de C.

Dana

Cap. 1 Valurile sunt aşa mari încât până şi cei mai curajoşi se sperie. Ca nişte bulgări aruncaţi pe un deal plin cu zăpadă, creşteau şi creşteau până se spărgeau fioroase. Oamenii stau pe ţărm, uitându-se speriaţi. Cum pot fi aşa mari!? Dar mai năucitoare ca valurile este căldura. Insuportabilă chiar de la ora 10 dimineaţa. Nu se mai poate! Mă dau jos de pe şezlong şi înaintez spre apă. Privesc valurile în toată furia lor. Oricât de fioroase, sunt şi frumoase. Nu mă sperie ca pe ceilalţi. Deşi am doar 19 ani, ştiu să înot destul de bine. Nu e bine să intru, ştiu că fac o mare prostie, că sunt inconştientă, dar nu mă pot abţine. L-a început doar mă zbengui puţin, la mal. Apa îmi atinge corpul ca o petala de trandafir şi mi-l răcoreşte. Sar cu valurile şi mă las dusă de ele, mă las sedusă de plăcerea lor pe corpul meu încălzit. Am ajuns departe de ţărm şi trebuie să mă întorc. Salvamarul nu îmi inspiră încredere. Ştiu că sunt pe cont propriu. Dar nu e ceva nou.

Sar printr-un val care deja spumegă. Este atât de puternic încât îi simt forţa chiar şi pe sub apă. Nu îmi e frică de el. Dau să mă ridic, dar altul îl urmează pe primul, la fel de puternic, parca ar vrea să mă facă să îmi fie frică. Mă loveşte în moalele capului şi mă scufundă din nou. Închid ochii. Trebuie să fiu calmă. Nu e prima dată când mi se întâmplă asta şi nici ultima, îmi zic eu încercând să fiu tare. Înot să ies la suprafaţă, dar nici de data asta nu am mai mult noroc. Un alt val mă loveşte atât de puternic încât mă rostogolesc şi sunt aruncată cu spatele de nisip. Violenţa lui mă aduce într-o stare de nesiguranţă. Sunt la geamandură, apa e mult mai adâncă în comparaţie cu mine. Vocea tatii îmi sună puternic în cap. Îmi spunea niciodată să nu intru în panică, fiindcă ştiu cu adevarat să înot. Trebuie să-mi revin. Încerc din nou dar ceva nu e în regulă. Simt o durere surdă în piciorul drept. Mă uit spre el dar nu văd nimic. Nu mai am aer. Trebuie să înot. Trag cât pot de tare de picior fără să realizez ceea ce urmează să fac. Durerea ce a urmat m-a lăsat complet fără speranţă. Vreau să văd ce îmi va lua viaţa. Fără să mai pot mişca piciorul mă întorc. Cred că mam albit la faţă. Izbitura valului m-a făcut să intru cu piciorul în sârma de la geamandură, iar eu nu am făcut decât să înrăutăţesc situaţia

trăgând. Un fuior de culoare roşie colorează apa. Sângele meu. De nicăieri apar oameni care îmi sar în ajutor. Cât timp se chinuie să-mi scoată piciorul, un cap frumos de băiat se apropie de faţa mea. Închid şi deschid ochii să fiu sigură că nu e un vis. Probabil am murit şi am ajuns în rai, sau mi s-a trimis un înger să mă salveze. Sau poate un demon? Îşi lipeşte buzele de ale mele. Mătasea este dura faţă de ce am simţit la atingerea lui. Pentru un moment uit unde sunt sau ce se întâmplă în jur. Doar el contează. Aerul care trece de la el spre mine este ca o nouă şansă la viaţa. Plămânii mei îi mulţumesc, dar nu îmi mai simt picioarele. Mult mai repede decât aş fi vrut eu se depărtează. Resuşesc cumva să îmi scoată piciorul din sârmă. Mă simt strânsă în braţe. Nu pot să sper că e tot el. Întorc capul. Este EL, enervat la culme şi supărat. Se simte aşa prost că trebuie să mă ajute? Sunt adusă la mal de de cinci din cei mai masculini tipi care i-am văzut în viaţa mea. După zece minute de tuşit şi scuipat apă, încep să gândesc din nou. Am avut dreptate să nu mă încred în salvamar, nici nu a observat că era să mă înec. Aud voci ca nişte sunete de clopotei. Nu credeam că o să mai aud vreodată o voce umană. Credeam că acolo îmi voi găsi sfârşitul.

Cinci fete cam de vârsta mea vin şi mă iau în braţe. - Doamne ce ai păţit? - Înotai aşa frumos! - Te-am văzut când te-a lovit valul. - Şi i-am trimis pe băieţi imediat după tine! Bună, zic eu. Vă mulţumesc din suflet tuturor. Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă nu eraţi voi. Sau poate ştiu, zic eu rămânând pe gânduri. Mulţumită vouă sunt încă în viaţa. Spune-mi ceva! zice o voce masculină, care deşi atât de enervată, are tonuri clare de senzualitate. Nu îndrăznesc să mă întorc. Ceva îmi spunea că e EL şi ştiam că dacă mă întorc îmi pierd controlul. Dar chiar dacă nu vroiam să mă gândesc că vocea aia îi aparţinea, buzele încă îmi ardeau de sărutul lui. Cum dracu ai putut fi atât de inconştientă? - Denis! Las-o să-şi revino! zice altă voce bărbătească. Vocea nu este băgată în seamă. - Şi după ce că ai intrat în apă şi ai ajuns unde ai ajuns, erai şi foarte calmă acolo de parcă totul era în regulă, nu că erai pe punctul de a muri! De ce nu ai ţipat? Senzaţia de plăcut a trecut, fiind înlocuită cu cea de furie. Întorc capul, încercând să mă uit urât la cel ce mă certa. Aveam dreptate, era el. Pentru a doua oară în

ziua aia simţeam că mă înec, doar că de data asta în ochii lui. Toată supărarea trece, fiind înlocuită de emoţie. Ochii lui albaştrii mă ameţesc, aproape uit că trebuie să fiu supărată. Trebuie să îmi pastrez calmul. Nu pot să mă îndrăgostesc din nou. Nici acum, nici altă dată. Eram calmă fiindcă, până la urmă, aş fi fost în stare să ies din încurcătură. Nu am ţipat pentru că ştiam că nu e nimeni în apă. Salvamarul şi acum doarme, chiar crezi că ar fi sărit în vis? Denis gata! - Lasă fata în pace! - De abia şi-a revenit! Glasuri de băieţi şi fete intervin în favoarea mea. Este ceva nou. Nimeni nu îmi ia apărarea de obicei. A trebuit să mă descurc întotdeauna singură, chiar şi atunci când aveam prieten. Of Miki. Durerea mă cuprinde din interior. - Dumnezeule, piciorul! Acum ştiu de ce nu am putut să înot. Sub piciorul meu e o baltă de sânge. Aud o înjuratură care îmi mută urechile din loc, Denis îşi dă tricoul jos. Wow, ce corp! În apă nu aveam cum să-l văd, dar acum frumuseţea lui mă frapează. Mă întorc la realitate doar din cauza gestului său. Se pune in genunchi în faţa piciorului rănit.

Privirea lui mă ustură.. -Creaţo! . dar se apropie de mine. fără să mă lovească. ele sunt Ada.-Ce faci? -Ţie ce ţi se pare că fac? Mă îngrijesc de piciorul tău. Lari.. -Băieţi tineţi-o! E pentru binele ei. sentimentul de frică e prea mare. Mă sperii. Cron şi Dani. Acum aflu ce înseamnă adevărata furie. Nu îţi facem nici un rău. Camelia şi Anasti. Văd ca nimeni nu zice nimic. promitem. -Te-aş ruga să nu. Mă duc la doctorul de la hotel şi . Noi zece suntem prieteni încă din gradiniţă. A da. Sunt o proastă că mă comport aşa.. -Nu ţi-am cerut eu să mă salvezi! Ţip aproape izbucnind în lacrimi. -Staţi mă! Uite eu sunt Flavius. Unul din băieţi se uită la mine. Frumoşii lui ochi albaştri îngheţaţi sunt aţintiţi spre mine. Cristina. -Ştiu asta. te arunc din nou în valuri şi nu te mai salvez. -Fii atentă! Dacă te mişti. Involuntar mă trag în spate. dar . Mă ia pe sus şi mă trânteşte de nisip. Chipul emană nervi şi neîndurare. ceilalţi trei sunt Gred. Deşi ştiu că nu o să-mi facă nimic.. Vrem doar să te ajutăm.

iar acum mi-a interpretat gestul greşit.. Oftez resemnată în timp ce doctorul meu scoate o mică trusă medicinală dintr-un rucsac. slab. dar cu buzele. nu foarte groasă. Aducându-mi aminte de sărutul de sub apa îmi muşc buza involuntar şi aproape închid ochii. îmi dă curaj. Se uită în ochii mei de parcă vrea cu adevarat să îl las. Are umerii foarte laţi. dar talia îngustă. Rana . -Nu. dar la orice încordare pe abdomen îi apar trei rânduri de pătrăţele. -Te doare?mă intreabă îngrijorat. înmoaie pansamentul şi şterge zona. mmm. Ştiu ce să fac cu rana ta. Ochii de un albastru deschis contrastează cu părul lui negru pana corbului. ordonând să mă uit la el. o nuanţă destul de deschisă. nasul un pic ridicat. în vânt şi o gură de pe care nu-ţi puteai lua privirea. Ceva din hotărârea lui de a mă ajută. Se apucase deja de rana mea în timp ce eu îl cercetam. nu e tocmai plăcut.Vocea aceea din nou. Pielea e bronzată uniform. -Sunt student anul trei la medicină. Îmi permit să arunc o privire spre el. din cauza înălţimii.. dar impunătoare. Ia din nou sticluţa de apă oxigenată. Părul de pe piept e aproape inexistent. Pare firav. vocea lui Denis calda. Observ că dacă nu mă uit la el.

puţin rârâit. un punct în care să mă domine. fraţi gemeni cred.Nu e nimic. . dar e adâncă. -Gata. nu foarte înalt. ochii negri şi un zâmbet ce îţi dă fiori. Aş vrea foarte mult să vă răsplătesc cumva. continuă el. corp de matur. Absolut delicios! Ne laşi să te conducem. zice el după ce piciorul meu arată ca piciorul unei mumii. Cred că a exagerat puţin. Nu sună rău. Îl simt ca şi cum caută un punct sensibil. . păr lung şi creţ. Hmmm. . faţa de copil. Mă ustură fiecare cm dar nu îi arăt. Acelaşi zâmbet de milioane. se bagă şi Flavius. -Păi e foarte simplu. Wow mi-am zis în gând. -Nu ştiu dacă pot să merg prea mult cu piciorul ăsta. Din când în când ridică privirea şi atunci îmi simt inima bătând de două ori mai repede. zice repede Cron. -Ce ai zice să te ducem la hotel? mă întreabă Gred. atragator numai prin felul de a vorbi. dar şi aşa aţi făcut foarte multe pentru mine. după care mergem la piscină şi dai un suc. zic eu încruntându-mă.nu e întinsă. identic Gred. dar nu ştiu dacă permit străini la mine în hotel. mergem la noi la hotel. doar că părul tuns foarte scurt.Mulţumesc mult. Perfectul blond cu ochii albaştri.

ce te îndeamnă să-i dai o palmă.. să o ducem la persoanele cu care este aici! -Cred că îi sunteţi de ajuns voi. Un exemplar foarte intrigant. dar cu o voce foarte senzuală. Este cel mai înalt dintre toţi şi cel mai impunător. cu ochii mari şi fără stare. Numele meu este Dana.. se oferă Dani. -Eu mai stau pe aici.. Nu foarte înalt. de ce trebuie întotdeauna să fi atât de nepoliticos şi bădăran? -Ca să întrebi tu! Ea continuă fără să îl bage în seamă. -Trebuie să o ajutăm.-Te iau eu în braţe. -Aaa. Mă uit la mersul lui hotărât. Cred că îi e frică de sânge.. -Nu e nevoie să vină nimeni. dar ce se vede? Are un semn de naştere in formă de inimioară pe picior. şaten închis cu ochii verzi. Însănătoşire grabnică . Cineva mi-a întrerupt lenevitul. pare copil. -Ce e? Te doare? Cristina este mai mult decît alarmată. -Dana. Cât de adorabil! . -Denis! strigă Cristina înbufnată şi parcă putin supărată. De abia acum vad cât de albă e la faţa. se întoarce cu spatele şi pleacă. linia spatelui şi fundul mic şi bombat. Hmmm. -Vezi? zice Denis. Am râs cu poftă la propunerea lui şi fără să vreau mă uit spre Denis.

Asta e tot ce am fost? O domniţă la ananghie? O simplă operaţie medicală? Pentru el nu a contat absolut de loc sărutul? Proastă sunt că imi fac speranţe degeaba. -Mulţumesc! zic eu roşind. -Denis ăsta. Dar din toate care le-a salvat trebuie să recunosc că tu esti primul înger căzut. Ce le spunem noi însoţitorilor tăi de picior? Ochii încruntaţi sunt aţintiţi spre mine. DANA! -Da! Scuze îmi era capul în altă parte. Le zâmbesc şi mă întorc să nu le văd feţele mirate. Nu vreau să fiu întrebată. -Liniştiţi-vă cu toţii! Sunt singură aici. dar deja gândul îmi zboară departe. -Dana. . Voi? -Noi suntem la Arabela. -OK. -Dana la ce hotel stai? Îmi zâmbeşte de parcă ştie că ceva nu e în regulă şi îmi arată că vrea să mă ajute. Nu vreau să-mi amintesc! Trebuie să-mi blochez mintea. -La Mak. El a şi uitat până acum sigur. zice Flavius. Cum facem? Îl aşteptaţi pe Denis şi ne vedem în jumătate de oră la voi? -Nu.-Staţi să-mi strâng şi eu lucrurile şi mergem. Fără să realizeze Cristina mă scoate din impas. Denis probabil e iar plecat să mai salveze vreo domniţă. Nu vreau să explic.

-Wow. -Da. Probabil avea o prietenă foarte frumoasă care îl aşteptă acasă. Dana! I-am văzut ochii sclipinudu-i ca unui copil mic. -Lari. Larisa.. -Nu cred. aşa încât să nu mă fi auzit nimeni. Am glumit şi am râs până am ajuns la mine în cameră. Sunt în regulă. -Mda. nu este nevoie să vi cu mine. Probabil Denis era deja cu altă fată. Nu mă aşteptam să mă înţeleg atât de bine cu fata cu părul de foc. -Nu am nici o treabă cu piciorul. -Hai lasă vorba şi să mergem! Pa băieţi! -Pa! Ai grijă de piticoată! -Am eu grijă de ea. deocamdată. Hai cu noi! -Unde? -La hotel.. Mi-am revenit. ochii ca iarba.-Am văzut. iar ei îi plăcea ajutorul lui. -Nici nu mă gândesc. Ce păcat că ştiu câte scări trebuie să urci până la Mak. bine dezvoltată şi mult mai înaltă ca mine. Câte bijuterii! Ia . -Nu. dar încet. Mai bine vin peste jumatate de oră. da! În jumătate de oră o aduc pe noua noastră membră. M-ar omorî Denis. Altfel chiar mă convingeai. Sincer nu vreau să te deranjezi. zic eu amar. Cel puţin până vine Denis.

Părul meu blond şi creţ e plin de alge şi zici că nu l-am mai pieptănat de ani de zile. am fost imaginea lor. sunt acum mici ca de chinezoaică şi foarte roşii. În mai puţin de un minut sunt roşie ca racul. cu părinţii. Sunt clietă veche a hotelului. nu? -Nu e chiar aşa Lari. grabeşte-te! Eu mă apuc să scotocesc pe aici! Râd cu poftă de comportamentul ei de copil şi intru în baie. Ochii copilăroşi şi mari de obicei. sunt drogul meu. Dau capul pe spate si o las să îmi maseze faţa. multe sunt mai vechi.uite câte cosmetice! Doamne esti o regină. Dar măcar uit de senzaţia de neplăcut. gâtul. Te lăfăi în aşa ceva. -Bine. -Auzi. de asta am atâtea. Arat mai rău decât credeam. Oglinda îmi arată un monstru marin. Am lucrat la o firma de cosmetice.. umerii şi să treacă mai jos ca un râu înfuriat prin albie. Apa îmi mângâie spatele şi îl relaxează. Iar bijuteriile.. . Nu! Nu trebuie să-mi amintesc de clipele acelea! Nu acum! Intru in duş şi deschid apa fierbinte. Hai. Mă arde. da tu nu eşti în toate minţile? -Ce am mai făcut? -Cum poţi să ţi le laşi aşa peste tot? Dacă ţi le fură una din femeile de servici? -Stai Lari calmă. Vin de când sunt mica aici. Le cunosc pe toate. Faţa îmi e atât de albă ca în ziua când .

Am promis că nu mă mai las prinsă în capcană de nici un bărbat şi aşa o să fac! Doamne dar ochii ăia! Ar putea să topească munţii. Stropii puternici pe buze mă fac să-mi amintesc de scandalosul sărut.luând cu el impurităţile. Dar inimioara aia de pe coapsă e pur şi simplu . Era să mă înec. Băieţelul ăsta e oricum prea înfumurat. Ce mi-o place la el? Cum pot să-l numesc băieţel cănd emană masculinitate prin toţi porii? Un fel de Casanova al secolului nostru. dar mâinile fac lucrurile mecanic. Închid apa şi mă dau cu cremă. Dar nu o să las aşa ceva să se întâmple. Am nevoie să înţeleg tot ce s-a întâmplat. Pentru el a fost oricum doar o operaţiune de salvare aşa că o să-mi iau gândul. Aveam nevoie de duşul ăsta. Nu aş recunoaşte asta în faţa nimănui. să mor. Din cauza fricii pe care am simţit-o. Să împart firul în patru. dar faţă de mine trebuie. din cauza prostiei şi încăpăţânării mele. Era să mă îndrăgostesc. îmi zic în timp ce mă săpunesc cu un gel de duş cu miros de trandafir. Probabil că nici nu a fost mare chestie. iar din mintea mea gândurile negre. probabil am maximizat gustul buzelor lui. fiindcă mintea îmi e departe. Doar era. să fie clar! Nu m-am îndrăgostit! Doar era să o fac.

-Exagerez? Uită-te în oglindă! -Ai găsit ceva să-ţi placă prin farduri? încerc să schimb subiectul şi îmi iese. După mult timp.. se pare că nu o să fie aşa deocamdată. fiindcă cele neîmplinite dor. Mă pansez înapoi şi zâmbesc. Problema cea mai importantă acum.. S-ar putea să nu mai stau singură. Urmează să merg la piscină. Măiculiţă! -Ce e? Ce s-a întâmplat? -Ce s-a întâmplat? Îti spun eu ce! Tu! -Lari exagerezi. rana. Costumul de baie roşu îmi va pune în valoare bronzul. Trebuie să trec la altceva. Mă gândesc la Denis şi ce mă fac cu el la noapte. Îmi desfac încet bandajele. sutienul e semicupa şi boxerul e foarte mic şi strâmt. viaţa îmi zâmbeşte şi mie. dar îmi va da şi un pic de obraznicie. Oare cum ar fi să intru în grupul lor? Nu! Nu trebuie să-mi fac speranţe. şi analizez situaţia. cu cinci dintre cei mai tari băieţi care i-am întâlnit aşa că va trebui sa fiu la înălţimea cerinţelor. Deşi m-am obijnuit cu gândul că anul ăsta mă bucur singură de mare. Nu se ştie ce va mai fi mai încolo. Nu arată rău şi nu e nici întinsă. -Da! Un glos senzaţional! -E al tău! .adorabilă. -Da ţi-a luat nu .

Nu vreau să ies în evidenţă. scurt şi ciufululit cu nuanţe de turcuaz.Mă îmbrac într-o rochiţă lungă şi largă. Ada e blonda cu ochii albaştri. albastru si verde. Părul ei e ca o rază de soare.. înaltă şi slabă. Anasti e sirena care dă culoare grupului. marea pe furtună. unghiile perfect făcute şi privirea de felină te fac să te arunci în genunchi în faţa ei. ochii negrii ca smoala şi trupul subţire şi elastic îţi dau fiori pe şirea spinării. brunetă cu inflexiuni castanii. O fătă misterioasă. e perfectă pentru modeling. mă opresc la oarecare distanţă şi mă uit la fete. o . ochii căprui. Un păr negru. Când se uită la tine eşti dezbrăcat de secrete. Părul îi e foarte lung şi drept. Slabă şi nu foarte dezvolată. asta e clar. Piscina sună aşa bine! Toţi comercianţii încearcă să te îmbie cu câte ceva. nici din nimic.. Costumul de baie descoperă atât cât trebuie. nici din cuvinte. Cristina. dar îndeajuns să atragă priviri. Camelia . Deşi mai mică putin ca mine de înălţime. -L-ai luat? -Eşti sigură? -Da. care nu lasă să se vada prea multe nici din comportament. e suberbă. cam greu de descris. Ajunsă la piscină. Hai să mergem! Afară e cald. ochii. Nu îi păsă de reguli. fiindcă e cea mai arsă dintre toate.

observă că nu mă alatur lor si mă chemă cu o căldură de care nu credeam că o să mai dau. Ochii mi se umplu de lacrimi. o altă curiozitate. şi să nu uit că Denis are 24. La gradiniţă nu a mai vrut să mănânce sau să se joace cu restu până mama ei nu a mutat-o cu un am mai mare ca ea. pe când dreptul mai mult spre verde. Ce bine că am ochelarii de soare. noi restu avem 23. -Voi câţi ani aveţi? Curiozitatea mă omoară. Îmi vine să mă întorc la hotel şi să mă închid în singurătatea mea. Ce bine ar fi fost dacă aveam şi eu o prietenă în momentul când . 20. -Cât ne dai? -Poate puţin mai mari ca mine. Ea are 22. A. sezlongul dintre Cami si Lari fiind păstrat special pentru mine. Ochii. dar şi la figurat. Mă uit la ele cât de bine se înţeleg şi gelozia mă apasă. sunt o târâtură. Aşa cum a zis el. Alor lui le-a fost .. adică între noi. Mă primesc între ele şi la propiu. eu nu mă simt cu nimic specială. Dar mai e ceva. dar şi cea mai încăpăţânată.nuanţă foarte deschisă de maron. 21. Faţa de ele. -Ha ha ha ce bine ne simţim! Cea mai mică dintre noi e Lari. un caramel.. Stângul bate mai mult spre albastru. Dar ele în loc să-şi vadă de sporăvăiala lor.

îmi zice Lari. -Vai. Crabi? Cum naiba crabi? Fetele salvate. Vocea de copil mic e preferata mea. dă şi tu rochia aia jos. se aude larmă mare dinspre hotel. până cumpără altul. -Stai mă copil mic liniştit. . i-a speriat pe aştia cu o găletuşă de copil plină cu crabi. -Adică. nu-ţi mai face atâtea griji! De acum în colo suntem cu toţii alături de tine. Întotdeauna îmi dă un aer de inocenţă infantilă. -Ai dreptate. Suntem aici să ne bronzăm. Dana! M-am îndrăgostit! zice Dani cu gura căscată.lene să-l ia de la bunici şi să-l dea la grădiniţă din timp. zic eu cu o voce prefăcută de copil mic gata sa izbucnească în lacrimi. oameni recunoscători şi mândria la iveală? Unde sunt toate ăstea? -Auzi fată. Când să scot rochia pe cap. băieţii unde sunt? -Nebuno! La ce te gândeşti tu? Sunt sus la Denis în cameră. I-a pus în bazinul lui. -Ce bine araţi! Gred şi Cron în acelaşi timp. eu sunt cea mai mică! Fetele se pun pe râs. -Culoarea roşu chiar te prinde bine puştoaico. apare şi Flavius. -Apropo de cu toţii. Când a venit la hotel.

Nu zice nimic. lăsându-mi timp pentru a fi gata să-i spun ce vreau. ai cumva puţin ulei? M-am cam încins. Încă e şocat cred. -Îţi dau ulei. Mă uit la el cu in zâmbet plin cu miere. Mă uit şi îl văd pe Denis. Dar nu aud nimic. afişez un zâmbet fals şi mă întind pe şezlong. Mă uit în ochii lui şi îi zâmbesc. Ceea ce mă surprinde este că îmi răspunde printr-un zâmet ştrengăresc. E într-o pereche de bermude albastre în flăcări. Respiră greu. dar mi se mai duce din curaj. -Lari. Asta îmi dă curaj. Dau rochia jos de parcă ea ar fi vinovată şi o arunc foarte aproape de apă. Şi eu care chiar speram să aud un cuvânt de admiraţie din partea lui. Dacă nu e şoc? Am şi eu o mică problemă. Paşii mei sunt mici şi vicleni. Soarele ăsta e atât de puternic şi arde aşa rău. de parcă nu se mai satură. fără grai. curioasă să aud vocea după care tânjesc aşa mult. Uită-te la intrarea în pişcină. Iau uleiul din mâna Larisei şi mă îndrept spre el. Mă întorc cu faţa la fete. E mai mult decât un compliment în privirea lui.Stau cu urechile ciulite. pieptul i se înalţă neregulat. -Vroiam să-ţi mulţumesc pentru gura de aer din apă. dar nu cred că eşti singura încinsă. iar eu nu am apucat . Mă măsoară de sus până jos. cu ochii mari.

apoi. apoi la ulei şi îmi întoarce spatele. mi-a întors spatele. a doua oară în aceeaşi zi. . E Denis. Aici nu poţi să plângi. Pentru o secundă a rămăs blocat. În clipa următoare simt două mâini ridicându-mă din apă. gata să salveze orice domniţă la ananghie şi să mă refuze pe mine. Se pare că nu. mă iau pe sus şi mă aruncă în piscină râzând. starea de nervozitate şi supărare s-a intensificat. Cred că toată lumea a văzut şi auzit ce am vorbit noi. Şi aşa mă ţineam cu greu! -Ai înebunit? -Nu! Vroiam să le joc o festă gemenilor. De ce? Ce am facut aşa rău încât să mă dispreţuiască? Gred si Cron apar în acelaşi timp în spatele meu. mă dai şi pe mine pe spate? Se uită la mine. Ce zici. Mă ţineam cu greu acolo. iar eu nu mai sunt în stare de nimic. Mi-a întors spatele! Cum a putut? Sunt înfuriată şi îndurerată în acelaşi timp. să-i sperii. Când am văzut cine m-a ridicat.să mă dau cu cremă. Vreau să scap de senzaţia aia de neplăcut. Aşa că oricine ar fi fost. Nu vreau să ies la suprafaţă. ochii se îneacă în lacrimi. dar poţi să ţipi şi asta fac eu. Ţip cât mă ţin plămânii. Îmi e mult mai bine aici sub apă. Simt că mă prabuşesc. va simţi nervii mei. -Ce dracu faci? Trebuia să mă laşi acolo.

foarte încet cum am eu obiceiul. Durerea e destul de rece. -Doar puţin? Chicote umplu gaşca. Eu mi-l trag pe al meu la soare.-Eram sigur că vrei să te îneci. -Aveam vreun motiv să vreau să mă înec? -Da. Are nevoie de ajutorul meu după atâtea şocuri. Dar el . -Amandoi ştim care. De ce să îmi întoarcă spatele? De ce mă urăşte aşa mult? Ce am făcut să-i atrag atâta ură? Sau dispreţul? Fără să mă mai gândesc la restu iau uleiul să mă ung. Altă dată promit că nu mai încerc să mă bag. Îmi întoarce iar spatele. Flavi! Mă uit spre el zâmbind dar realizez prea târziu că e pe scaunul lui Denis. Să uit de tot şi de el. -Care ar fi acela? În momentul următor se întoarce. dar Cami se uită la mine ciudat. Aşa îmi rasfaţ corpul. E ca şi cum nu pot să mă desprind dintr-o prinsoare. Suntem pe sezlonguri la umbră. Mă citeşte ca pe o carte deschisă şi asta e ultimul lucru pe care îl vreau. O fac încet. -Eşti doar un mare înfumurat! Dar pe voi doi. mă uit spre gemeni zâmbind. cred că v-am speriat puţin că nu mai ieşeam. -Dana! -Da. Privirea mi se opreşte întra lui. se uită în ochii mei şi zîmbeşte. Vreau să mă ard.

Fără să vreau zâmbesc. Nu simt nimic decât o stare de bine şi moleşeală. Miki cel dinainte de .poate. E un ritm care mă alină.. te simţi bine? -Da! îi zic cu sâmbetul pe buze. Mă concentrez la micul masaj. Închid ochii. Ce mă miră e că nu sunt de loc senzuale sau incitante. Ochii închişi nu lasă lacrimile să se prelingă. -Nu! Am zis prea repede.. Trebuie să îmi revin. Ce cred ei. Întoarce privirea spre Ada şi se face că vorbeşte cu ea. Ochii albaştri-verzui ai Cameliei mă . -Nu trebuia să te dea cineva cu ulei şi pe spate? O să te arzi.. Vrei să mă dai tu? -Dar nu trebuia să te dea. Ştiam desigur că el auzise toată discuţia. Am ingheţat aducîndu-mi aminte cum m-a respins Denis. Te rog poţi tu? Nu am putut să nu observ privirea aruncătă de către Denis. fără măcar să zică nimic.Nu! n-am voie să mă gândesc la asta. Doamne dacă ar fi fost Miki aici. Deschid ochii să spun ceva şi îngheţ. -Dana. Mâinile lui Flavi sunt făcute să ajute. că acum nu o să-mi mai iau gândul de la măreţul salvator? O să le arăt că se înşeală.. dar am vrut să par că nu îmi pasă. Mă pun pe burtă şi îi simt degetele lui Flavius mişcându-se încet pe spatele meu.

-Dana! -Da Lari? . dar nu o săi iasă.Cum te facem să te muţi la noi în hotel? . -DANA! Doamne o să te arzi. apoi.. Sunetele se aud din ce în ce mai încet. sirenă mică. Vrei să te întorc eu? Offf nu iar. Vocea aceea pare atât de cunoscută. Mă întorc pe spate fără să deschid ochii. Cred că oboseala şi miile de întrebări îmi pun capăt fiindcă nu mai pot gândi clar. mă strigă. O oră? Wow. -Bine frumoasa adormită. -Hei! Dă-te! -Noi doi trebuie să vorbim sirenă mică. -Mhm. din ce în ce mai tare. Nu vrea să iasă din starea de amorţeală. Adorm. capul încă nu poate înţelege. întâi mai încet. -N-am dormit nici 5 minute! -Ha ha ha! Dormi de o oră! Fac ochii mari. Cât de plăcut e soarele. -Nu îmi mai zice sirenă. Nu înţeleg nimic. Nu mi s-a părut că au trecut nici 5 minute când cineva. până ajung un zumzet. Ce e cu ea? Pâmă acum s-a purtat frumos. Vrea să mă facă de râs. -Eşti roşie ca un rac.privesc cu ură.. Ce am făcut? Am închis din nou ochii.

Trebuie să lăsăm plaja particulară? . -Ce e? zic speriată. Nu pot să mă mut. Nu văd nimic dar el poate să vadă mai multe ca mine. Nu a mai zis nimic. dar nu vreau să recunosc. Nu îmi place. -Hei! Ce faci? -Mă uit la piciorul tău.. Îi cunosc pe toţi de acolo. Se uită foarte serios la rană. -Ah! zice Dani.. Se uită la mine şi îmi zâmbeşte. că umblasem la bandaje şi că putea fi vina mea. -Mă gândesc că piciorul va fi în perfectă stare până poimâine. Piciorul meu e varză. Ştiu că nu e adevărat. -Tu m-ai bandajat. Nu pot să le spun că de abia dacă am bani ca să stau săptămâna asta acolo.. ai văzut câte lucruri am în cameră. -. Simt că mă topesc. dar acum desface bandajele. Ar fi ca şi cum i-aş trăda. -Îţi mulţumesc mult dar . Şi mă mai gândesc că pot să vin eu să te ajut cu bagajul.. Ce era cu el? Pâmă acum m-a evitat şi acum face tot posibilul să îl bag în seamă? Ce e cu băieţaşul astă? -Fi atentă că te-ai strâns prea tare şi prin picior nu a circulat sângele cum trebuie. pentru mine Mak este hotel cu tradiţie. Nu am observat că Denis nu a plecat de lângă mine.-Lari.

Denis se apropie de mine. Bine ai venit în gaşcă! Vine şi mă ia în braţe. Buzele lui sunt aşa cum mi le amintesc.Nu ştiam. Răsuflarea mi se opreşte. -Nu trebuie să vă mutaţi! Puteţi fi lângă mine fără să vă mutaţi. Din nou privirea aia plină de ură a Cameliei. nu stăm la discuţii. mă refer atât de uniţi. -Dar ce faceţi cu hotelul? -Va fi simplu ca bună ziua. Dar Mak-ul tău drag şi scump mai are loc de încă zece persoane? . Fără să vreau clipesc. toţi ne consideră nişte ciudaţi. -Noi te vrem. Inima îmi bate de două ori mai repede. Mă uit la ei şocată. iar acestea se preling pe faţă. Ne mutăm cu tine în hotel ca să fim lângă tine. Stai puţin! Ce vrei să spui? -Ascultă aici pitic. fără grai. noi te vrem printre noi. -Dana. se bagă şi Flavius. Moi şi îmbietoare.. Diseara e petrecerea de iniţiere... Şi când zic aşa. Tu ne vrei pe noi? -DA! Pe toţi! Şi pe toate desigur! M-am trezit luată în braţe de toţi. Tu eşti singură. Ne-am hotărât deja. Ştii de ce? -Nu. îmi şterge lacrimile şi mă pupă pe obraz.Wow. De ce? -Fiindcă noi suntem aşa din gradiniţă. Mă îndepărtez de Flavi. Lacrimi îmi înceţoşează vederea.

le salvează şi de lacrimi. Noi mergem să ne facem bagajele. Am mers încet până la hotel. -Deci? -Două camere duble şi două în care poate fi adaugat câte un pat. dacă am zece prieteni care vor să vină aici. -Bine. -Bună!Ia zi-mi. Oare ce mai avea de gând Denis? Întâi îmi întoarce spatele.-Hmmm . Du-te şi întinde covorul roşu pentru noi. Ce patetic din . -Asta aşteptam cu toţii să zici. fiţi atenţi.. gândindumă la toată ziua de azi. -Bun. Nu daţi check out până nu aflu eu dacă mai sunt camere. Hotelul Mak va aşteaptă. apoi îmi sterge lacrimile şi mă pupă. Domnul doctor care salvează domniţe de la înec. La recepţie era unu dintre băieţii pe care eu îi consideream draguţi. În 5 minute sunt înapoi. care încă nu s-a terminat. Ochii aceia albaştri ai lui Denis şi-au pus amprenta asupra mea. au unde? -Bună şi ţie! Lasă-mă să verific. I s-ar potrivi lui.. Peste zece minute eram înapoi la Arabela. dar acum văd că nu mai are nici un efect. Oare ce o fi în capul lui? Sau poate e doar unul din acei băieţi care nu suportă să vadă fetele plângând.

Nimeni în afară de părinţii mei nu ştiau unde sunt. După două momente în care i-am simţit trupul tare lipit de al meu. Fără să realizez îi sar în braţe râzînd. mam îndepărtat ruşinată. Nu mai îmi lipsesc banii pentru a mă simţi bine cu noii mei prieteni. Denis m-a prins în starea asta. L-am şocat. Uimtă deschid ceea ce pare a fi o scrisoare. Sunt atât de fericită. Dupa ce Miki a facut cea mai urată faptă din viaţa lui. dar ce am văzut în ochii lui m-a liniştit. . dragul de el. când să intru în lift. -Un pachet? -Uite. nu credeam că o sa mai văd banii astia. Un autograf de primire te rog? Nici nu am mai urcat la mine. îl aud pe băiatul de la recepţie că mă strigă. Tata.partea mea că am crezut că se gândea la mine. Ajung în hotel din nou. -Ce s-a întâmplat? -Ai primit un pachet. Totusi poliţia a reuşit. Vine în faţa canapelei şi îmi zâmbeşte. E un plic mai mare ce conţine unul mai mic şi un card. cu atât mi se pare totul imposibil. Cu cât trec peste mai multe rânduri. m-am trântit pe canapeaua din hol. pot sta la mare cât vreau. hotărâtă să nu mă mai las prinsă în vraja doctoraşului. să văd despre ce e vorba. dar nici o reacţie.

-Stai liniştită piticuţ! Zâmbind. Mă uit în altă parte să nu îşi dea seama că l-aş săruta din nou dacă aş avea ocazia. Cum a putut oare să-mi facă una ca asta? Denis se uită întrebător la mine. nu? -Of. sper să nu regretaţi! Flavi îmi pune un deget pe buze şi îşi apropie faţa foarte mult de a mea. Lacrimi îmi înţeapă ochii. îi observ şi privirea lui Denis care îl sfredeleşte pe cel din spatele . Încearcă să-şi facă vocea senzuală. mă întorc la restu.. Mă topesc sub privirea lui. dar e foarte uşor de citit pe faţa lui că doar se joacă. Şi îmi îngheaţă zâmbetul pe buze. -Sunteţi siguri de ceea ce faceţi? -Acum nu mai avem de ales. -Vrei să-mi povestesţi? zice el cu voce tremurată. se uită în ochii mei şi zâmbeşte. dar apar restu şi vin la noi. -Hai oameni buni să achităm. Camelia să uită ca o leoaică gata să sară pe mine. Se uită la mine. -Camerele voastre sunt la acelaşi etaj ca mine. Deşi mi-am recuperat cardul.. încă mă doare. În momentul în care Flavi mă ia în braţe. iar buzele ălea. -E o poveste lungă şi plictisitoare. dar îl trădează ochii care râd.-Te rog să mă ierţi! Am primit o veste şocant de bună.

Nu sunt de loc bună să mă machiez. Mă îndepărtez de Flavi destul de încet încât să nu-i rănesc orgoliul. Când s-a mai întîmplat aşa ceva? -Nu! Tu vrei să te dai la ea. -Da! E un nou membru. pe ea de petrecere. -Mă . dar destul de repde încât să nu explodeze bomba. Cap. Tu ai toate motivele.. Oare de ce? Ar forma un cuplu mai mult decât frumos. Rău! Şi el parcă nici nu o vede. mă ajutaţi şi pe mine... -Aşa. . -Hai Denis! Ce naiba e cu tine? Eşti o săptămână la mare singur fiindcă Alina nu a vrut să vină cu noi! Şi ştii asta.meu. Nici nu ştiu de ce vin. dar acasă mă aşteaptă Alina!" -Flavius! Unde dracu îmi e tricoul? -Nu porţi nici un trcou azi Denis! -De ce mă? -În seara asta e petrecerea de bun venit a Danei. -Fetele mergem la Dana! zice Lavi -De ce mă? -Are o trusă de machiaj atât de marfa că nu o să vă vină să credeţi. 2 "Nu pot! Nu e voie! O fi ea frumoasă şi îndrazneaţă. Cum de poate fi aşa orb? Camelia îl place.

-Lasă că te ajută pe tine destul! -Pe mine? Am încercat. Acum grăbeşte-te că nu e frumos să ne aştepte fetele. Mamă ce bine arăţi! -Mersi Denis! Flavi e pe aici? -La baie iubirici. De ce ai vrut să stai cu mine? -D-aia. dar ai putea să te simţi bine dacă tot eşti aici. Şi Dana e fata care pare gata să te ajute.-Ba nu! Are doar de învăţat. nu o iubeşti şi totuşi o lălăi aşa cu ea. -De asta o tot iei în braţe? -Cumva eşti gelos? -Nu! O să fiu acolo în seara asta. . dar îi sunt atât de dator Alinei. dar nu vrea mai mult de o amiciţie cu mine. "Flav. -Vin acum! Cami. ce e cu tine aici? Intră. -Poţi să te minţi pe tine cât vrei. Chiar nu te înţeleg! Nu ai iubit-o. -Bă! Vezi că bate la usă. Şi pe lângă toate ăstea." -Hai! Eşti gata? -Denis zi-mi ceva! Ştiai că mă câcâi ca o mireasă când vine vorba de haine. dar ştii că nu e aşa. nici nu ne suportă. de ai ştii cât mi-aş dori să fac ce zici tu. dar doar atât. De ce mai stai cu ea? -Treaba mea! -OK! Treaba ta.

-Dar de ce nu o bănuiţi de nimic? De ce vi se pare aşa sfântă? -Nu e sfântă. Se ridică în picioare şi pleacă alergând. -Nu denis! Stai şi tu! . Mă uit la ea şi văd că vorbeşte cât se poate de serios. da. Cum putea? Dana? Cea pe care am scos-o din apă? Fetiţa care îşi ţinea calmul atât de bine în faţa mea. dar e chiar de treabă.-Vino în cameră. Doamne ce fac? Chiar mă gândesc la ea? -Cami. Vreau s-o daţi afară! -Ce te-a apucat iubirici mic? -E rea! -Ba nu! -Ne vrea răul. Nu poţi ştii niciodată ce vor. Chiar nu ai observat cât de singură e? Pe obrazul fetei se văd două lacrimi amare. . ce ai luat iar? Parcă stabilisem că nu te mai atingi de droguri. Eu nu cred că vrea răul nimănui. Să facă ea rău? Nu o văd. E chiar copleştiă de prezenţa noastră.Ce e cu tine? -Nu cred că intrarea Danei în gaşcă e un lucru bun. Flavius se duce după ea. dar în ochi i se citea frica şi nevoia de a fi alintată şi liniştită? Copilul care mi-a sărit în braţe la primirea unei veşti bune? Nu! Nu poate fi rea! I s-a făcut rău. Eh. Ciudate mai sunt şi fetele ăstea. -Hai că eu vă las.

Doamne să nu fi făcut ceva! În liniştea hotelului se aud ţipete şi zgomot de geam spart. albă la faţă. cu piciorul prins. Le iubesc mult şi sunt cele mai frumoase. cu cioburi pe lângă ea. Ne-a rugat să o lăsăm singură cu Dana. fiindcă asta mă simt eu pentru ele. sărutul. Dana e într-un colţ. Unde sunt Dana şi Cami? -Nu ştiu ce era cu Cami. cu un alt pahar în mână. Sunt foarte mândru în calitate de frăţior mai mare. costumul de baie. -Şi voi aţi lăsat-o ştiind prin ce a trecut şi cât rău a făcut înainte? Nu mai stau să ascult răspunsul fetelor. plină de nervi. sperând să nu ajung prea târziu. Larisa e în mijlocul camerei. ca să mi-l iei! Dar nu o să te las! Nu îţi ajunge Denis? Tu trebuie să te dai la Flavi al meu! . Le măsor pe toate dintr-o privire.treaba lor. două lipsesc. vă admiram. Cobor la recepţie. Mă gândesc cu groază că nu ştiu la ce cameră stă. -Nenorocito! Ai venit aici ca să mi-l furi. NU! Intru în cameră şi rămân încremenit. Dar sirenele mele. plângând. uleiul. cu ochii mari de spaimă şi şoc. -Ce zâmbesti ştrengarule? -Uite. toate îmi apar în minte foarte clar. am urcat scările în cea mai mare viteză posibil. Imaginea Danei in mare. dar nici nu ma aşez bine pe canapea că apar fetele. chircită.

dar uşa e larg deschisă. Sunt bine. Când mă întorc.Să ştiţi că sunt aici. Mai bine. nu vreau să se lupte. Mă uit la ea şi parcă de abia atunci o observ. Mă întorc. totul o sa fie bine. .? -Da. Cami încă e cu spatele la mine. dar cred că e destul de obosită. cum nici ei nu îi ia mult să adoarmă. -Şi Dana? -Am eu grijă de ea. E destul de rău emoţional şi aşa. Şi nu e nevoie să vă faceţi grij.Din fericire amandouă sunt şocate şi nu mă observă intrând. Mă duc în cameră si găsesc ce căutam. E sexy! Ne aflăm în drum spre restu. . Dana nu mai e. să reacţioneze ca o persoană normală. Aş prefera să stai cu ea în noaptea asta... I-am injectat foarte puţin calmant. Am o mică şansă să îndrept lucrurile. să ţipe. Vine cu Flavi în grabă. Dar Dana vede şi face ochii mari. -Ah! Nu şi tu! Nu vezi ce rea e? Nu îi ajunge că te are pe tine îl vrea şi pe Flavi al meu! -Gata Cami. Şşş gata! Mă aştept ca Dana să fugă. O iau din braţele Danei şi o duc la ea în cameră. Nu îmi ia mult să-i injectez somniferul. -Aşa e Denis? A avut iar alt . Ce face ea? O ia în braţe pe Camelia şi îi şopteste să plângă.. Îi imobilizez mâinile Cameliei şi pun paharul pe masa.

Părul e foarte creţ şi observ acum că e şi lung. De ce te uiţi cu atât jind la ea? De ce o vrei? De ce uiţi că Alina e acasă şi te aşteaptă? Ea ARE nevoie cu adevărat de tine PROSTULE! Trebuie să îmi revin. PROST. chiar le-am strivit într-un sărut menit să-i salveze viaţa. Daca vreodata am zis că rujul roşu e pentru curve. Aproape zâmbesc cînd îmi dau seama că baieţii. Merg cu câţiva paşi înainte faţă de restu. Ea pare .. lumini. dar data cu roşu pe buze. Are o rochiţă scurtă albastră. Machiată discret. Şi eu nu-mi pot lua ochii de pe ea. Dezavantajul ei cel mai mare e că ochii ei îmi sunt ca ferestre către sufletul ei. supărată. Discotecă pe plaja. dar tot nu pot să oserv cu coada ochiului că ceilalţi roiesc în jurul ei. dacă ar avea coadă. Ceva nu e bine. Oare e din vina mea?Să sper? NU! ALINA! Nenorocit ce eşti! Nu trebuie să te gândesti la Dana! Sigur e aşa din cauza Larisei. Aşa cum arată acum pare inabordabilă. Buzele alea moi care eu chiar le-am atins.. iar ochii aia plini de luminiţe acum sunt stinşi. Nu trebuie să mă mai uit la ea. Sandalele cu toc îi fac picioarele să pară lungi. Prost. nu o să mai zic. dar care pentru mine a devenit un vis frumos. Culoarea îi face buzele senzuale şi delicioase. PROST eşti.Se pare că petrecerea încă se ţine. ar da din ea. Între timp ajungem la petrecere. bine decoltată. bauturi la discreţie .

Tot ce ştiu acum e că o plac mult de tot. dar tot vreau să stiu. -De ce? -De ce ce? -De ce nu te bucuri? -Sunt beat! -Şi? -Poate nu mai gândesc normal. -Poate. Mă uit la nisip. uşurat. neg dând din cap. Acum îmi revin. . muzică bunicică. dar nu beat încă. Ca să uit îmi iau un pahar de whisky. La 12 noaptea Dana primeşte o coroniţă şi toţi se duc să o felicite şi să o pupe. Sunt prea ameţit ca să pot gândi limpede. apoi încă unu şi încă unu. Mă simt bine. nu îi rezist. Petrecerea pare deja mai distractivă. dar nu îi iese decât să fie şi mai senzuală decât e. Ştiu că dacă încearcă orice acum. care o vrea de copil. Cu coada ochiului îi văd faţa descompusă de durere. Nu mai sunt doar ameţit. Mă găseşte. Acum jumate de oră în ură nu mă mai ţineam pe picioare. Şi din starea în care sunt o văd căutându-mă din priviri. Ajunge în dreptul meu şi mă întreabă cu o voce.pentru o sumă de 10 euro la intrare. mai la întuneric. Eu sunt undeva mai ascuns. Sau poate e doar în capul meu. -Tu nu te bucuri că acum sunt surioara ta? Fără să îmi dau seama de ce fac.

-Nu mă bucur că eşti surioara mea fiindcă nu te văd ca o soră. O simt cum se înfioară toată. Nu pot să mă abţin să mă găndesc cum rezistă ea în lumea asta dura. -Ce am făcut de esti aşa supărat pe mine? Nu înţeleg! -Nu sunt supărat pe tine! -Atunci? -Offf. Mă uit în ochii ei. O femeie frumoasă şi atrăgătoare. Te văd ca ceea ce eşti. o sărut. O vreau. E roşie la faţă. dar în momentul ăsta nimic nu mai contează. O închide înapoi. Vorbesc fără să mă uit la ea. capetele noastre foarte aproape unu de altul. Na că am zis-o! Gata! Mi-am pierdut capul. Sunt beat şi înfometat. Îi pun un deget pe buze. Dar eu nu. O iau de mână şi o trag pe mine. Oare nu are nevoie de protecţie ? Nu pare speriată. Îi simt inima cum bate mai tare. Fără să încerc să mă controlez. Sţiu că am gust de băutură şi e foarte posibil să o dezgust. E în braţele mele. dar îmi răspunde cu aceeaşi intensitate. Nu te văd ca pe o surioară mai mică. Nu te văd ca un copil. Deschide gura să zică ceva dar nu o las. Totul se .Marea e liniştită. lipită de mine. Îi simt răsuflarea înfierbântată pe deget. Corpul ei e aşa cald şi mic. aşa că sărutul îmi iese mai violent decât trebuie.

Cum e posibil? Comportamentul meu este execrabil. Încearcă să se îndeparteze de mine. Se ia singură în brate şi se ridică în picioare. Din senin în ochii ei apare frica. O dată. Mă uit în ochii ei şi o pup pe frunte. Nu vreau să o las. să îmi iasă din braţe. nasul. Ridic capul cu greu şi mă uit în ochii ei. aşa că continui procesul. Mă îndepartez putin. Doar eu. Închide ochii. ca să nu poată riposta. O simt că se mai destinde. Ştiu ca joc murdar dar sigur e singura metoda să o aduc înapoi în braţele mele. Îmi trec limba peste buzele ei. Se uită la mine foarte speriată. Mă aşez înapoi pe nisip. ea şi valurile domoale. invadând-o încetul cu încetul. fierbinte chiar. o pup pe tâmpla stângă.opreşte în jurul nostru. mă uit la ea. obrajii şi ajung la gura. E terifiată. Atingerea limbilor este ca un . Gura i se deschide putin. Îi pup ochii. Aerul care iese e cald. Şi totuşi ea nu zice nimic. Nimic. Mă ridic în picioare. Nu pot s-o las. Nu mai e tensionată aproape de loc. Mâine pot da vina pe băutură. Nici pic de repulsie. de trei ori. de două ori. apoi pe dreapta. mă duc lângă ea şi o iau bursc pe sus. S-a întâmplat sigur ceva cu ea. Tremură şi nu e de la sărutul de mai devreme. Acum vreau doar să fiu lângă ea şi să fie lânga mine. pe care doar o pup şi pe ea. Ceva mult mai profund şi mai rău decât ce am făcut eu acum.

-Ce zici de o nebunie? -Sunt în braţele tale deja nu? zice ea chicotind O iau prin surprindere. -Ne-au văzut deja şi nu au zis nimic. încărcat de dorinţă. Vreau s-o păstrez lângă mine în noaptea asta. Am nevoie de ea. zice ea învingătoare. -Nu am gândit niciodată mai clar. Îşi desprinde gura de a mea. Ne cutremurăm amândoi. Şi-a pus mâinile în jurul gâtului meu. lent. în timp ce cu mâinile îi mângâi tot spatele. Cobor cu sărutul pe gât. te rog nu! Esti beat. Sărutul devine pasional. Împreuna suntem o flacără care ardem. Tace dar nu e convinsă încă. Rămâi cu mine! -Dar petrecerea? -Dana vreau să stăm aici toată noaptea.curent electric care trece de la unul la celalalt. Şi atunci îmi vine ideea. Asta nu e bine. în timp ce îi dau bretelele de la rochie jos. -Ţeapă. dar nu o las. Am costumul de baie pe mine. Am nevoie de puţină căldură sufletească. . -O să ne caute restu. O simt cum se crispează din nou. Mi-am lăsat mâinile pe spatele ei şi o trag şi mai aproape de mine. O sărut ca diversiune. -Denis. care cad o dată cu rochia.

Apa e călduţă. -Lasă-l. -Mă incomodează. s-a simţit părăsită.. Chiar mă ascultă. Parcă mă simţeam întreg cu ea în braţe. Când părinţii ei au divorţat. Îl dau. arunc doar pantalonii. -Nu Denis! Nu avem prosoape si tu nici nu ţi-ai dat tricoul jos de pe tine. O iau pe sus şi mă îndrept spre mare. -Dă-mi tricoul să-l duc pe mal. Mă uit la ea cum iese din apă mişcându-se ademenitor. Se opreşte şi se uită la mine.. O să răcim! Denis! Prea târziu.-Ştiam frumoaso! Nici nu îmi mai dau tricoul jos. -Ce ai zice să taci şi să mă săruţi? Nu-mi vine să cred. Deja am ajuns în apă până la piept. -Denis. Îmi dăruieşte un sărut cald şi dulce. Vreau ceva mai mult. Nu! Nu e bine să mă gândesc la asta. Ne-a . Se întoarce şi inima îmi bate gata să iasă din piept. -Ce era cu Cami? -Chiar vrei sa afli? -Da! -Nu e o poveste tocmai frumoasă. Mai că-mi vine să ies şi s-o trântesc pe nisip. -Da frumoasă mică. Pe ea nu o vreau doar fizic.

Şi noi i-am fost îţi dai seama. -Stai. ca şi pe părinţii ei. . multi.. -Da. -Şi nu aţi realizat cât de mult îl place? -Ar fi trebuit să realizăm în momentul când era sa ucidă pe cineva fiindcă a ieşit cu Flavi la o întâlnire. -Era ea.. stai. avea depresii? -Şi încă cum.. -Adică droguri. -Şi ce s-a întâmplat? -Într-o seară Laurenţiu mergea spre casă când a văzut pe cineva pe jos. -Da. Ea îi numea prieteni. După a fost mai bine dar Flavius i-a fost tot timpul alaturi.. dar el şi-a dedicat tot timpul ei. stai. iar ea devenise de necontrolat. dar de fapt ei o foloseau pentru bani.înlăturat încet pe noi şi şi-a făcut alţi prieteni. Părinţii au vrut s-o ducă la psiholog dar nu au putut. Ca să facă ceva îi dadeau bani. Ca să uite întâi s-a apucat să bea. apoi a dat-o pe lucruri mai tari.. Noi am crezut doar că îi este frică să nu-şi piardă cea mai apropiată persoană.. Părinţii se certau din ce în ce mai rău. având convulsii. Când s-a apropiat a împietrit. A stat 6 luni la dezintoxicare. Părinţii.. ca să nu mai intre în depresii. Au greşit enorm aici. -Cum adica să ucidă? .

-Dar părea destul de îngrijorat. Doamne atât de mult vreau s-o păstrez. El îi este devotat. dar a vrut să-i arate că nu aşa se face. -Pe locuri. Până la geamandură şi înapoi. ea chiar mă sărută. O las să învingă.-Când a întâlnit-o pe tipă. -Bine. îi este mai greu. . Ai trişat! -Cum să trişez când am pierdut? -M-ai lăsat intenţionat să înving! -Mai taci şi ia-ţi odata premiul! Tremurăm amândoi. Cami a chemat-o pe Gabi. START! E o înnotătoare bună trebuie să recunosc. -Poate . -Iţi dai seama că e. că eu sincer am îngheţat. Noroc cu Ada care chiar a avut nevoie la baie. la baie şi a încercat s-o sugrume cu propriul fular. fiţi gata. eram cu toţii într-un club. dar din cauza că e mică. aşa o chema pe tipă. nu e corect! zice ea ajungând la mal. Cine câştigă primeşte trei săruturi. Hai să înotăm şi noi puţin. Hai! -Stai. Tipa îl tot pipăia pe Flavius. auzi sirena mică. De atunci legătura dintre ei doi nu a mai fost ca înainte. Un sărut lung. E prima oara când o singură persoană îmi eclipsează gândurile.. -Hei. În loc să râdă sau să plece.. -Dar voi sunteţi chiar orbi daca nu v-aţi dat seama cât de mult îl place ea.

O iau încet în braţe. Cobor capul să o sărut. ajung aproape de buze.. Stai mă liniştit ce naiba nu mai suntem copii. Îmi trec degetele peste pielea ei. peste gât. Auzi cred că ai telefonul ascultat că te aud dublu.. peste mâini. Nu Denis? -Nu! Nu pleci nicăieri! Nu trebuie să plece. Nu o opresc. evit zona pieptului şi ajung la burtică. ştiu şi eu ce e aia depresie. La câţiva paşi de noi se apropie Flavi cu Cami ţinându-se de mână. Se uită la mine. Offff Alina de ce nu eşti tu aici ca să fiu nevoit să mă cenzurez? -Da Flavi. Nu vreau să plece! Alina e departe şi chiar nu am mai simţit niciodată pentru nimeni aşa ceva. -Hei! Ce e cu voi? -Ne-am bălăcit şi noi puţin. .încărcat cu pasiune. -Da. Melodia a fost ca o palma. Dar nu e asta. Cred că o să mergem oricum la hotel. o scot la mal şi o întind pe tricoul meu. Mă uit in ochii ei şi parcă o văd cum se desprinde de lumea asta. -Eh. când se aude linia melodica a melodiei Rihana – Unfaithfull. răspunde ea ieşindu-mi din braţe. dar la ea poate fi doar fiindcă a sunat telefonul pe când la mine . Observ că nu sunt singurul care tresare.

iar pentru Dana o jachetă roşie cu fermoar. -Nu în seara asta. Corpurile noastre sunt făcute să se completeze. Daca Flavi zicea da nu l-aş fi iertat toată viaţa. Flavi şi Cami rămân cu gurile deschise. Acum vă pupăm. -Cine te crezi să hotărăşti şi pentru mine? e nervoasă şi gata să sară le atac pe oricine ar fi contrazis-o. Vedeţi ce faceţi că de la poliţie nu venim să vă luam. -Mă cred persoana care o să te sărute şi o să-ţi închidă guriţa. -Mulţumim mult! -Nu vreţi să rămâneţi cu noi? face Dana o încercare. o iau în braţe şi o sărut. Avem nevoie doar de noi doi.-Ne aduceţi şi nouă câte un prosop? Cred că o să petrecem noaptea asta aici povestind. Nu se aşteptau la aşa ceva din partea mea. -Pa! . de haine sau de orice altceva. Poate altă dată. În acelaşi moment. În zece minute sunt înapoi cu două prosoape mari şi câte o perche de haine pentru fiecare:o pereche de blugi si un plovăr negru pe gât pentru mine. fără să îi permit să riposteze. Ne-am făcut şi noi planuri. Dintr-o dată nu mai avem nevoie de prosoape. dar apoi pleacă fără zgomot. un pic cam prea stramta pentru sânii ei şi o pereche de blugi la fel de strâmţi.

Mă aşez în spatele ei şi o iau în braţe. -De ce erai singură aici Dana? -E o poveste lungă. -Până la răsărit mai e ceva timp şi la cât de beat sunt sigur uit până mâine. Toată supărarea dintre noi doi pare să se evapore. Mă îndepărtez cât să mă calmez. -Poţi să încerci să ai încredere în mine? -Trebuie? -Doar dacă vrei. Noi am rămas într-o linişte deplină. Ai vrut doar să îi îndepărtezi. -Nu poţi sta toată noaptea departe de mine! îi zic furios -De ce? Te crezi aşa irezistibil? Sărutul ăla nici măcar nu a fost unul real. încerc eu. E întuneric şi îmi e frică. . Se aşează pe nisip şi îşi ia genunchii în braţe. Încerc de vreo două ori să ma apropii dar ea se departează şi mai mult. -Nu eşti beat. dar destul de departe încât să nu o mai sperii. E isterică şi începe să plângă.Au plecat. că plecam de mult altfel. dar să ştii că sunt un ascultător bun. E atât de mică! Mă apropii şi de data asta nu se mai fereşte. la distanţă unul faţă de celelalt. Nu vreau să te apropii de mine. Mă apropii din nou. pot să pun pariu. Tremură.

Sau poate i-a zis una din fete fără să vrea. mi-o zici şi tu pe a ta? -A mea? Deci şi-a dat seama. Zâmbeşte şi ea. Vocea ei . Ce pot să fac? -Pe scurt? -Presupun că merge şi aşa. -Ce vrei să afli? -De ce un băiat ca tine e singur la mare? -Un băiat ca mine? Ar trebui să o iau ca pe un compliment? -Denis! Nu se răspunde la o întrebare cu alta. Îi zâmbesc vrând s-o dezarmez. Acum cu voia ta nu o să mai fi. Nu o mint. -Bine. Alina chiar nu a vrut să mă însoţească. -Nimeni însemnând nici o fată din câte? -Nu e corect. o să ne ai pe noi. Tu esti singură.-Dacă îţi zic povestea mea. Oare de asta e aşa supărată pe mine? -Hai Denis! Nu încerca să te prefaci! Cu mine nu merge. dar e un zâmbet trist. Eu măcar sunt cu cei mai buni prieteni ai mei. E rândul tău să răspunzi. Sau poate doar erai. Tac şi mă uit în pământ. Nu a vrut nimeni să mă însoţească. -Pe scurt? Cine trebuia să mă însoţească şi-a schimbat planurile fără să mă anunţe.

Din gât îi iese un sunet. -O să vezi tu. Îşi dă capul pe spate şi îmi primeşte buzele pe ale ei. Nu ştiam încă ce e de făcut. -Cum? Râde. Nu mai pot să rezist. Puterea mea de a mă stăpâni ia sfârşit când îmi ia mâna şi o pupă. Nu o las să se depărteze.se schimbă la ultimele cuvinte. Poţi să-ţi prinzi părul? -Denis nu ar fi mai bine să plecăm la hotel? -Bine atunci ţi-l prind eu. dar nu pot întinde coarda să o întreb mai multe lucruri. apoi cu buzele. -Eşti încordată. E sigur vorba de un băiat nu încape îndoiala. dar ăsta e un început. Miroase aşa bine. Sigur nu visez? A gemut! Dana clocotea. Îi prind părul şi o masez. spartă de durere. Am întotdeauna un elastic la mine. Îmi lipesc buzele de fiecare cm al gâtului ei. Se relaxează şi eu mă încordez. Simt deodată cum blugii îmi sunt prea stramţi. Un sărut calic în care amândoi luăm şi dăm tot. Sar la gâtul ei. Mă las . E bine. îi simt pielea cu vârful limbii. ardea. pentru noroc. Îmi pun nasul pe ceafa ei. Cum oare puteam s-o îmbăt ca să uite? Îmi pun mâinile pe umerii ei şi încep un mic masaj. Îmi pun o mână pe bărbia ei şi îmi bag degetele între ale ei cu cealaltă.

. O să mă urăsc pentru ceea ce o să fac dar daca o să dea roade o să merite. -Şşş. Am reacţionat . dar din fericire merge. Vine şi se aşează în braţele mele. Vocea mea e groaznică şi ştiu asta. te rog! -Nu te apropia. -Stai departe de mine! -Dana. ţipă ea cu lacrimi în ochi. -Îmi pare rău. -I'm begging.. spre sân. Mă priveşte şocată. Sare ca arsă. -Nu.! Nu trebuie să zici nimic. -Nu! Stai acolo! -Bine. -Dana? Îmi pare rău. Mă strânge atât de tare că poate să . Iartamă. mi-e ar trebui să îmi pără rău. sincer! Nu am vrut să te jignesc. i-am zis. -Dana nu am vrut să mă grabesc.purtat de val şi mâna îşi ia drumul în jos. E albă la faţă. begging you! încep să cânt. Măcăr nu mai e speriată. Ce e cu ea? Dar tot păstreză distanţa. Cap. Cu mâinile îndepărtate.Sunt în braţele lui Denis. Mă pun în genunchi. 3 Totul pare atât de ireal.. Se sparg oglinzile din jur dacă mă apuc eu de cântat. m-am lăsat prins de val. cerşesc o îmbrăţişare..

Chiar mă încălzeşte. Dar dorul de a fi iubită şi plăcută e prea mare. Nici unu nu se satură. Numai gândul că o să se termine doare. Dezamagită mă uit la el... Tremur. Mă strânge de mijloc şi îmi mângâie tot spatele.mă rupă. Nu trebuie să-mi placă un baiat! Nu după ce am păţit cu Miki. E atât de bine! Mirosul parfumului lui mă înconjoară. De fapt. E magic. Delicios! Dar mai devreme. Îmi arată marea. Ce păcat că e pe sfârşite. Nu mai apuc să spun nimic că îşi uneşte buzele cu ale mele. Mă întorc cu faţa spre el şi îi răspund cu toată pasiunea de care sunt în stare. -Atunci hai să te încălzesc! -Denis. Toată noaptea am trăit un vis. în timp ce îmi mângâie umerii. Un sărut pasional. e un moment perfect. poate puţin mai mult decât trebuie. -Ţi-e frig? -Un pic doar.. îmi zice şoptit la ureche. dar el se opreşte. care se ridică încet. -Promit să-mi ţin mâinile în limita decenţei.. -Şi uite aşa Danuţa mea am petrecut noi noaptea intrarii tale in grup. Şi totuşi corpul şi chiar inima îmi cere să îl las. . Îmi pun o mână după ceafă şi cu cealaltă mă joc cu părul lui. A luat foc sub stralucirea soarelui.

Hai la hotel! Mă ajută să mă ridic dar. -Acum. Danuţa lui! -Da. Adorm cu el în gând. el. el şi săruturile lui scandaloase. Aş vrea să îl strâng într-o sticluţă şi când o să mi se facă dor de el să îi deschid capacul şi să mă simt iar ca acum. şi îtî mulţumesc că şi tu ai acceptat! Îmbraţişarea lui zicea tot.. Îţi pare rău? -Cu siguranţă nu! M-a condus până la cameră. Suntem tăcuţi o perioadă după care: -Ştii Dana. Ochii lui albaştrii mă studiază. Dintr-o dată e rece. ar trebui să mergem si noi să ne culcăm. dar el nu face altceva decât să mă pupe pe frunte. Mă strânge încet. dar înnecul pare atât de departe. nu îmi lasă mâna. nu am mai văzut niciodată răsăritul ţinând pe cineva în braţe. A fost o zi prea plină. Parfumul lui încă e pe mine. pot şi eu. -Somn uşor! -Mulţumesc! Şi ţie la fel!Dacă el poate fi rece. Cât putea fi de frumos! Se apropie de mine. el şi mângâierile lui.Privirea lui mă arde. La ora 2 vine Cami la mine.. Mă dezbrac şi mă bag în pat. Privirea mea urlă după un sărut. -Nici eu. Dar nu pot. zice el. Se schimbă cu fiecare secundă. .

-Sunteţi doi fericiţi. -Să nu îţi mai fie. trebuie să vorbim. Şi ştiu că nu te dădeai la el.. Vreau să-mi cer scuze. Ce vrei să ştii. Sunteţi cuplul perfect. -Bine. Ştiam ca nu trebuie să îmi placă de el. zice ea roşind.. gura pâmnă la urechi şi miros de parfum bărbătesc. -Datorită ţie sunt cea mai fericită. Imagini groaznice îmi trec prin cap. Îmi e cam frică. -Mulţumesc. -Mai bine taci! Am trecut şi eu prin depresii. Fără să vreau în voce mi s-a simţit toată durerea de aseara când Denis s-a racit şi departat de mine. cum vine barza? -Doamne zăpăcită mai eşti! Râde.. când ochii îi strălucesc ca unei persoane care are febra. ştiu ce sunt alea . -Dana. Ştiu că într-un mod foarte urât.-Bună dimineaţa îndragostito! Ea vorbeşte. Dana! Gata nu trebuie să te mai gândeşti! -Atunci măcar să-ţi multumesc mă laşi? -Pentru ce? Bine că nu a observat că eram in gândurile mele.. -Nu cred. -Ah deci ai aflat de Alina? . Înseamnă că suntem două norocoase. cu MikY. dar am putut să-mi exprim sentimentele. -Nu ştiu.

Probabil îţi e foame. era să sar în sus de bucurie. o fată chiar îl aşteaptă acasă! -Cred că ar fi mai bine dacă aţi vorbi voi despre asta. iar eu nu am fost decât o mică aventură. Când vam văzut azi noapte uzi şi tremurând unu în braţele celuilalt. -Nu o lua aşa Dana. M-am scăpat fără să vreau. -Dana. Şi acel cineva eşti tu Dana. Pentru că există alta. -Poftim? -Dana tu nu înţelegi. Are fată acasă şi mă pipăie pe mine. el nu s-a mai apropiat de nici o fată aşa niciodată. hai la masă. Cineva chiar poate să treaca de masca lui dură. nu putem fi împreună. -Oricum eu am planuri cu voi doi.. -Nici un Dana... -De ce nu lupţi pentru el? -Pentru că azi se trezeşte din beţie şi uită tot ce a fost aseară. . plângeam de nervi. -Pfff. Deci aşa stau lucrurile. Oricum nimeni nu înţelege de ce mai stă cu ea. Nu o sa fiu aventura lui de vară. Nu Cami! Nu o să fiu asta.-Alina? Deci aveam dreptate.. Dacă nu era Cami în cameră. noi doi . -Îţi mulţumesc că te-ai scăpat. -Am fost.

Sunt buni la foarte multe. chiar şi la o lacrimă în ochii.Mă îmbrăcasem cât am vorbit cu ea. Ajung jos şi mă aşteaptă toată gaşca. Am simtit că o sa am nevoie de ochelarii de soare. -Ho ho te-ai trezit! -Da Dani am reuşit să mă trezesc. .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful