P. 1
NOTA-SERAH-TUGAS

NOTA-SERAH-TUGAS

|Views: 126|Likes:

More info:

Published by: Hasmin Azroy Abdullah on Jan 03, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/29/2011

pdf

text

original

LAMPIRAN “A”

FORMAT NOTA SERAH TUGAS

KANDUNGAN

Perkara

Muka Surat

1. Surat Penyerah dan Akaun Terimaan Nota Serah Tugas 2. Senarai Tugas Jawatan
3. Kedudukan terakhir tugas-tugas yang belum selesai

4. Senarai Harta-benda / Peralatan Pejabat 5. Kedudukan kewangan / Akaun dan lain-lain 6. Fail Meja 7. Manual Prosedur Kerja 8. Hal-hal Lain

.

(1) .* Diserahkan oleh: T/tangan Nama (Pegawai Yang Akan Bertukar) Disemak oleh: T/tangan Nama (Ketua Bahagian/Unit/Guru Besar) (b) Adalah saya tugas jawatan Jabatan / Sekolah* mulai tarikh Salina Nota Serah Tugas dan Manual Prosedur Kerja*. yang mengambilalih di Kementerian / mengaku telah menerima satu (1) Diterima oleh: T/tangan Nama (Pegawai yang mengambilalih tugas) Disaksikan oleh: T/tangan Nama (Pegawai Tadbir Kementerian/Jabatan/ Sekolah) Catatan: Potong mana yang tidak berkaitan. JPA/193/6/3-4(20) bertarikh 19 Julai 1985. Disertakan juga bersama-sama ini Fail Meja / Manual Prosedur Kerja.(I) SURAT PENYERAHAN DAN AKUAN TERIMA NOTA SERAH TUGAS (a) Adalah saya Jawatan Jabatan / Sekolah tarikh yang memegang di Kementerian / dari Bersama ini menyerahkan Nota Serah Tugas sepertimana diarahkan oleh Jabatan Perkhidmatan Awam melalui surat bil.

(II) SENARAI TUGAS JAWATAN (III) KEDUDUKAN TERAKHIR TUGAS-TUGAS YANG BELUM SELESAI Tugas-Tugas Yang Belum Selesai Kedudukan Sekarang Tindakan Susulan Yang Diperlukan Rujukan Fail. Pegawai Jabatan Yang Berkaitan Catatan (IV) SENARAI HARTA BENDA / PERALATAN PEJABAT (V) KEDUDUKAN KEWANGAN / AKAUN DAN LAIN-LAIN (Hanya perlu disediakan oleh pegawai-pegawai yang berkaitan sahaja) (2) .

(VI) FAIL MEJA (Hendaklah disertakan sebagai Lampiran “A” 1) (VII) MANUAL PROSEDUR KERJA (Hendaklah disertakan sebagai lampiran “A” 2) (VIII) LAIN-LAIN HAL (3) .

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->