http://www.cnaa.md/theses/ Teze de la Consiliul Naţional pentru Acreditare şi Atestare, 2004 – 2010.

Accesul pentru unele dintre teze este integral, iar pentru altele doar rezumat. Accesul este gratuit. Site in lb romana, rusa si engleza. Continutul tezelor in romana. http://www.artamedica.md/ Arta Medica : Revistă ştiinţifico-practică medicală online 2006-2010 Acces rezumamat si full text (pdf). Acces gratuit. Rezumatele in lb engl si romana; full text in lb romana. http://www.math.md/publications/basm/issues/ Buletinul Academiei de Ştiinţe a Republicii Moldova. Matematica 1990-2010. Acces rezumat pe site si full text in pdf. Acces gratuit. Text in lb engl. (cu exceptii in romana si rusa). http://lion.chadwyck.com/marketing/index.jsp Literature Online Home Page Link-uri spre site-uri de profil, baza de date ce contine poeie americana si engleza, drama , proza. Trebuie cont. Limba engleza. http://onlinebooks.library.upenn.edu/lists.html Literatura – text integral, comentarii. Se poate cauta la titlu, autor, subiect Text in lb engleza. http://onlinebooks.library.upenn.edu/serials.html Lista cu titluri (link uri) de reviste arhivate. Textul este gratuit integral sau partial Limba engleza. http://www.bartleby.com/ Antologie de texte: citate, poezii, nuvele, romane etc. Acces gratuit. Text in lb engleza. Diferite posibilitati de cautare. http://www.hathitrust.org/ HathiTrust este un parteneriat de instituţii de cercetare şi biblioteci. Text in lb engleza.

com/mobi/index. tehnicii şi medicinii.php Se poate citi online sau descarca gratuit documentul Se poate cauta dupa domeniu sau dupa autor. latina. Se poate accesa fara cont.munseys. textul este disponibil in pdf.org/Search/Home?filter[]=language %3ARomanian&filter[]=ht_availability_intl%3AFull%20text&use_dismax=1 http://www.Pentru a avea acces la toate materialele trebuie cont.org/ Colectie de texte.ipl. Unele nu functioneaza Acces gratuit. articole etc.tufts. literatura şi cultura lumii grecoromane. altele doar partial. Limbile in care sunt textele difera de la document la document: engleza. Sunt postate si full text fara conditii. Limba engleza. http://www. http://catalog. articole.ipl. Cautare pe limba romana.edu/hopper/ Perseus Biblioteca digitală : Colectie de texte legate de istoria. http://www. etc.perseus.hathitrust.com/ Online Journals Search Engine Site ofera posibilitatea de a cauta publicaţii ştiinţifice (reviste. Acces gratuit. rapoarte de cercetare. Se poate citit rezumatul doc. Limba engleza. Acces gratuit.org/ Colectie de resurse electronice. . Acces gratuit. cărţi. http://www.ojose. Text in lb engleza.springerlink. greaca. http://www. La reviste/ziare posibilitatea de a cauta dupa regiune.org/div/news/ http://www. http://eserver. Sunt doc care se pot lectura full text. tara. cărţi şi lucrări de referinţă din domeniul ştiinţei. etc) Textul poate fi gratuit sau contra cost. Cont se face gratuit.com/ SpringerLink este o una din cele mai mari baze de date online ce reuneste reviste. Ofera informatii despre document.

html Text in lb engleza. Ele sunt structurate pe colectii specializate din disciplinele umaniste. http://www.emeraldinsight. Text in lb engl. http://www.html MathSciNet .datasheetcatalog.info. spaniola. Ofera acces saptamanal gratuit la 2 reviste la alegere.colectie de reviste de management Text in lb engleza. Text in limba engleza.org/bookstore/mathsciprice#freetrial http://www. rezumate.ProQuest oferă acces nelimitat la şi de navigare de mai mult de 125 de miliarde de pagini digitale.url .org/mathscinet/index.php http://www. economice.com/e_products/trialsub.csa. Link pentru inregistrare free trial(valabil pt 30 de zile) http://www.csa.knovel.edu/a/acls/browse.lib.humanitiesebook.com/home.crcnetbase.com/page/free_trial http://www. Link pentru free trial http://www.com/web/portal/main link pentru trial http://pages. Acces gratuit Text in limbile franceza.com/sciencedirect/content/books/Trial/ http://www.org/ http://quod.com CSA Research Pack .com/KnovelTrialRequest. Text in lb. Acces gratuit trial pt 30 de zile http://www.umich.knovel.sciencedirect.ams. Free trial pentru 30 de zile. germana. romana.sciverse.com Platforma Science Direct va ofera peste 2000 de reviste cu text integral cu un indice de impact ridicat publicate de editura ELSEVIER. http://www. http://www. http://www.com Emerald Publishing Group .crcnetbase.ams. italiana etc.scopus. Necesita cont. Se pot citi fragmente.http://www.contine mai mult de 2 milioane de articole si peste 1 milion de legaturi directe la articole originale. Necesita abonament contracost.com/ Informatii despre firme producatoare si componente electronice. tehnice si medicale. Accesul se face pe baza de abonament pe institutie sau individual.html Knovel ofera acces online la documente din domeniul tehnic.com/page/science_technology_ebooks Carti de ştiinţă şi tehnică online. Engleza.

louvre. http://www.biblio.fr/?lang=FR Gallica – ofera acces gratuit la un numar mare de carti si documente. Franceza. engleza. La unele dintre ele accesul este limitat. Meniu site in lb engleza. Sunt date informatii legate de fiecare exponat in parte. Text in lb franceza.fr/cartelfr/visite?srv=crt_frm_rs&langue=fr&initCritere=true Atlas Louvre ofera acces la toate exponatele din muzeu. Meniu site in limbile franceza si engleza. Se poate salva continutul in formatul . Acces gratuit. http://cartelfr. Continut text in franceza. Formatul este scanat.Biomed central .persee. http://gallica. editatã sub egida Asociaţiei Medicale Britanice înca din 1837.org/bouquinage. British Medical Journal http://www. Engl.bmj.bmj. Text in lb engleza si franceza. Majoritatea textelor sunt in lb franceza.revues.ntic. acces gratuit. Unele dintre reviste ofera acces gratuit.ro/ pentru variana in lib romana trebuie cont. contr cost. Acces gratuit. . spaniola si portugheza.bnf.pdf http://champpenal. franceza si spaniola. revistã de specialitate. http://www. http://www.php?ct=1 La Bibliothèque virtuelle de périodiques .detine 650 de reviste electronice. Meniu site in lb. si reviste al caror continut poate fi studiat pe Internet. 1940-2010 Versiune electronica in limba romana.org/ Champ penal – revista electronica. Text in lb. Continut text in lb.Arhiva gratuita cu reviste despre biomedicina si stiintele vietii.fr/web/guest/home Persée – portal cu reviste ştiinţifice. Acces gratuit la o parte din articole sau partial. Acces gratuit.com/ British Medical Journal (BMJ). Franceza.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful