Noul sistem pentru Retractie Gingivala fara fir. Chiar functioneaza! Astringent Incorporat.

Nu va plac cartusele mari si pierderile de material? Centrix a ambalat GingiTrac™ in cartuse ce ® folosesc tehnologia MiniMix . Atat retractie chimica, cat si retractie mecanica. GingiTrac™ este acum mult mai usor de aplicat cat mai aproape de sulcusul gingival, reduce considerabil pierderile de material si nu este deloc traumatizant pentru pacient. Dimensiunea redusa si usurinta cu care il aplicati reduc atat timpul de lucru cat si stresul dumneavoastra si al pacientilor. Este foarte usor: Alegeti un GingiCap. Aplicati materialul GingiTrac™ in jurul preparatiei si in interiorul capei GingiCap si rugati pacientul sa muste 5 minute. Tehnologia MiniMix® elimina pierderile si nevoia curatirii, in plus puteti obtine retractie gingivala pe pana la 6 preparatii si previzualizarea amprentei finale.
®

Astringent incorporat. 1 cartus=3 retractii unidentare. Hemostaza. Retractie Chimica plus Retractie Mecanica.

TEHNICA PENTRU PREPARATII UNIDENTARE:

Introduceti cartusul MiniMix® in pistolul aplicator si montati varful de aplicare/mixare.

Extrudati o picatura de material pentru omogenizarea amestecarii.

Aplicati materialul in santul gingival.

Aplicati usor in exces.

Fara traume gingivale. Pentru una sau mai multe preparatii.

INAINTE
Umpleti GingiCap-ul cu materialul de retractie. Aplicati GingiCap-ul pe preparatie si rugati pacientul sa muste usor. Situatia inainte de retractie.

DUPA
Aspectul preparatiei dupa retractia gingivala cu GingiTrac™.

Actioneaza in 5 minute. Previzualizati amprenta finala. Elimina pierderile de material.

TEHNICA PENTRU PREPARATII MULTIPLE:

Realizati matricea cu orice material pentru inregistrarea ocluziei.

Injectati GingiTrac™ MiniMix® in jurul preparatiilor si in matrice.

Aplicati matricea si rugati pacientul sa muste 5 minute.

Obtineti retractie gingivala pe pana la 6 preparatii.

Important: Aplicati GingiTrac™ MiniMix atat in interiorul GingiCap / Matricei cat si imprejurul preparatiei(-ilor), cat mai aproape de sulcusul gingival; aplicati usor in exces. In primele 2 minute rugati pacientul sa muste foarte usor, apoi sa mareasca treptat forta muscaturii pentru restul de 3 min.

®

Starter Kit: 24 cartuse GingiTrac™ MiniMix®, 24 varfuri aplicare/mixare, 20 GingiCap regular, 20 GingiCap mari si pistolul aplicator Snub-Nose Snap-Fit. Refill Kit: 12 cartuse GingiTrac™ MiniMix®, 12 varfuri aplicare/mixare, 10 GingiCap regular, 10 GingiCap mari.

Medax Centrix Dental Division Str. Banul Antonache, Nr. 52-60, Ap. 20 Bucuresti, Romania Telefon: +4 072 335 7233 +4 076 566 4850 +4 072 317 2972 office@medax.ro www.medax.ro www.centrixdental.com

Cand folositi ace Lentulo creati goluri ¸ ¸ de aer in hidroxidul de calciu aplicat? Incercati
hidroxid de calciu cu granulatie foarte fina si tensiune superficiala foarte mica, ambalat la unidoza cu varf metalic, asigura aplicarea in canalşsi il umple de la baza in sus. Ajuta la obtinerea unor rezultate superioare comparativ cu aplicarea prin metodele traditionale cum ar fii acele Lentulo. pH-ul ridicat si puternicul efect bacteriostatic al pastei cu hidroxid de calciu pur, fac ca acest produs sa fie indicat in tratamentele temporare si intermediare ale canalelor radiculare.

MADE IN USA

Beneficii: źFara mizerie si fara amestecare intre pudra si lichid. źInjectare directă din unidoza la nivelul canalului. źAmbalare la unidozaă pentru cea mai inaltaă asepsie. źVârful NeedleTube de 20ga, care este usor de indoit, va permite accesul usor la nivelul canalului. ® ® źSigilati Calciject cu Tempit la nivelul de acces in cavitate. źRadioopac.

1) Îndepartati Calciject din ambalaj.

2) Introduceti Calciject® în pistolul aplicator si îi îndepartati capacul protector.

3) Îndoiti vârful dupa necesitati si testati întâi pe un pad.

4) Apasati pe pistol cu 5) Dupa terminarea o presiune usoara si manoperei constanta, în timp ce aruncati doza de întroduceti materialul Calciject®. în preparatie.
®

CalciJect 24 Unidoze x 0,25 ml. = 6 ml.

Inchidere marginala excelenta:
Gama de materiale INOVATIVE pentru oburatii provizorii.

• Tempit a fost creat special pentru sigilarea cavitatii de acces intre tratamentele de canal. Injectati materialul in cavitatea umeda, presati usor si trimiteti pacientul acasa. • Tempit L/C este un material fotopolimerizabil pentru obturatii provizorii care face priza in doar 40 de secunde si are o consistenta elastica. Nu are nevoie de adezivi amelo-dentinari (bonding); injectati materialul, adaptati in ocluzie, modelati, apoi fotopolimerizati. Creat special pentru obturatii si sigilari provizorii. Indicat pentru obturatii provizorii inainte de cimentare incrustatiilor. • Tempit Ultra-F este un material fotopolimerizabil pentru obturatii provizorii de lunga durata cu eliberare de fluor si cu rezistenta foarte mare; este ambalat in unidoze, se aplica directa acolo unde este nevoie. Fara miros strident.
Str. Logofat Tautu Nr. 66 Bucuresti, Sector 3 Call Center: 021 308 57 51 Fax: 021 308 57 52 vanzari@sanident.ro www.sanident.ro
®

®

30 unidoze x 0.35 gr.

30 unidoze x 0.35 gr.

30 unidoze x 0.35 gr.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful