You are on page 1of 17

101 ROMANTIKUS ÖTLET

Ötletek elsősorban férfiaknak, hogy színesebbé tegyék kapcsolatukat Férficsábítás melléklet – ha szürke a kapcsolatod és tetszik pár ötlet, keress valakit aki sugall a párodnak pár ötleted, hátha beindítja fantáziáját…. Ha van saját ötleted, ami bevált és nem találod, dobj egy rövid mailt a: segitseg@ebook-international.net emailcímemre Üdvözlettel: Nicholas Victor

ÖTLET#1 Ha a partnered elutazik pár napra, mondd meg neki, hogy annyira aggódsz érte, hogy testőrt béreltél fel az ő számára. Aztán adj neki egy kis plüssmacit.

ÖTLET#2 Vegyél egy dobozzal azokból a sötétben világító csillagokból és ragaszd a mennyezetre az ágyad fölé úgy, hogy kibetűzöd a „szeretlek” szócskát. Amikor lekapcsolod a villanyt, látható lesz az üzeneted!

ÖTLET#3 Ha elérkezik egy különleges alkalom (szülinap, stb.), vegyél Neki 11 igazi és 1 mű piros rózsát. Helyezd a műt a csokor közepébe. Írj hozzá egy cédulát is ezzel a felirattal: „Addig foglak szeretni, míg nem hervad el az utolsó szál rózsa is.”

ÖTLET#4 Foglalj le egy weboldalt - a partnered nevével, pl.: www.HorvathAnikó.com. Szerkessz egy web-oldalt, ami egy szerelmes verset vagy egy szép szál rózsát tartalmaz. Majd kérdezd meg tőle, meg nézte-e már, hogy vajon létezik-e egy weboldal, ami az ő nevére hallgat. Hagy próbálja ki…

ÖTLET#5 Vegyél egy divatos kézitükröt ajándékba a partnerednek. Tegyél hozzá egy címkét ezzel mondattal: „Ha belenézel ebbe a tükörbe, a világ legszebb nőjének a tükörképét fogod látni!”

ÖTLET#6 Vedd el titokban azt a könyvet, amit partnered legsűrűbben olvas, húzz alá betűket a könyv abban a szakaszában, amit még nem olvasott ki úgy, hogy kijöjjön egy szerelmes üzenet. Példa: „Egy kiszámíthatatlan labirintus volt, véget nem érő, hosszú járatokkal. Kezdetben épülettől épületig haladtak az átázott ég alatt. A lába elkezdett fájni – lehet, hogy ki is röhögte magát, a fáradhatatlan utazó, túl puhává vált a városban eltöltött értelmetlen idő alatt, nem tud megtenni semmilyen hosszú távolságot. Hirtelen megálltak az őrök… az aláhúzott betűk értelmes szavakká alakulnak…” Ha kiolvassa a betűket, ezt kapja: „Szeretlek édesem!”

ÖTLET#7 Küldj csokrokat a partnered munkahelyére. Nemcsak élvezni fogja a virágokat, hanem plusz fel is hívja a munkatársai figyelmét magára, ami boldogsággal tölti el.

ÖTLET#8 Amíg sétálgatsz a partnereddel egy hétvégi kiruccanáson, vegyél fel egy darab követ és mondd azt, hogy megtartod ezt a követ, mint egy emléket erről a szép pillanatról. Majd később menj el egy ékszerészhez, vésesd bele hogy „Szeretlek XY” és add neki oda.

ÖTLET#9 Hajts el egy szép, hegyes vidékre, keressetek egy füves dombot és piknikezzetek kettesben egy délutánt!

ÖTLET#10 Szerezz egy darab papírt és néhány szál zsírszínest. Rajzolj úgy, mint egy gyerek, mosolygós napot és két pálcikaembert ahogy fogják egymás kezét. Írd le a neveteket rámutatva az emberkékre. Írd, hogy “szeretlek” egy szív közepébe. Most szerezz egy nagyméretű borítékot, tedd bele a rajzod és címezd a partnered munkahelyére ezzel a felirattal, hogy: “Sűrgős üzenet XY-nak, huszadik emelet, AXM ügynökség, Budapest, XPlaza irodaház” Intézd úgy, hogy egy fontos tárgyalás közben kapja meg, mint sürgős üzenetet.

ÖTLET#11 Vésd a fejedbe Shakespeare egyik szerelmes szonettjét és mond fel a partnerednek egy romantikus esemény alkalmával. Ne kezd el hirtelen, ok nélkül, elég ciki lesz! Hanem ölelkezés közben, tréfás modorral, “És most ez jó alkalom, hogy elszavaljak egy szerelmes verset neked?” Valószínűleg igent fog mondani azt várva, hogy valami átlagosat mondasz fel. Hanem ehelyett nézz a szemébe, mosolyogj és mondd el amíg gyengéden simogatod az arcát. Próbáld ezt az alábbit. Ha ez túl hosszú, elég az első négy sor, esetleg hozzáadhatod az utolsó kettőt. Shakespeare Szerelem-Szonáta 18 Szabad téged összehasonlítanom egy nyári nappal? Nem, mert te bájosabb és ragyogóbb vagy. Durva szelek rázzák meg a kedves májusi bimbókat, És a nyár csínye oly gyorsan elfagy. Valamikor túl forrók a mennyország fényei, És sűrűn tompított annak aranyszínű orcája, És minden becsület más becsülettől van visszautasítva, Letér az útjáról a természet díszítetlen esélye. De a te örökké tartó nyarad soha nem fog elhalványodni, Sem pedig tulajdonát veszíteni, A halál sem fog hencegni sötét árnyékában, Mikor örökkévaló részecskévé növöd magad ki. Ameddig férfi lehelni és szem látni bír, Oly sokáig élsz te is, És ez ad életet neked. Bla bla…

ÖTLET#12 Ha partnered késő estig dolgozik, tegyél egy uzsonnás dobozba párat a kedvenceiből, úgymint csoki, tea, kalácsok, és egy plüssmacit sem árt. Most végy egy darab papírt és írd rá „XY késő esti túlélőcsomagja” Rajzolj a másik oldalára egy piros keresztet és ragaszd a doboz tetejére. Mondd a partnerednek, hogy nyissa ki ezt amikor elég kemény lesz a helyzet.

ÖTLET#13 Amikor elsétáltok egy hinta mellett, ültesd rá partnered és hintáztasd. Ez boldog emlékeket idéz elő a gyermekkorából.

ÖTLET#14

Hagyj egy hosszú szál rózsát ott, ahol biztos ráakad partnered. Írd hozzá egy cédulára: “Köszönöm Neked, hogy beléptél az életembe!”

ÖTLET#15 Ha partnerednek új munkahelye van, szerezz számára valami bizalomgerjesztő zeneszámot (lehet a kedvenc zenéi közül választani). Vedd rá egy cdre és írj hozzá üzenetet. „Sok szerencsét, édesem!” Add neki oda a szalagot, hogy hallgathassa míg munkába megy.

ÖTLET#16 Vegyél egy kisméretű, díszített kartondobozt, egy csomag színezett papírzsebkendőt, egy masszírozó olajat és egy üres lapot. Csíkozd be a dobozt a papírzsebkendővel. Helyezd a dobozba a masszírozó olajat és írd a lapra: “Ismerek egy remek masszőrt. Időpont kérésére hívja ezt a számot: (a te számod).

ÖTLET#17 Ha párodnak hosszú és nehéz napja volt, készíts számára egy forró fürdőt. Önts a vízbe némi illatot és gyengéden fürdesd meg tetőtől talpig. Cipeld el a hálószobába. Gyengéden töröld szárazra és fektesd be az ágyba egy csókkal a homlokán.

ÖTLET #8 Ez az ötlet végrehajtásához szükséged lesz egy hordozható CD-lejátszóra. Ha van egy közös kedvencetek, vedd rá egy lemezre és vidd magaddal, ha elmentek egy romantikus hétvégére. Amikor egy meghitt helyen vagytok, kérdezd meg tőle, hogy van-e kedve táncolni. Helyezd a fülhallgató egyik végét az ő fülébe, a másikat a tiedbe és élvezzétek a ti privát táncparketteteket. Ez a trükk különösen akkor működik, ha egy olyan helyen álltok le, amit nem igazán táncolásra találtak ki, mondjuk egy erdő vagy egy hegy csúcsa.

ÖTLET#19 Ha partnerednek van egy kedvenc háziállata, karácsonykor, azzal a szándékkal, hogy neki veszel ajándékot, vegyél mindkettőjüknek, persze a háziállatnak állatnak csak jelképeset (pl. kutyának egy gumicsontot piros masnival ☺ ).

ÖTLET#20 Menjetek el egy sétára a tengerparton. Rajzolj egy nagy szívet a homokba. Ültesd be a barátnőd szívbe és simogasd, amíg figyelitek a naplementét.

ÖTLET#21 Hívd el a partnered egy sétára. Pakold be egy hátitáskába a következő dolgokat: egy terítőt pikniknek, különböző gyümölcsöket egy kisebb edénybe, sajtot és kekszeket, pár szendvicset, fél üveg pezsgőt és két pezsgőspoharat. Ha megkérdi tőled, mi van a táskában, csak mondd, hogy egy kabát és egy kis ebéd. Telepedjetek le egy romantikus helyre és kérdezd meg szeretne-e egy kis harapnivalót. Nyisd ki a táskát és vedd ki belőle a dolgokat-egyesével. Az utolsó legyen a pezsgő.

ÖTLET#22 Ha tudsz játszani egy hangszeren, hozz létre egy romantikus környezetet, amelyben játszhatsz a partnerednek. PL. tudsz gitározni. Szólj a szobatársának, hogy pontosan ZY-kor legyen a barátnőd kinn az erkélyen. Készítsd elő a műsorod még XY idő előtt az erkélye alatt. Amikor kijön, játssz valami lassút és romantikust.

ÖTLET#23 Akkor használd ezt az ötletet, ha egymagad maradsz otthon. Búcsúzz el tőle a kapuban és aztán rögtön küldj neki egy e-mailt a munkahelyi címére. “Máris hiányzol” Már ott lesz az postaládájában, mikor odaér.

ÖTLET#24 Ha partnerednek hosszú haja van, időzgess el a simogatásával, hosszú és gyengéd mozdulatokkal. Ez akkor praktikus, ha éppen lezuhanyozott, vagy ha aludni megy.

ÖTLET#25 Egy különleges alkalomkor, mint mondjuk a szülinapja, tervezz számára egy kincsvadászatot. Az egész ott kezdődik, hogy elhívod sétálni. Vigyél magaddal egy kisebb hátizsákot egy üveggel, amit már előtte beletettél. Az üveg egy térképet tartalmaz. Hogy valódibbnak tűnjön térképed, égesd meg a széleit gyufával. A legjobb, ha tengerparton vagytok. A víz közelében öleld őt át és hosszan csókold úgy, hogy már előkészültél, hogy kivedd az üveget. Óvatosan helyezd a víz közelébe miközben csókolóztok, de nehogy észrevegye! Majd sétáljatok tovább és forduljatok vissza, a saját lábnyomaitokat követve, hogy ‘felfedezzétek’ az üveget. A térképen legyen egy pontozott út, ami egy kávézóhoz vezet. Mikor odaértek, partnered úgysem fogja tudni, hogy mit keressen tovább, úgyhogy hívd meg (ha már ott vagytok) egy csésze kávéra. Amikor kihozza a pincérnő a kávét, javasolja majd partnerednek, hogy amit keres, a poháralátét alatt van. Amikor partnered megfordítja az alátétet, egy kulcsot fog találni, ami az aljára volt ragasztva. Persze ezt előtte meg kell beszélned a pincérnővel. A legtöbb pincérnő boldogan segít majd ilyen romantikus pasiknak. A következő pont a térképen egy ásó lesz. Az utolsó pedig egy nagy X betű, amit a homokon két nagy keresztezett akármi fog jelölni. De bújtasd el ezt az X-et, nehogy még előtte valami kíváncsiskodó alak kiássa. Majd mikor odaértek, kiássa partnered és egy ládát fog találni egy lakattal rajta. Kizárja a kulccsal és megtalálja a szülinapi ajándékát.

ÖTLET#26 Hívd el partnered egy randira méghozzá egy szimpla barna dobozban elküldött szalagon keresztül. A szalagra vedd rá a “Mission Impossible” nyitózenéjét, majd beszélj bele: ”A feladatod: légy ott XY kávézónál, XYkor, Kelet-Európai időben számítva! Találkád lesz egy elkábítóan vonzó férfival, aki XY színű ruhában vár majd téged. A szabad világ sorsa a te kezedben van. Ez a szalag megsemmisítődik 5 másodperc múlva: 5, 4, 3, 2, 1 (ezeket a számokat csipogással jelezd)…vagy inkább 10” Kicsit giccses, de meg lehet nevettetni.

ÖTLET#27 Hívd fel partnered családját és kérdezd meg tőlük volt-e valaha valami, amit partnered teljes szívből kívánt amíg kicsi volt. Mondjuk egy bizonyos játékbabát. Vedd meg neki szülinapjára. Nemcsak ajándékod fogja értékelni, hanem azt is, hogy voltál olyan édes megtudni mire vágyott egész életében.

ÖTLET#28 Szervezz meg egy profi fotót rólad és róla, ahogy egy szép pár vagytok. Keretezd be a képet és lepd meg vele.

ÖTLET#29 Írd rá egy cédulára, hogy „Gondoltam ma rád és mosolyt csaltál arcomra.” Helyezd valahova, ahol partnered biztosan megtalálja.

ÖTLET#30 Valentin napra vegyél neki egy szép karkötőt legtöbb 14 darab díszes lánccal. Február elejétől fogva minden nap adj neki egyet és 14.-ére kijön az összes.

ÖTLET#31 Ha te és a partnered egy bevásárlóközpontban vagy egy reptéren vagytok, álljatok meg egy instant fotógépnél. Válassz egy romantikus hátteret és csókold, amíg készül a kép.

ÖTLET#32 Ha partnerednek van a mobiltelefonján hangos hívásazonosító, hagyj neki egy üzenetet „Csak akartam, hogy tudd, gondolok rád”. Bármikor méltányolja majd, de különösen, ha nehéz időszakon megy keresztül.

ÖTLET#33 Szervezz meg egy titokzatos utazást kettőtöknek. Vannak utazási irodák, ahol kézbesíthetsz titkos csomagot, amit csak akkor kap meg a bizonyos illető, ha megérkezett egy bizonyos helyre.

ÖTLET#34 Szerezz néhány rózsaszirmot és helyezd a kocsidba a napellenező mögé az utas felére. Írd egy cédulára, hogy „szeretlek” és tedd a rózsaszirmok közé. Amíg utaztok, szólj partnerednek, hogy van valami maszat az arcán. Mikor lenyitja a napellenzőt, ölébe hull majd a sok szirom az üzeneteddel együtt.

ÖTLET#35 Ha utazni megy társad, csomagolj egy kisebb ajándékot a táskájába. Mikor megérkezik, biztosan megtalálja.

ÖTLET#36 Ha évfordulóját ünneplitek valaminek, vegyél egy üveg pezsgőt és vésd bele a neveteket azzal a speciális dátummal együtt. Menjetek el egy étterembe, ahol te már korábban asztalt foglaltál és kérd meg még előtte a pincért, hogy mikor partnereddel megérkeztek, rögtön hozza azt az üveget. Partnerednek csodálatos meglepetés lesz és egy szép emlék mindkettőtök számára.

ÖTLET#37 Egy különleges alkalomból, mint a szülinapja, vegyél huszonnégy szál rózsát. Beszélj meg vele egy találkozót egy bevásárlóközpontban mielőtt még ebédelni mennétek. Előtte menj el a találkahelyre és állj le. Kérj meg egy személyt (ha lehet férfit és persze ne valami jóképűt) hogy menjen oda partneredhez egy szál rózsával és gratuláljon neki. Majd ismételd ezt meg tizenegyszer. Az utolsót jó ötlet, ha egy kisgyerek végzi el és még jobb, ha szülei ott vannak mikor megkéred. Majd ezután te magad sétálj oda hozzá a maradék 12 szállal.

ÖTLET#38 Mindig figyelj oda, amikor partnered mesél valamiről és jegyzeteld le utána. Például egy fajta fagyiról, amit egy bizonyos cukrászdában evett még gyermekkorában. Ha eljön egy jó alkalom, szemléld meg a listát és próbálj teljesíteni egy dolgot róla. Például menj el abba a cukrászdába és vedd meg neki azt a fagyit, hogy látszódjon a cukrászda neve a szalvétán vagy a dobozon.

ÖTLET#39

Készíts el egy szerelmi montázst néhány közös fényképből. Olyan képeket válassz, mint mondjuk egy emlékezetes utazás vagy bármi más, aminek speciális jelentése van számotokra. Kereteztesd be ezeket három dimenzióban. Vagy vegyél egy keretet és csinálj magad egyet.

ÖTLET#40 Vegyél egy vésésekkel és metszetekkel gazdagon díszített fadobozt, ami piros vagy zöld nemezzel van becsíkozva. Keress egy régimódú kulcsot és tedd a doboz tetejére. Most szerezz egy kisméretű, aranyozott dísztáblát és vésd vagy vésesd bele ezeket a szavakat: “A Kulcs a Szívemhez” Helyezd ezt úgy a dobozba/dobozra, hogy mikor használja a kulcsot, előtűnjön a felirat.

ÖTLET#41 Vegyetek egy fát és helyezzétek egy különleges pontba. Minden évben valami évforduló alkalmával üljetek a fához egy üveg pezsgővel és beszélj arról, hogy hogyan nőtt tavaly óta a fa a szerelmetekkel együtt.

ÖTLET#42 Ha veszel egy zuhanyt, engedd addig a meleg vizet, míg párás nem lesz a tükör bent. Aztán írd rá a tükörre “te + én”.

ÖTLET#43 Különleges ajándéknak számít, ha elnevezel egy csillagot a partneredről. Számos asztronómiai ügynökség engedi meg, hogy egy eddig névtelen csillagnak nevet adjál, majd megadják a szükséges adatokat ráismerve, hogy az a te csillagod.

ÖTLET#44 Keress egy képregény-képet, ami utal egy közös élményre. Nagyítsd ki a képet egy scannerrel vagy egy fénymásolóval, de előtte töröld ki valahogy a szöveget. Ehelyett írd be a te saját szöveged, ami emlékeztetni fog arra az eseményre. Majd illeszd be arra a helyre, ahonnan kiszedted, így úgy fog tűnni, mintha tényleg benne volna az eredetiben.

ÖTLET#45 Ha elutaztok egy nyugalmas helyre, állítsd be az ébresztőt koránra, hogy együtt nézhessétek a napkeltét. Lehet, hogy nehéznek tűnik, de legalább egyszer megéri kipróbálni.

ÖTLET#46 Ha van külön belépési engedélyetek egy gyógyfürdőbe, helyezz gyertyákat a medence köré és egy csomó rózsaszirmot a víz tetejére. Amíg élvezi a fürdést, kényeztesd el még jobban egy üveg pezsgővel és a kedvenc desszertjével.

ÖTLET#47 Szerkessz szerelmi kuponokat, amit partnered be tud váltani romantikus szívességre. Például írd rá “Ez a kupon engedélyez: egy lábmasszázst. Határidő 2045/08/07”, ami arra utal, hogy örökké egymásé lesztek. Szerezz 50 darab kupont.

ÖTLET#48 Egy forró nyári estén szervezz meg egy udvari pikniket. Terítsd le a terítőt, helyezz rá némi ételt és feküdjetek rá, hogy beszélgetés közben nézhessétek a csillagokat.

ÖTLET#49 Ha legközelebb zuhog majd az eső, menjetek el sétálni. Felejtsétek el az esernyőt és az esőkabátot. Fussatok végig az utcákon, ugrándozzatok pocsolyákban, teljesen ázzatok át. Emeld a karodba, forgasd meg egy kicsit és csókold, amíg esik. Ízleld meg az esővizet az arcáról és fogd szorosan. Ha hazaértek, vegyetek egy forró zuhanyt és kávézzatok meg a kandalló mellett.

ÖTLET#50 Szerveztess meg egy léggömb-túrát speciális meglepetésként. A legtöbb út egy üveg pezsgővel folyatódik, amíg néztek távol a mezőkön.

ÖTLET#51 Amikor partnered egy asztalnál ül, menj mögéje és masszírozd meg a hátát, a vállait, majd a nyakát egy csókkal ajádékozva a homlokára.

ÖTLET#52 Tegyél hirdetést egy újságba egy átlagos napon olyasmivel, mint: “Kedves XY, temelletted minden napom Valentin napnak tűnik. Köszönöm, hogy vagy nekem. Csók, ..a neved..”

ÖTLET#53 Vegyél egy könyvet, aminek témája mindkettőtöket érdekel. Olvassátok fel hangosan felváltva egymásnak esténként. Egy jó imitációja lehet a televíziónak.

ÖTLET#54 Amikor partnered zuhanyozik, szárítsd meg a törölközőjét, hogy finom meleg legyen mire kiér.

ÖTLET#55 Fénymásold le a tenyered és add oda partnerednek ezzel a felirattal: “Akarod fogni a kezem?”

ÖTLET#56 Ha következőnek pizzát rendelsz, kérd meg, hogy vágják fel egy szív alakba mielőtt kihozzák.

ÖTLET#57 Vegyél egy doboz csoki desszertet és óvatosan nyisd ki egyik felét úgy, hogy ki tudd belőle húzni a dobozt. Nyisd ki és helyezz bele egy szerelmes levelet. Majd csúsztasd vissza és jól zárd le.

ÖTLET#58 Vegyél ki partnereddel egy tandem biciklit és menjetek el egy körre. Majd pihenésképpen üljetek le valahová piknikezni.

ÖTLET#59 Ha elmész egy üzleti útra, csinálj egy beszámolót partnerednek és add oda neki. Például: ‘..a neved.. egy napja’: 6:00 Felébredtem és rád gondoltam – bárcsak itt lennél velem. Na jó, kell mennem dolgozni. 7:00 A vonaton vagyok. Nagy tömeg van itt. Mindenki úgy néz ki, mint egy félhalott. Hiányzol. 8:30 Most szerveztem meg a napom, eléggé foglalt leszek. 9:30 Egy dögunalmas tárgyalás közepette vagyok. Próbálok odafigyelni az e havi eladásokra, de nem tudom megállni nem a szép szemeidre gondolni… 18:30 Hála Istennek, kész a mai nap is. Számolom a napokat, amíg újra láthatlak. Küldd el neki. Ez egy egyszerű módja tudatni vele mennyit gondolsz rá.

ÖTLET#60 Ha van egy kis zenei tehetséged, írj neki dalt. Előadhatod szólóban (ha tudsz pl. gitározni, zongorázni), vagy ha van számítógépes zenész ismerősőd, akár cd-t is csinálhattok.

ÖTLET#61 Küldj neki aranyos SMS-ket. Az SMS adatbázisból kedvedre válogathatsz.

ÖTLET#62 Vegyél egy sárkányrepülőt és egy szeles napon menj el partnereddel eresztgetni egy réten. Ha bírsz, nagy sárkányt vegyél, hogy ketten is tudjátok irányítani.

ÖTLET#63 Ha vacsorázni kívántok menni valahová, érzékeltesd hogy egy ‘kaland-vacsorára’ mentek. Így működik: állítsd be az órád, hogy visszaszámláljon 20 percet. Mindegyik perc elmúlásával csipogjon egyet. Most kérd meg partnered, hogy válasszon egy számot 5-től 10-ig. Mondjuk a hetest választja. Adj partnerednek egy érmét és mondd neki, hogy minden hetedik csipogásnál dobja fel. Ha fej, fordulj balra, ha pedig írás, jobbra. Amikor lejár a 20 perc, mindkettőtöknek körbe kell néznie egy jó kis helyre. Jó módszer a szórakozásra és legalább új helyeket is felfedeztek.

ÖTLET#64 Ha partnereddel egy különleges helyre mentek, vigyél magaddal fényképezőgépet egy üres filmmel és várj rá míg kijön a házból. Mikor megjelenik, viselkedj profi fotós módjára és eszeveszetten fényképezgesd. Amíg fényképezed, bombázd tele kérdésekkel ahogy a sztárokat szokták. Nemcsak jó szórakozás, de szerzel pár szép emléket, amit élvezet lesz nézegetni.

ÖTLET#65 Amikor partnered megbetegszik, vegyél ki egy szabad napot, hogy vigyázhass rá. Kölcsönözz ki néhány videót, mosdasd meg, tekerd be egy takaróba és csak vele legyél.

ÖTLET#66 Amikor együtt vacsoráztok, beszélgessetek azokról a dolgokról, amikre mindig is vágyott. Később jegyzeteld le ezeket és próbálj valamennyit meg is valósítani.

ÖTLET#67 Egyik este meglepetésképpen vegyél ki egy romantikus filmet, pattogatott kukoricát, pezsgőt, egy doboz desszertet és szórakozzatok jól. ÖTLET#68 Menjetek el egy autós moziba. De ahelyett, hogy a kocsiban néznétek, teríts le egy takarót, szokásosan vegyél egy üveg akármit és szeretgesd, amíg nézitek a filmet.

ÖTLET#69 Csinálj egy személyes könyv- vagy magazinborítót partnerednek. Ehhez szerezz egy jó minőségű fényképet róla és másold le egy híres magazin fedőlapjára. Helyezd a partnered fényképét egy magazin fedőlapjára és írd hozzá: “A Világ 30 Legszebb Hölgye 2005-ben” Amikor ez megvan, ragaszd rá egy magazin címlapjára és kérd meg újságárusod, hogy betedd hozzá némi ideig. Beszélj meg vele egy találkát. Mikor odaér, mondd, hogy épp egy érdekes újságot keresel, nem segítene-e.

ÖTLET#70 Pakold tele autód csomagtartóját hélium lufikkal egy “szeretlek” feliratú lappal együtt. Keress egy romantikus helyet és menjetek el sétálni. Jobb, ha olyan helyre viszed, ahol jó kilátást kapsz a tájra. Szálljatok ki a kocsiból és tegyél úgy, mintha már indulnál, csak benne hagytad a csomagtartóban a kabátod. Dobd neki oda a kulcsot, hogy kivehesse. Mikor kinyitja, szanaszét repülnek a lufik és meglátja üzeneted.

ÖTLET#71 Vegyél két fehér színű trikót és egy piros színű festéket. Írd rá az egyikre, hogy “SZER”, a másikra hogy “ELEM”, de mindkettőhöz rajzolj egy fél szívet. Amikor együtt sétáltok, láthatóvá válik egymás iránti érzésetek.

ÖTLET#72 Egy forró nyári napon szerezz két vízipisztolyt és menjetek el egy medencére, ha lehet, még jobb a tengerpart. Hirtelen vedd elő őket, adj oda partnerednek egyet és kezdődhet a csata.

ÖTLET#73 Oszd meg az ételt partnereddel. Szúrj valamit a villádra, és közelíts a szája felé. Mondhatsz valami szépet közben. Egymást etetni jó szórakozás és közelebb is kerültök egymáshoz.

ÖTLET#74 Bókolj partnerednek nyilvánosság előtt. Ha tömeg van körülöttetek és ha hozzáillő a helyzethez, mondj neki olyasmit, hogy: “XY főztje a legistenibb a világon.” Szorítsd meg kezét miközben hozzá beszélsz.

ÖTLET#75 Vegyél ki egy szabadnapot. Kezdd azzal, hogy reggelit készítesz neki, majd vidd el sétálni, menjetek bevásárolni, igyatok meg valamit egy helyes kis kávézóban és fejezd be egy romantikus vacsorával.

ÖTLET#76 Szerezz vásárlási utalványt egy szépség szalonba és tedd bele egy kártyába a vele járó üzenettel, „Egy különleges kényeztetés egy különleges személynek.”

ÖTLET#77 Még ha csak egy doboz tejért mész el, tégy majd úgy, mintha egy nagy kalandból tértél volna vissza. Mondj valami ilyesmit: „Milyen kemény volt ez csomó hófúvással meg farkasokkal…” Majd szorosan öleld át, mintha rég nem láttad volna.

ÖTLET#78 Küldj partnerednek egy megköszönő lapot. „Kedves XY, köszönöm hogy …, veled sokkal egyszerűbb minden. Köszönöm a segítséged. Szeretettel, XY.

ÖTLET#79 Ha gyerekeid vannak, szervezz meg nekik egy hétvégét valami jó helyen. Péntek este pedig közöld partnereddel, hogy tietek az egész hétvége és tervezzétek meg hogyan töltitek el.

ÖTLET#80 Ajándékozz partnerednek egy varázsdobozt. Havonta egyszer (esetleg kétszer) helyezz bele számára egy kedves ajándékot.

ÖTLET#81

Tudd meg mi partnered kedvenc hobbija és állapítsd meg milyen ajándék lenne hasznos számára. Minél különlegesebb az ajándék, annál jobban fog meghatódni.

ÖTLET#82 Menjetek el egy álarcos bálra. Előtte küldj partnerednek egy meghívót, hogy legyen ott XY helyen pontban nyolckor. Viselj maszkot és ha találkozol vele, ne szólj egy szót sem. Csak fogd meg kezét és vezesd a táncparkettre.

ÖTLET#83 Csütörtökön kérd meg partnered, hogy csomagoljon be valamit hétvégére. Mondd neki, hogy szüksége lesz egy kaland-kihívó öltözékre és egy pár edzőcipőre, de ne szólj arról hová fogtok menni. Szedd fel pénteken munka után és vidd el egy romantikus üdülőhelyre.

ÖTLET#84 Ha egyik este otthon vagy és nem tudsz mit csinálni, vegyél elő néhány darab papírt és pár színes ceruzát vagy zsírszínest. Rajzolj mindegyik papírra egy kristálygömböt. Mondd partnerednek, hogy nézzen bele egyikbe és rajzolja le mit lát az elkövetkező öt évre. Te magad is ezt csináld, mutassátok meg egymásnak és vitassátok meg.

ÖTLET#85 Találj ki partnerednek egy szerelmi becenevet. Lehet úgy, ahogyan gyermekkorában hívták szülei vagy valamit, ami valami speciális dologra emlékeztet benneteket.

ÖTLET#86 Ha hajlamos vagy szövegszerkesztésre, írj partnerednek egy szerelmi dalt és nevezd el róla. Írd le olyan kézirattal, mintha egy vérbeli profival lenne dolga, nyomtasd le és keretezd be. Vedd rá a dalt egy CD-re és borítónak használd egyik jól sikerült fényképét. Add neki oda egy különleges alkalomból.

ÖTLET#87 Vidd el partnered egy randira, de mielőtt beszállna a kocsidba, kösd be szemét és csak akkor vedd le a kendőt, mikor megérkeztetek. Próbáld valami egészen szokatlan helyre vinni, mondjuk egy már előre elkészített asztalhoz egy szikla tetején, vagy bérelj ki egy régi hajót. Olyan kell, hogy legyen, amitől egészen meglepődik, ha leveszed róla a kendőt.

ÖTLET#88 Párnacsatázzatok. Ha nincs, vegyél két párnát, ami tele van tollal és lukaszd ki őket néhány helyen, hogy repüljön mindenfelé a toll minden egyes ütésnél.

ÖTLET#89 Menjetek el valahová, ahol friss levegőn vagytok és nem bent. Egy nap gyaloglás után csinálj egy tábortüzet. Üljetek mellé, süssetek valamit és elvezzétek a csillagokat.

ÖTLET#90 Ha partnered számítógépen dolgozik, szerezz egy fényképet rólatok és scanneld le. Mentsd el .bmp fájlba. Vidd át partnered gépére és tedd be háttérnek.

ÖTLET#91 Ha tehetséges vagy a festészetben vagy a grafikában: Gyakorolj egy kicsit, majd kérd meg partnered, hogy álljon modellt neked.

ÖTLET#92 Vidd el partnered egy fesztiválra vagy egy karneválra. Próbálj valamit ezek közül: ennivaló-, Jazz-, bor- vagy valamilyen zenefesztivál.

ÖTLET#93 Csinálj egy videofelvételt és tedd el későbbre. Kezdd el azzal, ahogy lefilmezed kettőtöket, ahogyan ültök egy kanapén. Mondj valami ilyesmit: „Most éppen XY dátum van. Elkészítjük ezt a filmet, hogy legyen mit nézni majd a 25. házassági évfordulónkon.” Majd legyen olyan része, mikor te magad beszélsz arról, hogy hogy érzel partnered iránt és hogy mennyire és miért szereted. Csinálja meg ő is ezt. Ha ez kész, tedd félre valahová és majd egyszer vedd elő és élvezzétek egymást, ahogy érzéseitekről nyilatkoztatok.

ÖTLET#94 Ha egy elhagyatott helyen sétálsz egy tenger vagy egy tópart közelében és meleg van, mártózzatok meg.

ÖTLET#95 Ez egy remek ötlet a hosszútávú kapcsolatokra. Belefér egy kevés szervezés, de ha sikerül, partnered soha nem fogja elfelejteni. Beszéld meg vele chat-en vagy ICQ/Messanger-en mikor tudtok megint irkálni egymással. Majd szervezz meg egy utat hozzá, hogy ne is tudjon róla. Amikor újra kell találkoznotok a neten, kérj meg egy jó barátot, hogy beszéljen vele ő a te felhasználói neveddel, amíg odaérsz az ajtajához. Hívd fel a barátod és beszélj vele. Diktáld neki: „Nagyon hiányzol édesem, bárcsak ott lennék és kopogtatnék az ajtódon.” Ahogy elküldte, abban a pillanatban kopogtass.

ÖTLET#96 Vegyél partnerednek egy aranyhalat és egy akváriumot (ha még nincs) egy üdvözlőlappal. Írd rá: „A tenger minden hala közül, amit láttam, te vagy az én halam:”

ÖTLET#97 Menj el kocsikázni, nem számít, hogy napkeltekor vagy naplementekor. Vigyél egy CD-t, amire a természet különböző hangjai vannak felvéve és szorosan fogd partnered kezét, míg hallgatjátok.

ÖTLET#98 A partnered szülinapja előtt egy nappal vegyél néhány héliumlufit, zászlót, virágokat és rejtsd el egy szekrénybe. Ha partnered elaludt, akaszd szerteszét a lobogókat, tedd a lufikat és a virágokat az ágya köré. Ha felébred, egy igazi szülinapi meglepetés vár rá.

ÖTLET#99 Tölts el egy laza délutánt partnereddel egy nagy könyvtárban. Keresgéljetek közös témákat, ami érdekel benneteket, igyatok meg egy csésze kávét.

ÖTLET#100 Ha kitelik pénzedből, bérelj ki egy igazi sportkocsit egy hétvégére. Szedd fel partnered, vegyél neki egy kásmír-kendőt és egy napszemüveget és kocsikázzátok körbe a városokat lehajtott tetővel.

ÖTLET#101 Csinálj partnerednek reggelit és vidd neki az ágyba. Próbáld ki ezeket: 1) Buggyantott tojás szív alakban – a legtöbb üzletben árulnak szív alakú tojásbuggyantót.

2) Bundáskenyér fahéjjal és juharsziruppal 3) Gabonapehely 4) Gyümölcslé 5) Egy szál virág.