Alfabetul Refren(x2): Na na-na, na-na-na Na na-na, na-na-na Alfabetul nu e greu Strofa 1: Auzeam cândva, în jurul meu, “Alfabetul nu e greu”.

Vă voi spune-acum , la rândul meu, “Alfabetul nu e greu”. A de la albină sau arici, B vine de la bunici, C-ul de la calendar, D-ul de la dar. Refren(x2) Strofa 2: Şi cuvinte căutam mereu. Alfabetul nu e greu. Dacă eşti atent la jocul meu, Alfabetul nu e greu. E-ul vine de la elefant Vine şi de la elev Ce urmează? Ce urmează? E litera F. Strofa 3: F-ul vine de la furnica rea Ce pe greier îl necăjea. Dar furnica, harnică mai era. Voi, copii, să fiţi ca şi ea! Pasaj: Ce mai e? Ce mai e? După F e litera G, Grădinar, grădinar, Pentru voi cu-o floare în dar,

însă jocul meu Schimbă vorbele mereu. Strofa 5: Ce urmează n-o să spun tot eu. Alfabetul. . De la Iliada venit. E acelaşi.ro. . Alfabetul nu e greu. Roşu şi Negru | Leave a Comment » Alfabetul March 17.cântec. Roşu şi Negru Posted in . Alfabetul nu e greu. (V) Ce borţos şi ce fudul Şi niciodată sătul! (B) O să-ţi fac o întrebare: Cine-i gol rotund şi mare? (O) Ca să-i rămâie peltică .alfabet. H de la Homer cel vestit. 2008 de Tudor Arghezi Cine vine mândru şi călare Şi nici cal măcar nu are? (M) Urechile au crescut Pe măgarul nevăzut. . Strofa 4: J e de la joacă.audio. Apoi este I.poezie. se ştie doar. . Cine suie-apoi pe cântar? K vine de la un kilogram De dulciuri care dispar. Refren(x2) Tags:Alfabetul.video.Ce mai e? Vine H. .

(E) Are la buză un glonţ Sau un păr cu scârlionţ.I-a rămas limba mai mică. (E) . Spune. de căldură. (F) Mi-a venit de la părinţi Un pieptene cu trei dinţi. (N) 3 s-a-ntors de-a-ndoasele Să-şi numere oasele. (C) Cine seamănă din voi C-un căţel de usturoi? (D) Deşelat răscăcărat. dar umblă bine: Aşa şchiop nu-i orişicine. Până-n praf limba din gură. (R) Râma o literă ştie Şi numai pe ea o scrie. (T) Vine şchiop. (S) Aţi văzut cumva să stea Băţul drept fără proptea? (I) Cobiliţa din spinare Îi stă-n cap şi nici nu-l doare. cum te-am botezat? (H) Îi atârnă. (G) Fuge după coadă Şi n-o poate prinde.

Vrajiti de jocul lor.Ca să nu-i rămâie goală Inima. Astazi.artist: Mihaela Runceanu Trece. Pentru inc-o zi In lumea lor Fericiti vom fi. Sa fim copii. Sa fim copii. Pentru inca-o zi Pe cai de lemn iar sa ne rotim. Si parca mai ieri Am fost copii. Pentru inc-o zi In lumea lor Fericiti vom fi. Iar vechiul sotron Pe strada sa-l jucam. Refren: Sa fim copii. din cand in cand Sa ne oprim Si de noi copii Sa ne-amintim. . fugind in zbor. Ziua razand prin parc Din nou sa alergam. Pentru inca-o zi Pe cai de lemn iar sa ne rotim. i-am pus pedală. Refren: x4 Sa fim copii. Hai. (Q) Cine-i chior şi cine are Ochiul lui între picioare? Versuri: "Sa fim copii" . Zi dupa zi. cand ii privim.. Vremea se-opreste-n loc Si ni se face dor.

Uite-asa ii spuse ei: . Dar poate voi nu stiti ceva: Sa dea orisicui mancare.Asta-vara ce-ai pazit? . In hambar cand el privi.N-am nimic de imbucat. te rog. Dar si foamea mai ceva!(bis) Ce sa faca?Ce sa faca? Hai sa ceara. greierelui ii zise-asa: . un dumicat. Gasi doar o goliciune. Sa ii dea vreo doua boabe De secara. . Greierele indolent. pentru toti. Cand gerul se simti prezent. Pentru ea nu va fi mult.la chitara.(bis) + Imi dai? Stiti si voi ca furnicuta-i muncitoare. Viscolul se intetea.Joaca-acuma daca poti! -Daca nu e cu banat Zi si noapte am cantat Pentru mine.Daca nu e cu banat Zi si noapte am cantat Pentru mine. Da-mi. Insa se trezi deodata.Versuri: "Greierele si furnica" A cantat o vara-ntreaga.la furnica Imprumut. . Chef nu are. Foamea m-a scos din bordei. din visare.Joaca-acuma daca poti! . pentru toti.