30 Angyali lépés a Jólétért!

Írta: Rebecca Marina
A Jólét Királynője!
Fordította: Horváth Timea
Lektorálta: Rózsa Klára és Csontos Ágnes
Ingyenesen letölthető Csontos Ágnes honlapjáról:
www.emotionalfreedom.net
www.eftmagyar.ning.com

www.emotionalfreedom.net

Előszó a Magyar kiadáshoz

Kedves Olvasó,
Idestova két esztendeje, hogy először kértem az ebben a dokumentumban leírt
módon az angyalok segítségét apró-cseprő feladataim elrendezésére – és képzeld
el a megdöbbenésemet, amikor a kérésem megvalósulása csoda-könnyen, mintegy
magától az ölembe pottyant!
Hű – ez működik! – mondtam magamban teljesen elhűlve, hiszen régi rutinos
egykori ateista létemre, majd később gyakorló buddhista lévén, az angyalok
mindig is meglehetősen idegen téma volt számomra.
De ha valami működik, akkor azt nem szabad parlagon hagyni heverni, ezért aztán
azóta is lelkesen ajánlgatom a tanítványaimnak, hogy amit már nem tudnak
elvégezni, azt nyugodtan adják át az angyalaiknak. Ez persze nem valami
hatékony módja a jó hír terjesztésének, ezért kértem engedélyt Rebecca
Marina-tól (e könyv írójától) arra, hogy elkészíthessem a magyar fordítást, és a
könyvet megjelentethessem magyarul a weblapomon.
Rebecca nagylelkűen beleegyezett ebbe! Így ez a fontos és nagyon hasznos könyv
(vagy talán még helyesebb, ha munkafüzetnek hívom, hiszen aktív közreműködést
igényel a Te részedről is) mától fogva ingyenesen letölthető mindkét
weblapomról.
Persze az engedély még magában nem volt elegendő, a fordítást is el kellett
valakinek végeznie – és én a hatalmas tevékenységhalmaz alól már ki sem
látszottam. Szerencsére, ismét segítségül hívtam az angyalokat, és hívásomra
nem is egy, hanem három angyal jelent meg: név szerint Timi, Kriszti és Klári
angyal! Ök hárman végezték el a munka oroszlánrészét, nekem már csak az volt a
feladatom, hogy átnézzem a fordítást, itt-ott még csinosítgassam, érthetőbbé
tegyem, és végül összerakjam a könyvet!
Nagyon hálás vagyok mind Rebecca-nak, Angela Treat-Lyon-nak, aki a csodaszép
illusztrációkat alkotta, és az én kedves három angyalomnak azért, hogy ezt a
nagyon hasznos - és ráadásul még szép is – munkafüzetet most megoszthatom
Veletek is!

www.eftmagyar.ning.com

-2 -

www.emotionalfreedom.net
Használjátok egészséggel és vonzzatok magatokhoz minél több bőséget
boldogságot ebben az esztendőben is!
Szeretettel:

Csontos Ágnes EFT Terapeuta és Oktató
http://www.emotionalfreedom.net
http://www.eftmagyar.ning.com

www.eftmagyar.ning.com

-3 -

Henry mindig a családot helyezi előtérbe. Köszönet a családomnak a segítségért. és mindig mellettem áll. amit egy férfiben csodálok. Luis Penanak és Melindanak.net Köszönet! Köszönetet szeretnék mondani Mary Louise Jamesonnak a leglojálisabb. Ő minden. Angela Treat Lyon-nak a művészi munkáért és formázásért – és a türelemért. a sok értékes javaslatért. Szeretlek. Alyssanak.com -4 - . aki segített gépelni és a fiamnak Simonnak. amire a sok változtatás miatt volt szükség. Sok-sok köszönet Dr. lojális. Köszönet! Külön köszönetet szeretnék mondani Dr. a lányomnak. aki főzött nekem.eftmagyar. jószívű és rendíthetetlen. Kedvesem! www. Ez a könyv Tőle lett még jobb! Ajánlás A könyvet férjemnek. akik segítettek a teszteknél. mindig számíthatok rá. Penanak. aki valaha is volt. legbölcsebb barátnak.emotionalfreedom.www. Henrynek ajánlom.ning.

emotionalfreedom.eftmagyar.com -5 - .ning.net Tartalomjegyzék                     Bevezetés A kezdetek/Utasítások Naplóírás Angyali kommunikáció Elismerés Szándék és figyelem Fény és Szeretet küldése Én vagyok Angyali „Tennivaló” lista „Varázslevél” gyakorlat Megbocsátás önmagunknak! Amit a MAI Napban szeretek „Kreatív Elme” utasítások Csodavárás 30 Nap Angyali tervezés és Üzenetek az Arkangyaloktól TAT póz Rezgés harmónia EFT használat Eszközök listája A Szerzőről www.www.

Nem lehet elrontani. az életed örömteli változáson megy keresztül! Ezek az utasítások egyszerűek és könnyű őket követni.com -6 - . Én személy szerint az összes módszert használom. mind éjszakára. mielőtt elkezded a feladatok kitöltését! Ezek naplózási feladatok mind nappalra. Csodálatos történeteket olvashatsz olyan emberektől. nagymértékben javulni fognak a körülményeid. azt mondták: „A mi célunk az. földhözragadt módon. olvasd el az összes utasítást.emotionalfreedom. Lazíts és élvezd! Amikor az Angyalok megkértek. és az elméd automatikusan beáll a jólét és boldogság érzésére. hogy használod ezt a tervet. akik részt vettek a tanfolyamon és használták ezeket a módszereket az alábbi honlapon: celebrationhealing. Csak töltsd ki az üres helyeket minden nap. amelyeket a „Vége a pénz miatti aggodalomnak!” című tanfolyamon is bemutatok.eftmagyar. ahogy Neked a legmegfelelőbb. hogy mindenki figyelembe vegye a létezésünket: igazi. hogy állítsam össze ezt a tervet.www. így bármilyen célodat megvalósíthatod! www. ahogy Te végzed a feladatokat. vallásra és szociális hovatartozásra való tekintet nélkül. az a legmegfelelőbb út Neked. Egyszer egy nagyon bölcs hölgy azt mondta: „Bármit képesek vagytok megtenni. amit itt megemlítek és minden egyes módszer Nálad is működik.net Gratulálok! Bevezetés: úton vagy egy nagyszerű móka és csodálatos fejlődés felé! Ha csak egy módszert is használsz az itt bemutatottak közül. Mindenki értékes!” Azzal.ning. ha tényleg jó útmutatótok van!” Ez szerintem teljesen igaz! Kérlek.com. Mindenki számára létezünk. a rezgésszintedet magasabb szintre emeled. ha az összeset használod az elkövetkező 30 napban. Néhányan korán kelő emberek vagyunk és néhányan éjszakai baglyok. ha „csak megteszed”! Ezek ugyanazok a módszerek. Úgy végezd el őket.

Az egyik férfinak egy fegyver volt a kezében. minden gonoszság.eftmagyar. hogy megtámadjon. minden sötétség elpárolgott a férfiból. olvadok! www. hogyan kezdődött ez az egész „angyali üzlet”. Teljesen felkészületlenül ért bennünket ez az esemény. hogy elmeséljem. Soha nem fogom elfelejteni azt a gonoszságot.com -7 - . benne a fegyverrel. mindenféle indok nélkül. Egy kezet láttam: Isten Angyalának a kezét! Gabriel keze megragadta a támadóm kezét. megfulladtam és elnémultam volna az intenzitásától. és meg akartak ölni bennünket. egy hatalmas kétlövetű. hívom Gabriel Arkangyalt!” Alighogy elhagyták a szavak az ajkamat. minden gyűlölet. hirtelen óriási hatalom és erő hullámot éreztem magamban! Felemeltem a kezem és hangosan mondtam a következőket: „Hívom Gabriel Arkangyalt. (az álmok világában a részvény azt jelenti.emotionalfreedom. Éreztem a gyűlölet hatalmas hullámait. egy részvényes megbeszélésen vettem részt egy hölggyel. ahol azt éreztem. ahogy majdnem térdre löktek.net Ahogyan az egész kezdődött Ez a könyv nem kezdődhet el anélkül. készen arra.ning. hogy „másoknak segíteni”) Ahogy elhagytuk az épületet. Ahogy láttam. minden vágya az. Édes Istenem! láttam. mint egy kidőlt fa! A támadó felemelte a kezét. hogy megüssön engem. hogy megöljön engem! Ahogy felemelte a kezét. Ezek a férfiak tele voltak gyűlölettel irántunk. amikor azt mondja: „Olvadok. Megütötte a barátom fejét. a hangos reccsenés úgy visszhangzott. hatalmas fehér fény jelent meg! Soha nem láttam az Angyal tényleges alakját – a fény olyan erős volt. két férfi lépett elő a sötét homályból. mint egy mennydörgés. ahol a megbeszélés volt. miközben az arca egy groteszk és félelmet keltő kifejezésbe váltott. Egy álom Néhány évvel ezelőtt volt egy álmom. hogy tényleg ott vagyok és tudtam. Ez nem egy közönséges álom volt! Ez egy olyan álom volt. hogy soha nem felejtem el! Ez az álom örökre megváltoztatta az életemet! Az álmomban egy nagyvárosban. ahogy a földre rogyott. ami abból a két férfiból áradt felénk! Ők ketten voltak a világ összes gonoszságának és sötétségének a megtestesítői. Ó. pánikba estünk a rengeteg jogtalan méreg és düh miatt.www. Ha az utálatnak bármi zamata lenne. A boszorkányra emlékeztetett az Óz a csodák csodája című filmből.

Az én életem megváltozott ennek az élménynek a hatására! Úgy ébredtem fel. Várniuk kell a kérésre. kölyökkutya szemekkel. hogy felhívjam a figyelmedet arra. amit az Angyalok a legnagyobb tiszteletben tartanak. Csak abban az esetben avatkozhatnak közbe. arra tanítom az embereket. az összes sötétség teljesen „elolvadt” a férfiban. hogy nehéz embernek lenni.www. hogy kérjenek segítséget a saját Őrangyaluktól. Biztos. ha életveszélyben vagy. addig nem tudnak segíteni Neked. hogy „Ezt Te is meg tudod csinálni! Igen. Az Angyalok segítségével képes voltam megtalálni a megoldást az emberek problémáira. ez pedig a szabad akarat törvénye. Te is segítségül tudod hívni az Angyalodat.com -8 - . ahogy átéltem a „Gabriel élményt”. hogy a szívem sebesen vert. mint egy tiszta. és még nincs ott az ideje a távozásodnak. Csodálnak azért bennünket. Nos.eftmagyar. és emberként élünk. mert meg tudtam határozni a problémák gyökerét. és Te is használhatod! www. vajon mit képes tenni Érted! Néhányan azt gondolhatjátok.ning. A szívében átváltozott a gonoszból egy édes.emotionalfreedom. hogy mire készült pár pillanattal azelőtt. de amíg nem kéred. Rám nézett nagy. Azóta. hogy az Angyalok a hajukat tépik azért. hogy segítsen abban. kérés nélkül. amivel felkerestek engem. mert a gondoskodásuk nem talál nyitott fülekre! Az Angyalok a legnagyobb rajongóink! Tudják. újszülött csecsemő. tiszta lénnyé. Ha csak egy érintése az Isten Angyalának meg tudja változtatni a gonoszt. hogy láthassam az Angyalokat az emberek körül. Művész vagyok és egy ideig „Angyal portrékat” készítettem embereknek. mert azt választottuk. Mint energia terapeutának ez egy óriási ajándék volt. Ennek a könyvnek a célja az. Megkértem az Istent. hogy nincs Őrangyalotok. hogy itt vagyunk. Úgy maradt ott. Nem tudom leírni a szeretet erejét. bármikor az életedben” Jólétet és boldogságot szeretnél? Kérd az Angyalod segítségét! A következőkben néhány olyan módszert találsz. van! Még a látszólag leggonoszabb embernek is van Angyala. hallottam a fülemben minden egyes szívdobbanásomat! Néhány nap után is még teljesen eltöltött a tisztelet és megdöbbenés érzése. Úgy tűnt. ami abból az Angyalból sugárzott. amelyeket végigcsináltam. Egy törvény van.net Csakugyan. nem is emlékszik arra. Az Angyalaidnak biztosan megvan a megoldása az összes problémádra.

Ha még több helyre van szükséged az íráshoz. fogj pár üres papírt és ott folytasd a gondolataidat. hogy írj a nem-domináns kezeddel. Kérdezz (írj) valamit úgy.) Angyali kommunikáció Kommunikálj az Angyaloddal úgy.ning. hogy a domináns kezeddel írod le. Capacchione könyveinek címe fel van sorolva a könyv végén. Csak hagyd. ahogy le van írva! Napló Írás Az írás könnyű. Ha 1000%-ban akarod növelni a kreativitásodat (A titok!). ha így írsz. Ez egy naponta használatos naplóírás. Ne törődj a nyelvtannal.net Ahhoz.emotionalfreedom. Nagyon hasznosnak találtam leírni az álmaimat. használd a hátsó oldalát a jegyzetnek és használd a mágikus betűket úgy. ami akkor merül fel Benned. amikor leírom őket. hasznos és olcsó formája az öngyógyításnak! Azt javaslom. Automatikusan bölcsességeket és kreativitást kapsz. csak írd le azt. minden nap írj egy keveset.com -9 - . amely kreativitásban bővelkedik. hogy hasznosan használd ezt a könyvet. Bámulatba fogsz esni a sok megvilágosodott gondolattól. Gyakran megvilágosodnak dolgok. 12 könyvet írt meg a nem-domináns kezével. (Dr. Ha ez a hely nem elég. nyomtasd ki. ahová írhatsz.www. javaslom. Könyvei számtalan embernek segítettek életük drámai megváltoztatásában. Minden „Angyali üzenet” után találsz üres helyet. Doktor Lucia Capacchione. Azután vedd át a tollat a nem-domináns kezedbe és válaszolj rá. hogy a válasz jöjjön.eftmagyar. hogy a nem-domináns kezedet használod! www. Lucia szerint a nem-domináns kéz össze van kötve az agy jobb felével. a helyesírással. ha a nem-domináns kezedet használod. ami az eszedbe jut. aki igazi úttörő a személyiségfejlesztésben.

www. Az Angyalok mindig szeretetteljesen.com . a nem-domináns kézzel való írás. amiért elismerheted saját magad. Ezzel a módszerrel kapcsolatba kerülhetünk az Angyalunkkal. vedd át a tollat a másik kezedbe és hagyd. vagy légy nagyon komoly és mély érzésű. amit magunknak adhatunk. vagy használhatod a saját kérdésedet is).com című honlapra. Ha több információt szeretnél kapni az Angyalokkal való társagással kapcsolatba. Bután hangzik. Ez egy szeretetteljes ajándék.10 - . Ha több információt szeretnél kapni Lucia Capacchione munkáiról a nemdomináns kézzel való írásról. amit elismerhetsz. látogass el a www. Könnyű módszer és beépítettem ebbe a könyvbe is. 2. 2 egyszerű lépés! 1.luciac. lépés: végy egy mély lélegzetet. javaslom az Angyalbeszéd című könyvet Barbara Marktól és Trudy Griswaldtól. ha úgy érzed. Egyszerűen finom. amiért elismerhetem saját magam. vagy egyéb fájdalmas kinövés a lábán. hogy milyen mulatságos mindig újabb és újabb dolgokat felfedezni magadon. kedvesen üzennek Neked. ők a legnagyobb rajongóid.emotionalfreedom. Elismerés Amikor elkezded elismerni saját magadat. de a lábaimat nagyon csinosnak találom és nagyon boldog vagyok miattuk. hogy válaszoljanak a nem-domináns kezed által (ne aggódj. Bármikor. Légy bolondos. szeretetteljes útmutatásokat fogsz kapni). amit tanítok. nem leszel megszállva. akár hiszed. akár nem. Sőt.ning.eftmagyar. Saját magunk elismerése segít „feltölteni a csészét”. vagy hasonló. a testedet és lelkedet egy erős üzenetnek adod át. de nekem csinos lábaim vannak! Próbáld ki. de szinte soha nem vesszük a fáradtságot saját magunk elismerésére! Lehetetlen egy üres csészéből adni. lépés: kérdezz valami egyszerűt az Angyalodtól és írd le a domináns kezeddel (használhatod azt a kérdést. Sok nőnek van bütyök. hogy minden nap kitalálj valamit. amelyet a jegyzetbe írtam. Másoknak könnyen adunk elismerést. a lábamra gondoltam. meglátod. nagyon mulatságosnak fogod találni azt. amikor nehéz volt kitalálni egy újabb dolgot. Amint egyszer belejössz.net A tanfolyamaimon az egyik módszer. Csak csináld! www. akárcsak egyetlen dologért is az életedben.

mit ismersz el. Szándék és Figyelem Oszd fel a napodat! Amikor arra gondolunk.ning. A házasságunk erősebb.emotionalfreedom.com oldalra. nyomasztónak érezzük! Oszd fel a napodat különböző cselekedetekre és figyelj csak egy dologra teljes mértékben és osztatlan figyelemmel. Képzeld el. amire fókuszálsz. hogy ez mennyire megváltoztatja a kapcsolataidat! Néhány hónappal ezelőtt kipróbáltam ezt a férjemmel. csak egy dologra figyelj. és add oda neki a papírt. Vissza fogsz jönni hozzám köszönetet mondani. Például. Mind tudjuk. miután kipróbáltad. kezd el elismerni magad minden miatt! Ha vissza szeretnéd hozni a jó kapcsolataidat. amit a férjemben ismerek el. Minden reggel leírtam az egyik felére valamit. hogy mennyi mindent kell egyszerre megtennünk. mint valaha is volt! Ha több információt szeretnél kapni Ábrahám tanításairól. Nem fogod elhinni. egy csoport nem-fizikai tanító szerint az ellenállás energiája és az elismerés energiája nem tudja kioltani egymást! Szóval. kiragasztja maga köré.net Ábrahám. akiknek szintén a biztonság a fontos. írd le. minden nap tudsz újabb és újabb elismerésre méltó dolgot találni – nem csak másnak. A férjemnek szintén minden kártyán van valami.com . hogy a jó dolgok után kutattam a rossz tulajdonságok helyett.www. Magával viszi mindenhová. Igen. amit magamban értékelek és a másikra valamit.11 - . mit értékelsz a másik személyben. Vettem egy csomag jegyzet lapot és félbe vágtam őket. Minden nap valakinek. Ez felnagyítja a jót és lekicsinyíti a rosszat. hogy szerezz be néhány jegyzettömböt és könyvet. Azt vettem észre.eftmagyar. látogass el a www. www. hogy eljutsz a zöldségeshez gyorsan és biztonságban és csak olyan autóvezetőkkel találkozol. de saját magadnak is. hogy azt kapod. amikor a zöldségeshez mész vásárolni.abraham-hicks. Javaslom.

Bolti eladók rohannak. Hatalmas a különbség! A fent említett „elképzelés folyamat” egy újabb csodálatos ötlet Ábrahámtól. ők „részletek képzeletének” hívják. Mindenki képes hatni másokra pozitív módon azzal. amint odaérsz. Néhány alkalommal azt is elképzeltem. és az egész világ érezni fogja a szeretetet.www. hogy egyre több és több szeretettel töltődik fel. küldj fényt és szeretetet magad előtt! Megkérheted az Angyalaidat. hogy nincs több morcos ember az utakon. ha úgy kívánja! Teréz Anya azt mondta.com . hogy képzelj el minden tételt a „tennivalók” listádon. képzeld el. Észre fogod venni. Meg tudod ezt tenni pusztán a képzeleted segítségével! Menj a szíved közepébe: képzeld el. hogy segítsenek ebben. Küldd ezt a fényt magad elé az úton. Fény és Szeretet küldése Mindenkinek megvan a képessége arra. hogy valaki segít kiüríteni a kosaramat! Minden energia! Felkérlek arra. amit csak szeretnél. amit magadból sugárzol! A szeretet energiája nagyon erős! „Én vagyok” állítások Fejezd ki a vágyaidat és váltsd őket valóra most! www. hogy meggyógyuljon.ning. hogy segítsenek. Most képzeld el. amerre menni fogsz és csodálatos utazásban lesz részed! Küldd ezt a fényt mindenkinek az úton. soha nem kell sorban állnom.12 - . ha fényt sugároz a saját szívéből a másik ember szívébe. hogy mindent megkapsz.eftmagyar.emotionalfreedom. hogy megvan a képességünk arra.net Amikor a boltba érsz. különösen a zsörtölődő embereknek. Próbáld ki! Nagyon szórakoztató! Akárhová mész. hogy szeretetet küldjünk másoknak a szívünk mélyéről. piros lámpák változnak zöldre. hogy a szeretet sugárzó fénnyé változik. és mindez örömmel tölt el! Azt is szintén el szoktam képzelni. hogy a pénztáros csak rám vár.

Nem vonod el Őket más fontos munkától: TE vagy a munkájuk! www. vagy sem. hogy több Angyal van. Ha ÉRZÉSEKET teszel a kijelentések mögé. hogy teljesítse a kívánságaidat! Próbáld ki! Angyalok „Tennivaló” listája Az Angyalok „Tennivaló” listája az egyik kedvencem! Minden nap használom! A lista nekik még hosszabb. amely kielégíti minden vágyamat!” Érted. mint amit magamnak készítenék. Mindegy. hogy Veled foglalkozzon? Senki mással. Rafael Arkangyal elárulta. A tudatalattid nem tudja megkülönböztetni a valóságot a képzelettől. írd át egy „én vagyok” állításra. hogy 144. miről van szó? Használd ezt a kifejezési módot. ami veled történik. „én vagyok”. csak az. A személyes Angyalaidnak semmi más fontos dolguk nincs. míg számomra csak egy. Számukra több út létezik. a tudatalattid rohanni fog. ha kérek Tőlük. amerre járok!” Mindegy. hogy már megvalósult. akkor sok-sok Angyali áldástól fosztod meg magad. így biztos vagyok abban. hogy megtalálom a tökéletes állást. csak Veled! Ha nem használod az Angyalok „erejét”. Tudod.net Ez tele van erővel! Helyettesítsd be az „akarom”-ot egy „én vagyok” állításba és figyeld a csodát.www. küldj Fényt és Szeretetet magad elé és élvezd a következményeket! „Ma Fényt és Szeretetet küldök magam előtt mindenfelé.ning. aki csak arra vár.13 - . Szeretnél egy új autót? Változtasd ezt egy „én vagyok” állításra: „Élvezettel vezetem az én (ide pontos leírás szükséges) autómat!” Több élvezetet szeretnél az életedben? „Szeretem az élet élvezetét és ezt másokkal is megosztom!” Nem vagy megelégedve a karriereddel? „Annyira boldog vagyok. így az Angyalok könnyedén tudják teljesíteni pár kérésedet.com . hogy figyeljenek Rád.000 dolgot képes elvégezni egyetlen földi másodperc alatt.emotionalfreedom. mit szeretnél.eftmagyar. hogy nem bánják.

hogy gyengéden figyelmeztessen Téged. Ilyenkor a válasz: Nem! Nem! Ó igen. amikor kevés időm volt. Érted? Kérd meg őket bármire. vagy negatív módon viselkedsz.eftmagyar. Megkértem őket. akik készen állnak a gyógyulásra.ning. mentsd meg az Angyalokat az unalomtól és adj nekik munkát már ma! www. hogy segítsenek Neked az Úton maradni akár spirituális az út. amit nem kérhetsz tőlük. Megkértem őket. amikor vásárolni mentem. adj nekik tennivalót! Imádnak tenni érted! Az életem sokkal-sokkal egyszerűbb azóta. hogy küldjenek nekem pácienseket. amikor negatív dolgok jutnak eszedbe. Nagyon jók abban. hogy az Angyalok unalomban éljenek.net Kérlek. hogy pörgessenek fel és az időt lassítsák le.emotionalfreedom. Kérlek. de nem tehetnek semmit. hogy segítsenek megtalálni a legtökéletesebb ruhát.com . Megkértem őket. bármerre is mentem. Valamint megkértem őket. akár anyagi az út. rendben van azt kérni az Angyalodtól. ami Veled kapcsolatos! Az egyetlen dolog. hogy más tegyen meg valamit. ne hagyd.14 - . Ezért KELL a segítségüket kérned.www. Az Angyaloknak szót kell fogadni a szabad akarat törvényének. mióta megkaptam ezt az Isteni kinyilatkoztatást és elkezdtem arra kérni az Angyalaimat. hogy segítsenek emlékezni dolgokra. hogy tisztítsák meg az utakat. Máskülönben csak néznek Téged. hogy segítsenek nekem MINDENBEN! Tudni szeretnéd mennyi mindent kértem az Angyalaimtól? Megkértem őket.

net Próbáld ki. Ő fedezte fel. hogy bármit ki lehet olvasni egy ember kézírásából. amely gazdagságot hozhat az életedbe.ning. Azt is tudja. Ez az ABC meg tud gyógyítani! A betű.www. hogyan formáljuk a betűket. hogy a legtöbb bűnözőnek meghatározott kézírása van. hogy az agyhullámok határozzák meg azt. Miután Vimala éveken keresztül tanulmányozta a legpozitívabb embereket és azt. kérj segítséget az Angyalodtól. a G betű.com . ahol minden egyes betűnek meghatározott célja van. hogy segítsen Neked! Unatkozó Angyalok. Tudta.15 - .eftmagyar. akik a hívásodra várnak Varázslevelek! Ez a varázslevél gazdagságot hoz Neked! Vimala Rogers valószínűleg a világ legelső kézírás elemző szakértője. Teljes mértékben szeretni fogod és az Angyalod alig várja.emotionalfreedom. nem a kezünk. hogyan formálják a különböző betűket. Vimala meg akarta tanulni a kézírás pozitív oldalát. Végrehajtó hivatalok gyakran használják a grafológusokat bűntények feltárásához. kifejlesztett egy ABC-t. Formáld így: www.

net Ha következetesen így írod a G betűt.ning. szóval tessék megbocsátani saját magadnak! Nagyszerű idő arra. de a szándékot el tudod küldeni.com oldalra.www. az tulajdonképpen megváltoztatja az agyhullámaidat olyan módon. Azzal. amely nagyban hozzá tud segíteni a bőséghez a T betű. Bocsáss meg magadnak mindenért! Nagyon kemények vagyunk magunkkal szemben! Miközben ágyazol este. néha éveket pazarolunk arra. Ha több információt szeretnél kapni Vimala könyvéről. mégis napokat.com . Azt javaslom. Úgy találod. hogy a T betűt a tetején húzod át. Miért is ne építs be bőséget mindkét agyféltekédbe? Tedd ezt rendszeresen és észre fogod venni a különbséget a bőség élményében az életedben! Egy másik betű. hogy kezdj el minden nap több oldalt teleírni G betűvel. amelyeket meg tudsz bocsátani magadnak. hogy több és több hibát vétettél napközben? A hiba elkövetése csak pár pillanat. hogy még befogadóbb legyél a bőség iránt.16 - . Írj a nemdomináns kezeddel is. hogy életben tartsuk a hibáinkat. keress dolgokat. látogass el a www. Ez ajtót fog nyitni a saját gyógyulásodhoz is.iihs.eftmagyar. hogy úgy érzed. Engedd el! Bocsáss meg magadnak! Isten jó és megbocsátó. Lehet. azt mutatod az Univerzumnak. www. nem tudsz most rögtön megbocsátani mindenkinek. hogy másoknak is megbocsáss. hogy Te készen vagy a legmagasabb tudásra.emotionalfreedom.

mint a bunda! Mi az. újra meg tudta hozni az érzést.eftmagyar. hogy egy nagyon egyszerű dolog. Imádni fogod az érzést. Végezd el a gyakorlatot közvetlenül lefekvés előtt és úgy fogsz aludni. amit SZERETTEM a mai napon Ez egy másik csodálatos módszer. Például eszembe jutott egy mosoly. melyet az egyik gyermekem küldött felém aznap. Azt vettem észre.emotionalfreedom. Ez a meleg és meghitt szeretet és hála érzését fogja adni Neked. amit kapsz! www.com .net Lehet.17 - .www. amelyeket aznap SZERETTÉL. vagy egy nagyon jó barát töltött el elragadtatással. Ahogy végignézed a napod és a jó dolgok után kutatsz. a férjem. hogy EFT kopogtatást. hogy elengedd a dühödet. Nézd meg a könyv végén lévő utasításokat. ahogy addig soha nem láttad. vagy félelmedet. amit átadok Neked! Ahogy az ágyban fekszel (miután megbocsátottál magadnak mindenért). úgy fogod látni a dolgokat. fájdalmadat. gondolkozz el azokon a dolgokon. ami élvezetet okozott. vagy TAT pózt használsz arra.ning. neheztelésedet.

Ezek az oldalak. ami tényleges célod! Foglald le annyira a kéréseiddel. megoldani. miközben a tudatos tudatod alszik.net A kreatív elme utasításai Válj gazdaggá. Ez a könyv jóval meghaladja a korát. majd engedd be a gondolatokat. mi az.www. mint egy utasítást és sietve hozni fog még több aggodalmasságot.com . miközben alszol Ben Sweetland könyvét 1962-ben adták ki. miután kértem a kreatív tudatom segítségét.18 - . Ha aggodalmas gondolataid vannak egész nap. a Kreatív Tudat úgy veszi. Ben arról beszél. ami utána élvezetet hoz neked? Ne feledd. akár nem. hogy ne legyen idő a negatív gondolatokra. oszd meg velem a sikertörténeteidet! www. mely – miután alkalmaztad őket. Csak mondd meg. és nekem ez a kifejezés jobban tetszik. amin szeretnéd. közvetlen azután jöttek létre. Nagyon sok inspirációt és útmutatást kaptam a kreatív tudatomtól. Gyakorlatilag egyszer egy könyvesboltban a kezembe pottyant a polcról. A kreatív tudatod soha nem alszik. Miért ne adj olyan munkát a kreatív tudatodnak. akár tudatosan teszed. aki utasításokat adsz a kreatív tudatodnak. tökéletesen beleillik a tanításomba. hogy dolgozzon. Ha az ágyban fekszel és tudatosan próbálod megfejteni. hogyan használjuk a tudatalattinkat. meg fogod kapni. Várd a csodákat! Megkapod! Egy csomó csodálatos ötlet. hogy olyan dolgot kérj a Kreatív Tudatodtól. miközben alszol..eftmagyar. Te vagy az egyetlen. mióta alkalmazom ezt a csodálatos módszert. kilövik az életedet az eksztatikus élvezet felé! Próbáld ki őket és várd a csodákat! Kérlek. Ő Kreatív Tudatnak nevezi. melyeket most olvasol.emotionalfreedom. így talán adhatsz valami tennivalót neki.ning.

vedd fel és mondd: „Köszönöm Istenem. Amint elkezded a legkisebb dolgot is méltányolni. egyre több és több dolog jön feléd. hogy elkezdted küldeni nekem a jólétet!” Ne várj egy nagy dologra a hálálkodással! A hálád mágneses erő. hogy légy hálás a legapróbb dologért is.emotionalfreedom.com .ning. ami egyre több és több bőséget fog bevonzani számodra! www. Ha találsz egy forintot az utcán.19 - .eftmagyar.net Ne felejtsd el.www.

Angyalokat. hogy rosszra fogod használni a mi nagyszerű és tekintélyes erőnket. Ez egyszerűen lehetetlen.www. De az igenis lehetséges. Kérlek. Bennünket úgy teremtett az Isten. mert az lehetetlen. anyagi javaid növekedése érdekében.net Első nap Rafael Arkangyaltól Kérj. hogy teljesítsük a kérésedet.ning. Használd az erőnket! Ne félj attól. hogy olyasmit kérsz tőlünk.20 - . Édes Gyermekem! Kérj! Szeretettel: Raphael Jegyzetek: www. Csak azokat a kéréseket teljesítjük. Szóval. kérj.com . és utasíts bennünket. ha nem használod az erőnket. melyek a Te érdekeidet szolgálják.eftmagyar. jobb kapcsolataid érdekében. ami ellenkezik az Isteni akarattal. hogy az embereket szolgáljuk. jobb egészséged érdekében.emotionalfreedom. lazíts és ne félj attól. hogy rengeteg lehetőséget elszalasztasz a spirituális fejlődésed érdekében. az élet bármely területén való fejlődés érdekében akkor.

amit értékelek magamban: ………………………………………………………………………………………………………………………………............................... Tennivaló az Angyalom részére Kedves Angyal............................... www............................................. ..... .......................................www................. szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az.. amíg én dolgozom.................... ......com ........eftmagyar......................................................................................................... megtennéd nekem a következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek! ………………………………………………………………………………………………………………………………................................................................................................. ……………………………………………………………………………………………………………………………….............................................................. egy Angyali üzenet fogadása) Kedves Gyermekem.......... ................... ………………………………………………………………………………………………………………………………................................... .................................................................................... Este: ……………………………………………………………………………………………………………………………….................................. Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog): Reggel: ………………………………………………………………………………………………………………………………................. amit értékelek …………………………………………............. (Választható................................emotionalfreedom....................-ben/-ban (egy személy neve): ………………………………………………………………………………………………………………………………................................................................................................................................................................................................................net Ma: …………/…………/………… (dátum) Egy dolog................................. Egy dolog.... ...........................................................................................................21 - .............................................................. ..... hogy (nagy levegő.........ning..... A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a következő dolog miatt: …………………………………………………………………………... vagy játszom napközben..................................................... Délután: ……………………………………………………………………………………………………………………………….......................................................... tollcsere a kézben): ………………………………………………………………………………………………………………………………................

......................... ………………………………………………………………………………………………………………………………...........com ............................................................................................................................ tudom.................................... amíg én alszom: ……………………………….................................................................………………………………………………………………………………………………………………………….................................. .......................22 - ..................................................................... amit az nyújt................................. ................................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………...................... így szeretnélek megkérni arra.................................................................................................................................................................................................................... www.................... Amit a mai napban nagyon szerettem:…………………………………………………………………….......................................................... ……...................... ………………………………………………………………………………………………………………………………................................... Külön lapokra írj nagyon sok „G” tele sok oldalt „T” betűt..................................................... .............................................. Kedves Kreatív Elmém. Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve)........................................................net …….............. hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb...... ………………………………………………………………………………………………………………………………...................................... szabadnak és boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST... ............. ami gazdagságot hoz Neked! Írj betűvel is................... .......................... amire gondolsz éppen............................................................................................................................................................................ hogy mi legyen az!) Én ………………………………………………………………………………………………………………………...... ……...........ning........................ ……...........emotionalfreedom...www..... mert..................... .................... amely segít elérni a csillagokat is! Tennivalók éjszakára: Megbocsátok magamnak azért..... ..............................................................…………… …….................................................................................................................................................................................................................... hogy: ……………………………………………………………………................................... éld bele magad az érzésbe.......... mindegy....................………………………………………………………………………………………………………………………….....eftmagyar.............................................. ……. „Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val........... hogy soha nem alszol................................ ……………………………………………………………………………………………………………………………….......................................................................................................................................

net Második nap Az összes Arkangyaltól Mi. ha szükségük van ránk. hogy több helyen legyünk ugyanazon időben.com . Michael és Gabriel Jegyzetek: www. mint Te. hogy szolgáljunk Téged. minden egyes pillanatban elérhetőek vagyunk számodra. Te.www. Senki más nincs. aki fontosabb és értékesebb lenne nekünk. hogy hívjanak. egyedül Te vagy a felelős saját magadért! Szeretettel – Raphael.eftmagyar. A Te hívásod a legfontosabb nekünk.ning. Uriel.23 - . Azért vagyunk. Meg van a képességünk arra. mint a személyes őreid. mint Te! Akármikor hívsz. Ne aggódj azért. az Arkangyalok. hogy esetleg más emberek fontosabbak. mi itt vagyunk! A többiek is felelősek azért.emotionalfreedom. vagy értékesebbek nekünk.

...................................................................... egy Angyali üzenet fogadása) Kedves Gyermekem................................................ (Választható......... ...... ………………………………………………………………………………………………………………………………..... szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az.................. Egy dolog........................................... ...................................................................... vagy játszom napközben......emotionalfreedom............ amit értékelek magamban: ………………………………………………………………………………………………………………………………...........................................................-ben/-ban (egy személy neve): ………………………………………………………………………………………………………………………………..............................................................................................................www............ amíg én dolgozom................................. www.............................................................................................................................................................................................................. amit értékelek …………………………………………........ ........................................................................ Délután: ………………………………………………………………………………………………………………………………............... Tennivaló az Angyalom részére Kedves Angyal...............................ning... Este: ………………………………………………………………………………………………………………………………..................... ………………………………………………………………………………………………………………………………................................................................. megtennéd nekem a következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek! ………………………………………………………………………………………………………………………………........ A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a következő dolog miatt: …………………………………………………………………………........................................................ tollcsere a kézben): ………………………………………………………………………………………………………………………………................com ..........................24 - . Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog): Reggel: ………………………………………………………………………………………………………………………………........................................eftmagyar............................................... ..... .................net Ma: …………/…………/………… (dátum) Egy dolog...... hogy (nagy levegő.......................... ........ .....................................................................................................................

....................... ................................. ……....................................................................................................................................................................................................................................... Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve).. „Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val...........................................................................................................................emotionalfreedom......ning................................. hogy soha nem alszol........................... Kedves Kreatív Elmém................................................... szabadnak és boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST................com ............................................................................................................................................................................................................................................................. amely segít elérni a csillagokat is! Tennivalók éjszakára: Megbocsátok magamnak azért........... ……………………………………………………………………………………………………………………………….............................www....... ……........................ így szeretnélek megkérni arra...................................... amit az nyújt.... tudom... www....................... ………………………………………………………………………………………………………………………………................................................................. ………………………………………………………………………………………………………………………………. .................................................... amire gondolsz éppen........................... ......................................................................... ................…………………………………………………………………………………………………………………………................. hogy: ……………………………………………………………………........ ……........... …….................................................................................................................... amíg én alszom: ………………………………..............................net …….................................. mert............................ hogy mi legyen az!) Én ……………………………………………………………………………………………………………………….................................................................................................. ........... mindegy................................................................... hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb...........................................eftmagyar............................................................. ........…………………………………………………………………………………………………………………………................................... éld bele magad az érzésbe........... Amit a mai napban nagyon szerettem:……………………………………………………………………......................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………......................................................25 - ......................................... Külön lapokra írj nagyon sok „G” tele sok oldalt „T” betűt........ .. ami gazdagságot hoz Neked! Írj betűvel is....................................…………… ……. ………………………………………………………………………………………………………………………………..............................

Jegyzetek: www. Mit értesz pontosan azalatt.ning. Mindenki maga választhatja a szeretetet és fejlődést.26 - .net Harmadik nap Kedves Raphael. hogy a szeretet ereje Veled maradjon! Légy a szeretet csatornája mások számára! Ez a Te felelősséged. Nem élheted az életet mások helyett! Ha a saját spirituális feljődésedre koncentrálsz. és abbahagyod a másokért történő felelősségvállalást. hogy „egyedül én vagyok a felelős saját magamért”? Másokért nem vagyok felelős? Mindegyikőtök életének van célja és szándéka. Te csak a saját lelki fejlődésedért vagy felelős. vagy az egy helyben toporgást.eftmagyar.www. az Isteni szeretet csatornájának lenni! Szeretlek Téged: Raphael. Minden egyes ember a saját spirituális fejlődéséért felelős.emotionalfreedom. jobban tudsz majd segíteni másoknak.com . Kedves Gyermekem. és azért.

................................... ....................................................... www................... A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a következő dolog miatt: …………………………………………………………………………........................................................................................................ .............-ben/-ban (egy személy neve): ………………………………………………………………………………………………………………………………....... Egy dolog.............................................................................. ………………………………………………………………………………………………………………………………...... (Választható................................................................ Tennivaló az Angyalom részére Kedves Angyal......................................................................................................... Délután: ………………………………………………………………………………………………………………………………................................ amit értékelek magamban: ………………………………………………………………………………………………………………………………......eftmagyar...................................................... megtennéd nekem a következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek! ………………………………………………………………………………………………………………………………....... tollcsere a kézben): ……………………………………………………………………………………………………………………………….................................................... Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog): Reggel: ………………………………………………………………………………………………………………………………......emotionalfreedom........................ ………………………………………………………………………………………………………………………………..................................... egy Angyali üzenet fogadása) Kedves Gyermekem......................................................................... hogy (nagy levegő...................... amit értékelek ………………………………………….............27 - ..... ................................................................................................................................................... vagy játszom napközben.www................. amíg én dolgozom...................... Este: ……………………………………………………………………………………………………………………………….............................................ning................... ..........................................net Ma: …………/…………/………… (dátum) Egy dolog................. .......... szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az..........................................................com ...................... ............................................................. .................

................ amely segít elérni a csillagokat is! Tennivalók éjszakára: Megbocsátok magamnak azért............ ……………………………………………………………………………………………………………………………….......................................................................................................................... amire gondolsz éppen.. szabadnak és boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST........................................................................................... éld bele magad az érzésbe........................................... Amit a mai napban nagyon szerettem:……………………………………………………………………............................................................. …….......... amit az nyújt................. ………………………………………………………………………………………………………………………………............................................................................................................ mindegy.........................................net ……..................................................... ..................................................................... Kedves Kreatív Elmém....emotionalfreedom............ „Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val.......... ……………………………………………………………………………………………………………………………….................................................................................................................................................................... Külön lapokra írj nagyon sok „G” tele sok oldalt „T” betűt............................................................ ............ .. ......................................... ……........................... hogy mi legyen az!) Én ………………………………………………………………………………………………………………………...................... www....................................... hogy soha nem alszol........................................................................................ …….... mert.................………………………………………………………………………………………………………………………….................................................................................................... hogy: ……………………………………………………………………. ………………………………………………………………………………………………………………………………...................................................eftmagyar................... hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb......... ……………………………………………………………………………………………………………………………….................................................................................................................................................... .......................ning............................ így szeretnélek megkérni arra.........................................................................................................…………… ……................28 - .. ami gazdagságot hoz Neked! Írj betűvel is............... tudom.............................................................................................................................................................................................. ............................. Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve)...........………………………………………………………………………………………………………………………….. .............com . ……......... amíg én alszom: ………………………………................www...........................

Az embereknek nincs meg az erejük arra. Uriel tud segíteni abban. hogy felfedezzék a saját erejüket. fejlődés és az Isteni szeretet közvetítése. akire szükséged van. Segítek ezt megvalósítani is. Minden területnek megvan a specialistája az Angyalok között. kérj.emotionalfreedom. Az összes Angyal együtt dolgozik. így az Angyalok vannak a segítségükre. hogy a legmegfelelőbb segítőt küldje Neked. Kedves Gyermekem! Kérj és alkalmazd.ning.com .29 - .eftmagyar. Kérj. hogy össze tudják gyűjteni a gyógyuláshoz szükséges energiát magukban. hagyd abba az aggódást! Kérj és fogadd be a segítséget! Tisztítsd meg az energiameződet és légy nyitott a segítségünkre! Szeretettel: Raphael Jegyzetek: www. mint a Tiéd.www. mint Arkangyalnak. Segítek abban is. kérj. mi a célod? Mit csinálsz? Mi a kapcsolatod a többi Angyallal? Az én célom ugyanaz. Segítek az embereknek abban. hogy segítsenek maguknak. Neked.net Negyedik nap Kedves Raphael.

........... www.. ……………………………………………………………………………………………………………………………….................... ..... ......................................................................... Este: ………………………………………………………………………………………………………………………………............................................................................................................ ................................................................................................................................net Ma: …………/…………/………… (dátum) Egy dolog.......... .......... egy Angyali üzenet fogadása) Kedves Gyermekem....................www...................................................emotionalfreedom.............-ben/-ban (egy személy neve): ………………………………………………………………………………………………………………………………..eftmagyar...................com ................................................................. megtennéd nekem a következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek! ……………………………………………………………………………………………………………………………….........30 - ..... ………………………………………………………………………………………………………………………………...................... hogy (nagy levegő................ Délután: ………………………………………………………………………………………………………………………………................. ......................................................ning....... amíg én dolgozom.................................................................................................... (Választható. Tennivaló az Angyalom részére Kedves Angyal..... amit értékelek …………………………………………....................... amit értékelek magamban: ……………………………………………………………………………………………………………………………….............................. Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog): Reggel: ……………………………………………………………………………………………………………………………….. vagy játszom napközben.................................... ..................... szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az...................... Egy dolog.......................................................................................................................................... A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a következő dolog miatt: …………………………………………………………………………........................................................... tollcsere a kézben): ……………………………………………………………………………………………………………………………….... ...........................................................................................................................................................................................

...................................... tudom........ ami gazdagságot hoz Neked! Írj betűvel is................................. Kedves Kreatív Elmém..... amely segít elérni a csillagokat is! Tennivalók éjszakára: Megbocsátok magamnak azért................................................................................................................................... ..................………………………………………………………………………………………………………………………….............................................................................. hogy soha nem alszol............................................ .com ................................................................ amit az nyújt.......... Külön lapokra írj nagyon sok „G” tele sok oldalt „T” betűt...................................................... ……............................................................. hogy: ……………………………………………………………………....... amire gondolsz éppen............................................. ………………………………………………………………………………………………………………………………............................................................................ ……............................................................................................. így szeretnélek megkérni arra... ………………………………………………………………………………………………………………………………...........................................ning....................................................................................................................................... Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve)...................................…………………………………………………………………………………………………………………………................................. ………………………………………………………………………………………………………………………………...........................................www................................... mert.......net ……............. …….....................eftmagyar...................................................................................... ................................................. amíg én alszom: ……………………………….................. ……................................................................................................. éld bele magad az érzésbe...............................31 - .........................…………… ……................................................................. hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb........................................... .................................................. „Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val..... ........................... ………………………………………………………………………………………………………………………………..... szabadnak és boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST.............................................................. ………………………………………………………………………………………………………………………………...................emotionalfreedom... mindegy.................................... Amit a mai napban nagyon szerettem:……………………………………………………………………........................................ .................................. www................................................................. hogy mi legyen az!) Én ……………………………………………………………………………………………………………………….......................................... ..........................

com . ha használod a szíved energiáját.eftmagyar. hogy az erőteljes fehér fény és szeretet gyengéden feloldja az összes blokkot! Mondd magadnak hangosan:”Szeretettel elengedem az akadályokat a boldogságom elől! Fényes és tiszta vagyok! Megbocsátó vagyok! Képes vagyok adni és képes vagyok befogadni a szeretet! Méltó vagyok a kérésre és befogadásra! Szeretettel teli vagyok!” Ez az egyszerű gyakorlat felemeli a rezgésszintedet és befogadóvá válsz általa. Szeretlek Téged! Raphael Jegyzetek: www. hogy kérjünk és tisztítsuk meg az energiamezőnket a befogadáshoz. Az egyik legegyszerűbb módszer.emotionalfreedom.32 - .net Ötödik nap Kedves Raphael. ahogy a szeretet szétáramlik és meggyógyítja a szívedet! Képzeld el. hogy a szíved az Isteni szeretetet lélegzi be! Képzeld el. aki segítségedre siethet.ning. Az egyik előző üzenetedben azt mondtad nekünk. Egyszerűen tedd a kezed a szívedre és képzeld el. Hogyan tegyük ezt? Sok kezdő energia terapeuta van. ha „beragadtál”.www.

................................................................... ...............................................................................................net Ma: …………/…………/………… (dátum) Egy dolog........... A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a következő dolog miatt: …………………………………………………………………………..... Délután: ……………………………………………………………………………………………………………………………….............................. tollcsere a kézben): ……………………………………………………………………………………………………………………………….... .................................ning......................................................................................... .............. Este: ………………………………………………………………………………………………………………………………............................................ szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az..................www.....................emotionalfreedom...................................................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………................................................................... Tennivaló az Angyalom részére Kedves Angyal........................................................................................................ (Választható.............................. amíg én dolgozom........................ egy Angyali üzenet fogadása) Kedves Gyermekem...............-ben/-ban (egy személy neve): ………………………………………………………………………………………………………………………………......................... megtennéd nekem a következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek! ………………………………………………………………………………………………………………………………... amit értékelek magamban: ………………………………………………………………………………………………………………………………............................ amit értékelek ………………………………………….......................... hogy (nagy levegő.....33 - .......... ………………………………………………………………………………………………………………………………..eftmagyar............................................................................................................................................................................................................................................................. vagy játszom napközben. www...................................................................................... ...............com ............. ........................ Egy dolog........................ ......................... ........... Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog): Reggel: ………………………………………………………………………………………………………………………………...

............................................. Kedves Kreatív Elmém...................................... amíg én alszom: ………………………………....................................com ...................emotionalfreedom............................................... hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb...................................... amire gondolsz éppen....................................................................................... ami gazdagságot hoz Neked! Írj betűvel is.......................................................... szabadnak és boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST.. hogy soha nem alszol......................................................................................................................... …….......................... . így szeretnélek megkérni arra.............. éld bele magad az érzésbe..............................................................34 - ..................................................................... www........................ ……………………………………………………………………………………………………………………………….... „Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val.................................... .............. amit az nyújt.............. mindegy............................................................................ Amit a mai napban nagyon szerettem:……………………………………………………………………............................. ………………………………………………………………………………………………………………………………...................................................................................................eftmagyar....................................................................................... Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve)...........................................................................................................…………………………………………………………………………………………………………………………............................................................................................................... …….... ………………………………………………………………………………………………………………………………............................................................................. ………………………………………………………………………………………………………………………………. hogy: ……………………………………………………………………........................ hogy mi legyen az!) Én ………………………………………………………………………………………………………………………....................... ........... amely segít elérni a csillagokat is! Tennivalók éjszakára: Megbocsátok magamnak azért.....www.............................................................................. tudom.........................................ning........ ………………………………………………………………………………………………………………………………........... ............................................................................ ...................................................................................................…………… ……...... ................................. ……. .............. Külön lapokra írj nagyon sok „G” tele sok oldalt „T” betűt..........................…………………………………………………………………………………………………………………………............................................................................ mert.................. ……...................net ……...............................................

com . ahogy vagytok! Nem azért vagyunk. kérj segítséget tőlünk az életed minden területén! Nagyon szeretünk Téged! Michael. de soha nem unjuk meg a szolgálatot. amikor szenvedtek.35 - . Azt gondoljuk. Kedves Gyermekem. hogy mi emberek soha nem fogjuk megérteni a dolgok értelmét? Mi tényleg együtt érzünk veletek. kérj. hogy úgy vagytok tökéletesek.www. hogy mind csodálatosak vagytok egytől egyig! Nem úgy gondoljátok. kérj. hogy szolgáljunk! Még egyszer. Uriel és Gabriel Jegyzetek: www. Úgy gondoljuk.eftmagyar. hogy elítéljünk benneteket! Azért vagyunk itt. Soha nem unjátok meg nézni a küzdelmeinket és soha nem érzitek azt.emotionalfreedom.ning. Raphael. nem számít mennyit értetek és mennyi bölcsességet szereztetek meg. hogy az Út tanulása élvezetes? A fejlődésnek nem lesz vége.net Hatodik nap Az összes Angyalnak.

... ................................................................................................... Tennivaló az Angyalom részére Kedves Angyal............................................................ .......www..............................ning..com ......-ben/-ban (egy személy neve): ……………………………………………………………………………………………………………………………….......... A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a következő dolog miatt: …………………………………………………………………………........................ amit értékelek …………………………………………........eftmagyar..................... ………………………………………………………………………………………………………………………………............................................. vagy játszom napközben............................. szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az............................................. Este: ………………………………………………………………………………………………………………………………................................. ...net Ma: …………/…………/………… (dátum) Egy dolog..... (Választható................................................ ................................................... Egy dolog......................................................................................... ...................................... tollcsere a kézben): ………………………………………………………………………………………………………………………………................................. megtennéd nekem a következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek! ………………………………………………………………………………………………………………………………..........................................36 - ....................................................................... ........................................................................................................................................ Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog): Reggel: ………………………………………………………………………………………………………………………………............ hogy (nagy levegő. ………………………………………………………………………………………………………………………………............................................................................................ Délután: ………………………………………………………………………………………………………………………………...................................................... ........... egy Angyali üzenet fogadása) Kedves Gyermekem........................... amit értékelek magamban: ……………………………………………………………………………………………………………………………….......... www.........emotionalfreedom..................................................................................... amíg én dolgozom........................................................

hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb............................................................. ................... ……………………………………………………………………………………………………………………………….…………………………………………………………………………………………………………………………............. Külön lapokra írj nagyon sok „G” tele sok oldalt „T” betűt............ ……....................... ..................................www... amit az nyújt..............................................eftmagyar.............................. mert.............................................................net ……....... ………………………………………………………………………………………………………………………………. ................ ……..................................... Kedves Kreatív Elmém.................................................................................................................37 - ........... éld bele magad az érzésbe.......................................................emotionalfreedom... hogy: ……………………………………………………………………............................................................................................ amely segít elérni a csillagokat is! Tennivalók éjszakára: Megbocsátok magamnak azért................................... ami gazdagságot hoz Neked! Írj betűvel is....................................................................................................................... Amit a mai napban nagyon szerettem:……………………………………………………………………... .......................................... . „Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val.............................................................. amíg én alszom: ………………………………....................................................... .............ning................ www.................................................................................................. ………………………………………………………………………………………………………………………………...................................com ........................................................................... így szeretnélek megkérni arra............................... ………………………………………………………………………………………………………………………………................................................. ……..................................................................................................................................................................................... hogy soha nem alszol............................ ……............................................…………… …….................…………………………………………………………………………………………………………………………................................ .......... Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve).......................................................................................................................................................................................................................... tudom................ amire gondolsz éppen... ………………………………………………………………………………………………………………………………...... hogy mi legyen az!) Én ………………………………………………………………………………………………………………………............................. mindegy......................................... szabadnak és boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST.................................................................

Ez minden szinten felborította az egyensúlyt a férfi és nő kapcsolatában. Nem csak az emberek Világában. A dicsőséget és a méltóságot ellopták tőle a hatalmon lévők. Ez az igazság. az Isteni Nő dicsősége eltűnt. hogy milyen a kapcsolatotok a Mennyei Anyával? Miért nem beszél az emberiség róla? Évezredek teltek el és a Szűzanya. Megkérdezhetem.www. hogy hátat fordít az Isteni Anyának.eftmagyar. Manapság a női energia újjáéledőben van az Univerzumban. Az árva gyerek sír az Anyja után.38 - . Michael és Uriel Jegyzetek: www.net Hetedik nap Kedves Angyalok.com . Az emberiség .úgy döntött.emotionalfreedom. hanem sok más Világban is. Gabriel.mindig is meglévő szabad akaratát használva .ning. és többé nem lehet őt megtagadni. akiknek csak a férfias erő szolgálta érdekeit. Raphael.

.................net Ma: …………/…………/………… (dátum) Egy dolog........................................................................ hogy (nagy levegő..... amíg én dolgozom....... tollcsere a kézben): ………………………………………………………………………………………………………………………………............. ..........-ben/-ban (egy személy neve): ………………………………………………………………………………………………………………………………........................................................... szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az................. Tennivaló az Angyalom részére Kedves Angyal.................................................................... Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog): Reggel: ……………………………………………………………………………………………………………………………….............................................. ………………………………………………………………………………………………………………………………... (Választható.. ………………………………………………………………………………………………………………………………................................................ .......................................................... Egy dolog..................eftmagyar.. www....................... A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a következő dolog miatt: ………………………………………………………………………….................................................. megtennéd nekem a következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek! ………………………………………………………………………………………………………………………………......................................... ..........................emotionalfreedom.............................................................................................................. Délután: ………………………………………………………………………………………………………………………………...................................................................................................................... ............................................. egy Angyali üzenet fogadása) Kedves Gyermekem....................................................................................www............... Este: ……………………………………………………………………………………………………………………………….............................ning........................... vagy játszom napközben..................................... amit értékelek ………………………………………….............................. amit értékelek magamban: ………………………………………………………………………………………………………………………………..............39 - ................................................................................... ........................... ................................................. ..com ........................................

.........................emotionalfreedom............................... ..... hogy soha nem alszol..............…………………………………………………………………………………………………………………………............................................................................. mert...................................................................40 - ............................................ ............. hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb...............................................com ............................................................................ .................................................................. hogy: …………………………………………………………………….......................... „Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val...................................................................................... ……………………………………………………………………………………………………………………………….................................................... mindegy...................... ………………………………………………………………………………………………………………………………................... Külön lapokra írj nagyon sok „G” tele sok oldalt „T” betűt..................................................................................................................................................... szabadnak és boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST.............. ........................................................................................................ éld bele magad az érzésbe..................................... ……..............................................................................………………………………………………………………………………………………………………………….... www. ……................................................…………… ……..........................................................................eftmagyar................... ............... Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve)............... .................................................................................................net ……................................................. ……............................................. amire gondolsz éppen..................................................................ning..................................................................................................... Kedves Kreatív Elmém................................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………......... .... amíg én alszom: ……………………………….............. Amit a mai napban nagyon szerettem:……………………………………………………………………..... ami gazdagságot hoz Neked! Írj betűvel is................................ tudom.................................................................. ……................ ……………………………………………………………………………………………………………………………….............................................................www.............. hogy mi legyen az!) Én ……………………………………………………………………………………………………………………….................. amit az nyújt.............. így szeretnélek megkérni arra........................................ amely segít elérni a csillagokat is! Tennivalók éjszakára: Megbocsátok magamnak azért............... ……………………………………………………………………………………………………………………………….................

kérj! Szeretünk Téged! Michael. függetlenül attól. Most érkezett el a férfi-női Harmonia Új Kora az Istenségben. amiről beszéltél.41 - . vagy arra szükségünk lenne – egyre küldjük az energiáinkat az emberiségnek. Mi is igy szeretünk benneteket. ne essünk át a ló túloldalára. és – anélkül. Uriel. Gabriel és Raphael Jegyzetek: www. Hogy volt képes az emberiség egyszerűen kiírni a Szent Anyát a Bibliából? Az Isteni Női Energia soha nem tűnt el teljesen! Ez olyan egyensúlyzavart okozna. Nektek van hasznotok abból.net Nyolcadik nap Kedves Angyalok. ha felismertek bennünket és kéritek a segítségünket. hogy egyszerűen lehetetlenné válna a fajok szaporodása minden szinten. Fontos.ning. vagy sem. hogy elismerésetekre gondolnánk. Nem értem. Kedves Gyermek. hogy ezt a régóta fennálló kiegyensúlyozatlanságot korrigáljuk. az Isteni Női Energiának a semmibe vételét. hogy ezért megkapta-e a tudatos tiszteletet és megbecsülést. Mi egyfolytában várjuk a hívásotokat. az ő kegyelme.eftmagyar.www.emotionalfreedom. hogy engedheti meg Isten ezt az kiegyensúlyozatlanságot. hogy azon való igyekezetünkben. Minden kultúrában megtalálható az Istennő valamelyik aspektusának a tisztelete. A Mennyei Anya jelenlétével mindig is táplálta és szerette az emberiséget. A Szellemvilágban nincs ego.com . Kérj. Szinte valamennyi vallásban érezhető az Istennő jelenléte.

................................................. szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az..... megtennéd nekem a következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek! ………………………………………………………………………………………………………………………………......... ................................................... Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog): Reggel: ………………………………………………………………………………………………………………………………............................................................ amit értékelek magamban: ……………………………………………………………………………………………………………………………….............................. .................................................... .............................. vagy játszom napközben.......eftmagyar................. egy Angyali üzenet fogadása) Kedves Gyermekem.......................................................................................... Tennivaló az Angyalom részére Kedves Angyal................................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………......-ben/-ban (egy személy neve): ……………………………………………………………………………………………………………………………….................................. amit értékelek …………………………………………....................................... A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a következő dolog miatt: …………………………………………………………………………. www................................................................... .........ning............................... ............................................................................... Egy dolog............................. Délután: ………………………………………………………………………………………………………………………………......................................................... ................................................................................. amíg én dolgozom............................................net Ma: …………/…………/………… (dátum) Egy dolog......................................42 - ............................... (Választható............................... Este: ………………………………………………………………………………………………………………………………..................................................www..............com .......................................................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………....................... hogy (nagy levegő........... .....................emotionalfreedom........ tollcsere a kézben): ………………………………………………………………………………………………………………………………..................................................................

......... hogy mi legyen az!) Én ………………………………………………………………………………………………………………………........... amíg én alszom: ………………………………...............................................................eftmagyar................................................................................. ……………………………………………………………………………………………………………………………….......................... ……........................................ Kedves Kreatív Elmém.....................www...43 - .....................net ……..................................................................................................................... ……............................................................................................................................... ..... .......................... www..................... szabadnak és boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST............................................................................ .............. Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve).................................................................................................................................... így szeretnélek megkérni arra..................... amire gondolsz éppen...........................................................................................................................................................................................ning................ mindegy................................ ……............................................................................................................................. tudom..................................... amit az nyújt....................... ……………………………………………………………………………………………………………………………….. hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb................................................................................................................................................................. hogy: …………………………………………………………………….....…………………………………………………………………………………………………………………………............................................................................................................ „Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val..... ……………………………………………………………………………………………………………………………….................................................emotionalfreedom............................... .................................................................................…………… ……........................................................... .com ... mert... Amit a mai napban nagyon szerettem:……………………………………………………………………. éld bele magad az érzésbe. hogy soha nem alszol....................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………............ Külön lapokra írj nagyon sok „G” tele sok oldalt „T” betűt.. ................... ……......................…………………………………………………………………………………………………………………………........................... ami gazdagságot hoz Neked! Írj betűvel is.................... ....................... amely segít elérni a csillagokat is! Tennivalók éjszakára: Megbocsátok magamnak azért............................. ……………………………………………………………………………………………………………………………….........................

www.emotionalfreedom.net
Kilencedik nap
Kedves Uriel,
Most Téged hívlak! Raphael említette, hogy Te specifikus segítséget is tudsz
adni. Elmagyaráznád ezt egy kicsit bővebben?
Igen, Kedvesem. Az a feladatom, hogy nyilvántartást vezessek nagyon sok
dologról. Ha szükséged van egy bizonyos gyógyulásra, tudom, hogy milyen
gyógyulási módszert, vagy melyik Angyalt küldjem Neked segíteni. Ha az üzleti
életben, karrierben, szerelemben van szükséged segítségre: sok Angyal van, aki
épp arra a területre specializálódott. Nem csak Angyalok, hanem emberi lelkek is
vannak itt és várnak arra, hogy segítsenek Neked.
Amikor újraszületsz a Paradicsom ezen oldalán, minden földi bölcsességed
megmarad, de ráadásul tágra nyílik a spirituális szemed.A Szellemek itt alig
várják, hogy szolgálhassanak Téged. Ahogy, Kedves Barátom, Raphael mondta
már sok-sok alkalommal, kérj!
Kérj, Kedves Gyermekem és nem leszel visszautasítva!
Szeretlek Téged! Uriel vagyok.
Jegyzetek:

www.eftmagyar.ning.com

- 44 -

www.emotionalfreedom.net
Ma: …………/…………/………… (dátum)

Egy dolog, amit értékelek magamban:
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
Egy dolog, amit értékelek ………………………………………….-ben/-ban (egy személy neve):
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog):
Reggel:
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
Délután:
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
Este:
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
(Választható, egy Angyali üzenet fogadása)
Kedves Gyermekem, szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az, hogy (nagy
levegő, tollcsere a kézben):
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
Tennivaló az Angyalom részére
Kedves Angyal, amíg én dolgozom, vagy játszom napközben, megtennéd nekem a
következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek!
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a
következő dolog miatt: …………………………………………………………………………................................
……..................................................................................................................................................
www.eftmagyar.ning.com

- 45 -

www.emotionalfreedom.net

„Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val, szabadnak és
boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST, éld bele magad az
érzésbe, amit az nyújt, amire gondolsz éppen, mindegy, hogy mi legyen az!)
Én ……………………………………………………………………………………………………………………….......................
……..................................................................................................................................................
..………………………………………………………………………………………………………………………….........................
Külön lapokra írj nagyon sok „G”
tele sok oldalt „T”

betűt, ami gazdagságot hoz Neked! Írj

betűvel is, amely segít elérni a csillagokat is!

Tennivalók éjszakára:
Megbocsátok magamnak azért, hogy: ……………………………………………………………………...........
……..................................................................................................................................................
..………………………………………………………………………………………………………………………….........................
Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve), mert.……………
……..................................................................................................................................................
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
Amit a mai napban nagyon szerettem:……………………………………………………………………..........
……..................................................................................................................................................
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
Kedves Kreatív Elmém, tudom, hogy soha nem alszol, így szeretnélek megkérni
arra, hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb, amíg én alszom:
……………………………….........................................................................................................
……..................................................................................................................................................
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................

www.eftmagyar.ning.com

- 46 -

hogy csak abban tudunk segíteni Neked. akkor tudjuk. hogy áhitatos és jó legyek mielőtt kérek? Attól is félek.eftmagyar. ami a legfelsőbb éned javát szolgálja. míg nem kérnek bennünket. Jegyzetek: www. Feltétlenül szükség van imádkozásra. semmit nem tudsz összezavarni! Szeretünk Téged és úgy gondoljuk. Örülünk. hogy úgy vagy csodálatos.ning. hogy olyan döntéseket hoztok. Mindaddig várnunk kell. Amikor pedig azt látjuk. Isten egy része és semmi nem változtathatja ezt meg! A segítségkérésed mindig meghallgatásra talál.net Tizedik nap Kedves Uriel. kérj segítséget bármikor. Nem tudod elrontani és soha nem hagyod abba a fejlődést! Szeretlek Téged! Uriel vagyok. hogy ezekből a tapasztalatokból is értékes leckéket tanultok . hogy a legkülönbözőbb irányokból zúdulnak rád az egymásnak ellentmondó benyomások. akkor soha senki nem kérne semmit. ami visszairányít Benneteket a szellemi világhoz. aki olyan szigorúan elítéled magad. Édes Szívem! Ha mindenki addig várna. Nem. ha azt látjuk. hogy segítsünk. hatások. amikor szükséged van rá! Te értékes vagy! Te az Isten gyermeke vagy. úgy gondolod majd. hogy a döntéseitek teljesen ellentétesek az eredeti szándékotokkal. hogy nehéz lehet embernek lenni. hogy mi mindenben kérhetjük a segítségeteket. Más szóval. kérj. hogy a kérésem jelentéktelen. Szóval. ahogy vagy! Te vagy az. bár el kell fogadnunk a szabad akaratot. Ami tulajdonképpen egy hatalmas probléma és nagyon örülök. itt a spirituális világban készen vagyunk arra. Mi.com . arra. Mi nagyon is megértjük. míg értékesnek érzi magát. hogy előhoztad ezt a témát. akármilyen szinten is vagy! Emlékezz arra.47 - . nem mi. Nagyon izgatott lettem amint elmagyaráztad. Megértjük.www.emotionalfreedom.

......................... .......................................................eftmagyar............................com ......................................................... szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az.........................emotionalfreedom..................................................................................................................... Este: ………………………………………………………………………………………………………………………………...............................net Ma: …………/…………/………… (dátum) Egy dolog..................................-ben/-ban (egy személy neve): ………………………………………………………………………………………………………………………………....................................... amit értékelek magamban: ………………………………………………………………………………………………………………………………......... www........................................ hogy (nagy levegő............................................................................................. vagy játszom napközben.............. ................................................. tollcsere a kézben): ………………………………………………………………………………………………………………………………................................................ amit értékelek …………………………………………............ egy Angyali üzenet fogadása) Kedves Gyermekem........................ amíg én dolgozom.......................... ...........................www.......................................................................................................................................................................48 - ................................................................... Tennivaló az Angyalom részére Kedves Angyal.... .. ............... ………………………………………………………………………………………………………………………………....................................................................................ning................. ........ ………………………………………………………………………………………………………………………………..................... Egy dolog.................................................................... Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog): Reggel: ………………………………………………………………………………………………………………………………....... Délután: ……………………………………………………………………………………………………………………………….... megtennéd nekem a következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek! ………………………………………………………………………………………………………………………………..... ...... A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a következő dolog miatt: …………………………………………………………………………............................................................ (Választható.......

...............................................................com ............................................................................................................ ........................ mindegy.......................................................................... hogy mi legyen az!) Én ………………………………………………………………………………………………………………………........................ ........................................ Kedves Kreatív Elmém...................................... ................................................. hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb................................................................................................................................................................ www...........…………………………………………………………………………………………………………………………......49 - ......................................................... Külön lapokra írj nagyon sok „G” tele sok oldalt „T” betűt..... ........................ ………………………………………………………………………………………………………………………………........................................................................................................................................................................................................ ……............. …….......... „Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val................................................... amíg én alszom: ……………………………….......................…………… …….......................... szabadnak és boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST............................................................................................. Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve)..................................................................ning......... hogy: ……………………………………………………………………................. ………………………………………………………………………………………………………………………………..................... amely segít elérni a csillagokat is! Tennivalók éjszakára: Megbocsátok magamnak azért........................................ mert................ ……………………………………………………………………………………………………………………………….................. amire gondolsz éppen................................................net ……............................................. hogy soha nem alszol.......... …….............. . ami gazdagságot hoz Neked! Írj betűvel is..... ……………………………………………………………………………………………………………………………….......................................... ............... így szeretnélek megkérni arra...................................................................................................www......................................... éld bele magad az érzésbe.......emotionalfreedom.................................................................................................…………………………………………………………………………………………………………………………..................... amit az nyújt............................................... Amit a mai napban nagyon szerettem:……………………………………………………………………........................ ……..........eftmagyar....................................... ............... tudom................ ………………………………………………………………………………………………………………………………................................................................................

hogy nem beszélsz és gondolsz a múlt hibáira annyit. amelyek egybevágnak az eredeti szándékoddal. Egy új lehetőség megbocsátani magadnak! Egy új lehetőség megbocsátani másoknak! Egy új lehetőség arra. Minden nap. hogy nem tudunk semmit elrontani.emotionalfreedom. akkor azok egyszerűen nem kapnak több energiát és a múlt hibái nem kínoznak többet! Szeretlek Téged! Uriel vagyok. értettem.ning. de a fájdalom is része a fejlődésnek. Nincsenek hibák! Hallasz engem. új kezdést biztositson számodra. Kedves Gyermekem? Nincs hiba! Bár úgy érezheted. azzal. hogy a múltbeli tetteid fájdalmat okoztak Neked és másoknak.eftmagyar. Egy új lehetőséget arra. minden ora. mert minden tapasztalatból tanulunk. hogy elkövettem néhány igencsak nagy hibát az életemben.www. Jegyzetek: www. hogy új lehetőséget.com . amit mondtál. hogyszeretetben és örömben teremts új dolgokat! Felejtsd el és ereszd el a múltat! Ha meg tudod állni. Habár úgy érzem. hogy olyan döntéseket hozz. minden perc és minden másodperc azért van.net Tizenegyedik nap OK Uriel.50 - . hogy a múltat magad mögött hagyd.

..................... www..........-ben/-ban (egy személy neve): ………………………………………………………………………………………………………………………………. Egy dolog..................................................www........ szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az.......................... tollcsere a kézben): ……………………………………………………………………………………………………………………………….................... ................ megtennéd nekem a következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek! ………………………………………………………………………………………………………………………………............................................................................ amit értékelek magamban: ………………………………………………………………………………………………………………………………................. ..................................................................eftmagyar....................................... amíg én dolgozom...................................... amit értékelek …………………………………………........................................................................... ...........net Ma: …………/…………/………… (dátum) Egy dolog..................................emotionalfreedom.................................................... (Választható............................................. Tennivaló az Angyalom részére Kedves Angyal........................... Délután: ………………………………………………………………………………………………………………………………................................................................................ ..........................51 - ..... ...................................................................................... egy Angyali üzenet fogadása) Kedves Gyermekem......................................... hogy (nagy levegő.................................................................................... vagy játszom napközben........................................................ ......................................................................... Este: ………………………………………………………………………………………………………………………………...................................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………........... ………………………………………………………………………………………………………………………………................ Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog): Reggel: ……………………………………………………………………………………………………………………………….........................................ning.com ................................................................................... .. A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a következő dolog miatt: …………………………………………………………………………....

........... ami gazdagságot hoz Neked! Írj betűvel is........................................................... amit az nyújt........................................…………………………………………………………………………………………………………………………............. ................................................................................................... ……………………………………………………………………………………………………………………………….............................................emotionalfreedom............................................................................... Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve)............................................................................................................................................................................................................ hogy soha nem alszol............................... amire gondolsz éppen..... ………………………………………………………………………………………………………………………………..................................ning............. szabadnak és boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST............................................................. hogy mi legyen az!) Én ………………………………………………………………………………………………………………………............. ……............... amíg én alszom: ………………………………... ………………………………………………………………………………………………………………………………...................... …….................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………............... Kedves Kreatív Elmém................................................. éld bele magad az érzésbe.....................................…………………………………………………………………………………………………………………………................................................ hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb....... .... „Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val....... mert......................................................... ……..... ..................................................................................52 - ......... mindegy.......................................... így szeretnélek megkérni arra............... hogy: ……………………………………………………………………................................................................. ………………………………………………………………………………………………………………………………..............................................................................................................................................net ……..........................................................................................................................................................................................www.............................................. ......................................... .................... amely segít elérni a csillagokat is! Tennivalók éjszakára: Megbocsátok magamnak azért.......................... ……... www......................... ... Külön lapokra írj nagyon sok „G” tele sok oldalt „T” betűt.............................................................................................................…………… ……... .......................eftmagyar.................................. Amit a mai napban nagyon szerettem:…………………………………………………………………….................. tudom................................com ..........................

hogy igazságtalan lenne. Ha egy személy tette bánt téged. miért olyan nehéz nekünk megbocsátani és felejteni? Ugyanazon okok miatt nehéz megbocsátani magadnak. akkor a személy vagy személyek büntetlenül megússzák a dolgot.com . vagy másokat. Jegyzetek: www. amikor át kell élnie mind a fájdalmat. hogy élete minden tettének a következményeit teljes és tökéletes tudással átlássa. ami segit a múlt elengedésében. nem a Te dolgod az. vagy akár az emberiséget. hogy ragaszkodsz a fájdalomhoz és a dühhöz. amit életében okozott. Használd ezt a gyakorlatot és szabadítsd fel magad! Mindenki számára eljön az a pillanat. vagy másokat. Hagyd a múltat elmenni és lépj tovább békével. hogy megbüntesd magad. természetesen szükséges felismerni tetteidet és – ha lehetséges helyrehozni azokat! De utána bocsáss meg magadnak! Ismerd fel és fogadd el a leckét és lépj tovább! Ami a másoknak való megbocsátás illeti. ha nem bűnhődnének meg a tettükért. Rebecca leírt egy kitűnő gyakorlatot ebben a könyvben. hogy vállald a felelősséget tetteidért. ha megbocsátasz és elfelejtesz. meg tudnád mondani. Igen. amiért nehéz megbocsátani másoknak. a mások tetteiért nem! Szeretlek Téged! Uriel vagyok. Lazíts! Az Isteni Rend mindig mozgásban van. kedves Uriel. úgy érzed. amikor kénytelen látni és érezni az összes cselekedetének a hatását.53 - .emotionalfreedom.net Tizenkettedik nap Most. még akkor sem a Te dolgod a büntetés! Csak magadat bünteted azzal.www.ning. tudván azt. Ugyanez áll a magadnak való megbocsátással kapcsolatban is. hogy a múlt hibáiról beszélünk. Úgy érzed. hogy büntess: akár saját magadat. Szükséged van arra. Egyetlen személy sem térhet át a szellemvilágba anélkül.eftmagyar. talán tudattalanul. hogy csak a saját tetteidért vagy felelős. mind az örömöt.

....................................-ben/-ban (egy személy neve): ………………………………………………………………………………………………………………………………. Egy dolog.................... (Választható..............................................www......................................... A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a következő dolog miatt: …………………………………………………………………………............. ...................54 - ...................................................................... amíg én dolgozom.................................. Délután: ……………………………………………………………………………………………………………………………….................................. tollcsere a kézben): ………………………………………………………………………………………………………………………………..................................................................................... .............eftmagyar................................................................ Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog): Reggel: ………………………………………………………………………………………………………………………………........................................................................................................................ ................................. Tennivaló az Angyalom részére Kedves Angyal....... vagy játszom napközben.................com ............................................ amit értékelek magamban: ……………………………………………………………………………………………………………………………….... www.................................................... Este: ………………………………………………………………………………………………………………………………..... ......... .............................. szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az.............................................................ning............ ………………………………………………………………………………………………………………………………........................................................ .............. ………………………………………………………………………………………………………………………………..........emotionalfreedom......... megtennéd nekem a következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek! ………………………………………………………………………………………………………………………………................... amit értékelek …………………………………………........... hogy (nagy levegő..................................................................................................................................................................................... ......................net Ma: …………/…………/………… (dátum) Egy dolog............................................................................................ egy Angyali üzenet fogadása) Kedves Gyermekem...........

.................................................................. Amit a mai napban nagyon szerettem:…………………………………………………………………….................................................................................... ..................................................www............................... ……........................................................... hogy soha nem alszol..................... ………………………………………………………………………………………………………………………………....ning......................................eftmagyar................................................... …….............net …….............................................................................. ………………………………………………………………………………………………………………………………................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………......................................................... www.... ……............................... ami gazdagságot hoz Neked! Írj betűvel is....... „Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val........................................... Külön lapokra írj nagyon sok „G” tele sok oldalt „T” betűt........... amíg én alszom: ………………………………..... tudom...................................... mert................................................. így szeretnélek megkérni arra...............emotionalfreedom.................................................... hogy: …………………………………………………………………….................................................................................... amely segít elérni a csillagokat is! Tennivalók éjszakára: Megbocsátok magamnak azért.......................................... ........................................................................................ amire gondolsz éppen................................... szabadnak és boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST......................................................... ……....... Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve)..............................................…………………………………………………………………………………………………………………………........ ………………………………………………………………………………………………………………………………................... hogy mi legyen az!) Én ………………………………………………………………………………………………………………………................................................... ................................................................. ....................................................................................................…………… …….......................................................... hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb......................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………................com ..................... mindegy............... Kedves Kreatív Elmém.................................................................... .......................................…………………………………………………………………………………………………………………………................. amit az nyújt..............................55 - ...... ............................................................................. éld bele magad az érzésbe.................... ..............................................................................................................

Az. hogy büntetned kell magad. hogy bocsánatot kérjenek? Megint úgy gondolom. Mennyi felnőtt ember járkál a világban manapság a szüleit hibáztatva minden rosszért. aki bántott Téged lehet. hogy igazságos ítélet születhessen. Igen. vagy másnak! www. Hagyd meg neki a tisztességes tárgyalás lehetőségét! Isten nem elfogult és látja minden szituáció összes lehetséges aspektusát.ning. hogy része vagy egy igazságszolgáltató apparátusnak. Biztos vagyok abban. akik gyerekeket molesztálnak. hogy soha nem látja meg a tettei következményét egészen addig. De vajon másokat okolva meg tudod gyógyítani saját magadat? Úgy gondolom. akkor arról beszélek. hogy lelkiismeret furdalást érezzenek? Rá tudod venni őket arra. Mi van azokkal. Munkád a törvénykezés. Neked még nincs meg ez a képességed. így a vádlottnak a lehető legnagyobb esélye van arra. amikor személyesen Te sérültél meg vagy olyan valaki. mert úgy érzed. hogy nem. Ez egy másik dolog és másként is kell megközelíteni. ami az életben történt velük? Biztos. A törvényetek elfogulatlan esküdtszéket választ. Kedvesem.www.56 - . ami arra ösztökélt valakit. a jogszolgáltatás területéhez köt? Ebben az esetben felvállaltad a felelősséget. milyen mélységes az a fájdalom.eftmagyar. hogy nehéz ezt a büntetéses dolgot elengedni. A fájdalmon és dühön lovagolva rá tudsz venni másokat arra. hogy nehéz a megbocsátás. Amikor arról beszélek. amíg át nem jön erre a világra és a zavartság fátyla le nem hull a szeméről. akik rabolnak és ártatlan embereket bántanak? Nem kell nekik bűnhődniük? Két különböző dologról beszélünk itt. Nem tudhatod. A megbocsátással saját magadat szabadítod fel ! Másoknak is saját maguknak kell felismerniük a tettük következményeit. Persze. hogy ez talán soha sem fog bekövetkezni. ezt tisztázni szeretném. aki közel áll hozzád. fel kell ismerned.emotionalfreedom. és az országodban létező jogrendszer alapján ítéletet hirdetsz és büntetést szabsz ki. hogy hibásak voltak – és még mindig azok – sok szülő okoz nagy fájdalmakat. hogy fájdalmat okozzon neked.com . hogy nem.net Tizenharmadik nap Kedves Uriel.

nem a Te feladatot büntetni! Szeretlek Téged! Uriel vagyok.www.com .ning.eftmagyar.57 - .net Még egyszer mondom.emotionalfreedom. Jegyzetek: www.

... Este: ………………………………………………………………………………………………………………………………................................................................................-ben/-ban (egy személy neve): ……………………………………………………………………………………………………………………………….................................................................. hogy (nagy levegő.......................................... amíg én dolgozom........................... .................. www.................... ………………………………………………………………………………………………………………………………........... Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog): Reggel: ………………………………………………………………………………………………………………………………................................................... ............ amit értékelek magamban: ………………………………………………………………………………………………………………………………..................... ...........eftmagyar........................................ning...................................................................................................www.......................................................................58 - ..com .......................... .............. megtennéd nekem a következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek! ………………………………………………………………………………………………………………………………....................................... Délután: ………………………………………………………………………………………………………………………………................ .. szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az.............................. tollcsere a kézben): ………………………………………………………………………………………………………………………………............................................................................................................... (Választható........................................... Tennivaló az Angyalom részére Kedves Angyal......... ………………………………………………………………………………………………………………………………......... A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a következő dolog miatt: …………………………………………………………………………........................................................................................................................................................emotionalfreedom.... egy Angyali üzenet fogadása) Kedves Gyermekem. Egy dolog......................................................................................... ................................................. vagy játszom napközben.................. amit értékelek …………………………………………............................................net Ma: …………/…………/………… (dátum) Egy dolog.............................................. ...................

............................................................................................................................................................... amit az nyújt.................................................................................................................................................. „Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val..............................................eftmagyar................................................................................... ........................................................................emotionalfreedom.............…………… …….............................. Amit a mai napban nagyon szerettem:……………………………………………………………………...............................…………………………………………………………………………………………………………………………................................................. tudom......................... ……....................... hogy soha nem alszol................................................... hogy: ……………………………………………………………………................................... amíg én alszom: ………………………………............................... ………………………………………………………………………………………………………………………………................................................ .... ……………………………………………………………………………………………………………………………….............59 - ..................................................................................................................... ami gazdagságot hoz Neked! Írj betűvel is........ ........................ szabadnak és boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST............. éld bele magad az érzésbe.............ning........................................... ……................... hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb...........net ……............... Kedves Kreatív Elmém...............................................com ............................................................................................................... ................ amire gondolsz éppen.......... www... hogy mi legyen az!) Én ………………………………………………………………………………………………………………………............ így szeretnélek megkérni arra........................................................... ……...................... mindegy................................................ ............................................www................ ………………………………………………………………………………………………………………………………............................................. amely segít elérni a csillagokat is! Tennivalók éjszakára: Megbocsátok magamnak azért........................................................ .. ……...................................................................................................................... mert...................................... Külön lapokra írj nagyon sok „G” tele sok oldalt „T” betűt......................... Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve)........................................................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………..........................…………………………………………………………………………………………………………………………. ………………………………………………………………………………………………………………………………........................................................... .......

hogy minden területnek megvan a saját szakértője. Például. kedves Uriel. Erre még akkor is megkérheted őket. hogy készítse elő és tisztítsa meg az utat. Csakis azért szenvedsz hiányt. ha nem is annyira sietős az utad. még olyan dolgokkal kapcsolatban is.com . hogy segíthessen Neked. hogy segíthessen Neked. amikor sietsz valahová. hogy megosszák a szeretetet és bölcsességüket Veled. aki alig várja. Szeretném.60 - . hogy bármivel kapcsolatban kérhetsz segítséget. A reklámokszakmában dolgozol? A szakma legzseniálisabb képviselői épp ezen az oldalon találhatók. A gyógyítók közé tartozol? Sok gyógyító van itt. azt mondod. hogy küldjek egy szakembert. Ez csak szellemi dolgokkal kapcsolatos jártasság? A csodálatos a segítségkérésben az. Számunkra minden spirituális.ning. aki csak arra vár. mert nem kérsz! Szeretlek Téged! Uriel vagyok. Barnum. Jegyzetek: www. Itt van például P. amit ezelőtt mondtál arról. Szóval Uriel.www. hallottál már valaha a híres „Zöld Lámpa” Angyalokról? Megkérheted az Angyalodat arra.eftmagyar. hogy még a leghétköznapibb dolgokkal kapcsolatban is kérhetünk segítséget? Igen.net Tizennegyedik nap Szóval. aki adózásban jártas.emotionalfreedom. akik arra vágynak. Amikor az adóbevallásodat kell elkészíteni.T. megkérhetsz engem arra. amelyek szerinted egyáltalán nem spirituálisak. ha kicsit bővebben kifejtenéd azt. Eladások? Itt van néhány szuper ügynök. minden elképzelhető területen van szakértő.

................................. Egy dolog........................................................................................................................................................................................... .......................... vagy játszom napközben.................................................... megtennéd nekem a következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek! ……………………………………………………………………………………………………………………………….............. Este: ………………………………………………………………………………………………………………………………................................................... Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog): Reggel: ……………………………………………………………………………………………………………………………….......................................... .............................................. szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az.....................................................................................ning............................................-ben/-ban (egy személy neve): ………………………………………………………………………………………………………………………………...........................................................................................61 - ........................ .............. (Választható.... www...................... Tennivaló az Angyalom részére Kedves Angyal.......... A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a következő dolog miatt: ………………………………………………………………………….................... amíg én dolgozom.....net Ma: …………/…………/………… (dátum) Egy dolog.... ……………………………………………………………………………………………………………………………….................... amit értékelek magamban: ………………………………………………………………………………………………………………………………..................................emotionalfreedom.......... amit értékelek ………………………………………….....com .........................................................................www................................................................. ………………………………………………………………………………………………………………………………............................. Délután: ………………………………………………………………………………………………………………………………........................................... hogy (nagy levegő............. ........................................................................... tollcsere a kézben): ………………………………………………………………………………………………………………………………....................................................................................... ............ egy Angyali üzenet fogadása) Kedves Gyermekem......... .....................eftmagyar............... ..........

.......................... amely segít elérni a csillagokat is! Tennivalók éjszakára: Megbocsátok magamnak azért.............. .............................................www..... ………………………………………………………………………………………………………………………………................................. éld bele magad az érzésbe............................................................. mert...........................ning................................................................................... „Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val................................................................................... hogy soha nem alszol...................... ........................................................................................................................................................................................................................... tudom......................... hogy mi legyen az!) Én ………………………………………………………………………………………………………………………..... ………………………………………………………………………………………………………………………………......................................................................................net ……........................................ amire gondolsz éppen... így szeretnélek megkérni arra... Külön lapokra írj nagyon sok „G” tele sok oldalt „T” betűt............... szabadnak és boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST..............................................................................................eftmagyar................................................................................ ami gazdagságot hoz Neked! Írj betűvel is.... ……....................................................... ......................... hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb. ……………………………………………………………………………………………………………………………….. ....................…………………………………………………………………………………………………………………………............................... …….. Amit a mai napban nagyon szerettem:……………………………………………………………………........................................................................................................................ amíg én alszom: ……………………………….....62 - ...........................................emotionalfreedom. .............................. ......................................................................................................... Kedves Kreatív Elmém.................................. ……..............................................…………… ……......... mindegy.......................... amit az nyújt.......................................... ……...................................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………...........................................................................................com .......................................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………....................................................................………………………………………………………………………………………………………………………….. ...................................... hogy: …………………………………………………………………….................................. www.............................. Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve).................

amilyen pontosan csak tudsz! Nehezebb válaszolni a bizonytalan kérésekre. ha egy kis időbe telik. Most tényleg felkeltetted a kíváncsiságomat! Kész vagyok kérdezni. eltelhet egy kis idő. fogalmazz olyan pontosan.ning. hogy mit szeretnél pontosan. Gyakran. barátom. fogadd be a választ. Nagyon jó leírni feketén fehéren azt. Lehet. azt mondom Neked. amit tudni szeretnél és a válaszok jönni fognak. kedves Uriel.net Tizenötödik nap OK. míg megkapod a választ! A segítség már abban a pillanatban ott van. majd fogadd el. míg képes vagy befogadni a segítséget. hogy kérdezz és engedd be a választ! Szeretlek téged! Uriel vagyok. amikor felkelsz reggel. Tudnál kicsit bővebben beszélni erről a csodálatos segítségadásról? Igen. hogy teljes meglepetés lesz számodra. amikor kéred.www. hogy pihenni vagy aludni mész. kérdezd meg. vagy alvás időszaka.63 - .eftmagyar.com . Kedves. Szóval. Kérlek. ahogy számítasz rá. Fogalmazd meg pontosan! Amikor sikerült nagyon tisztán és pontosan megfogalmazni a kérésed. Rögtön azelőtt. Azt már megbeszéltük. Jegyzetek: www. Persze a válasz nem mindig olyan formában jön. mit is kérsz pontosan.emotionalfreedom. Az egyik tökéletes módszer az információ befogadására a pihenés. hogy az első lépés a kérés. mert nem tiszta az. Mivel nem szoktad ezt meg. dőlj hátra és várd el a választ. Ne légy letörve. új ötleted támad és az lesz a válasz a kérdésedre.

.www.. (Választható................... Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog): Reggel: ……………………………………………………………………………………………………………………………….................................................................................................. tollcsere a kézben): ……………………………………………………………………………………………………………………………….......................................... megtennéd nekem a következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek! ………………………………………………………………………………………………………………………………......................................................................64 - ................. ...... ………………………………………………………………………………………………………………………………....................emotionalfreedom..................................................... amit értékelek …………………………………………............. amit értékelek magamban: ……………………………………………………………………………………………………………………………….................................. ………………………………………………………………………………………………………………………………............ szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az................. egy Angyali üzenet fogadása) Kedves Gyermekem......................................net Ma: …………/…………/………… (dátum) Egy dolog..................... ............ ............................................................................................. ........... ........................... Délután: ……………………………………………………………………………………………………………………………….................................................ning.......................... hogy (nagy levegő............................ vagy játszom napközben.............................................-ben/-ban (egy személy neve): ……………………………………………………………………………………………………………………………….............eftmagyar........................................................................................................................... .................... www........................................................................................................... Egy dolog.................................. Este: ………………………………………………………………………………………………………………………………...................................................... A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a következő dolog miatt: …………………………………………………………………………........................................................................................com ......................... .. amíg én dolgozom....... Tennivaló az Angyalom részére Kedves Angyal....................................................................

... ..................... Kedves Kreatív Elmém...........................................................eftmagyar.. ........................................ ................................................. ……………………………………………………………………………………………………………………………….......................................................... ... mert.............. ……....... hogy mi legyen az!) Én ………………………………………………………………………………………………………………………....................................................................... ……………………………………………………………………………………………………………………………….................................................. hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb...................... Amit a mai napban nagyon szerettem:…………………………………………………………………….............. tudom............................................... ami gazdagságot hoz Neked! Írj betűvel is.......................................................................com ................................................. éld bele magad az érzésbe...............................www................................................ amire gondolsz éppen...................................................................ning...................…………………………………………………………………………………………………………………………....... Külön lapokra írj nagyon sok „G” tele sok oldalt „T” betűt.........…………………………………………………………………………………………………………………………............................................................................ Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve).......................................................net …….... ………………………………………………………………………………………………………………………………........................................................65 - .................................. így szeretnélek megkérni arra................................................. ……...... ........ hogy soha nem alszol................................................................. ……............................................................................................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………............................................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………............................................ ..... hogy: ……………………………………………………………………................................. www..............................................................................................................................................…………… …….......................................................... szabadnak és boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST............................................................emotionalfreedom............ amíg én alszom: ………………………………........................................................................................................... ....................................................................................................................... amit az nyújt. „Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val................................ …….... amely segít elérni a csillagokat is! Tennivalók éjszakára: Megbocsátok magamnak azért............ mindegy.............................................

hogy befogadd. Ez nagyon jól hangzik. hogy sokkal rövidebb időn belül elérd.com . Oké.emotionalfreedom. Egyáltalán nem kell várni rájuk. hogy fizikailag megkapd azt.ning. A valóságban. aki az új dolgokat megosztod velünk. amire vágysz. Az idő és tér dimenzióinak változásával lehetőség van arra. amint kigondolod őket. amit szeretnél. melyeket még mind a mai a napig nem kaptam meg.net Tizenhatodik nap Kedves Gabriel. hogy a kívánságaidnak megfelelő dolgok azonnal beléphessenek az életedbe! Gabriel vagyok.66 - . Kedves Gyermekei a Földnek. hogy megkapd. hirtelen felbukkan az életedben? Többet nem kell csak várni és várni arra. miért nem kapok meg mindent azonnal. hogy az elmédben létrehoztad az adott dolgot. a kívánságaid azonnal megvalósulnak. A rezgésednek harmonizálni kell azzal. amire csak vágysz. ma a manifesztáció gyorsításáról szeretnék beszélgetni Veletek. Ezzel segítheted a rezgésedet olyan szintre hozni. hogy egy vágyott dolog utáni vágy és a megvalósulás között néha csak rövid idő telik el? Vagy. Tudom. nem kaphatod azt meg. Egy alkalommal Rebecca-nak adtunk egy gyakorlatot. ha a rezgésed nem engedi meg. Igen. A szellem azonnal előteremt mindent. Észrevetted valaha. ez nagyon jó kérdés. amire vágysz. de ha képes vagyok megteremteni mindent azonnal. Mit szeretnél megosztani velünk ma? Kedves Gyermekeim.www. Annak ellenére. Gabriel. amikor egy bizonyos személy eszedbe jut. amit ennek a könyvnek a végén megtalálsz.eftmagyar. amit szeretnél. Ez mindig így volt és mindig így lesz. ahogy kigondolom? Rengeteg dolgot kivántam és akartam már. hogy Te vagy az. Szeretlek Téged! Jegyzetek: www.

................................. ……………………………………………………………………………………………………………………………….................................... megtennéd nekem a következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek! ………………………………………………………………………………………………………………………………....................................... ..................................... www........................................ Tennivaló az Angyalom részére Kedves Angyal............................................................................................................................. tollcsere a kézben): ………………………………………………………………………………………………………………………………...........com ... ............................................ .............ning..... ………………………………………………………………………………………………………………………………............................................................................................................. Este: ………………………………………………………………………………………………………………………………......................www........................ Délután: ………………………………………………………………………………………………………………………………........................................... Egy dolog......... Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog): Reggel: ………………………………………………………………………………………………………………………………......................................................emotionalfreedom...................................... (Választható.net Ma: …………/…………/………… (dátum) Egy dolog.......................................... A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a következő dolog miatt: …………………………………………………………………………......................................................... egy Angyali üzenet fogadása) Kedves Gyermekem...................... . vagy játszom napközben.......................................... amíg én dolgozom.......... hogy (nagy levegő.................................................................................. ……....................................eftmagyar..................... amit értékelek magamban: ………………………………………………………………………………………………………………………………........................................ szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az...... .............................................................................................67 - ........................................................................................................ ................................................................. .....................................................-ben/-ban (egy személy neve): ………………………………………………………………………………………………………………………………................................ amit értékelek ………………………………………….................................................

........ mert........................................................................ ……………………………………………………………………………………………………………………………….................... hogy: ……………………………………………………………………....... …….......................................................................................................... .........net „Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val...... hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb.............................................................................. mindegy. ……......................................................................................................…………………………………………………………………………………………………………………………... ............................................. .............................. ............................................................................................................. Külön lapokra írj nagyon sok „G” tele sok oldalt „T” betűt.......................................... ……........................ Kedves Kreatív Elmém.................................. ................................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………................................. .......... amely segít elérni a csillagokat is! Tennivalók éjszakára: Megbocsátok magamnak azért.............................................ning.............. éld bele magad az érzésbe............................................eftmagyar........... Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve)..........................................................68 - ............ ………………………………………………………………………………………………………………………………......................................... Amit a mai napban nagyon szerettem:……………………………………………………………………......................... ……………………………………………………………………………………………………………………………….............................................................................................................................. amire gondolsz éppen..........................................…………………………………………………………………………………………………………………………........................................................................................................................www...............................................com .....…………… ……................ ……....... amíg én alszom: ………………………………................................... szabadnak és boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST........................................... ..................................... hogy soha nem alszol.........emotionalfreedom.......................... így szeretnélek megkérni arra.............................. hogy mi legyen az!) Én ……………………………………………………………………………………………………………………….................................................................... ami gazdagságot hoz Neked! Írj betűvel is................ ………………………………………………………………………………………………………………………………............. tudom............................... amit az nyújt....................................... www..................................................................

és boldogsághullám önt el hirtelen? Az öröm. Szóval. hogy egy adott dolog valóban a legfensőbb énedet szolgálja-e vagy sem. mely összehasonlíthatatlan bármi mással. Angyaloknak? Minden kívánságot tisztelünk: bár van egy beépített ellenőrző készüléketek. Ha jó érzéssel tölt el. Hogyan is gondolhatnánk bármilyen kívánságotokról. az a kérés tényleg Téged szolgál.l ami számodra a legfontosabb? Más szóval. azza. Mi Angyalok. hogy elmesélem Neked. akkor jelenleg az a dolog nincs egységben az alapérdekeddel. hogy újra megtaláljátok az utat hozzájuk.com . a saját egyértelmű ellenőrző készülékedben. Jegyzetek: www. Sokan olyan sokáig elfedtétek az igazi érzelmeiteket. Elmagyarázom. Ha rosszul érzed magad. az önzőnek és kicsinyesnek tűnik Nektek.net Tizenhetedik nap Szóval. amellyel a fizikai létformába jöttél? Megígértem. melyek elvezettek vágyad tárgyához. szomorúnak. hogyan érzel iránta a szíved mélyéből. amely mindig a helyes irány felé vezet Téged. tényleg a valódi. hogy talán segítség kell ahhoz. hogy a kérésetek önző. boldogság a legjobb útmutató arra vonatkozóan.69 - . hogyan bízz a saját vezető rendszeredben.ning. Látjuk a legmélyebb érzelmeiteket. hogy megkaptad. hogy a kérés tényleg a legmagasabb érdekedet szolgálja-e? Tényleg egybevág a lélek céljával. hogyan teszteld a kívánságaidat? Képzeld azt. felbukkan egy vágy. Bármikor. hogy vágyad máris teljesült és ellenőrizd le az érzelmeid segítségével. hogy önző és kicsinyes? Mi azt nézzük. vagy kicsinyes. hogyan kell használni. körülményeiteket. mig célodat vizualizálod. nehéznek érzed magad. meg. hogy amire éppen vágyom.eftmagyar. amikor eszedbe jut egy kívánság.emotionalfreedom. soha nem gondoljuk azt. öröm. alapszándékodat szolgálja-e. De előbb szeretnék az önzőség és kicsinyesség kérdésére válaszolni. ha amit szeretnék. Amikor azt képzeled. Szeretlek Téged! Gabriel vagyok. Ez a tökéletes útmutató az érzelmi állapotod.www. az a legmagasabb érdekemet szolgálja? Mi történik akkor. Gabriel. honnan tudom azt. vizsgáld meg. akkor igen.

.. ........ amit értékelek magamban: ………………………………………………………………………………………………………………………………................................ A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a következő dolog miatt: …………………………………………………………………………................................. ……………………………………………………………………………………………………………………………….......................................................................................................................... hogy (nagy levegő................ amíg én dolgozom..............................................................................70 - ... ................................................................................. ..com ....... Tennivaló az Angyalom részére Kedves Angyal................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………..... tollcsere a kézben): ………………………………………………………………………………………………………………………………......... Este: ……………………………………………………………………………………………………………………………….......................... Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog): Reggel: ……………………………………………………………………………………………………………………………….................emotionalfreedom..........................................net Ma: …………/…………/………… (dátum) Egy dolog........................ Egy dolog........ Délután: ………………………………………………………………………………………………………………………………........................................................................................................................ www........ amit értékelek …………………………………………..............................................................................................................................................................................www................................................... ......... vagy játszom napközben.....................................................................................eftmagyar.................-ben/-ban (egy személy neve): ……………………………………………………………………………………………………………………………….........................ning........................... szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az........... egy Angyali üzenet fogadása) Kedves Gyermekem........................... . ........................................................................................................ megtennéd nekem a következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek! ………………………………………………………………………………………………………………………………............................. .................................................. (Választható.......

......................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………............... Külön lapokra írj nagyon sok „G” tele sok oldalt „T” betűt................... …….... mert. .......................................................................................... hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb........................................................... Amit a mai napban nagyon szerettem:…………………………………………………………………….. tudom........................................................ amire gondolsz éppen............... ............................. amíg én alszom: ………………………………..................................................................................... ................................................................................... hogy: ……………………………………………………………………..................................................eftmagyar.........................…………………………………………………………………………………………………………………………................ ……................................................... mindegy.............................www...................... éld bele magad az érzésbe... „Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val.........…………… …….................................emotionalfreedom...........................................................................................................................net ……....................................................... ................ ami gazdagságot hoz Neked! Írj betűvel is.........................................71 - .. ……...... amely segít elérni a csillagokat is! Tennivalók éjszakára: Megbocsátok magamnak azért............................................................... ……....................…………………………………………………………………………………………………………………………............... ................... így szeretnélek megkérni arra............................................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………......... amit az nyújt........................................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………..............................................................................................................................................................ning............................................................................. Kedves Kreatív Elmém.................................. Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve)............................................................ hogy soha nem alszol........................................................... .............................................. hogy mi legyen az!) Én ………………………………………………………………………………………………………………………..................................... szabadnak és boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST................................................................................................................ .............. www.......................................... ……………………………………………………………………………………………………………………………….....com ........................................................................ ………………………………………………………………………………………………………………………………..................

akik azért aggódnak. a kapcsolatok. vagy el kell tűnnie. amiről beszéltél? Természetesen. amerre haladnotok kell! A probléma soha nem a munka. mindig. hogy nem a megfelelő emberrel élnek: a nagy Ő-vel. hogy tetteik nincsenek összhangban a Legfensőbb Akarattal.com . amiért idejöttetek.ning. hogy lemaradtok egy hajóról és soha nem tudjátok befejezni azt.emotionalfreedom. Az egyik legáltalánosabb aggodalom. és pontosan arra haladtok. én mondom Nektek. Kérdezhetek még a lélek céljáról és arról. Mindennek a forrása mindig. Bármit kérdezhetsz tőlünk. akivel lenniük kellene. ami nincs egységben a belső lényeddel. minden. Válaszolunk az összes felmerülő kérdésedre. hogy Ti pontosan a legmegfelelőbb helyen dolgoztok ebben a pillanatban.net Tizennyolcadik nap Kedves Gabriel. Mások azért aggódnak. ezért vagyunk itt. mert a munkájuk.www. megváltozik és eltűnik. Szóval. vagy az irány. így meg kell változnia. a lélek célja – ez nagy misztikum sokatok számára. ami miatt az emberek rosszul érzik magukat. a legmegfelelőbb személlyel vagytok együtt. Nem fog összeilleni a rezgéseddel.eftmagyar. hogy mi az eredeti érdek.72 - . mindig TE vagy! Ha a belső útmutatót követed és a rezgésedet harmóniába hozod. a karrierjük nincs egységben a lelkük céljával. Néhányan félelemben éltek amiatt. Szeretett Gabrieled! Jegyzetek: www. Szeretteim. Vagy vannak.

...........com .....................73 - ......... hogy (nagy levegő.......................... vagy játszom napközben.................................... Tennivaló az Angyalom részére Kedves Angyal......................... Egy dolog........................................................ A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a következő dolog miatt: …………………………………………………………………………....................................................................................................................................................... www............ (Választható............ Délután: ………………………………………………………………………………………………………………………………............................................ amíg én dolgozom........... ............................... ………………………………………………………………………………………………………………………………......................................................................-ben/-ban (egy személy neve): ………………………………………………………………………………………………………………………………..................emotionalfreedom........... ................................... .................................................................... megtennéd nekem a következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek! ……………………………………………………………………………………………………………………………….....................................net Ma: …………/…………/………… (dátum) Egy dolog..................................... ......... amit értékelek …………………………………………. Este: ………………………………………………………………………………………………………………………………....................................................... ……………………………………………………………………………………………………………………………….......................................................... Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog): Reggel: ………………………………………………………………………………………………………………………………...........................www................................ egy Angyali üzenet fogadása) Kedves Gyermekem............................................ning................................................................................ tollcsere a kézben): ………………………………………………………………………………………………………………………………................... .......................... szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az...................................................................................................................................eftmagyar................................. amit értékelek magamban: ……………………………………………………………………………………………………………………………….................... .. .....................................

.. ..................................................................................................... tudom.................................................................... .....................................................................eftmagyar.................................. ……........................................................................................... amely segít elérni a csillagokat is! Tennivalók éjszakára: Megbocsátok magamnak azért................. hogy mi legyen az!) Én ………………………………………………………………………………………………………………………............. hogy soha nem alszol........ ………………………………………………………………………………………………………………………………................................. ................ amit az nyújt........…………………………………………………………………………………………………………………………................................... ……............................. hogy: …………………………………………………………………….......................... . ………………………………………………………………………………………………………………………………......................... .................. amire gondolsz éppen............................................................................... ……………………………………………………………………………………………………………………………….............................................. .............................. Kedves Kreatív Elmém........................ ……....................................................www........74 - .............................................................................. ………………………………………………………………………………………………………………………………............................................. .......................... hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb..............com ................................................................. Külön lapokra írj nagyon sok „G” tele sok oldalt „T” betűt......... „Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val.................................................. ………………………………………………………………………………………………………………………………............ ……............................................................................................................................................................................ amíg én alszom: ………………………………............. szabadnak és boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST............................................ így szeretnélek megkérni arra...…………… ……..........................................................................................................................ning....................................................................................... mert... ami gazdagságot hoz Neked! Írj betűvel is.... mindegy...........................................................................net ……..........................………………………………………………………………………………………………………………………….....................................................................................................................emotionalfreedom.............. Amit a mai napban nagyon szerettem:…………………………………………………………………….......................................... www................................... Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve)................................... éld bele magad az érzésbe......................................

Te választottad az összes tanulnivalót és az összes kihívást. amiből tanulni szeretnél. Mind-mind helyes választás. de az út szenvedéssel van tele. hogy szellemileg mindig fejlődj. ami a szíved mélyén a legjobb számodra és légy sikeres! Erről szól! Mondtuk már ezelőtt is. Ezeket az információkat kicsi. hogy legyen szabad akaratod. hogy mi lehet a lelked célja. Például: ha én ezt és ezt választom egy adott pillanatban. Annak ellenére. hogy meg tudd teremteni a saját valóságodat boldogságban.emotionalfreedom. és koncentrálj inkább a szeretetre és boldogságra. és ez által fejlődsz! Szeretlek Téged! Gabriel vagyok! Jegyzetek: www.www. Igen. mindenkié) az. ilyen és ilyen tapasztalatot gyűjthetek. sokan tanultok és fejlődtök. Nagyon sok. hogy minél kevesebbet aggódj azon. A lelked célja a boldogság! Mindegyikőtök egy terv részeként érkezett ebbe a létformába. különböző tapasztalatok megélése miatt.75 - . Az a célunk. szeretetet és jólétet teremteni saját magadnak! Olyan irányba tereld az életed. Kifejtenéd egy kicsit bővebben is? Igen. és legyél képes választani az adott pillanatban. amit mondani szeretnék ezzel kapcsolatban. amit fontos tudnod. hogy legyen időd megemészteni a dolgokat. a lelked célja (igen.com . és mást tapasztalok meg. azért.ning. hogy ez az út is érvényes és értékes. az összes elképzelhető szituációra. különböző lehetséges változatot megterveztél.net Tizenkilencedik nap Gabriel! Köszönöm szépen ezt a pár szót a lélek céljáról. nem tudod ezt elrontani! Minden a Te tanulásodat szolgálja. nem áll a legtökéletesebb összhangban az eredeti céloddal. Összegezve az elmondottakat. és az mindig a helyes választás legyen! Az eredeti célod az volt. természetesen. minden élményből tanulsz. Azt választottad. akkor így és így érezhetek. akkor máshogy érzek. hogy megtanulj boldogságot. ha másképp választok..eftmagyar. napi adagokban kapod. és eredeti szándékáról. Még korántsem fejeztem be. Mindent megosztunk Veled.

................................................................................................................ Este: ………………………………………………………………………………………………………………………………............................ amíg én dolgozom............................................ ………………………………………………………………………………………………………………………………....................................................... ....................... ....................................... vagy játszom napközben..........................76 - ............................................. (Választható............emotionalfreedom.. ........................................................................................ megtennéd nekem a következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek! ………………………………………………………………………………………………………………………………. www...................................................................................................................................... Egy dolog... tollcsere a kézben): ………………………………………………………………………………………………………………………………................................................ ………………………………………………………………………………………………………………………………............................... Tennivaló az Angyalom részére Kedves Angyal................. ....................com .............................................. . amit értékelek magamban: ………………………………………………………………………………………………………………………………........... amit értékelek …………………………………………...........................www........................................................................................... ................ egy Angyali üzenet fogadása) Kedves Gyermekem................................................... . hogy (nagy levegő..........eftmagyar.............................................. Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog): Reggel: ……………………………………………………………………………………………………………………………….............................................................................-ben/-ban (egy személy neve): ………………………………………………………………………………………………………………………………........................................................net Ma: …………/…………/………… (dátum) Egy dolog. A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a következő dolog miatt: …………………………………………………………………………......... szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az. Délután: ………………………………………………………………………………………………………………………………...............ning............................................................................................................

.. ................................ mindegy............................................................ ……..................................................................... éld bele magad az érzésbe................................................................................................ ………………………………………………………………………………………………………………………………....... ……......…………………………………………………………………………………………………………………………..77 - .......................... amely segít elérni a csillagokat is! Tennivalók éjszakára: Megbocsátok magamnak azért............................................................ ……………………………………………………………………………………………………………………………….............................. tudom....... www..........................ning............................................................................................................................................................ ……………………………………………………………………………………………………………………………….......... hogy soha nem alszol... ………………………………………………………………………………………………………………………………... Kedves Kreatív Elmém................................. mert..................... …….................................................................. amíg én alszom: ………………………………........................................ .................................. Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve)................................................................................................................................................................................................. ................................................. hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb....................................com ..................................................www................ így szeretnélek megkérni arra..... ................................................................................................... „Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val.......... ... ........................... ami gazdagságot hoz Neked! Írj betűvel is..................................emotionalfreedom................................................ .........................................................................…………… ……................ amire gondolsz éppen...................................................................................eftmagyar..................................................... ……......................................................................................................................................... amit az nyújt................................. szabadnak és boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST........................................................net ……....... hogy: ……………………………………………………………………....... Amit a mai napban nagyon szerettem:…………………………………………………………………….............................. hogy mi legyen az!) Én ………………………………………………………………………………………………………………………...............................…………………………………………………………………………………………………………………………............. ………………………………………………………………………………………………………………………………............................ Külön lapokra írj nagyon sok „G” tele sok oldalt „T” betűt....................................

ning. hogy szeretünk Benneteket. mint az állóviz. Maradjatok olyanok.www. ha kérdeztek és kapcsolatba léphetünk Veletek! A Ti fejlődésetek a mi fejlődésünk is! Mi mind együtt vagyunk a fejlődésért! Úgy gondolod. úgy emelkedik meg automatikusan a rezgésszintetek. rajongunk értetek! Úgy kedvelünk. olyan. biztosan érzitek majd. hogy engedjetek közelebb magatokhoz. Az egyik ilyen lehetőség az. hogy ez egyoldalú a részünkről. hogyan szolgálhatjuk az emberiséget. megelégedést és szeretet kaptok.78 - .és ahol vagytok! Hívjatok bennünket.net Huszadik nap Kedves Gabriel. hogy mi Angyalok nem keressük a fejlődéshez vezető utakat? Minden. hogy életetek részei lehessünk és ezáltal békét. Ahogy közelebb kerültök hozzánk. ahogy vagytok . hogy a vágyaitok fokozatosan.com . de alaposan megváltoznak. hogy még csak nem is kéritek a segítségünket! Bátorítunk arra. A szavaid nagyon sokat segítettek és sokat jelentenek nekem! Megköszönöm az emberiség nevében! Mi Angyalok mindig boldogok vagyunk. az Angyalok és Arkangyalok nevében beszélek Hozzátok! Jegyzetek: www. ahogy elfogadjátok a szolgálatainkat! Gabriel vagyok. Sokan közületek gyakran annyira kétségbe estek és olyan értéktelennek érzitek magatokat. ha kapcsolatban állunk Veletek.eftmagyar.emotionalfreedom. hogy kapcsolatba kerülhessünk Veletek és segíthessünk az életetek minden szakaszában. amilyenek vagytok. stagnál. boldogságot. ahogy vagytok! Ahogy közelebb engedtek magatokhoz. nem kell megváltoznotok! Úgy szeretünk Benneteket.Mi is mindig a fejlődést keressük és azt. Néha úgy érezzük. Mi készen állunk és mohón várjuk azt. ami egyhelyben áll. Mi az Angyalok és Arkangyalok mondjuk Nektek.

........................................................................................................... szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az................... hogy (nagy levegő........net Ma: …………/…………/………… (dátum) Egy dolog.......... amit értékelek …………………………………………................. ……………………………………………………………………………………………………………………………….................. amíg én dolgozom............ ...................................... ......... (Választható............-ben/-ban (egy személy neve): ………………………………………………………………………………………………………………………………....... megtennéd nekem a következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek! ………………………………………………………………………………………………………………………………..................................................................... vagy játszom napközben............................................................................. Tennivaló az Angyalom részére Kedves Angyal....... .................................................. .....................................................79 - .................... Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog): Reggel: ………………………………………………………………………………………………………………………………................................................... A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a következő dolog miatt: …………………………………………………………………………..... Egy dolog........................................... egy Angyali üzenet fogadása) Kedves Gyermekem....... www.........................................emotionalfreedom..............................ning.......... ........................................................................................................................................ Délután: ………………………………………………………………………………………………………………………………........................ ………………………………………………………………………………………………………………………………....................................................................................................... ......................www............... tollcsere a kézben): ………………………………………………………………………………………………………………………………... amit értékelek magamban: ……………………………………………………………………………………………………………………………….......................................... Este: ……………………………………………………………………………………………………………………………….......eftmagyar......................................................com ..................................................................................................................................................................... ....

.................................................. ……..... hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb.................................................................com ................... „Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val.............................. amire gondolsz éppen............................................................................... ... hogy mi legyen az!) Én ……………………………………………………………………………………………………………………….................................................... ....................................... hogy: ……………………………………………………………………....................................eftmagyar.................................................................................................…………………………………………………………………………………………………………………………...................80 - ................................................................... éld bele magad az érzésbe................................................................................. ………………………………………………………………………………………………………………………………................................................................ így szeretnélek megkérni arra................... .............................................................................................................................................................................................................................................. Kedves Kreatív Elmém..www................................................. mert......... tudom................................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………............... www........ amíg én alszom: ………………………………............................................................... Amit a mai napban nagyon szerettem:…………………………………………………………………….............. amely segít elérni a csillagokat is! Tennivalók éjszakára: Megbocsátok magamnak azért..................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………............................................ szabadnak és boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST........................................... mindegy............................................................................... ..................... ……........... ami gazdagságot hoz Neked! Írj betűvel is.................................... hogy soha nem alszol............... ............... ...................................................net ……........... ……....................................emotionalfreedom............. Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve)................................................. ……............................................…………… …….... amit az nyújt..................…………………………………………………………………………………………………………………………............. ………………………………………………………………………………………………………………………………....................................................................................... Külön lapokra írj nagyon sok „G” tele sok oldalt „T” betűt...............ning........................................ ………………………………………………………………………………………………………………………………....................................... ...................................................................

Néhányan azt választottátok. Néhányan azt választottátok. Néhányan azt választottátok. Apró lépések megtételével egy-egy irányba. amely tényleg a legmagasabb akaratodat szolgálja! www. amit keresel. először megszerzitek a tudást. A szenvedés többé már nem feltétlenül szükséges.emotionalfreedom. hogy új ötleteket alkoss és oszd meg az emberiséggel boldogságban! Boldogság a válasz arra. Lehet úgy is tanulni. sőt már nem is kivánatos. és így szolgáltok. így soha nem kerülsz messze attól az úttól. Egy kis félreértés van ezzel kapcsolatban. majd döntsd el. ha nem találjátok meg az utat ehhez a tervhez. hogy örömöt.eftmagyar. tanulj meg apró lépésekben haladni. amikor nehéz döntéseket kell hoznunk az életünkben? Nagyon jó kérdés és nagyon örülünk. majd továbbadjátok másoknak. soha nem mehetsz rossz irányba! Ha az apró lépés. hogy tanárok lesztek. hogy közben boldogságban élsz! Mindegy.com . hogy mi a Legfelsőbb Akarat akkor. az nem a legfelsőbb énedet szolgálja. amit megtettél rossz érzéssel tölt el. Isten akarata ellen vétkeztek. majd továbbadjátok másoknak. És mivel csak egy apró lépést tettél meg. Mindegyikőtök különböző archetípust követtek.net Huszonegyedik nap Érzem Raphael és Michael jelenlétét is itt. hogy megszerzitek a tudást és utána döntéseket hoztok. egyből tudod.www. Sokan azt hiszitek. Drága Gyermekem! Boldogság a kulcs ahhoz. honnan tudjuk. Megkérdezném mindkettőtöktől. hogy döntéseket tudj hozni. amely kőbe van vésve és aggódtok azért. vagy bánatot érzel a lépés megtétele után. majd érzelmeid segítségével történő ellenőrzéssel. hogy van egy Legfelsőbb Terv. az. azt mondjuk Nektek.ning.81 - . hogy amit tettél. sokféle variációval. Néhányatok a tudás megszerzését fájdalmasan és szenvedéssel telve akartátok. hogy milyen archetípust követsz. Néhányan pedig mások útmutatásait követitek. Ha egy nehéz döntéssel kerülsz szembe az életedben. mindegy. hogy érdekel a Legfelsőbb Akarat. hogy nincs semmi kőbe vésve egyikőtök számára sem! Mindannyian létrehoztatok egy tervet sokféle lehetőséggel. hogy mi az eredeti célotok. Ami mindegyikőtökben közös. először megszerzitek a tudást. először megszerzitek a tudást. hogy gyógyítók lesztek. Kedves Gyermekeink. hogy vezetők lesztek. vagy élet tanulságot választasz. az alap célod az. majd továbbadjátok másoknak.

82 - .net Így vagy úgy. hogy a megfelelő úton jársz! Szeretünk Téged! Michael és Raphael! Jegyzetek: www.www.ning. ha apró lépésekkel haladsz.emotionalfreedom.eftmagyar.com . mindig tudod. majd ellenőrzöd érzelmeid segítségével és boldogságot érzel.

szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az................................................. A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a következő dolog miatt: …………………………………………………………………………........................ ............................... Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog): Reggel: ………………………………………………………………………………………………………………………………................................. hogy (nagy levegő....... Este: ………………………………………………………………………………………………………………………………........... ..........net Ma: …………/…………/………… (dátum) Egy dolog....................................................................................83 - ................................................................................................................................. ................................................................................................... ……………………………………………………………………………………………………………………………….................. tollcsere a kézben): ………………………………………………………………………………………………………………………………...................................... Egy dolog.com ............. amit értékelek …………………………………………..... (Választható...................................... Délután: ………………………………………………………………………………………………………………………………....................................................... amíg én dolgozom.....................................................emotionalfreedom...... ............................................................................................www............................................. ..... egy Angyali üzenet fogadása) Kedves Gyermekem......... www..................... amit értékelek magamban: ……………………………………………………………………………………………………………………………….............................................................................-ben/-ban (egy személy neve): ……………………………………………………………………………………………………………………………….......................... ………………………………………………………………………………………………………………………………....................................................................... megtennéd nekem a következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek! ……………………………………………………………………………………………………………………………….. Tennivaló az Angyalom részére Kedves Angyal.........eftmagyar................................................... ...................................................ning................................. . vagy játszom napközben..................................................................................................

.................. szabadnak és boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST....... …….... „Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val................................................... Kedves Kreatív Elmém........ amely segít elérni a csillagokat is! Tennivalók éjszakára: Megbocsátok magamnak azért........www............................................... .... ..............................................ning.................................. ……………………………………………………………………………………………………………………………….................................. mindegy........................... hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb....................... ........... mert....................................................................................................................................com ...................................................................................................... Külön lapokra írj nagyon sok „G” tele sok oldalt „T” betűt.............…………………………………………………………………………………………………………………………........................................................... ami gazdagságot hoz Neked! Írj betűvel is........................ amit az nyújt........…………… ……....................... éld bele magad az érzésbe............................................................................................................. ………………………………………………………………………………………………………………………………..............emotionalfreedom..........…………………………………………………………………………………………………………………………. Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve)....................................................... amire gondolsz éppen............ ............. Amit a mai napban nagyon szerettem:…………………………………………………………………….........................................................................net …….......................................... tudom.......... www............................................................................................................................... amíg én alszom: ……………………………….......................................................... ……………………………………………………………………………………………………………………………….................................................................................................................................................................................................................. ……............... ………………………………………………………………………………………………………………………………................................... hogy: ……………………………………………………………………............................................................................................ ……..................................................................................................................84 - .............. ............................................ .............. hogy mi legyen az!) Én ………………………………………………………………………………………………………………………....................... ..................................... hogy soha nem alszol....................eftmagyar..................................................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………......................... ……... így szeretnélek megkérni arra........................................

Igen. mondjatok még többet az apró lépésekről és az érzelmi útmutató használatáról! Kedves Gyermekeim. Michal és Raphael! Jegyzetek: www. túl sokat idegeskedtek azon. Kedveseim. hogy visszatérj a boldogság helyes útjára. hogy gyötrődtök a döntéseitek miatt! Még egyszerűbb módja.www. akármelyik irányba is mész. ami által fájdalomban találod magad. hogy mindig válaszd a boldogságot! Szeretettel. Kedves Gyermekem. Tégy egy aprócska lépést egy irányba és nézd meg. Egy csapat Angyal van veled mindig. Hogy érzed magad most képzeletedben? Játszd le az egészet magadban! Jól vagy rosszul érzed magad? Az érzéseid a legigazabb irányadóid! Tanulj meg egyre jobban bízni bennük! Gondolj vissza azokra az eseményekre. az apró lépés módszert használhatod arra. Ez egyszerűen nem szükséges. hogy érzed magad! Nagyon egyszerű ez. ha olyan döntést hoztál. kivéve néhány nagyon kivételes alkalmat.emotionalfreedom.com .eftmagyar. amikor érzelmeid által vezetve döntöttél. hogy hatalmas ugrásokat tegyetek meg. és minden élet-megváltó döntéseteket egyszerre hozzátok meg. Kedveseim és látjuk.ning. Tanuljatok meg apró lépésekben haladni előre és ítéljétek meg a boldogság érzésével! Még akkor is.net Huszonkettedik nap Kérlek. ha használod a képzeleted és úgy teszed meg a lépéseket. A mi kérésünk az. akár boldogságot. hogy megteszel egy lépést egy adott irányba. akár fájdalmat hoz számodra. A dolgok alapállapotában nem tudsz semmit elrontani! Minden egyes élményből tanulsz és fejlődsz. hogyan dönts nehéz helyzetekben az. „csak képzeld el”.85 - . emlékezz arra. hogy nem tudsz túl messzire kóborolni Istentől.

........ vagy játszom napközben....................86 - ................................................................................................................................................................................................................ning.com ................................................. ............... Egy dolog........ A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a következő dolog miatt: …………………………………………………………………………...................... Este: ………………………………………………………………………………………………………………………………...................................................................................................................-ben/-ban (egy személy neve): ………………………………………………………………………………………………………………………………..........................................................eftmagyar..... Délután: ………………………………………………………………………………………………………………………………..................................................................................... hogy (nagy levegő............ megtennéd nekem a következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek! ………………………………………………………………………………………………………………………………............................... .......www............................................................................ ................................................ .......... amit értékelek ………………………………………….......... egy Angyali üzenet fogadása) Kedves Gyermekem...................................................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………............................................................................................................................... amíg én dolgozom........ tollcsere a kézben): ………………………………………………………………………………………………………………………………................... amit értékelek magamban: ……………………………………………………………………………………………………………………………….................... (Választható.............................net Ma: …………/…………/………… (dátum) Egy dolog..................................... Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog): Reggel: ……………………………………………………………………………………………………………………………….emotionalfreedom........... szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az......................................... Tennivaló az Angyalom részére Kedves Angyal.......................... ...... www... ………………………………………………………………………………………………………………………………....... ............................................ ..........................................................

.................................................................. ………………………………………………………………………………………………………………………………........www............................................ így szeretnélek megkérni arra... Amit a mai napban nagyon szerettem:……………………………………………………………………......................................... ..........................................................................................................................................................................net ……....... „Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val......... hogy: ……………………………………………………………………..... ……............ www...................................................................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………............................................................................ mert.......... ................................................................................................ ami gazdagságot hoz Neked! Írj betűvel is...com ................................. éld bele magad az érzésbe................. ...................…………… ……..................... ……………………………………………………………………………………………………………………………….. hogy mi legyen az!) Én ………………………………………………………………………………………………………………………...............................ning................................... tudom....................................................................................................... ......................................................................................... amire gondolsz éppen................................................................................ szabadnak és boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST..................... ................................................ ………………………………………………………………………………………………………………………………......................... amely segít elérni a csillagokat is! Tennivalók éjszakára: Megbocsátok magamnak azért................................................................................................................................................................................................. Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve)............................................ hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb........................... . Külön lapokra írj nagyon sok „G” tele sok oldalt „T” betűt............ ………………………………………………………………………………………………………………………………................................................................ Kedves Kreatív Elmém........ ……....................................................................…………………………………………………………………………………………………………………………............. amíg én alszom: ………………………………......................... hogy soha nem alszol.................... amit az nyújt............................ mindegy..emotionalfreedom..............87 - ......................................................................................... ……................................................ ..................................................................... ……............................…………………………………………………………………………………………………………………………..............................eftmagyar...................

Ez az életenergiátok. az életed minden területén fejlődni fogsz! Többet mondok erről holnap. megerősödsz az élet minden területén. vagy energiáktól? Nagyon örülök. Gondolj úgy az energiameződre. Azzal.eftmagyar.emotionalfreedom. mintegy behívva mindenféle hatást! Először hadd mondjam el. keresztül kell haladjon ezen a mezőn. nagyon boldog vagyok. hogy ezt megkérdezted! Úgy látjuk.88 - . amely jön vagy megy. hogy sokan túlságosan nyitva hagyjátok az energiamezőtöket. érzelmi és spirituális jóléted érdekében! Azzal. hogy megerősíted az energiameződet.ning.net Huszonharmadik nap Kedves Michael Arkangyal. Ha nincs figyelőállomás körülötte.www. és minden energia. Mindegyikőtök állandóan energiát ad le és energiát fogad be. mert ez nagyon fontos a fizikai. Soha nincs egyetlen pillanat sem. Amikor a fizikai halál beáll. ez része az életerőtöknek. Az energiamezőtöknek van negatív és pozitív töltete. Rebecca. bárki. mentális. A védelemről szeretnék kérdezni. hogy odafigyelsz erre és egy jó figyelőállomást építesz fel. Michael vagyok! Jegyzetek: www. hogy megkérdezted ezt. amikor az energiamezőtök ne lenne aktív. mint egy országhatárra.com . hogy mindannyian elektromos lények vagytok. Hogyan tudjuk megvédeni magunkat a negatív hatásoktól. Az energiamezőtök a szűrő. vagy bármi átjuthat a határon. az energiamező a testtel marad egy rövid ideig.

............................................................................... .................. .............. ……………………………………………………………………………………………………………………………….. ...................................................... Este: ………………………………………………………………………………………………………………………………................ egy Angyali üzenet fogadása) Kedves Gyermekem.........com .................. Délután: ………………………………………………………………………………………………………………………………..................... amíg én dolgozom.............. ........... ……………………………………………………………………………………………………………………………….............................................................. Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog): Reggel: ………………………………………………………………………………………………………………………………... ........................................................................................................................................emotionalfreedom..........................net Ma: …………/…………/………… (dátum) Egy dolog......... megtennéd nekem a következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek! ……………………………………………………………………………………………………………………………….........................................................................-ben/-ban (egy személy neve): ………………………………………………………………………………………………………………………………................................. amit értékelek …………………………………………..................89 - ...............................www..... ........................................................................ Tennivaló az Angyalom részére Kedves Angyal.. vagy játszom napközben...............eftmagyar...................................................................................... A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a következő dolog miatt: ………………………………………………………………………….......................................................... .................................................................. szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az........................................................... amit értékelek magamban: ………………………………………………………………………………………………………………………………................................... (Választható.ning........... www................ Egy dolog................................................................................................................................ tollcsere a kézben): ………………………………………………………………………………………………………………………………............................... hogy (nagy levegő...............................................................

....................................................................... ......................eftmagyar.......................................... mert.......................................................... amely segít elérni a csillagokat is! Tennivalók éjszakára: Megbocsátok magamnak azért... hogy soha nem alszol.. éld bele magad az érzésbe.......................................................................................................………………………………………………………………………………………………………………………….......................................................................................... ........... …….........................................................ning............................................................................................. .................... Külön lapokra írj nagyon sok „G” tele sok oldalt „T” betűt............. hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb.... amire gondolsz éppen.......... ............…………… ……..................... …….................................................... ……......................................................................... Kedves Kreatív Elmém........................... ………………………………………………………………………………………………………………………………............... amit az nyújt...........................net ……................................................... …….................................................................................................emotionalfreedom.............. ………………………………………………………………………………………………………………………………............................90 - ........................................................................................ ..............................................................www.................... www................................................................. ami gazdagságot hoz Neked! Írj betűvel is.................................. amíg én alszom: ………………………………............................................... ……………………………………………………………………………………………………………………………….............................................................................. ............................................ hogy mi legyen az!) Én ………………………………………………………………………………………………………………………........................…………………………………………………………………………………………………………………………............................................... ................................ szabadnak és boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST..... tudom.................................................................................................................................................. Amit a mai napban nagyon szerettem:……………………………………………………………………................................ hogy: ……………………………………………………………………. mindegy.... Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve)........................................................................................................................... így szeretnélek megkérni arra............... „Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val.............................................. ………………………………………………………………………………………………………………………………............. ……………………………………………………………………………………………………………………………….......com .............

emotionalfreedom. hogy kifejleszted ezt az erőt és bölcsességet! Parancsold. hogy növeld vagy csökkentsd ezt a mezőt. hogy megszabaduljon a negatív részecskéktől. ami valójában így is van. ahogy az összes negatív. mint amit használsz! Ugyanolyan erő van benned. Rebecca egy nagyon jó példát mutat erre a tanfolyamán. Nincs semmi nagyszerűbb. azt mondtam. ez meghozza a teljes győzelmet Mindenkinek hasznára válik az. parancsold azt. hogy parancsold! Sokkal több erőd van.net Huszonnegyedik nap Szóval. a fény Isten része! Néhányatoknak szüksége van tisztításra ahhoz.ning. kedves Michael. hogy az energiameződ a saját tested megnagyobbítása. Ha erősíteni szeretnéd az energiameződet. Ez szintén egyszerű. Kedves Gyermekem! A tudatossá válás már fél győzelem. amit szeretnél és úgy fog történni. hogy több és több Isteni fény jöjjön hozzá. hogyan erősítsük meg az energiamezőnket! A válasz nagyon egyszerű. Kérj! Michael vagyok és szeretlek Téged! Jegyzetek: www. ha pedig kéred az Isteni fényt. képzeld el. mint Jézusban volt! Csak rajtad múlik. az energiameződ összehúzódik és a tested közelében marad.com . hogy töltse fel az aurádat.www. mint a fény. hogy az energiameződ feltöltődik fénnyel és képzeld el.eftmagyar. hogy töltődjön fel fénnyel! Igen. Megvan az erőd ahhoz. ha gyakran tisztítja meg az energiamezőjét és kéri azt. Egyszerűen parancsold azt. hogy Isten fénye növelje meg és tisztítsa meg az energiameződet! Ezt nagyon egyszerű kérni. gyengéden eloszlik a fényben.91 - . Amikor egy zsúfolt közegbe kerülsz. kérlek beszélj még arról. Kérd azt. ami bejutott a meződbe.

.....net Ma: …………/…………/………… (dátum) Egy dolog............................................................................................. . Délután: ………………………………………………………………………………………………………………………………............ Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog): Reggel: ………………………………………………………………………………………………………………………………................................................ amíg én dolgozom..........................................................................com ........................................................................................................................ szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az........... Este: ……………………………………………………………………………………………………………………………….................................................................................................................................................................................. megtennéd nekem a következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek! ………………………………………………………………………………………………………………………………......................................................www............. .................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………...............eftmagyar...................................... hogy (nagy levegő........... ………………………………………………………………………………………………………………………………................................................ ..... tollcsere a kézben): ………………………………………………………………………………………………………………………………. ........................................................................................... www..................................................................................................... ... vagy játszom napközben......................................................... egy Angyali üzenet fogadása) Kedves Gyermekem....................................... ..........................................................................92 - .....emotionalfreedom............................. Egy dolog......... Tennivaló az Angyalom részére Kedves Angyal..ning............ amit értékelek magamban: ………………………………………………………………………………………………………………………………............... ........ amit értékelek …………………………………………........................-ben/-ban (egy személy neve): ………………………………………………………………………………………………………………………………................. (Választható..............

.................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………............emotionalfreedom..................................... „Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val.................................................................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………................................... .............................. …….... amíg én alszom: ………………………………........................... amit az nyújt................................................................................................... mert....... Kedves Kreatív Elmém..........................................www.......................................................................................................................... szabadnak és boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST........... ………………………………………………………………………………………………………………………………........................................................................ ………………………………………………………………………………………………………………………………....................................................... ................... ami gazdagságot hoz Neked! Írj betűvel is...........................................................................................................................com ................................................................... amire gondolsz éppen........... ……................. Amit a mai napban nagyon szerettem:……………………………………………………………………........................................................................................................................ hogy: ……………………………………………………………………..................................…………… …….... ……................................ning......................... így szeretnélek megkérni arra................................ amely segít elérni a csillagokat is! Tennivalók éjszakára: Megbocsátok magamnak azért........................................................................................................................net A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a következő dolog miatt: ………………………………………………………………………….......................................................………………………………………………………………………………………………………………………….................................. ... tudom..................................... hogy mi legyen az!) Én ………………………………………………………………………………………………………………………................... Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve)................. ....................................................................................eftmagyar. hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb.............................93 - ........................................................................................................................ ..........………………………………………………………………………………………………………………………….......... Külön lapokra írj nagyon sok „G” tele sok oldalt „T” betűt............... hogy soha nem alszol.............. www.................................................... ……........ ………………………………………………………………………………………………………………………………. mindegy............................................................. …….................................................. ........................................................................ ..... éld bele magad az érzésbe....................

hogy befogadj! Azt mondjuk. míg meg nem tanulta. Mind többet csöndesíted el az elméd. pár percre minden nap. hogy ezt is megkérdezted! Mivel foglalkoztat Téged ez a kérdés. Többet mondunk erről holnap. Készen állsz? A lassú spirituális fejlődés elsőszámú oka az. hogy meg akarsz szabadulni az akadályoktól. lassan eltölteni és nem engeded meg a lelkednek.com . hogy nem akarsz egy kis időt csöndben. melyek a fejlődésed útjában állnak.legyél csöndben ilyenkor és nyitott a befogadásra! Rebecca nem tudta fogadni ezeket az üzeneteket tőlünk addig. hogy nincs időd arra. Kedves Gyermekem. hogy legyen egyensúlyban az aktiv imádság és a passziv csöndesség és nyugalom időszaka – vagy még jobb. Örömmel tölt el bennünket. látjuk.eftmagyar. hogyan csöndesedjen el és nézzen magába. ha ez az idő több .net Huszonötödik nap Kedves Angyalok.www.ning.emotionalfreedom. hogy együtt legyen Istennel! Néha. annyira buzgón imádkozol. hogy a fejlődésünk útjában álló blokkokat hogyan tudjuk feloldani? Kedves Gyermekeim. a lelked annál inkább kinyílik és befogadóvá válik. Az összes Angyal. Jegyzetek: www. Szeretnék arról kérdezni.94 - .

........... ................................................................. Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog): Reggel: ………………………………………………………………………………………………………………………………...................... Egy dolog......... ...................................... www.................................................................................................. ................. megtennéd nekem a következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek! ………………………………………………………………………………………………………………………………................................... tollcsere a kézben): ………………………………………………………………………………………………………………………………......... ………………………………………………………………………………………………………………………………........................................................................................ hogy (nagy levegő.......................................................................................................... ........... szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az... Este: ………………………………………………………………………………………………………………………………....................................................................................emotionalfreedom..........com ................................................................ ………………………………………………………………………………………………………………………………......... amit értékelek magamban: ………………………………………………………………………………………………………………………………..................................................................... ........................................................................................ egy Angyali üzenet fogadása) Kedves Gyermekem...............-ben/-ban (egy személy neve): ………………………………………………………………………………………………………………………………........................................... amíg én dolgozom.............................................................................. Tennivaló az Angyalom részére Kedves Angyal................................... vagy játszom napközben.net Ma: …………/…………/………… (dátum) Egy dolog............................................... (Választható...ning................eftmagyar................................................. amit értékelek …………………………………………........................ ............ Délután: ………………………………………………………………………………………………………………………………............................................. .................95 - .............................www.............

........................................... ...emotionalfreedom........ning......................................................... mert............................. ………………………………………………………………………………………………………………………………..................com ................................................. Külön lapokra írj nagyon sok „G” tele sok oldalt „T” betűt............ .... amire gondolsz éppen............................................................................................ így szeretnélek megkérni arra.................. Kedves Kreatív Elmém......................................................................................................................................... hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb............... hogy mi legyen az!) Én ………………………………………………………………………………………………………………………........... ami gazdagságot hoz Neked! Írj betűvel is.......... amíg én alszom: ………………………………......... ……......................................................... hogy soha nem alszol. ……………………………………………………………………………………………………………………………….......................................................................................................... ................................ éld bele magad az érzésbe..............................................net A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a következő dolog miatt: …………………………………………………………………………..............…………………………………………………………………………………………………………………………......................................... .................www.............................................................................................................. www.....…………… ……................................................................. hogy: ……………………………………………………………………..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... amit az nyújt.. ………………………………………………………………………………………………………………………………....... ……..........................................................…………………………………………………………………………………………………………………………......................................................................................... ……………………………………………………………………………………………………………………………….... ……......................................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………....... Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve).................................................................................................. .............eftmagyar.......................... mindegy................... ........................................................................... „Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val... .......................................................................................... ……......................... ……................. szabadnak és boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST........ Amit a mai napban nagyon szerettem:……………………………………………………………………... amely segít elérni a csillagokat is! Tennivalók éjszakára: Megbocsátok magamnak azért...............................96 - ...................... tudom......

eftmagyar. hogyan lehet ebbe a csapdába esni? Igen. az önelégültség és az álszenteskedés. Tegnap hallottunk Tőletek arról. vagy szánalmat érzel? Úgy érzed.com . hogy hányszor mész templomba? Úgy érzed.emotionalfreedom. – úgy gondoljuk. Ez az üzenet tényleg felnyitotta a szemem! Rájöttem. hogy a spirituális fejlődésünk akadályoztatva van. hogy mások rosszak hozzád azért. Kérhetünk erről több információt? Igen. Az alapján ítéled meg magad. Kedves Gyermekem. hogy az Iszlám és Buddhizmus ördögi vallás? Mérges vagy azért. mert az emberek nem ugranak fejest a te könyvedbe? Röviden. hogy önelégült. ha látsz egy robbantást az utcán. vagy másokat. a második oka annak. hogy nem ott tartatok spirituális szinten. hogy szeretnéd tudni. hogy Istenről csak a templom falaira festett képekből tanulhatsz? Úgy gondolod.www.net Huszonhatodik nap Kedves Angyalok. hogy a te spirituális utad sokkal jobb. ahol szeretnétek. hogy a Te templomod az egyetlen és az igaz. Szeretnéd tudni.97 - . mert felismerik. hogy csak a keresztény emberek kerülnek a mennybe? Szigorúan ítélkezel. – Rebecca Jegyzetek: www. mint másoké? Gyakran aggódsz mások spirituális fejlődése miatt? Úgy érzed.ning. hogy túl önelégült vagy? Titokban úgy érzed. Most senki nem gondolja azt. Kedves Gyermekem. ilyen és hasonló érzések vezetnek az önelégültség felé. hogy mennyire vagy spirituális. hogy nem vagyok tökéletes és tanulnom kell minden egyes üzenetből. hogy mi lehet az oka annak. mindenki másé nem az? Úgy gondolod.

............................ Egy dolog.......................................................... ....................net Ma: …………/…………/………… (dátum) Egy dolog................................................................................................ning...... vagy játszom napközben.................... Tennivaló az Angyalom részére Kedves Angyal.................................com ... .............. egy Angyali üzenet fogadása) Kedves Gyermekem........................ ................... (Választható............................ ................................................................................................eftmagyar.......................... Délután: ………………………………………………………………………………………………………………………………......................................... megtennéd nekem a következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek! ……………………………………………………………………………………………………………………………….................................................... a mai szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az......... Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog): Reggel: ………………………………………………………………………………………………………………………………...........................................................................................-ben/-ban (egy személy neve): ………………………………………………………………………………………………………………………………..... hogy (nagy levegő................ tollcsere a kézben): ………………………………………………………………………………………………………………………………......................... amíg én dolgozom.................................... Este: ………………………………………………………………………………………………………………………………...........................................98 - ....................................emotionalfreedom................................... ...................................................... ............................... amit értékelek …………………………………………................................................................................................................................ ……………………………………………………………………………………………………………………………….......................................................... www....................... ..............................www................. amit értékelek magamban: ………………………………………………………………………………………………………………………………..................................... ……………………………………………………………………………………………………………………………….........................

www.emotionalfreedom.net
A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a
következő dolog miatt:
…………………………………………………………………………................................
……..................................................................................................................................................
„Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val, szabadnak és
boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST, éld bele magad az
érzésbe, amit az nyújt, amire gondolsz éppen, mindegy, hogy mi legyen az!)
Én ……………………………………………………………………………………………………………………….......................
……..................................................................................................................................................
..………………………………………………………………………………………………………………………….........................
Külön lapokra írj nagyon sok „G”
tele sok oldalt „T”

betűt, ami gazdagságot hoz Neked! Írj

betűvel is, amely segít elérni a csillagokat is!

Tennivalók éjszakára:
Megbocsátok magamnak azért, hogy: ……………………………………………………………………...........
……..................................................................................................................................................
..………………………………………………………………………………………………………………………….........................
Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve), mert.……………
……..................................................................................................................................................
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
Amit a mai napban nagyon szerettem:……………………………………………………………………..........
……..................................................................................................................................................
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
Kedves Kreatív Elmém, tudom, hogy soha nem alszol, így szeretnélek megkérni
arra, hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb, amíg én alszom:
……………………………….........................................................................................................
……..................................................................................................................................................
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................

www.eftmagyar.ning.com

- 99 -

www.emotionalfreedom.net
Huszonhetedik nap
Szóval, Kedves Angyalok, beszéljetek arról, kérlek, hogyan tudjuk legyőzni az
ítélkezés és felsőbbrendűség érzéseket?
Egyszerű, tiszteljétek minden ember szabad akaratát és jogát ahhoz, hogy
megválassza a saját útját. Ha azt látod, hogy valaki, akiben hittél, teljesen az
anyagi világ felé fordul és nem foglalkozik spirituális dolgokkal, ne ítéld el!
Tiszteld őket és a jogukat ahhoz, hogy saját életükben úgy döntsenek, ahogy ők
gondolják! A döntés joga az egyik alapvető Isten adta ajándék mindenki számára.
Az Angyalok nem erősködhetnek senkivel azért, hogy keressék a saját útjukat.
Isten sem erősködhet senkivel, hogy keresse az útját. Minden ember azért
felelős, hogy meghozza a saját döntését! Azt mondjuk, Kedves Gyermekeim,
hogy ne nézd azt, hogy mások mit csinálnak, de nézd azt, amit meg tudsz
változtatni – magadat! Ezt mondjuk!
Szeretettel, Michael, Raphael, Uriel és Raphael!
Jegyzetek:

www.eftmagyar.ning.com

- 100-

www.emotionalfreedom.net
Ma: …………/…………/………… (dátum)

Egy dolog, amit értékelek magamban:
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
Egy dolog, amit értékelek ………………………………………….-ben/-ban (egy személy neve):
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog):
Reggel:
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
Délután:
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
Este:
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
(Választható, egy Angyali üzenet fogadása)
Kedves Gyermekem, a mai szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az, hogy
(nagy levegő, tollcsere a kézben):
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
Tennivaló az Angyalom részére
Kedves Angyal, amíg én dolgozom, vagy játszom napközben, megtennéd nekem a
következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek!
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................

www.eftmagyar.ning.com

- 101-

... amely segít elérni a csillagokat is! Tennivalók éjszakára: Megbocsátok magamnak azért.... éld bele magad az érzésbe.…………………………………………………………………………………………………………………………......... amit az nyújt........................................................................................................................................................................ „Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val....................................... …….......................................................................................................................................................................... ........................... ………………………………………………………………………………………………………………………………...................................................................... .................................................... ……..........com ............................................................................. Külön lapokra írj nagyon sok „G” tele sok oldalt „T” betűt........... ……........................................................ ………………………………………………………………………………………………………………………………............ hogy mi legyen az!) Én ………………………………………………………………………………………………………………………................................................................................................................................................................................................................. ........................................ ………………………………………………………………………………………………………………………………..................... hogy: ……………………………………………………………………................... .. ……………………………………………………………………………………………………………………………….................................. amire gondolsz éppen..................................................................................net A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a következő dolog miatt: …………………………………………………………………………............................ .............................emotionalfreedom......................... ami gazdagságot hoz Neked! Írj betűvel is........................................................................................................................................ hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb.................................................... .............................eftmagyar....................................................... amíg én alszom: ……………………………….........................www.... így szeretnélek megkérni arra........................... www....................................... Kedves Kreatív Elmém.............…………… ……............................................................................. .......... ………………………………………………………………………………………………………………………………... ……....................... mindegy............ning...... szabadnak és boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST................................................................. hogy soha nem alszol.............102- .............................................. tudom.......................................................................... ……........................ Amit a mai napban nagyon szerettem:……………………………………………………………………..... mert...........………………………………………………………………………………………………………………………….......................................... Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve).....

Koncentrálj arra. Koncentrálj arra. Koncentrálj arra. Csak Te tudsz arra figyelni. mert hagyod. amikor benned nyugtalanság. ami már most örömet okoz az életedben. és csodálkoztok. amelyek nem hoznak neked boldogságot! Főleg olyan dolgok miatt aggódsz legtöbbet. a belső béke megtalálása érdekében koncentrálj arra.net Huszonnyolcadik nap Kedves Michael. amelyeket nem tudsz megváltoztatni. Szeretlek. Csak egyedül Neked van hatalmad a gondolataid felett. hogy mit akarsz.ning. ami az örömödet fokozni tudja. Lehetetlen békét teremteni körülötted akkor. csak saját magadat. hogy felhoztad ezt a témát. Ez a törvény és ennek így kell lennie. Szóval. Ez a legeslegfontosabb! Sokan keresitek a békét a világban.103- .emotionalfreedom. hogy amikor a gondolataid elkalandoznak negatív dolgok irányában. zűrzavar van.com . választasz egy másik témát. és nem tudsz ellenük tenni semmit! A tehetetlenség és frusztráció érzése visz Téged a nyugtalanságba. Az. Kedves Michael. hogyan tudjuk megnyugtatni a belsőnket és hogyan találhatjuk meg a belső békét? A kérdés egyszerű és látszik. hogy olyan dolgok körül forogjanak a gondolataid. hogy adj több szeretetet. Michael vagyok! Jegyzetek: www. amelyek a világban történnek. ami örömet hoz a gondolataidba.www. hogy ne gondolj olyan dolgokra. hogy miért olyan nehéz! A béke mindig belülről indul. így több szeretetet kapsz vissza.eftmagyar. Dióhéjban. ahogy mi sem tudunk abban segíteni. hogy nem tudod megváltoztatni a másik embert. hogy nagyon foglalkoztat. hová szeretnél menni. ami örömet okoz majd az életedben. Útmutatót szeretnék kérni a belső békénk eléréséhez. ugyanúgy vonatkozik arra. Nagyon örülök. Kedves Gyermekem! Azért van nyugtalanság benned. hogyan és mi szeretnél lenni.

..................................................................... amit értékelek magamban: ……………………………………………………………………………………………………………………………….................. ……………………………………………………………………………………………………………………………….....................-ben/-ban (egy személy neve): ………………………………………………………………………………………………………………………………................................................................................................................... Délután: ………………………………………………………………………………………………………………………………....................................net Ma: …………/…………/………… (dátum) Egy dolog............................................................................................................................ amíg én dolgozom..... ........... megtennéd nekem a következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek! ………………………………………………………………………………………………………………………………................................. Tennivaló az Angyalom részére Kedves Angyal..................... Egy dolog......................................................................eftmagyar....................................................... ........................................................................................................com ................... ……………………………………………………………………………………………………………………………….......................... tollcsere a kézben): ………………………………………………………………………………………………………………………………...www.................................. www....................... a mai szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az...................................................................... .............................. .................................................ning.......... egy Angyali üzenet fogadása) Kedves Gyermekem....... (Választható................ hogy (nagy levegő...................................... ................................... Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog): Reggel: ………………………………………………………………………………………………………………………………....................... amit értékelek ………………………………………….......... .......................................................................104- ........emotionalfreedom............................................... Este: ………………………………………………………………………………………………………………………………..................................................... ....... vagy játszom napközben..

................................ ……..... ………………………………………………………………………………………………………………………………................. Külön lapokra írj nagyon sok „G” tele sok oldalt „T” betűt...........…………………………………………………………………………………………………………………………..................... ………………………………………………………………………………………………………………………………........................... amely segít elérni a csillagokat is! Tennivalók éjszakára: Megbocsátok magamnak azért......................................................................... mert...................................…………………………………………………………………………………………………………………………................. ……............................... .................................... „Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val....................................................................... mindegy.......................................ning.............................net A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a következő dolog miatt: …………………………………………………………………………................................................ ................................................................................................ ……………………………………………………………………………………………………………………………….. Kedves Kreatív Elmém...................................... ……...........................................................emotionalfreedom......................................................... ……................. amit az nyújt...................................................www................................................................................................... …….................................................... hogy mi legyen az!) Én ………………………………………………………………………………………………………………………......................................................................105- ............................ .................................................................................................. hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb......................... amíg én alszom: ………………………………......................................................................................... hogy soha nem alszol..................................…………… ……... www........................................................eftmagyar................................... éld bele magad az érzésbe.... ...................................................................................................... ami gazdagságot hoz Neked! Írj betűvel is................ tudom....................... ................. ……………………………………………………………………………………………………………………………….......................com ....................................................................... ........................ ………………………………………………………………………………………………………………………………. Amit a mai napban nagyon szerettem:……………………………………………………………………............................. amire gondolsz éppen...................................................... Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve)...................... szabadnak és boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST........................................... hogy: ……………………………………………………………………... ................................................................................................. így szeretnélek megkérni arra................................................................

ha kéred. erős harcos Angyalok vannak körülötted és védelmeznek. amikor szükséged van rá.net Huszonkilencedik nap Kedves Michael. miben és hogyan tudsz segíteni nekünk? Igen. mint egy védelmezőt és a védelem vezetőjét.www. hogy védelmet hozzak Neked.com . Ahogy kéred a segítségemet. Sok harcos Angyal áll készen és várja.106- .emotionalfreedom. Kedvesem.ning. El tudnád mondani. több harcos Angyalt jelölök ki a védelmedre. Michael vagyok és kész vagyok megvédeni Téged! Jegyzetek: www.eftmagyar. hogy hívd – hatalmas. Úgy ismernek engem. Az én feladatom az.

www.emotionalfreedom.net
Ma: …………/…………/………… (dátum)

Egy dolog, amit értékelek magamban:
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
Egy dolog, amit értékelek ………………………………………….-ben/-ban (egy személy neve):
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog):
Reggel:
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
Délután:
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
Este:
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
(Választható, egy Angyali üzenet fogadása)
Kedves Gyermekem, a mai szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az, hogy
(nagy levegő, tollcsere a kézben):
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
Tennivaló az Angyalom részére
Kedves Angyal, amíg én dolgozom, vagy játszom napközben, megtennéd nekem a
következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek!
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................

www.eftmagyar.ning.com

- 107-

www.emotionalfreedom.net
A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a
következő dolog miatt:
…………………………………………………………………………................................
……..................................................................................................................................................
„Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val, szabadnak és
boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST, éld bele magad az
érzésbe, amit az nyújt, amire gondolsz éppen, mindegy, hogy mi legyen az!)
Én ……………………………………………………………………………………………………………………….......................
……..................................................................................................................................................
..………………………………………………………………………………………………………………………….........................
Külön lapokra írj nagyon sok „G”
tele sok oldalt „T”

betűt, ami gazdagságot hoz Neked! Írj

betűvel is, amely segít elérni a csillagokat is!

Tennivalók éjszakára:
Megbocsátok magamnak azért, hogy: ……………………………………………………………………...........
……..................................................................................................................................................
..………………………………………………………………………………………………………………………….........................
Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve), mert.……………
……..................................................................................................................................................
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
Amit a mai napban nagyon szerettem:……………………………………………………………………..........
……..................................................................................................................................................
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
Kedves Kreatív Elmém, tudom, hogy soha nem alszol, így szeretnélek megkérni
arra, hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb, amíg én alszom:
……………………………….........................................................................................................
……..................................................................................................................................................
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................
……………………………………………………………………………………………………………………………….....................
.......................................................................................................................................................

www.eftmagyar.ning.com

- 108-

www.emotionalfreedom.net
Harmincadik nap
Hurrá! Megcsináltad!
30 napig kérted az Angyalok segítségét. Talán a mai jegyzeteidben megírod a
változásokat, melyek időközben előjöttek.
Kedves Michael,
Elmondod nekem, hogy mikor kérjük a segítségedet?
Kedves Gyermekem, akkor kérd a segítségem, amikor úgy érzed, hogy egy kis
segítségre vagy védelemre van szükséged. Nem kell, hogy nagy dolog legyen,
amiért hívsz; a legapróbbnak tűnő hívásra is válaszolunk.
Seregnyi Angyal áll rendelkezésedre, és várják a hívásodat!
Reméljük, hogy az üzenetek által felismered, hogy hatalmas erő van a kezedben,
és hívj bennünket minél többször, kérd, hogy az életed részévé váljunk. Mi
várunk a hívásodra és nagyon szeretünk!

Jegyzetek:

www.eftmagyar.ning.com

- 109-

...net Ma: …………/…………/………… (dátum) Egy dolog................................................................ ………………………………………………………………………………………………………………………………. ...... ...................... Tennivaló az Angyalom részére Kedves Angyal..... .ning.................................................. amit értékelek magamban: ………………………………………………………………………………………………………………………………........................................................... vagy játszom napközben................................................... tollcsere a kézben): ………………………………………………………………………………………………………………………………......................................... megtennéd nekem a következő szívességet? Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szeretlek! ………………………………………………………………………………………………………………………………....................................... Tennivalóim (egyszerre csak egy dolog): Reggel: ………………………………………………………………………………………………………………………………................ (Választható.................................................www............................................................. Egy dolog.......................... hogy (nagy levegő................................................-ben/-ban (egy személy neve): ………………………………………………………………………………………………………………………………......................... egy Angyali üzenet fogadása) Kedves Gyermekem...........eftmagyar....................................... www.................................................................................................110- ........................................................................................................ Délután: ………………………………………………………………………………………………………………………………................................................ Este: ………………………………………………………………………………………………………………………………........ a mai szeretettel teli üzenetem a mai napra Neked az........................................... . amit értékelek …………………………………………..... .....................................................................emotionalfreedom.......................... .................................................................. ......... amíg én dolgozom..................com .................................... ………………………………………………………………………………………………………………………………....................................................................................................................

.............................................................................................................................................. ……...... ………………………………………………………………………………………………………………………………................. Amit a mai napban nagyon szerettem:…………………………………………………………………….......................... ………………………………………………………………………………………………………………………………....................................................................................... ……..................... mert......................eftmagyar........................................................... www.............................................................................. ……………………………………………………………………………………………………………………………….111- .........................................................................................................................................................com ..... Kedves Kreatív Elmém........................................................................…………………………………………………………………………………………………………………………................... amit az nyújt................................................. „Én vagyok” állításom: „Élvezettel növelem a bevételemet 25%-val............ így szeretnélek megkérni arra......................................................... ............................. ……...... éld bele magad az érzésbe....... tudom......... Külön lapokra írj nagyon sok „G” tele sok oldalt „T” betűt........................................................................................................................................... hogy dolgozz az alábbi kérdésen/gondolaton/stb.................................................................www.................................................... amíg én alszom: ………………………………........... hogy soha nem alszol....................…………………………………………………………………………………………………………………………....... ........................ ……………………………………………………………………………………………………………………………….... ……................................................emotionalfreedom................................................................................. ................................................................................................................................. Megbocsátok ………………………………………………-nak/-nek (személy neve)............................................................ ami gazdagságot hoz Neked! Írj betűvel is................ ………………………………………………………………………………………………………………………………................................................................. szabadnak és boldognak érzem magam! (Mindig ÉLD ÁT AZ ÉRZÉST.. ..........................…………… ……................................................... .. ................................. mindegy........ amely segít elérni a csillagokat is! Tennivalók éjszakára: Megbocsátok magamnak azért............ hogy: ……………………………………………………………………..... amire gondolsz éppen..............................................net A mai napon köszönetet szeretnék mondani: …………………………………………-nak/-nek a következő dolog miatt: …………………………………………………………………………................................................................................................ ...............................................................................ning................. hogy mi legyen az!) Én ………………………………………………………………………………………………………………………........... ……........

szavak. hogy az érzések.com .Akupresszúrás Technika Tapas Fleming egy amerikai energiaterapeuta és akupunktőr. ami a világ minden táján sok embernek segít érzelmi problémák. nagyon színesek és élénkek. mellyel a pontokat lehet stimulálni. amit akarunk. ez az én nem érdemlem meg érzés: „én nem érek annyit”. az olyan. Így csináljuk ezt a gyakorlatot: www.112- . A szemöldök belső pontjai azok a pontok. mielőtt elérné az agyat. hogy azt fogod tapasztalni a gyakorlat közben. Minden pontnak megvan a maga szerepe az elnyomott érzelmek vagy gondolatok felszabadításában. melyek benned cikáznak. és mindazokat az érzéseket. ami egy kicsit mindnyájunkban benne van. Először azon az érzésen fogunk dolgozni. hogy a pácienseinek sokkal mélyebb gyógyulásban volt részük.emotionalfreedom. Ezt a technikát TAT-nak hívják és a kéztartást.eftmagyar. Ez a technika segít elengedni a félelmeket és aggodalmakat. Amint elhisszük. ha adott feltételek mellett bizonyos akupresszúrás pontokat stimuláltak.net TAT Tapas . TAT póznak. elengedésében. gondolatok. amelyeket nem érdemes tovább őrizgetni. Tapas ezt a technikát tudománnyá fejlesztette. aki felfedezte.ning. allergia. Lehet. képek. fájdalmak és mindenféle önszabotálás esetén. amely egyben az intuíció pontja is. A fej hátsó részén pedig a fizikai látásközpont stimulálható.www. hogy megérdemeljük. A homlok középpontjában levő ponttal a belső látásunkat erősíthetjük. ahol a test minden akupunktúrás pontja összefut. mintha már meg is kaptuk volna.

www.emotionalfreedom.net Egyik kezed hüvelykujjának hegyével megérinted a szemöldököd belső sarkát a belső szemzug felett.ning. Ezzel a 3 ujjaddal stimulálod a 3 akupresszúrás pontot.www. azaz a gyűrűsujjaddal megérinted a másik szemöldököd belső sarkát szintén a belső szemzug felett. ujjával. Most helyezd a középső ujjad a homlokodra valamivel a szemöldökvonal felett.com .eftmagyar. Így most két ujjad érinti az orrnyereg tövét mindkét oldalról. Ugyanazon kezed 4.113- .

emotionalfreedom.com .net Eközben a másik kezedet tedd a fejed hátsó részére úgy.114- . a hajtő felett.eftmagyar.ning.www. hogy a tenyered érintse a fejedet és a hüvelykujjad pedig a koponya tövénél legyen. mintha egy újszülött gyermekét fognád! www. Fogd úgy a fejed.

www. Mélyen hálás vagyok érte.” „Értékes vagyok. Ámen. hogy megbocsáthassak mindenkinek. vagy kevesebbre tartottad magad másoknál akkor tedd vissza a kezeidet a pózba és csináld meg a gyakorlatot még egyszer erre az incidensre! Például. hogy a mai naptól ez a gyógyítás átjárjon. Istenem. amíg úgy nem érzed.115- . amikor nem voltál értékes a magad számára. az életemben és a testemben! Isten megtalálja e gondolatok gyökerét és idővel meggyógyítja a probléma minden részét és minden szintjét.” „Megérdemlem. lélegezz mélyet és lazíts! Gondolatok és szikrák Ha bármilyen gondolat előbukkant miközben csináltad ezt a gyakorlatot vagy olyan emlék bukkant fel a múltból. hogy boldog legyek.com . Megengedem.” Most pedig engedd le a kezeid. hogy nem vagyok érdemes az életre! Kérlek. akit hibáztattam a problémám miatt. mint a többi gyerek. illetve azt az érzetet.” /vagy bármi. Istenem. hogy elfáradt a kezed! Engedd le a kezeidet és lélegezz mélyet! Most figyelmünket az ellentétes állításra irányítjuk. Maradj így néhány másodpercig. Nem érdemlem meg a bőséget és a boldogságot. Kérlek. segíts. és a következő állításokra koncentrálj! „Megérdemlem. Istenem. Tedd vissza kezeidet az előző pózba.ning. Lélegezz mélyen és koncentrálj a következő gondolatra: Nem érdemlem meg. a boldogtalanságot. akkor mondhatod: „Amikor kislány voltam és nem volt ebédpénzem annyira szégyelltem magam. segíts eltávolítani minden ellenállást a sejtszintű memóriámból. Istenem.eftmagyar. hogy a tökéletes sejtszintű memóriám tökéletes terve felragyogjon. ha egy gyermekkori emléked jött föl. figyelmedet a következő állításra összpontosítsd: Nem érdemlem meg. beleértve Téged is! Kérlek. hogy boldogan és bőségben éljek. Nem ér annyit az életem.” „Kérlek. és engedd. hogy éljek. amire emlékszel/ www.emotionalfreedom. gyógyítsd meg érzelmeim gyökerét.net Miközben a kezed ebben a pózban tartod. hogy nem érek annyit. hogy gyógyítsd meg e gondolatok gyökerét az eszemben.

” Csak tartsd a kezeidet ebben a pózban és légy jelen ennek az érzésnek egészen addig. úgy mint (például) félelmek. Félelem esetén úgy működik.ning. aki kapcsolatban áll ezzel a félelmemmel. Majd amikor visszahelyezed kezeidet a pózba. Ezt a technikát Tapas Fleming fejlesztette ki. és csak annyit mondasz: „Félek. majd a kezeidet a pózba helyezed. további információkat a honlapján találsz: Látogass el a www.www. kérheted Istent. segíts.116- . ha ezen imát mondod: „Kérlek. és mondd az ellenkezőjét: „Félek.unstressforsuccess.com-ra! Rezgés-harmónia Egy gyakorlat www. Istenem. hogy elháruljon minden akadály az én csodásan működő sejtszintű memóriám gyógyulásától! Kérlek. Istenem. köszönöm a gyógyulást! Használhatod ezt a technikát mindenféle gyógyításra vagy érzelemre. hogy felidézed azt a bizonyos félelemérzést. hogy gyógyíts meg ma. Köszönöm. hogy gyógyítsa meg az eseményt övező gondolataid gyökerét. Érzelmek A TAT mindenféle érzelemre sikeresen használható. Vegyél mély levegőt és légy jelen egy kicsit az érzésednek.emotionalfreedom. amire csak szeretnéd. segíts. vagy az érzés alábbhagyott. Azután jó. Majd tedd vissza a kezeidet a pózba. miközben elengeded a kezeidet. Istenem. hogy megbocsássak mindenkinek. amíg nem érzed úgy.net Légy jelen ennek az emléknek és lélegezz mélyeket. Kérlek. Félek. az életemben és a testemben! Gyógyítsd meg minden szinten és minden részében az eredeti eseménytől a mai napig!” Kérlek. hogy a kezeid elfáradtak. Istenem. de akkor si rendben vagyok. Ekkor engedd le a kezeidet egy kis időre.com . köszönöm. Félek. és folytasd tovább minden nap! Ámen.eftmagyar. gyógyítsd meg a félelem gyökerét a tudatomban. de túlélem.

ami nekem a legjobb. hogy létrejön egy szoba. amire vágysz. mint egy vontatórúd. kereshetsz egy szimbólumot is képzeletben. ami a vágyad középpontjában áll. mely örömmel tölt el téged! Képzeld el mélyen a szívedben – bármilyen alakja is legyen annak a tárgynak. ahol zavartalanul lehetsz néhány percig! Célszerű ezt mindaddig ismételni naponta. és pont úgy kapcsolódnak össze. miközben lassan és mélyen lélegzel! Ha akarod.com . látod. hogy bármire is vágyunk. Lásd a tárgyat vagy érzést /szimbolikusan/ lelki szemeid előtt. hogy a szívedben levő kis szoba egyszer csak életre kel! Egyszer csak kinyúlik belőle egy fénycsóva elérve az általad vágyott tárgyat. amely segít felidézni azt. www. amíg el nem érted. a célod. Csak azt kérem. személynek -.www. Ez a gyakorlat segít neked abban. amelybe színétől. hogy rá tudd állítani a rezgésedet arra a dologra. személyre. és a te isteni akaratod szerint.eftmagyar. pontosan illik az a dolog. azt abban a pillanatban hoztuk létre. hallod és érzed a köztük levő kapcsolatot. amire vágysz. hogy rezgésünk nincs mindig harmóniában annak a dolognak a rezgésével. először.ning.net Az angyalok egyik üzenetében az áll. amikor a vágyunk megszületett! Csak az a gond. Ámen. érzésnek.emotionalfreedom. Egy pici ima kezdetnek Jó ezt a gyakorlatot egy kis imával kezdeni! „Édes Istenem. legyen minden a te isteni elrendelésed. helyre vagy bármi másra. Találj egy csendes helyet. hogy ahogy belélegzel. legyen az bármi. amely minden lélegzeteddel közelebb és közelebb kerül hozzád. Lásd ezt a tárgyat gyönyörű színekben úszva.117- . mint valami távoli látomást. hogy add meg nekem. formájától. amire vágysz! Képzeld el. amire vágyunk. rezgésétől függetlenül.” Lélegezz és fókuszálj! Most figyelj arra. a szívedben levő kis szoba szépen lassan felveszi a még távolban levő tárgy rezgését! Képzeld el.

jobb kapcsolatok. Ahogy ez a dolog egyre közelebb és közelebb ér a szívedben levő szobához. ahogy „rááll” az általad vágyott dolog vibrálására. és megvalósítani azt! A belső teremtés érdekében lehelj új életet az Univerzumba! www. . hogy ezt a gyakorlatot is minden nap végezd el. több pénz és bármi más érdekében.ning. Nem igényel többet. . amire vágysz. hogy az már a tiéd. méretét és formáját tekintve egyaránt. Ahogy az közelebb ér.használhatod ezt a technikát a jobb egészség. amire vágysz. mint néhány percet. hogyan kell teremteni.net És most az a hatalmas fénycsóva. még mielőtt valóban odaérne. te boldognak és egésznek érzed magad.eftmagyar.118- .com .emotionalfreedom. Javaslom.az új ötlet ereje vezéreljen téged! Sohase szégyellj új dologra vágyni. amire vágysz. Érezd a szívedben levő kapcsolatot az általad vágyott tárggyal.www. hogy megtanultad. Mivel a szívedben levő kis szoba megtelt. mely egyre közelebb húzza magához azt. elkezdi feltekercselni azt. Ahogy egyre közelebb jön. mint egy óriási csévélő. úgy hogy tökéletesen illik a szobába. mint egy kirakós játék egy darabkája. Most. az egész testedben kezd el érezni. egyszer csak hirtelen ez az általad vágyott valami megtalálja a helyét. miközben te egyre inkább átveszed az általad vágyott dolog rezgését. érezd. hogy valóra váltottad szíved vágyát. olyan mintha a vontatórúd helyett egy hatalmas mágneses mező vonzásába kerülne. Boldog vagy.

amivel elengedheted ezt a haragot és teljesen felszabadíthatod az energiarendszeredet. itt a leírás közvetlenül Gary EFT-s oldaláról: Az EFT klinikailag hatásosnak bizonyult esetek ezreinél a test kényes energiáinak bevonásán alapuló hatásos. Nagyon sok betegség közvetlenül az elfojtott méregre vezethető vissza.ning. aki a TFT megalkotója. ahol semmi más. új felfedezéseken alapuló technikájával: Traumák és durva bánásmód esetén Pánik és aggodalom Félelmek és fóbiák Depresszió Sóvárgás Gyermekek problémái Fizikai szimptómák Ezen belül: fájdalmak elengedése. Íme. Nos. testi fájdalmak és légzési nehézségek Megfelelő alkalmazás esetén 80%-ban jelentős javulás vagy a probléma teljes megszűnése tapasztalható.www. amikor éppen haragszol valakire. Bárki által könnyen megtanulható. Ez a hiányzó darab a gyógyulást hozó kirakóban. Egy egyszerű példa: Célunknak megfelelően bemutatok neked egy EFT kezelést. Ez mindenképpen kifejezésre jut valahol. Az EFT a test akupresszúrás pontjaival és a test természetes elektromos rendszerével dolgozik. hidd el nekem. fejfájás. Önmagunkra alkalmazhatjuk. amit tehetsz.eftmagyar. Gary EFT-je sokkal egyszerűbben és könnyebben használható technika. Az angyal egyik üzenete a megbocsátásról szólt. www. Az EFT alkalmazásával egy nagyon egészséges módszert fedezhetsz fel. tartós hatású és gyengéd. aki szakmáját tekintve mérnök.net EFT Érzelmi felszabadítás technika Ez az elengedés technikája az EFT alkalmazásával Az EFT-t a stanfordi Gary Craig alkotta meg.emotionalfreedom.119- . Az EFT jellemzői: Gyakran ott is működik. Nincs szükség drogokra és nem kell eszközöket használni. Ő Roger Callahannél tanult. Rendszerint gyors.com . elég nehéz megbocsátani. aminek segítségével elengedjük a mérgünket és a fájó érzéseinket. hogy eltitkolod ezt a mérget. A legrosszabb dolog.

Nem csak méreg van benne! Mindenféle érzelem pezseg a vulkán belsejében.emotionalfreedom. hogy az érzelmeid olyanok.eftmagyar. www.com .www. mint egy nagy vulkán. mint amit a következő oldalon is láthatsz.120- .ning.net Jóleső ÖNIGAZOLÁS Tagadás BÁNAT BŰNÖSSÉG SZÉGYEN DEPRESSZIÓ REMÉNYTELENSÉG ERŐTLENSÉG ÖNSAJNÁLAT CSERBENHAGYOTTSÁG BECSAPOTTSÁG MEGBÁNTÓDÁS MÁRTÍRSÁG ELNYOMÁS HARAG Elfojtott FÉLELEM Ahogy ez működik: Képzeld el.

www.ning. hogy az alján ott van az elfojtott méreg és az alatt a félelem vastag gyökerei meredeznek.eftmagyar. Csak a méreg www.net Figyeld csak meg.emotionalfreedom.com .121- .

hogy engedd ki biztonságosan. Készen vagy? A kopogtatási pontok A következő oldalon láthatod azokat a pontokat.emotionalfreedom.net rendelkezik elég erővel. hogy adj magadnak engedélyt. Talán még a lábaival is rúgkapál. amikor csak jólesik. hogy kirobbantsa az őt elfedő dugót! Amikor a méreg aktiválódik. Azért.www. www. hogy NEM azt mondom. mindezt csak felszabadítás céljából próbálod ki. hogy érezd az erejét! NEM! Hanem azt. hogy /a düh/ kijöjjön és elmenjen. a „belső gyermek” szerepét. Ez az. Tudod. és ahelyett. Mindannyian láttunk már kisgyermeket hisztizni. Senki sem haragszik meg egy belső kölyökre. ugye? Milyen érzés? Erőt adó.eftmagyar.com . megmagyarázom neked egy rész-személyiségünk. hogy elhatalmasodjon rajtad a harag. annyi ereje van. Elég mérgesnek lenni ahhoz. akkor áldozatnak vagy győztesnek érzed magad? Erőtlennek vagy hatalmasnak érzed magad? Gondold csak át. miközben azt mondja: Gyűlöllek! Gyűlöllek! Öt perc múlva ugyanez a gyermek az öledben ülve ölelget. hogy kitépi a félelem gyökereit és minden más félelmet is kiürít a vulkánból. akkor a saját belső hatalmad erejétől gyógyulsz.122- . Senki sem rója fel neki. miközben megérinted az akupresszúrás pontokat. és bántani sem fogsz senkit. Ő csak hagyja. Csak gondold át: amikor szomorúnak és cserbenhagyottnak érzed magad. miközben használod az EFT-t. miközben az EFT-t használod. hogy mi történik. hogy egy fát is ki tudj dönteni. amit szeretnék. hogy engedd szabadjára a mérgedet. hogy miért? Gyógyulj meg belső hatalmad erejétől! Mert amikor a méreg erejét használod. hogy áldozat lennél saját belső erőd gyógyit meg. amikor engeded. amiken végig fogsz kopogtatni. hogy mindezt az EFT segítségével tedd! Képzeld el. hogy segítsek egy kicsit az EFT elsajátításában. hogy a benned levő „kölyök” dühöng és bármit kimond. amit csak akar. nem? Most pedig vésd az eszedbe.ning.

az alábbi alapállítást ismételd el 3-szor! www.com . annyira.eftmagyar. amennyire ezt akkor érezted. hogy kicsinyes és bosszúálló legyél! Emlékezz. hányas intenzitásúnak mondanád ezt a haragot? Írd le a számot! Most pedig milyen dolgokat mondanál ennek az embernek? Add meg magadnak az engedélyt. dörzsölni a mellkason lévő érzékeny pontot! Miközben dörzsölöd a pontot. aki megsértett vagy elárult téged! Ha megengeded magadnak. hogy nagyon mérges vagy. ha a 10 azt jelöli. az mennyire lenne erős? Mérés 1-10-ig tartó skálán. kezdd el körkörös mozdulatokkal masszírozni.www.ning.123- . csak a felszabadulás céljából teszed! Érzékeny pont Miközben arra fókuszálsz. hogy mennyire dühös vagy.net Képzeld el. hogy dühös légy. Gondolj valakire.emotionalfreedom.

Hogyan éreznéd magad inkább? Szeretnéd. hogy legszivesebben üvöltenék.124- .” www. Kopogtatás Most hagyd abba a dörzsölést és 2 kiválasztott ujjaddal kezdj el közepes erősséggel kopogtatni! Minden pontot 5-6-szor kopogtass végig.ning. tanulnál belőle és továbblépnél? Újra Kezdd el dörzsölgetni az érzékeny pontot újra és ismételd el az alábbi frázist 3szor! „Bár egy kicsit még mindig dühös vagyok. hogy belemerülj az érzésedbe! Gyakran tanácsolom a klienseimnek. mégis szeretem és elfogadom magam. Pozitív választás Miután a haragod intenzitása jelentősen alábbhagyott. Olyan jó érzés! Egy ilyen düh elengedési folyamat végére én és a kliensem hahotázásban törünk ki. miközben a következőt mondod! A szemöldökpontnál /1/: „Olyan dühös vagyok!” A külső szemzugnál /2/: „Olyan dühös vagyok!” A szem alatt /3/: „Olyan dühös vagyok!” Az orr alatt /4/: „Olyan dühös vagyok!” A száj alatt /5/: „Olyan dühös vagyok!” A kulcscsontnál /6/: „Olyan dühös vagyok!” A hónalj alatt /7/: „Olyan dühös vagyok!” A mellkas alatt /8/: „Olyan dühös vagyok!” Most állj meg és végy egy mély levegőt! Ellenőrzés Most pedig ellenőrizd a haragod intenzitását! Nagy valószínűség szerint csökkent. hogy olyan dühös vagyok X-re. akkor kezd elölről a folyamatot! Bizonyosodj meg arról. tanulok belőle és továbblépek. készen állsz arra.emotionalfreedom. Ha még mindig elég magas.com . hogy elengedem a haragomat.eftmagyar. hogy megengeded magadnak. ami egy felszabadított „belső kölyök” bohóckodásával ér véget.net Annak ellenére. ha ez a tapasztalat a múlté lenne. és mindennek elmondanám őt/őket. hogy érezzék át a dühüket. az a választásom. a __________ miatt. hogy egy pozitív választást kopogtass be az energiarendszeredbe.www.

” Újraellenőrzés Állj meg. hogy elengedem és továbblépek.www.” Az orr alatt /4/: „Az a választásom. hogy elengedem és továbblépek.com www. hogy elengedem és továbblépek.” A mellkas alatt /8/: „Az a választásom.125- .” A szem külső oldalánál /2/: „Az a választásom. hogy megbocsátok. végy egy mély lélegzetet és ellenőrizd haragod intenzitását! Minden valószínűség szerint teljesen eltűnt vagy legalábbis nagymértékben csökkent.net Most kopogtass a belső szemöldökponton /1/ 2 ujjal. megismételheted az egész folyamatot a következő mondattal: „Az a választásom.” A száj alatt /5/: „Az a választásom. hogy elengedem és továbblépek.” A kar alatt /7/: „Az a választásom.ning. hogy elengedem és továbblépek.” A szem alatt /3/: „Az a választásom.” A kulcscsontnál /6/: „Az a választásom.com . látogasd meg az EFT honlapot! www. hogy elengedem és továbblépek.” Az EFT-t bármilyen érzés felszabadítására használhatod! Esettanulmányokhoz és további instrukciókhoz kérlek. Ha készen állsz.eftmagyar. miközben a következő mondatot ismételed! „Az a választásom.emofree. hogy elengedem és továbblépek.emotionalfreedom. hogy elengedem és továbblépek.

com Betty Moore-Hafter-nek remek EFT energiaterápia honlapja van és csodás ingyenes hírlevele a www. a www.emotionalfreedom. Rendeld meg a Tapas Akupresszúrás Technika /TAT/ könyvet a www. Ha olcsóbban szeretnél hozzájutni. mű Lynn Grabhorntól. akkor egy nagyon tehetséges barátom. hogy a kézírás hogyan változtathatja meg az életed. pigees.TATINTL.com Rendeld meg Dr.insidemymoney. Angela Treat Lyon honlapjait ajánlom: eftbooks.net Források Forráslista mindenféle jóhoz Szerezz egy ingyenes energiaterápia kézikönyvet magától az alkotótól.Abrahamhicks. A legjobb forrás az Univerzum törvényeinek megértéséhez a www. Ez a szenzációs könyv pénzről.com.risingsunhealing. érzésekről és rezgésről. könyvét könyvesboltban is. a Pénz bentről kifelé teremtődik a www.com oldalon megtalálod.luciac. akkor nézz rá Vimala Rogers honlapjára: www. Bármi.com oldalon! Ha információt szeretnél arról. www.com.eftmagyar. Ha többet akarsz tudni a nem domináns kézírásról és Lucia Cappachione könyveiről. az életed vár rád c.com Megrendelheted a Kézírásod megváltoztathatja az életed c. kiváló. akkor a www. energiáról. amit Abraham alkotott.com oldalon.com oldalon.com Rendeld meg a vonzás törvényéről szóló cd-t. Abraham tanításain alapszik az Elnézést. könyveket.com .nowgetcreative. lyon-art.com és therealmoneysecrets.iihs. Patricia Carrington oldalán: www. Barbara Mark és Trudy Griswold Angyalbeszéd c.com –on keresgélj! Javaslom neked a Belső gyermek felélesztése és a Másik kéz ereje c.www. művét ajánlom. Tanulj meg többet az EFT választási módszeréről Dr. Ha egy jó könyvre vágysz az angyalokról.126- .emofree.ning. Gary Craigtől az alábbi honlapon: www.com Ha csuda klassz művészetre.eftupdate. EFT témájú könyvekre és bőségre vágysz. Anney Zee legújabb könyvét.

eftmagyar. melyek segítenek neked meditálni és relaxálni.dreamsalive.relax-online. akkor Paul Brauer letölthető szoftverére van szükséged. hogy hogyan működik a test energiarendszere. A legvadabb álmaimat is felülmúlja gazdagságom c.mrfire. akkor olvasd el Donna Eden Energiagyógyászat c. A www. Ha szeretnél még több ötlettel szolgálni a kreatív tudatod számára. hogy megértsd a meditáció.ning. Ha szeretnél többet tudni arról. az érzelmek életedben betöltött szerepéről szól.com oldalon ingyenes tippeket és ötleteket találsz Susan Castle-től. www. könyv és a Pénz miatti aggodalmak vége hamarosan megjelenik. hogy hogyan tehetsz szert nagyobb bőségre.emotionalfreedom. amikor egy mélyebb lelki úton indultam el. könyvét. miközben alszol címmel. Tom Brown Jr. Az Eltemetett érzések sosem halnak meg c. Marina új könyveire már nem kell sokáig várni: Mary fénye. Ez a könyv tartalmaz néhány régi típusú elméletet a nők és a férfiak közti kapcsolatról /a 60-as években íródott/.com Nagyon jó könyv! A Pénzcsinálás Sanaya Roman és Duane Packer megtanítja neked. Ébredő lelkek c. de ez tartalmazza az eddigi legjobb magyarázatot arra vonatkozóan. könyv Thomas és Penelope Pauley-tól lépésről lépésre megmutatja. hogy hogyan vonzd magadhoz a pénzt.127- . Ha az EFT-t szeretnéd bőség kérdéseiben használni. könyve a legjobb útmutató. 1. Joe Vitale www. a természet és a többi dolog egyensúlyát. akkor olvasd el Ben Sweetland könyvét. alkotás Karol Kuhn Trumantól. Ha félsz a haláltól olvasd el Betty Eadie könyvét.com oldalon megtalálod. a Fény ölelését! Ez a könyv örökre megváltoztatta az életemet és egy számtalan új lehetőséget magában foglaló világot adott nekem.com .net Ha marketing területen ingyenes anyagokat szeretnél. Gazdagodj. Rebecca E. hogy hogyan fordítsuk a hasznunkra a tudatalattinkat.www. A www.

Texas-ban él férjével. hogy „Igenis. író.www. hogy álmod valóra váljon! Rebecca gyakran tart szemináriumokat a bőség és az angyalokkal való kommunikáció témakörében. és annyi bőséget.com . gazdagságot vonzz az életedbe. és azért bocsátja rendelkezésedre teljesen ingyenesen. életteli gyerek anyja.ning. Rebecca-val könnyű és élvezetes együtt dolgozni! Próbáld ki Te is – imádni fogod! Rebecca weblapja itt: www. és négy kutyájával.net Az íróról: Találkozz Rebecca Marina-val. Te is képes vagy rá! Igen.com www. energia terapeuta.com email cime: rebeccamarina@yahoo. Öt csodálatos.128- . amit az Isteni Akarat számodra mindig is készen tartott. hogy megossza veled a tudást és a hitet. siker-tréner és oktató. a Jólét Királynőjével Rebecca Marina spirituális gyógyító. Henry-vel.celebrationhealing.emotionalfreedom. és a végtelen bőség állapota az. amennyiről eddig még csak nem is álmodtál!” A gazdagság születési jogod. hogy beszélgess az angyalokkal. Képes vagy arra.eftmagyar. Egyéni és csoportos kezeléseket és tréningeket is tart mind személyesen. Rebecca segít abban. mind az interneten keresztül. öt gyerekével. Amerikában. Rebecca azért írta meg ezt a könyvet.

com www. vagy festmény.com .129- . Angela Treat-Lyon. Olajfestményei. és összeraktam ezt a könyvet. illusztráltam. Ms Lyon elektronikus könyve „Az Igazi Pénz-titok könyv” könnyű hangvételben beszél a csoda-dollár utáni hajszáról.com www. rajzai. hogy élvezted ezt a könyvet.Lyon-Art.emotionalfreedom. Japánon ás Amerika legkülönbözőbb részein egész Európáig rengeteg galériában és magángyűjteményben megcsodálhatók. bronz és kőszobrai Kínától. ami igazán fontos a bőséggel kapcsolatban? További könyveit és szebbnél szebb képeit. és felteszi a kérdést. elektronikus könyv író és illusztrátor. EFT C-C Avatar Mesterként is ismert. Angela Treat-Lyon elismert weblap tervező. festményeit. Rebecca és én mindketten reméljük. szobor.eftmagyar.net Az illusztrátor: Angela Treat-Lyon Több nemzetközi díj nyertese.com Angela üzenete számodra: „Nagyon élveztem minden percét ennek a munkának: ahogy megterveztem. és az hasznosan változtatta meg az életedet.TheLandofAmmaze. nemzetközileg elismert Hawaii-n élő művész és író. és nemzetközileg is. EFT-t is oktat Amerikában.EFTBooks.com www. mi az.ning.TheRealMoneySecrets. Megdöbbentő erővel képes egy gondolat lényegét megragadó képi formában visszaadni – legyen az egyszerű rajz.” www.www. rajzait az alábbi weblapokon találjátok: www.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful