P. 1
PROCEDURA PRIVIND APROVIZIONAREA

PROCEDURA PRIVIND APROVIZIONAREA

|Views: 1,227|Likes:
Published by Oprea Ciprian

More info:

Published by: Oprea Ciprian on Jan 11, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/18/2013

pdf

text

original

PROCEDURA PRIVIND APROVIZIONAREA SI TRANSFERUL DE MATERIALE

Prezenta procedura stabileste ansamblul de masuri care se aplica produselor si serviciilor aprovizionate, descrie responsabilitatile, etapele, documentele si circuitul acestora, precum si stabilirea conditiilor din datele de aprovizionare si verificare a produsului aprovizionat.

PROCEDURA DE APROVIZIONARE DE MATERIALE

1. Responsabilii de activitati, (sefi de santiere) au obilgatia de a intocmii si transmite

online “Necesarul de materiale” zilnic pana la ora 15,00 catre Managementul societatii in vederea aprobarii si avizarii. Aprobarea si avizarea se va realiza pana la ora 16,30.
2. Departamentul Aprovizionare, preia necesarele de materiale emise de catre sefii de

santier aprobate si avizate de Management, le centralizeaza si in baza acestora intocmeste “Comenzi de aprovizionare”. Comenzile vor fi transmise online catre fiecare gestiune responsabila, pana cel tarziu la ora 7,00 ale zilei urmatoare.
3. Gestionarii primesc comenzile de aprovizionare si le predau fiecarui delegat, in

dimineata zilei urmatoare, impreuna cu materialele existente pe stoc. Materialele care nu exista in gestiune delegatii le vor achizitiona de la furnizorii specificati in Comanda de aprovizionare. Materiale care se aprovizioneaza din gestiunile interne vor fi insotite de “Aviz de insotire”. Gestionarul are obligatia de a intocmii avizul de insotire si de al preda delegatului desemnat.
4.

Delegatii au obligatia de a verifica cantitativ si calitativ materiale preluate din gestiuni si/sau achizitionate de la furnizori si de ale preda sefilor de santier in buna stare, impreuna cu avizul de insotire, pentru materialele provenite din gestiunile proprii. In momentul receptionarii materialelor sefii de santier vor completa “Bonuri de consum” in baza documentelor de insotire (avize si facturi) pe care le vor preda pe loc delegatilor. Aceste bonuri de consum, impreuna cu documentele provenite de la furnizori, facturi si avize de insotire, vor fi predate de catre delegati in cursul aceleiasi zile sau cel tarziu a doua zi dimineata catre gestionari.

iar Bonurile de transfer obiecte de inventar catre Departamentul de Mica Mecanizare . de catre persoana care preda aceste materiale sau obiecte de inventar. Ele vor fi predate catre delegati desemnati sa faca aceste transferuri. Delegatii au obligatia de a prelua Bonul de consum emis si impreuna cu Bonul de transfer sa le predea in cursul aceleiasi zile sau cel mai tarziu a doua zi dimineata dupa cum urmeaza:Bonurile de consum si Bonurile de transfer materiale catre gestiunile de care aceste materiale apartin. betoniere. pentru obiectele de inventar nu se completeaza. acestia le vor transporta si preda in buna stare catre santierul primitor. popi metalici.• PROCEDURA DE TRANSFER DE MATERIALE SI OBIECTE DE INVENTAR Pentru transferul de materiale si obiecte de inventar (scule de mica mecanizare. in baza Bonului de transfer un Bon de consum. schela. Seful de santier primitor va intocmii in momentul primirii. etc) de la gestiuni sau intre santiere se va intocmii obligatoriu “Bon de transfer”. pentru materialele transferate.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->