Bun gasit ! Numele meu este tefan Ivanescu.

Noi cei care colabor m cu CaliVita suntem, de fapt, parteneri de afacere cu aceast companie. Cu siguranta c sunt persoane care detin deja afaceri însemnate, îns cei mai multi dintre noi am început colaborarea pornind de la statutul de angajat. Si cum în transformarea de la angajat în proprietar de afacere este nevoie de câteva schimb ri am hot rât s v vorbesc azi despre AFACERILE ÎN RE EA.
www.sanatatecalivita.ro

AFACERILE ÎN RETEA
tefan IV NESCU
Pite ti, iunie 2009

www.sanatatecalivita.ro

Exista trei tipuri de sisteme de afaceri; - corporatiile traditionale, în care se poate traditionale, în dezvolta propriul sistem ± o afacere nou neprobat - francizele, în care se poate cumpara un sistem francizele, în deja existent, probat ± franciza(Mc Donald¶s) existent, Donald¶s) - afacerile în retea, în care te afiliezi unui sistem retea, în devenind devenind o parte din el. 

www.sanatatecalivita.ro   

Fiecare dintre aceste sisteme fac aproape acelasi acelasi lucru, daca este administrat corect va furniza un flux constant de venituri, fara prea mult efort fizic, din partea proprietarului. proprietarului. Diferen a este c pentru a creea o afacere clasic ai nevoie din start de cel putin câteva mii de euro i de multe informatii în domeniu în vreme ce pentru a începe o afacere în re ea ai nevoie de câ iva lei iar informa iile necesare le ob ii pe parcurs. Decizia de a ne crea propriul sistem presupune eforturi intense si munca sustinuta.
www.sanatatecalivita.ro 

Atunci cand esuam invatam mai multe despre noi, asa ca nu trebuie sa ne temem de nereusita, esecul este parte a procesului de atingere a succesului. Lucrul cel mai greu in construirea unei companii, pornind de la nimic este faptul ca ai la dispozitie doua mari variabile; sistemul si oamenii care lucreaza in sistem. Daca ambele variabile prezinta fisuri, riscul de esec este enorm, si uneori, într-o afacere clasic uneor întreste foarte greu sa stabilim daca problema vine de la oameni sau de la sistem. ÎntrÎntr-o afacere în re ea sistemul este bine pus la punct, functioneaza deja pentru mii sau chiar milioane de oameni.
www.sanatatecalivita.ro     

Toate aceste probleme duc la o singura rezolvare: rezolvare: gasirea unui mentor. Mentorul este acea persoana care a facut ceea ce vrei sa faci tu««si a obtinut succesul. De aceea nu trebuie sa confundam mentorul cu un consultant. Consultantul este acea persoana care ne spune ce sa facem, dar nu are experienta in acest domeniu ± el a a a înv at la coal . Mentorul ne arat ce a f cut el pentru a avea succes.
www.sanatatecalivita.ro

Foarte multe persoane întalnite ne spun: spun: Ce faci tu nu va merge; merge; 

Sunt Sunt foarte multe afaceri ca a ta, sunt prostii!!!(oare prostii!!!(oare dac sunt ni te prostii de ce tot mai multi oameni aleg afacerile în re ea ?!) Toate aceste afirmatii este bine s le ascultam, sa ne pastram mintea deschisa si sa avem grija din ce cadran vin(oamenii care le spun sunt oare proprietari vin(oamenii de afacere sau doar î i dau cu p rerea ?)
www.sanatatecalivita.ro 

Pentru ca o afacere sa supravietuiasca, iar apoi sa razbata toate p r ile ei trebuie sa functioneze la capacitate maxima. Ex: Ex: un avion este o mul ime de sisteme. Daca decoleaza si in timpul zborului sistemul de alimentare cu combustibil inceteaza sa mai functioneze, avinul functioneze, se prabuseste. Acelasi lucru se intampla si in afaceri. afaceri. Nu sistemele despre care aveti cunostinte solide sunt sistemele cele care cauzeaza prabusirea, ci cele despre care nu stiti foarte multe.
www.sanatatecalivita.ro     

Marketingul in retea este cel care ofera oamenilor oportunitatea de a acumula venit pasiv de care au nevoie pentru intervalul in care învata sa devin investitori. In marketingul de re ea trebuie sa înv m sa trecem de teama de a fi respinsi si s încet m cu îngrijorarea pentru ce vor spune ceilalti despre noi. Putem sa le spunem: nu ma spunem: intereseaza ce credeti despre mine, important este ce cred eu despre mine.
www.sanatatecalivita.ro 

Capacitatea de a te întelege cu oamenii si de a-i ainspira este nepretuita, aceasta calitate se poate si înv a.Este nevoie s înv m s reac ionam a. înv pozitiv la respingeri De asemenea, trebuie sa ajut m, s c l uzim asemenea, oamenii pentru a gasi prosperitatea. Orice lucru care merita facut, merit s -l faci si prost pân pâ când înve i s -l faci bine. 

www.sanatatecalivita.ro

Nu vinde i friptura, vinde i re eta, ea este cea care face s se vând friptura. vâ friptura. Dac re eta-i buna i friptura este bun . etaV doresc succes!

www.sanatatecalivita.ro