ebcl.

ro

POTI FI CHIAR TU CAMPIONUL!

a m p i o n a tul Inter national
C
r u C o m p etente î n Afaceri
pent

P re m i i î n v a l o a re d e 3 0 . 0 0 0 €

la una dintre cele mai mari competiţii internaţionale de competenţe în afaceri din Europa. DG Enterprise and Industry în cadrul programului CIP pentru susţinerea antreprenoriatului. POTI FI CHIAR TU CAMPIONUL! Cei mai buni 5000 de candidaţi EBC*L din cel puţin 12 ţări. în mai mult de 30 de ţări şi oferă o şansă în plus în găsirea unui loc de muncă sau în clădirea unei cariere. vor avea şansa să fie desemnaţi “Campioni EBC*L 2010”.” (Françoise Le Bail. poţi să urmezi un curs de pregătire şi să susţii examenul în unul din centrele acreditate EBC*L. Vă aşteptăm la Viena! Françoise Le Bail MMag. Victor Mihalic DeputyDirectorGeneralofDG ChairmanEBC*LInternational Enterprise & Industry (EU) EBC*L Champions League 2010 este finanțat de Comisia Europeană.ro . Austria. Singura condiţie de acces este să ai un certificat EBC*L. Acest certificat internaţional atestă competenţele antreprenoriale şi în afaceri ale celui ce il deţine. cât şi la cel internaţional ce va avea loc la Viena. Suntem siguri ca veţi face parte din echipa României si veţi lupta pentru trofeul EBC*L Champions League al Naţiunilor. Pentru mai multe informaţii vă rugăm consultaţi site-ul www. cu o puternica dimensiune Europeana. Va fi un eveniment de neuitat pentru toţi cei care vor participa atât la concursul naţional. precum si incurajarea initiativei. a creativitatii si a inovarii in domeniul educatiei. Acesta poţi fi TU! Este foarte uşor să participi la acest concurs. Pentru a putea obţine certificatul EBC*L nu trebuie să studiezi Administrarea Afacerilor. "Prin sprijinirea unui numar de proiecte selectate. Cei mai buni candidaţi vor câştiga premii atractive.ebcl. the Commission’s Envoy for Small and Medium Sized Enterprises) . contribuim la cresterea atractivitatii spiritului antreprenorial ca o alegere de cariera pentru tineri.

vor fi special pregătiți pentru acest eveniment într-o tabără de “Engleză în afaceri” (07 .01.11. Cazarea si transportul la Viena vor fi asigurate de către EBC*L International. cu notele cele mai mari.ro PREMII ATRACTIVE PENTRU CAMPIONI Câştigătorii vor primi premii în valoare totală de 30. toţi campionii naţionali. Austria CINE POATE PARTICIPA? Persoanele • cu vârsta de până în 30 de ani (elevi.01.11. acesta se va desfasura în lb.000 2. la fel ca și participarea la tabăra de “Engleză în Afaceri” este gratuita. Câştigătorii concursului naţional îşi vor reprezenta ţara la Competiţia Internaţională EBC*L Champions League în Viena (20 . Preliminarii Competiția Națională Competiția Internațională Până pe 10.11. 2010). Candidații ce îți vor reprezenta țara la Campionatul Internațional de la Viena.ebcl. Acolo.21.000 € pentru câştigătorii Champions League la nivel Internaţional • Internshipuri în companii • Premii în bunuri • Tabără de “Engleza în afaceri” • 2 nopţi şi 3 zile în Viena. Examenul EBC*L Champions League va cuprinde teme/obiective corespunzatoare nivelului A (cunoștințe generale de administrare a afacerilor) și obiective din EBC*L Nivel B (plan de afaceri). studenţi etc.12. engleza.2010 27 . Faza naționala a Campionatului se va desfașura în lb. vor lupta pentru titulul de Campion International EBC*L. din ţările participante.2010).000 € pentru câştigătorii Champions League la nivel Naţional 4.2011). vor fi invitaţi la prima rundă (= Naţională) a EBC*L Champions League (27 . iar în ceea ce priveste examenul internațional.28.28.21.ro .2010 20 .) • care deţin certificatul EBC*L nivel A CUM TE INSCRI? Cei care au obținut certificatul EBC*L nivel A. www.2011 Selectia candidatilor Examenul National Examenul Internațional pentru Faza Nationala Bucuresti Viena www. Participarea la cele două examene.11. română.ebcl.

Responsabilitatea absolută revine autorului. dar și cărți/manuale. și dumneavoastră puteți fi sponsor și să contribuiți la sti- mularea gândirii antreprenoriale în Europa. Uni- qa.Sunt oferite materiale spe- ciale pentru profesori si formatori. . European Business Competence* Licence. Romania e-mail: office@euro-ed.htm Easy Business Au fost dezvoltate instrumente speciale de învățare. în managementul afacerilor. VW. Siemens. De aceea.easy-business.eu/ChampionsLeague/Champions_League_ro_2010/index. Aceste insturmente in- clud o platforma e-learning. Aruncați o privire pe www.ro www. Angajamentul dumneavoastră vă va oferi contacte cu un grup ținta foarte interesant.52 Telefon: 0040 21 300 41 09 cod 010988 Sector 1 Fax: 0040 21 300 41 10 Bucuresti. Numeroși antreprenori au nevoie de cunoștințele EBC*L pentru mediul de afaceri de zi cu zi. Certificatul European de Competențe în Afaceri.ro EBC*L Champions League 2010 este sustinut de Comisia Europeana.cc pentru a vedea cât de ușor este să învățați cum să administrați o afacere! SPONSORI Uniunea Europeana sponsorizeaza EBC*L Champions League. Trenkwalder au integrat EBC*L în programele de formare profesională și de cariera. CONTACT EBC*L Romania Str. Elevii și studenții au nevoie de această certificare pentru a dovedi gândirea antreprenorială. Bayer.ebcl.ebcl. intreprinderi renumite precum ABB. Informații suplimentare despre certificatul EBC*L și EBC*L Champions League: http://www. Frumoasa nr. cu scopul de a oferi cea mai bună pregătire posibilă pentru examenul EBC*L. DG Intreprinderi si Industrie. Cu toate acestea. este instiuit în prezent în peste 30 de țări și recunoscut ca standard internațional în dome- niul educației. T-Mobile. Certificatul dovedește cunoștințele practice de baza în afaceri ce sunt indispensabile în viața economică de astăzi. iar Comisia Europeană nu se face responsabilă de utilizarea informațiilor conținute în acest material. EBC*L Standard international Certificatul EBC*L.